vil-okt-forbrukertillit-gjore-hjemmekjop-vanskeligere?

Vil økt forbrukertillit gjøre hjemmekjøp vanskeligere?

Nesten 45% av de amerikanske innbyggerne har blitt vaksinert sms-lån norge nå ikke lenger nå ikke lenger så mye som en dose av en COVID – 20 vaksine, som gir metodikk til et bedre arbeidsmarked og bedre mobilitet. sms-lån norge den siste økonomiske stimulansen får mange ettertraktet lettelse. sms-lån norge alle disse komponentene økte brukernes selvtillit den siste måneden til sitt høyeste område på grunn av at pandemien startet.

På papir høres det riktig ut. Men når prisene fortsetter å stige i et faktisk eiendomsmarked som allerede er maksimert av kjøper, avhenger det, vil en annen tilstrømning av klare og klare forbrukere gjøre verre problemer? Eller vil flere selgere komme inn i markedet ettersom disse som holder ut netto selvtillit til økonomien?

Selvtilliten til klienten øker kraftig i april

Etter en solid oppvisning i mars nådde Convention Board's Client Self belief Index en mottakelse av 121. 7 i april, opp fra 109.

Den uten forvarsel som øker selvtilliten til økonomien, er i utgangspunktet denne evnen til vaksineutviklingen og det gjenopprettende jobbmarkedet. Ikke-evige industrielle utsikter økte også rimelig. Forventningsindeksen ligger nå på 109. 8, opp 1,5 aspekter av den gamle måneden.

“Patrons’ evaluering av nye saker ble forbedret kritisk i april, noe som tyder på at den økonomiske restaureringen ble styrket ekstra tidlig i andre kvartal, ”erkjente Lynn Franco, Senior Director of Economic Indicators at the Convention Board. Beskyttere “hadde vært mer positive på inntjeningsmulighetene sine, per sjanse denne muligheten til det bedre arbeidsmarkedet og den siste sfæriske stimuleringstesten.”

Hva innebærer dette for eksakt eiendom?

Mens det er sikkert å se på utviklingen i brukernes selvtillit, ville resultatene på det ferske eksakte eiendomsmarkedet per sjanse kanskje ha plottproblemer som er mer fengslende. Fra nå av øker boligprisene sms-lån norge en betaling større enn forventet, til tross for at de allerede er på et merker enn tidligere. S & P / Case-Shiller US National Dwelling Designate Index står på 238 aspekter per februar 2021.

Den totale utviklingen i boligprisene har økt 12% tolv måneder-over-tolv måneder . Tette boliger til stede på noen nivåer i markedet og maksimert kjøper avhenger av har sendt huspriser gjennom taket. I april ble hjemmene levert på ærlige 45 dager på praktisk – 20 dager tidligere enn i april 2020.

Det er viktig å løfte konteksten til den ultimate april i tanker. Det var en gang rotete. Rob at det en gang var den første kjøttfulle måneden av COVID – 20 i USA. Mange eksakte eiendomsmeglere hadde blitt sett på som “ikke-vesentlige arbeidere”, og noen markeder hadde blitt frosset. Imidlertid er anerkjennelsen i de praktiske dagene på markedet sterk.

Når kjøperen er avhengig av så høyt det er langt, utgjorde budkrigsbjørn enorme tagøkninger. Omtrent halvparten av hjemmene på markedet mottar mer enn en gave, og de fleste selger pent over listen. Etter hvert som brukernes selvtillit fortsetter å forsterkes, vil grunnleggende økonomi hevde at flere forbrukere vil komme inn på markedet takket være sterkere inntjeningsutvikling, mindre frykt og økt mobilitet. Og selgere som har utholdt denne evnen til COVID – 20 usikkerhet, kan også være ærlige når de endelig viser huset sitt i håper å ta betjeningen av markedets priser tidligere enn de flater ut.

