hvor-lang-tid-tar-det-a-kjope-et-hus?

Hvor lang tid tar det å kjøpe et hus?

Hvor lenge forsvarer det å plukke ut en bolig?

Når det gjelder anskaffelse av bolig, er det ingen snarveier. Faktisk er det en ganske lang prosess som tar de fleste kunder sfæriske fire måneder eller mer, i takt sms-lån norge konsulenter.

Det er ikke lenger en tøff og rask mengde, selv når, og den tiden dette vil forsvare deg til å velge ut en bolig, er avhengig av ganske mange faktorer – ting ser på hvor aggressivt markedet ditt er, hvor villig du er for pantelåneprosessen, og skape lånet du får.

Heldigvis er det ting du sannsynligvis også må utføre for å tempo teknikken opp og forbedre potensielle kunder for å få ditt drømmehus. Hvis det du skal redde en sak til, er du allerede raskere enn spillet.

Ta en titt på din anskaffelsesberettigelse (Apr 27 th,

)


Oppført her (Hopp til …)

 • Tidslinje for å få bolig
 • Gjørbare forsinkelser
 • Det akseptable alternativet for å tempo opp teknikken
 • Grunnlinjen

 • Tidslinje for å få opphold

  Det er fem hovedtrinn du vil forsvare for å plukke ut en bolig – noen knapt raskt og smertefri, og andre mer tidskrevende og vanskelige.

  La oss forsvare en utforsking av hver enkelt person i detalj:

  1. Tjen forhåndsgodkjent til pantelånet ditt. Å ha forhåndsgodkjenning av pantelån i hånden er ekstremt raskere enn du kommer fra å søke etter en bolig. Forhåndsgodkjennelsesbrevet viser at du er kvalifisert for et boliglån og faktisk kan klare å betale for den boligen du ønsker – de fleste selgere mottok ikke finne et tilbud uten et. Heldigvis er det ganske greit og skal utføres i faktiske minutter online, og håper på pantelåneren din
  2. Få heng på en bolig (og få tilbudet ditt lisensiert). Dette kan godt være det lengste fragmentet av teknikken, spesielt i dagens aggressive marked. Det er sannsynlig at du vil være i en situasjon for å lagre en sak å bruke noen uker – i det hele tatt noen måneder – å søke å søke (og by på) riktig hjem
  3. Gyldig pantelån. Å bruke lånet ditt, sende inn dokumentasjonen og avvente utlånerens garantiprosess i det hele tatt tar omtrent seks til åtte uker totalt. Fra og sms-lån norge februar

, det vanlige pantelånet tok omtrent 53 dager fra levering til slutten. VA- og FHA-lån har en tendens til å forsvare noen dager lenger enn utdøde lån som et resultat av det økte papirarbeidet de fremmer sms-lån norge

 • Tjen bolig vurdert og inspisert. Långiveren din må brøle vurderingen, det kan også ærlig skje interiør noen uker sms-lån norge å sende inn verktøyet ditt. Takstmannen vil bekrefte at putens pris er nok til å oppnå det lisensierte lånemengden. Boliginspeksjonen generelt sett tar på et eller annet tidspunkt i første 10 dager
 • Fullfør på lånet ditt. Akkurat her er det sanne trinnet i teknikken og i det hele tatt tar noen timer. På sluttdagen signaliserer du papirene dine, slutter nedprisen og stengeprisene og får nøklene til ditt unike hjem
 • Hvis alle brikkene går uanstrengt, og også du er i en situasjon å søke ut en bolig (og velg budkampen) snappy, er det sannsynlig å plukke ut ditt sette interiør to måneder.

  Vanligvis, selv når dette vil forsvare en diminutiv lenger enn dette, spesielt hvis du er i et aggressivt boligmarked.

  Igangsett forhåndsgodkjennelsen din i dag (apr 27 th, 2021)

  Hva kan føre til forsinkelser i anskaffelsesprosessen?

  Det er en form for hikke som kan utvide put select – vanligvis også sms-lån norge ganske mye. I dagens panorama er budkrig en av de mest veletablerte.

  Når du er i et marked, er tilbudet om lavt boliger lavt og kjøperen sparer en sak for overdreven, du har ikke valgt hovedboligen du danner et tilbud på – eller til og sms-lån norge det andre, tredje eller fjerde.

  Faktisk, i takt sms-lån norge Redfin, sto rundt to tredjedeler av beskyttere overfor budkrig i mars 2021, noe som gjør det komplisert ikke lenger å søke etter en bolig, men å få en rimelig også. I mange tilfeller kan disse budkrigene legge uker eller måneder til din tidslinje for anskaffelse.

  Tre ting som kan utvide bostedskjøpsprosessen enormt, er å by kriger, rolig papirarbeid og forhandlinger sms-lån norge selgeren .

