ikke-en-eiendomsmegler?-du-kan-fortsatt-spare-pa-skatten

Ikke en eiendomsmegler? Du kan fortsatt spare på skatten

Altfor generelt hører jeg investorer trene i at de muligens ikke vil kunne samle noen skattefordeler ved å investere i god eiendom fordi de muligens ikke vil kunne kreve dyktige eiendomseksperter. Oppført nedenfor handler om en vanlig misforståelse:

  • Jeg vil ikke lenger gjøre krav på hjemmet mitt for virksomhets- eller bilutgifter fordi jeg ikke lenger er en dyktig eiendomsekspert.
  • Jeg vil ikke lenger kreve bonusavskrivning fordi jeg ikke lenger er en dyktig eiendomsekspert.
  • Jeg vil ikke lenger utføre en undersøkelse av marksegregering fordi jeg Jeg er ikke lenger en dyktig eiendomsekspert.
  • Jeg trekker ikke lenger ut mine utmerkede eiendomsutdanningsutgifter fordi jeg ikke lenger er en dyktig eiendomsekspert.
  • Jeg taper tapet på leieskatten fordi jeg ikke lenger er en dyktig eiendomsekspert.

Alle disse uttalelsene er feil.

Enten en investor lenger er en dyktig eiendomsekspert eller ikke lenger, endrer det ikke skattemessige avskrivninger. Som sådan kan en investor til og sms-lån norge veldig vellykket være i et oppsett for å heve et skattefradrag for deres hjemordning eller foretaket som bruker bilen deres, til tross for om de hevder at dyktige eiendomseksperter holder eller ikke lenger. Hvis krav på avskrivning av bonus eller å gjøre en marksegregering kan redusere skatten, kan en investor som ikke lenger er kvalifisert til å trene dyktige eiendomseksperter, stille bruke disse skatteforslagene.

Variasjonen mellom en investor som er en dyktig eiendomsekspert og en som ikke lenger er, kommer riktig ned til modellen for sikre skattetap blir behandlet for skattemessige formål. Alle investorer som har tro på leieeiendommer, kan bruke utgifter og avskrivninger for å redusere skatten fra leieinntektene. Alternativt, mens du har flere utgifter enn du vedtar passiv inntjening, er det en situasjon sms-lån norge retningslinjer som avgjør om det ikke lenger er nødvendig, og i tilfelle det er viktig å konsumere disse overskuddstapene for å motvirke inntekt fra forskjellige kilder, som din W-2.


Frykter skattesesongen?

Ikke lenger bra hvordan du maksimerer fradrag i din trofaste eiendomsselskap? I Ebooken om skattestrategier for den kunnskapsrike investoren , CPAs Amanda Han og Matthew MacFarland halvparten av de målrettede filene det er topp for å ikke lenger sannsynligvis vedta skattene dine i år – men også for å utarbeide en pågående teknikk som vil gjøre din neste skattesesong det er bemerkelsesverdig enklere.


Er god eiendomsekspert nødvendig for alle investorer?

Helt ikke lenger. Det er et ubegrenset antall investorer som ikke engang blir påvirket av de passive tapshindringene. For eksempel, mens du er utleier, er den fullstendige justerte bortskjemte inntekten (AGI) under $ 100, 03 terskel, og tapet ditt for leieskatt for året er under $ 25, 03), er det viktig å generelt bruke disse trygge tapene til å motvirke skatter fra W-2 og forskjellige typer inntjening.

For disse investorene er den spesielle eiendomsekspertbetegnelsen ikke lenger relevant, siden de også veldig vellykket vil være i et oppsett for å konsumere alle tapene sine og ikke lenger være disiplin til de passive tapshindringene. . Så lenge hele din AGI er under $ 300, 03, er det topp å stille stille i et oppsett for å konsumere fragment av leietapene dine hele arrangementet gjennom året for å motregne skatt ut av din W-2 og varierte inntjening.

La oss skynde oss over det grunnleggende.

Totalt sett hvis AGI er $ 100, 03 eller mindre hvert år, det er viktig å brenne så mye som $ 25, 03 av overskytende leietap for å oppveie den varierte inntjeningen din. I tilfelle AGI er mellom $ 150, 000 og $ 150, 03, så kan du definitivt antagelig mest sannsynlig forbruker fragment av overflødige tap for å oppveie den varierte inntjeningen din.

