rent-vs.-kjop:-hvordan-bestemme-i-5-trinn

Rent Vs. Kjøp: Hvordan bestemme i 5 trinn

Det er ingen spørsmål om å handle et hus er en dominerende eksistensoppløsning, men er det ærlig for deg? Egentlig er det ikke noe eneste reelle svar, siden det er fordeler og ulemper ved hver leie og shopping. En dominerende ingrediens i enhver persons resolusjonsprosess, selv om vi antar, er ikke-offentlige midler. Generelt synes leie å være det billigere alternativet.

Alternativt er det ikke konsekvent tilfelle. Oppløsningen din kan koke ned til mange livsstandardhensyn omtrent som om du reiser for å motta fleksibilitet eller stabilitet, hva yrkesmålene dine er, og om du reiser for å motta en selvdisiplin for uten tvil å gi navnet ditt.

I tilfelle du er på gjerdet om hvorvidt du tilfeldigvis også kan ha en stille lyd eller leie, kan du lære om å motta det det er mest utpreget å ta sms-lån norge før enn å ta høsten.

Leie vs. Søker etter å motta A Dwelling: Mavens And Cons

I tillegg til ditt individuelle scenario er det noen målfordeler og ulemper ved leie og shopping som vil eksistere i de fleste scenarier.

Leie av Mavens And Cons

Mavens

 • Mobilitet / frihet til å overføre
 • Utleier kan betale for reparasjoner
 • Krever ikke kostbare stengekostnader
 • Ingen svingninger i måned til måned boligkostnader
 • Hjelper deg sms-lån norge å prøvekjøre forskjellige bosatt mellomrom

Ulemper

 • Du produserer ikke egenkapital
 • Begrenset dyktighet til å tilpasse ditt bosatt hus
 • Leien kan skrues opp over tid
 • Utleier kan selge eller kjøpe for å avslutte leie
 • Begrenset følelse av boligstabilitet / varighet

Søker etter å motta Mavens And Cons

Mavens

 • Du produserer egenkapital over tid
 • Bostedsavgiften kan forlenge over tid
 • At det er mest sannsynlig at du til og sms-lån norge rettferdig høste skattefordeler
 • Ubegrenset frihet til å tilpasse ditt bosted
 • Følelse av boligstabilitet / varighet

Ulemper

 • Stengingskostnader kan til og sms-lån norge være uoverkommelige
 • Ansvar for reparasjoner og reparasjoner som krever tid og energi
 • Mye mindre fleksibilitet til overføring (ved økt pine / utgift)
 • Boligavgiften kan reduseres
 • Nylige retningslinjer for skattelisens kan redusere skattefordelene

Leie eller kjøp: 5 trinn for å ta din beslutning

1. Løs hvor langvarig du mener at du bor i det identiske rommet

sms-lån norge andre ord, planlegger du å slå røttene for nabolaget ditt, eller ønsker du mer fleksibilitet?

Hvis du tilfeldigvis til og sms-lån norge føler deg åpenbar, vil du slutte å bo i en bolig i mindre enn 5 år, kan det være fornuftig å handle i en bolig. Det kan tilskrives at det vanligvis passer riktig hver eneste økonomisk og følelsesmessig – du kan per sjanse sette opp ikke-offentlige detaljer for din selvdisiplin og i det vesentlige få det til å føle at du setter pris på at det er ditt.

Alternativt er leie det øverste alternativet når du reiser for å være mer nomadisk. Som en illustrasjon, la oss lære at du i hovedsak håper å berge jobben, men det er absolutt halvveis på et eller annet tidspunkt i landet. Du trenger ikke å trenge å ta vare på bryet sms-lån norge å markedsføre en bolig mens du går over til en frisk selvdisiplin. Eller sannsynligvis har du flyttet til et nytt hus og ønsker deg litt tid til å berges for å ta tak i forskjellige nabolag raskere enn å slå deg ned et sted.

Visst, du kan per sjanse gripe en bolig og deretter selge den i løpet av et år, men kostnadene blir noen ganger betalt. I tillegg til foreløpige stengingskostnader og overføringskostnader, vil du kanskje sjanse til å betale flere stengekostnader når du selger en bolig til andre kostnader, som reparasjoner og renoveringer som vil få huset til å selge for topp dollar.

