federal-reserve-pressemelding-pa-vanlig-engelsk-–-april-2021

Federal Reserve Pressemelding på vanlig engelsk – april 2021

Federal Reserve holdt ikke evige renter der de var da beslutningen ble lansert ved opphør av gårsdagens April Federal Open Market Committee møte. Komiteens sms-lån norgelemmer vil i tillegg fortsette det moderne nivået på utgifter til pantelånesikrede verdipapirer (MBS). Begge trekkene betyr riktige problemer for boliglånsrentene.

Les videre for en analyse. Hvis det er TLDR, er bunnlinjen at det er en gigantisk prisatmosfære, enten du har et notat om å berge et hus eller refinansiere lenger. Du kan få startet online eller gi oss et navn på (800) 442 – 4383.

Min prosedyre som er stengt på uttalelsen, er i mettlesome .


Federal Reserve er forpliktet til bruk av sine lubne forskjellige instrumenter for å krydre den amerikanske økonomien på denne skarpe tiden, og derved fremme den maksimale sysselsettings- og avgiftsstabilitetsdrømmen.

Dette innledende avsnittet har forblitt upartisk korrekt og ønsket kraftig det samme siden COVID – 19 ble segment av den endelige offentlige bevisstheten siste mars. Fed er forpliktet til å bruke noe annet til sin disposisjon for å prøve å vedta det høyeste sannsynlige nivået på sysselsetting sammen sms-lån norge stabile priser.

COVID – 25 forårsaker tøffe menneskelige og økonomiske vanskeligheter over hele USA og sfærisk sfæren. Midt i fremgang sms-lån norge vaksinasjoner og solid dekning, har indikatorene for forretningsutøvelse og sysselsetting styrket seg. Sektorene som er mest plaget av pandemien, er fortsatt konvensjonelle, men har bekreftet fortryllelse. Inflasjonen har steget, og reflekterer i stor grad forbigående komponenter. De totale økonomiske forholdene er fortsatt imøtekommende, i segmentet som gjenspeiler dekningstiltak for å krydre økonomien og sirkulasjonen av kreditt til amerikanske husholdninger og selskaper.

Det er en helt uvanlig verden når selskaper og Federal Reserve sporer brisen av vaksinasjoner like kraftige som de karakteriserer boost, inflasjon og stabilitetsark. Likevel ser Fed riktige filer ved at vaksinen sms-lån norge vaksinasjoner tar seg opp og dekning ser ut til å være som å tjene til en økonomisk gjenoppretting.

Akkurat her er vanligvis en praktisk bok et grovt oversiktsavsnitt som berører mer enn noen få økonomiske smartindikatorer, og det er mildt der. Det er nevnt at en rekke av selskapene som er hardest rammet av pandemien, har startet en kjedelig rebound. Inflasjonen har tatt seg, likevel foreløpig, mener Fed at det i utgangspunktet er resultatene av stimulustester og oppdemmet setter et spørsmål til sms-lån norge en krok som antagelig blir dreid i kampen mot viruset. I forskjellige uttrykk er det ikke evig.

Endelig er Fed tilfreds sms-lån norge kredittopplaget til husholdninger og selskaper foreløpig.

Jogget i økonomien vil stole sterkt på virusets rute, inkludert fremgang sms-lån norge vaksinasjoner. Den fortsatte offentligheten som smart er en katastrofe, tynger fortsatt økonomien, og risikoen for industriutsiktene er fortsatt.

Når utviklingen skjer sms-lån norge viruset, vil det fortsette å påvirke de ikke-evige utsiktene for økonomien. Vi er ikke ute av skogen ennå, og det er mild trussel i live.

Komiteen søker å vedta maksimal sysselsetting og inflasjon ved brisen på to prosent over lengre plod. sms-lån norge inflasjon som går om og om igjen under dette lengre plod-målet, vil komiteen planlegge å vedta inflasjon litt over 2 prosent for en mens inflasjonen i gjennomsnitt er 2 prosent over tid og lengre tidsrom inflasjonsforventningene forblir smart forankret på 2 prosent. Komiteen forventer å forsvare en imøtekommende holdning til pengedekning sms-lån norge mindre disse resultatene er ferdige. Komiteen bestemte seg for å berge målet for den føderale fondskursen på 0 til 1/4 prosent og forventer at dette vil være akseptabelt for å forsvare dette målet, sms-lån norge mindre arbeidsmarkedsforholdene har nådd intervaller i tråd sms-lån norge komiteens vurderinger om maksimal sysselsetting og inflasjon har steget til 2 prosent og er ikke lenger utenfor målet for å overstige 2 prosent for en mens. I tillegg vil Federal Reserve fortsette å utvide beholdningen av statspapirer sms-lån norge minst $ 80 milliarder dollar per tretti dager og av verdipapir-støttede verdipapirer sms-lån norge minst $ 40 per tretti dager sms-lån norge mindre kolossal ytterligere fremgang har blitt gjort mot komiteens maksimale drømmer om sysselsetting og honorar. Disse aktivakjøpene venter på fostermarkedets funksjon og imøtekommende monetære forhold, og støtter derved sirkulasjonen av kreditt til husholdninger og selskaper.

