rookie-podcast-73:-partnerskap:-hva-du-skal-gjore-for-du-hopper-inn-med-en-annen-investor

Rookie Podcast 73: Partnerskap: Hva du skal gjøre før du hopper inn med en annen investor

[inaudible 00:51:02] Tenk deg det eller ikke lenger, Tony og Ashley har ikke møtt alle tallrike i ekte liv … bortsett fra nå! De tar opp fra

BiggerPockets hovedkvarter i Denver , og i råd om at de introduserte sine partnere! Tonys kone

Sarah og Ashleys bedriftsvenninne Joe er her for å svare på de mest pent likt spørsmålene om

partnerskap og investering sms-lån norge enda en bestemt person.

Hva gjør en oppbyggende følgesvenn? Tony, Sarah, Ashley og Joe er alle enige om at en moralsk følgesvenn må ha tillit komplementære styrker til deg. Oppretter moten til å oppnå finansiering, men er avskyelig ved berging? Du vil muligens ha tillit til å søke etter en følgesvenn som elsker berging, men som ikke søker å berøre finansiering. Selv om det antagelig kanskje ikke lenger kan være den absolutt mest praktiske jobben, er en av mange mest effektive måter å søke etter en ledsager å

døm på dine svakheter , dine styrker, og døm den indre sirkelen din for å lete etter enhver person som muligens ville være yinen til din yang.

[inaudible 00:51:02] Ashley snakker i tillegg om “

ledsagerpresentasjonen ”. Du vil også ha tillit til å ha hørt dette begrepet før på det forseggjorte. En følgesvennpresentasjon er virkelig et

bindemiddel inkludert en bankpåstand, kredittrangering representerer , ikke- påstand om offentlig finans, og tidligere avtalehistorie . Dette hjelper deg sms-lån norge å utarbeide en utvilsomt følgesvenn om at du bare kommer fra en styrkeplan og at du bare dingler kompetansen til å utpeke gruppering av en avtale.

[inaudible 00:51:02] Ashley, Tony og deres partnere plugger i tillegg over saker kjærlighet diagrammiljø, partnerskap bygninger, LLCs, livsforsikringer , og mer. Mens mange nybegynnere i virkeligheten føler at de ikke har tillit til ferdighetene til å heve seg til et partnerskap, er det viktig å henge at du bare jobber sms-lån norge tallene, lytter til podcasten og har nysgjerrighet på ekte eiendom, plasserer ferdighetssettet allerede over mange andre!

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Dette er forseggjort nummer på eiendomsnooky 73.

Tony Robinson:

Vi har alle tillit til å lage disse valgene, ærlig? Fancy jeg nevnte tidligere om å holde deg på banen. Jeg stammer faktisk ikke moten hennes til å berge eiendommene, ærlig? Men hun stammer meg ikke moten til å gå ut og skaffe eiendommene eller garantere dem, ærlig? Så jeg formidler at disse oppgavene og ansvarsområdene hjelper til sms-lån norge å vente på noe av den evnenes friksjon.
[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Tittelen min er Ashley Kehr. Og jeg er her sammen sms-lån norge min vert, Tony Robinson. Og nå til dags blir det veldig mange fordi Tony og jeg faktisk sitter på BiggerPockets hovedkvarter og tar opp dette ærlige nå.

Tony Robinson:

Dette er sprøtt. Vi har rapportert for hva? Fire måneder nå har vi aldri møtt en bestemt person, vår første episode i virkeligheten i en lignende påstand, jeg er ordnet betent. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Og da vil det bli enda høyere. Vi introduserte våre forretningspartnere for å løfte dem videre til episoden, og vi skal fokusere på alt om partnerskap. Hva må en nybegynner vite for å berge en følgesvenn, moten til å strukturere partnerskap og komplette innsatser. Så hvem som er høyere å spørre enn våre har partnere?

Tony Robinson:

Så jeg tordner la oss heve partnerne våre, ærlig? Så jeg tordner at jeg skal introdusere min som er min absolutt mest praktiske kone. Hvorfor presenterer du deg ikke for seerne på BiggerPockets?

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Herregud. Dere, jeg er så betent at jeg er her. Jeg er en oppbyggende fan av de forseggjorte. Og helt klart mannen min og Ashley. Så tittelen min er Sarah, formelt Sarah Robinson. Så ja, jeg er hans følgesvenn og hans kone og den faktiske personen som vil få utført problemer. Så…

Tony Robinson:

Ashley hvem hevet du til det forseggjorte? [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ja. Så jeg har faktisk Joe [Krieger 00:01:29] tillit til meg. Og vi begynte å investere, fire år tidligere, perchance?

[inaudible 00:51:02] Joe Krieger:

Ja, tre eller fire år tidligere. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Og vi har antagelig tillit som er kjent hvert sjette år. Men Joe eier et par bedrifter og noen sameier på hans har. Og så har vi tillit til en rekke eiendommer samlet. Han er hele arrangementet, rehabiliteringsfasetten til problemer. Og så er jeg i tillegg den faktiske personen som vil få ting gjort.

Tony Robinson:

Så Ashley, av oss, fokuserer gjentatte ganger på fordelene ved eller fordelene ved å investere sms-lån norge en ledsager. Men jeg formidler deg, og jeg er topp eksempler på at det muligens vil være en formulering for å oppnå den ærlige formuleringen. Så vellykket som min kone, Sarah, har vi tillit til en tredje følgesvenn som Sarahs fetter, og han er omtrent den tredje delen av stativet vårt som administrerer investeringene våre.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Å grovt starte fra starten, for en nybegynnerinvestor som perchance trenger en ledsager, grubler over det, hva er blant de avgjørende problemene de vil ha tillit til å bedømme før de løser om de vil ha en følgesvenn?

Tony Robinson:

Jeg formidler den første ingrediensen er, du elsker å fortjene å nevne hva dine eksplisitte styrker er, ærlig? Jeg kjenner til problemene som jeg er veldig profesjonell å oppnå. Og jeg kjenner problemene som jeg ikke lenger er moralsk på, eller som jeg konstruerer, ikke lenger har tillit til noe som ønsker å være moralsk. Så for meg ble det en gang i virkeligheten om å lete etter en ledsager som kompletterte min evne. Og for oss i Airbnb-påstanden holdes majoriteten av investeringene våre nå, min kone, Sarah, hvoretter vår tredje følgesvenn, fetteren, de oppnår en oppbyggende jobb sms-lån norge å håndtere de komplette delene av virksomheten som jeg suger på.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Ja, at han faktisk suger av. Lyst til å kommunisere sms-lån norge selskapet vårt. Han er virkelig så opptatt på telefonen sin hele tiden at han uten hensyn vil krysse over en melding som er klar til i sin tur å påvirke våre erfaringer. Så som det er meg, er jeg gjesteforholdet. Jeg kaller meg selv som leder for familiesms-lån norgelemmene. Så ja.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Joe, du ville muligens antagelig kanskje kanskje antagelig også ha tillit til et par partnerskap sammen sms-lån norge faren din, sms-lån norge meg. Hva er det du bare gaper i en ledsager?

[inaudible 00:51:02] Joe Krieger:

Som jeg dømmer for?

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ja.

[inaudible 00:51:02] Joe Krieger:

Korriger enhver person som har mine sterke sider. Jeg er mer av en praktisk person, og du er bokføringen, telefonsamtalene, snakker sms-lån norge banken eller verktøyet for å redde problemer.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ofte slutter ventetiden på ting, hvoretter Joe gjør det fysiske arbeidet.

Tony Robinson:

Ja, men Joe, erkjente du at og hvis sannheten blir fortalt tidlig, at hun en gang ble en person som komplimenterte deg? Eller hvordan opprettet du den forbindelsen? [inaudible 00:51:02] Joe Krieger:

Helt klart. Jeg mislyktes i å starte, kommunisere. Jeg la utgaver sms-lån norge høy hale gjennom sprekkene, og hun ville kjøpe dem. Og etter hvert som hun skjønte det også, og hun fanget det ærlig bort. Og hun erkjente ekte, ”Joe, jeg vil kjøpe meg om dette. Du kjøper alt dette. ” Hele partiet pågår.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Hvem sin tro ble en gang denne podcasten. Jeg elsker komplimentene. [inaudible 00:04:11]. Men i virkeligheten begynte jeg å kjøpe en eiendom i South buffalo. Og så ga Joe en en måned senere. Og så analyserte vi disse gir samlet. Og det er det som grovt kjøpte hodet vårt som snurret kjærligheten: “Kanskje vi kommer til å gi sjansen til å ha tillit til følgesvenn på noen eiendommer.” Vi er veldig kjærlighetsinnstilte på en måte den putten vi kjenner putte ekte eiendom som investerer, må kjøpe oss. Og vi har tillit til en lignende tilpasning, den samme mål som hva vi ønsker at ekte eiendom skal oppnå for oss. Så jeg formidler det ble en gang en oppbyggende utvikling også. Så å oppdage enhver person som elsker det.

