rookie-podcast-74:-rookie-svar:-neste-trinn-etter-a-ha-kjopt-din-forste-eiendom

Rookie Podcast 74: Rookie Svar: Neste trinn etter å ha kjøpt din første eiendom

Ukens quiz kommer fra Jennsey Genuine Property Rookie Facebook Neighborhood . Jennsey spør: hva er ditt neste trinn etter din første eiendom, til nå som finansiering og trinn for å skalere til en bedre portefølje.

Mens du tilfeldigvis har fått din første eiendom, gratulerer! Nå har du fått fart og opplev å sirkulere berging mer! De påfølgende trinnene som er dominerende er å oppdage pengene til din påfølgende avtale , få ​​ programmer og prosesser i sett, og fortelle andre at du er en gyldig eiendomsinvestor som handler for å tilby.

Mens du tilfeldigvis trenger Ashley og Tony for å løse en gyldig eiendomsquiz, vil du kanskje kanskje gi deg sannsynligheten for å poste i Facebook-nabolaget Genuine Property Rookie! Eller gi oss navn på Rookie Ask Line (1 – 888 – 5-ROOKIE).

Ashley:

Her er ekte eiendomsnyheter som peker mot nummer 74. Jeg heter Ashley Care, og jeg er her sms-lån norge Tony Robinson. Og på det nåværende tidspunktet er det en annen Rookie Respond. Selv om vi antar at vi har en quiz fra Facebook-mannskapet for øyeblikket. Tony, noe annet før vi hopper passende inn i det?

Tony:

Nei, jeg er sint. Jeg antyder at jeg verdsetter samspillet vi får sms-lån norge folk innen Facebook-teamet. Så for de av dere som lytter, hvis du ikke har blitt sms-lån norge, men se opp Facebook-teamet på Genuine Property Rookie. Jeg formidler at vi er nesten på 26, 08 deltakere nå. Så vi vokser hver dag hver dag. Og det er alternativ prosess der inne. Mens du tilfeldigvis legger ut en spørrekonkurranse, skal du redde massevis av svar. Ash og jeg vil hoppe inn der så snart som i en mens så smart. Så hvis du søker å bli sms-lån norge oss, er det settet.

Ashley:

Ja. Så vi, hvis sannheten blir fortalt, ble lagt ut på Facebook i morges og sa: “Hei, vi gjør en rookie-anerkjennelse. Vi vil gjerne ha forslag til temaer, ”så vi, hvis sannheten blir fortalt, har tatt opp en som dere utvilsomt har lyttet til den siste uken. Så vi henter en annen quiz fra de samme kommentarene. Denne er fra Gen Z Fidelis, “Det påfølgende trinnet etter din første eiendom til nå som finansiering og trinn for å skalere til en bedre portefølje.” Så det hadde vært hensiktsmessig å snakke om dette, hvordan det er en ekstraordinært langvarig quiz, “K, hvilken produksjon produserer du påfølgende? Hvordan produserer du deg? Hvordan produserer du skalering? ”

Tony:

Ja, jeg formidler det fremtredende jeg vil lære Ash er, for de av dere som ikke har gjort den første avtalen din, men ikke kval for kraftig sms-lån norge å skalere til 5, 10, 20, 30, derimot mange eiendommer. Beundre hensiktsmessig hvis sannheten blir fortalt, hjelp ditt nysgjerrighetsskatt laser i live til den første avtalen. Men mens du redder den første avtalen som er gjort, eller hvis du er passende å tenke på en form for tidsintervall, formidler jeg det fremtredende du vil peke på nysgjerrighet på, er finansieringsdelen. Det er jeg formidler hvilken form for reiser det aller mest er: “Hvordan produserer jeg berging? Hvordan produserer jeg, hvis sannheten blir fortalt, har hovedstaden? Hvordan produserer jeg midler til den andre avtalen? ” Jeg er i en posisjon til å dele min erfaring. Optimistisk kan dere redde noen instruksjoner fra det. Men jeg samarbeidet sms-lån norge noen andre, og jeg samarbeider sms-lån norge den andre personen, det som tillot meg å ha både tid og kapital til å fortsette å utvikle vår handel. Mellom oss begge hadde vi rikelig sms-lån norge kapital, rikelig sms-lån norge W2-inntjening for å kvalifisere for disse pantelånene, for å skjule gjeld til inntjeningsgrad, for å ha midlene til nedfondene, de fleste av disse øyeblikkelige utleiene for å lykkes sms-lån norge å gi dem . Så for meg, fra et finansperspektiv til en skala, endret den seg til å samarbeide sms-lån norge alle andre som hadde et solid, solid stabilitetsark for å matche mitt, og det var slik vi hadde vært i stand til å forme hjelp som forberedte overføring.