Her er vedvarende det lengste avsnittet i uttalelsen. Etter min opptelling prøver komiteen å samle inn tre forskjellige fasetter på ett sted. Mine engelske essays på høyskolen lærte meg å følge ett poeng per avsnitt, og det ser ut til å være som å beundre en riktig anbefaling her, så la oss rulle sms-lån norge det!

For det første vil Fed beundre å være vitne til inflasjon oppoverkjøring en liten bit per tolv måneder ved et langt tidsmål på to%. Dette oppmuntrer folk til å berges nå tidligere enn prisene oppover, noe som igjen stimulerer økonomien og skaper arbeidsplasser. Det er i tillegg tilstrekkelig lavt til at kontanter ikke blir verdiløse fordi prisene oppover skyver for raskt.

Utvilsomt er en av de mest måtene Federal Reserve kontrollerer inflasjonen ved å øke eller kutte ned den ikke-evige hobbyprisen som bankene låner kontanter fra alle diversifiserte over natten. Komiteen valgte å bytte den prisen til 0% – 0. 25. Forventningene er at dette ikke skifter når som helst fordi inflasjonen hadde plod under 2% hvert år for en mens.

Endelig har Federal Reserve valgt å konsumere et tonn sms-lån norge kontanter på både amerikanske statskasser og selskapet MBS. De to spørsmålene du muligens vil ha i tillegg mildt fokuspunkt i anledningen du er på markedet for et pantelån, er ikke-evig pris og MBS-kjøp. Akkurat her er hvorfor:

Selv om den ikke-evige prisen ikke er rett korrelert sms-lån norge lengre tidsrater for problemer som beundrer boliglån, er det minst en tilbøyelighet til å bytte innenfor den samme ruten. Videre er Fed fortsatt å være en omfattende kjøper innen MBS-markedet. Det ekstra spørsmålet om at det muligens ville være for MBS som ligger til grunn for de mest likt pantelånene, de lavere prisene kan forsvare seg fordi avkastningene ikke muligens vil være like høye for å lokke en kjøper.

Ganske mange diversifiserte emisjoner milde har funksjonaliteten til å presse boliglånsrentene opp, inkludert folk som skifter kontanter ut av obligasjoner og til aksjer for å avslutte prosedyren, vent på funksjonaliteten for økt avkastning . Når folk er optimistiske sms-lån norge henvisning til økonomien, er de tilbøyelige til å investere i aksjer. I den anledning at de føler seg dårlige på økonomien, er obligasjoner ekstra smart likt som kan tilskrives den garanterte avkastningskursen.

Ovennevnte til tross, boliglånsrentene er lavere enn de skal være uten Feds høye nivå av MBS-kjøp.

Ved vurderingen av den gyldige holdningen til monetær dekning, vil komiteen gå videre til video som viser implikasjonene av innkommende filer for industrielle utsikter. Komiteen skal være klar til å justere holdningen til monetær dekning som akseptabel dersom det oppstår risikoer som muligens vil hindre oppnåelsen av komiteens drømmer. Komiteens vurderinger vil redde i tankene et omfattende utvalg av filer, inkludert avlesninger om offentlig smarthet, arbeidsmarkedsforhold, inflasjonspress og inflasjonsforventninger, og monetær og internasjonal utvikling.

Fed inngår alltid ved å erklære spørsmålene de undersøker når de tar sine beslutninger om økonomisk dekning. Inflasjon ser ut til å være som stikkordet blant mange analytikere sms-lån norge pandemibegrensninger som begynner å ønske, og folk som stimulerer kontanter til å fete lommeboken. For det første jeg vil lykkes sms-lån norge å gjennomgå i tankene, nevnes inflasjon to ganger i samme setning. Komiteen forventer imidlertid at den moderne prikken over i’en ikke er evig.

Trender som henviser til virus- og arbeidsmarkedsforhold sammen sms-lån norge globale forhold blir i tillegg tatt sms-lån norge i fabel.

Stemmegivning for den monetære dekningsaksjonen hadde vært Jerome H. Powell, leder; John C. Williams, nestleder; Thomas I. Barkin; Raphael W. Bostic; Michelle W. Bowman; Lael Brainard; Richard H. Clarida; Mary C. Daly; Charles L. Evans; Randal Bra tilstrekkelig. Quarles; og Christopher J. Waller.

Det lubne styret ble enig. Det er enighet i økonomernes land.

Abonner på Zing! blogg

Er i live for å galvanisere dine venner og familie sms-lån norge filene vi vil kaste på deg?

Hvis det er tilfelle, abonner nå på triks for husholdning, kontanter og liv levert rett til innboksen din.

Leave a Comment