rookie-podcast-78:-rookie-svar:-hvordan-estimerer-jeg-eiendomsskatt?

Rookie Podcast 78: Rookie Svar: Hvordan estimerer jeg eiendomsskatt?

Denne ukens spørsmål kommer fra Gre Accurate Property Rookie Fb Neighborhood . Gre spør: Hvordan oppnår du undercover-agent korrekte eiendomsskattfiler, samlet sms-lån norge høyskatt, når du arbeider tall på en gjennomførbar investeringseiendom?

Større spør Gre! Å kjøre tallene dine nøyaktig er mammut viktig når du gjør en bestemt avtale vil utvilsomt vinne, heldigvis er det diversifiserte online (og individuelt) ressurser der du kan gå opp perchance hente riktig eiendomsskatt innvendige minutter.

Når du ønsker at Ashley og Tony skal svare på en ordentlig eiendom, spør du kan perchance perchance innlegg i Accurate Property Rookie Fb Neighborhood! Eller gi oss navn på Rookie Question Line (1 – 888 – 5-ROOKIE).

Ashley:

Akkurat her er Nøyaktig eiendom Rookie, eksisterende nummer 78.

Jeg etablerer meg er Ashley Kehr, og jeg er her sms-lån norge Tony Robinson, og for tiden har vi bare en annen episode av Rookie Answer. Hva skjer, Tony.

Tony:

Hva skjer, Ash? Hvordan skjer dagen din i dag?

Ashley:

Nydelig riktig. Ikke noe pålitelig spennende. Jeg tok sønnen min sms-lån norge til … Han begynte sms-lån norge noe avslappende leir ting, så jeg og han gikk til det i morges, likevel masser av enn det, det er en trygg dag å begynne luften, og jeg er fanget i skapet mitt.

Tony:

Det er så morsomt. Det har vært enormt elendig de to foregående dagene i SoCal, så vi har blitt fanget i interiøret også.

Ashley:

Ja, jeg introduserte i tillegg motorsykkelen min fra Texas, så jeg formidler at jeg vil forsinke en motorsykkelhastighet for tiden.

Tony:

Å, mann. Din første hastverk i Nylig York.

Ashley:

I virkeligheten gjorde jeg en haug sms-lån norge dagen. Jeg gjorde 20 miles –

Tony:

Femten miles?

Ashley:

Og jeg ble til så snart frysing. Jeg hadde til og sms-lån norge en genser, motorsykkeljakken på, hanskene på, hjelmen min og jeg ble så snart kjølig. På ett nivå trakk jeg meg fordi jeg følte meg riste. Så jeg trekker meg, jeg er som, k, jeg skal bare sette meg i solen. Fordi det ble til så snart det er solfylt, er det allikevel kjølig. Satt i solen et øyeblikk, bilene henger etter meg og jeg oppdager at en bil bremser ned ved siden av meg. Og jeg er som, åh, bred. Akkurat her henger vi. Det er enhver person jeg kjenner eller uansett. Og det er bare denne fyren. Han er som: “Hva skjer, er du k? Slutt at du skal redusere? ” Og jeg ble så snart som “Jeg har rett.” Jeg ga ham tommelen opp, og han bare reddet det. Så trakk jeg meg ut i huset og reddet å gå, men det ble likevel så snart morsomt.

Tony:

Hva er det, det er riktig. Så kjører du hvor som helst på nytt eller er koblet til en fritidstur via Western Recent York?

Ashley:

Oh yeah, jeg oppdaget at jeg ikke kan slå 50 miles uten å føle at jeg er kommer til å blåse av sykkelen. Så ja, bare en skikkelig uformell spasertur. Og, slik at den ene hastigheten ble til så snart som grunnleggende et rett skudd. Det ble til så snart en gate til rehabiliteringen min. Så som 25 miles der, 20 miles litt flott.

Tony:

Jeg lærer, jeg lærer.

Ashley:

Og så snur et par seg uten tvil til bolig, ja.

Tony:

Morostund.

Ashley:

I det minste, på det nåværende tidspunktet på Rookie Answer, oppnår du at du foretrekker å halte fremover og bla av vår forespørsel på nåværende tidspunkt? Vi dro denne fra Fb.

