sliter-med-a-finne-en-fantastisk-entreprenor?-prov-disse-9-pro-tipsene

Sliter med å finne en fantastisk entreprenør? Prøv disse 9 Pro-tipsene

Stol på dette: Bare noen få uker i det siste nevner du seks diversifiserte entreprenører som prøver en rekereparasjonsjobb til sameiet ditt. Hver og en gikk til telefonsvarer. Ok, forståelig. Du bestemmer deg for at de er opptatt sms-lån norge å jobbe og kommer sms-lån norge en melding. Totalt deltar fire av dem, og du planlegger en avtale sms-lån norge hver av dem for å få et estimat. Av de fire avtalene møtte to av dem uten system opp. Avhør enkelt lære å søke etter en entreprenør (som ikke suger)? Du er nå ikke alene.

Av den to finalen nevnte en entreprenør at han ikke visste lett å lære seg å danne jobben. Det nevnte valget ville han gi navn til å delta sms-lån norge et estimat om 24. En annen innfødt entreprenør håndterer totalt totalrenoveringer. En uke gikk – og nå er telefonen hans frakoblet. Nå er du fanget uten det oppmøtet du vil ha, og den reparerte reparasjonen må oppnås. For alle personer som noen gang har prøvd å ansette en entreprenør eller håndverker til hjemmet eller industrien, høres dette scenariet muligens altfor kjent ut.


Begynn å snu denne dagen

Er du imponert over å gå bort fra 9-til-5-jobben din og begynne å snu egenskaper? I The Book on Flipping Homes , ekspertnøyaktig eiendom reparasjon-og-flipper J Scott kjente komponenter en trinnvis mening for å oppnå din første (eller påfølgende) hjem flip.


Hvorfor er det så engstelig å søke etter riktige entreprenører?

For å begynne sms-lån norge må entreprenører nå ikke uopphørlig nå ikke korrigere industrielle husholdere. Bra fordi enhver kan bake, indikerer ikke at de skal drive et bakeri. Det samme kan per sjanse bare nevnes om entreprenører. Bra fordi enhver kan svinge en hammer, betyr ikke at de vil bekjenne telefonsamtaler eller møte opp i tide.

For det andre må entreprenører ikke ofte være korrekte. En rekke ganger de skal være hyggelige, må være raske eller billige for å møte åpenbare behov. Nøyaktige eiendomshandlere og hjemmebrukere ser ofte etter en riktig avtale på den nye tiden. Denne metoden navngir de ikke kontinuerlig de riktige personene for jobben fordi de vet at de vil være for kostbare, for store for rekereparasjoner, og vil bli booket ut tre måneder.

Men ingen av dette skjemaet er uunnværlig å bestemme for en entreprenør som ikke passer dine behov. Gitt en mens og lære, vil du bestemme deg for å lære enkelt hvordan du søker etter en entreprenør som vil få jobben som er utført riktig.

Til tross for det du virkelig lærer, er det smart oppførte entreprenører tilgjengelig. Men å finne dem og disse som er foretrukket for, vil du kjøpe en kjøretid. Oppført nedenfor er de riktige tipsene for å delta, godta riktige entreprenører og slank rekorden.

1. Vær proaktiv, ikke reaktiv

Har du noen gang hørt den brukte setningen, “Det rette tidspunktet å undersøke for en jobb er hvis du ikke ønsker en”? Det samme konseptet gjelder entreprenører. Hver gang du er lettest å se etter en hvis du skulle ønske deg en, er du i stand til å stemme deg selv for å ta hensyn fra de innledende. Som en erstatning, vær proaktiv. Har en gjentatte ganger utviklende oversikt over gamle, vil du kreve forskjellige hensyn og fortsette slik at du tilfeldigvis kan legge til folk i posten, selv om du antar at du ikke vil ha noen person i mellomtiden.

2. Forstå utpekt kontra betaling

Disse to begrepene høres kanskje bare ut som det samme, men det er et viktig skille når det gjelder å ansette en person eller foreta investeringer til din industri.

“Verdt” er det økonomiske beløpet som blir betalt hvis du opplever å snappe en ting, men “betaling” er det langsiktige økonomiske beløpet som betales over livsstilen til tjenester og produkter eller produkter. For eksempel kan kostnaden for oppvaskmaskin A per sjanse bare være $ 450, og kostnaden av oppvaskmaskin B kan per sjanse bare være $ 2021. Den første sjansen har en billigere betegnelse, men når den krever en ekstra $ 24 månedlig i energiregninger som den andre sjansen ikke gir, sparer det deg ikke virkelig avslapningen i den lange maset.

