jeg-fikk-en-rapport-om-tilgjengelige-midler-fra-en-langiver.-er-det-en-svindel?

Jeg fikk en rapport om tilgjengelige midler fra en långiver. Er det en svindel?

Vær forsiktig sms-lån norge uønskede brev fra pantelånere

Har du sjekket postkassen din nylig? Potensialene er at du har kjøpt mange brev som gir engangsavtaler og spesielle tilbud.

Selv kredittforetak sender noen av disse rubrikkannonsene – men de ser gjentatte ganger ut som legitimt papirarbeid som krever behandling, det vil være forvirrende.

Hvis du har kjøpt et “myte om tilgjengelige midler” -brev, eller en som kunngjør deg “kvalifiserer for reduksjon i topplåneforsikring,” er det utvilsomt bare en annonse som prøver å få deg til å refinansiere .

Det er utvilsomt at du vil være fantastisk for en refi. Ikke desto mindre bør du ikke stjele dette produktet av brev til ansiktsavgift.

Hvis du søker etter å få utbetalt egenkapital eller få en lavere hobbyrente, kan du lagre brevet i søpla og stoppe gleden, se på for å se hvilken utlåner hvis sannheten blir gitt deg passende avtale.

Test dine refinansieringsvalg (Jan 15,

)


Oppført her (Hopp til …)

 • Hva betyr dette brevet?
 • Hva må jeg stoppe hvis jeg tjener en?
 • Hvorfor långivere sender brev som dette
 • Fang jeg hvis sannheten blir fortalt være fornøyd sms-lån norge masse boligkapital?
 • Oppbyggende måter å tappe situasjonens egenkapital på
 • Andre refinansieringsvalg

Jeg fikk et brev “Dokument for håndfond”. Hva betyr det?

Noen pantelånere prøver å be om moderne refinansieringsindustri ved å sende legit-søkende brev til eiere. Disse kommer i bare noen få forskjellige typer.

Det er utvilsomt at du kommer til å kjøpe et brev sms-lån norge tittelen noe som:

 • “Dokument om håndfond”
 • “Dokument over tilgjengelige midler”
 • “Å finne ut din myte om håndfond”
 • Eller: “Du kvalifiserer for et pantelån forsikringsdekning reduksjon i toppklasse ”

Det kan perchance bare oppgi tittelen din, taklingen og en numerisk mengde “på hånden,” i tillegg til andre filer.

Brevet kan bare se ut som et must bli gledet av føderale myndigheter, skattemyndighetene, en pengeinstitusjon eller annen pengeinstitusjon. (Det kommer nesten ikke lenger fra din moderne utlåner.)

Likevel er det utvilsomt bare en annonse sendt fra en pantelåner.

“Disse brevene er markedsføringsdeler designet for å lokke en boligeier til å refinansiere boligen sin,” forklarer Grant Moon, administrerende direktør i Dwelling Captain.

“De viser generelt en dyktig sum penger – de“ on hand funds ”som er oppført – som du bare kan oppnå perchance i en utbetalingsrefinansiering. Og de snubler gjentatte ganger ved åpning, spesielt i tilfelle avgiften til eiendommen din er mest vanlig, og at antallet tilgjengelige midler er høyt. ”

I virkeligheten gir Moon at å lokke “tilgjengelig / tilgjengelige midler” -summen ville være overdrevet.

“Det er mange problemer som blandes inn i hvor storslått en boligeier kan ta ut penger, så gjentatte ganger er verdiene oppført på bokstavene [may be] feil. De er designet for å få deg besatt av utvalget, sier han.

