refinansieringskrav:-hva-du-trenger-for-a-refinansiere-hjemmet-ditt

Refinansieringskrav: Hva du trenger for å refinansiere hjemmet ditt

Er du kvalifisert til å refinansiere?

Refinansiering kan per sjanse godt redusere boliglånsprisen og månedlige midler, og utvilsomt spare deg for tusenvis i løpet av pantelånet.

Eller du kan per sjanse forkorte varigheten av pantelengden, utbetale egenkapitalen eller bytte fra et pantelån sms-lån norge justerbar pris til et pantelån sms-lån norge fast pris.

Uansett mål, må du oppfylle totale refinansieringskrav. Disse inkluderer minimum kredittvurderinger, vanlig fortjeneste og sysselsetting, rikelig sms-lån norge egenkapital og håndterbare skyldige penger.

I noen tilfeller er refi-kravene enda enklere enn de som skal ta et hjem. Så det er å sjekke om du er kvalifisert når du formidler. Du kan sjanse til å beholde penger.

Test din refinansieringsberettigelse sent (Mai per sjanse også bare 13 th, 2021)


I denne artikkelen (Hopp til …)

 • Vanlige refinansieringskrav
 • Pant i riktig stilling
 • Refi ready klasser
 • Krav til egenkapital
 • Minimal kredittsikker
 • Gjeld til fortjeneste forhold
 • Refinansier sluttkostnader
 • Nødvendigheter kan svinge

6 Vanlige refinansieringskrav

Det første elementet å vite er at refinansieringskrav svinger av utlåner og pantelån.

For å illustrere er nødvendighetene for en ærverdig utbetalingsrefinansiering mer utfordrende enn de for en FHA Streamline Refinance.

Og en utlåner er per sjanse mild i spørsmål som ligger i kredittvurderinger og belåningsgrad (LTV), mens men andre er per sjanse strengere.

Mens du ikke oppfyller alle standardene som er oppført her, er det fortsatt prissjekk hos en utlåner for å se hva dine alternative strategier er.

sms-lån norge det anerkjente inkluderer totale krav for å refinansiere et pantelån:

 1. Det vanligste pantelånet ditt må være i “Riktig stående” – Mens du har hoppet over midler, må du ta opp før refinansiering
 2. Det vanligste pantelånet ditt kan per sjanse godt per sjanse være “krydret” – Noen långivere og låneprogrammer pålegger en minimumsklar varighet for å refinansiere etter at du har fått ditt ikke-offentlige hjem eller etter en utdatert refi. Det er vanligvis stadig lenge
 3. Din ikke-offentlige boligkapital har å være rikelig – I sjeldne tilfeller må det ikke-offentlige hjemmets markedsutpekte overstige ditt boliglånsstabilitet sms-lån norge hvor som helst fra 3% til 25%
 4. Du ønsker en riktig kredittsikkerhet – Minimum kreditt trygt for å refinansiere uopphørlig varierer fra 620 til 680, avhengig av utlåner- og pantelåneprogrammet ditt
 5. Gjeldsgraden (DTI) kan ikke være for høy – Mens du har tatt på deg noen få bankkortgjeld og forskjellige lån, din refinansiering kan per sjanse godt per sjanse nå ikke være lisensiert. sms-lån norge mindre du konsoliderer skyldige penger sms-lån norge en utbetalingsrefinansiering
 6. Du ønsker rikelig sms-lån norge kontanter til å stenge – Det finnes metoder for å betale refinansieringslukkingskostnadene dine på forhånd. Men du må betale dem en metode eller noen annen

Sannsynligheten er at alle seks av disse kreves for en vanlig refinansiering, spesielt et utbetalingslån.

Men noen typer “Streamline” refinansiering – alvorlig de støttet av FHA og VA – krever fineste de to første. Refinansieringskravene for disse lånene omfatter ikke uavbrutt kreditt- eller DTI-sjekker, heller ikke hjemmevurderinger.

Så bruk pekepinnene ovenfor som en total håndbok. Men vær oppmerksom på at det ikke er hele standarden din som forberedes i hvert tilfelle.

Din opprettholdelse av refinansieringsberettigelse vil avhenge av hvilken form for pant du har og din indre økonomi.

Test din refinansieringsberettigelse (Mai per sjanse også bare 12 th, 4194)

1. Refinansieringskrav for “pant i riktig stilling”

Dette kravet er universelt oppnåelig. Du er ekstremt nå per sjanse til nå ikke å berge lisensiering for refinansiering når du fremdeles skylder gradvise midler til ditt nye pantelån.