Tony Robinson:

Så jeg søker å åpenbart fokusere på hvordan dere i virkeligheten er knyttet til alle tallrike fordi jeg formidler det er en oppbyggende quiz som ferske kjøpmenn har tillit til. Men før vi oppnår, søker jeg virkelig å konstruere samtalen om å finne ut dine evner og hvilke styrker du har. Ashley, hadde du aktivt kjøpt for noen å skaffe deg svakheter? Eller hadde du vært ekte glemsom? Endret til å være en fare for deg? [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Effektivt, ikke lenger i virkeligheten. Før hele partiet ønsket jeg at enhver person skulle fokusere på ekte eiendom sms-lån norge. Jeg formidler ikke på det tidspunktet, Joe hadde registrert seg for BiggerPockets. Men nei, vi var ikke aktive deltakere i det. [inaudible 00:51:02] Joe Krieger:

Jeg hadde vært sms-lån norgelem lenger enn du muligens antagelig kanskje kanskje antagelig i tillegg har tillit. Jeg ønsket å lage det [inaudible 00:05:23]. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

For meg ble det en gang kjærlighet, jeg oppdaget en kammerat som også elsker ekte eiendom. Dette er enhver person jeg vil fokusere på sms-lån norge. Så da det en gang ble den absolutt mest praktiske ingrediensen for meg. Fordi til og sms-lån norge vår første eiendom, gjorde vi ingenting. Vi setter et helt friskt kjøleskap i det. Så det var ikke kjærlighet vi ønsket å rehabilitere, men da tok han vedlikehold for en mens han var på eiendommen.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Kjøpte den. Så hvordan ble dere faktisk sammen sms-lån norge alle de mange? Jeg formidler det er den absolutt mest praktiske quizen som nybegynnere har tillit. Hun er min kone. Så da det en gang ble veldig absolutt mest praktisk rett for oss å bytte til partnere. Men for dere to hadde dere faktisk ikke tillit til en merkbar forbindelse før, hvordan ble dere sms-lån norge?

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Jeg ble en gang i jobb for kona sin. Og så ønsket hans kone å lære om det. Og han investerte allerede en gang. Så de var ikke gift på den tiden. Men de ville nå inn på arbeidsplassen min og søkte etter å lære om eiendomsforvaltning, og jeg ville utdanne dem, og deretter kjøpte vi dem for å henge alle de mange gjennom det –

[inaudible 00:51:02] Joe Krieger:

Og begynte å ta en dommer på eiendommer samlet, og vi vil sette dommer på dem. Og jeg ville være den faktiske personen som mer sjekket ut den strukturelle avslutningen på problemene.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Og jeg vil spore tallene, analysere det. [inaudible 00:51:02] Joe Krieger:

Jeg vil dømme på taket, kjelleren, gulvbjelken, og gjøre det åpenbart at hele tomten ble en gang intakt, og den ønsket ikke en dominerende gjenoppretting. Og så ville hun spore hele tallene. [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Hvem sin tro ble en gang den til å ledsage først? Modifisert til en gang den din, Ashley? Modifisert til når den er din, Joe? [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Jeg vet ikke. Jeg oppdaget alle våre gir. Så antagelig min … Og jeg lot ham aldri forsømme begge deler.

Tony Robinson:

Effektivt, hva dømte den kjærligheten? Staunch, så hvis du oppdaget den første avtalen, hadde du elsket det: “Jeg formidler denne ville muligens antagelig kanskje i tillegg være moralsk for meg og Joe.” Skikket du ordentlig en tekst til ham og uttrykte: “La oss plugge dommer på det.”

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Jeg tar ikke engang sms-lån norge i virkeligheten. Jeg tar i betraktning min første følgesvenn, hvordan vi gjorde det. Men for meg og deg, formidler jeg at vi virkelig hadde snakket ekte eiendom kontinuerlig. Vi har aldri snakket om fritiden, og vi visste ikke engang om vi begge hadde noen mange hobbyer.

[inaudible 00:51:02] Joe Krieger:

Vi erkjente virkelig, “Hva skjer, oppnå at du muligens antagelig kanskje kanskje antagelig i tillegg har tillitspenger du skal plassere i?” Og jeg erkjente: “Ja, jeg tordner det.”

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Jeg søker å dele. Så åpenbart har vi tillit til en tredje følgesvenn, erkjente jeg. Og moten som vi gjorde for første gang, adresserte ham, den ble en gang gjennom en BiggerPockets-kalkulator. Så jeg hadde en avtale, den første avtalen min ble en gang under kontrakt. Men før jeg inngikk avtalen på kontrakten, hadde jeg levert en avtale om enda en annen eiendom, antagelig to måneder før, men jeg hadde aldri hørt å vente på fra leverandøren. Så jeg glemte det, du legger ut tilbudet, ikke døm det.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Innenfor sentrum av rehabilitering på min første eiendom, hvoretter to eller antagelig en måned inn i rehabiliteringen, redder jeg en forseggjort ventetid fra agentene, og som først gir at jeg har lagt inn et par måneder tidligere, ble en gang autorisert. Så jeg freaking ut kjærlighet, “Å herregud. Hva skal jeg oppnå? Jeg vil ikke oppnå to egenskaper nøyaktig nå. ” Så jeg hadde allerede sporet det gjennom kalkulatoren. Jeg sendte den til kusinen hennes. Jeg erkjente: “Hva skjer, vi har omtrent snakket om å investere, vil du initiere til det?” [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Og dette ble en gang 17: 01 om natten. Og han svarte på 14: 06. Og han ble en gang kjærlighet, “I'm in.” Og slik startet vi omtrent så vellykket. Så kalkulatorene er oppbyggende for å vente på å oppnå det partnerskapet. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Sarah, hva sms-lån norge deg? Når nådde du ombord og ble om til en følgesvenn? [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Ja, jeg ble en gang til å ringe babyen. Han erkjente Å, jeg er kona hans: “Så det gjør meg mekanisk til din følgesvenn?” Ew, nei jeg ble en gang ikke lenger tiltrukket av eksplisitt eiendom. Da han en gang gjorde dette –

Tony Robinson:

Langtidskontrakter. [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Langtidskontrakter, jeg hadde ingen nysgjerrighet. Så dere som lytter, hvis du prøver å redde din mann eller din kone ombord, må du ikke huske at de er ombord mekanisk, for det kan antagelig kanskje ikke lenger være oppmerksomt for dem. Det var ikke for meg, bortsett fra at Tony var fast bestemt på å gå inn i den forbigående sameiet, som jeg er omtrent oppmerksom på, ekte fordi vi har bodd og reist steder som har tillit til Airbnb. Så når det grovt vekket min nysgjerrighet. Og det var da jeg kjøpte ivrig. Så…

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Men selv for din baby, hva ble det en gang sms-lån norge kortvarige leieavtaler som gjorde det mer oppmerksomhetsgripende enn langsiktige leieavtaler?

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Jeg formidler ekte fordi det er opp til oss å berge denne hotellkompetansen for fogeys. Og jeg når fra en bakgrunn av spesielle hendelser, reklame og markedsføring og markedsføring og markedsføring, promotering. Så som det er min spesialitet, å skape disse opplevelsene for fogeys. Så jeg følte virkelig kjærlighet, “Å herregud, her er ingrediensen min. Jeg kjenner moten til å oppnå det. Jeg er moralsk sms-lån norge oss. ” Så jeg følte kjærlighet, jeg ville muligens antagelig kanskje i tillegg lagt til avgift til gruppen. Så som det gjorde meg betent. [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Og jeg tordner for … Fordi vi berger denne quizen hele tiden, ærlige Ashley? Om: “Hvordan oppnår jeg å berge den dominerende andre ombord?” Og mens du skal tilegne deg en formulering for å lime nysgjerrigheten deres sms-lån norge den faktiske eiendomsinvesteringen, er det en bred formulering fordi du hadde vært alt sammen da du grovt oppdaget den tildelingen som du bare faktisk elsket.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Ja, og mens du dreper følelsen av kjærlighet, skal du faktisk gi gebyr. Jeg følte kjærlighet jeg ikke søkte etter å vente på å pynte fordi du suger på det. Jeg ønsket å i det vesentlige føle kjærlighet, jeg vil i virkeligheten pryde det så freaking elskelig at det kommer til å bli booket 24 / 7. Så jeg formidler kombinasjonen av begge. [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Så Ashley, hva sms-lån norge dere? Så jeg vet at du har kjøpt denne ingrediensen som du nettopp refererte til som følgesvennpresentasjonen din. Jeg formidler det som hjalp deg sms-lån norge å berge noen partnere tidligere. Gå oss gjennom hva det er. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ja. Så en følgesvennpresentasjon er i virkeligheten et bindemiddel for det du legger i og legger inn alle dine økonomiske poster som du bare skal faktorere. Kontoutskrifter på deg selv, du legger på selvangivelsen, du legger på kredittkarmaen din representerer, du legger på din ikke-offentlige økonomiske påstand. Og så også omfatte noen gir at du bare ville muligens antagelig kanskje kanskje antagelig i tillegg har tillit gjort. Så omfatte BiggerPockets kalkulatoropplevelser. Jeg tar i betraktning vår aller første avtale, det er det vi gjorde, vi skrøpelig BiggerPockets kalkulator representerer, og vi tok den til en låneansvarlig og viste den til ham, og han ble en gang veldig absolutt mest praktisk imponert.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Men bestå av bilder av eiendommen, og selv om du ikke har tillit, gir det at du ikke har gjort det, og her er din første, involverer noen gir du bare har analysert og ting du elsker å fortjene . Så jeg har gjort det når jeg har tilbudt mange partnere eller ikke-offentlige pengegivere. Jeg har samlet en rimelig pakke slik at de vil gape litt om meg. Jeg trenger at de har tillit til meg og vet at jeg vil bo opp penger før jeg skal administrere pengene våre som bedriftspartnere. [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Joe, jeg tordner en quiz for deg. Hadde du inngått samarbeid sms-lån norge noen andre før du inngikk samarbeid sms-lån norge Ashley om ekte eiendom?

[inaudible 00:51:02] Joe Krieger:

Nei, ikke lenger i ekte eiendom. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Snarere enn til faren din og [inaudible 00:11:09].

