kan-jeg-kjope-et-hus-uten-min-ektefelle?-dine-pantesporsmal-besvart

Kan jeg kjøpe et hus uten min ektefelle? Dine pantespørsmål besvart

Å binde knuten kommer sms-lån norge en rekke økonomiske implikasjoner. Det vil:

 • Løft skatten din
 • Senk skatten din (mens du er heldig)
 • Påvirke formene for pensjonskontoer du kanskje kanskje vil være et sted å berges
 • Påvirker hvor kraftig du betaler for forsikringsdekning

Og i noen tilfeller kan det å gifte seg også få betydning for pantelånet ditt.

Det er en rekke ting å ta tak i i løsningen, mens du er på randen av clutch en bolig. Likevel, mens du er gift, er det en som du kanskje kanskje kanskje også nå ikke lenger opptar, er om du og partneren din ikke lenger burde være avskilt fra hver og en til å være på boliglånet. I noen tilfeller kan det å være den beste partneren på pantelånet kanskje være det beste valget.

Kan en gift person samle et pantelån uten sin partner?

Det korte svaret er “ja”, det er potensial for et ektepar å trene for et pantelån under det fineste av navnene deres. Mens du tilfeldigvis leter etter å redde en pant uten partneren din, eller mens du bare stiller spørsmål ved hvorfor på denne planeten noen vil vedta dette, har vi fått et par løsninger. Vi snakket sms-lån norge Lindsay Villasenor, en Rocket Mortgage ® operasjonsdirektør, for å berge noen oppfatninger på hva som skjer når den beste partneren er på pantelån. Mens du tilfeldigvis er gift, og du drar inn i markedet for eiendomsmegling, er det her du bør holde deg unna om å skaffe deg en bolig sms-lån norge de beste partnerne på lånet.

Hvorfor ville et ektepar redde et hjem under det mest fascinerende navnet?

Det er et par avklaringer på hvorfor du kanskje kanskje kanskje lar partneren din være utenfor pantelånet. La oss ta en titt på disse.

En partner har lav kredittvurdering

Dessverre vil kredittforetak ikke bare bruke den endelige bevisste kredittvurderingen mellom dere to, og til og sms-lån norge hyppig på rangeringene dine; de betaler i hovedsak mest hensyn til den laveste kredittvurderingen. Så hvis partneren din har en kredittvurdering som kan hindre deg i å få de beste potensielle kostnadene, vil du kanskje kanskje hente løsninger som lar partneren din være utenfor pantelånet – bortsett fra at du vil at partnerens fortjeneste skal kvalifisere for et lydig lånebeløp .

En partners inntjening oppfyller ikke kravene

Basert på Villasenor er “2/2/2 en hyppig regel for alle dokumentasjonskrav.” Denne muligheten er at du vil ha 2 års W-2, 2 års selvangivelse og 2 måneder sms-lån norge finansinstitusjonsoppgaver. Avhengig av nød, kan ekstra dokumentasjon kanskje kanskje kanskje være nødvendig. Omvendt kan mye mindre dokumentasjon kanskje kanskje kanskje kreves i håp om berging av lånet du får, men du burde være reservert sms-lån norge disse dokumentene bare i tilfelle.

Nå, hvis en partner ikke oppfyller disse kravene – gi beskjed om at denne partneren ikke okkuperer 2 år sms-lån norge W-2-er – så kan det kanskje hende det kan være fornuftig å la dette partner av pantet. Hvis partneren din er selvstendig næringsdrivende, vil de sikkert ha 2 års industriell avkastning (til tross for at dette også kan svinge i håp om lånesort og vekst i det kommersielle). Hvis partneren din ikke klarer å opprette denne dokumentasjonen – for eksempel i den anledning at de har vært best i kommersielt år – vil det også være fornuftig å la denne partneren være utenfor lånet.

Ting du bør vite om å forlate partneren din uten pant

Mens du tilfeldigvis er den beste på pantelånet, vil forsikringsselskapet best studere tingene dine, moralsk? Dessverre er det nå ikke lenger kontinuerlig så rett frem. Nedenfor er noen ting du bør vite, mens du får et pantelån uten partneren din.

Du vil utvilsomt kvalifisere for et mindre lånebeløp

Mens du tilfeldigvis er en husholdning sms-lån norge to profitter, får du et pantelån sms-lån norge hver ektefelle, og du kan garantert få et større boliglån. På den motsatte siden, hvis partneren din ikke er på lånet hos deg, kan ikke långiveren din løse løsningen på partnerens fortjeneste når du bestemmer hvor kraftig du vil kvalifisere deg for. Derfor vil du antagelig ønske å løse et mindre, mye billigere hjem.

Unntaket fra dette kan kanskje godt være kanskje lån som klemmer løsninger på husholdningssms-lån norgelemmers fortjeneste for kvalifisering, uansett om de ikke lenger er på lånet. Et eksempel på akkurat her er USDA-lån, hvor fortjenesten din må komme under et unektelig stadium.