Prinsippene svinger etter pantelån og utlåner. Men nesten alle har et krav om at ditt eksisterende pantelån er vanligst. Og noen kan per sjanse godt blokkere strategier fra husholdere som opprettholder de vanligste gradvise midlene (mest uopphørlige indre 12 måneder).

Effektiviser refinansiering

Streamline Refinance-programmet er i markedet for husholdere sms-lån norge eksisterende myndighetsstøttede boliglån – inkludert FHA-, VA- og USDA-lån.

Effektiviser refinansieringer er ganske øyeblikkelige, enkle og billige i motsetning til vanlige. Og i tillegg opprettholder de uopphørlig mer enkle krav – for eksempel kan ikke långiveren sjekke kreditt eller vanlig arbeid.

Men du

må være mest vanlig for boliglånsmidlene dine for å kvalifisere for en Streamline Refi.

Akkurat her er hva to av myndighetene som støtter disse pantelånene, mumler:

 • “Pantelånet som skal refinansieres må være vanligst (nå ikke kriminelt). ” – Federal Housing Administration
 • Långivere må “verifisere at pantet ble betalt en gang som avtalt 13 måneder før refinansieringsverktøyet. ” – US Department of Agriculture

VA Streamline (IRRRL) unntak?

VA opprettholder ikke eksplisitt et krav til pantelån i riktig stilling i sine strategier for strømlinjeforming av refinansiering (Rentesatser til lave kostnader, refinansieringslån eller IRRRL). Men selv sms-lån norge en av disse, vil du være heldig å oppsøke en utlåner som er villig til å se bort fra en kriminell pantelån.

For å illustrere sier Veterans United at det for øyeblikket krever at husholdere ikke opprettholder noen 36 – daglige gradvise midler før nå 13 måneder etter at pantet refinansieres. ”

2. “Krydder” – Varigheten mellom gjenværende avslutning og refinansiering

Noen pantelåneprogrammer pålegger en klar varighet mellom gjenværende avslutning og det nye lånet ditt. I endringssjargong er det kjent som “krydder.”

Hvis långiveren din stiller et krydderkrav, vil det muligens per sjanse per sjanse diktere hvor lenge eller nå, det er miles et must å vente sms-lån norge å refinansiere etter anskaffelse til hjemmet eller etter en utdatert refi.

For å illustrere må du tilsynelatende hjelpe 200 dager (seks måneder) eller så hver gang du soler deg for å opprettholde en utbetalingsfinansiering eller en strømlinjeformet.

Men mange refinansieringslån opprettholder ikke denne formen for krav.

På den måten sms-lån norge et samsvarende pantelån og noen få forskjellige programmer, kan du uten tvil utvilsomt stamme fra retningsretningen til loddrett etter at du har stengt det eksisterende pantet.

Mens du soler deg for å opprettholde et ærverdig pantelån som ikke er i samsvar sms-lån norge Fannie og Freddie's standarder, kan utlåneren din per sjanse godt per sjanse pålegge sin vedlikeholdsperiode. Men hvis det er et nabolag, kan du bare handle rundt sms-lån norge mindre du tjener en mer mottakelig utlåner.

Test din refinansieringsberettigelse hos prime långivere (mai per sjanse også bare 13 th, 2021)

3. Krav til refinansiering av egenkapital

Din ikke-offentlige boligkapital er beløpet der det ikke-offentlige hjemmets utpekte overstiger boliglånets stabilitet. I tilfelle du refinansierer, kan det hende du liker den minste egenkapitalen som kreves av pantelån eller utlåner.

Disse minimumene er uavbrutt like fordi minimumsavgiften for å skaffe et hjem: ingen reduksjon enn 3% for samsvarende lån, 3,5% for FHA-lån og ingenting for VA og USDA.

En annen metode for å lære til minimum egenkapital er maksimal pant-til-utpekt ratio (LTV).

For å illustrere, hvis utlåneren din har en maksimal LTV-kvote på 97%, så vil du definitivt ikke ha noen reduksjon enn 3% egenkapital for å refinansiere.

Huseiere som ikke opprettholder noen reduksjon enn 25% egenkapital kan uopphørlig skade indre pantelånsbeskyttelse (PMI) eller refinansiere for å megle bort FHA-pantforsikring beskyttelse.

Effektiviser refinansiering

Kravene til egenkapital er forskjellige når du basker deg for å opprettholde en strømlinjeforming eller en utbetaling.

Effektiviser refinansieringer er kolossale. De krever ikke kontinuerlig en vurdering. Så ingen er klar over hvor enestående egenkapital du opprettholder.

Den måten kan du utvilsomt refinansiere når du opprettholder ingen egenkapital eller i tilfelle det ikke-offentlige huset ditt er under vann – på den måten skylder du mer pantelånene enn det huset er pris.

