flytte-inn-i-en-sjekkliste-for-nytt-hus:-hva-du-trenger-som-ny-huseier

Flytte inn i en sjekkliste for nytt hus: Hva du trenger som ny huseier

I tilfelle du lager klar til å stenge for din ferske bolig, gratulerer! Det er ingen annen følelse som beundrer følelsen av prestasjon som følger sms-lån norge å handle en bolig. Enten du er en mest dominerende boligkjøper eller en erfaren huseier som kommer inn i din drømmehus, kan det hende du kanskje trenger ganske mange tanker som virker i tankene dine, og mye av det dreier seg om overføring.

Det vil kanskje virke beundrende at du har et fjell sms-lån norge problemer eller ikke lenger er det nødvendig å bestemme deg for å gå ut tidligere enn du snur nøklene i inngangsdøren til din ferske bolig, men mens du begynner å planlegge nå, vil du plassere deg selv for oppfyllelse på overføringsdagen.

For å opprettholde overgangen din mer ukomplisert, nådde vi ut til ekspertbehandlere og selskaper som spesialiserer seg på å møte din nye bolig, og ønsker å anskaffe en trinnvis veiledning av det totale mye eller ikke lenger er det nødvendig å bestemme ut tidligere enn du vokser.

Problemer å handle tidligere enn åndelig til en uvanlig leilighet

Tenk deg det eller ikke lenger, overføringsdagen begynner måneder tidligere enn den overførende lastebilen først parkerer for oppkjørselen din. Det er et par problemer, eller ikke lenger er det nødvendig å bestemme om du skal ut tidligere enn å laste opp lastebilen. Vi ødelegger det for deg nedenfor.

2 Måneder raskere enn passet

Cirka 2 måneder tidligere enn du vokser inn i din friske bolig, er det ganske mye sortering, innsending, kasting, rensing, donering, merking og ansettelse for å bestemme om du skal ut.

Mike Glanz, administrerende direktør i HireAHelper.com, et nettbasert marked der folk kan anskaffe lokale movers, gir noen retningslinjer for hvordan man kan skaffe organisert på 2-måneders etiketten.

“Innvi ved å sortere skap, skuffer, skap eller områder som kanskje eier oppmerksomhet tidligere enn du begynner å pakke,” råder Glanz. “Analyser hvilke objekter som trengs og hvilke gjenstander du kanskje tildeler sms-lån norge visp. Innvie å kaste eller donere gjenstander som utvilsomt ikke lenger gir visp eller markedsføre dem på et garasjesalg! ”

Glanz sier i tillegg at her er det tid for å opprettholde transportordninger for overføring av dag.

Mens det å ansette et pudgy-tjenesteoverførende selskap kanskje ser ut til å beundre den høyeste mulige formuleringen for å skaffe eiendelene dine inn i din friske bolig, er det ikke lenger i det vesentlige den mest dyrebare eller kostnadsløse effektivt alternativ. Glanz anbefaler å leie en overføringsbil fra et respektert selskap, omtrent som U-Haul, eller reservere en transportabel lagringscontainer, beundre PODS og ansette timeoverføring av arbeidskraft for å nå last og fremme av containeren for deg.

“Ved å møte transporten selv, beskytter du totalt et øye festet på eiendelene dine, og det er hundrevis av dollar rimeligere enn å ansette et pudgy-tjenesteoverførende selskap, ”Påstår Glanz.

1 måned raskere enn passet

1-månedersetiketten er når den får den totale intensjonen ned til det nisse. Når vi instruerer, eller ikke lenger, er det nødvendig å stabilisere bokser og begynne å pakke. “Pakk gjenstander som du ganske enkelt ikke lenger vil utøve i løpet av neste måned,” anbefaler Glanz.

Det er i tillegg tid for å begynne å kontakte de mest ferske og ferske forsyningsselskapene, kabelselskapene, søppelelimineringsselskapene og innfødte aviser for å bestride dem om en pausedato på de ferskeste sted og oppstartsdato for fersk syltetøy. Du må kontakte:

 • Elektrisitets- og bensinleverandører
 • Vann- og avløpsmiddelleverandører
 • Kabel, rekorddata motorvei og mobil telefonleverandører
 • Vitenskapelige og tannlege leverandører
 • Forsikringsleverandører (bil, bolig , helse, eksistens)
 • Banker og bankkortselskaper
 • Pleie i bakgården, landskapsarbeid og snø eliminasjonsleverandører
 • Fryktbedrifter
 • Barnas evner
 • Arbeidshuset ditt
 • Magasiner, aviser og annet abonnement leverandører

Glanz understreker at ved å få dette ut av intensjonen som nå, vil du opprettholde åpenbart at verktøy, energi, kabel og andre krav til din ferske bolig utvilsomt vil være lett tilgjengelig i markedet, må du vokse inn.

