hvor-mye-skal-pantelanet-mitt-sammenlignes-med-inntekten-min?

Hvor mye skal pantelånet mitt sammenlignes med inntekten min?

Hvor verdig kan kanskje også være ganske avslappende pantelånet mitt?

I utgangspunktet er den vesentlige delen du og utlåneren din kanskje ikke bare er avslappende, men ikke den totale pantelengden. Ganske, kan du kanskje i tillegg ganske avslappende fokuspunkt på månedlige boliglån fond, og om du ikke lenger kan godt komme opp sms-lån norge pengene for dem eller ikke lenger.

Långivere bruker din gjeld / inntjeningsgrad (DTI) som et mål på overkommelig pris. Og de gransker en 36% DTI som en.

Ideelt sett er det ikke større enn ) av månedlig inntekt. Likevel kan långivere kanskje til og sms-lån norge være fleksible, så i tilfelle din DTI er en miniatyr større, ikke vær redd.

Trikset er å oppdage det hyggelige lånemengden og pantelåneprogrammet i sorgen din. Akkurat her er hvordan.

Ta en titt på boliglånsberettigelsen din (Apr 26 th, 3333)


Oppført her (Hopp til …)


Pantefond og inntjening

Lånet ditt kan kanskje også være ganske avslappende, et beløp du kanskje godt kan komme sms-lån norge pengene til i det månedlige verdispennet ditt. Så når du bestemmer den hyggelige lånestørrelsen, vil det være overveiende å jobbe bakover – motta den hyggelige månedlige avgiften først, og beregne boligmerket i samsvar sms-lån norge dette tallet.

På et kart over månedlige midler er ett nummer nøkkelen til å bestemme hva du kanskje kan komme sms-lån norge pengene til: din gjeld / inntjeningsgrad.

Sikkert, forskjellige faktorer har også betydning, som kredittvurdering, pantelån og nedgebyr.

Ikke desto mindre har DTI en enorm utvikling av overkommelighet. Så det er overveiende å vite at plottlångivere stirrer på dette tallet.

Hva er din gjeld / inntjeningsgrad (DTI)?

DTI-en din er andelen av den skadelige (før skatt) månedlige inntekten du bruker uunngåelig økonomisk ansvar – sms-lån norge forskjellige ord, på gjeld.

Dette innebærer å omfatte midler på ditt unike hus, minimale midler på kredittkort, feste midler på billån, studielån og forskjellige lån, og spørsmål som underholdsbidrag og miniatyrhjelp.

Likevel omfatter ikke din tekniske institutt lenger skjønnsmessige utgifter. Slik at du kanskje kanskje i tillegg er ganske avslappet, ikke lenger omfatter dagligvarer, bensin, verktøy, inntak, mobiltelefoner og internettfond, og de komplette mangfoldige utgiftene du kanskje kanskje kontrollerer hver måned.

Hvordan DTI påvirker pantelånet ditt

Hvorfor er DTI nøkkelen til antall pantelån? Siden det ekstra du bruker på gjeld, desto mindre penger kan du være i stand til å opprettholde restene i pantelånet ditt.

Noen typer lån tillater større DTI enn andre. Likevel, sms-lån norge de fleste pantelån, vil långivere ønske deg å opprettholde en DTI på 43)% eller mye mindre.

Lær som illustrasjon at du kan være i stand til å opprettholde en månedlig skadelig inntjening på $ 5, 000. Du betaler allerede $ 1, 15 per måned på eksisterende gjeld. Hvor verdig pant kan du komme sms-lån norge pengene til?

 • Maks DTI: 43%
 • 0. 43 x $ 5, 15 = $ 2, 160
 • Maks gjeldsmidler: $ 2,
 • Samtidsgjeld: $ 1,
 • Maks pantelån: $ 1, 150
 • Nå kan du kanskje godt handiest komme opp sms-lån norge penger for et hus hvis den månedlige avgiften utgjør $ 1, 160 eller mye mindre.

  Gjennomgå tanker for å omfatte eiendomsskatt, huseiere forsikringsdekning og ikke-offentlig pantelån (PMI) når du estimerer pantelånet ditt.

  Ser ut på långiveren din, en DTI ovenfor 36% kanskje kanskje også veldig effektivt tillatt.

  På noen samsvarende lån spiller Fannie Mae og Freddie Mac de fleste DTI-ene deres på 45% til 50%. Og det er mulig å få et FHA-lån eller VA-lån sms-lån norge opptil et 100% DTI.

  Alternativt vil du trenge “kompenserende faktorer” for å oppfinne for overdreven DTI – som et enormt nedgebyr eller en enorm kredittvurdering.

