rookie-podcast-66:-rookie-reply:-buying-sight-unseen-&-amp;-amp;-amp;-finansiering-av-tilbud-utenfor-markedet

Rookie Podcast 66: Rookie Reply: Buying Sight Unseen & amp; amp; amp; Finansiering av tilbud utenfor markedet

Denne ukens spørsmål kommer fra Mitch Right Estate Rookie Fb Community . Mitch stiller to spørsmål: Hvordan oppnå du avslutter på en usynlig titt på eiendommen og kartet der oppnå deg skattemessige avtaler utenfor markedet?

Våre to vakre verter opprettholder ferdigheter i hvert av disse områdene. Tony har kjøpt en levende mengde eiendom titt usett og Ashley har modne noen veldig geniale ideer for finansiering av markedsavtaler .

Når du tilfeldigvis vil elske Ashley og Tony å erkjenne en gyldig eiendom spør, du vil kanskje sette deg opp i Right Estate Rookie Fb Community! Eller ring oss på Rookie Quiz Line (1 – 2021 – 5-ROOKIE).

Ashley:

Her er Right Estate Rookie show beløp 90.

Mitt navn er Ashley Kehr, og jeg er her sms-lån norge Tony Robinson. Og i dag er nybegynneren anerkjennelse.

Tony:

Hva skjer, Ash? Hvordan går dagen din?

Ashley:

Ganske sjenerøs. Jeg er stille når jeg har mest jetfly fra Hawaii. Omgjort til opp til kjærlighet 3: 02 AM og sov deretter til 6: 39.

Tony:

Så humoristisk.

Ashley:

Og jeg vet ikke hva som går ned.

Tony:

Jeg var oppe nesten om natten, min tid. Jeg sendte deg en e-post, og du svarte i kjærlighet i to minutter. Jeg er kjærlighet, “Hva pokker gjør du passende nå?” Så det er enheten bak å tilbringe en helg i paradis.

Ashley:

Jeg er veldig produktiv, til og sms-lån norge antar jeg alt kartet gjennom disse uhastede nattene. En sjanse for at jeg vil skifte den komplette søvnplanen min. Jeg har blitt så flott fullført. Jeg vet ikke om det er siden boligen er stille.

Tony:

Fullt.

Ashley:

Til tross for den ubestridelige virkeligheten at ungdommene er på skolen eller mannen min er ute i fjøset eller uansett, tier jeg om å få tekster eller e-post, men likevel passer alle ting er stille. Jeg er i stand til å tilpasse interessepunkt på ting, jeg utgave. Likevel har det uten tvil vært stressfritt.

Tony:

Tidlig morgen til uhurtede netter er de mest praktiske tilfellene.

Ashley:

Ja. Ja. Så, hva oppnår vi nå? Hvilket spørsmål nå nå opprettholder vi i dag, Tony fra Fb?

Tony:

Denne dagen har vi en av retning frigid Fb spør. Det berører bare noen få forskjellige problemer, og det var derfor jeg trodde det ville være en sjenerøs å bringe inn i dag. Så jeg vil bli lært gjennom det og Ash, du og jeg er i stand til å dele vår innsikt i hva vi anser eller hva våre løsninger er. Ikke desto mindre er spørringen i vår tid: “Hei, alle. Jeg er en nylig investor sms-lån norge to brennende spørsmål som vil hindre meg i å komme i gang. Håper på noen tilbake. Så det første spørsmålet er at jeg bor i Chicago-leiligheten og ikke elsker markedet eller eierlovene her. Av oss i klassisk er det lyse ute, nå ikke i. Jeg oppnår å elske markedet i Texas litt bedre, likevel er min satsning, hvordan oppnå jeg avslutter på en eiendomsrolle usett? Min foreløpige oppfatning er å samarbeide sms-lån norge de gyldige eiendomsmeglerne. De kan perchance godt trekke kompis og teste sms-lån norge eiendommen, enheten avslutte bilder og filmer, etc. Etter som jeg kunne perchance perchance vel ringe tilbake for å adressere avslutningen. Vet noen personer om et større kart for å oppnå dette? ”

Så det er spørrebeløp 1. Så la oss fortsette sms-lån norge det spørsmålet først, og så vil jeg kreve 2d-spørsmålet neste, for de er litt assosiert, likevel nå ikke helt. Så hold fast at du noen gang har kjøpt en eiendom som ser usett Ash, og kartet som du hentet forbi den mentale hindringen?