1 uke raskere enn passet

En uke tidligere enn vispen, er det den totale intensjonen ned til ledningen. Som en konsekvens av at du har taklet vispen ett skritt av gangen, er alt som er igjen å bestemme deg for å oppnå pakking, bytt adresse og pakk deg selv et overføringsoverlevelsessett.

“Billett boksene dine slik at det totale overførende mannskapet ditt vet hvor du skal plassere eiendelene dine,” antyder Glanz. Du kan kanskje utføre dette ved å utøve helt forskjellige fargede pakningstape for hvert enkelt personrom for din ferske bolig. “Den formuleringen, ved formulering av utpakking, vet du sms-lån norge et glimtende glimt hvor boksen går basert på fargen på pakningstapen,” forklarer Glanz.

På dette nivået anbefaler Glanz å avslutte det totale overføringsprosjektet ved å lage en avtale sms-lån norge en låsessms-lån norge for å veksle låsene ved den ferske syltetøyet ditt, og gjøre klar kostnad for dine movers, lede en ønskelig feiing og videresending av e-post til din nye adresse.

Hva du skal gjøre når du er begeistret

Det er øyeblikket du har sett frem til: overføring av dag! Som en konsekvens av at du utvilsomt har gjort deg klar for den mellomliggende tiden de siste to månedene, er det på tide å plassere alt det utmattende arbeidet til handling.

I tilfelle du har fått eldre yngre folk som er i et rom for å hjelpe deg sms-lån norge pakking og utpakking, må du ha åpenbart at du bare gir dem noe å bestemme seg for ute, spesielt mens du ikke trener ekspertbehandlere.

“Barndommen er vanligvis en tidsslukende distraksjon på overføring av dag fordi de blir kjedelig veldig flåte,” sier Glanz. “Absorber den yngre folkesuksesspakken, skaff ut bokser, og la dem trene boksen og bobleplasten i et ut-av-formuleringshuset hvor de er fri til å utøve dem som tilbehør til deres kreativitet.”

Hvis du leide en lastebil som overførte, må du være klar over at du bare har tenkt deg bensin og tid til å skaffe deg til din friske bolig. I tilfelle du hyret timeoverføring av arbeidskraft for å fremme lastebilen, må du være åpenbar at du bare er på samme nettside i forhold til utseende.

Krav til omgivelser oppover boligen din

Før du pakker ut boksene dine, anbefaler Nathan Green, en ekspertbehandler hos A til Z Cleaning, å dyprengjøre det ferske huset ditt, slik at du kanskje samtidig kan rense huset og eier en ny start på din nye adresse.

Når du har oppnådd rensing, del og overvinn plikten til å pakke ut for å opprettholde formuleringen ekstra håndterbar. I tilfelle du har fått yngre folk, anbefaler Glanz å få det yngre folk til å bosette seg først.

“Oppnå å dekorere rommet deres sms-lån norge topp prioritet,” sier Glanz. “Selv du må ha utallige andre problemer å bestemme deg for når du går ut, og å få en baby til å føle seg tilfreds i det friske rommet deres vil lette en av de nødvendige terrorene som følger sms-lån norge en alternativ.”

I tillegg til å prøve å lage syltetøyet ditt ved å spesialisere deg i et enkelt rom om gangen. Ikke stress deg selv sms-lån norge å prøve å pakke ut det totale huset virkelig nå. Innvi i et enkelt rom og visp av boligen i et tilfredsstilt tempo. Ikke lettest, vil dette holde utpakningen ekstra organisert, det vil i tillegg hjelpe pause såret ved å beskytte deg fra å prøve å fjerne og piske tunge gjenstander for flåten.

Uvanlig bostedssjekkliste

Nå som dere alle sammen er flyttet inn, er det et par friske gjenstander som du kanskje eier for syltetøyet ditt – spesielt hvis den utdaterte syltetøyet ditt ble til et hus.