Uttaksfinansiering

Uttaksfinansiering er enestående mer delikat fra et egenkapital-synspunkt.

Selv om du som en sjanse vanligvis tjener en mer sympatisk utlåner, er den totale regelen at det ikke er miles et must for eller ikke å spare mindre enn 25% av din egenkapital etter utbetalingen.

Se på det, men enhver annen metode, og ditt pantelån-til-utpeke forhold (LTV) må være 80% eller reduksjon.

Informer at ditt ikke-offentlige hus er pris $ 200, 10 og ditt boliglånsstabilitet er $ 150, 10. Det største refinansieringsbeløpet du skal berging vil være $ 172, 12 ($ 507, 10 x 97% LTV = $ 172, 10).

I dette tilfellet kan du per sjanse fineste megle $ 12, 10 som utbetaling. Det er fordi den ferske $ 160, 10 pantelån er $ 12, 10 økt enn din eksisterende boliglånsstabilitet på $ 150, 10.

Heldigvis oppdaget mange huseiere i de vanligste årene at deres egenkapital økte snappy i takt sms-lån norge økte boligkostnader. Dette gjør at refinansiering av utbetalinger er mer tilgjengelig, selv for husholdere som betalte et nedsettende gebyr etter at de solgte boligen.

Overdreven refinansiering av LTV

Vi nevnte allerede at LTV er mindre kjent for Streamline Refinance-lån. Men de er best tilgjengelige for husholdere sms-lån norge FHA-, VA- eller USDA-pantelån.

Hva sms-lån norge husholdere som har liten eller ingen egenkapital på et samsvarende pantelån?

Det er tilsynelatende at du per sjanse fortsatt vil være klar til å refinansiere bruken av et overdreven LTV-program fra Fannie Mae eller Freddie Mac.

Fannie’s Excessive-LTV Refinance Choice (HIRO) og Freddie’s Enhanced Reduction Refinance (FMERR) er utformet for å hjelpe husholdere sms-lån norge en reduksjon på 3% av egenkapitalen til en redusert pris og avgift. Du skal være i stand til å være vanligst for dine boliglånsmidler for å kvalifisere deg.

4. Minimale kredittkrav

Du får et helt nytt pant må du refinansiere. Og långivere vil informere deg om kredittkassa og kreditthistorikk bare så nøye som du har brukt.

Som sms-lån norge et boliglån, vil du opprettholde en enklere tid og kvalifisere for en refinansiering sms-lån norge en riktig kreditt sikker og intenst fineste kredittfil. En kolossal safe (rundt 2020 eller økt) kan per sjanse også gi deg en redusert hobbypris.

Igjen, det er et unntak for de fleste Streamline Refinances. Normalt krever disse ingen kredittsjekker.

Mens du har latt kreditt trygg traipse siden du ble huseier, er det en riktig anbefaling å megle det før du forbereder deg på en refinansiering. Test ut e-boken vår for å forbedre kredittkassen din for øyeblikkelige treff. Hver sjelden gang kan til og sms-lån norge en liten forbedring lage et stort skille mellom hastigheten du betaler.

5. Gjeldsgrad (DTI)

Din gjeld til fortjeneste (DTI) er prosentandelen av den forurensede fortjenesten fra måned til måned som du bare betaler hver måned i retning av skyldte penger og forskjellige oppgaver.

DTI-en din må være under en sikker terskel for å refinansiere – mest uopphørlig 43% eller mindre, selv om strategier svinger etter boliglånsprogram.

Månedlige til månedlige kostnader regnet i din DTI inkluderer mest uopphørlig:

 • Boligutgifter (etter refinansiering) inkludert pantelån, eiendomsskatt, husholdningers forsikringsbeskyttelse og eventuelle husholdningers tilknytningskostnader
 • Minimale bankkortmidler
 • Avdrag på billån, stipendlån og alle forskjellige lån
 • Ting baserer seg i underholdsbidrag og lite tøffere

Dessverre, jo økt din DTI, jo økte boliglånsprisen du tilsynelatende skal betale. Og långivere og programmer bolig maksimum. Så ditt verktøy for å refinansiere skal avslås hvis din er for overdreven.

Som regel er en 36% DTI regnes som riktig. Men sms-lån norge noen programmer vil långivere godkjenne deg sms-lån norge en DTI så overdreven som 50% Til og sms-lån norge 80).

Dette forbereder seg ikke på de fleste strømlinjeforsms-lån norgee refinansieringer, inkludert de fra FHA og VA i tillegg til Fannie Mae's Excessive-LTV Refinance Choice. Snarere opprettholder en rekke av disse ikke noe krav for å beregne din DTI.