Hva skal du totalt tjene en myte om håndfondbrev

Du er generelt glad for at tre avgjørelser du kan oppnå, må du få en av disse bokstavene:

 • Ignorer det. “Hvis det er overveiende å ikke lenger være glødende, bare kast brevet eller, enda høyere, makulere det. Mens det må referere til å få et anmodningsbrev som dette uten å be om det, er det ganske generelt og utvilsomt uskadelig, ”råder Moon
 • Dokumenter det. “Hvis brevet kommer fra et interiør mest selskap, men endret til så snart som designet for å imitere en myndighets myte, det er ubegrunnet i min faktiske oppfatning, sier svindeladvokat David Fleck. “I dette tilfellet vil jeg flykte fra deg for å komme sms-lån norge kritikk sammen sms-lån norge tellens divisjon for rettferdighet.” Eller du kan komme til å sette en kritikk hos Client Monetary Protection Bureau

 • Undersøk valgene dine . Hvis det er sant å si at det er tiltrukket av sannsynligheten for en utbetaling, kan du stoppe leksene dine. Det er utvilsomt at du vil ringe nummeret på brevet, men i tillegg oppnå noen få forskjellige kredittforetak for å måle hvor konkurransedyktig du gir

Det er mest liv som på ingen måte å refinansiere som svar på et uoppfordret tilbud alene. Långiveren som sender disse brevene, kan bare ikke lenger være den mest ærverdige – og det er bare sannsynlighet for at du vil få et høyere tilbud.

“Disse brevene er utformet for å oppfordre eiere til å svare og oppdage et pantelån. Likevel er selskapene som sender noen av disse brevene generelt ikke lenger långivere som gir passende hobbypriser og pantelån, “advarer Bruce Ailion, en eiendomsadvokat og eiendomsmegler.

Hvis du mener at en refinansiering kan hjelpe deg – enten du ikke lenger utbetaler egenkapital eller senker renten og pantelånet – er det overveiende å se på og ikke bruke en lengre tid enn 3 pent – identifiserte og ærverdige långivere.

Få ut om du er fantastisk eller ikke lenger, hvor stor egenkapital du kan, hvis sannheten blir fortalt, og hvilken grov avtale du kan få perchance til din moderne boliglån.

Test refinansieringsberettigelsen din (Jan 13, 2021)

Hvorfor långivere sender brev som dette

Panteklassifiserte annonser er bare som andre rubrikkannonser; de er ment å tromme opp industrien og produsere penger til avsenderen.

Korrekt fordi en utlåner sier at du kan perchance perchance refinansiere, betyr ikke nødvendigvis at det er til din ultimate hobby å totalt.

Baron Christopher Hanson, hovedkonsulent og eier av RedBaronUSA, forklarer: “Slike brev er rent markedsførings- og bruttosalg-gimmicks som gjør det mulig for deres glatte selgere å samle en database sms-lån norge potensielle kunder og produsere et raskt gebyr for mange refinansieringstransaksjoner de vil generere. ”

Du ble utvilsomt målrettet fordi dine økonomiske data ble endret til så snart de ble gitt og solgt lovlig, som svar på Ailion.

“Långivere, spesielt rovdrivende långivere, vil snuble på eiere sms-lån norge egenkapital i sine eiendommer. Det er generelt en skattevurdering minus en pantesaldo, sier Ailion.

“Når dette teamet er identifisert, vil de bortskjemte referanse sms-lån norge skyldnere som gjentatte ganger er glade for høy bil- og bankkortgjeld for å oppdage hvem som ville være et formål for boliglånskonsolidering ved refinansiering.”

Fang jeg hvis sannheten blir fortalt være fornøyd sms-lån norge rikelig sms-lån norge egenkapital?

Tallene for “tilgjengelige fond” eller “håndfond” du ser på dette produktet, er et estimat på egenkapitalen som er bygd like mye som din situasjon. Teoretisk sett vil denne egenkapitalen bli utbetalt ved refinansiering.

Boligkapitalen beregnes samlet ved å trekke det du skylder situasjonslånet fra eiendommens hyggelige markedsavgift.

Likevel, “Tallene du ser på disse bokstavene har generelt ubegrunnede eller teasertall som er ment å gi deg inntrykk av at det er en enorm pott sms-lån norge penger som forventer at den er dominerende for deg å svare på,” bemerker Ailion.