Ashley:

Jeg hvis sannheten blir fortalt opprettholder nå ikke. Og jeg tenkte [crosstalk 00:02:39] mens du leste spørsmålet, akkurat her er helt oppe i ditt rike. Hver eiendom jeg har kjøpt, har jeg vært, sannsynligvis i en eiendom, kunne jeg ikke hente i en av hver av enhetene eller noe tidligere enn jeg bygde inn mitt tilbud og lukket det. Ikke desto mindre, ja, rettferdig sms-lån norge alle eiendommer jeg har vært i en jobb for å se, hvis sannheten blir fortalt opprettholder innbyggingen uten å se eiendommer, likevel hvis sannheten blir fortalt når jeg lukker en eiendom, har jeg vært i en jobb for å gå inn i alle av dem. Så apparatet avslutter det, Tony. Dette [crosstalk 00:03:08] er din tid til å skinne.

Tony:

Jeg henter denne spørsmålet mye. Hvordan oppnå du trekker tilbake en eiendom uten å se den hos en bestemt person først? Nå anser jeg den spesielle personens navn som spurte dette, han heter Mitch. Nå, Mitch, har du aldri kjøpt en gyldig eiendomsinvesteringseiendom tidligere enn hensiktsmessig? Du har aldri fullført en tung rehabilitering. Du har aldri forvaltet en eiendom. Du er nylig i enhver forstand av å være bevisst når det innebærer å være en gyldig eiendomsinvestor. Så teknikken jeg oppdager, og jeg vil fremskynde deg gjennom teknikken og gir deg min avklaring på hvorfor, ikke desto mindre teknikken jeg oppdager så snart jeg anskaffet ut av levering, og hvis sannheten blir sagt, selv nå trekker jeg meg tilbake Egenskaper som ville være perchance er en og en halv time unna meg, og jeg tier ikke, snurrer ikke på dem tidligere enn vi lukket en slags forekomster. Ikke desto mindre er min retning, så snart jeg skaffer meg en eiendom som jeg elsker, flykter jeg fra diagnosen, og jeg kommer fra noen antagelser om rehabiliteringskostnadene.

Og du vil hente disse forutsetningene fra forskjellige områder, fra forskjellige investorer. Du kan godt prøve å teste sms-lån norge entreprenørene. Det er forskjellige metoder for å nå opp sammen sms-lån norge estimatene for rehabilitering. Du kan trolig trekke tilbake BiggerPockets e-bok om estimering av rehabiliteringskostnader. Det er en slags forskjellige metoder for å oppstå som skjer. Ikke desto mindre flykter jeg diagnosen så snart jeg ser på eiendommen, og deretter tar jeg et valg hva mitt tilbud er i takt sms-lån norge antagelsene jeg gjorde. Hvis tilbudet er populært, når som helst du skal ønske deg et populært tilbud, opprettholder du hele tiden en varighet av due diligence for å være tilgjengelig og fullføre due diligence på eiendommen. Nå all annen gang, siden jeg er i flere stater, flere stater borte, skal jeg ikke nå være tilgjengelig og lagre due diligence selv. Så jeg sender to andre folk, av retning tre andre folk til den eiendommen for å støtte meg sms-lån norge min due diligence. Jeg sender agenten min først, tydelig fordi de kommer til å skimte tidligere enn du til og sms-lån norge legger ut tilbudet, og slik at de vil sende meg bilder og filmer, gi meg fortellingen uhastet eiendommen.

