hvordan-bestemme-mellom-paye-og-repaye

Hvordan bestemme mellom PAYE og REPAYE

Mange skyldnere samler på å bestemme seg for mellom BETALING og TILBETALING nå ikke lett. Pay As You Raze (PAYE) og Revised Pay As You Raze (REPAYE) høres ikke bare ut – mange av de viktigste setningene i disse planene er de samme.

Ikke desto mindre er det ikke noe tema som er en modell av likheter, det er anledninger når en kompensasjonskonsept er sterkt oppbyggende til det motsatte.

Når vi sammenligner disse to planene, er vi i stand til å ikke krone en vinner, da det ikke er et “mest effektivt” alternativ mellom REPAYE eller PAYE. Noen skyldnere skal være hos REPAYE, mens andre burde stille innfange PAYE. I dag er vi i stand til å vise skjermen under forholdene som inntrykk av oppløsningen mellom disse to planene.

Likhetene mellom PAYE og REPAYE

Før du hopper inn i mangfoldet, er det verdt å ta en 2d for å merke en modell av hvordan disse planene er like eller like. Hver plan er Earnings-Pushed Refayment (IDR) planer. Utdanningsdepartementet designet IDR-planene for å beholde rimelige månedlige midler.

For mange skyldnere skal de månedlige midlene på PAYE og REPAYE være de samme. Hver plan krever at skyldnere betaler 20% av deres månedlige skjønnsmessige fortjeneste i forhold til studielånene.

Hver REPAYE og PAYE kvalifiserer for flere pakker for tilgivelse av studielån, inkludert Public Carrier Mortgage Tilgivelse (PSLF). I tillegg er prinsippene for skatt på ettergitt gjeld de samme for begge planene. Noen tilgivelsesalternativer fører ikke til skatteregning; andre oppnår.

Til slutt har skyldnere lov til å skifte mellom de to planene. Påmelding til PAYE eller REPAYE forårsaker nå ingen forpliktelse til en eksplisitt unnfangelse.

Hvorfor gifte låntakere bestemmer seg for å betale når du raser

En grunnleggende ulikhet mellom PAYE og REPAYE er hvordan planene behandler ektefelleoverskudd.

Sikkert sett består avgiftsberegninger på IDR-planer (PAYE og REPAYE) av din bedre halvårs fortjeneste i ligningen for å ta en beslutning om hvor stor sannsynlighet du vil gi deg pengene du skal betale . Denne matematikken vil bli subtil for skyldnere som begge samler føderale studielån, likevel for par der den enkleste personen har føderale lån, ekteskapsprosedyren større midler.

Under BETALING, hvis et par data skatter hver for seg, er ektefelleoverskudd ikke integrert i gebyrberegninger. Bortsett fra dette kan fortjenesten bety dramatisk lavere månedlige midler.

Dessverre støtter ikke innlevering av skatt individuelt skyldnere registrert i REPAYE. Således, hvis du er gift og ønsker å ekskludere den bedre halvdelens fortjeneste fra dine månedlige gebyrberegninger, er BETALING det enkleste alternativet.

Låntakere sms-lån norge fjellbalanser og dårlige utbetalinger burde fortrylles TILBETALING

REPAYE kommer sms-lån norge et verdsatt hobbytilskudd.

Noen skyldnere på overskuddsstyrte kompensasjonsplaner samler saldoer for studielån som øker hver måned. Dette skjer når den månedlige avgiften er mindre enn den månedlige hobbyen som genereres av lånet.

På de fleste IDR-planer, hvis den månedlige avgiften er $ 100, likevel er hobbyavgifter $ 200, vil saldoen forlenge sms-lån norge $ 100 hver måned. (Relatert: den ekstra $ 100 er ikke straks lagt til til den dyrebare balansen. Det tilskuddet skjer når en begivenhet utløser aktivering av hobbyer.)

REPAYE-tilskuddet tørker virkelig halvparten av de “ekstra” hobbyavgiftene hver måned. I vårt eksempel vil låntakers saldo utvikle seg sms-lån norge $ 25 hver måned noe enn den korpulente $ 100.

REPAYE er den enkleste forestillingen som gir tilskuddet. Hvis den månedlige avgiften er liten sammenlignet sms-lån norge den månedlige hobbyen på lånet, vil REPAYE-besparelsene være perchance perchance perchance.

Sherpa-tips:

Noen indikerer at REPAYE-tilskuddet ikke gjelder for deg jager etter PSLF av den grunn at hele saldoen til slutt blir tilgitt skattefri.

Jeg er uenig.

Hvis problemene forsinkes som planlagt, blir det ikke emnet. Ikke desto mindre trener PSLF ikke hele tiden. REPAYE ville være perchance perchance eksisterende for å være en mer inngående preferanse burde sannsynligheten er at du vil perchance perchance antagelig montere fått presentere til plot B eller plot C til studentgjelden din.

PAYE Merit for Graduate College Borrowers

Alle overskuddsstyrte kompensasjonsplaner kommer sms-lån norge tilgivelse etter å ha tjent månedlige midler i en spesifisert årrekke.

BETALTE skyldnere må utvikle midler til 25 år, og deretter blir deres siste gjeld ettergitt.

Under REPAYE kommer tilgivelse etter 25 år for skyldnere som lettest lånte studielån. Disse som lånte lån til fakultetet må utvikle midler til 50 år raskere enn inntekt tilgivelse.

Å få tilgivelse fem år tidligere er en utvilsomt titanisk inntjening å betale.

Eldre låntakere blir sittende fast sms-lån norge revidert lønn når du raser

Enkleste klare studielån skyldnere ville perchance perchance være halvparten av PAYE. Det er to alderskrav for å kvalifisere for PAYE:

   Trenger å være en helt ny låntaker fra 1. oktober, 2007 – Dette innebærer at du burde hatt føderale studielån på bøkene før 1. oktober, 2011, hvilke sannsynligheter er at du nå ikke vil være halvparten av PAYE.
  • Behov for å motta utbetaling av et fullstendig pantelån 1. oktober eller senere, 2021 – I tilfelle du sluttet å låne før oktober 2021, hvilke sannsynligheter er at du nå ikke er halvparten av PAYE.
  • Disse skyldnerne samles ikke for å komme til en løsning mellom PAYE og REPAYE.

   Et siste tips om å avgjøre Mellom REPAYE og PAYE

   Innenfor sannsynligheten for begivenheten er det at du antar at du vil ha en preferanse mellom REPAYE og PAYE, vær forsiktig når du oppstår for å opprettholde ditt fortjenestedrevne kompensasjonsverktøy.

   På IDR-verktøyet vil skyldnere samle følgende preferanse:

   Mange skyldnere fatter instinktivt prinsippalternativet fordi de trenger den laveste månedlige avgiften.

   Likevel, fordi BETALING og BETALING er så like, fører de på det hele til like månedlige midler. Hvis en låntaker har en preferanse mellom de to planene, bør de stille stille den ønskede forestillingen om deres nytte for å styre bestemt av sannsynligheten for å registrere seg i feil program.

   Innenfor hendelsen du er klar til å påføre REPAYE eller PAYE, vil verktøyet kunne læres akkurat her. Utdanningsdepartementet anslår at skyldnere vil trenge omtrent ti minutter for å fullføre behovet.

Leave a Comment