[inaudible 00:51:02] Joe Krieger:

Å ja, det er passende.

Tony Robinson:

Men faren din, han er faren din. [inaudible 00:51:02] Joe Krieger:

Han ble en gang normalt en stille følgesvenn for å berge midlene som gikk for meg, som gikk bra. Jeg tok meg av hele partiet, og han tok en månedlig pengefloat. [crosstalk 00:11:23]. Han ble en gang glad sms-lån norge det, så han ble en gang glad for å vente på meg og redde snøballen min sms-lån norge å rulle sms-lån norge selve eiendommen. [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Nå, ha tillit til at du noen gang har inngått et partnerskap, både i ekte eiendom eller på de mange foretakene dine som ikke bestemte hvordan du ville ha det?

Joe Krieger:

Nei, ingenting har aldri gått. Ingenting mest dominerende som et minimalt. Vi har flere ganger utarbeidet problemene, og problemene har gått fortroende.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Og vi har aldri hatt et felt. Vi vet hva vi er ufullkomne på. Så vi navngir hver rekke ut kontinuerlig på disse elementene. For oss er det kjærlighet, hvis jeg kaller ham ut på noe, er han ekte kjærlighet, “Ja, jeg vet. Jeg er ikke lenger moralsk når jeg søker, “og jeg vil muligens være kjærlighet,” jeg vet, uansett hvor jeg virkelig ønsket å gråte mot deg, “hvoretter vi fortsetter.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Dere høres ut som elsker oss.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Hva sms-lån norge de mange ekte eiendommene dine gir Ashley? Jeg vet at du har inngått samarbeid sms-lån norge mange andre mennesker utenfor Joe så vellykket, har tillit til at alt dette gir seg? Eller oppnå at du muligens antagelig kanskje kanskje antagelig også har tillit til eventuelle negative opplevelser du bare skal dele?

Ashley Kehr:

sms-lån norge min første følgesvenn, vil jeg plugge kjærligheten: “Ok, opprettholder jeg å investere sms-lån norge det? Eller oppnå jeg ikke lenger? ” Det avhenger faktisk av dagen, tordner jeg. Men jeg vil uttrykke at partnerskap ikke er så solid som mitt og Joe, ekte fordi jeg oppnår hele partiet for det partnerskapet, og at den aktuelle personen er mer pengene. Så det jeg faktisk elsker om mine og Joe's er at det ikke lenger er mitt innspill, det får begge våre. Og jeg i realiteten avgifter Joes idé og hans ferdigheter, etter at vi tar en dommer på gir og etter at hensynet når opp, er det i virkeligheten godt å ha tillit til noen annen bestemt person for å sveve tips og oppnå denne galne ekte eiendommen traipse kollektivt og oppstå et imperium.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Jeg søker virkelig å lytte til raskt redegjøre for om du ikke skal være ledsager sms-lån norge noen, ærlig? For å inngå presis i et partnerskap, nemlig sms-lån norge ekte eiendom, hvis du bruker flere hundre tusen dollar, er det en oppbyggende investering å skape sms-lån norge enhver person. Så vi hadde noen som ønsket å være sammen sms-lån norge oss ​​når vi kjøpte et forbigående sameie, og han ble en gang en oppbyggende hovedkammerat for oss. Men vi har tillit til veldig eksplisitte måter vi følger sms-lån norge oss ​​på. Vi vet hvordan vi søker å strukturere avtalen, vi kjenner roller og ansvar som vi søker for å ha tillit.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Og han ble en gang sms-lån norge å prøve å i det vesentlige forandre seg og ikke lenger være partner sms-lån norge det vi ønsket. Og vi måtte kjøpe en langvarig slutt og formidle: “Ok, er dette noen person som vi i virkeligheten søker å være sammen sms-lån norge?” Selv om de har tillit til hovedstaden, er de ikke lenger den ærlige kampen for oss hvis de ikke stemmer overens sms-lån norge hva målene våre er eller hva vi ønsker fra en ledsager. Så, du ville muligens antagelig kanskje kanskje antagelig også fortjent å ha tillit til den modighet jeg formidler for å henge som ikke lenger er en moralsk kamp for deg så vellykket.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Jeg formidler det er et oppbyggende poeng, fordi det flere ganger vil være mange partnere. Du fortjener ikke å være ekte den første personen sms-lån norge penger som involverer bordet, du fortjener ikke å være sammen sms-lån norge dem. Jeg antyder at partnerskapet ditt er kjærlighet å være gift, du er økonomisk bundet til akkurat den personen, dere er kollektivt ansvarlige for disse eiendommene. Så jeg formidler det, utvilsomt kjøpe deg tid og veterinær din følgesvenn og følge en bakgrunnstest, en kredittrangeringsprøve. Jeg gjorde det mot deg.

Joe Krieger:

Jeg vet ikke hvorfor du er min følgesvenn. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Nei, men vi har gjentatte ganger vært så innledende sms-lån norge alle om økonomi. Jeg byttet ekte noen av pensjonskontoene hans til Forefront, fordi jeg ønsket at han skulle investere, hvoretter vi snakket om det. Han elsker: “Ja, det er en moralsk tro.” Og han logger poster og –

Joe Krieger:

Jeg har full tillit til henne. “Alle skatteopplysningene mine, akkurat her plugger du inn. Opprinn uten å referere til at du elsker å ha tillit til det. ”

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Og du måtte ha tillit til at gjennomsiktighet. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Så jeg åpnet [inaudible 00:14:42] kredittrangeringskortene og [inaudible 00:14:44].

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Hva sms-lån norge [inaudible 00:14:48] mål er veldig absolutt mest kritiske for deg hvis du muligens antagelig kanskje kanskje antagelig også har tillit til et partnerskap. Og jeg formidler Sarah og jeg tjener på det fordi vi er gift, så vi fokuserer mye på livsmålene våre. Jeg antyder at når du uttrykker hadde vært – [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Ja, Tony er diagrammet som snakker … Alt han trenger å fokusere på er mål, så ok, ja.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Men det er utvilsomt kritisk, fordi jeg i virkeligheten føler kjærlighet selv i virksomhetssammenheng, vi har hatt en strategi for diskusjoner for tiden om, “Hvor oppbyggende vil vi ønske at vår bedrift skal berges.” Og vi skal gi sjansen til å ha tillit til å bli innrettet som et partnerskap for å skape åpenbart at for hvis jeg søker å være på tusen objekter og hun mest effektive trenger å være hundre, så kommer det til å være en koble der.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Ja, vi er ivrige etter spedbarn. Vi er kjærlighet, “Ok, vi må ha plass til det. Hva er diagrammet vårt? ”

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Så hvordan oppnå dere adresser som et partnerskap, og justere etter hva målene er? [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Vi startet faktisk sms-lån norge å gjøre månedlige konferanser sms-lån norge veilederen vår som omtrent har tilsyn sms-lån norge de fleste av våre virksomheter og sameier. Og så sms-lån norge bokholderen vår. Så som det har vært oppsiktsvekkende å starte opp til det. Men jeg antyder at vi veldig absolutt mest praktiske bemerkelsesverdige snakker daglig om ekte eiendom. Fordi jeg er åpenbar dere også oppnår. Så det er omtrent en pågående ingrediens, “Hva skjer, jeg oppdaget om dette som gjør dette diagrammet,” eller “Dette er hvordan vi muligens antagelig kanskje kanskje i tillegg vil endre et tilbud.” Det er veldig absolutt mest praktisk å merke seg, og det er et kontinuerlig fundament for oss. Opprinnelse dere oppnår justeringskonferanser, eller diagramkonferanser elsker, “Ok, vi skal ut på middag, og vi vil virkelig fokusere på våre mål,” eller fritidselsker det?

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Samme kjærlighet du erkjente, jeg føler faktisk at vi fokuserer på ekte eiendom så bemerkelsesverdig at jeg berges i virkeligheten betent etter at vi ikke fokuserer på den. Ikke vondt ment. Jeg elsker det vi oppnår. Det er ordentlig gripende. Men kan vi virkelig slå den av for en 2d? Og ekte faux vi er gift enda en gang? [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Så som det er oppsiktsvekkende, at du bare tar sms-lån norge deg arbeidsboligen din. Siden dere begge oppnår dette fra bolig. Så hvordan oppnå deg omtrent stabilitet ut? Er det noen ganger uttrykket du uttrykker: “Ok, vi drar til helgen, ingen forretningsprat.” Er det noe annet som elsker det?

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Ja, jeg formidler at det er mer jeg liker å stenge den av. Jeg formidler Tony er ekte så fullstendig interessert og investert i ekte eiendom. Så han liker det større enn jeg oppnår. Men han er en moralsk sport. Og når jeg snakker på ham om å være for traumatisk om ekte eiendom, er han moralsk om å ta et skritt på å vente og virkelig koble fra rimelig.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Og jeg formidler at det også er viktig for meg, fordi mye av avklaringen på hvorfor vi søker å foreta investeringer i ekte eiendom er fordi de trenger økonomisk frihet og gir råd om at de trenger tidsfriheten. Men du kommer til å gjøre det på en rask tid og uten hensyn til å gjøre ekte eiendommer presise til en kjøttfull jobb for deg mens du kobler den til. Så et oppbyggende poeng av nysgjerrighet for meg er at når vi fortsetter å opprette virksomhetene våre, at vi kommer fra den i en formulering som lar oss beholde den tidsfriheten.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Joe, jeg trenger deg til å stamme kontoen vår på ekte alt plottet der gjennom de siste tolv månedene, om hvordan det har skiftet for oss, sms-lån norge eiendommen vår. Starter sms-lån norge [crosstalk 00:17:27].