Tony:

Ja, fullt ut. Så på det nåværende tidspunkt kommer spørsmålet fra [Gray 00:02:10] Clifton og Greys spørsmål er: ”Som amatør studerer jeg så bra, men jeg ble likevel så snart jeg spurte om hvordan dere oppnår korrekte eiendomsskattregister, samlet sms-lån norge problemer som tilleggsskoler, burde du jobbe sms-lån norge tall for evne til investeringseiendommer? Jeg tar en undercover-agent i flere byer og stater, og min første kjøpte, håndigste endte sms-lån norge å ha store ekstra avgifter enn jeg oppdaget til tross for den beviste sannheten om at det er en rett leilighetseiendom for meg, men jeg lever bare til vær sikker på at jeg ikke kommer fra den samme feilen igjen. Takk på forhånd. ”

Så Greys spørsmål er litt stor rundt hvordan du anslår eiendomsskatt nøyaktig? Jeg vil være i stand til grovt å dele det jeg oppnår, hvoretter Ash, når du opplever å ha skaffet deg en ting, kan hauger av deg komme til å sprette der. Det er noen få masser av programmer du kan oppnå når du oppnår det, eller til slutt at jeg har fullført det. Den første formelen er at du kan oversette perchance lag til fylkesmannens arbeidssted, online, nå ikke lenger det riktige settet sms-lån norge arbeid, du kan perchance perchance trekke opp deres webside og på samme måte kan du perchance perchance skjema i adressen, pakkenummeret, uavhengig av hvilke filer du har fått. Og det vil i de fleste tilfeller trekke opp de totale eiendomsskattbeløpene for eiendommen i løpet av de siste mange årene, og på samme måte kan du sette deg opp perchance ved å bruke det som grunnlag.

Jeg har i tillegg nedslitte nettsteder som PropStream. De har litt korrekte eiendomsskattregister, og til og sms-lån norge som Zillow har jeg sammenlignet Zillows sms-lån norge fylkeskommissærene og mange ganger disse tallene er litt sett på å starte. Men som Gray, har jeg hatt et råd hvor jeg betraktet de postene, og etter at jeg uten tvil kjøpte boligen, endte det sms-lån norge å gå opp. Så jeg holder i de fleste tilfeller litt buffer på uavhengig av de gamle 365 dagsavgiftene er. Og det aller siste jeg skal oppnå er at jeg vil spørre massevis av handelsmenn i det markedet hva eiendomsskatten er, for hvis de nå ikke lenger har kjøpt lenge, har de fått en bolig som er en koblet til min, som endelig gir meg en ballpark om hvorvidt eller ikke lenger det jeg ser på nett, stemmer overens sms-lån norge det som skjer i den pålitelige verden.

Det er det jeg har fullført i den pålitelige verden. Ash, hva sms-lån norge deg?

Ashley:

Min første ting ville være å undercover agent først, er hva omtrent skatter du oppnår du har fått? Så rundt meg er det veldig uvanlig å rangere en collegeskatt, en fylkesskatt, så by- og fylkeskatt. Og i tillegg er det i de fleste tilfeller en landsbyskatt, og du vil også rangere tre skattefond. Så landsbyskatten er uvanlig hvis det er landsbyvann, det er offentlige verktøy der. Og så vet du at jeg bor ute i nasjonen, vi vurderer vårt ikke-offentlige septikum. Vi vurderer ikke landsbyskatt i noe beundring som er godteri, men vi får ikke lenger noen få selskaper og produkter fra offentlig vann og en offentlig kloakk. Imidlertid … Så først vil jeg ha undercover agent om hvilke skatter vurderer denne eiendommen til og sms-lån norge.

Og så, som Tony erkjente, slår du til fylkesnettsteder, og du kan også oppnå perchance pull og på samme måte kan du perchance perchance check. Så rundt meg er haugene av byene, noen du kan hevde at du ikke engang henter på nettet, noe som er virkelig, virkelig traumatisk, men du kan likevel hevde at du kan hale på høgskolens nettside mange ganger. Og i de fleste tilfeller vil jeg bare Google, “Springville College eiendomsskatt”, og nettsiden vil tegne opp hvor det er koblet, og i de fleste tilfeller har du faktisk fått til å kjempe via som en college-webside og klikke på via, k, her er denne divisjonen for å henge til denne divisjonen og for å henge til denne websiden, hvoretter du undercover agent den, likevel vil Google uten tvil være din mest produktive venn. Korriger Googling nøyaktig det du prøver å søke, dra det opp, gå til byen eller landsbyens webside.

