hvordan-beregnes-min-skjonnsinntekt-for-studielanutbetalinger?

Hvordan beregnes min skjønnsinntekt for studielånutbetalinger?

Din skjønnsmessige inntekt er verdifullt når du beregner elevlån på inntektsstyrte kompensasjonsplaner (IDR).

Heldigvis er skjønnsmessige inntjeningsberegninger enkle. Enda større, Utdanningsdepartementet har nå et betydelig verktøy for å estimere månedlige midler på de mange føderale kompensasjonsplanene.

Denne teksten vil gi grunnleggende grunnlag for skjønnsmessige inntjeningsberegninger, formidle hvorfor disse beregningene også kan være urettferdige, og jeg vil fragmentere et par av mine nåværende “hacks” for å senke dine månedlige midler.

Hvorfor har min skjønnsmessige inntekt betydning for elevlån?

Når du har fått føderale elevlån, er et par av de mest fornuftige kompensasjonsplanene inntektsdrevne kompensasjonsplaner som ligner på inntjeningsbasert refusjon (IBR), Pay As You Originate (PAYE) og Revised Pay As You Originate (REPAYE). Motivet disse planene er det mest fornuftige, er at betalingen av elevlån er avhengig av det du muligens kan gi deg kontanter for å fortelle om hvor bemerkelsesverdig du skylder. For mange skyldnere kan dette resultere i en verdifull reduksjon i minimum månedlige midler.

Under IBR forventer Utdanningsdepartementet at du betaler 15)% av din skjønnsmessige inntekt i retning av elevlånene dine. PAYE- og REPAYE-planene senker tallet til 10%. Spesifikasjoner elsker ekteskapsfelt, og i tilfelle du først lånte et elevlån, vil du få inntrykk av hvilket inntektsdrevet refusjonskonsept som er mest fantastisk.

Hva er imidlertid skjønnsmessig inntekt for elevlån?

Før du vil betale fritiden under IBR, PAYE eller REPAYE, tillater myndighetene deg å bevare 140% av lønnen din til et åpenbart nivå. Det tallet bestemmes til 150% av fattigdommen nivå. Her er den delen av inntekten din som ikke er skjønnsmessig. Den føderale fattigdomsnivået justeres hver tolvte måned og er fullt avhengig av din nærmeste dimensjon. For 2021 – 2021, tallene lærer dette:

Husholdnings størrelse 150% av fattigdomsnivået

1 $ 020, 140
2 $ 32, 860
3 $ 39, 740
4 $ 44, 401
5 $ 46, 25
6 $ 59, 740
7 $ 66, 460
8 $ 100, 180

Verdien disse tallene er for 48 Sammenhengende stater … Alaska og Hawaii fyller et mikroskopisk større antall

Når du beregner elevlånfond, er din skjønnsmessige inntekt hvert eneste beløp (før skatt) du bare sparer over tallene som er oppført på tabellen. Utsted din dimensjon er tre, og du sparer også $ 46, 740 per tolv måneder. I denne saken kan din skjønnsmessige inntjening godt være $ 19, 10 per tolv måneder. Vi henter dette tallet ved å trekke $ 32, 580 for en familie på tre fra $ 46, 580 årslønn.

Beregning av midlene dine i 2020 og 2021

Hvis du plasserer dine skjønnsmessige inntekter, kan du dele tallet sms-lån norge 12. Det siste tallet er din månedlige skjønnsmessige inntekt. I vårt eksempel kan det godt være $ 1, 10. Det betyr at mens du hadde vært på IBR, kan den månedlige betalingen din godt være $ 150, og mens du hadde vært på BETALING eller TILBETALING, kan den månedlige betalingen din godt være $ 140.

Verdi: Den faktiske beregningen vil variere når du vurderer hvordan du vurderer inntektene dine sms-lån norge utlåneren din. Noen av oss bruker sine to mest moderne lønnsstammer, mens andre bruker siste tolv måneders skatt. Hver gang du bruker den mest moderne skatten din, vil den bruke din justerte dårligere inntekt eller AGI.

Sikkert et av de mest sjenerøse verktøyene for å beregne månedlige midler er Federal Loan Simulator. Dette verktøyet lar deg bruke dine eksakte boliglånsdata til å generere de estimerte månedlige midlene. Det hjelper i tillegg sms-lån norge planlegging av tilgivelse for elevlån.

Hvorfor er skjønnsmessig inntekt en urettferdig beregning?

Hvor bemerkelsesverdig du faktisk kan presentere deg kontanter for å betale, bestemmes av en hel haug ekstra enn bare størrelsen på dine kjære. Dessverre er det ikke lenger tro på disse komponentene. Hver gang du har fått kliniske midler, skylder mikroskopisk ett svinekjøtt eller fyller andre dypeste elevlån, handler ikke din skjønnsmessige inntekt lenger.

48 sammenhengende tilstander blir alle behandlet identiske. Uansett om du bor lenger i Kansas eller San Fransisco, slutter ikke tallene å handle lenger. Å gjøre forbruk av den samme favoritten uten å justere for å være oppmerksom på bolig, betyr at noen skyldnere kan fylle en skjønnsmessig inntjening som overdriver hvor bemerkelsesverdig de kan være i stand til å presentere deg kontanter for moderat.

Skjerming inntekt fra skjønnsmessige inntjeningsberegninger

På den annen side, som beryktet tidligere, er inntektene for de fleste av oss helt avhengige av deres AGI.

Låntakere kan bevare denne sannheten i tanker når de gjør skatteplanleggingen.

Min nåværende strategi er å sette av kontanter på skattefordelte pensjonskontoer som elsker 401 (k) eller utdød IRA. Å sette inn kontanter i en kvalifisert pensjonsminne vil resultere i en lavere AGI.

Å sette inn penger i en utdødd IRA vil opphøre følgende:

    Lavere månedlige elevlånemidler,

    • Senk beløpet som er brukt på skatt, og;
    • Opprinnelig pensjonssparing.

    Midlene er ekstremt storslåtte for skyldnere som praktiserer tilgivelse av elevlån fordi det betyr ekstra gjeld vil bli tilgitt i drapet.

    Dessverre er det ikke lenger alle skyldnere som kan gi ekstra penger til pensjon. De mest fornuftige fakta er at det er forskjellige anbefalinger for å senke AGI. Låntakere må fremdeles se opp skattelettelser som er i ferd sms-lån norge å være over linjen. Jeg vil hoppe over de dyrebare gevinstene ved AGI-beregninger, og bare utjevne at ethvert fradrag over linjen vil senke AGI.

Leave a Comment