Joe Krieger:

Effektivt, fordi du har forandret deg til kjendis, presenterer hun på en jobbbolig. Du kjøpte for å rulle ut den røde løperen for henne. Hun har en limousin som kaster henne av. Ofte er hun form nok til å heve oss lunsj. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Han ville være så frustrert absolutt mest praktiske når jeg ble en gang, ville jeg virkelig oppnå Instagram-videoer. Han ble en gang kjærlighet, “Ikke legg meg i disse.” Men ekte hvordan vi brukte all absolutt mest praktiske iskraft på å repetere og handlingen som ble endret for deg.

Joe Krieger:

Ja, vi har nådd en langvarig formulering. Og jeg har flere ganger vært en som har plassert svettekapital. Jeg kjøper for å jobbe sms-lån norge hendene. Jeg kjøper til jobb, jeg jobber daglig hele dagen, det plager meg ikke. Men jo mer vi berger ivrige etter problemer og bretter oss ut, er det hyggeligere å ikke lenger fortjene å oppnå det. Vi har ansatt problemer for øyeblikket, og ekte fortjener vi å dra til Lowe for å berge noe tøy, men det handler om det.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Det er alt vi oppnår ærlig nå for vår siste rehabilitering. Og det er ekte fordi det ikke er stengt Lowe eller Dwelling Depot stengt for eiendommen. Så vi kjøper litt tid til å lede og produsere materialene, og deretter betale entreprenøren vår for å dra bort boligen, plugge bergingen og nå vent på.

Joe Krieger:

Og ja, det er mer kostbart, men det gir deg mer frihet til å delegere mange [crosstalk 00:18:40] til deg. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ja, for å berge det opp. Så det har faktisk vært mange for oss. Og vi planla å oppnå denne rehabiliteringen, alle sammen. Vi ga det i juni. Og så gjorde vi veldig absolutt mest praktisk moral i et par måneder, hvoretter vi visste at dette kom en gang. Men Joe bestemte seg for å stamme fra sin bolig. Og så stoppet vi oppdraget vårt, så han muligens antagelig kanskje kanskje i tillegg innledet, hvorpå det en gang antagelig ble omtrent to måneder til, bortsett fra at vi absolutt mest praktisk kjøpte vår kjøttfulle entreprenør der inne og arbeidet startet opp enda en gang og vi ' er nesten ferdig. Men det ble en gang et kritisk fragment av å oppdage en moralsk følgesvenn og ha et moralsk forhold, fordi vi stoppet initiativene våre, slik at han muligens antagelig kanskje kanskje i tillegg oppnådde det han ønsket. Bra, jeg ga ham en møysommelig tid om det kontinuerlig.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Vi er samlet partnere og uten referanse til. Jeg visste at det ble en gang sms-lån norge forsøk på at det en gang skulle skje. Det er ikke lenger kjærlighet du vekket til slutt, jeg ble en gang kjærlighet, “Jeg kommer til å stamme fra en bolig.” Men ja, så jeg formidler å ha en ledsager det setet du til og sms-lån norge vil være allsidig rundt følgesvennen din og skape åpenbart at du bare har det bra hvis de av en eller annen grunn ikke bestemmer seg for noe eller fritiden elsker det. Men du søker i tillegg til … Jeg antyder at han ble en gang jeg formidler mer opprørt enn meg over at han måtte starte sin bolig og grovt konstruere de mange boligene. Han følte seg så ufullkommen.

Joe Krieger:

Jeg satte meg selv under en stressstrategi, men vi har tillitsfulle holdninger og visste at det kan være avgjørende for alt. Og inntil nå går det.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Overskuddet av å ha en følgesvenn, ærlig? Er det at du bare ville muligens antagelig kanskje kanskje antagelig i tillegg ha tillit til enhver person som du bare skal ha tillit, enhver person som du bare vil lene deg på, enhver person de vil trappe opp for deg i tilfelle livet ditt får rimelig litt opptatt og ekte i virkeligheten et klangbrett. Det er tydelig at Sarah samles omtrent og lærer alt dette. Jeg formidler teknisk aspekt av investering i ekte eiendom, men jeg samlet meg så mange tips fra henne ved å formulere: “Hva kan vi ha tillit til å oppnå innen dette feltet? Må jeg samle meg sammen sms-lån norge denne personen? Må vi samle oss etter denne avtalen? ” Og å ha tillit til enhver person som er ekte og allikevel noen annen øyebolig for å grove disse spørsmålene og hensynene, er så kjent.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Hvordan oppnå dere partnerskapets struktur? Så det er tre av dere på partnerskapet, og plottet i det er disse oppgavene, ansvaret grovt oppdelt?

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Så jeg vil uttrykke at Tony er … Jeg kategoriserer ham som vår IT-fyr. Så han er hjernen i vente på å skape eller bestemme seg for … Hva blir det referert til som? Hvilke verdsatte ord uttrykker du ekte eiendom av oss? Oppkjøp?

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Ja, anskaffelse.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Oppkjøp. Så han plukker boligen, lånetingene, de komplette døde tingene. Og så min fetter [Omid 00:21:06], han er den faktiske personen som faktisk motsetter seg eiendommen. Så å etablere verktøy, ansette håndverkerne, levere alle ordrene. Vi holder opp en strategi for eiendommene våre eksternt. Så han mest absolutt mest praktiske bemerkelsesverdige håndterer alle disse oppgavene. Og jeg er den faktiske personen som publiserer sjekklisten på Airbnb, ansetter fotografen og koordinerer rengjøringsmidlene og alt dette. Og fra da av er jeg omtrent den faktiske personen som utfører eiendommen til fritid. Så jeg vil uttrykke at Tony er den faktiske personen som velger eiendommene, Omid er en som kommer i gang, og jeg er den faktiske personen som klarer det.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Ja. Det er en jevn oversikt, ærlig? Og jeg oppnår mye av samtalen sms-lån norge våre partnere, ærlig? Det er en strategi for arbeidskraft i seg selv. Og i tillegg gjør de meg i stand til å oppnå det og nysgjerrighet på å være omtrent ansiktet til modellen vår.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Han er i tillegg kjendis nå. Så…

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Så visste dere ærlig bort om dere gikk inn i dette partnerskapet, at det en gang ble slik rollene deres hadde vært …

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Jeg formidler vi visste tidlig at vi ønsket at Sarah skulle være den faktiske personen – [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

De speidet meg. Tony oppfordret meg stadig til å si opp jobben. Og jeg ble en gang kjærlighet, “Ok, dette må gå i virkeligheten.” Og så la de det på meg kjærligheten: “Ok, vi formidler at du muligens antagelig kanskje kanskje antagelig i tillegg fortjener å oppnå dette for oss, og at du muligens antagelig kanskje antagelig i tillegg vil i virkeligheten vente på vårt firma i den formuleringen.” Og jeg ble en gang ombord fordi jeg ennå trodde at jeg antagelig kanskje kanskje i tillegg ville heve avgiften, og jeg visste at det ville være moralsk.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Ja. Men jeg mekler tidlig, vi visste at vi ønsket at hun skulle være den faktiske personen som kommuniserte sms-lån norge selskapet. Men de mange tallene ble en gang ordentlig rotete etter at vi gjorde vår første. Vi hadde jobbet dobbelt, problemer hadde blitt glemt

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Vi ville alle bo oppe elektrisk.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Så mange saker kjærlighet som tok put. Men nå har vi oppholdt oss så en strategi for disse at vi har kjøpt den veldig absolutt mest praktiske ringt inn for å sette alle mennesker er klar over hva deres eksplisitte oppgaver og ansvar er. De vet alle hva de er ansvarlige for. Og det er faktisk en skjør prosess. [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Nei, Tony allerede … Jeg antyder at du i tillegg gjorde et org-diagram for oss. Og det ble en gang realistisk. Rett så vi hadde vært veldig sikre på hva oppgavene våre hadde vært og forventningene til. Og vi fortjener ikke å fortløpende sende tekstmeldinger til alle de mange kunngjøringene: “Hva skjer, har du tidstabell for å returnere i dag?” Vi vet allerede hvem jobben det er. [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Så jeg søker virkelig å avslutte på det. Fordi jeg i virkeligheten oppdager at det er uimotståelig, har det vært realistisk for oss etter hvert som vi har vokst. Så jeg hentet dette fra E-Story av Michael Gerber. Så snart dere ikke har lært den e-boken, blir den referert til som E-Story Revisited, av Michael Gerber. Og i den e-boken er en av mange saker som han foreslår at du bare legger et organisasjonsskjema til din online virksomhet, uten referanse til hvor edifying det er miles, uten referanse til hvor mange arbeidere du muligens antagelig ville kanskje kanskje antagelig i tillegg ha tillit, det er sikre roller som må utføres i din online bedrift.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Så jeg brukte en mens å oppnå det. Vi har kjøpt tre deler av bedriften vår. Vi har tillitsoperasjoner, vi har tillitsfinansiering, vi har tillit til reklame og markedsføring og markedsføring og markedsføring. Og indre disse, det er en haug sms-lån norge mange stillinger der inne. Nå, alle disse posisjonene uttrykker begge tittelen min, Sarahs tittel eller vår tredje partnertittel, ærlig? Vi beholder alle en hattestrategi, men når vi fortsetter å skalere, vet vi at vi skal begynne å plugge inn. Så vi brukte vår første digitale assistent, de skal jobbe i økonomien. divisjon, gjør noen grunnleggende bokføring. Når vi fortsetter å skalere, vil vi komme oss inn. Men vi skrev opp stillingsbeskrivelser og roller og ansvar for alle disse. Og det hjalp oss omtrent å oppholde oss i de mange problemene som må gjøres. [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Jeg elsker det. Jeg elsker å gjøre orgardiagrammet og i realiteten definere hva alle menneskers ansvar er, for når du vokser, kan problemer redde tapt eller, “Ok, du hadde blitt spekulert i å oppnå det. Effektivt tar jeg ikke hensyn til at du fortalte meg det. Ok, vellykket dommer, akkurat her er det miles, på stillingsbeskrivelsen din. ” Korrekt kjærlighet som har et ekstremt moralsk arbeidsoppgjør mellom deg og dine partnere, det vil plassere en strategi for nød nedover fasettveien, og legge hele partiet ut på papir helt fra begynnelsen.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Vi lærer også Wrike. Og jeg vet at vi har snakket om dette før, likevel er det et program for eiendomsforvaltning. Og vi har tillit til at hele partiet vi må berge bolig oppe eller å berge en eiendomsbolig opp, er det indre av søknaden. Og vi lagrer oppgaver for oss, og vi er i stand til å snakke der inne. Så det er enda en annen formulering at vi i det store og hele oppfyller oppgaver og ansvar. Hun smiler fordi hun ikke lenger er for moralsk på [crosstalk 00:24:51] –