Så snart eiendommens underkontrakt sender jeg en eiendomsinspektør, og deretter sender jeg en klassisk entreprenør for å fremskynde eiendommen så effektivt. Så under oppholdet av dette henter jeg en mening fra min agent som er noen som har erfaring i det markedet, som har kjøpt og solgt kart flere eiendommer enn jeg hvis sannheten blir opprettholdt. Hvis jeg skal si sannheten, vedlikehold avsløringsinspeksjonen fra en eiendomsinspektør hvis hele jobben er å skynde seg gjennom eiendommen og påpeke problemer som vil være galt. Etter som jeg hvis sannheten blir fortalt opprettholder en klassisk entreprenør avslører, som avslører meg nå ikke mest strålende alle små ting som må forbedres, likevel de potensielle kostnadene for å oppstå disse problemene skje. Så når jeg, hvis sannheten blir fortalt, vedlikeholder alle tre av disse andre menneskene eiendommen, hvis jeg er noen som aldri har kjøpt en investeringseiendom tidligere enn, hvor store kostnader vil jeg ha i retning av en jobb i et forsøk på å legge utover hva eiendomsmegleren, hva eiendomsinspektøren og hva en klassisk entreprenør vedlikeholder allerede levert?

Det fineste jeg vil være i en jobb å oppnå ved å spasere gjennom eiendommen er å avdekke rundt, nikke på hodet og opprette meg selv fra retning, føle meg bedre for hvis sannheten blir fortalt å se eiendommen i en bestemt person. Ikke desto mindre vil jeg mest sannsynlig ikke nå prøve å legge til noen kostnad så effektivt som kostnadene som disse tre andre folket opprettholder allerede. Så det har alltid vært tenkt at jeg vet hvilken kostnad jeg tar, men jeg vet videre hva kostnadene mine teamsms-lån norgelemmer gir når vi søker etter å trekke tilbake disse eiendommene. Så det er slik jeg potensialiserer det, Ashley. Så jeg vil holde kjeft for en 2d fordi jeg var på rulle der.

Ashley:

Nei, det pleide å være generøst. Og jeg anser det videre går hånd i hånd sms-lån norge andre folk som ønsker en eiendom i deres marked, selv om de vedlikeholder at de har fått reparasjoner på eiendommen eller at de har en håndverker, og det er kjærlighet, ok, hvis John går i stykker, hvorfor oppnå deg må nå rekkevidde den leiligheten siden du outsourcer den til tross for alle små ting. Og jeg anser deg hensiktsmessig ga et stort eksempel på det. Du vil sannsynligvis opprettholde støvlene dine på bunnen for å ta vare på den, slik at boligen din sannsynligvis vil være overalt, og sannsynligvis være hvor som helst på jorden, og du kan sette perchance og hente bilder, du henter fullstendige data fra dem, du passende vil tro dem. Og det er derfor det er så betydelig å hente teamet ditt.

Så Tony nevnte at du vil ønske megleren din, du vil ha leveringsinspektøren din og du vil ønske en entreprenør. Så av veiledning veterinær disse andre folk, intervju så mange som tenkelig, og for entreprenører, er det mest sannsynlig at du vil perchance godt hente flere bud på en eiendom. Ikke desto mindre ber jeg deg om dette, Tony er, ok, det er et spesielt varmt marked. Du slår i pris og gjør alt dette hele kartet gjennom varigheten av due diligence, eller sender du noen inn tidligere enn deg uten tvil til og sms-lån norge stammer fra tilbudet? Og vifter du sms-lån norge inspeksjoner … Hvis jeg skulle bygge et tilbud på en MLS-eiendom, vil jeg gi avkall på inspeksjonen hvis sannheten blir fortalt få en enorm avtale.