Vanligvis fikk til og sms-lån norge din vurdering forsinkelse for å “betale fakturaen min” og klikke på “betale fakturaen min”, og det vil være som, k, oppnå at du foretrekker å betale vannfakturaen din? Opphører du foretrekker å betale din ikke-offentlige boligskattfaktura? Og du vil søke på eiendomsskattfakturaen derfra.

Assorterte vurderer bare den totale analyserullen der det bare er hundrevis av sider på hver eiendom og hva skatten ble til så snart som 365 dager. Og det er nå ikke lenger et ordentlig søk der du kan hylle perchance i adressen, likevel alt du oppnår for at det er forsinkelse å … bruke nettsiden din for å hente websiden, hvorpå skjemaet antas antagelig innehaverens siste etablere eller åpningen av eiendomsadressen etter som den åpnes for å trekke den opp, og på samme måte kan du gå over gangen ved å bruke den hentings- og endringsnøkkelen som datamaskinen har.

I tillegg avdekket Tony om å få revurdert den ikke-offentlige boligen din etter at du fikk eiendommen, når du opptrer for å megle som skjer, og det er en måte ulovlig i noen områder, lærer jeg ikke alt om å rangere dette fullført etter at du får din ikke-offentlige bolig. Imidlertid vil du oppdage hvordan de uten tvil beregner skatten din. Så når du kommer til … eiendommen er klassifisert til $ 150, 000 lovlig nå, hvordan oppnå de beregner hvilken andel blir du skattlagt på, slik at du bare vet hva den mengden er. Bra nok, vel, når du kommer til å kjøpe eiendommen til 200, 000 og på samme måte formidler du at den vurderte prisen din vil ligge på 180 eller en ting som det, beregne det, bruk beregningen deres, deres andel til å undercover agent hva den avgiften uten tvil vil ligge i verste fall, at du rett og slett er mer tilsynelatende å bli vurdert på nytt.

Og i tillegg er GIS-kartleggingssiden i fylket ditt også et gigantisk verktøy for hvor du også kan søke etter eiendomsskatt. Du klikker bare på lovlig på pakken, og den vil eksistere du som eier historisk tidligere og i tillegg skattepris for by og fylke også.

Tony:

Ja, bredt råd. Jeg har i tillegg hørt om handelsmenn som bare ringer til fylket og bare spør dem: “Hva skjer, hva oppnår du som formidler dette tallet vil utvilsomt være neste 365 dager?” Og i de fleste tilfeller har de vært i et felt for å skaffe seg et førsteklasses estimat for den formelen for å starte. Imidlertid forteller jeg, uansett antall du lander på, bare legg til noe buffernivå, fordi det er en måte å gjøre det vanskelig å gro det antallet nøyaktig ned.

Ashley:

Og ikke-offentlige boligsskatter er i de fleste tilfeller ikke det samme nøyaktige beløpet hver 365 dag, de oppnår i de fleste tilfeller plugg opp årlig. Slik at du rett og slett mer synes å utvilsomt betale, selv om det er hundre greenbacks ekstra eller en ting som de neste 365 enn hva de sms-lån norge uten tvil burde rangering være.

Tony:

Og Ash, vi burde uten tvil bare gi en forklaring på hva du mente burde du erkjente revurdering, lovlig? Så hvis den opprinnelige innehaveren eide eiendommen, ble det til så snart noen skattegrunnlag som de vurderte, var utnyttelsen av … og hvert fylke, metropol, gjør det omtrent ellers, likevel er det noen pris som fylket har vurdert eiendommen til. Og hver gang en eiendom skifter fingre, er det mange ganger de er i stand til å returnere, og deretter vurderer eiendommen til hemmelig agent hva den splitter nye avgiftsanalysen er på nåværende tidspunkt. Så det er egentlig fylket bare å si, hei denne eiendommen forfalt til å være pris $ 100, 000 når den svake innehaveren har det. Nå vurderer vi at prisen er $ 200, 000. Den ordningen skattene vil halte ut fullt ut basert på den nye prisen.