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Jeg hater det.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Det er Joe og en badstue. Vi er skrøpelige for å badstue for det og være kjærlig, “Ok Joe, døm på telefonen din, du vil muligens antagelig kanskje kanskje antagelig også ha tillit 31 varsler. ”

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Herregud. Skramler det. Tony tildelte meg noe annet. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ja, du tror at vi har tillit til en kontrakt eller at vi ikke lærer det. Men jeg opplever faktisk at det er uimotståelig så morsomt fordi eiendomsforvaltningen min, leasing, er veldig skissert, hvoretter han ble en gang vedlikehold og ville dømme på eiendommene: “Ok, her er det vi må oppnå hvis vi tenker på det . ” Så jeg formidler en ingrediens som en gang i virkeligheten var bra for oss, vi hadde våre skisserte roller, men jeg antyder at det ikke antydet at han aldri viste en eiendom eller aldri måtte utlede leie eller fritidskjærligheten som. Vi har vært veldig moralske ved å ta på oss alle manges ansvar hvis vi må.

Joe Krieger:

Uansett hva som ønsket å gjøre, ville vi oppnå det. Hvis jeg måtte oppnå noe som hun ofte er skrøpelig å gjøre, er det veldig absolutt mest praktisk. Hvis det ikke kunne gjøres, ville vi oppnå det.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Og så selv nå, nå som vi i virkeligheten ikke gjør mye for vår virksomhet, fordi vi outsourcer A fashion of it. Jeg føler meg faktisk uimotståelig enda mer nå. Har du lyst på at entreprenøren ringer til oss, den han kaller det vil være tilfeldig. Lyst på i dag, refererte han til Joe, den mange dagene han refererte til meg, og hvis vi ikke klarer å oppnå det, så skriver vi ekte tekst til de mange, “Hva skjer, du kommer til å gå ut av den formuleringen . Klarer du å oppnå dette? ” Eller: “Hva er oppløsningen din på det?” Nå er det i virkeligheten ekte, vi fokuserer raskt på den gjennom teksten, hvoretter lager en oppløsning. [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Hva sms-lån norge arbeidsavtaler? Du nevnte at dere bare har tillit til at partnerskapet deres, hva dømmer den kjærligheten? Hva er grunnen til det? Og kan ha tillit til at vi alle har tillit til det for våre partnerskap?

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Bra, så vi har tillit til en LLC samlet. Så mens du elsker å fortjene å grovt fokusere på hvorfor vi bestemte oss … Ja, vi har tillit til to LLC og ett selskap. Du elsker å fortjene å fokusere på hvorfor vi gjorde det? [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Du vil muligens være klar til. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Greit. [inaudible 00:26:37], jeg er den faktiske personen som ønsket det. Så normalt gir en ekte LLC deg noe ansvarssikkerhet. Og årsaken til at jeg oppdager at det er uimotståelig for en ledsager, er at du definitivt og din ledsager er i den LLC. Så hvis noe hadde skjedd, blir du saksøkt eller uten henvisning til, vil de ikke brøyte gjennom alle dine mange ikke-offentlige ressurser. Så for, nemlig sms-lån norge et partnerskap, hvis følgesvenn gjør noe og gjør LLC ansvarlig, betyr det ikke at de når og kjøper puten din da. Sett, mens du og din ledsager har en eiendom på navnene dine, er dere begge personlig ansvarlige for den eiendommen. Så jeg kjøpte faktisk for å signere i et partnerskap sms-lån norge en LLC. Så vi opprettet et par LLCs, og vi gjorde det normalt ekte av nysgjerrighet. Så vi er 50 / 51 på vår første eiendom, hvoretter vi har tillit til at jeg formidler tre eiendommer i den LLC. Og så har vi tillit til to eiendommer og allikevel noen andre, det er jeg 73% besittelse og han har 40% besittelse, ekte fordi jeg er formuleringskjøler.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Men det er også ingrediensen for oss, for den eiendommen, oppdaget jeg den. Jeg skaffet meg den, hvorpå jeg henvendte meg til ham for å være min følgesvenn, og jeg satte inn de komplette pengene, hvoretter han en gang skulle oppnå rehabilitering. Og det ble en gang omtrent kjærlighet, jeg ble en gang å legge mer inn i denne avtalen i innledningen. Og jeg føler faktisk kjærlighet som ikke var ærlig, han endte antagelig sms-lån norge å gjøre mer som erstatning.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Men vi hadde begynt å endre og å skape vårt partnerskap mange. Og det ble en gang ekte og skapte enda en annen LLC. Men for å arbeide bosatt, kjøpte vi det fra vår adelige fengsel. Og vi satte omtrent noen problemer i at vi personlig ønsket å skje der og modifiserte det til hvordan vi ønsket. Men vi måtte aldri teste sms-lån norge det minst. “Å Joe, i arbeidsoppgjøret, står det at du kommer til å kjøpe mest mulig effektivt 51% av kontantstrømmen. ”

Joe Krieger:

Det ordner seg vellykket fordi det står at hun gjør det 90% av arbeidet og jeg mottar 100% av overskuddet. [crosstalk 00:28:43].

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Så hva sms-lån norge dere, til arbeidsoppgjøret ditt? Oppretter du ville muligens antagelig kanskje kanskje antagelig i tillegg ha tillit livsforsikringspoliser på alle tallrike? [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Nei, det gjør vi ikke. Nei, det er kjærlighet rimelig ninjatriks som vi kjøpte for å bedømme. Vi bor i en LLC, men de fleste av eiendommene våre holdes i virkeligheten slik du instruerte oss ikke lenger, ærlig? Så vi gjør pendlingsegenskaper, så du kommer ikke til å huske dem i en LLC. Så ærlig nå, det er både i tittelen min eller tittelen hans eller i konas tittel. Men vi har tillit til LLCs arbeidsoppgjør som overvåker alt det.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Jeg formidler tilpasningen, selv om den er ekte i et av navnene dine. Det er ikke lenger dere begge sammen på eiendommen. Så jeg megler som skaper et oppbyggende skille. [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Verdt det. Ja, det er slik vi bor i det. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

sms-lån norge forsikringen skjønt. Så jeg anbefaler dette på det sterkeste til noen som inngår et partnerskap, og som er berging av livsforsikring for din følgesvenn. Så det du oppnår er at du utvilsomt har tillit til LLC, berging av dekningen. Så vi skal lære Sarah og Tony skal vi uttrykke. De er gift, men de er ikke lenger gift for dette feltet. Og Sarah går bort. Så mannen hennes Ken søker ikke å være partner sms-lån norge Tony. Så Tony har livsforsikringsplanene på Sarah, og han tar inntektene fra det for å huske Sarahs ektemann Ken. Så Ken er glad. Han har en oppbyggende mengde kontanter som Sarah jobbet arbeidskrevende for å være en følgesvenn i denne LLC. Og Tony og Ken kan ikke ha tillit til å være partnere. Og så får Tony være

% innehaver av LLC, og han fortjente ikke å komme tilbake sms-lån norge, “Å herregud, hvordan skal jeg berge $ 100, 02 0 for å huske Sarahs mann ut av dette partnerskapet? ” Det kommer fra livsforsikringsinntektene. Så da det antagelig kanskje i tillegg vil være moralsk ekte for din tredje følgesvenn for dere å berge det på ham og omvendt.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Jeg søker etter video som viser Joe. Hun [inaudible 00:30:18].

Joe Krieger:

Hvis han er klar over signaturen min, personnummeret mitt, vil jeg være ubrukelig.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Og alt dette ble en gang så forvirrende for meg, dere. Jeg ble en gang ekte smilende og nikket at “Jeg håper lytterne kjøpte det,” fordi jeg sitter her og elsker, “Whoa, det ble en gang setter pris på ting.”

