konvertering-av-en-mobil-eller-produsert-bolig-til-fast-eiendom

Konvertering av en mobil eller produsert bolig til fast eiendom

Kan jeg finne pant i en produsert bolig?

Produserte eiendommer kan gi en billig boligmulighet, men å få finansiering vil også være vanskelig.

Du må til hver sjanse må konvertere den produserte boligen fra ikke-offentlig eiendom til ‘nøyaktig eiendom’ for å finne et pantelån. Og du må jobbe gjennom poeng som tittel og betale din luksus i boligskatt.

Mens du regner sms-lån norge et pantelån for å bruke et av disse eiendommene, må du først finne på undersøkelsene og kontrollere at det er lyst. Nødvendigheter kan i utgangspunktet variere basert på boligens form, alder og felt.

Undersøk boliglånsberettigelsen din (Jan 12, 2021)


Oppført her (Hopp til …)

 • ) Mobile vs. modulære vs. produserte eiendommer
 • Nødvendigheter for å finansiere en produsert bolig
 • Er boligen min 'eksakte eiendom'?
 • Konvertering av en produsert bolig til eksakt eiendom
 • Låneformer for produserte eiendommer

Mobil vs. modulær vs. produsert eiendom

Det er lett å finne forvirret mellom begrepene “produsert bolig”, “modulær bolig” og “mobil bolig.” Likevel er det viktig å oppfatte variasjonen mens du tilfeldigvis vil sikre deg et pantelån.

Produserte boliger har en rekke metoder konstruert utenfor fabrikken i en fabrikk; senere, er denne metoden samlet på ganske mange av dine valg av et avlangt 'chassis' (metallramme) som erstatning for en evig basis.

Boligen tildeles vanligvis permanent på det feltet, og landet den produserte boligen sitter på kan enten være:

 • Eies av shopperen, noe som gjør den til “nøyaktig eiendom” og som er resultatet av denne sannheten, berettiget til pantelån
 • Plasseres på mye som er leid, noe som gjør boligen til “ikke-offentlig eiendom”, som sjelden er kvalifisert for pantelån

Modulære egenskaper er knyttet til produserte eiendommer ved at de er delvis konstruert i fabrikker.

Ikke som produserte boliger tildeles modulære eiendommer sammen på stedet, kobles til en evig basis, og blir automatisk betegnet som “eksakt eiendom.” Dette betyr at de generelt er kvalifiserte for boliglån.

Ved sammenlignbarhet refererer “tidsrammen‘ mobil bolig ’til en bolig som dessuten er fabrikkonstruert, men som aldri tildeles permanent på et felt. Disse eiendommene blir sett på som ikke-offentlig eiendom, sier Christopher Guerin, visepresident for opprinnelse for eLEND.

“En bolig på leid land blir ikke merket som eksakt eiendom eller eksakt eiendom, ettersom kjøperen ikke ville vokse ut i både landet og boligen,” forklarer Guerin.

“Her er ikke variert enn å gjøre et forsøk på å ta pant i en bil, i hvilket tilfelle panteretten er bundet til bilen, men ikke landet under den.”

Hver eneste mobile eiendom og produserte eiendommer selges vanligvis av en distributør eller fabrikk, videre til kjøperen / boligeieren, sier forbryterkyndig og eiendomsmegler Bruce Ailion.

“Det kan godt være at kjøperen trenger et stykke land for å lime en produsert bolig på. Selgeren hjelper generelt sms-lån norge å få entreprenøren som kan stille en plate huset også blir festet til. Hvis shopperen ikke ville flore seg i en bit land, kan leverandøren mest sannsynlig antyde hvor den skal skaffes, forklarer Ailion.