Ashley:

Ja, det er en gigantisk forklaring. Jeg er i ekstase, du brøt det sammen, det er i utgangspunktet prisen de lærer ditt sett sms-lån norge bolig, og det er i de fleste tilfeller lavere enn hva den riktige prisen er. Når du undercover agent på riktig skattefaktura, hevder det din tungvint markedspris, hvoretter den vurderte prisen er for din ikke-offentlige bolig, og i de fleste tilfeller er disse tallene mer tilsynelatende å være formel av. Vanligvis er de mer tilsynelatende i din fortjeneste, i de fleste tilfeller er de i stand til å ikke lenger være.

En ting som er omstendelig å anslå, er at en helt ny utvikling burde du gjør … du anskaffer tomt land og på samme måte vil du lage der. Hva skal skattene dine være? Da vi bygget vår indre bolig, hadde vi gått til ligningsmann og bare spurt, det er den nederste tomten vi tar omtrent en hemmelig agent på, kvadratfotene. Akkurat her er hvor mange dekar vi legger på eiendommen, hva oppnår du formidler det ville være? Og å grovt anskaffe et estimat.

Men i tillegg parsellering av en eiendom også. Når du anskaffer deg her, er det uvanlig at bønder antagelig selger noen av landene sine og … Men de lever for å tømme huset sitt, og så selger de 20 hektar og så de hadde ikke gjennomgått en skatteperiode, men hvor det har vært en egen 20 dekar, antagelig utenfor deres 100 dekar. Og det var der du fikk karakteren å løse deg også, hva skal skatten din være. Fordi det ikke lenger skal være noen historisk tidligere skatt, men for den eiendommen fordi den er separat pakke.

Tony:

Rått. Smart, jeg formidler at vi treffer litt bra hele partiet det er ved å beregne skatt. Jeg vet ikke, har du fått resten for ditt aspekt?

Ashley:

Jeg vet ikke, jeg oppdager at det ble til så snart en ekstra ting jeg ble til så snart jeg skulle fortelle om det, likevel, det er lenge borte nå.

Tony:

Ja, når som helst du bare analyserer en eiendom, er dette alle estimater du vet, og hver gang du kommer til å bli borte sms-lån norge $ 78 eller $ 30 for ikke-offentlige boligskatter bryter avtalen, så antagelig tenke på om det ikke lenger er en avtale som du bare foretrekker å ha etter endelig.

Ashley:

Ja. Jeg formidler til slutt å sjekke hva de er nå, vet nøyaktig hva de er. Så ikke bare stjele hva megleren forteller deg at de er, eller hva huseieren forteller deg hva de er. Se etter det, quiz for skattefondene, bruk denne formen for nettsteder vi snakket om for å forestille oss at det registreres etter hvilket lag og anslå hva fremtiden kan trenge.

Og men en annen ting også er at når du oppstår, er det mer som tilsynelatende skal vurderes på nytt, så om det er siden du får eiendommen, kommer skattemesteren til å vurdere den eiendommen og se hva den splitter nye prisen er, eller den totale byen som en full er … Den totale byen vurderer hver eiendom på nytt. Dette skjedde ikke lenger for lenge siden i metropolen Buffalo hvor alles eiendom ble til så snart det ble revurdert. Du vil muligens sette deg uten tvil, og du kan også slå deg opp. De har en dato-situasjon der du kan overvåke overgangsplan, og du kan også oppsøke hvorfor du ikke formidler det som er fantastisk, og hvorfor det er riktig pris. Så hver gang du oppdager at du har fått det som skjer, er det positivt en mulighet for deg og når ut til assessorens arbeidsplass for å undercover agent når denne datoen er … Det er en observasjon for det, jeg vil være i stand til å ikke formidle hva det er kjent som, ikke desto mindre nevner de datoen en ting der du kan hylle perchance uten tvil etterslep og grovt formidle hva din ikke-offentlige bolig ble til så snart du ble revurdert.

Det er også selskaper tilgjengelig som uten tvil kan oppnå den tungvinte retningen for deg, om å bestride ikke-offentlige boligsskatter og den splitter nye takstprisen, og slik at de bare stjeler i en andel av det du kan ha satt deg. eller en slik ting. Prosentandelen av kontantene de sparer deg for. For at det hele tiden er en mulighet for deg også.

