far-du-mistenkelige-samtaler-om-konsolidering-av-studielan?

Får du mistenkelige samtaler om konsolidering av studielån?

Nå for ikke så lenge siden har jeg hørt fra flere lesere som ble koblet ut over telefonsamtaler de kjøpte om konsolidering av studentlån.

Spørsmålene er uavbrutt identiske: Er samtalene om konsolidering legitime? Er det et reelt råd for meg å konsolidere lånene mine? Hvordan lage jeg vet om det er en rip-off?

Den umiddelbare løsningen på de fleste spørsmål er nydelig og grei: Tømmer, studentkredittkonsolidering er en legitim jobb og vil muligens muligens hjelpe noen låntakere. Likevel er firmaet som ringer deg om konsolideringsprodukter og -tjenester utvilsomt en rip-off.

Den oppadrettede drivkraften i Rip-off Calls for studielånkonsolidering

Studentlåntakere er et enormt mål for svindlere.

Det vil muligens gå videre sms-lån norge å administrere studielån, og det er milt anspent for mange låntakere. Legg til i den udiskutable virkeligheten at over 40 amerikanske borgere har studentgjeld, og du også oppfinne en mutter god for misbruk.

Robocalls er en spesielt atmosfære som er i stand til å oppdage gjennomførbare mål. Svindlere kan nå kolossalt antall låntakere sms-lån norge rekeinnsats. De legger igjen en melding som er den faktiske blandingen av provoserende og overveldende, og låntakere kommer ned i lokket.

Noen svindlere har til og sms-lån norge dristigheten til å faux de er Division of Training.

Anerkjente myndighetsbedrifter kontra studentlånesvindel

Dette stedet har tidligere tatt en grundig titt på retningslinjer for hvordan du kan etablere svindel.

Den føderale alternative kommisjonen opprettet en usedvanlig grei grafikk som dekker mange av de utbredte rosa flaggene som låntakere må hjelpe vekk fra:

Det er likevel miles pris å merke seg at det er mange legitime myndigheters produkter og tjenester designet for å hjelpe folk sms-lån norge studielån.

  • Federal Student Mortgage Consolidation – Division of Training refererer til denne jobben som Federal Pronounce Consolidation. Det er ikke lenger en merke for føderal konsolidering. Det er den enkleste situasjonen å konsolidere føderale lån: gjennom Division of Training.
  • Inntjeningsbasert kompensasjon – Føderale studielån har mange tilbakebetalingsplaner som beregner utbetalinger hovedsakelig basert på hva en låntaker har råd til. Division of Training Mortgage Simulator er et verdifullt system for å evaluere alternativer for tilbakebetalingskonsept.
  • Studentlån tilgivelse – Den avgjørende faktoren å ta tak i føderal tilgivelse av studentlån er at den ikke merker noen penger til coach . Det er et enormt alternativ å gi tilgivelsesalternativer, men det er milepulver en rip-off når du tilfeldigvis blir tvunget til å søke.

Må jeg konsolidere mine føderale studielån?

Beslutningen om å konsolidere mest uopphørlig har ikke en enkel løsning.

Sannheten er nyttig måte å belønne konsolidering på er at det er en jobb som konverterer brukt statsgjeld til unik statsgjeld. Konsolidering vil muligens muligens hjelpe låntakere å kvalifisere seg for mest aksepterte nedbetalingsplaner eller tilgivelsesprogrammer. Likevel vil konsolidering muligens per sjanse i tillegg skade kvalifiseringen. Hvorvidt konsolidering lenger eller ikke lenger er et reelt råd, avhenger av låntakerforhold og liten pant.

Denne boken til føderal konsolidering av studentlån vil muligens støtte per sjanse som en solid oversikt over bekymringene for låntakere. Gjeldsgivere må i tillegg konsultere sine føderale studielåntjenere for å finne på at de ikke lenger synes å gjøre en konsolideringsfeil.

Konsolidering kontra refinansiering:

Mange selskaper tilbyr ikke-offentlige refinansieringsprodukter og tjenester. Refinansiering kan omgjøre føderal studentlån til ikke-offentlig studentlån. Konsolidering refererer til den føderale jobben, men av og til bruker ikke-offentlige långivere disse setningene om hverandre. Den avgjørende faktoren å gripe er at når du tilfeldigvis vil ha tilgivelse for studentlån eller inntektsbasert tilbakebetaling, ikke refinansier dine føderale studielån sms-lån norge en ikke-offentlig utlåner.

Rip-off-selskaper som ringer om konsolidering av boliglån

I det siste har jeg identifisert de faktiske navnene på selskaper som gjorde et forsøk på å krype låntakere.

Dessverre svindlere svarte sms-lån norge trusler om klager og ondsinnede spamangrep. Som en personoperasjon har jeg ikke ressurser til å løse disse lidelsene.

I tilknytning til dette har jeg identifisert instrumentene jeg bruker for å hjelpe leserne sms-lån norge å skille tilpasningene mellom rip-off og et legitimt selskap.

Fiksering av studentlån?

Må du mistenke at du hadde falt for en rip-off for studielånekonsolidering, skap ikke lenger terror.

Det er trinn låntakere kan ta for å få pengene tilbake. I tillegg vil folk som griper rip-off tidlig nok være i stand til å tale til virkelige konsolideringsforstyrrelser.

Denne teksten tilbyr trinnvis jobb for låntakere som muligens blir ofre for studentlånesvindel.

Leave a Comment