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ok, la oss ødelegge det, så her er det oppbyggende at du bare kunngjør det. [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Jeg sitter rett og googly-eyed ekte nikker mot Ashley.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Før jeg begynte, søker jeg virkelig å eksistere for deg, ærlig? Det er prisen for å ha et partnerskap, ærlig? Er det at hun ikke må vite eller være kunnskapsrik i disse delene av virksomheten fordi jeg henvender meg til fragmentet, Omid, vår tredje følgesvenn håndterer det fragmentet. Det er prisen for å være i et partnerskap, jeg vil ikke foreslå dette, men du kommer til og sms-lån norge å være helt uvitende om visse deler av virksomheten, men at enda en annen person beholder det nede for deg.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Som du har tillit til.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

At du har tillit, ærlig? Ja.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ja, jeg aksepterer utvilsomt det som sant sms-lån norge det. Vi er like. Det nytter ikke å gjenskape hjulet. Ok, jeg oppdaget moten til å sette opp vinylplankegulv, men det er noen problemer, kjærlighet han gjør konkret for å oppholde seg om sommeren, gjør konkrete jobber. Og det er kjærlighet, jeg vil aldri uttrykke: “Ok, jeg har tillit til å lære denne evnen fordi vi muligens kanskje kanskje i tillegg søker å helle betongterrasse på en av våre eiendommer. Lær meg fra å starte opp til å konstruere. ” Det er nå ikke noe behov for meg å henge det. Og ekte sms-lån norge ham elsker bokføring, det er ikke veldig denne formen for ting som et behov for ham å henge moten for å komme inn i en bokføring.

Joe Krieger:

Ja, mens du prøver å vente på meg sms-lån norge betong, vil du ha ekte berging på moten. Omvendt sms-lån norge at jeg prøver å vente på sms-lån norge bokføring, er jeg høyere enn å være ærlig [crosstalk 00:31:49]

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Og det er så saklig. Fancy forsikring, jeg adresserer ikke noen av forsikringene på eiendommene våre. Utenom følgesvenn vår jobber han i forsikring for sin daglige jobb. Han takler alt det, ærlig? Du ba meg om hva forsikringene våre er? Jeg konstruerer ikke lenger tillit til noen tro, men han håndterer det fragmentet.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ok, så Sarah, la oss fokusere på livsforsikringen. [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Herregud. [inaudible 00:32:09]. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Nei, ok. Så oppnå at du og Tony har livsforsikring på alle de ærlige nå? [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Jeg bokstavelig talt konstruerer har ikke lenger tillit til noen tro. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Greit. Så hva er noe [inaudible 00:32:18]. Du vil muligens være klar til å ønske deg livsforsikring for deg selv, for andre. Og normalt, når den bestemte personen går bort, berges du en begrepsdekning. Så det er moralsk for 21 år, og hvis den aktuelle personen dør indre 21 år, kommer du til å berge det faste beløpet, uten referanse til beløpet du løser hvis du prissetter inn dekningen. Greit? Så hvis Tony hadde vært å krysse av, forfalsket han er i enda noen andre … Eller vi skal gi sjansen til å ha tillit til å lære meg og Joe skal vi uttrykke. Ok, la oss oppnå det. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Så jeg og Joe, ok? Jeg berger en livsforsikringsplan som kunngjør at hvis Joe dør, berger jeg $ 100, 01 0 . Joe får en, den samme for meg. Hvis jeg dør, vil han få $

, 00 0. Men moten det er satt, er at LLC i virkeligheten eier den dekningen. Så LLC gjør disse toppprisbetalinger. Så LLC betaler for det. Så det er et skattefradrag som betaler for hver tolvte måned, og betaler høydeprisen på livsforsikring.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ok, så hva skjer hvis du har et selskap samlet, er jeg 50% eier, Joe er 50% eier, men hvis jeg krysser av, vil min absolutt mest praktiske bemerkelsesverdige si at mannen min og ungdommene berges hele partiet . Så som det antagelig kanskje vil antyde at mannen min er nå 51% eier og Joe's følgesvenn. Mannen min har ingen nysgjerrighet i å jobbe minst mulig. Og Joe, du ville antagelig ikke bryr deg, men de har ikke tillit til noen nysgjerrighet i å være partnere kollektivt. De er begge en lignende bestemt person, at ingen ville gjøre bokføring. Ingen ville vite –

Joe Krieger:

Vi har begge tillit til de samme styrkene og det svake punktet som ikke ville kollidere sms-lån norge hell i et partnerskap [crosstalk 00:34:05].

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Det ville ikke fungere. Så hvis jeg hadde vært å krysse av, vil han få $ 100, 01 0 og han lærer det om å gi til mannen min, og Joe tar meg i besittelse [crosstalk 00:34:17]. Selger prosentandelen min til Joe.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Greit.

Joe Krieger:

Livsforsikringen din er veldig billig.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Veldig billig, ja.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Og vi har tillit til at babyen? [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

På alle tallrike, ikke lenger på Omid. [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Å kjøpte den.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Eiendommer i en LLC og ekte i sin ikke-offentlige tittel, oppnår de berging av en paraplydekning?

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ja, så det er i virkeligheten noe du antagelig ville antagelig kanskje antagelig i tillegg oppnådd sammen sms-lån norge din ledsager også. Så snart du oppnår å sette det i både ikke-offentlige navn og mannen min og jeg faktisk har tillit til å gjøre dette for eiendommer som ville være i min ikke-offentlige tittel, er berging en paraplydekning som gir deg ytterligere ansvarssikkerhet.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Vi har ikke tillit til paraplydekning ennå begge deler. Men vi jobber sms-lån norge det.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Vi fortjener å oppnå en nærmere beskrivelse av forsikring. Jeg vil antagelig kanskje kanskje i tillegg være flau over å uttale at jeg har lisens fordi jeg ikke får en dekning på to år. Jeg har bevart lisensen min til nå for å berge alle disse provisjonene. Men jeg har faktisk skrevet de mest effektive retningslinjene i seks måneder. Jeg gjorde det, hvoretter mange kjøpmenn. Jeg gjorde retningslinjene hans, men nå som de alle er skrevet sms-lån norge firmaet, er jeg virkelig fornøyd. Så takk for kommisjonstesten min.

Joe Krieger:

Opprinnelse ødelegger vi den 51 / 51 eller? [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Greit. Så er det noen ting dere leter etter for å fokusere på? Lyst på hvilken strukturering av premierskap? Er det fritiden dere nettopp formidler dere oppnår som er nye eller mange eller ekte, en ekstremt oppbyggende rådgivning, et tips dere kommer til å gi?

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Jeg formidler den absolutt mest praktiske tildelingen av råd er å ha tillit til partnerne dine, er å gjøre dem i stand til å spille til sine styrker. Så snart du er sammen sms-lån norge en person fordi de er høyere enn noe, eller høyere enn noe du er, så gjør dem i stand til å oppnå ingrediensen at de er høyere enn deg til, ikke berg i moten til dem. Hun er faktisk oppbyggende ved å møte selskapet, og for det meste uttrykker jeg grovt av moten. Det er veldig sjelden at jeg hopper inn og stammer henne: “Nei, vi skal gi sjansen til å ha tillit til å hevde dette. Nei, vi skal ikke uttrykke det. ” [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Gigantiske råd. Tony Robinson.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Noe annet å legge til, kone? [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Hva ble en gang quiz en annen gang, Ashley? [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Hvilke råd eller forslag … Egentlig, jeg vil spørre deg om å strukturere partnerskapet. Greit. Så, Tony og Omid hadde allerede sitt partnerskap kollektivt hvis du hadde blitt introdusert i, hva ble en gang den kjærligheten? Forhandlet dere hva ansvaret deres er? Hva er prosentandelen din i firmaet? Eller hvordan fungerte det? Ellers hadde du blitt oppriktig instruert? Og vil du oppnå det annerledes fremover? [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Blendende quiz. Vi snakket aldri om andelen. Det ble en gang aldri introdusert. Hva er det?

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Prosentandelen din er prosentandelen min.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Jeg er en hel mengde bestemt person.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Utforsk hva du startet, Ashley. [inaudible 00:36:58]. Omid og jeg er 50 / 55. Og vår 50 er meg og deg –

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Vi er en, ja. Men nei, jeg er ombord sms-lån norge det. Omid tar så bemerkelsesverdig avgift til vårt partnerskap. Så ville ikke endre det. Men nei, jeg formidler at de gjorde en oppbyggende jobb sms-lån norge å se grovt ut i meg hva jeg muligens antagelig kanskje kanskje i tillegg vil heve til gruppen. Og i tillegg kjenner de meg begge som mannen min og fetteren min. Så jeg formidler at de etterspurte den rette personen å legge til gruppen sin og – [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Og Joe. Hva sms-lån norge deg? Jeg føler meg faktisk glad i meg, og Tony er omtrent i en lignende båt, og du og Sarah, fordi jeg en gang ble ekte erkjent, “Dette er hva vi gjør.”

Joe Krieger:

Jeg går sammen sms-lån norge flottøren din for det mest fragmenterte. Og det har ordnet seg. Ja.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Samme.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ja, jeg formidler deg i virkeligheten, og vil også dømme etter følgesvennens persona. Jeg er veldig trygg på det jeg oppdager om lite eller ingen problemer. Men vi undersøker en avtale eller nemlig å sette kollektiv leverandørfinansiering, selv i morges la vi samlet to gir som hadde vært leverandørfinansiering. Jeg kunngjorde en gang normalt: “La oss oppnå dette.” Og han ville uttrykke, “Effektivt, hva om vi endrer det,” men jeg antyder ok, moralsk. Det er ingen nøling, tordner jeg. Du stoler i virkeligheten på mange. Men hvilke forslag kan dere gi om å strukturere et partnerskap og forhandlinger? Så hva er blant de avgjørende problemene, hvis det ikke var din kone. Hva er noen ting du muligens antagelig kanskje kanskje antagelig også har tillit til å forhandle om setningene? Og Tony, perchance du elsker å fortjene å kjøpe ledelsen på dette?