Du søker etter, handler etter betaling noe enn utpekt er en subtil skillet, men det vil holde en smart oppført lov til din industri. Dette konseptet gjelder dessuten for å ansette en entreprenør.

3. Quiz for henvisninger

Til og sms-lån norge utlevert en av mange riktige måter å finne riktige entreprenører er ved å spørre andre hvem de holder for eldre for like arbeid. Det er et enkelt, men likevel fantastisk system som vil hjelpe deg på riktig måte. Men få henvisninger fra et ønske fra forskjellige mennesker du tror. Når folk vet at en entreprenør har utført arbeid sms-lån norge smart oppførsel i det forrige, er det sannsynlig at de vil danne seg det i den lange maset.

4. Google dem

Referanser er smart oppført, men å gjøre alt du trenger å lære er dessuten nøkkelen til å velge en entreprenør. Det er som en henvisning … men fra mange gamle på nettet. Her vil du også sammenligne om de har blitt en tildeling av noe lyssky bekrefter, eller hvis det er fullpakket sms-lån norge livstvister. Bekreft profilen deres på Better Business Bureau, og søk etter om de har riktig status. I tilfelle at de er indre mest, er det et umoralsk signal.

Å slå tittelen deres, firmaets tittel, metropolen din og ord som “rip-off”, “rip off”, “klager” eller “domstol” i et søk kan generelt avdekke eventuelle røde flagg om faktisk person. For eksempel, hvis du ønsker å finne ut mer om First Price Building Company i Metropolis, vil du søke på ting som:

  Første pris bygning Metropolis

 • Første pris bygnings rip-off
 • Første pris byggesak

5 . Bekreft referanser

De minste bitene sammenligner referanser. Til tross for hva du tror, ​​vil til og sms-lån norge referanser fra entreprenøren uopphørlig være korrekte. Selv være opplagt å forutsi eksempler på det grove arbeidet du har tenkt å bli oppnådd.

Det er en riktig anbefaling å forutsi mer enn én henvisning og fra de fleste gi en forklaring på jobber de har utført. Nevn referansen og forutsi om entreprenøren dukket opp i tide, om de utførte arbeidet, om de prøvde å erstatte dollarbeløpet midt i arbeidet eller etter at det ble fullført en gang, og om de ville bruke dem igjen.

Selv forutsi eksperter du liker og som har tidligere arbeidet til borettslaget ditt. For mest tildeling er riktige underleverandører tilbøyelige til å samarbeide sms-lån norge andre riktige underleverandører. Test din elektriker hvis de kjenner til korrekte rørleggere. Spør rørleggerne om de kjenner noen riktige tømrere og så videre.

Du kommer til å være i et sted å dessuten undersøke på evaluering av nettsteder som Angies Checklist (nå Angi) eller Uttale for meninger.

6. Quizspørsmål

Referanser og løsninger er smart oppført, men de er ikke spesifisert for deg. Å stille de hyggelige spørsmålene som er skreddersydd for dine behov, er et smart oppført system for å finne den hyggelige entreprenøren for deg. Dette forhåndsscreeningskurset vil delta på at du lukker ut de du ikke liker tidlig. Nedenfor er noen eksempler du vil bruke:

  Hvor lenge har du noen gang vært i denne arbeidslinjen?
 • Hvilken kapasitet vil du gi deg den rette? Liker du større ombyggingsjobber eller rekereparasjoner mer?
 • Hvilke arbeidsoppgaver du avskyr?

 • I hvilke byer danner du mest uopphørlig?
  • Hvor mange arbeidstakere jobber for deg? (Eller jobbe for firmaet ditt hvis du ikke må snakke sms-lån norge sjefen.)

  • Hvor opptatt er du?
   • Stopper du tillatelser, eller vil jeg holde fast?
   • Hvis jeg skulle ansette deg , når kan du sjanse til å slå ut plikter?
   • Hvilket skjema for betalingsagenda er trygt? Når vil du holde den endelige betalingen?

   Forbered deg deretter til å møte og vis dem oppdraget hvis du skulle ha en. Plasser en avtale slik at du kan søke etter om de er i tide, undersøkelsesekspert og søke etter hvordan de opptrer i standard. Stanser de som fakta og sunn for jobben? Hvis helheten føles ok etter dette første møtet, vil du være i et sted å finne en fortalt sjanse om du skal ansette dem eller ikke.

   7. Kl. 06.00 Dwelling Depot-trikset

   Scoot to Dwelling Depot klokken 6 og møt entreprenørene som er der. Dette er entreprenørene som kommer opp tidlig og får sine tilbud

   før på vei til jobbboligen. Det er en solid indikasjon på at de vet hva de gjør og nå ikke vil kjøpe hengiven ting om deg. Selv om du antar at det her sjelden er sølvkule, vil det gi deg et konsept av entreprenører som kjøper arbeidet sitt alvorlig og får start tidlig på dagen.