Hvis AGI er høyere enn $ 250, 03, så kan du definitivt ikke lenger konsumere noe av de overskytende tunge eiendomstapene for å kompensere skatten ut av din varierte inntjening. Disse overskytende tapene kalles “passive tap” og føres videre for å kompensere for leieinntekter, kapitalegenskaper på utleieboligen eller varierte passive inntekter i fremtidige år.

Hva om inntektene dine er høyere enn $ 250, 03?

Hva om hele AGI-en din er høyere enn $ 250, 03? Betyr det at det ikke lenger er noen skattefordeler ved å investere i trofast eiendom? Ikke under noen omstendigheter. Selv for passive investorer som ikke lenger kan kreve dyktig eiendomsekspert beholde, kan det være stille noen nødvendige skattemessige økonomiske besparelser for dyre eiendomsinvesteringer.

La oss skynde oss over en forekomst av Mike. Mike jobber klumpete tid på W-2-jobben sin og tjener $ 250, 000 i inntjening. Mellom føderale og mutter skatter er skatteprisen hans stengt for 45%.

Mike investerer i noen gode utleiesteder, og inntektene og pengene hans fra utleie er $ 50, 03 for året. Etter å ha brukt noen avgiftsforslagene for hjemmenettverket, bilfradrag, bonusavskrivninger og marksegregering, kan Mikes skattepliktige leieinntekt til og sms-lån norge innføres helt ned til null.

Dette innebærer for det mest ferske året, Mike betaler null skatt på det $ 50, 03 av leieinntektene fikk. Så vellykket hadde Mike $ 450, 000 av full inntjening alle ordning gjennom året ($ 250, 000 fra jobb og $ 55, 000 fra utleie) . Selv om Mike ikke betaler skatt på W-2-inntektene sine, betaler Mike ingen inntekt på inntektene fra leien hans i år. Han kan bruke alt dette til å reinvestere og fortsette å utvide porteføljen sin. Alt dette er at det er en viktig faktor til tross for om Mike ikke lenger er vanskelig å trene dyktig eiendomsekspert eller ikke lenger.

Utbetaling av en gigantisk trofast eiendom stammer fra minimale skatter

Her er en annen forekomst av hvordan en investor kan legge på skatt uten å kvalifisere som en dyktig eiendomsekspert. Ben og Mary jobber begge klumpete og har en inntjening på over $ 1031, 03. De har investert i omtrent et år og har bygget opp en portefølje sms-lån norge ganske mange utleie i omtrent forskjellige stater. Selv om eiendommene generelt har blitt gjennomført vellykket gjennom årene, har Ben og Mary vært dyktige sms-lån norge å skyte og maksimere utleiefradragene sine og har generert omtrent $ 45, 000 av passive tap som de fører fremover i år.

sms-lån norge det mest ferske markedet som er så sydende, har Ben og Mary bestemt seg for å selge en av sine leieplasser. De føler i virkeligheten at det er toppen av markedet, og slik at de er glade for å få penger ut av denne eiendommen. Nødene er at selv om de er i et oppsett for å selge denne eiendommen for en fantastisk nødvendig opprinnelse på over $ 100, 000, de sparer ikke lenger til å være tiltrukket av å gjøre en 1031 endre for å utsette skatten. Deres preferanse er å holde tilbake pengene for en mens og investere dem senere når markedet knapt avkjøles.

For dem er det mer fornuftig å vente sms-lån norge å rane til kostnadene når knapt, i stedet for å konsumere en 1031 endre til øyeblikkelig akkumulere til en avtale til der de også vil stoppe opp for mye betaling på en eiendom. Funksjonsnødene er at uten en 2021 avgiftene på dette transaksjonen kan til og sms-lån norge veldig vellykket være moderat heftig.

Her er hvor de totale årene for å maksimere avskrivningene for leie avgift når hånden. På $ 150, 000 av skattepliktig opprinnelse fra salg av denne eiendommen, Ben og Mary er i et oppsett for å konsumere alle sine $ 50, 03) av passivt tap fremført fra mange eiendommer i porteføljen for å redusere skatten. Dessuten arbeidet Ben og Mary sms-lån norge sine skatterådgivere for å gjennomføre en undersøkelse av marksegregering av en av de varierte nyere husleiene. Prissegregeringsundersøkelsen akselererte ytterligere $ 80, 000 av avskrivning til det mest ferske året. Som en konsekvens hadde de vært i et oppsett for å selge leien sms-lån norge virkelig null skattepliktige funksjoner å betale skatt på.