Tony:

Hmm (bekreftende). Jeg visste ikke det om selskapet, at det finnes selskaper som oppnår det. Det er enormt spennende.

Ashley:

Ja. Jeg kan ikke gi deg noen eksempler, men jeg vet at de er tilgjengelige.

Tony:

Du oppfatter at de er tilgjengelige et sted.

Ashley:

Jeg kjenner de som har gitt dem forfall, og bruker dem når som helst de blir revurdert selv om de fester 100 dollar a 365 dager betalte de antagelig den enkelte 25 dollar eller uansett å koble til … Imidlertid, ja.

Tony:

Rått.

Ashley:

Hva skjer, vel, formidler det er for vår eiendomsskatt-episode.

Men en ting som virkelig er spennende når du oppdager at gutter gjør markedsundersøkelser og ønsker å antagelig være et utenfor tvistemarked, er at undercover agent for eiendomsskatten også burde du analyserer et marked, fordi de varierer bredt og på samme måte kan du overvåke perchance lag surfing og på samme måte kan du perchance perchance bare Google “hva er de verste tilstandene for den aller beste eiendomsskatten” eller resten slik og antagelig kan det redusere perchance deg slanker der du uten tvil er i live å investere.

På dette tidspunktet er eiendomsskatt virkelig overdreven i nylig York, og en motivasjon for meg å investere utenfor tvist ville være fordi de er så store her. Og jeg undercover agent på det, k, jeg vil være i stand til å skaffe boliger litt lav pris lovlig nå i min bolig, likevel betaler jeg antagelig $ 20 – 50, 02 nå, likevel betaler jeg $ 5, 000 hver 365 dag fremover i eiendomsskatt. Muligens vil jeg ligge litt utenfor tvisten og gjøre opp sms-lån norge en eiendom for 150, 000 og letteste lønn 3000 i skatt hver 365 dager, for etter at jeg til og sms-lån norge vurderte at 180 betalte seg, betaler jeg mye mye mindre i eiendomsskatt årlig. Og litt enn … Jeg betaler litt ekstra kontanter nå enn kontinuerlig å betale kontant hver 365 dag.

Tony:

Hver 365 dag uten slutt. Ja, det er et veldig riktig nivå fordi vi vurderer hytter i Tennessee som ville være nesten 3000 kvadratiske tær og vi betaler som 130, 150 dollar i måneden i eiendomsskatt. Og jeg vurderer til og sms-lån norge en 900 –

Ashley:

Hvorfor skal du opprette meg og gråte lovlig nå?

Tony:

Vi vurderer en 900 kvadratmeter bolig i Joshua Tree, og vi betaler som 317 en måned i eiendom skatter. Vi har fått våre 391 kvadratmeter studioer, jeg formidler at vi betaler 317 eller 280, en ting som en måned i eiendomsskatt. Så det er et veldig riktig nivå at eiendomsskatt bør være integrert, hvis du sammenligner markeder sms-lån norge oppstart.

Ashley:

Ja. Hva skjer, vel dere, takk så flott for at du ble sms-lån norge oss. Disse episodene, når du ikke har hørt det allerede, kommer til å bli lansert på den helt nye YouTube-kanalen Accurate Property Rookie, så vær sikker på at dere abonnerer på det, ja.

En uke vil du lære podcast-episodene der, likevel vil du i tillegg … Det vil bare være en ny video lansert hver uke sms-lån norge åpenbare programmer, råd, programmer til pålitelige eiendomshandlere, spesielt for nybegynnere. Noen vil utvilsomt være av meg, noen av Tony og noen fra de riktige bidragsyterne våre, Kyle og Lauren, som er på episode en av den berømte Nøyaktige eiendommen Rookie podcast.

Takk gutta for at du lyttet, jeg er Ashley @wealthfromrentals, og han er Tony @tonyjrobinson på Instagram. Vi informerer dere om neste uke sms-lån norge en helt ny kunde, og sørg for at dere er en del av vårt Fb-personell: Accurate Property Rookie. Vi lærer dere igjen.

Leave a Comment