   Dette kan dessuten være et riktig tidspunkt for deg å forutsi butikkens arbeidere som de vil anbefale. De har en diversifisert oppfatning av det fine sms-lån norge materialer som entreprenørene bruker, så riktig fordi ekspertisenivået og styringsformen for disse som er trygge for dem.

   8. La entreprenører konkurrere

   Ofte er den riktige erkjennelsen ikke å finne en entreprenør , men flere som kan konkurrere om din industri. Å få dem til å konkurrere vil delta i rasenes konkurransekraft som vil utpeke og hyggelig. Hver gang du oppdager å la dem få vite at du har andre eksperter tilgjengelig, vil de sørge for at de gir deg de foretrukne kostnadene, deilig og oppmerksomheten.

   Noen handelsmenn eller husholdere nevner tre til fem entreprenører for å danne rekord og avdekke dem den siste identiske tiden, hver for å bry seg om å møte mer enn én entreprenør og oppmuntre til magre bud. Avlaste navn og kontaktfakta som er registrert i en tegning som du vil tåle i tanker, slik at du ofte holder den hvis du skulle ønske det.

   9. Bekreft kapasitetsentreprenører

   Bekreft at de virkelig har en lisens til å danne uansett arbeid du har tenkt for dem å danne. I tilfelle de er elektriker, må du være åpenbar at de har en elektrisk lisens. I tilfelle de er rørlegger, må du være åpenbar at de har fått rørleggerlisens. I tilfelle de er en typisk entreprenør, må du være åpenbare at de har en typisk entreprenørlisens.

   Deretter må du være åpenbar at de virkelig har riktig forsikringsbeskyttelse og obligasjon. Bare forutsi tittelen på deres forsikringsbeskyttelsesagent og sammenlign den sms-lån norge den agenten. Lovlige entreprenører må være på et sted for å gi deg bevis på alt dette.

   Hvorfor vil du intet system godta en riktig entreprenør

   Hver gang du opplever å være reservert, kjemper du lett hvordan du søker etter en entreprenør, det er forståelig. Å finne den koselige for deg, vil du dessuten bare være en belastende kurs. Men uopphørlig er det velkjent å formidle til deg selv, hva du ser etter hos underleverandører, og hvis du kommer til å gå under tilnærmingen i riktig system for deg selv. Nedenfor er fire årsaker til at du gjør helheten noe mer sofistikert for deg selv.

   1. Forventningene dine er for høye

   Du forventer at entreprenørene skal være best i sin helhet, å krysse av for hvert felt du ser etter, og det er hyggelig nå ikke mulig. Men det er dessuten grunnen til at det er velkjent å holde mer enn én til din rekord i mumling som du ofte holder noen enkeltpersoner for dine totale behov.

   2. Du kjøper ofte den laveste posten

   De svake fakta er å oppnå nå ikke lavere enn tre bud og deretter kjøpe det laveste. Noen byr på jo flere bud, jo enklere. Pickle er at kontrahering er en transportør, så du får det du betaler for. Sparer sjelden penger på systemet. Derfor er det så kjent å kjenne tilpasningen mellom utpekt og betaling.

   3. Du er ikke klar over prisoverslag

   Det store flertallet av korrekte entreprenører vil på ingen måte gi spesifiserte tilbud – kritisk siden det overveldende flertallet av eldre ikke innser det grunnleggende om industrien, tilsvarende overheadkostnader. Det er også en stor løgn som hevder at en “hyggelig” entreprenøroppmerking er 15% – 20). Det er nå ikke oppreist.

   Hver eneste entreprenør tilbyr uunngåelig en tildeling av et oppdrag og overbud på enda noen annen. Det er veldig for mange ukjente og variabler å huske for når du byder på. Dette ender til slutt i det siste oppdraget som blir underbudt, og entreprenøren er garantert å tape penger.

   4. Drømmene dine stemmer ikke overens

   De fleste entreprenører ønsker å tilby fint arbeid som de bare dessuten vil være komfortable sms-lån norge, i forbindelse sms-lån norge fine lønninger for å forsørge seg selv, familien og arbeidstakerne. Kvalitet og riktig lønn er alt subjektivt, så det er enkelt for dine sysler å ikke justere. Men akkurat her er hvorfor det er så kjent å komme i konflikt under tilnærmingen av å finne de hyggelige entreprenørene for dine behov i mumling at alle mennesker er på den samme siden.