eksisterende-salg-av-boliger-i-en-periode-med-begrenset-varelager-–-oppdatering-av-eiendomsmarkedet

Eksisterende salg av boliger i en periode med begrenset varelager – Oppdatering av eiendomsmarkedet

Beholdningen er stram pålitelig nå, og det er ikke noe bedre signal om det enn nåværende boligsalg, som falt moderat til tross for høy etablere et spørsmål til. Når du stiller spørsmål til er der og salg ikke er, er det et par du kan bedømme skyldige, hver relativt innbyrdes relatert. La oss kontakte det tidligere enn å komme til å slappe av overskriftene.

Den romslige historien

Eksisterende boligsalg falt i mars sms-lån norge 3,7% til en sesongjustert årlig rate på 6. 001 millioner. Bruttoomsetningen er uoppregnet skyhøy, opp 15. 3% siden mars i fjor, men det er to problemstillinger som er berettiget til varmen.

For å undersøke disse tallene i sammenheng, hjelper det å forstå at de ble lansert måneden etter serien. Hvilken kapasitet som denne sannheten, en initiativtaker i april, fortjener til mars for data. Innenfor tidsrammen ble denne informasjonsdata omgjort til så snart de ikke var spente, var boliglånskostnadene mye bedre enn de er nå. Det har en begrensende avvikling av budsjettene.

Å kombinere bekymringene om egnethetsbudsjett som er forårsaket av høye kostnader, er sannheten at sms-lån norgeianmerket for et nåværende hjem nå er en heltidens legende på $ 329, 111. Og når du tilfeldigvis skal undersøke et enkeltfamiliehjem, ble sms-lån norgeianmerket til så snart $ 334, 500. Sett på i tilfelle glid av årlig takknemlighet, er disse oppe 17. 2% og 18. 4%, henholdsvis.

Selv om en kjøper har pengene, vil de veldig pent prøve å oppdage hjemmet de trenger. Det ser ut til at kjærligheten vi uttaler dette hver måned, men gir forblir ekstraordinært tynn. Ved den varme salgsgleden, ville hvert eneste hjem på markedet på den tiden legenden ble til så snart det ble lansert i april, vokse seg utstyrt innen 2,1 måneder. Det er utvilsomt et selgermarked.

Når du er en kjøperagent på dette tidspunktet, er det avgjørende å bli utholdende sammen sms-lån norge kundene og oppnå det mest effektive for å holde dem tilbake i et bestemt tankerom. Innen den mellomliggende tiden, når du tilfeldigvis er detaljiseringsagent, har det kanskje ikke vært noe bedre tidspunkt på noen plan. Opplev å søke på disse gavene som rulles inn i legenden. En tommel er i utgangspunktet på vekten.

Info du kan bruke

Dette legendariske stykket ble til så snart det ble etablert sammen sms-lån norge støtte fra Econoday. 1 La oss rulle gjennom et par motsatte overskrifter.

User Label Index (CPI)

Brukerprisene steg 0,6% i løpet av mars måned og økte sms-lån norge 2,6% i løpet av året. På den motsatte siden, da måltider og vitalitet ble fjernet, var prisene lettest sms-lån norge 0,3% og 1,6% siden siste mars.

Av eksplisitt gap til trofast eiendomsmegler er sannheten at prisene på husly steg sms-lån norge 0,3% og 1,7% årlig. Selv om her vanligvis er dårligere enn de andre hjemmemarkeringsindeksene, er det milevis en enorm komponering for denne indeksen.

En årsak til dette skillet fra andre hovedindekser elsker den fra Federal Housing Finance Agency (FHFA) og Case-Shiller er at i motsetning til de to motsatte som sanger hjemmepriser, sporer dette leie og eier en identisk leie. Innehaverens identiske leie ser ut til å være som hvor uovertruffen det vil koste en nåværende leilighetseier å ansette en identisk mengde hjem.