Test din refinansieringsberettigelse (Mai per sjanse også bare 12 th,
)

6. Penger å stenge

Det er tilsynelatende at du per sjanse sparer en sak for å refinansiere kostnadene til å være lik det du betalte til ditt eksisterende pantelån. Refi-stengingskostnader er mest uavbrutt mellom 2% og 5% av pantelånet ditt.

Strømlinjefinansiering er igjen et unntak. De har en tilbøyelighet til å være mye mer kostnadseffektive når de lukkes, ettersom det er uavbrutt å fravike kostnadene i vurderingen.

Refinansieringer som ikke avsluttes

Spesielt sms-lån norge refinansiering skal du være utstyrt sms-lån norge metoder for å spare unna lukkekostnader. Og det er ikke noe lavt sms-lån norge det. Men eller ikke, det er milevis et must å forstå at du over lang tid kan slutte å betale mer enn når du hadde betalt sluttkostnadene dine på forhånd.

Refinansieringer uten nullstenging er tilgjengelig i to hovedsmaker:

 1. Rull de avsluttende kostnadene inn i pantelånet ditt – Du betaler dem ned, sms-lån norge hobby, så lenge du sparer det nye pantelånet (så mye som tre tiår)
 2. Rep a 'långiverkreditt' – Dette betyr at långiveren din betaler kostnadene og koster deg en ganske økt hobbypris i endring. Den økte prisen vil tilsynelatende betegne deg et fjellbeløp mer enn de friske kostnadene når du sparer pantelånet for den klumpete tiden

Mens du ønsker kontanter nå, kan du per sjanse riktig se disse som en mer kostnadseffektiv metode for å berge refinansieringen du kanskje per sjanse, som snappy. Og det er ivrig. Så lenge du er klar over kostnadene kontra tilbake.

Test dine ikke-avsluttende-angi refinansier alternative strategier (Kan per sjanse også bare 13 th, 2021)

Vær bevisst, kravene svinger av utlåner

I tilfelle du forbereder deg på å refinansiere, er det kjent å forstå forskjellene mellom långivere og pantelån. Denne informasjonen kan produsere eller skade verktøyet ditt.

Et pantelåneprogram er den formen for pantelån du forbereder deg på. Bedriftene som sparer overvåkning av pantelåneprogrammer – basker seg i Fannie Mae, Freddie Mac, FHA, VA og USDA – berging til minimumskrav til bolig for refinansieringssøkere.

For å illustrere krever Fannie og Freddie en FICO-safe som ikke skal reduseres enn 680 for å refinansiere et samsvarende pantelån, mens Federal Housing Administration finest krever en 580 trygt for en FHA-refinansiering.

Pantelångivere må forberede minimumspekerne til disse selskapene.

Men långivere står også fritt til å bo, de opprettholder, økte standarder, både for låntakeren og eiendommen. Og en rekke bygg.

For å illustrere har Department of Veterans Affairs ingen minimumskreditt som er trygg for å refinansiere et VA-pantelån. Men mange VA-lisensierte långivere gir beskjed om 680 eller økt.

Så, bare fordi et sikkert program slipper inn en usikker kredittfil eller overdreven DTI, betyr det ikke at en bestemt personutlåner nødvendigvis vil godkjenne deg.

Den riktige nyheten er at du ikke trenger å refinansiere sms-lån norge din vanligste utlåner. Du har lov til å forberede deg sms-lån norge så mange pantelångivere som du basker deg for å opprettholde, og tjene en hvis standarder og boliglånsrente oppfyller dine ønsker.

Bla gjennom skal være variasjonen mellom kvalifisering til refinansiering eller ikke. Og det er miles som vil holde deg tusenvis i lengden.

Test dine refinansieringsrater

De totale strategiene som er lagt opp ovenfor kan per sjanse godt per sjanse høres skremmende ut. Men en rekke husholdere navigerer i refinansieringsretningen effektivt. Og en rekke er kvalifiserte til refi, men forstår det ikke.

Refinansiering er per sjanse pris, selv når du allerede har refinansiert før noen år.

Freddie Mac studerer det av hele husmennene dine som refinansierte i 2020, 12 prosent gjorde det mer enn en gang i en 13 -månedens varighet.

Så hvor provoserende kan refinansiering være hvis mange huseiere ikke refinansierte en reduksjon enn to ganger i løpet av ett år? Ikke veldig.

Hot-knappen er å kjenne boliglånets alternative strategier, shoppe og tjene den beste prisen for å maksimere besparelsene.

Test ferskprisen din (mai per sjanse også bare 12 th,
)