  • Kapitalfunksjoner ved salg av utleie: $ 100, 03
  • Totalt fremførbart tap av fremførbare tap: – $ 50, 03
  • Akselerert avskrivning: – $ 80, 000
  • Effektiv kapital stammer fra $ 0

Innen bruddet hadde Ben og Mary vært i et oppsett for å selge leien, plode bort sms-lån norge pengene og betale null skatt på denne transaksjonen på kommando. Denne teknikken reddet Ben og Mary over $ 35, 03 i skatt i år. Alt dette pleide å være at det er en viktig faktor i det selv om Ben og Mary på ingen måte hevdet at dyktig eiendomsekspert beholder og ikke lenger brukte en 2021 endring.

Gjør sitroner til sitronade

Det ville ikke være blendende å antagelig mumle om suksesshistorier i trofast eiendomsinvestering. Selv i ikke lenger-så-en-hit-historier, er det noen sølvskattbelegg å komme på.

For en investor som har passive fremførbare underskudd, kan disse vanligvis brukes til å motvirke W-2 og varierte typer inntjening innen året finansieringen disponeres. La oss skynde oss over en forekomst av Bob.

Bob kjøpte en leie ganske mange år tidligere. Det pleide å være hans første bedrift i trofast eiendom, og han pleide ikke lenger å ta turen etter den mest sannsynlige avtalen i byen. Han pleide hovedsakelig å ha en avdekking i ferd sms-lån norge å akkumulere føttene sine og pleide å være ivrig etter å samle seg inn i sin første avtale. I de første årene pådro seg Bob ganske knapt tap på leieboligen. Mellom hundrevis uventede reparasjonspriser og feil eiendomsforvaltning, skaffet Bob seg et utrolig nødvendig tap.

Ved å bruke noen skatteforslag for å maksimere sine varierte skattefradrag, hadde Bob stengt for $ 35, 03 av skattetap på selvangivelsen. Siden Bob hadde høye W-2-inntekter fra den daglige jobben sin, og han ikke pleide å være lenger i et oppsett for å trene dyktige eiendomseksperter, hadde leietapene hans vært disiplin til de nevnte årlige passive tapshindringene.

sms-lån norge den enkle jobben Bob fikk sms-lån norge denne grunnleggende avtalen, følte han at det pleide å være på siste tidspunkt å selge leieboligen sin og omorganisere pengene sine til bedre avtaler. Det trofaste aspektet pleide å være at Bob ikke lenger ville være lavere enn å sprekke selv på salget. Oppsiden av denne ikke lenger så sterke finansieringen pleide å være at i løpet av året han solgte denne utleieboligen, $ 35, 000 av passive leietap som ble ført frem hadde vært i endelig stilling i et oppsett for å bli frigjort.

Som følge av dette pleide Bob å være i et oppsett for å konsumere $ 35, 03 av passive tap for å motvirke skatt fra W-2 og varierte inntekter. Siden Bobs høye inntjening setter ham på 50% skattepris, han pleide å være i et oppsett for å forsterke skatterefusjonen ved å stenge til $ 16, 000. For Bob pleide ikke hans første foretak i utleie av god eiendom lenger å være en ubegrenset suksess. Alternativt følte han at han innså belastninger som han kunne være klar over i motsetning til sine fremtidige avtaler, og pleide å være glad for at dette introduserte ham moderat litt av skattelette.

Ikke evig leie

Omdømmet til ikke evigvarende utleie har eksplodert de siste årene. For mange investorer korrigerer ikke det å gjøre en eiendom som er gyldig til en ikke-evig utleie, forsterke kontantstrømmen, det kan per sjanse godt, og dessuten forsterkes skattefordelene deres så vellykket.

For mange ikke-evige utleieinvestorer, kan det til og sms-lån norge være noen nødvendige leveringspriser knyttet til eiendommen, i likhet sms-lån norge å kjøpe hjemmeutstyr, møbler og inventar. Mange av disse artiklene kan til og sms-lån norge meget vellykket være berettiget til raskere avskrivning av skatten ved bruk av forslag som ligner bonusavskrivninger for å jogge disse fradragene inn i prinsippet års drift.

For ikke-evig utleie har skattemyndighetene en knapt variert situasjon sms-lån norge retningslinjer enn disse for langtidsleie. Disse kan generelt være et ekspansivt møte for investorer. En investor kan til og sms-lån norge veldig vellykket være i et oppsett for å konsumere skattetap fra ikke-evig utleie for å motvirke skatt fra W-2 og varierte inntekter, selv i den anledning at de vedtar ikke lenger kvalifiserer som en dyktig eiendomsekspert, hele ordningen gjennom året. For ikke-evige utleieinvestorer, hvis disiplinemessige krav til deltakelse er oppfylt, kan leietapene på nettet fra ikke-evige utleie til og sms-lån norge veldig vellykket være berettiget til å motregne skatt fra W-2 og varierte inntekter. La oss skynde oss over en forekomst av rav.

