hvordan-blogging-kan-bidra-til-a-utvide-din-eiendomsmeglerbedrift-daglig-podcast

Hvordan blogging kan bidra til å utvide din eiendomsmeglerbedrift Daglig podcast

I mange teknikker er trofast eiendom en erstatning der mottakelige høyskole- og ferske høyskoleideologier kolliderer. Noen eiendomsmeglere mester kjølig kall og går dør til dør av deres ønskede territorier. Det er også sosiale selgere som utnytter nettverkene sine og utvikler seg organisk. Men andre sender e-post til disse detaljene som de er til salgs av eiere (FSBO) eller oppnår på BiggerPockets.

Hvilken form for eiendomsmegler er du? Du totalt sett er en vellykket eiendomsmegler som utnytter noen av de ovennevnte anbefalingene. Her er feltet: Noen andre gjør det allerede. Svaret? Kjører en blogg. Mange eiendomsmeglere går glipp av blogger som en levedyktig mulighet for å skaffe reklame og gjennomførbare potensielle kunder. I tilfelle du ikke lenger blogger allerede, skal denne teksten overbevise deg om å stamme fra før.

Nettet er topp høyre eiendom

Hjem. Hjem. Hjem.

For en eiendomsmegler er nettet nettopp den fremste eiendommen. Basert hovedsakelig på en Nationwide Affiliation of Realtors (NAR) -rapport, er det første trinnet som mange mennesker har sitt utspring i boligen som kjøper for oppgave, å utnytte nettet. Som et hovedtrinn så 40% av årtusenene på nettet etter rekorddata og 48% av de ungdommelige boomers så på nettet etter eiendommer til salgs.

Hva trenger en blogg å samle sms-lån norge det?

Du tenker antagelig at det er viktig å ta sms-lån norge en detaljering for at noen skal fange deg på Zillow, BiggerPockets eller en annen detaljering. Selv om vi antar at det er ett design, kan en gjennomførbar kjøper sannsynligvis fange deg, en annen er ved å finne bloggen din. Blogger kan gi en hånd til å huske høyt fokusert, lavt plassert frukt som ingen strekker seg etter. En 2017 NAR-rapport kjent som det ideelle 11% av eiendomsmeglere inkluderer blogger, så ved å bare ha en og legge ut jevnt og trutt, det som du kanskje per sjanse skaffer ekstra online synlighet enn konkurrentene .

Å skrive blogginnlegg øker synligheten din på Google på historien om folk kan deretter hyperlenke til artikkelen din. Jo ekstra disse som hyperkobler til artikkelen din, jo større. I det vesentlige er her en ingrediens i posisjonering av nettsider (nettsideposisjonering), som nettprodusenter begjærer. Rangering forhøyet på Google-måte ekstra klikk og ekstra folk som besøker websituasjonen din.

Lat som om du nettopp skrev et stykke skriv til bloggen din sms-lån norge tittelen Desire a Dwelling i ______ (sett inn din situasjon). Tenk deg så at noen googler denne sterke setningen. Denne typen at noen som klikker på hyperkoblingen til artikkelen din, er en veldig fokusert ledelse av historien om at de prøver på nøyaktig hva du skrev om. Så snart de innser at du bare er en megler, hvem slutter å megle de skal gi navn?

Ønsker å finne ut artikkelen her:
https://www.biggerpockets.com/blog/blogging-develop-realtor-commercial

Abonner på BiggerPockets Channel for den ideelle dyktige eiendomsinvesteringsutdanningen online!

Bli et sms-lån norgelem av BiggerPockets-fellesskapet av dyre eiendomshandlere – https://www.biggerpockets.com

Leave a Comment