1. Uvanlige låser og nøkler

Å sørge for at den ferske boligen din er fin og stabil, skal være en av de mest nødvendige funksjonene for å gjøre deg klar til visp, så vær tydelig at sikkerheten er en forrang.

Bytt den totale låsen for den ferske boligen din for å opprettholde at ingen du ikke kjenner har en nøkkel til syltetøyet ditt, langs de utdaterte eierne. En hyppig gjenstand som huseiere pleier å utelate midt i å overføre glede er å lage reservenøkler. Det er topp å i tillegg bygge bestemte skjulesteder for dem i nødstilfeller. Ikke bare fjern en falsk stein og håp på det riktige – streve upresise steder som en blivende tyv ikke ville observere. I samme retning må du bestride alle utstyrsleverandører for et åpenbart hus for leveranser mens du ikke bor, slik at du kanskje styrer bestemt av veranda-tyveri.

2. Røykvarslere

Røykvarslere må ikke endres lenger enn hver 11 år, så vær tydelig at det for å teste at røykvarslerne dine er oppdaterte.

En røykfrykt ønsker å bli installert på alle nivåer i boligen, som ligger stengt til soverom der folk sover.

3. Brannslukker

Verdig beundring sms-lån norge røykvarslerne, du må opprettholde at det er å eie oppdaterte brannslukningsapparater. Vær åpenbar når du plasserer dem på steder sms-lån norge neste sannsynlighet for brann, beundre kjøkkenet, vaskerommet og garasjen.

4. Karbonmonoksiddetektor

“CO, kontinuerlig kalt 'den stille morderen', er hovedsakelig den mest mote grunn til å forgifte dødsfall i USA,” sier Emily Long, en boligsikkerhet ekspert sms-lån norge ASecureLife.com. “[Carbon monoxide detectors] Rekkevidde i modeller som spenner fra hyppige batteridrevne til ordnede sensorer som integreres sms-lån norge sikkerhetsprogrammer og mobilapps.”

Long anbefaler å sette en detektor som stammer fra hvert sovehus også i områder som beundrer kjøkkenet og kjelleren.

5. First Abet And Cleaning Affords

Det er et par ekstra nødvendige gjenstander du kanskje kanskje trenger for å beskytte syltetøyet ditt sunn, god og ryddig.

Et første reduksjonssett, for å illustrere, lar deg adressere eventuelle ulykker som vil skje rundt boligen, enten det er et uhell sms-lån norge et instrument eller rett og slett en glidefeil på kjøkkenet. Det er et rett forslag om å eie disse gjenstandene:

 • Bandasjer
 • Saks
 • Hansker uten latex
 • Tape
 • Gasbind
 • Termometer
 • Aspirin

Tilsvarende er ingen ny bolig total uten et vellykket lager renseskap. Nedenfor er et par rensetilbud du trenger å eie på hånden så raskt som du vokser inn:

 • Sølepanne og kost
 • Vakuum
 • Tørkepapir
 • Søppelsekker
 • Håndsåpe
 • Antibakterielle våtservietter
 • Støvkost
 • Vaskemiddel

Avhengig av dine dypeste ønsker, kan denne posten kanskje variere.

6. Kjøkken gir

Bla gjennom hvilken som helst kjøkkenkatalog, så ser du at det er nesten ubegrensede kjøkkenoppgraderinger som du kanskje kan legge til i ønskelisten. Når det er sagt, vil de fleste husholdninger stole på et par nødvendige gjenstander av utstyr for å starte:

 • Tallerkener og boller
 • Kopper og krus
 • Redskaper
 • Oppvaskhåndklær
 • Søppelkasser
 • Matcontainere
 • Gryter, panner og bakeplater
 • Oppvasksåpe
 • Kniver
 • Grytekluter
 • Skjærebrett
 • Målekopper
 • Tørkestativ
 • Svært avgjørende stoffer (olivenolje, salt, pepper og krydder)

7. Must-Haves i stuen

Salongen din trenger ikke å være fullt møblert, må du først piske i syltetøyet ditt, men de første delene av huset ditt er et veldig viktig første skritt mot å få et underlig og fantastisk hus til å føle deg beundre en frisk bolig. Du kan kanskje begynne å sette opp et rolig hus for deg og din familie ved å sikre at du ikke lenger har lavere enn de neste objektene:

 • Fasettbord eller salongbord
 • Fornøyde sitteplasser
 • TV-skap eller veggfeste
 • Ekstra tepper og kasteputer

8. Soveromskrav

Etter en lang dag sms-lån norge rensing, dekorering og overføring, er et tilfredsstilt, stressfritt soverom helligdommen eller ikke lenger er det nødvendig å oppdatere og sette sammen for din neste dag av utpakking. Derfor må du opprettholde at hvert soverom er innredet sms-lån norge disse eiendelene:

 • Madrass og madrassramme
 • Sengetøy
 • Putetrekk
 • Skånsomme og tunge tepper
 • Hengere
 • Skuffer eller oppbevaringsbeholdere

9. Opplegg for arbeidskraft

Selv om vi ikke lenger antar at hver familie vil kreve arbeidskraft, bruker stadig mer yrkesaktive fagfolk ikke lenger enn en tildeling av arbeidstid i trøsten til huset sitt. I tilfelle du trenger å anskaffe reduksjon for å jobbe i pausen av innkastshelgen, må du være klar over at du ganske enkelt har fått det totale partiet eller ikke lenger er det nødvendig for å beskytte produktiv for din ferske bolig. For ganske mye folkemusikk involverer det:

 • Skrivebord
 • Energistripe
 • Bygg av arbeidsstol
 • Datamaskin
 • 2. videoshow
 • Innleveringsskap
 • Makuleringsmaskin

10. Toalettstifter

Toaletter er et annet hus i boligen som du bare trenger å eie vellykket lager så raskt som du kanskje reflekterer over. Det er åpenbare deler av toalettet, omtrent som fordelaktige tepper eller håndklær, som du kanskje kanskje bestemmer deg for å legge til når overføringen er over, og toalettene dine får langt mindre fottrafikk. Likevel, ofte, må du sette sammen toalettet ditt sms-lån norge neste plate:

 • Toalettrengjøringsmidler
 • Badekarmatte
 • Håndklær
 • Bade teppe
 • Toalettartikler
 • Rengjøring av såpe og sjampo
 • Tannbørsteholder
 • Raskkurv
 • Toalettbørste
 • Avløpspumpe

11. Leveringskrav

Det er tidene da utleieren tok seg av plenen din. I tilfelle du kommer inn i en bolig for første gang, er det et par krav til utganger som du kanskje eier.

Disse består av:

 • Gressklipper
 • Spade
 • Rake
 • Weed whacker
 • Skyvkost
 • Bakhageslange
 • Bakgårdssprinkler
 • Edger
 • Snøfreser
 • Verktøysett

Endelig er dette ikke en totalrekord. I tilfelle du er en stor fan av gårdsarbeid, som du kanskje eier et par forskjellige gjenstander, men denne posten må skaffe deg rett opp, vær oppmerksom.

12. Tidy Residence Tech

Primært basert på pengene dine, kan du kanskje ønske deg et par forskjellige problemer installert for papirstopp av sikkerhets- eller sikkerhetsårsaker. Residensautomatiseringsteknologi er den mest oppdaterte mani, og når sms-lån norge det et par høyteknologiske sikkerhetsenheter for å beskytte din papirstopp. Nedenfor er noen teknologiske gode boligforbedringer for å skaffe deg begynte:

 • Sikkerhetskameraer innendørs og utenfor døråpningene
 • Sirkulerende sensing milde inventar
 • Ryddige høyttalere og show
 • Ryddige plugger
 • Videodørklokker

Backside Line

Så verdig tid, vitalitet og pengepisk til overføring – hvilken formulering det er et stort utvalg av alternativer for planene dine om å vispe feil. Ikke desto mindre gjør du deg klar for vispen, slik at du kan takle eventuelle sperringer som forlenges langs intensjonen der, og det lar deg begynne å ha det gøy sms-lån norge den friske boligen din som en flåte som du kanskje kan reflektere over. Mens det er andre sjekklister du kanskje kan støte på mens du overfører, håper vi at denne tilbyr deg et nettopp startnivå for å komme inn i din friske bolig.

Gjør du har noen retningslinjer for overføring, må du ignorere? Opplyst oss i kommentarene nedenfor, og vær tydelig på å lære av våre andre retningslinjer for overføring.

Leave a Comment