Tony:

Ja. Agenten min vil hele tiden være den personen som ser det tidligere enn eiendommen stenger, og hvis sannheten blir fortalt, ikke engang hele tiden. Det kommer an på markedet. Så snart jeg foretar investeringer i de røykfylte fjellene, vil agenten min helt sikkert komme i konflikt og sende meg noen fotografier og filmer først. Da jeg var i Louisiana, var det ikke tilfelle. Så jeg anser det avhenger for markedet ditt, og du kjøpte for å vurdere hvor konkurransedyktig markedet ditt er. Hvis jeg anskaffer titt usett, og det er min aller første investeringseiendom, kommer jeg nå ikke til å frafalle inspeksjonsklausulen. Jeg mener det er passende for stor mulighet fra … Jeg vil av retningen føle at det er for stor mulighet som en nylig investor for å oppnå det. Likevel, selv om du mest sannsynlig har en partner som du bare går inn sms-lån norge, som har massevis av reise, og for å la dem skynde deg gjennom tauene, er det mest sannsynlig at du mest sannsynlig vil gå være i en jobb for å oppnå det. Likevel er det sikkert hvordan vi spilte det.

Ashley:

Og jeg anser at 2. halvdel av dette spørsmålet også må oppnå sms-lån norge avtaler utenfor markedet. Så selv om du også får en off-market-avtale, opprettholder du utvilsomt kart mer wiggle-rom for å oppnå en inspeksjon, siden du nå ikke vil opprettholde massevis av investorer som kommer til denne personen optimistisk siden du snublet over det fra markedet , du er den mest praktiske mest sannsynlige som vet om det passende nå. Så det er utvilsomt noe å takle i løsninger. Ikke desto mindre Tony, enheten avslutter oss til den påfølgende halvdelen av denne spørringen.

Tony:

Sikker. Så den andre halvdelen av Mitch spør er ideer for å lettest å finansiere avtaler utenfor markedet. Han sier, “Jeg har blitt lært mange bøker, lyttet til BiggerPockets podcast som anbefaler å avdekke i små innfødte banker, men hvor lang tid slutter enheten å slutte? Har noen hatt suksess sms-lån norge bruken av dem til dine tilbud utenfor markedet, eller har du noen gang sannsynligvis mistet noen avtaler fordi de tok for lang tid? Mange av detaljene jeg har samlet inn til dette punktet, sier at enheten vil avsluttes sms-lån norge minimum to til bare noen få uker, bruken av denne formen for utlån. Er det det dere ser? ”

Så Ash, jeg vet at du har blitt genial sms-lån norge bare noen få av dine selgere som selger penger. Så jeg kan ta tilbake enheten din og avslutte denne først.

Ashley:

Og Mitch, det aller første jeg hvis sannheten blir fortalt vil formidle, er at det er retning, avhenger av hvilket marked du er i, for i Uvanlig York leverer du ikke nå for et minimum av 30 dager til tross for alle små ting. Så to til bare noen få uker for å hente penger er ikke utholdelig i noen beundring. Så utvilsomt kan dette svinge på markedet, men likevel vil du avdekke for långivere som ikke er om sannheten blir fortalt bankene. Så i Texas vet jeg at det er en som heter et egnet pantelån, og slik at de passer til å oppnå utlån, og slik at de oppnår arbeidskrevende penger, slik at det mest sannsynlig er at du vil slynges der, og du kan sette deg opp et lån inn til 2 dager på en eiendom. Du gir dem avtalen. De vil veterinær deg. De dyrlegger eiendommen. De kommer sms-lån norge pengene. Du avslutter sms-lån norge penger. Etter at du har reidet eiendommen på nytt, kan du hevde deg og krone sms-lån norge dem og hente den lange faste kostnaden, 39 år sms-lån norge lav rente.

Så utvilsomt avdekke om for områder elsker det. Jeg vet at det også er en i Buffalo. Jeg anser det er Nickel City Lending. Så utvilsomt hensiktsmessig oppnå et Google-søk på utlånsselskaper for leiligheten din. Mange av disse interessepunktene for investorer, de er veldig investorkvalifiserte, og det er mest sannsynlig at du sannsynligvis betaler i retning av for høye renter for å hente pengene på forhånd, men likevel verdt å teste, spesielt hvis det er din mest strålende sannsynlighet. Og vet du hva? Når du tilfeldigvis betaler 13% rente og tallene dine er stille arbeid, oppnå det. Dann avtalen da. Passende opprinnelse er sikker på at det vil stille inn i tallene dine, og du kommer nå ikke til å tape penger, og du skal nå ikke for å gi deg pengene for, og videre at du bare fortsetter å opprettholde pengereserver i levering. Det ville være mitt første råd om å avdekke for disse innfødte långivere, nå ikke engang innfødte banker, men ikke desto mindre innfødte långivere til leiligheten din fordi de opprettholder en slags kreativitet i finansieringen som de kanskje også kan tilby.