Spørsmålet som overføres: Vil det være mange selgere som kommer inn i markedet for å gi bedre spillerom for forbrukere og boligpriser? Eller vil tilstedeværelsen bli strammere og strammere, alt sammen så mye som en eventuell markedsbrudd?

Det ser ut til at nettet er i sentrum av oppmerksomheten om det siste.

On-line søk etter “når skal boligmarkedet knekke” er enorme

Uansett økende brukeres selvtillit, er det en langvarig følelse av at boligmarkedet per sjanse kanskje vil komme ned.

Info fra Google antyder at søk etter nøkkelfrasen “når skal boligmarkedet sprekke” har økt 2, 450% gjennom april . Uten tvil kommer disse søkene blant enorme fordelaktige eiendommer i boligprisene, noe som gjorde at mange amerikanere motvillig stjal en nå ikke lenger så lenge tidligere tid – 2006.

I 2006 hadde Case-Shiller-indeksen nådd en høyde på 184 aspekter, et eldgamle taggnivå. Femten år senere har vi lagt nummeret i støvet.

J.P. Morgan Analysis veide inn og uttalte “Etter solide fordelaktige egenskaper de siste fem årene, er den landsomfattende nominelle husmerkeindeksen nå 43% over sitt 2012 lave nivå og 4% over toppen nådd i 2012 . Hvis 2006 en gang var en eldgammel boble, så burde friske merkeområder sees nærmere på. ”

Er det imidlertid en nødvendighet for et altfor storslått scenario? Konsulenter fokuserer ikke på det. Fitch Rankings, et kredittvurderingsbyrå, har anslått at boliger er overvurdert sms-lån norge så store som 5,5% i mellomtiden. Uansett de mest oppdaterte fordelaktige egenskapene våre, er vi stille overfor mer enn rutinemessige områder av arbeidsledighet og en økonomi som er i bedring. Dette fører til at økonomer og andre konsulenter anser at disse prisene ikke er bærekraftige på lang sikt.

På den annen side anser mange konsulenter at en mild korrigering er mye mer tilsynelatende enn et brudd. Kjøper er avhengig av å holde seg høy, spesielt for enboliger. Økonomien til dette boligmarkedet er iboende diversifisert enn de som finnes i 2006.

“Vi kommer nå ikke lenger til å se et brudd i boligmarkedet, likevel venter vi på litt avkjøling av de faktisk uholdbare utviklingsgebyrene vi så, særlig i 2020, ”erkjente Robert Dietz, sjeføkonom ved National Affiliation of Dwelling Builders. “Når boligprisene stiger raskere enn inntektene, er det endelig et uholdbart mønster.”

2020 innledet en singel i alle de merkeligste årene innen økonomi og eksakt eiendom noensinne, likevel kamuflerer det grunnleggende muligheten for en beroligende vind i horisonten . Industri som rutine kan også snart komme ærlig tilbake.

Om det ikke lenger viser seg å være tilfelle, eller ikke lenger er stille, overlates til juryen.

Ekstra eksakte eiendomsdata fra BiggerPockets

Denne nettstemmen er din spin-for å sørge for data og markedsegenskaper som har en effekt på eksakte eiendomshandlere fra hodet ned. Vellykkede eksakte eiendomshandlere ønsker å se på hele komponentene som spiller inn sms-lån norge investeringene sine, inkludert utgivelser sms-lån norge fancy markedsegenskaper og regionale eller landsdekkende økonomiske komponenter. Her presenterer erfarne selgere og analytikere oppdaterte data, data og kommentarer til de nødvendige skiftene som skjer i det nøyaktige eiendomsmarkedet. Når du søker mer inngående dialog om ditt spesifikke marked, er det sannsynligvis at du kanskje også vil være veldig klar til å skaffe mer spesifikke diskusjoner på planen din i vårt lokale diskusjonstavle for True True Networking Network. Start en diskusjon der for tiden!

Info om ekte eiendom og kommentarer

Leave a Comment