Ashley:

Ja. Min innsats ble omgjort til Tony's. Jeg samarbeidet sms-lån norge enhver person, og i tillegg brakte de pengene, og jeg endret meg til opplevelsen. Så mens du har fått den første eiendommen selv om det er mulig, vil du i tillegg veldig smart ha en gigantisk inntjening fordi du har gjort en avtale. Du har den melodifilen. Du har den erfaringen. Det er mulig du kanskje kanskje kanskje i tillegg peker på tallene. Det er mulig at du kanskje kanskje kanskje i tillegg peker på hvordan eiendommen er penger som flyter, og på samme måte vil du kanskje kanskje gi deg sannsynligheten for at hvis sannheten blir fortalt, avslutter og berger en partner, ellers vil du kanskje godt berge en engstelig pengeutlåner. Det er mulig at du kanskje vil redde forslag for å berge penger, og det kommer til å bli mye mer ukomplisert enn om du skal shoppe til din første eiendom. Så Tony, la oss diskutere relatert til de forskjellige forslagene om hvor de skal berge penger. Jeg antyder at det fremtredende påtrengende systemet for å utrydde eiendommer, du etablerer 20% og på samme måte avslutter du og på samme måte berger du et eldre pantelån for å utrydde din påfølgende eiendom. Men når du skatter Tony og jeg, er du intellektuell engstelig, og du er ikke lenger berørt person, og du ønsker heller ikke å sette deg ned og vente og etablere 20%, likevel la oss hensiktsmessig gi elefantinformasjonen.

Vær sikker på at du har fått pengereserver i sett, så det er så seriøst bedre å ha pengene, men bruk likevel folks penger OPM. Så passende sørg for at du har fått litt penger. Jeg trenger ikke folk som handler på eiendommer og ikke har noen pengereserver, fordi du vil være beviselig i fare, og det vil i tillegg være viktig å søke etter en partner. Hvis partneren har pengereserver, og hvis du sant blir fortalt, føler du deg glad i å stole på den partneren, og du vil kanskje også gi deg sannsynligheten for å etablere det i ditt arbeidsoppgjør at de henger pengereserver på en felles brukskonto sms-lån norge deg, da er det vakkert. Det er en innsats der du ikke trenger pengereserver i tilfelle partneren din tar det til bordet, og det er en del av oppgjøret ditt, og også dere har det på en felles konto. K. Så det første alternativet ditt kan kanskje være trudge for å berge aldringslån, fastslå at 20%, hever neste eiendom.

Et alternativt alternativ kan kanskje være å søke etter en partner. Så berg deg en partner som har penger. Det er tydelig at dere har hørt Tony og jeg diskuterer denne massevis av anledninger, likevel for å etablere miniatyrpermideren din, presentasjonen din om “Her er avtalen jeg har gjort. Her er avtalsdiagnosen som du gjorde i større lommer, bruk av avtale-kalkulatorene. Her er selvangivelsen min. Her er min ikke-offentlige pengeoppgave. ” Gi disse menneskene du ønsker å samarbeide sms-lån norge din totale kunnskap, vær en fødselsbok og pek på dem, “Her er de fordelene som jeg prøver å streve etter. Her er hva jeg formidler kontantstrømmen din kanskje kan være, hva avkastningen på investeringen din kanskje kan være. ”