Felles bankkontoer er sexy nydelige

Så hva er det du bruker best sms-lån norge en fortjeneste for å kvalifisere deg, men du har en felles finansinstitusjonshistorie sammen sms-lån norge partneren din? Basert på Villasenor, påvirker dette ikke forsikring.

“Så lenge klienten vår er sms-lån norge på historien, og det er en felles historie, er det sikker på at de har lovlig lov til å berge opptak til hele fondet,” sier hun.

Din panteselskap kan kanskje tro på din partners gjeld

Når kredittforetaket ditt godkjenner deg for et lån, studerer de din gjeld til fortjeneste (DTI), som er andelen av din skadelige fortjeneste som går i opposisjon til gjeld. Din DTI kan ha en enorm innvirkning på ditt ikke-offentlige boliglån.

Hvis en partner har en rekke gjeld, vil du kanskje kanskje koble til løsninger som lar dem være fra pantelånet for å redusere DTI-forholdet. På den motsatte side, hvis hjemmet ligger i et nabolagseiendom og du får et FHA- eller VA-lån, vil hver ektefelles skyldige penger bli tatt i betraktning.

Så, hva er en nabolagseiendom? I et nabolagseiendom er alle ressurser og all gjeld tilhørende hver ektefelle. “Uttrykket” Hva er ditt er mitt og hva som er mitt er ditt “er streng lovgivning i disse statene, sier Villasenor. Det er for tiden ni nabolagseiendomsstater i USA:

 • Arizona
 • California
 • Idaho
 • Louisiana
 • Nevada
 • Original Mexico
 • Texas
 • Washington
 • Wisconsin

Mens du tilfeldigvis blir i slike stater og du får et FHA- eller VA-lån, vil kredittfirmaet ditt studere de kontante skyldene til hver ektefelle. Mens du ikke oppholder deg i et nabolagseiendom, forblir du i et “ofte lovfestet negat”, og opptar ekstra fleksibilitet sammen sms-lån norge hjemmet ditt.

Vanlige spørsmål for å bruke penger på et pantelån uten din partner

Som du kanskje kanskje var på et sted å kikke, er det mye å tenke på når du anskaffer eiendom uten partneren din, og du bør reservere spørsmål om noen ting. Løsningene på de fleste av dem er nedenfor.

Kan jeg holde navnet på partneren min av tittelen?

Mens du tilfeldigvis oppholder deg i en hyppig lovbestemmelse, har du friheten til å forlate partnerens identifikasjon utenfor boligens tittel. Tittelen er forskjellig fra boliglånet ved at identifikasjonen på pantet avslører hvem som er ansvarlig for å betale hjelp til lånet. Identifiseringen er på tittelen dikterer hvem som eier eiendommen. Noen kan kanskje kanskje kanskje kløtte i løsninger som lar partneren deres identifisere seg fra bostedstittelen i påstand om å fange pengene sine hver for seg, for å etter min mening ordne deres livseiendom , eller for å tilby beskyttelse til hjemmet mot långivere hvis partneren har en tidligere moderat kredittvurdering.

Kan du like den mest fascinerende en partner på pantelånet likevel hver og en på tittelen?

Ja, å ha hvert navn på boligens tittel vil ikke påvirke pantet ditt eller hvem som er ansvarlig for å betale det. Den som identifiserer seg på pantelånet, vil være fullstendig ansvarlig for lånet. For å bli lært å legge til en partners identitet i tittelen etter at du har fått pantet ditt, les videre.

Kan jeg legge til partnerens navn i tittelen på et senere tidspunkt?

Mens du tilfeldigvis tillater partnerens identifikasjon av tittelen, men ønsker å plassere den på et senere tidspunkt, vil du kanskje kanskje være på et sted for å vedta det hevde gjerning. En hevd gjerning er svak for å overføre eiendom mellom enkeltpersoner, og er vanligvis svak for å overføre besittelse til familien, legge til en partner til tittelen og til og sms-lån norge personliggjøre dem fra den etter en skilsmisse.

Bunnlinjen

Å forlate partnerens identifikasjon av pantelånet eller tittelen er nå ikke lenger en refleksjon av det typiske for ekteskapet ditt, og i mange tilfeller vil det også være den beste preferansen for hver og en av deg å berge bor deg hvert eneste ønske. Det vil også være sikkert at at du redder de fineste boliglånsvilkårene.

Selv om du nå ikke lenger er sikker på om hver partner og du kanskje kanskje er på pantelån, start akkurat nå og informer om forhåndsgodkjenning sms-lån norge Rocket Mortgage . Vi kan gjøre det mulig for deg å oppnå den beste løsningen og redde det fineste lånet for å oppfylle dine delte mål!

Leave a Comment