hvilken-eiendomsnisje-foretrekker-de-velstaende?

Hvilken eiendomsnisje foretrekker de velstående?

Den ble omgjort til en fantastisk solfylt vår ettermiddag omtrent tre år siden. Jeg hadde en samlingsplass oppe på Starbucks sms-lån norge en gjennomførbar investor, Stu. Hvorfor Starbucks? Du gjettet det utvilsomt – det gir en gledelig og halvdypeste atmosfære for folk å nyte en dialog og hente glede av en Grande kopp kostbar (men middelmådig) ​​kaffe. Derfor valgte Stu og jeg hver for seg flaskevann.

Fra en kortvarig vurdering, modifiserte Stu seg til en nåværende mann som blandet seg inn, noe som tilslørte etisk hvor store penger han har sittet på i relativt en mens.

Vi byttet ut de samme gamle behagene og gikk gjennom det vanlige skvetten om å sette pris på varmere klima så tidlig på våren. Jeg spurte om familien til Stu. Han beskrev familien sin: sitt grunnleggende annet av 92 – pluss år og hans to barn, hver og en av dem var vokst og levde i sitt eie. Så da fortsatte jeg sms-lån norge å stille en quiz til Stu om finansieringsønskene hans. Han holdt en pause i en 2d, og spurte på sin uberørte måte om bakgrunnen min.

Da jeg delte historien min, strømmet dialogen vår som om vi hadde vært svake kummer. Jeg flettet inn flere spørsmål om Stus og hans grunnleggende andres utdannede reiser. Han snakket tilfeldig at tidligere hadde hver og en jobbet i banker, men de trakk seg tidlig for å hente glede fra livet. Jeg modifiserte meg til samtidig imponert og bowled siden jeg ikke møter mange pensjonister som bestemmer seg for å diversifisere i nye former for investeringer.


Sett opp investeringene dine

Faktor i at du er chums sms-lån norge relativt om nøyaktige eiendomsinvestorer og gründere. Tenk deg at du sms-lån norge stor tilfeldighet kan redde en øl sms-lån norge hver og en av dem og prate om uhell, suksesser, motivasjoner og klasser. Det er det vi sikter til sms-lån norge The BiggerPockets Podcast.


Hvorfor den velstående designen avslutter syndikasjoner

Jeg bestemte meg for å stille en quiz til Stu uten å forlenge: “Hvis du allerede er sms-lån norge på pensjonen din, vil du definitivt ikke utvilsomt ha ekstra penger til å utvikle din formue, vedta deg?” Stu var i det hele tatt enig, og utdypet at hans og hans grunnleggende andres hovedmål ble modifisert til å fortsette sms-lån norge å konstruere sin formue i forseggjort for å gi en hånd andre til å hente tilbake det de hadde vært klare til å tømme og danne for familien.

Etterpå spurte jeg om hvordan de hadde vært klare til å utvikle sin formue? Han smilte og innrømmet at nesten hele familiens rikdom opprinnelig hadde blitt konstruert av faren og moren – hovedsakelig faren som hadde innsett nøyaktige eiendomssyndikasjoner lenge før det eksisterte datamaskiner, og støtte når eksakte eiendomssyndikasjoner hadde blitt kalt “dypeste plasseringer. ”

På dette tidspunktet erkjente Stu at han ikke relativt kjente trenden, så mange vellykkede folk (elsker familien) var klare til å kvitte seg sms-lån norge perfekte ting om eksakte eiendomssyndikasjoner, mens mange erstatter investorer mangler båten. “Utvilsomt,” funderte Stu, “det er farer forbundet sms-lån norge denne måten å finansiere etisk på, som det ville være sms-lån norge noe helt annet, men fordelene oppveier langt farene.” Så, Stu og jeg diskuterte omkretsene som folk per tilfeldighet ville stille lyd i eksos i tanker før vi investerte i eksakte eiendomssyndikasjoner. De er veldig uten smerter identifisert og diskutert under.

En nøyaktig passiv finansiering

Din jobb er å analysere og oppfatte hva syndikering er, og deretter enkelt hvordan du kan tømme et tilbud; på det tidspunktet er arbeidet ditt moderat fullført. Så hvis en investor har en stor bransje eller oppdager, eller er en talentfull sms-lån norge et vinnende yrke, eller bare tar en del av livet sitt og ikke ønsker å bruke tid på leietakere eller toaletter, så er det å investere i syndikasjoner hode!

Bevare kapitalen din

Selv om det er milevis avhengig av hver og en av yell-investorens teknikker, er det mange som vurderer å lete etter måter å uttømme farene lave og redusere tapet. Det er nå ikke ekstraordinært at syndikasjoner i gjennomsnitt påvirker 8 – 30% av kontanter -avkastning på penger over en periode på fem til ti tolv måneder.

Mens lagermarkedet retter seg mot 7% ​​årlig avkastning, har det mange ulemper. Mest alvorlig gir lagermarkedet ikke så mange skattefordeler, og det er helt uforutsigbart.

