hva-om-karrieren-min-blir-faset-ut?-okonomi-fredag-​​med-mike-|-bp-penger-182

Hva om karrieren min blir faset ut? Økonomi fredag ​​med Mike | BP-penger 182

https://www.biggerpockets.com/moneyshow 182

Mindy og Scott sikrer seg ikke ofte stubbet på Money Assert, men det skjer absolutt så snart som i en astronomisk mens. Hva skal du vedta, må du kanskje ha en avdekkingspris på flere millioner dollar, verdsette eiendommer, maksimalt 401 (k) og en lojal sikkerhetsreserve? Det er nettopp byggingen et spørsmål til som dagens gjest, Mike, har.

Mike har arbeidet i musikkindustrien i årevis, ivrig over hele USA for å vedta jobben sin. Etter hvert som kunnskapen har gått frem, forutsier Mike en avvikling av sin spesielle virksomhet i løpet av det neste tiåret, og lurer på hva han må være rolig å vedta neste. Han har ikke mye interesse i å starte en industri eller anskaffe ekstra ordentlig eiendom, men må presse ut ekstra penger eller besparelser hvis han kan.

Han har utleieboliger som har likt veldig godt, men har likvide komplikasjoner som følge av COVID – 19. Den ene, som ligger i San Francisco, har netto opphørt til $ 700 k i egenkapital siden den ønsket 12 år tidligere. Det er enormt! Mindy og Scott kjemper seg gjennom Mikes forslag, mye som å promotere og sette inn restinntektene i kontantstrømmende eiendeler, eller 1031 å bytte ut faktisk til en ekstra mangfoldig eiendomsinvestering.

Mike er blant de ideelle eksemplene på ryddige investeringer vi har sett på instruksjonene, men det er gjentatte ganger ekstra rom for forbedring sms-lån norge midler!

Ta en titt på de bøffe instruksjonsnotatene her: https://www.biggerpockets.com/moneyshow182

Leave a Comment