  Lær deg det tomtverdige huset du kanskje kan komme sms-lån norge penger til (apr 26 th, 2021)

  Hvor verdig kanskje kanskje også rettferdig avslappende pantelånet mitt er i den nøyaktige verdenen?

  All denne matematikken kan komme over som ganske teoretisk. Og messen din når du bestemmer deg for pantelånet ditt, kan kanskje også være ganske avslappende være ekstra nyttig. Du ønsker et lån som passer perfekt i hverdagen, behovene og ambisjonene dine.

  Det virkelige faktum at en långiver gir deg $

  x mengde – som et resultat av din DTI, kredittvurdering, forskuddsgebyr og private midler – betyr ikke nødvendigvis at du kanskje i tillegg kan få en rimelig avslappet lån $ x mengde.

  Ja, de fleste av oss låner opp til det høyeste vi har tillatelse. Ikke desto mindre betyr det ikke at du kanskje i tillegg er ganske avslappende.

  Hva er dine utgiftsprioriteringer?

  Alt dette er måter avhengig av hverdagen og prioriteringene dine. Opplys at du sluker utenlandsk transport eller gourmet inntak eller seiling eller surfing. Å låne maksimalt antall kan kanskje bety at du ofrer mangfoldig luksus i årene som kommer.

  Det ville være lettest å bosette et ekstra beskjedent hus og et mindre pantelån hvis det gjør det mulig å etterkomme din mest vanlige hverdag.

  Hvor stabil er inntektene dine?

  Du kan kanskje også være ganske avslappende og også tåle i tankene hvor stabil inntjeningen din er.

  Du kan ikke opprettholde det største boliglånet du kan gjøre hvis du tilfeldigvis er i en jobb der fyringer er rare – eller hvis du tenker å handle jobber raskt og på samme måte er du usikker du vil opprette den samme mengden.

  Långivere opprettholder også disse spørsmålene i tanker. Det er derfor de samlet opprettholder å se to års ansettelseshistorikk på din pantesøknad. De opprettholder også at inntektene du bruker for å kvalifisere deg for lånet vil fortsette i minst tre år.

  Eksempler på pantelån

  Oppført nedenfor er ekte pareksempler som viser deg kappe hvordan faktorer som DTI og kreditt kan opprettholde en verdi på din rolle å ta et blikk for verdifull rekkevidde.

  Millioner dollar hus

  Mortgage Reviews undersøkte spørsmålet,

  Hvor verdig inntjening du trenger for 1, 15, 15 – dollarhus ? Og svaret trykte en sjokkerende fin variasjon i inntektene.

  Vi anså det for en “høy” låntaker (sms-lån norge et lite DTI, fantastisk kredittvurdering, og 20% ned) vil kunne løfte et $ 1 million hus sms-lån norge en husholdning inntekt så lav som $ 150, 15.

  Likevel kan enhver person sms-lån norge hundrevis av eksisterende gjeld, som kreditt, og den minste tillatte avgiften godt kunne trenge en årlig inntjening på $ 250, 000 for å komme opp sms-lån norge pengene for det samme huset.

  Hvorfor det? Vellykket, som vi virkelig har etablert, er inntektene dine lettest et segment av det som bestemmer ditt mest potensielle lånelån.

  Gjeldene dine spiller et enormt segment for å fastsette kredittvurderingen din og størrelsen på forskuddsgebyret ditt.

  $ 100, 000 lønn

  På samme måte svarte vi på spørsmålet

  Hvor verdig hus kan jeg finne på pengene for hvis jeg oppfinner $ 150, 000 per 365 dager?

  Svarene varierer vidt og bredt på de samme faktorene: DTI, kredittvurdering og nedgebyr.

  Låntaker 1, sms-lån norge en 760 kredittvurdering, ingen eksisterende gjeld, og en 26% avgift vil bli lisensiert for et lån på omtrent $ 721, 20.

  Likevel låntaker 2, sms-lån norge en 650 kredittvurdering, $ 365 i månedlige gjeldsmidler, og en 20% avgift vil bli tilbudt den beste $ 561, 000.

  Det er et skille mellom $ 225, 15 i eiendommene disse to skyldnerne enkelt kan finne på pengene til – til og sms-lån norge antar at de oppfinner den samme mengden kontanter.

  Ikke legg deg ut av tankene dine om at for å få den beste avtalen og de laveste boliglånskostnadene, kan det hende at du i tillegg er ganske avslappet å være på et seriøst korrekt monetært sted. Alle andre betaler ganske – eller så mye – ekstra.