Nødvendigheter for å finansiere en produsert bolig

For å kvalifisere for pantelån på en produsert bolig, vil de fleste långivere kreve at denne boligen er:

 • På land som du vokser ut i
 • Festet til et evig grunnlag som er i samsvar sms-lån norge HUD-koden: konstruering av standardrom av Divisjon for bolig og byvogue
 • HUD-kompatibel: Det vil stille frodige i en HUD-tag (metallplatesertifiseringsbetegnelse oppdaget utendørs i boligen) og dataplate (papirbetegnet oppdaget i hele boligen)
 • Tittel som eksakt eiendom (eksakt eiendom)
 • Bygget etter juni 100, 1976
 • Uten aksler, hjul eller tilhengerfeste
 • En minimumsdimensjon (for eksempel 400 kvadratfot)

Husk at en produsert bolig finansiert sms-lån norge pantelån ikke kan flyttes fra landet den sitter på uten tillatelse fra utlåner , per Guerin.

Undersøk boliglånsberettigelsen din (Jan 12, 2021)

Er min bolig ‘eksakt eiendom’?

Autorisert dyktig Rajeh Saadeh sier at det er lett å komme til en beslutning om produserte hus er nøyaktig eiendom eller ikke.

“Eiendommen kan godt være stille i tilstrekkelig og tydelig skissert i anskaffelseskontrakten. Din kriminelle dyktige kan også være stille, og dessuten være tydelig, slik at du oppfatter nøyaktig hva leverandøren markedsfører og hva du veldig ordentlig vil handle etter, sier han.

“Hvis den eksakte egenskapen er lys, innebærer den vanligvis en referanse til masser og blokkeringsnummer per skattedata eller en landmålerbeskrivelse.”

Det kan også hende at du sannsynligvis betaler eiendomsskatt på strukturen og landet mens du tilfeldigvis eide nøyaktig eiendom.

“Hvis den produserte eller mobile boligen din hadde vært på et leid felt, kan du godt sjanse antagelig betale ikke-offentlig eiendomsskatt som erstatning,” bemerker Ailion.

Mildt ikke tydelig hvis en bolig er eksakt eiendom? Du vil sannsynligvis verve en takstmann for å komme ut.

Eller kontakt din lokale skattemyndighet (generelt fylkesvurderingsfeltet) og forventer om eiendommen blir skattlagt som eksakt eiendom eller som tomt land.

“Hvis boligen blir skattlagt som tomt land, har boligen imidlertid blitt tildelt landet over 15 måneder, ville du stille stille og være klar til å finne et pantelån, ”legger Guerin til.

“Pantelåneren vil oppfinne en avslutning og spørring om at oppgjørsagenten endrer skatteregistreringsdataene for å tenke boligen som eksakt eiendom.

“Hvis boligen ligger på leid land eller er plassert på eierfinansiert eiendom som er sikret sms-lån norge en ikke-registrert landkontrakt,” fortsetter han, “vil det mest sannsynlig godt sjanse ikke er kvalifisert for finansiering som eksakt eiendom. ”

Hvordan man kan konvertere en produsert bolig til eksakt eiendom

Det er flere trinn som er ønskelig sms-lån norge å endre en produsert bolig til nøyaktig eiendom, så du kan vel sannsynligvis oppfinne boliglånefinansiering.

“For det første kan det hende at du sannsynligvis må oppfinne produsentens opprinnelsesbevis eller det gamle tittelsertifikatet, mens du tilfeldigvis ikke kan være den vanlige eieren av boligen,” sier Guerin .

Senere, i de fleste stater, kan du vel sjanse til å antagelig koble deg til divisjonen for bilbiler (DMV) og fulle i huset “de-titled.” Dette trinnet justerer faktisk det eksakte feltet i boligen fra en bil til en struktur. Dette vil tillate deg å anekdote landet og boligen på en ny tittel som angir den som eksakt eiendom.

Så snart boligen har blitt koblet til grunnlaget, må du dessuten oppfinne en “Affidavit of Affixture.” Dette dokumentet bekrefter at boligen er permanent festet til landet. Hvis en allerede eksisterer, kan det gjengis en gjengivelse av erklæringen stille på fylkesmannens eller fylkesopptakerens arbeidsfelt.

