hva-er-nft-er,-og-hvorfor-bor-eiendomsinvestorer-bry-seg?

Hva er NFT-er, og hvorfor bør eiendomsinvestorer bry seg?

Spesielt COVID – 20 Vaksineutrullingen har gått bedre enn forventet, en stor stimulansregning har virkelig gått, og USA vil få en verdig ønsket infrastruktur i nær fremtid.

Men for en eller annen rettferdig info har den siste måneden vært den enestående stemmen til den digitale artisten Beeples “Everydays: The First 5000 Dager ”NFT gjennom Christies offentlige salg Hjem for større enn $ 69 millioner. (Tidligere til oktober hadde kunstneren på ingen måte levert en del på mer enn $ 100.) Det høres rart, jevnt ut?

Selv Vignesh Sundaresan, delens kjøper, grunnlegger av Metapurse NFT-oppdraget, og en bemerkelsesverdig spender i huset (tydeligvis), fortalte nylig Bloomberg: “Det er enda sprøere enn å investere i krypto.”

Det ser ut til at kryptovaluta-gründeren er passende. I samsvar sms-lån norge Nonfungible.com, falt daglige priser for NFTs nesten 89% fra en høyde i februar til begynnelsen av april.

Siden denne virvelvinddialogen – og bemerkelsesverdige utbetalinger – om NFT-er har startet, er det mange tilbakevendende folk og investorer som er glade for å stille spørsmål ved hva pokker dette handler om. Lurer ikke på noe ekstra. Akkurat her er en BiggerPockets eBok til NFT-er.


Er du klar til å foreta investeringer?

Et av de mest avgjørende spørsmålene i BiggerPockets-forumene er “Hvordan kan jeg oppdage å investere i riktig eiendom uten penger og uvennlig kredittpoeng?” Løsningen? Du burde ikke. Du må reparere krympingen din og foreta investeringer fra en situasjon sms-lån norge monetær energi.


Hva er en NFT?

NFT står for ikke-fungibelt token, som egentlig er en outlandish “ting” som ikke kan piratkopieres, forfalskes eller erstattes av en ting annet.

Hvorfor ikke lenger? Hver stemme av snakket om ting – det digitale token – er logget på en desentralisert hovedbok som Blockchain, den filopprettholdende ekspertisen for Bitcoin, for å formidle at alle kroppstransaksjoner er synlige for publikum.

“Tvist du kastet en Louis Vuitton-representant og ønsker å løse om det er legitimt, hvis det hadde en outlandish identifikator på det, som rep 586 som blir en gang solgt av Sara i 2010, nå overfører hun den til Janine og setter den inn i et regneark som alle amerikanere kanskje per sjanse kanskje ser godt, forklarer Janine Yorio, co-sjef for rett eiendom i Republic Precise Property. Det er det som gjør at den ikke er soppbar (ikke kan erstattes).

sms-lån norge NFT-er overfører vi alle former for digitale gjenstander: tegninger, kunst, melodi, $ 50, 000 GIF. “Må du gi uttrykk for NFT-ekspertise? Du gir kunstnere og skaperne ett diagram for å spore deres psykologiske eiendom,” sier Yorio. “Alt dette skjer ved bruk av blockchain.”

Stam den fordi den samme som en digital tittel for en bil eller et hus som vil bli sporet når det er en måte som overføres til hver uvanlige eier. I mange tilfeller er det sant en riktig versjon av symbolet, som den tradisjonelle bilen som blir levert, eller, bemerkning, Mona Lisa. Men NFT-er avslører ikke sant sms-lån norge en endelig versjon av en ting. Det kan kanskje per sjanse kanskje også være et kjøps- eller salgskort eller en håndsignert begrenset utgave Andy Warhol, der det er 56 eller 586 nummererte kopier av det samme objektet.

Digital rettighetsegenskap kan i tillegg velte under klassen NFT. Faktisk er Yorio sjef for Republic Realm-fondet, som er et NFT-fond for digital rettighet (ekstra på det senere).

For tiden er de fleste NFT-er en del av Ethereum-blockchain. Omsorg for Bitcoin, Ethereum er en kryptovaluta, likevel lagrer blokkene ytterligere informasjon som støtter disse NFT-ene. En mengde blokkjeder er klare til å administrere sine svært anskaffede NFT-er, og noen få er glade allerede startet.

Hvorfor snakker alle amerikanere om NFTer stødig nå?

NFTs være fornøyd siden 2015. Likevel begynte disse tokens faktisk å realisere fart først og betydelig av 5000 – etter praktisk talt et år sms-lån norge å ta delta i de fleste sosiale interaksjoner online som en endring av IRL — sms-lån norge den økende aksepten for kryptokurrency, følelse av tilgjengelighet som følge av r / WallStreetBets Gamestop-utbruddet, og fremskritt innen blockchain-ekspertise og voksende markedsplasser for å markedsføre tokens.