Brutto salg i detaljhandel

Detaljhandel i mars måned økte sms-lån norge 9,8% totalt og 6,8% i kjernekategorier, i stor grad forsterket av stimulansjekkene som rammet bankkontoen til mange amerikanske borgere.

Innenfor boligen vi elsker så enestående, er sannheten oppmerksomhetsfangende at salget av å sette opp gaver var oppe 15.1%. Bruttosalget av elektronikk og apparater økte 11. 5%.

Boligmarkedsindeks

Byggherrens selvtillit innen boligmarkedet ble til så snart som et eneste punkt i april for å komme tilbake på 83. Selv om det er lavere enn legenden om 96 i november understreker dette en oppfatning i en alvorlig stabil fremtid for bolig.

Nylige salg økte sms-lån norge 1 poeng på 90. I løpet av den mellomliggende tiden gikk salget de neste 6 månedene ned to deler på 83. På den motsatte siden ble besøkende på nettsteder av ferdighetshandlere som ruslet gjennom hjem, forvandlet til så snart opp 3 deler på 75.

Nylig boligbygging

Ferdig boligutvikling ble til så snart opp 17. 6% sms-lån norge en sesongjustert årlig rate på 1. 58 millioner. Akkurat her er 23. 4% over glien i mars 2021. Enfamilieautorisasjoner var 1. 100 millioner , opp 5,3% i løpet av måneden, hadde flerfamilieboliger 476, 001 enheter utført.

Når vi ser på bolig begynner, var disse oppe 19. 4% ved 1. 739 millioner, 40% over samme tid for et år siden. Enefamilien begynner var oppe . 3% ved 1. 238 millioner. Innenfor den mellomliggende tiden, 500, 001 enheter for flere familier ble startet.

Før eller senere, la oss kontakte tillatelser for fremtidige bygg. Disse økte sms-lån norge 2,7% ved 1. 800 millioner og 37. 2% bedre i løpet av året. Tillatelser til eneboliger økte sms-lån norge 4,6% ved 1. 199 million. Innenfor den mellomliggende tiden, 650, 001 multifamily-enheter ble godkjent i mars.

Nylig bolig Brutto salg

Vi hadde en avmatning innen salget av nåværende boliger stort sett tidligere, men salget av moderne hjem var opp 021. 7% i mars for å gjøre et utvalg sms-lån norge en årlig sats på 1. 23 millioner. På motsatt side har dette en tendens til å være en sannhet er ustabil indeks. Som et eksempel økte salgstallene til desember 199 , 000.

Hvilken kapasitet som av dette, har det en tendens til å komponere mening å se fortjeneste på en 3-måneders indeks. Akkurat her er det opp 2,6% på 959, 000. Påstanden om salg av moderne hjem er teknikk oppe, men her er kastet av låsingen som startet siste mars.

Omtrent en av utvidelsene i salg ble til så snart som tilsynelatende drevet av reduksjoner gitt av byggherrer. Kostnadene var ned 4,4% til en sms-lån norgeian på 334, 800, som er nede fra en nylig høyde på $ 365, 300 fortjeneste i desember. Gi dessuten falt fra 4,4 måneder til tre. 2 måneder. Mens det ikke lenger er moderat så stramt på salgssiden fordi det nåværende hjemmemarkedet er, er jevnheten lite begeistret sammenlignet sms-lån norge byggherrens ønske.

Case-Shiller Residence Label Index

Både sms-lån norge og uten sesongjustering økte boligprisene sms-lån norge 1,2% i februar. De har nå steget 12. 9% i året i denne indeksen, som er en rullerende 3-måneders moderasjon av alle fjerne transaksjoner i USA

FHFA Residence Label Index

Kostnadene økte sms-lån norge 0,9% og 12. 2% i forhold til året i slutten av februar i denne indeksen. En av de største problemene som er presentert når det gjelder variasjoner, er at denne ikke er en 3-måneders moderat, og den er dessuten lettest i takt sms-lån norge utdaterte fakultetslån støttet av Fannie Mae og Freddie Mac. På den motsatte siden er det som er prinsipielt at ingen emner hvilken beregning du bruker, prisene stiger raskt.