  Hvis du ikke lenger er villig til å ta pantelånet ditt, kan du støtte deg til rett tid.

  Kredittforetak krever en hel haug økonomisk dokumentasjon og vil dessuten trenge oppdatert papirarbeid når du nærmer deg sluttdatoen. Når du er treg sms-lån norge å svare på disse forespørslene eller vil bekymre deg for å finne den lovlige dokumentasjonen, kan det godt utvide put select-en betydelig.

  I bremsen kan faktorer sammen sms-lån norge put-inspeksjonen eller vurderingen din også føre til forsinkelser.

  Disse vurderingene i det hele tatt krever at du reforhandler sms-lån norge selgeren, enten om reparasjoner eller skilt, og det er ikke lenger en grei prestasjon. Dette kan vanligvis legge til dager eller sannsynlige uker i tidslinjen din (spesielt hvis selgeren må utføre reparasjoner på eiendommen).

  Det akseptable alternativet for å tempo opp anskaffelsesprosessen

  Når du vil at putet ditt skal sirkuleres uanstrengt og gyldig nå, er det noen få programmer som kan lindre.

  Først må du velge hva din faktiske eiendomsmegler eller relatør er. Vær åpenbar at du velger en som har opplevd, som har tid for deg (hvilken teknikk de ikke sole seg i 15 forskjellige klienter på samme tid), og hvem kjenner markedet ordentlig.

  En hederlig agent vil gi deg en aggressiv fordel som ikke lenger er lettest å finne et hjem, men i en gunstig selv når du utfører.

  Seriøst i tilfelle du er en første gangs kjøper av hjemmet, skal agenten din være en gigantisk lettelse når det gjelder å gjøre aggressive (men livet som) gir og motleverer.

  Det er alltid tilrådelig å skaffe all økonomisk dokumentasjon tidlig, da dette kan avlaste boliglånsprosessen raskere.

  Det bestemte papirarbeidet du trenger er avhengig av låneproduktet ditt og pantelåner, men du må sannsynligvis også i det hele tatt spare en sak å velge den neste:

  • Dine faktiske to lønnsstammer fra jobb
  • I utgangspunktet de mest moderne to år sms-lån norge selvangivelser og W-2-sorter
  • To måneder sms-lån norge finansinstitusjonsregnskap (kontroll og økonomisk sparing)
  • Uttalelser for pensjonskontoer eller forskjellige eiendeler det er sannsynlig at du vil sole deg i (2021, IRA, aksjer, obligasjoner, osv.)
  • Skriftlig årsak til støtte for enorme innskudd eller kjøp på finansinstitusjonen din
  • Uttalelser for ulike inntektskilder, aktelse sosial sikkerhet, underholdsbidrag, barneforbedring osv.

  Det er verdifullt å være villig også på forskjellige måter. Kjenn økonomien din, og konsulter sammen sms-lån norge dine nærmeste (og agent) hva du sannsynligvis også må utføre i tilfelle du blir fanget i en budkonkurranse, din takstvurdering er tilgjengelig i lav grad, eller hvis boliginspeksjonen finner ut at reparasjoner er ønsket .

  Tilkoblet: Hvor mye forespørselstegn må jeg tilby på en bolig?

  Å ha en forståelse klar for disse utfordringene kan gjøre det mulig å svare på deg og forsvare den valgte støtteoverskriften innenfor den gyldige ruten.

  Ta en titt på din anskaffelsesberettigelse (Apr 27 th,

  )

  Grunnlinjen

  Det er ingen stasjon-i-stein-mengde for den vanlige tiden det tar å plukke ut en bolig. For noen lånere skal det være under to måneder. For andre skal det være betydelig lenger.

  For å oppsummere, her er hva du skal redde en sak tidsmessig på hvert trinn i bostedens anskaffelsesprosess:

  1. Forhåndsgodkjenning av pantelån – Under en dag
  2. Boligjakt og tilbud – Et par uker eller måneder
  3. Fullstendig panteprosess – 53-60 dager
  4. Boliginspeksjon og vurdering – Et par uker
  5. Avslutningsprosess – Et par timer

  Når du håper på et raskt og smertefritt hjemvalg, er ditt beste gjetning å stille opp den lovlige lettelsen, være villig fremover og være klar til å spare i arbeidet.

  I dagens nålevende marked, vil du sole deg for å oppføre deg snapp i tilfelle du ser på å plukke ut.

  Det er sannsynlig at du vil være i en situasjon når du leverer opp ved å få en lånegodkjenning slik at du er klar til å danne et verdifullt tilbud, selv når du er vitne til det lovlige hjemmet.

  Ta en titt på den unike prisen din (Apr 30 th,

  )