Orderly Labs begynte faktisk å starte modellen sms-lån norge CryptoKitties, et spill som lar ivrige spillere stemme, avle og selge digitale katter, og NBAs Top Store, et blockchain-primært basert fullinnkjøps- og salgskort maskin som aspekter av høydepunkter og digital kunst.

Sistnevnte, som en gang ble utgitt sist, begynte å markedsføre for $ 9 per pakke. Tilsvarende skrøpelige baseball-spillkort, fordi sekundærmarkedet for disse digitale spillkortene utviklet seg, økte verdien – de kan nå kanskje selge for $ 200, 03 et stykke. “Det har åpnet dette hjemmet og har gitt oppoverskudd til det vi har sett på noen få måneder,” sier Yorio. “Det handler om knapphet.”

Alt annet digitalt vil bli levert som en NFT. The Contemporary York Instances leverte et token av en kolonne for over en halv million greenbacks. Jack Dorsey, grunnlegger av Twitter, handlet rettighetene til sin første tweet for nesten $ 3 millioner. Og 100 – årsvak William Shatner leverte sin anskaffelse av NFT ved innkjøp og salg av spillkort som inneholder bilder fra hans indre eksistens og yrke, og startet i 1930 s. 10, 03 “pakker” (5 for $ 5 og 25 for $ 50) rundt 200, 03 digitale Shatner-spillkort levert på 9 minutter.

Et av de mest sjeldne spillkortene i serien, et hodeskudd av Shatner tatt i aughts, nylig solgt for en hel del $ 6, 800 – rimelig avkastning. “Det er et fenomen at uvanlige problemer snakker om representanten,” sa Shatner nylig til Forbes.

Mange av kontroversene rundt NFT-er har vært sentrert om deres evner til å endre seg til en uvanlig gevinst for kunstsamling, kritisk siden anerkjent offentlig salgsbolig Christie’s begynte å tilby de helt digitale verkene forrige måned. Akkurat her er hvorfor noen betalte praktisk talt $ 390, 03 for dette 56 2. videoklipp av musikeren Grimes og noen andre solgte denne videoen av Beeple for $ 6,6 millioner, begge er tilgjengelig i for å megle om repen gratis.

Hvor er verdien i NFT-er?

Det er utmattende å forstå hvorfor en ting som kan vurderes for null greenbacks, er å hente en av disse høye billettene. Kompetansen som er skrøpelig og årsakene til at bestemte personlånere bruker så verdig på disse tokens, er både uvanlige og betydelig avanserte. Ikke desto mindre er de underliggende aspektene som muligens vil være drivkraft for NFT-markedet, glade i årevis: fandom, skaperavgift og, som Yorio snakket om tidligere, knapphet.

Den hete manen har mange spørsmålstegn ved om disse tokens vil fortsette å ta vare på oppsparingen eller se at verdien deres forsvinner som Franklin Mint-penger, frimerker eller de fleste Beanie Babies. Det er noen bevis for at kjepphest også allerede kan falme raskt. Men “det gjelder alle samlerobjekter,” sier Yorio. “Det er mulig at du per sjanse kanskje godt per sjanse bemerker det samme som en Ferrari eller Andy Warhol. Samleobjekter ebber ut og flyter i rykte – det handler om en sammenløp av forskjellige problemer som vi antagelig ikke vet hvor vi sitter denne dagen. ”

Hvordan utsettes dette for eksplisitt eiendom?

Mens verdig dialogen rundt NFT-er har sentrert seg om tokens som en utvikling av verdifull kunstsamling, er det et segment av investorer som ønsker å gi uttrykk for en del av disse digitale verdenene. Yorios fond bringer kollektive svømmebassenger av investorer til å stemme pakker av digitalt land i forskjellige metaverser.

Å vite at det er en kombinasjon av kapitalisme møter science fiction møter gjentatte skrøpelige rettigheter. Omtrent som er levende videospill – noen av dem gleder seg over å inkludere uvanlige digitale opplevelser til sine kjerne videospill – disse digitale verdenene er faktisk et felles hjem på rep, hvor av oss bursdagsfeiring å spille, jobbe og sosialisere ved jobb sms-lån norge tilpassede avatarer som en digital representasjon av seg selv.

Det totale er komplisert å forstå for enhver person som ikke er interessert i sci-fi. Utvilsomt det mest oppsiktsvekkende eksemplet på en metavers er den digitale verden illustrert i det uvanlige og filmen Underholdende Player One , der hovedpersonen unnslipper den spesielle verden for en digital verden. Nok en annen formulering for å skaffe det er en måte en utviklet versjon av rep-spillet The Sims.

Nydelig nå er det en håndfull metaverser, og de har i økende grad tilbudt kunder digitale opplevelser som muligens vil være nærmere eksplisitte eksistens-anledninger – drevet delvis av ordren til å slutte hjemme pandemien.