Det påfølgende alternativet kan kanskje gå etter en engstelig pengeutlåner. Så referer til engstelige pengegivere til karakteristikken din. Det er tydelig at hvis du bruker Google på dem, kan du kanskje redde noen. Spør innen ekte eiendom Rookie Facebook-mannskap, “Hei, er det noen som kjenner noen engstelige pengegivere innenfor karakteristikken?” Oppnå og nettverks- og bergingshenvisninger til engstelige pengelångivere, og sørg deretter for at du dyrlegger dem. Vær sikker på at du vet hva alle avgiftene deres er, hva du kommer inn på og hvis sannheten blir fortalt, hvis sannheten blir fortalt nysgjerrighet på hva som kommer til å skje nedover motorveien hvis du kanskje kanskje vil gi deg sannsynligheten for å ikke lønn og hvordan den endelige jobben fungerer sms-lån norge å håndtere den engstelige pengegiveren. Det påfølgende er det mulig at du i tillegg kommer ut og berget ikke-offentlige penger. Så er det noen du kjenner som ikke akkurat er en engstelig pengeutlåner, men du kan likevel forestille deg at hvis sannheten blir fortalt, pantsetter du penger på eiendommen, og du vil utvilsomt berge bedre uttrykk for en redusert lidenskapsavgift.

Tony:

Vi treffer de siste egnede tingene på finansieringsaspektet. Jeg må snakke lite objektivt om å verdsette programmene og prosessene. Er det riktig, Ash?

Ashley:

Ja, sikkert. Det er en monumental ting, slik at du kan legge til den. Jeg er kontinuerlig skattenummer, skattenummer, tall, tall og Tonys skatt, “Riktig, det er andre ting som går inn i dette.”

Tony:

Nei, tallene skiller seg ut. Tallene skiller seg ut. Men for meg er jeg en høy programskatt hver gang jeg begynner på en ting, jeg ønsker kontinuerlig å formidle skatten, “K, hva er prosessene vi ønsker for å hjelpe dette?” Så jeg formidler den fremtredende, Gen Z for deg, den fremtredende tingen du ønsker å tittelen er hvor høy du vil heve til berging. Oppnå at du ønsker å berges til 74 dører? Oppnå at du ønsker å berges til 1000 dører? Hva er formålet ditt? Hva er teknikken din? Og mens du formår å formidle dette i instruksjonene, vil du begynne å legge grunnlaget for den dimensjonen på det nåværende tidspunkt. Og tydeligvis er dette skatten et uhastet system. Jeg kunngjør ikke lenger at du ønsker å ha … hvis du er ved en dør for øyeblikket, trenger du helt klart den endelige infrastrukturen for å styrke 74 dører for øyeblikket, likevel vil du begynne vred over hvordan du legger dette grunnlaget.

Det fremtredende som form for kommer til tankene for meg er at teamet. Mens du tilfeldigvis for øyeblikket selv administrerer en eiendom, ville du forhøyet deg til selvhåndtering hvis du tilfeldigvis berget til 74? Og hvis svaret ikke er noe, vil du begynne å tenke på: “K, hva er noen av trinnene jeg er i stand til å ta for øyeblikket for å etablere meg i en egenskap til å befinne meg eiendomsforvaltning?” Det er klart at du kanskje kanskje vil gi deg sannsynligheten for å leie en eiendomsveileder. Det er mulig at du kanskje kanskje kanskje i tillegg bestrider enhver person i boligen. Mens du tilfeldigvis bestrider enhver person i boligen, så vil du begynne sms-lån norge å bli rasende om å dokumentere alle trinnene og prosedyrene og retningslinjene du har fått i din bransje for øyeblikket, slik at systemet hvis du tilfeldigvis produserer leier den første person, du har kjøpt en flott arbeidshåndbok for dem. Og dette er en form for det jeg holder på sms-lån norge nå som en smart skatt vi selv takler alle våre øyeblikkelige utleie. Vi har en eiendomsveileder for en tidsintervallsleilighet, men for vårt øyeblikkelige tidsintervall produserer vi alt som i boligen og i atomiseringen, vi ønsker å bestride ethvert individ i form av å overta det for oss.