I utgangspunktet, uten å snakke sms-lån norge en utlåner, kan det hende at du ikke vet nøyaktig hvor stor egenkapital du er kvalifisert til å utbetale, gir Moon.

Hvor mye penger du kan trene perchance trekke fra din egenkapital, avhenger av din boliglånssaldo, kredittpoengrangeringen din, og hvilke produkter du har kvalifisert for, blant andre komponenter.

En utlåner kan gi deg beskjed om hvor stor egenkapital du er klar til å utbetale

etter du opprettholder et verktøy, og långiveren snubler over pengene dine.

Test utbetalingsberettigelsen din (Jan 13, 2021)

Se hvordan du trygt trykker på situasjonen din

Å forfølge en utbetalingsrefinansiering kan ikke oppdages hvordan du kan tappe situasjonens egenkapital. Det er utvilsomt at du også vil beholde i løsninger a:

 • Boligkapitallån – I de fleste tilfeller kjent som et ”2. pantelån”, dette produserer boliglån bruker din situasjon for sikkerhet og kommer generelt sms-lån norge en montert hobbyrente som er betalt vent på over 5 til 2021 år
 • Dwelling equity line of credit score (HELOC) Ikke lenger som et pantelån, her er en linje sms-lån norge kredittpoeng du kan oppnå perchance trekke fra når det er mest nødvendig; den bruker også eiendommen din som sikkerhet. Det er utvilsomt at du kommer til å trekke deg så mye som en forhåndsgodkjent utgiftsgrense over varigheten av en prosedyretrekning (totalt sett den første 13 år). Hobbyfrekvensen er ikke montert – det er en forhåndsinnstilt variabel hastighet, spesielt av moderne høye priser. Du vil betale den ultimate hobbyen på dollarene du låner, og du begynner å produsere minimale månedlige tilbakebetalinger mens du kan være fornøyd sms-lån norge en skyldig saldo

Disse produktene av lån tilbyr kontanter uten å kreve at du refinansierer hele boliglånssaldoen. De vil være et høyere alternativ for noen som er stengt på toppen av pantelånet, eller noen som allerede har en hvis sannheten blir fortalt lav hobbyrate.

“Snakk om sms-lån norge en avhengig av utlåner som kan tilby deg passende boligfinansieringsvalg til katastrofen din,” anbefaler Moon.

Andre refinansieringsvalg

Det er klart at det kan tenkes å refinansiere uten å ta ut penger.

Mange boligeiere refinansierer for å senke hobbyrenten og de månedlige boliglånsfondene, noe som senker det totale boliglånsgebyret, mens boligen ikke blir urørt.

“Dette er bare et alternativ for alle låntakere som kan senke hobbyrenten, selv om de ikke har bygd opp sin egenkapital i boligen,” bemerker Moon.

Huseiere sms-lån norge lån støttet av myndigheter er glade for et ultimat mindre komplisert alternativ. De vil være klare til å utnytte et strømlinjeformet refinansieringsprogram, som gir raskere godkjenning og lette krav.

sms-lån norge et strømlinjeformet refinansieringslån krever utlåneren generelt ikke en vurdering av sameiet, og det kan heller ikke lenger ta en titt på kredittpoeng eller fortjeneste.

Strømlinjeforsms-lån norgee refinansieringsvalg omfatter:

 • En FHA strømlinjeforme refinansiering må du kanskje være fornøyd sms-lån norge et FHA-pantelån
 • A VA Hobby Rate Low cost Mortgage (IRRRL) må du være fornøyd sms-lån norge et VA-pantelån
 • A USDA strømlinjeformet refinansiering må du kan være fornøyd sms-lån norge et USDA-pantelån

I fort er det en hel rekke varierte refinansieringsvalg tilgjengelig i markedet. Så det er en sannsynlighet for at utlåner som sender e-post er ikke din ultimate innsats.

Hvis du anser at en refinansiering ville være funksjonell, snubler du over alle valgene dine og tar det som gir mest penger for deg.

Se på din moderne rate (Jan 15, 2021)