Etter som den påfølgende tingen vil være, er det riktig å spørre disse små innfødte bankene, hva kan du tilby meg? Jeg hadde en som ga meg et 99 usikret lån tidligere enn for å oppnå et pengetilbud på en eiendom. Deretter er det ikke-offentlige penger. Er det noen rundt deg som kan tenke seg å investere i gyldig eiendom, men sannsynligvis ikke opprettholder tiden? Og Brandon Turner ga meg dette tipset, som en erstatning for å spørre personen, “Hei Tony, oppnå at det er mest sannsynlig at du vil gå veldig effektivt på leting etter å la meg låne penger for å trekke tilbake en eiendom?” Du vil kanskje se godt ut, “Hei Tony, jeg har en avdekking om å anskaffe denne eiendommen. Skjemaet kjenner du noen som godt kan låne penger til denne avtalen? ” Så nå slår du ikke stresset på dem for å erkjenne at de passer bort, og det er nå ikke deprimert for deg siden du får et hjerteinfarkt og venter på å se om de trekker ja eller nei. Så jeg likte det mest populære kartet der det tok det opp til deres vurdering, men likevel var det ikke å rette det mot dem og slå dem på gevinst 22 situasjon.

Etter som den avsluttende tingen er enda fordi det er mest sannsynlig at du vil hente en kredittlinje fra et sted. Så selv om du vil ønske en betydelig plass, må du oppnå at du vil ha litt egenkapital i at det er mest sannsynlig at du vil bygge en kredittlinje på eiendommen og bruke den kredittlinjen for å trekke tilbake. Deretter hadde Tony nevnt selgerfinansiering. Det er stadig stor sannsynlighet og stadig etterspørsel. Er ikke elendighet til å kreve noen som selger en leilighet hvis de skulle gjøre selgerfinansiering. Det er ett av hvert av de tre beste spørsmålene mine. Jeg krever selger eller jeg krever megler, og da vet jeg hva mine valg er. Og du kommer til å hele tiden nå til bordet sms-lån norge forskjellige valg. Så en avtale utenfor markedet, jeg oppnår sikkert en intensjonsavtale. Du tilpasser Googles intensjonsavtale, du vil skaffe deg en million eksempler, og det er sikkert riktig å hevde: “Mitt navn er så og så. Jeg tar et valg om å trekke tilbake denne eiendommen på denne adressen for dette beløpet. Dette er mest sannsynlig å være et pengetilbud, avslutte om 39 dager, ” eventuelle beredskaper, klausuler eller noe spesielt der inne, du slynger deg i et forsøk på å legge til det der inne.

Og videre, her er betinget av en advokats godkjenning. Likevel er det mest sannsynlig at du vil oppnå to valg. Du kan sannsynligvis oppnå en selgerfinansiering. “Hei, jeg vil være villig til å betale deg $ 179, 00 0, likevel ville jeg bygge 10)% nede, og det er mest sannsynlig at du vil gå godt opp i pantelånet på fritiden. Og jeg vil betale deg 8% rente, “eller” Du vil kanskje avslutte pengetilbudet mitt, der jeg betaler en annen mengde kontanter og henter pengene. ” Etter den tredje sannsynligheten, “Jeg skal finansiere pengeinstitusjonen. Her er hva det er miles. ” Og du skal skreddersy dem slik at de kommer opprinnelig fra deg, og du gir dem disse valgene og lar dem ta det som er vennlig for dem også. [inaudible 00:13:19].