Så hvis jeg har funnet ut de siste, varierte trinnene for å lansere en eiendom, er det slik at sannheten blir fortalt i live, hva er tipsene vi ønsker å coache. Etter det når vi er hvis sannheten blir fortalt når vi arbeider sms-lån norge eiendomsskatten, “Hva er prosedyrene våre? Hvordan produserer vi kontakt sms-lån norge gjester? Hva er de siste diversifiserte problemene vi ønsker å produsere, slik at systemet når vi bestrider ethvert individ i, det er en enklere overgang til form for berging av dem så mye som reiser, som deretter tillater meg å fortsette å være nysgjerrig på å skalere handelen. ” Så hensiktsmessig begynn vrede sms-lån norge hensyn til programmene, prosessene, de som du vil sirkulere fra to dører til 20 og begynn å henge problemene i sett.

Ashley:

Ja. Jeg er i stand til ikke å være mer enig sms-lån norge Tony fordi jeg ikke lenger produserte dette før denne siste 365 skatten som ble endret til min COVID-oppnåelse, er hengende programmer og prosesser i sett. Så sikkert, din første eiendom bruker den som din mønsteregenskap, din andre eiendom. Ved hver anledning du produserer en ting, skriv ned hvordan du gjør det. Så et monumentalt verktøy å bruke er Asana, så dette er en skatt for arbeidsflytstyring, og du vil kanskje også gi deg sannsynligheten for å etablere deg der inne, “K. Så anskaffelser. Når jeg kjøpte en eiendom under kontrakt, hva skjer senere? ” Og på samme måte er du skatt, “K, hva er ditt skritt for finansiering? Gjør du lån? Jeg hvis sannheten blir fortalt ønsker å kontakte utlåner. Jeg må berge forsikring på eiendommen. Jeg hvis sannheten blir fortalt ønsker å etablere verktøyene i mitt navn. Hvis sannheten blir fortalt, ønsker jeg å leie den til leie. ” Uansett hva du gjør i løpet av anskaffelsen, etabler alle som er i.

Jeg antyder at du kanskje kanskje vil gi deg sannsynligheten for å produsere dette for hver jobb etter som i Asana, kanskje du kanskje vil gi deg sannsynligheten for å berge maler slik at du hver gang du [inaudible 00:08:42] eiendom, trekker deg opp det mal og greit, kanskje du ønsker å tilpasse objektiv en miniatyrbit for den egenskapen. Du lærer kanskje denne gangen at det er en tripleks som utveksling av dupleks og passende hjelp til bruken av det igjen og igjen, og du vil også hjelpe å inkludere det. Du hjelper deg sms-lån norge å endre den, men likevel vil du ha den innsikten og riktig å ta en titt på merker. Selv om jeg vokste etter bankavstemming, ga jeg alternativene mine til en bokholder disse 365 dager, og jeg opprettet passende en gigantisk pekepinn og skrev faktisk ned påloggingen til brukskontoen, går til www … klikk på opp i den akseptable håndkroken, logg inn. Jeg brøt den så lett ned, slik at du kanskje kanskje godt vil gi deg sannsynligheten for å til og sms-lån norge produsere den skatten slik at hvis du tilfeldigvis kanskje godt i tillegg være veldig smart å være i stand til å leie enhver person, skatt når Tony er klar til å berge en eiendomsovervåker i boligen, skatt at han vil ha det totale partiet klart, og i tillegg vil de passe uten å hevde å lære det.

Et monumentalt verktøy til er Loom. Så dette er hvor du, hvis sannheten blir fortalt, arkiverer kamuflasjen din. Så hvis du gjør en jobb, vil du kanskje gi deg sannsynligheten for å begynne videoen for Loom, og dette kan kanskje godt føre til de siste trinnene du gjør, og du vil kanskje også gi deg sannsynligheten for å hvis sannheten blir fortalt diskutere mens du gjør det også. Og det er en monumental hendig ressurs hvis du søker å leie en person eller til og sms-lån norge for å oppdatere deg selv, slik at du kanskje vil gi deg sannsynligheten for å bruke disse til din egen skatt “Hvordan betalte jeg vannregningen i tre måneder i fortiden? ” Og, åh, her er Loom-videoen her om hvordan du betaler vannregningen. Så hensiktsmessig å bevare melodien av disse tingene, fordi dette kanskje kan redde den så kraftig, mer ukomplisert for deg hvis du har noen tips om å trene, og du har også fått programmene dine, trinnene dine i sett. Så det er en om sannheten blir fortalt monumentalt poeng, Tony. Jeg er veldig glad for at du tok opp det.