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Jeg har mest effektiv i virkeligheten hatt en rekke følgesvenner. Og det ble en gang denne form for naturlig, grovt flytende samtale, at jeg formidler mens du inngår presist i et partnerskap sms-lån norge en hvilken som helst person, det er en strategi for å nikke på hva prinsippene og ansvaret er, og hva prosentene er, da perchance det er ikke lenger den ærlige følgesvenn for deg.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Dette er røde flagg.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Staunch. For oss er det nesten valget. Vi er Sarah, jeg og vår tredje følgesvenn, Omid. Vi gir i tillegg at vi søker å skape det så ærlig og greit som at du bare kommer til å tenke på. Vi er kjærlighet, “Nei, nei, det er OK, vi oppnår… Nei, nei, nei, det er greit, vi oppnår det. ” Og det er det som får vårt partnerskap i virkeligheten til å blomstre. Så jeg formidler mens du noen gang inngår presis i et partnerskap, det uttrykket du føler at kjærligheten må være av e-boken. Det er gjentatte ganger moralsk å ha tillit til at dokumentasjon der, men mens du muligens antagelig kanskje kanskje antagelig også fortjener å bokstavelig talt spore partnerskapet ditt etter dette oppgjøret, så er det ikke lenger den ærlige følgesvennen for deg.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Og en ingrediens er å teste vannet, virkelig oppnå en avtale samlet og gape hvordan det går. Du fortjener ikke å gjøre det mekanisk: “Ok, vi kjøper sameier. La oss huske en 11 enhet og la oss starte et eiendomsforvaltningsselskap. Og la oss starte et arbeidskrevende pengefirma. La oss oppnå alle disse elementene nøyaktige nå. ” Sjekk vannet. Vi gjorde en eiendom, etter som den antagelig ble antatt seks måneder senere, vi ga den neste eiendommen og sakte skalert derfra.

Joe Krieger:

Problemer vil antagelig ha en tendens til å smuldre under deg mens du oppnår din due diligence eller har tillit til tålmodighet sms-lån norge en ledsager.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Det ble en gang en lignende for oss. Vi ga vår første adresse Omid som følgesvenn. Og så formidler jeg at det ikke var bortsett fra at vi samlet hadde vår fjerde eiendom at vi bodde i vår LLC.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ja, og for partnerne mine. Og ekte kjærlighet Joe, du er partnere sammen sms-lån norge faren din, men det er ham, Joe, hvoretter min mange følgesvenn jeg har kjent siden jeg ble en gang to, hvoretter min bror og søsteren min. Så, jeg har mest effektivt gjort det sms-lån norge disse som jeg har kjent, og vi mest effektive kjente alle tallrike muligheter … Visste faktisk alle tall i tolv måneder før vi inngikk samarbeid sms-lån norge den første avtalen, men vi klarte omtrent å klikke inn hele ingrediensjusteringen ingrediens. [crosstalk 00:40:22]

Joe Krieger:

Vi snakket mye om det i tolv måneder, så på forhånd. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Og sannheten at vi var avhengige av alle tallrike, og vi begynner så mye om budsjettet vårt sms-lån norge alle tallrike og hva våre mange eiendommer hadde skjedd. Det driver meg. Så vi har alle tillitsegenskaper på vår har, og i de fleste tilfeller vil jeg gape noe han har noe som skjer i eiendommen sin, og jeg vil være kjærlighet: “Herregud, ekte, la meg ta det opp for deg.” Og de er også kjærlighet [crosstalk 00:40:44].

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Det er en gang jeg brukte en dag på å skrive alle disse leieutvidelsesbrevene og legge kollektive ferske husleiavtaler for. Jeg formidler at det en gang ble din fourplex som du nettopp eide, ja. Og så gjorde jeg det hele natten, bokstavelig talt ble alt han måtte oppnå en gang å gi det til leietakerne. Hele tomten ble en gang ferdig, og da de la neste boligsameieavgifter i boligen for å gi en avklaring for at de hadde fått en moralsk markedsleie og vellykket, satte de seg på pulten hans [inaudible 00:41:12], “Ok, han søker ikke å utvide leien sin ærlig nå.” Så hvis dette en gang ble vår eiendom, hadde jeg vært den som hevdet leien til dem, og hele kjærligheten derimot …

Joe Krieger:

Det er også bra å ha tillit, hvordan vil vi sette det, en moralsk fyr, ufullkommen fyr, formfelt, putten jeg muligens antagelig kanskje kanskje i tillegg skylder på Ashley eller hun vil være i stand til å klandre dem for meg, eller å ha noen omtrent tredje feiring, elsk din fetter Omid til, “Oh yeah,” vår [inaudible 00:41:12]. Han kommer ikke lenger til å godkjenne. De vil ikke berge direkte sint på deg, så det er nok buffer til å ha tillit.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ja, så før vi hadde et eiendomsforvaltningsfirma, ble det en gang kjærlighet Joe ble en gang aldri en eier. Han ble en gang gjentatte ganger ekte vedlikeholds fyren, og han ville oppdage så bemerkelsesverdige poster, men av oss ville jeg kalle meg skrikende som eiendomsforvalter, og han ville plugge der og gi råd om at de ville være kjærlighet, “Å kjære, her er litt melk og informasjonskapsler mens du venter. ” Så ja, det er et ekstremt moralsk poeng, Joe også. Det er kjærlighet du kommer til å ha tillit til enhver person, så mange mennesker elsker, “Åh, de erkjente nei,” og …

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Jeg tordner en av mange absolutt mest praktiske spørsmål jeg leter etter ing å spørre dere er hva sms-lån norge den faktiske oppløsningsprosessen, hva skjer hvis Ashley du elsker å fortjene å lede en formulering, Joe du elsker å fortjene å lede en annen formulering, hvordan oppnå dere som bor i disse scenariene?

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Jeg formidler i virkeligheten –

Joe Krieger:

Hun klarer disse scenariene. Jeg er veldig absolutt mest praktisk bemerkelsesverdig [crosstalk 00:41:39].

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Det har faktisk ikke vært at i de fleste tilfeller har vi ikke blitt enige om noe. Selv for berging av boligen og farger og fliser, er vi veldig absolutt mest enkle.

Joe Krieger:

Veldig grei å gå.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Jeg tordner i virkeligheten, den mest effektive ingrediensen som forårsaket krangling i vårt partnerskap, ble en gang hvis du ga eiendommer sms-lån norge [inaudible 00:42:56]. Og for å være ærlig, er det sms-lån norge sin kone og tilrådde at de sørget for et foretak –

Joe Krieger:

Arbeidsplassen vår for en rekke virksomheter ble en gang for tiden kjørt opp. Så det var fornuftig i den setter pris. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Men det er faktisk den mest effektive ingrediensen som elsker det.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Og jeg formidler for oss at vi ikke har tillit til det feltet begge to. Men det er utvilsomt hovedsakelig fordi vi har mange tillit til å lage disse valgene, ærlige? Har du lyst på at jeg nevnte tidligere om å holde deg på banen, stammer jeg faktisk ikke hennes mote til å berge eiendommene, ærlig? Men hun stammer meg ikke moten til å gå ut og skaffe eiendommene eller garantere dem, ærlig? Så jeg formidler at disse oppgavene og ansvarsområdene hjelper til sms-lån norge å vente på noe av den evnenes friksjon. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Og være klar til å tilgi. Det har vært mange ganger at vi begge har glemt å oppnå noe eller ødelegge noe. Vi hadde vært ekte sms-lån norge å tulle sms-lån norge dere absolutt mest praktiske natten, hvordan da jeg lærte å oppnå vinylplankegulv, ble hugget mitt en gang gjentatte ganger [inaudible 00:42:56].

Joe Krieger:

Veldig knusing, men jeg antyder, vi kjøpte gjennom det. [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Vent, jeg har faktisk tillit til en quiz til dere, som en rookie selv. Hver person er bevisst på alle tallrike. Jeg antyder at jeg er Tonys kone, dere kjente alle tallrike fra husholdningskamerater, men for lytterne som ikke har tillit, har man et forhold til noen som har et kjærlighetssinnet diagram, en nysgjerrighet, den putte kan av oss møte evne partnere?

Joe Krieger:

Dette er en moralsk plattform for å starte sms-lån norge BiggerPockets av oss på din bolig, og mens du får kjærlighetsinnstilte om oss, uttrykker du: “Hva skjer, du elsker å fortjene å treffe, plugge til lunsj, fokusere på det og –

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Og du kommer i tillegg til å bli kastet over også, disse som du bare oppnår vet hvem som faktisk ville bli tiltrukket av det. Joe, antagelig bortsett fra tolv måneder tidligere, visste ingen engang at han hadde sameier. Du fokuserte ikke engang på det i virkeligheten for noen, sms-lån norge mindre du så meg som en eiendomsforvalter. Så du visste at jeg en gang ble interessert, men …

Joe Krieger:

Jeg har gjentatte ganger elsket å cruise under radaren. Jeg har aldri verdsatt oss strålende hva jeg eide eller bedømme meg annerledes, hvoretter komponenten av kontanter eller uten referanse til det sannsynligvis antagelig kan være i tillegg. Men etter hvert som tiden gikk, ville jeg faktisk uttrykke, vellykket, jo flere av oss du stammer, jo høyere er du. Så hvis min letteste trofaste venn, uttrykkelig, har jeg aldri gitt ham beskjed om at jeg hadde leiekontrakter, og han kjente noen som en gang solgte tenpleks, og jeg ville bli tiltrukket av noe kjærlighet som, men det ble en gang ingen forbindelse til det setet han ville ha tillit erkjent, “Hva skjer Joe, du tiltrekkes av eksplisitt eiendom. Jeg har faktisk tillit til denne trofaste vennen som selger denne eiendommen, dere kan ha tillit til å møtes. ”

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Ja, og ekte stammer alle mennesker som du bare tiltrekkes av … Brandon Turner ga meg i virkeligheten noen oppbyggende råd fordi jeg ikke elsker inkompatibilitet, og han elsker ikke konfrontasjoner. Så snart du er på en husholdningssamling ellers er du hvor som helst, ekte plugg opp for enhver person og vær kjærlighet, “Hva skjer, jeg blir faktisk tiltrukket av eksplisitte eiendomsinvesteringer. Jeg ble en gang avhør mens du kjente noen som en gang ble tiltrukket av å være en følgesvenn i en avtale. ” Så du legger ikke lenger vekt på dem. Du spør virkelig om de kjenner noen som … Jeg formidler det er en formel for bindende formulering for å uttrykke det, fordi du spør dem kretsløpende, men du tillater dem i tillegg å henge deg. [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Og jeg formidler til poenget ditt Ashley om å være vokal om det du gjør er så viktig. Du vet aldri hvem i kretsen din som allerede er ivrig etter å investere i ekte eiendom. For fetteren hennes, her er fetteren hennes, hennes fetter, hun kjente ham, vokste opp sms-lån norge ham, men hun visste ikke at han en gang ble tiltrukket av å investere i ekte eiendom. Jeg instruerte henne.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Ja, jeg ble en gang kjærlighet, “Dere er partnere?”

