sol-eller-skygge:-de-perfekte-plantene-for-hagen-din

Sol eller skygge: De perfekte plantene for hagen din

Ikke hver hage er skapt like.

Hvis det er mulig, er du enig i at trær skyggelegger for hagen din, kan du kanskje løfte avlinger som ikke trenger ganske mye dagslys. På baksiden må du ikke tildele et fargestoff som foretrekker planten i formidle dagslys.

Vil du ta tak i de etiske avlingene i hagen din? Oppført nedenfor handler om en av våre lisensierte avlinger som utvikler seg best i solen og noen få som utvikler seg best i fargen.

Sol-kjærlig vegetasjon

Pheasant’s Tail Grass

Bilde: RHS Vegetation

Pheasant Tail Grass, så fint som de fleste forskjellige slags gress, tilber solen. Denne kvaliteten gjør den til en solrik hage. De krever ikke verdig pleie og er tørke tolerante. Deres lavt vedlikeholds natur gjør dem til et fantastisk hagemål et års sfærisk.

Lavendel

Ikke lenger er lettvint, lavendel ærlig og lukter høyt, den blomstrer også lettest sms-lån norge mye dagslys. En ingrediens å være enig sms-lån norge i tankene er at lavendel ikke lenger vil være en sfærisk blomst. Den blomstrer i uhastet vår / tidlig sommer, og du ser ikke en gang en gang på en annen blomst etter det.

Plasser rent jorda. Lavendel trenger ikke ganske mye vann, så en pent drenert jord bidrar til å bevare røttene sunne.

Hibiscus

Hibiscus er en tropisk blomst som ikke lenger overraskende elsker solskinnet. I motsetning til en av de mange solelskende avlingene som er nevnt her, ønsker denne blomsten mange av vann. Du ønsker å bevare jorden fuktig for å bevare disse plantene og ta en klokke aktiv. Hvis du bor i et tørrere klima, vil ikke hibiskus lenger være det enkleste alternativet for deg.

I tillegg plages hibiskus av klimaet som endrer seg, så i tilfelle temperaturen på oppdraget ditt svinger, er det mulig at du kanskje kanskje må ta et valg for en annen form for blomst til hagen din.

Russisk fortelling

Bilde: Gardenia

Hvis du vil glede deg over hagen din for å være det brennende rommet for sommerfugler og kolibrier, kan du kanskje se bort fra den russiske historien. Den vil ikke være lenger temperamentsfull, vokser pent i formidle dagslys og den bringer alle sommerfuglene til hagen.

Vær våken og bered historien din for de skiftende årstidene. Fra uhurtet frigitt klima til tidlig på våren, må du bevare den russiske historienedgangen nærmere bakken. Hvis du er opprinnelig vitne til ny utvikling, kan du avslutte å redusere og la den utvikle seg.

Fargekjær vegetasjon

Østlige skoggress

Bilde: Heronswood

Disse gressete skjønnhetene utvikler seg best i full farge. Hvis det er mulig, vil du være enig sms-lån norge dem i dagslys, det er miles som vil falme fargen og få dem til å se hvite. For verdig sol kan også motivere dem til å brune.

Hvis det er mulig, vil du være enig i en skyggefull fortelling til hagen din, disse kan spisse den opp, de vil vanligvis trives sms-lån norge å bo der. Hold jorden sfærisk, fuktig, de er vanligvis ærlige.

Hosta

Handle etter avlinger som trekker sms-lån norge letthet og sjelefred? Stauder kan være din håndigste venn på historien om at de kommer tilbake til hagen din hvert person hvert år. disse avlingene vil trekke hjelp ett år etter ett år, og når det er mulig, vil du være enig sms-lån norge en skyggefull hage, ikke se lenger enn på hosta.

Bladene på hostas løfter fargen, men de klarer noe dagslys. De vil blomstre i løpet av vår- og sommermånedene, så det å holde dem et sted som er mest praktisk ser solen en del av dagen, fungerer fint når du kanskje ser på blomstene. Hvis du gleder deg over deres markeringsstoppende løvverk, så hold dem innenfor fargen for optimal utvikling.

Blødende hjerter

Som du utvilsomt gjettet, får denne blomstrende planten sitt navn fra de hjerteforsms-lån norgee blomstene som drypper av stilkene. Deres skeive form gir en synlig nysgjerrighet til en skyggefull hage. I motsetning til noen forskjellige farger-elskende avlinger, gleder hjerter seg i ganske mye vann. Forsikre deg om at du bevarer jorden sfærisk, at planten alltid er fuktig.

Helleborus

Bilde: Gardenista

Helleborus, ellers identifisert som fastelavensroser, er enig sms-lån norge hjertelige blader, men blomstene er myke og blanke. Disse klare staudene trekker inn et mangfold av farger fra levende hvite til en dyp rød. De utvikler seg best i grupper, innenfor fargen.

Uansett om hagen din er trist eller i dagslys, er det mulig at du kanskje også kanskje ferdigheter ærlige planter og avlinger. Er du ikke enig i en hage eller en fortelling om landskapet? Forsøk sms-lån norge noen innendørs avlinger for å lyse opp ditt ikke-offentlige hjem.

Abonner på Zing! weblogg

Ønsker du å provosere dine kammerater og husholdninger sms-lån norge den vissheten at vi vil tumle over deg?
Hvis det er tilfelle, abonner nå på forslag om hjem, penger og livsstil levert direkte til innboksen din.

Leave a Comment