Selvoppfatning av bruker

Total personers selvtillit forvandlet til så snart opp 15. 7 deler til 151. 7. Det som må være sannheten, er spennende for dette personellet, er at hjemmeshopping for planer for den kommende fremtiden er oppe.

Ufullkommen innenlandsk produkt (BNP)

Den totale økonomiske utviklingen i 2. kvartal ble snarere en økning på 6,4%, mens utgiftene til personlig forbruk steg 11. 7%. Internt, boliginvesteringer ble til så snart opp 11. 8%. Det er fortsatt passende utvikling i markedet.

Ventende bolig Brutto salgsindeks

Venterende boligsalg økte sms-lån norge 1,9% til et indeksnivå på 111. 3. Fordi denne indikatoren sporer bytte av hjem sms-lån norge en fjerne eksponere bosetning på plassering, er det hensiktsmessig en hovedindikator for nåværende boligsalg. Totalt sett, hvis dette tallet er større i mars, vil det i de fleste tilfeller planlegge nåværende boligsalg bli bedre i april.

Lånerenter

Federal Reserve valgte å holde tilbake kortvarige hobbykostnader der bankene låner penger over natten i deres nåværende område mellom 0% – 0. 25). Blandet sms-lån norge sannheten om at de er unexcited dedikert til å kjøpe $ 40 milliarder av pantesikrede verdipapirer per måned på dette tidspunktet, det hjelper sms-lån norge å holde tilbake boliglånsavgiftene lave.

Tidligere politikk overfører USA og nedturer av industriell restaurering også andre mennesker inn og ut av obligasjonsmarkedet. I dag har noen ekstra skuffende økonomiske data om sysselsettingsaspektet reddet andre i obligasjoner, noe som er fantastisk for pantelån. Hver gang du har skaffet deg kunder som venter på markedet, men ellers er forberedt på å fjerne det, er det mest liv som en unexcited plan konkluderer i anekdote som forteller dem at det er en fantastisk tid å handle.

Den autoriserte satsen for et utdatert fakultet 30 – årslån sms-lån norge 021% nedgebyr og 0,6 deler betalt i utgifter, i takt sms-lån norge Freddie Mac, ble til så snart ned et par fundamentdeler til 2. 099% siste uke. Dette har falt fra 3. 30% siste år.

Innen den mellomliggende tiden er den typiske prisen for en 15) – årsmonteret pant falt en enkelt stiftelse til stede 2,3% sms-lån norge 0,6 betalte deler. Akkurat her er nede fra 2. 73% siste år.

Før eller senere, sms-lån norge 0,3 betalte deler, ble den typiske rente på et 5-årig statsindeksert hybridpapir sms-lån norge justerbar rente (ARM) sms-lån norge 0,3 deler betalt omgjort til så snart opp 6 fundamentdeler til 2,7%, falt fra 3. 18% år siden.

Kjør nå og halvparten av denne informasjonen sammen sms-lån norge kundene dine. Når du vil ha det du ser på, løp fremover og se på Rocket Knowledgeable SM Innblikk i settet du kan registrere for å berge avstanden av klientens pantelån og igjen dem i hjemmet og handler i løpet av!

1 Avgjørende moralsk forestilling: Econoday har forsøkt å ta en se på detaljene i denne kalenderen. På den motsatte siden vil ethvert aspekt av slike rekorddata muligens kanskje endres uten gap. Econoday presenterer nå ikke investeringsråd, og gir ikke noe eller garanterer at detaljene er fantastiske eller hele når som helst. Copyright 2021 Econoday, Inc. sms-lån norge enerett.

Leave a Comment