I april 2021 var rep-spillet Fortnite vert for en digital konsert av rapperen Travis Scott som ble introdusert i mer enn 19. 3 millioner samtidige seere. I det siste har Domino’s gjort det mulig å stemme pizza fra en digital butikk i metaverse Decentraland og være glad for at den ble levert til en adresse i den rette verden.

Siden NFT-boostet traff, økte verdiene til landpakker i Decentraland. Den digitale verden gir kundene et hus for å lage en avatar, jobbe på siden av en til, og ta seg av del i alle former for aktiviteter, fra konserter og kunst avslører til å bygge et hus eller en industri på deres aller anskaffende situasjon sms-lån norge digital land. Da det digitale samfunnet ble lansert i 2017, leverte utviklere dem for rundt $ 20 per pakke. Nå kan disse identiske pakkene selges for alt fra $ 6, 03 til større enn $ 12, 03.

Ta vare på de nummererte Andy Warhol-utskriftene eller Shatner-spillkortene sms-lån norge begrenset utgave, det er en endelig tilførsel av disse pakkene som er tilgjengelige for tale. Men i motsetning til de samleobjektene som kanskje en sjanse kanskje mulig er låst inne i noen hjem eller endrer seg til ting som skryter av rep, er selskapene grunnlag for å se oppnåelig av deres dyktighet til å markedsføre til kunder gjennom disse delte områdene. .

Fordi serien sms-lån norge kunder i disse metaversene har vokst, blir merker glede i økende grad tiltrukket av å få kontakt sms-lån norge disse kundene i disse digitale verdenene der de har brukt tiden sin. “Det er ikke lenger i det vesentlige promoterende, som stasjonære reklametavler,” sier Yorio. “Det er mer som anledninger i digitale verdener der problemer oppstår. Det er mulig at du per sjanse kanskje godt per sjanse faktisk vil være fornøyd sms-lån norge en DJ og mulighet til gratis swag eller en akseptert person som kommer inn sms-lån norge avataren sin: Det er en interaktiv formulering for et produkt eller selskap å bli sms-lån norge kunder i en oppslukende digital atmosfære . ”

Massevis av hundrevis av hundrevis av kunder brister rundt i metavers hver dag, men det er likevel rolig en stor del av den globale befolkningen som ikke vet at disse verdenene eksisterer. Ikke desto mindre, når disse områdene fortsetter å vokse, vil markedsføring av produkter sms-lån norge rett eksistens til oss i disse verdenene endres til en ekstraordinær, spareffektiv formulering for markedsspørsmål, sier Yorio, og det er grunnen til at pakker reklamerer for slike gigantiske priser. “Eiendomsprisene på digitale rettigheter er rolig opp nesten fire tilfeller på fire måneder,” sier hun. “Eiendom sms-lån norge nøyaktig verdens rettighet oppnår vanligvis ikke (noensinne) det.”

Vil digitale pakker fortsette å like på samme avgift? Det er utmattende å gjenta. Likevel er folk som Yorio veldig fascinert av muligheten. “Folk er fornøyd sms-lån norge å spille i digitale verdener som Sims for 25 år nå, sier hun. “Akkurat her er riktig inkludert krypto til en ting som generelt er skrøpelig og allerede veldig elsket: Jeg formidler at det er en tiltalende aktivaklasse å huske på.”

Omsorg for alle investeringer, å inngå NFT krever en ærlig mengde undervisning, og begynner sms-lån norge å se etter å forstå markedet ved å spore historiske handler på varierte aktiva leksjoner. OpenSea, som er det største NFT-markedet på denne planeten, er en bemerkelsesverdig plan som skal læres og handler for alle slags NFT-er, alt fra kunst og kjøp og salg av spillkort til digitale verdener som Decentraland og digitale sportsaktiviteter. Og det kjennetegnes å veksle i hjemmet til turen. Så hvis rettighetens rettigheter eller, bemerkning, William Shatner, er ditt særpreg, kan det kanskje være den mest oppsiktsvekkende tegningen til fødselen.

Mer indre finans fra BiggerPockets

Solid indre finans- og monetære ferdigheter legger grunnlaget for verdig investering og bransjesuksess. Akkurat her vil du redde en hel haug sms-lån norge artikler skrevet av de aller fleste finanseksperter om spørsmål som å spare, tjene ekstra og investere. En solid informasjon om ikke-offentlig økonomi kan fremskynde din høyre eiendomsinvestering. En bemerkelsesverdig kredittpoengsum, noen penger i banken og solid rep-inntekt vil være nødvendige eiendeler for disse som søker å føde opp eller legge til sin rette eiendomsportefølje. For en ekstra inngående dialog og debatt om mest oppmerksomhetsopplevende praksis innen indre økonomi, at det er mulig, vil du også ønske å oversikt over styret for ikke-offentlig økonomidialog.

Ikke-offentlig økonomi

Leave a Comment