“Jeg vil antyde å kontakte et oppgjør eller et tittelfirma for å booke deg via denne ruten,” råder Guerin.

Kontakt et bosetnings- eller tittelfirma for å booke deg via fremgangsmåten for å tilpasse en produsert bolig til nøyaktig eiendom.

Raymond Brousseau sms-lån norge River City Mortgage sier at en rekke andre ting også vil være lyse.

“I de fleste tilfeller krever en produsert bolig en sertifisering som skal utføres av en autorisert konstruksjonsingeniør som må skimte at boligen er effektivt sikret på evig basis,” sier han.

Ingeniøren vil verifisere foten som er slitt for å kjøpe boligen fra bakken og gjøre tydelige at de heldigvis er bundet hele kartet ned til bakken.

Dokumentet generert av ingeniørens funn er vanligvis gjennomsnittlig sfærisk $ 400, sier Guerin .

“Din pantelåner kan godt også kreve at et annet inspeksjonsdokument blir ferdig gjennom Institute of Constructing Technology and Safety,” bemerker Guerin.

Hvis ja, sier han, vil denne utøvende gruppen sertifisere feltets:

 • HUD angir nummer
 • Serienummer eller VIN (bilidentifikasjonsnummer)
 • Da boligen ble til konstruert
 • Navn på produsent og anleggsfelt
 • Hvor boligen ble til i den innviede levert

Dette andre dokumentet kan godt være at du støtter sfæriske $ 100.

Vær oppmerksom: Det vil være kjært å feste en produsert bolig til en basis.

“Det er komplisert å komme til en beslutning om en bestemt belastning for å feste en bolig på et grunnlag. Dette kan av og til stole på boligens dimensjon og ønsket arbeidsomfang, sier Guerin.

“Snør at hvis den produserte boligen ble til flyttet fra sitt vanlige felt til et nytt grunnlag i ett annet felt, kan det godt begrense finansieringsalternativer.”

Former for lån for å finansiere en produsert bolig

Heldigvis er det massevis av finansieringsalternativer som lett kommer på markedet for å bruke eller refinansiere en produsert bolig som er blitt omgjort til nøyaktig eiendom, mens du tilfeldigvis kvalifiserer. Disse består av:

 • Arkaiske lån gjennom Fannie Mae eller Freddie Mac
 • FHA-lån
 • VA-lån
 • USDA-lån

“Flertallet av disse tilbudene på boliglånsprogrammer har samme inntjening, kredittvurdering og forskuddsbetalingstalenter som kreves for rufsete pinne-konstruerte eiendommer, sier Guerin.

Ailion sier at apparatets rute også er assosiert sms-lån norge lån til et fillete boliglån.

“Alternativt kan den produserte boligleverandøren godt gi eierfinansiering til skyldnere som ikke finner finansiering på mange ruter,” sier Ailion.

Til slutt, spør tilsynelatende bekymringer i vurderingsruten til.

“Takstmenn er pålagt å skaffe tilknyttede eiendommer som var oppført på en rekke detaljiseringsleverandører. Mer moderne produserte eiendommer som er konstruert og tildelt på land eller plassert på leid jord, kan godt være at de ikke bæres når du verdsetter en eiendom, ”advarer Guerin.

“Mens du er ansatt av en nøyaktig eiendomsmegler, er det en hensiktsmessig ide å smøre seg i dem for å bekrefte tilknyttet eiendomsbruttosalg når du lager en prinsipp.”

Undersøk boliglånsberettigelsen din

Lånhobbyavgifter hviler i eldgamle nedturer.

Mens du og din ferske bolig er pantelettige, vil det være ekstremt billig å finansiere en produsert bolig akkurat nå.

Undersøk om du er kvalifisert sms-lån norge en rekke varierte långivere for å forstå hvilken form for finansiering du vil kvalifisere deg for.

Undersøk fersk pris (Jan 12, 2021))

Leave a Comment