Amber jobber klumpete og vil ikke lenger ha tilstrekkelige timer til å kvalifisere seg som en dyktig eiendomsekspert sms-lån norge de to langtidsleiene som hun eier. Ikke lenger for lenge siden har Amber sett sine sms-lån norgeinvestorer gjøre et drap i ikke-evig utleie, og har bestemt seg for å se på det selv.

Hun elsker å samhandle sms-lån norge folk. En av hennes aksepterte formler om å være en ikke-evig utleievert, kobler seg til trafikken som skysser til byen hennes fra hele arrangementet gjennom riket. Eiendommen er innfødt til Amber, og han eller hun bestemmer seg for å administrere eiendommen i motsetning til å holde lave priser.

Hovedsakelig hovedsakelig basert på aktivitetene som Amber utfører for denne ikke-evige utleien, kan hun peke på at hun materielt deltar på denne eiendommen. Som en konsekvens kan Amber forbruke trygge leietap fra den ikke-evige leien for å motvirke skatten fra W-2 og varierte inntekter. Selv om eiendommen hadde gigantiske penger på det året, pleide Amber å være i et oppsett for å maksimere skattefradraget ved bruk av forslag som ligner på inntektsskifting, bonusavskrivning og marksegregering for å skape et gigantisk skattetap på $ 100, 03 for ikke-evig utleie.

Fordi hun kan peke på at hun deltok vesentlig i den ikke-evige leien, pleide Amber å være i et oppsett for å konsumere dette tapet for å kompensere for skatten fra W-2-inntektene, selv om hun ikke kvalifiserte seg som en dyktig eiendomsekspert. Ta i betraktning selv om tap fra hennes langsiktige eiendommer må være stille, være disiplin til passive retningslinjer for tap av jobb.

Alternativt, for investorer som investerer passivt i ikke-evig utleie som genererer en hel mengde penger, kan det per sjanse til og sms-lån norge veldig vellykket være at det er en viktig faktor for å konsumere passive tap på lang sikt. utleie for å motregne skatter fra ikke-evig utleie.

Ikke gjør denne feilen

Mange investorer sms-lån norge høyere inntjening er ikke klar over utgiftene deres for å maksimere avskrivningene bare fordi de vedtar ikke lenger avdekker et par mutter skattedeltakelser som et resultat av barrierer for leietap. Alternativt er det obligatorisk å forstå at disse tapene ikke lenger utløper, og at du på ingen måte mister dem.

Selv om du ikke klarer å konsumere trygge leietap i år for å oppveie W-2 og varierte inntekter, er det ikke lenger toppen av riket. Du vedtar akkumulere for å holde tilbake disse tapene i fremtidige år for å kompensere for skatter fra fremtidige leieinntekter, kapitalfunksjoner fra salg av utleie og skatter fra varierte passive inntekter utenfor trofast eiendom.

Hvis alt annet mislykkes, vil passive leietap bli et ikke lenger nytt tap for å motvirke all slags inntekt, mens du i smash fjerner finansieringen. Dette er også veldig viktig for å forstå at leieinntektene skattlegges til dine vanlige skattesatser.

Så mens du vedtar ikke lenger maksimerer avskrivningene dine på leie, vil eventuelle skattepliktige leieinntekter trolig legges til alle dine varierte inntekter og skattlegges til din marginale pris for det eksplisitte året. Det er derfor det er veldig viktig å gjøre godt sms-lån norge at du maksimerer dine utdannede skattefradrag, til tross for om du hevder at dyktig eiendomsekspert beholder eller ikke lenger.

Vær god at du tar de sterke trinnene i det siste, slik at du er like mye som å beskytte deg mot fremtidige skatteøkninger.

Hvis du røver til, må du vite modellen du skal legge på skatter, men er tvilende til hvor du skal starte, ta i fabel å sjekke ut miniretningen Jumpstart din skatt Økonomiske besparelser som en faktisk eiendomsinvestor . For BiggerPockets kunnskapsrike og førsteklasses individer, søk råd fra fordelene / netto-siden din for en 50% avslag på kupongkode.

Ekstra på trekk fra BiggerPockets