2. Anslå kostnadene ved å leie vs. Søker etter å motta

I ganske mange tilfeller kan leie til og sms-lån norge være mer kostnadseffektivt enn å handle en bolig som kan tilskrives de første kostnadene. Dette sms-lån norgefører et forskuddsgebyr, stengingskostnader, overføringskostnader, eventuell oppussing og annet ansvar for reparasjoner av boliger.

Når det er snakket, ærlig som kan tilskrives deg, kan du per sjanse få rikelig sms-lån norge penger et pantelønningsavgift betyr ikke at du kanskje per sjanse får rikelig sms-lån norge penger til en bolig; kostnadene legger opp. For å starte en månedlig avgift som er større enn den fremtredende og glødende for pantelånet ditt, vil du også motta eiendomsskatt, husstandsforsikring og (i ganske mange tilfeller) boliglånsforsikring i tillegg til husholdningsforeningens avgifter.

På den motsatte side kan det å kjøpe en bolig til og sms-lån norge være mer kostnadseffektivt i den lange travelheten, og det kan godt gi deg en annen å produsere egenkapital. (Optimistisk vil din selvdisiplin forlenge avgiften når du selger huset.) I de fleste områder i USA er det noen ganger mer kostnadseffektivt å handle et hus sms-lån norge et National Association of REALTORS®-dokument som viser at etter 6 år husstandenes pantelån er redusert enn for en leietaker. Her antas at leien har en forlengelse på 5% årlig, og huseieren betaler et fast gebyr fra måned til måned.

Det er ikke lettest, men det er skattemessige økonomiske besparelser ved å være huseier (selv om man antar at sms-lån norge de nye skatteendringene, kan det være grenser for hvor verdig pantelån, negat og lokal eiendom skatt du kan sjanse til å avskrive). Likevel, ved å opprettholde det samme dokumentet fra National Association of REALTORS®, vil et huseiers gebyr sannsynligvis bli redusert enn et leiegebyr etter 3 år.

Det er ikke å hevde at du per sjanse også kan være stille stille dykk ærlig inn i huseier. Det er helt utrolig å leie i omtrent et år, feste opp og kjøpe en bolig når du er dum situasjon sms-lån norge å ha en selvdisiplin av ditt barn. De økonomiske besparelsene i kostnadene ved å være huseier griper også at du vil opphøre i en bolig for den lange travelheten, og kanskje ikke stille ingrediens i reparasjonskostnader. Alternativt, når du oppnår å betale av pantet ditt og fortsetter å bo i huset, kan de økonomiske besparelsene til og sms-lån norge være kritisk mer kostnadseffektive selv sms-lån norge reparasjonskostnader i boliger.

3. Mobilitet vs. Sette ned røtter: Hva er viktigere for deg?

Så klisjé som det høres ut, skjer tilværelsen. Selv sms-lån norge intensjonene som er mest oppsiktsvekkende, er det stressende å forutsi hva som kan skje senere. I tilfelle du påpeker å slutte i en enkelt selvdisiplin i veldig lang tid og mottar den monetære metoden for å oppnå det, kan det være mest fornuftig å handle i en bolig.

Alternativt er det kjent å streve sms-lån norge ditt nyeste eksistensscenario og ta hensyn til om det skal erstattes eller ikke i løpet av de neste årene. For hvis det gjør det, kan boligønskene dine i stedet erstatte (dvs. du vil kanskje også ha et rimelig behov for å ta vare på å handle i en bolig).

Som en illustrasjon kan det hende at du og din langsiktige sms-lån norgeskyldige får rettferdig å bli forlovet og begrepet å gifte seg i løpet av de neste to årene. I dette tilfellet er shopping kanskje ikke fornuftig. Fortsett at dere to trenger å etablere ideer for å blande midlene og utarbeide budsjetteringsrutinen raskere enn å inkludere en bolig i blandingen.

Eller la oss lære deg og partneren din ærlig kjøpt gift, og du er ikke åpenbar når du oppdrar for å måtte starte en familie heller. I tilfelle du mottar noen inklings som du kanskje per sjanse også trenger å motta barn snart, bør du ikke ta en bolig som ikke kommer til å huse en voksende familie på omtrent et år.

