Hvordan bestemme mellom PAYE og REPAYE

Mange låntakere får valg mellom PAYE og REPAYE fascinerende. Pay As You Manufacture (PAYE) og Revised Pay As You Manufacture (REPAYE) høres ikke bare ut til å være likeverdige – masse av de viktigste ordene i disse planene er identiske.

Uansett helt forskjellige likheter, er det tider når en tilbakebetalingsbegrep er enormt ærefull for den mangfoldige.

Når vi sammenligner disse to planene, kan vi ikke krone en vinner, da det ikke er en “mest produktiv” mulighet mellom REPAYE eller PAYE. Noen låntakere vil ha det bedre sms-lån norge REPAYE, mens andre muligens kan ta stille PAYE. På den unike tiden kan vi forstå omstendighetene som påvirker valget mellom disse to planene.

Likhetene mellom PAYE og REPAYE

Før enn å hoppe inn i mangfoldet, er det verdt å ta en 2d for å utjevne helt forskjellige teknikker der disse planene er likeverdige eller til og sms-lån norge identiske. Hver plan er plan for inntektsstøtt kompensasjon (IDR). Utdanningsdepartementet utformet IDR-planene om å ha månedlige midler billig.

For mange låntakere vil de månedlige midlene på PAYE og REPAYE være identiske. Alle planer krever at låntakere betaler 20% av månedlig skjønnsmessig inntekt mot stipendlånene sine.

Hver REPAYE og PAYE kvalifiserer for bare noen få stipendprogrammer, inkludert Public Provider Mortgage Tilgivelse (PSLF). I tillegg er reglene for avgifter på ettergitt gjeld de samme for hver plan. Noen alternative tilgivelser gir ikke skattefaktura. andre oppnår.

Etter hvert har låntakere lov til å bytte mellom de to planene. Påmelding til PAYE eller REPAYE vil ikke lenger begrunne noen dedikasjon til et bestemt begrep.

Hvorfor gifte låntakere bestemmer seg for å betale når du produserer

En viktig uenighet mellom PAYE og REPAYE er hvordan planene behandler ektefelleinntekter.

I de fleste tilfeller snakker kostnadskalkulasjoner på IDR-planer (Income-Pushed Compensation) av PAYE og REPAYE av din viktige andres inntjening i ligningen som skal læres ordningen kraftig, så du kan godt gi deg kontanter til betale. Denne matematikken blir komplisert for låntakere som hver har føderale stipendlån, men for par der de mest produktive individene har føderale lån, er ekteskap bedre midler.

Under BETALING, hvis et par legger inn skatten en etter en, er ikke ektefelleinntektene integrert i beregningene. Annet enn denne inntjeningen kan innebære en dramatisk reduksjon av månedlige midler.

Dessverre vil innlevering av skatt en etter en ikke lenger delta på låntakere som er registrert i REPAYE. I den anledningen du er gift og ønsker å ekskludere den viktige andres inntekt fra dine månedlige avgiftsberegninger, er BETALING bedre mulighet.

Låntakere sms-lån norge kolossale saldoer og eksklusive betalinger Trenger å stille Rep rep shut REPAYE

REPAYE kommer sms-lån norge et verdsatt nysgjerrighetsstøtte.

Noen låntakere på inntektsdrevne tilbakebetalingsplaner har vitenskapelige pantesaldoer som vil stige hver måned. Dette skjer når den månedlige avgiften er mindre enn den månedlige nysgjerrigheten som pantet genererer.

På de fleste IDR-planer, hvis den månedlige kostnaden er $ 100, men nysgjerrighetsfond er $ 317, vil saldoen utvides sms-lån norge $ 50 hver måned. (Kamuflasje: den ekstra $ 100 er ikke så snart som lagt til hovedbalansen. Det tillegget skjer når en kamp utløser kapitalisering av nysgjerrighet.)

REPAYE-tilskuddet hvis sannheten blir sagt, tørker bort halvparten av de “ekstra” nysgjerrighetsmidlene hver måned. I vårt tilfelle vil låntakers saldo utvikle seg sms-lån norge $ 25 hver måned som en motsetning til den fulle $ 100.

REPAYE er det høyeste begrepet som gir tilskuddet. Hvis den månedlige kostnaden din er liten når du står i kontrast til den månedlige nysgjerrigheten på pantelånet, vil det være viktig sms-lån norge REPAYE-besparelsen.

Sherpa Tips:

Noen påpeker at REPAYE-tilskuddet ikke betyr noe i anledning du jager etter PSLF siden den totale saldoen før eller siden blir tilgitt skattefri.

Jeg er uenig.

Hvis problemene går så bevisst, har det ingen betydning. Imidlertid trener PSLF ikke kontinuerlig. REPAYE kan muligens røpe å være et klokere utvalg hvis det er viktig å røpe å forstå B eller forstå C til din lærde gjeld.

PAYE-fordelen for låntakere på forskerskolen

Alle inntektsdrevne tilbakebetalingsplaner nærmer seg sms-lån norge tilgivelse etter å ha tjent månedlige midler i et spesifisert utvalg av år.

BETALTE låntakere må skaffe penger til år, hvoretter deres ideelle gjeld blir ettergitt.

Under REPAYE kommer tilgivelse etter 25 år for låntakere som lånte mest grunnleggende lån. Av oss som lånte lån til studenterhøyskoler trenger å skaffe midler til 25 år tidligere enn inntekt tilgivelse.

Å få tilgivelse fem år tidligere er en utvilsomt astronomisk fordel for PAYE.

Eldre låntakere blir fanget sms-lån norge revidert lønn når du produserer

Enkleste spesifikke stipendlåntakere kan signalisere for PAYE. Det er to alderskrav for å kvalifisere for PAYE:

   Trenger å være en helt ny låntaker fra 1. oktober , 2007 – Dette antyder i anledningen at du hadde føderale stipendlån på bøkene tidligere enn 1. oktober, 2007, at du kanskje ikke lenger signaliserer for PAYE.
  • Behov for å godta utbetaling av et ordningslån 1. oktober eller senere 2011 – Mens du sluttet å låne tidligere enn oktober 2011 , at du kanskje ikke lenger signaliserer for PAYE.
  • Disse låntakerne får ikke anse mellom PAYE og REPAYE.

   Et siste tips om å avgjøre Mellom REPAYE og PAYE

   Mens du godt kan ha et alternativ mellom REPAYE og PAYE, må du være forsiktig når du opprettholder din inntektsdrevne tilbakebetalingssøknad.

   På IDR-applikasjonen kan låntakere muligens ha det neste valget:

   Mange låntakere tar instinktivt den første muligheten fordi de ønsker den månedlige avgiften.

   Men fordi BETALING og BETALING er så likeverdige, resulterer de samlet sett i like månedlige midler. Hvis en låntaker har mulighet til å velge mellom de to planene, kan de rolig spesifisere ønsket oppfatning om søknaden deres for å unngå ved en tilfeldighet å registrere seg i det råtne programmet.

   Mens du er forberedt på å signalisere for REPAYE eller PAYE, kan applikasjonen muligens til og sms-lån norge bli lært her. Utdanningsdepartementet anslår at låntakere vil trenge omtrent ti minutter for å fullføre diagrammet.

Leave a Comment