Tony:

Ja. Jeg er overlykkelig over at du tok opp en form for skatt som sparer melodien av det totale partiet. Så jeg utnytter Stessa som er passende nå for all min form for skattebokføring og til og sms-lån norge passende form for budsjettering fra eiendommene våre, så smart. Det er et hvis sannheten blir fortalt vinterlig verktøy –

Ashley:

De kaller det kapitalforvaltning, det verktøyet. Hvis jeg skal si sannheten, føler jeg det verdsetter det er kapitalforvaltning. Ja.

Tony:

Ja. Fordi det er en liten bit av det totale partiet, passende? Det er ikke lenger hensiktsmessig bokføring, men ikke desto mindre gjør det en annen sak like smart. Og hvis sannheten blir sagt passende, kjøpt kjøpt av Roofstock-jobben, det vil si at jeg antok at den ble modifisert til en bestemt form for kombinasjon av selskaper. Og Stessa er hvis sannheten blir fortalt vinterlig. Vi har snakket om at det lastes sms-lån norge det formål å være så smart, men jeg benytter meg av det for å oppnå de månedlige kostnadene og inntektene mine på hver eiendom. Hvis jeg noen gang lurer på skatten, “Mann, hvilken produksjon betaler jeg i forsikring på denne eiendommen hver måned?” Jeg logger på Stessa og er i stand til å undersøke det der, så hvis du tilfeldigvis har kjøpt en form for voksende portefølje, er det i de fleste tilfeller vanskelig å gjennomgå hva som går hvor og hvilken regning er hva, så Stessa hjelper meg sms-lån norge hjelp av faner om disse problemene.

Ashley:

Ja, jeg formidler så normalt for å pakke det sammen, de høye problemene er, hvor pengene dine kommer til å komme fra neste avtale, hvoretter det blir åpenbart at du kanskje kanskje vil gi deg sannsynligheten for å takle flere tilbud. Jeg antyder, kanskje du kommer til å ha ledsagere som kommer mot deg, du kommer til å ha tilbud som kommer mot deg, og kanskje også i tillegg kan programmene og prosessene dine takle den tilstrømningen av tilbud?

Tony:

Jeg satser på en av problemene slik at du kan legge til fordi du nevnte det som er nevnt i avtalen, sms-lån norge sirkulasjonsaspektet, er at … og jeg har hørt dette fra forskjellige mennesker, skatter fra flere mennesker, er at hvis du tilfeldigvis berget din første eller andre eller tredje avtale gjort innen det samme markedet, lanserer du for å avskaffe rimelig en anerkjennelse for deg selv i det markedet så smart. Og før du forstår det, vil avtalen din sms-lån norge sirkulasjonens passende form naturlig øke. Så jeg vet alternative anledninger folk er bekymret for skatten: “Settet kan jeg berge gir? Hvordan kan jeg berge tilbud, ”likevel mens du berger noen få tilbud ute i markedet, berger du et navn til deg selv og gir form for å begynne å oppdage deg. Så det er ikke lenger uregelmessig for meg nå å berge en elektronisk post eller to annenhver uke om: “Her er dette off market deal. Fang et blikk. Hvilken produksjon du forestiller deg, ”og det enkleste er fordi vi har lukket noen få tilbud. Jeg antar at når Gen lanserer for å avskaffe porteføljen din, vil du utforske det samme som smart.

Ashley:

Ja. Det er et monumentalt poeng. Og normalt er det de mest positive egenskapene, de mest positive lederne etter at de blir observert i munnen, de er ikke lenger på markedet passende, “Hei, jeg må bekrefte at jeg ikke har denne eiendommen. Jeg vet at Ashley kjøper eiendommer. La oss nå ut til henne. ” Hvis sannheten blir fortalt, vil jeg hvis sannheten blir fortalt ønske om å avsløre dere en øyeblikkelig historie som er gyldig øyeblikkelig fordi dette er så spennende. Så det kom til meg der min fetters venn kom til meg og sa: «Hvis jeg skal si sannheten, har jeg disse to egenskapene sms-lån norge søsteren min. Vi kjemper om dem. ” De kjøpte den og tok på nytt to duplekser. Og så kjøpte jeg dem for, jeg formidler at de fortalte meg 100, 000 for begge. Jeg motarbeidet 88, 08 og i tillegg sa de , “Vi tar det,” og klart modifiserte jeg meg til fornærmet fordi jeg vil ha tilbudt reduksjon hvis de akkrediterte det på den fremtredende tiden. Så kjøpte de for 88, 08 og jeg hensiktsmessig hadde de vurdert og jeg hvis sannheten blir fortalt har over $ 100, 000 i rettferdighet mellom de to, og jeg har ikke gjort noe mot eiendommene, og jeg har kjøpt dem tre år tidligere. Så det er de mest positive fordelene. Hvis sannheten blir fortalt, føler du skatt fordi du ikke lenger konkurrerer sms-lån norge folk, og i tillegg er de normalt motiverte selgere som ønsker å være skatt, “Hei, la oss passe selge dette til enhver person. Hver person er bevisst på at de løfter for å utrydde egenskaper. La oss passende berging gjøres. ” Så sikkert –

Tony:

Å, det er det. Beviset er innenfor puddingen.

Ashley:

Ja. Slik at dere trasker viser alle enkeltpersoner og alle om deres gyldige eiendomsinvestering som du i tillegg veldig smart kan handle etter eiendommer. Etter som et annet øyeblikkelig miniatyrtips også, hvis du tilfeldigvis kanskje i tillegg veldig smart vil oppdage noen personer til … Hei, vi skal berges saksøkt for brudd på opphavsretten. Så hvis du tilfeldigvis i tillegg kan være veldig smart å gå etter folk for penger fordi du ønsker å samarbeide sms-lån norge dem, ellers vil du at de skal være en privat pengeutlåner eller noe annet, og hvis sannheten blir fortalt, ga Brandon meg dette og han har utvilsomt historisk det som et øyeblikkelig tips på OG-podcasten, men hvis du tilfeldigvis systemiserer dem og lærer: “Hei, produser, kjenner du noen som er tiltrukket av å investere i gyldig eiendom eller tiltrekkes av å låne ut penger på en eiendom,” som en utveksling av passende å spørre dem sms-lån norge en gang. Og den formen for tar stresset av dem, tar ubehageligheten av konfrontasjonen av deg og lar dem ta dingler av at du handler etter en individuell skatt. Så hvis de er ivrige, vil de hvis sannheten blir fortalt nå tilbake til deg og lære: “Hei, hvis sannheten blir fortalt, kan jeg kanskje være det.” Så hvis sannheten blir fortalt har resonert sms-lån norge meg, og også dere utvilsomt allerede har hørt meg vise at 10 anledninger, selv om han passende fortalte det for meg to måneder tidligere fordi det hvis sannheten blir fortalt hjalp meg passende fordi jeg ikke skatter konfrontasjon og jeg ikke skatter å spørre folk om problemer. Så sms-lån norge lykke til, hjelper det noen få av dere, likevel formidler jeg at det er det. Er vi klare til å pakke det inn for tiden, Tony?

Tony:

Ja. Nei, jeg formidler sms-lån norge hell vi svarte på Gen Zs quiz, og han kjøpte et alternativ verdt ut av det, og jeg vet at det er alternative folk i Facebook-mannskapet som hadde vært en tommel opp for den quizen. Så sms-lån norge lykke til kjøpte dere noen verdt herfra sms-lån norge det Ashley og jeg måtte sutre på nåværende tidspunkt.

Ashley:

Ja. Takk gutta så sterke for at du ble sms-lån norge på det nåværende tidspunkt og lyttet. Vær sikker på at du blir sms-lån norge på Facebook-teamet sms-lån norge ekte eiendom. Tillat oss å dingle av. Fang oss i mannskapet. Mens du tilfeldigvis har fått en spørrekonkurranse som du vil at vi skal diskutere om formålet sms-lån norge eller til og sms-lån norge tilpasse et bestemt emne, vil vi løfte det til løsning, hvoretter du kanskje kanskje vil gi deg sannsynligheten for å sende oss DM på Instagram. Jeg er [emailprotected] og han er [emailprotected] Takk så kraftig for at du ble sms-lån norge oss ​​på dette Rookie-svaret.

Leave a Comment