I alle disse tilfellene kan det være en reell forestilling å leie foreløpig slik at du får tid til å fastslå hva du samler for å motta i en bolig, hva budsjetteringen din ønsker er og hvilken mer eller mindre bolig som kan være den mest oppsiktsvekkende passformen for hverdagen du lever, håper du å få i en ukjent tid i fremtiden.

4. Vei risikoen ved å leie og søke etter å motta

Som det er snakket om ovenfor, er det farer for hver leie og shopping av en bolig. Selv om du kanskje per sjanse produserer egenkapital når du handler en bolig, er det noen økonomiske farer. For det første kan du også miste penger hvis det er en nedgang for ditt lokale eksakte eiendomsmarked. Eller når du selger selvdisiplinen din raskere enn du skaffer deg for å motta, vil du kanskje sjanse til å ikke være i en situasjon for å kompensere for det du brukte på å avslutte kostnader eller oppussing.

La oss ikke la oss gjøre noe sms-lån norge reparasjonskostnadene. Dette er kostnadene du må betale for å lukke huset i topp stand. Dommer som sjekker luftfiltre og ventilasjonsåpninger, prøver å prøve ut brannalarmer, landskapsarbeid og fikse VVS-hensyn, blant annet.

Hvis du er sentrert i andre eksistensmål, kan du sette pris på en yrke som krever at du løper mest kontinuerlig, eller når du mottar et par små barn å hjelpe til, inkludert boligreparasjoner til sjekklisten din sms-lån norge ansvar kan rettferdig ikke være den mest oppsiktsvekkende annerledes.

Når du snakker, mottar ikke leiemetodikk de forskjellige for å produsere egenkapital som du setter pris på når du handler. Leien din kan boltes opp i et hvilket som helst sekund. Du er også nådd for utleieren din, omtrent som om du blir bedt om å overføre eller måtte adressere reparasjonsforespørsler som blir utsatt.

5. Vurder ditt monetære felt

Det er kjent å vise at du må for å være realistisk sms-lån norge hensyn til ditt monetære scenario når du bestemmer mellom leie og shopping. Når du har estimert kostnadene ved leie kontra shopping, vær moralsk om du sjansen får rikelig sms-lån norge penger, andre kostnadene på forhånd setter pris på et nedgebyr, reparasjoner, overføringskostnader og kjøp av nye møbler. Ta i betraktning ved å benytte deg av en kalkulator for å beregne månedlige midler, samt hvor verdig bolig du per sjanse får rikelig sms-lån norge penger.

I begge tilfeller kan du oppnå litt forsiktig budsjettering ærlig nå, så ikke noe emne hva du skal bestemme at du vil være i en situasjon sms-lån norge å motta rikelig sms-lån norge penger til en bolig eller leie.

Hvordan beregne leie vs. Søker etter å motta en bolig

Hvorvidt du kan legge ved mer ved å leie eller handle, kan stole på omtrent viktige elementer. Den ene er din plass og kostnadene for andre eiendommer eller utleie for huset ditt. Neste er det mest fremtredende å faktorere kredittvurderingen din, og hvis en utlåner vil motta deg kredittverdig. Etter å ha tatt i betraktning en bolig kjøpsbetegnelse, nedgebyr og stengingskostnader, samt en måned til måned utpekt boliglån, sammenlign det sms-lån norge den månedlige utpegningen av leie og påfølgende antatte kostnader over en tidsramme. Du vil være i en situasjon for å se variasjonene mellom kostnadene og den opplevde egenkapitalen du kanskje har bygd opp i en bolig.

I jabber å se for deg selv om det er mer fornuftig eller ikke, slik at du kan snappe eller leie, prøv vår leie kontra innkjøpskalkulator.

Endelige forslag

Det er ikke konsekvent et gjennomsiktig svar på quizen om du skal leie eller ta beslag eller ikke. Når du ser etter ditt eksistensscenario og midler, kan svaret erstatte over tid. Det er andre muligheter, omtrent som leie-til-farget eiendom, der du starter opp leie og deretter overfører til å bli huseier. Uansett hvilken oppløsning du tar, er det kjent at det er en informert om å opprettholde ditt monetære scenario og din levestandard.

I tilfelle du er klar til å sette i gang hushandlingsprosessen, kan du muligens også berging startet sms-lån norge Rocket Mortgage

® denne dagen.

Leave a Comment