Regner sms-lån norge beregnet trussel

Når det dreier seg om nøyaktig investering i eiendom, er flittig garanti alvorlig. Erfarne syndikeringsoperatører utvikler seg fast på at farene forbundet sms-lån norge en skrikfinansiering blir forklart av deres tegning.

Utnytte skattefordeler

Det kan ganske sikkert være ganske liten tvil om at eksakt eiendom utvilsomt er en av de mest fargerike måtene å redusere skattebyrden på. Dette vil bli utført på en rekke måter: avskrivninger, prissegregering, 2021 bytter, erstatningssoner, og innhøsting av skattetap (etisk til tittelen om a). Og alle de ovennevnte skatteforslagene vil per sjanse godt per sjanse også bli brukt når du investerer i et mangfold av eksakte eiendomssyndikasjoner.

I klassisk stil gir nøyaktig eiendom betydelige skattefordeler. Det hele kommer hele trenden ned til å ansette en utdannet CPA som nå ikke er den beste utdannede sms-lån norge hensyn til skattemessig overholdelse, men i tillegg er nøyaktig eiendoms kunnskapsrik og vil sannsynligvis gi skatteforslag for å gjøre det mulig for deg å foreslå fremover.

Genererer gjenværende inntekt

Du går gjennom valgene, utvikler en beslutning om hvilket bestemt individuelt aktivum eller eksakt eiendomsfond du skal investere i, tegne og overføre midlene til. Det er det; arbeidet ditt blir utført. Faktisk? Visst, faktisk! Fra dette tidspunktet slapper du av og gjør det mulig for operatøren å vedta jobben sin, mens du henter ut månedlig eller kvartalsvis utbytte uten å forlenge sjekkekronikken.

Farer å tømme i tanker

Ingen finansiering er uten trussel. Nedenfor er noen problemer du må utforske i tanker før du dykker inn i syndikasjoner.

Ingen ledelsesvalg

Så snart du foretar investeringer passivt i en syndikering, gir du bokstavelig talt opp din etiske for å kvitte deg sms-lån norge en del av beslutningstaking for denne finansieringen. Dette kommer sms-lån norge en bonus skjønt: du investerer som en dårlig følgesvenn, og derfor er forpliktelsene dine dårlige i forhold til din vanlige finansiering.

Det er nå ikke din konvensjonelle likvide finansiering

I tilfelle du blir kvitt et varelager eller et aksjefond (eller en ting på varebeholdningen, for den saks skyld), kan du teknisk sett selge det når som helst du trenger. Dette inneholder likviditet er nå ikke slik at du godt kan tenke deg i eksakte eiendomssyndikasjoner. Slik eksakte eiendomssyndikasjoner er strukturert, investerer en investor i det hele tatt og glemmer det til avtalen har en kapitalanledning eller eiendommen er utstyrt.

Det kan per sjanse handle om en fleksibilitet, likevel, ved å investere i lukkede midler. Lukkede midler samlet sett nyter en såkalt “lockdown period” – det er tolv måneder eller to – hvoretter du er fri til å kvitte deg sms-lån norge finansieringen.

Lengre varighet

Hvis du har tenkt å foreta investeringer i en pris-legg form for oppdrag og til og sms-lån norge ny utvikling, vær villig til den lange tiden. Det må bli kvitt en mens for et oppdrag å kjempe gjennom sin tøffe syklus. En typisk tegningsperiode er stort sett fem til syv år. Så så lenge du tjener penger på investeringer som du nå skal til, ikke nå stole på den interne punktrammen, er du riktig.

Utvikle din formue gjennom passive investeringer

Som utvilsomt en av mine mest populære investorer gjennom tidene, Warren Buffett, så snart han erkjente, “

hvis du ikke skaffer deg måter å utvikle penger mens du sover, vil du jobbe til den dagen du dør. ” Så jo bedre sekvensen av disse passive investeringene som per sjanse godt per sjanse pågår samtidig, jo du er. Ikke lenger de fineste er at de genererer passiv inntekt, men de hjelper deg i tillegg til å sette på skatt.

Før enn å forlate Starbucks og gå hver til vår vei, spurte jeg Stu om dette ble endret til rikelig miljøklut for at han skulle begynne å spre lappen – slik at flere mennesker per sjanse godt per sjanse begynte å ta perfekte ting angående samme teknikk som vellykket av folk elsker ham hadde i årevis. Stu sjekket ut notatene, nikket og takket meg.

På slutten av disse årene anser jeg ikke støtten til den dialogen sms-lån norge Stu om den ekstraordinære investeringsteknikken som: en, genererer passiv inntekt for deg mens du sover; to, lar deg sette på skatt; og tre, i noen forhold, gir i tillegg en bestemt innvirkning på samfunn. Jeg håper du kan komme til å bli kvitt en ting fra dette og oppdage det til dine investeringsplaner.

Ekstra på syndikasjoner fra BiggerPockets

Leave a Comment