Tony:

Ask, det pleide å være kjærlighet en forståelseskurs innen genial økonomi. Jeg kommer til å kalle deg den geniale finansdronningen til en viss grad ekstra. Du treffer på hver eneste lille ting. Det fineste jeg vil legge til, jeg kjøpte en eiendom fra en grossist så snart en kredittlinje ble brukt mot noen aksjer, noen aksjer jeg eide. Så e-alternativ, Fidelity, en slags disse områdene, selv om du vil ha nok aksjer, kan du trekke kredittveien mot 50, 50% uansett hvilken kostnad er. Og det fungerer passende kjærlighetspenger like effektivt. Og rentene er faktisk vakre lave.

Ashley:

Jeg er så glad for at du tok opp det fordi det kan være en stor programvare. Min ene partner, partneren hans gjorde det på investeringen hennes. Hun fikk en kredittlinje, og det pleide å være en lav rente. Og det er annerledes enn å få et 888 k-lån der du er hvis sannheten blir fortalt å trekke deg penger. Så du tjener nå ikke penger på disse investeringene, hvor dette, pengene dine blir igjen for investeringsgarnet ditt, og du får passende kreditt. Etter hvilken investering er sikkerheten som erstatning for en eiendom i seg selv. Enorm poeng på det.

Tony:

For hvis aksjen din vinner syv eller 8% per 401 dager, og du er mest strålende å betale to og en halv prosent på lån, det av retningen fungerer vakkert effektivt stille.

Ashley:

Deretter er det selvstyrte IRAer, og det er alle disse forskjellige forskjellige kaninhullene du kan komme til å svinge deg nedover. Ikke desto mindre anser jeg de vi nevnte er de mest praktiske som mest sannsynlig å begynne på, likevel utvilsomt et stort utvalg valg tilgjengelig. Plod til BiggerPockets-fora, krev forskjellige investorer hva de gjør for øyeblikket, spesielt på dette markedet for å opprette disse pengene.

Tony:

Oppbyggende. Vellykket, Mitch, jeg håper det svarer på spørsmålet ditt, bror. Jeg føler kjærlighet Ashley og jeg gir en slags kostnad der, og jeg setter pris på når spørsmålet passer opp i smuget vårt. Det er kjærlighet en myk ball som vi klarer å slå den ut av parken sms-lån norge.

Ashley:

Og en toparts. En ber om deg, en ber om meg.

Tony:

Vi ønsker flere spørsmål elsker dette.

Ashley:

Vellykket, takk gutta så gode for å lytte i dag. Vi håper du tok noen kostnader av det. Forsikre deg om at du blir sms-lån norge i Fb-området vårt, Right Estate Rookie, og vi vil være tilbake neste onsdag sms-lån norge en god kunde. Så vær sikker på å stille inn. Jeg er Ashley @wealthfromrentals, og han er Tony @tonyjrobinson. Takk for at dere lyttet.

PropStream er et testament som du må opprettholde i dag, slik at du ganske enkelt kan foreta investeringer i gyldig eiendom. De gir landsomfattende filer, hver offentlige fil og MLS-filer, og programvaren deres oppdateres hver eneste dag. Du kan også bruke PropStream til å lære eiendommer over hele USA eller bruke deres vanvittige mengde filtre for å hente dine vedlikeholdslister over motiverte selgere som oppfyller dine nøyaktige investeringskriterier. De har verktøyene for å støtte deg for å effektuere og markedsføre disse eiendommene også. Hoppsporing er mest strålende $ 0. 19. Så du søker en eiendom, skaffer eieren og har mest mulig ut av markedsføringsverktøyene deres for å opprette kontakt og stenge avtalen. De opprettholder dessuten en flott mobilapp i dag, slik at du ganske enkelt kan strømme for dollar eller flykte COMPS effektivt i det vanlige.

PropStream selv når du skal trygt stammer fra de mest praktiske mest sannsynlige monetære valgene som vil påvirke fremtiden din. De tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode for å starte, så test dem på

www.propstream.com/BP.

Leave a Comment