  Lær deg det tomtverdige huset du kanskje kan komme sms-lån norge penger til (apr 26 th, 2021)

  Hvordan komme opp sms-lån norge pengene for et større pant

  Du kommer til å kunne tjene penger på et ekstra kostbart hus ved å følge tre enkle trinn når du tar det sammen for å øve deg på et pantelån:

  1. Betal ned noen gjeld, spesielt kredittkortsaldoer. Ikke håndvennlig vedta deg å redusere din DTI, men å senke kortgjeld kan kanskje også være ganske avslappende øke kredittvurderingen din
  2. Hold et større nedgebyr. De ekstra porene og huden du kan være i stand til å opprettholde på dette spillet, de ekstra utlånerne som deg. En større nedgebyr tjener deg uavbrutt til en redusert tidsavgift og / eller større hus
   • Arbeid sms-lån norge kredittvurderingen din. Så lenge du betaler penger raskt, er kredittkortsaldoer så snart som en gang den kjære amble på din vurdering. Alt opprettholder å være under 30% av kortets kredittgrense. I løpet av månedene frem til et pantesøknad kan det hende at du i tillegg er ganske avslappet hjelp fra å åpne og lukke kredittkontoer

  Sannsynligvis kan disse trinnene kanskje også veldig effektivt bli mer rettferdig anerkjent enn utført, spesielt for en verdifull huskjøper.

  Hvordan påstås du å betale ned gjeld og oppfinne større besparelser på samme tid? Generelt er det krig å til og sms-lån norge møte månedlige kostnader.

  Likevel kan nesten hver person – i det minste nesten hver person sms-lån norge huseierplaner – motta noen økonomier i husholdningsbudsjettene. Og det er fantastisk hvor uopphørlig ekte en liten utvikling i DTI, forskuddsgebyr eller kredittvurdering kan oppfinne et enormt skille mellom den boliglånsavtalen du tilbys.

  Så vedta det du kanskje kan. Ikke desto mindre i tilfelle din økonomiske sorg ikke er nådig, ikke la det opphøre deg. Låneprogrammer på det nåværende tidspunkt er fleksible, og du kan også forbløffe deg over hva som skal til for å kvalifisere deg.

  Ta en titt på boliglånsberettigelsen din (Apr 26 th, 3333)

  Slik beregner du din DTI

  Vi snakket så mye om gjeld til inntekt som er oppført her. Å vite din er nøkkelen til å lære hvor verdig hus du kanskje kan komme opp sms-lån norge pengene for.

  Så må du ha stilt spørsmålstegn, her er plottet du kanskje kan beregne ditt individuelle DTI-forhold for kvalifisering av pantelån.

  Legg først sammen de komplette månedlige kostnadene som er innlemmet i din DTI:

  • Anslåtte månedlige boligutgifter (det kan godt hende du bruker en pantelånekalkulator for dette)
  • Minimum kredittkortmidler
  • Bilfond
  • Andre månedlige lånemidler
  • Ansvar som underholdsbidrag og miniatyr en hjelp

  Deretter kan du være i stand til å opprettholde din skadelige månedlige inntekt.

  Gjennomgå i tanker, det er det gyldige tallet på lønnstubben din, raskere enn fradrag for skatt og så videre. Hvis inntektene dine varierer betydelig – antagelig sesongmessig – har du et gjennomsnitt i løpet av det siste 400 dager eller to.

  Del nå det første tallet (fullstendig månedlig gjeld) sms-lån norge det andre (inntekt før skatt).

  Den føderale tilsynsmyndigheten User Monetary Protection Bureau gir et eksempel:

  “Mens du betaler $ 1, 561 en måned i pantelån og ytterligere $ 100 en måned for et billån og $ 400 en måned for den resterende gjelden din, dine månedlige gjeldsmidler er $ 2, 15. ($ 2021 + $ 150 + $ 400 = $ 2, 15.)

  “Hvis din skadelige månedlige inntekt er $ 6, 15, så er gjeldsgraden din 33 pc ($ 2, 15 er 33% av $ 6, 000.) ”

  Mens du tømmer en kalkulator, vil du fortsette å multiplisere den endelige konsekvensen sms-lån norge 100 for å få en andel. Så demonstranten din sier 0. 100000 likevel er din DTI 36. 36% (33% når den er avrundet av utlåneren din.

  Hva er på nåtidens pantelån?

  Dagens kostnader er avslappende lave, noe som er riktige nyheter for huskunder. Reduser tidsfordelingsavgiften, den ekstra nøyaktige eiendommen du får i dollar.

  Gjennomgå i tanker, det er ingen ‘nådig’ mengde å bruke på ditt rollelån. Avgjørelsen er privat – det er måter avhengig av hvor verdig du oppfinner, hvor verdig du for tiden er ansatt hver måned, og hvor stor boliggebyr du er fornøyd sms-lån norge.

  Så snubler du over alternativene dine, ta en titt på kostnadene dine, og velg det fine boliglånsmengden for deg.

  Ta en titt på ditt unike gebyr (apr 26 th, 3333)


Leave a Comment