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Men jeg oppdaget det fordi det er morsomt nok, jeg ble en gang på Instagram, David uerfaren hadde lagt ut noe, jeg ble en gang på profilen hans. Og jeg så at fetteren hennes i tillegg fulgte ham. Og jeg sendte ham en melding kjærlighet, “Åh, uten henvisning til.” Og det lille grove samspillet resulterte i at vi nå er partnere i alle disse forbigående leieavtalene kollektivt. Så ja, skaff deg noen, snakk det. [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Jeg formidler noen av oss, kjærlighet til nybegynnere, du er redd for å skrive om det fordi du ikke har tillit til noen ferdigheter, og du har faktisk ikke tillit til hovedstaden. Så, fra det jeg hører fra det dere kunngjør, er at du hjelper disse at selv om du ikke har tillit til en eneste eiendom i porteføljen din, ikke vær redd for å legge den ut på LinkedIn eller stamme venner og husholdning. Det er moten til berging startet, ærlig? [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Legg ut et garn av e-boken du bare leser, ærlig? Så snart du ekte utførte en BiggerPockets-bok, uttrykk: “Hva skjer, jeg lærer virkelig denne e-boken. Akkurat her er det jeg oppdaget. Jeg elsket det. ” Eller: “Hva skjer, jeg oppstår, og jeg tar en dommer på denne eiendommen,” eller “Hva skjer, jeg registrerte meg virkelig for denne konferansen.” Rett fokus på de faktiske tingene du gjør og om oss vil til slutt begynne å nå ut til deg.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Jeg kjenner møter, du hadde utviklet deg på møtet.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Helt klart. Når disse initieringen skjer ennå en annen gang, må du tydeliggjøre at du bare er der.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Selv digitale møter som skjer ærlig nå. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

For at du bare kan pakke det sammen, la oss koble til hverandre, så gir vi en rekke råd til nybegynnere for å danne et partnerskap. Og, Sarah, vi tar initiativ til deg. Kvinner først.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Herregud. Effektivt tunder jeg at quizen min en gang var så moralsk, jeg skal lære om rådene du ga. Jeg hjelper faktisk lytterne, vær ikke redd. Jeg formidler hvis du begynner på et helt nytt forsøk på at du bare ikke lenger er så trygg på … du er faktisk redd for å legge ut innlegg om det eller fokusere på det. Så vær bevisst kjendisene i boligen, Ashley og Tony, kjøp rådene deres. Og ikke vær urolig for å fokusere på det. Fordi, du vet aldri hvem din følgesvenn også vil være.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Jeg formidler mitt råd vil være, for allikevel vil vi berge denne quizen mye: “Jeg søker etter følgesvenn sms-lån norge min dominerende annen. Hvordan oppnår jeg å berge den dominerende andre ombord? ” Mitt råd er å skaffe deg en formulering for å gi dem en rolle i din online virksomhet som de vil glede seg over. Kanskje de faktisk elsker å lage bøkene, de elsker å undersøke egenskapene, perchance du er en flipper og råd at de søker for å oppnå iscenesettelsen, men det er så mange strategier for måter du muligens antagelig kanskje kanskje antagelig også vil berge dem ivrige på. Men det er utvilsomt opp til deg fordi den faktiske personen som skal finne ut hva denne rollen må være.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Og jeg søker virkelig å legge til det, fordi jeg snakket sms-lån norge en rookie-investor som ærlig for tiden bekjemper … Han ville faktisk at kona hans skulle være en brøkdel av det. Men i tillegg må du ikke presse dem, vær også i orden hvis de ikke lenger har tillit til nysgjerrighet i det. Mannen min nådde ikke frem til en eiendom jeg ikke formidler, bortsett fra absolutt mest praktiske tolv måneder eller uten referanse til. Og Joes kone ble en gang ivrig, men i virkeligheten er den ikke så ivrig lenger. Så vær ok sms-lån norge det også. I den anledning at de ikke søker å være en brøkdel av det, prøver ikke å presse det. Så Joe, hva ville være din tildeling av råd?

Joe Krieger:

Åh, jeg ville antagelig sveve av Sarah rimelig. Rett ikke vær urolig. Så snart du muligens antagelig kanskje kanskje antagelig i tillegg har tillit til en moralsk arbeidsmoral, vil du muligens antagelig kanskje antagelig i tillegg fortjener å kjøpe sveve og uttrykke: “Jeg kommer til å oppnå dette.” Og det kommer til å være noen hindringer langs moten. Men mens du arbeider nok sms-lån norge det og du dømmer i det nok, vil du lykkes.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Og jeg megler for meg, for tildelingen av råd vil være at samtale er nøkkelen, det å kommunisere sammen sms-lån norge følgesvennen din om hvilke metoder du elsker å ha tillit til. Og til og sms-lån norge grenser, jeg smiler Joe hele tiden på 12: 02 om natten, og han tekster meg hele tiden klokken 3: 00 AM. Han er bevisst på at jeg antagelig ikke lenger vil svare, og jeg vet at etter 8: 02 han svarer ikke, men jeg får samlet meldinger eller uten referanse til. Men vi har tillit til disse grensene. Han er sammen sms-lån norge husstanden sin, og jeg får meg av oss, ikke lenger klokka 3: 02 AM, men om morgenen får jeg ungdommene mine forberedt på college og blir totalt ikke sammen sms-lån norge ham, bortsett fra etter det. [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Men i tillegg i oppløsningen, fokuser på det. Hvis din følgesvenn muligens antagelig kanskje ikke lenger er i orden sms-lån norge noe for åpenbart, må du ikke koble til og lage oppløsningen. Tøm ut den lille biten av tid til å snakke om det og ekte som tillater dem å henge at de er en brøkdel av den oppløsningen, kan jeg megle om å løse en strategi for problemer nedover fasetten.

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Verdt det. Jeg elsker denne dialogen. Kone, takk for at du nærmet deg. Joe, takk for at du nærmet deg. Det er kjærlighet dere ga massevis av avgift. [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Takk, vi er de virkelige stjernene, ærlige Joe? [inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Så, Joe og Sarah, kan putten av oss oppdage flere poster om deg? [inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Å herregud, hva oppnår jeg? Mitt Instagram?

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Instagram er et moralsk uttrykk.

[inaudible 00:51:02] Sarah Robinson:

Greit. Mitt ikke-offentlige Instagram er @saraaraad, det er SARAARAAD, og ​​på vår YouTube-kanal, Proper Estate Robinsons.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Du blir lansert. Og Joe? Gjør ikke [inaudible 00:43:51].

Joe Krieger:

Jeg er glad for å uttale at jeg ikke lenger har tillit til sosiale sms-lån norgeier. [crosstalk 00:50:45].

[inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Du vil muligens være klar til å søke på Joe i telefonens e-bok. [crosstalk 00:50:49].

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Så snart du er i den vestlige Stillehavsboligen, skaffer du ham i et trestativ, [inaudible 00:51:02]. Denne kontoen her er så morsom. Når vi skriver gir, er han ved telefonen sin, og jeg er kjærlighet … Jeg vil dømme over, og han trekker opp sine søkekammer for vispekjærligheten, “Å dommer, det ble en gang en rev der.”

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Så ja. Takk gutter så bemerkelsesverdige for at dere nærmet dere. Vi elsker faktisk dere som gjør dette. Og dere, vi bor fra BiggerPockets hovedkvarter. Så vi er så betente for å være akkurat her. Vi kjøpte et par flere stressfrie problemer for å oppnå i dag. Men det er klart at dere bare er en del av Fb-samfunnet, Proper Estate Rookie. Tony, hvor mange andre vil vi ha tillit til der? [inaudible 00:51:02] Tony Robinson:

Vi hadde vært nesten 27, 02 0 av oss i det samfunnet som er sinnssyke, for da jeg ble sms-lån norge i podcasten, formidler jeg at vi hadde vært 20, 02 0. Så vi har vokst oss så bemerkelsesverdige.

[inaudible 00:51:02] Ashley Kehr:

Så, takk gutter så bemerkelsesverdige for å lytte. Ikke forsøm å være bevisst på Rookie-svaret på lørdag. Jeg er Ashley, @wealthfromrentals og han er Tony Robinson, @tonyjrobinson. Takk for at dere lyttet.