din-okonomiske-gjenopprettingsplan-etter-oppsigelse-(uten-a-ga-i-gjeld!)

Din økonomiske gjenopprettingsplan etter oppsigelse (uten å gå i gjeld!)

Å få permittering er sjelden underholdende, uansett om du er klar for det eller ikke.

Jeg har blitt permittert to ganger. Første gang pleide å være plutselig og til tross for den totale mye økonomisk urovekkende. Den andre gangen pleide jeg å være langt ekstra klar og brukt til å slappe av, trene tiden min og få jobben sms-lån norge målene mine.

Kom inn i historien om at permittering i stor grad er en byttebeslutning, ikke en banke på din ikke-offentlige verdi.

Så hvordan slutter du å leve økonomisk? Eller enda bedre, vær effektivt klar for tidlig at du noen gang blir permittert? Som det utdaterte ordtaket sier, “Den lønnsomme tiden å plante et tre er 45 for år siden, er den neste handiest tiden nydelig nå. ”


Er du i stand til å foreta investeringer?

Et av de mest stilte spørsmålene i BiggerPockets-foraene, i de fleste tilfeller, er “Hvordan kan jeg begynne å investere i ekte eiendom uten penger og dårlig kreditt?” Svaret? Du burde ikke. Det kan være lurt å fikse innsatsen og foreta investeringer fra en konstruksjon av industriell energi.


Tre saker å lage sms-lån norge en gang

Når du kommer til å bli permittert, er det noen få problemer. Det er først og fremst å lage mote sms-lån norge en gang, enda tidligere enn sjokket slites av. Hvorfor? Slik at du kanskje per sjanse antagelig vil låse for fordelene dine nå og senke “forbrenningshastigheten” for reservene dine, spesielt selv om du ikke allerede har seks måneders reserver på plass.

   Forbered deg på arbeidsledighet. Arbeidsgiveren din må finne sannsynligheten for å skildre deg selv når du er kvalifisert for fordeler ved arbeidsledighet, alternativt er det verdifullt å skjule hus og straks snakke. Hvis du stoler på stemmen din, kan det sannsynligvis trene to eller ekstra uker for å rangere din første sjekk, men fordelene dine er kontinuerlig per datoen for verktøyet ditt.

    Opplev ditt kjøttfulle “utstyr”. Når du skulle ha blitt presentert sms-lån norge et sluttutstyr, ikke vær travelt sms-lån norge å merke det. Det kan per sjanse per sjanse være strenger knyttet til den for å pakke den (du bør kanskje per sjanse antagelig ikke jobbe for en konkurrent, du bør kanskje per sjanse antagelig ikke saksøke ditt utdaterte selskap, etc.). Straks avtale en avtale for å holde en korrespondanse om utstyret ditt sammen sms-lån norge din autoriserte gunstige for å være oppmerksom på de nyttige og skattemessige konsekvensene av å ta fratredelsesutstyr.

   1. Kontakt dine kollegaer. La dem få vite at du har forlatt selskapet. Som min utdaterte mentor sier, vil du foretrekke å ha kontoen. Når du opplever å komme ut til kollegene dine, la dem få vite at du vil håndtere kontakt- og søkejournaler fra om de er villige til å notere en referanse for deg på LinkedIn og for applikasjoner. Uansett hva du slutter, må du ikke slutte å bashe selskapet, kaste sladder eller bryte vilkårene for oppsigelsesoppgjøret ditt på noen måte.

   Til slutt, selv om du kanskje per sjanse antagelig skulle bli fristet til å sove inn og trene foten av gasspedalen, etter å ha fått trinn 1 til 3 utført på dag ett i hvert av det som blir permittert (sikkert, dag ett), er det nå på tide å lage et rutetabell over deg selv. Velg i konsepter å velge en kopi av Hal Elrods Mirakelmorgenen å presentere motivere for å konstruere en enestående morgenrutine og ha tankegangen.

   Reduser forbrenningshastigheten ASAP

   Som motstridende fordi det ganske enkelt vil virke, å gjøre det du kanskje burde per sjanse, antagelig for å senke forbrenningshastigheten innen den første 48 timer vil gi motivasjon til å begynne så mye som å oppnå vilkårene sms-lån norge det opprinnelige faktum om å være permittert og antagelig gjøre det mulig for deg å forlenge din økonomiske besparelser (hvis du har fått noen) i grand lenger enn i starten antatt. Og selv om du ikke er permittert, er begrepene nedenfor de rette mammutvanene å forplikte deg til å presentere motiverende for å se for deg penger til den neste forskuddsbetalingen.

   Reduser eventuelle negative utgifter sms-lån norge en gang

   Disse kostnadene kan per sjanse per sjanse synes å være motiverende for å klare seg midlertidig, men til slutt vil de spore helse, midler og retning fremover i livet.

   • sms-lån norgeisinering
   • Gambling
   • Alkohol
   • Butikkbehandling
   • Utgifter og straffer for ikke å betale betalinger i tide
    • Reduser all unødvendig oppbygging av livskostnader

     • Skynde deg
     • Gass
     • Spise ute
     • Grove dagligvarebetalinger
     • Underholdning

     Tildel sms-lån norge måned til -månedsabonnement

     • Magasiner . Forsøk ditt eget bibliotek for gratis nettmagasiner
     • Vin / øl / alkoholklubber . Plasser din kropp og konsepter (og sov bedre!).
     • Klærklubber . Du kommer ikke til å være vakker nå. Få en riktig badedrakt til å intervjue selv om du ikke har en som skaffer deg penger.
     • Barberhøvelklubber .
     • Kjære treningshjertesms-lån norgelemskap . Finn en stabilitet her. Å bevare i form (og tilregnelig) er ønskelig fremst for deg vakker nå. Det er ikke å bruke penger på eiendeler du ikke trenger. TV-streamingprodukter og selskaper . Forsøk å bytte ut timer sms-lån norge uendelig TV (selv om du ikke allerede har utført Netflix all konstruksjonen gjennom COVID – 19) for å oppdage å rangere dine verbale erstatnings- og bytteevner, lese raskere, eller bli lært om et originalt bytte.
      1. Måltidsabonnement . Her er en mammut annerledes som skal læres originale oppskrifter, lage middag opp noen måltider fra bunnen av, og stash dem i fryseren.

        Forhandle om husstandsbetalingen din

        Nå som du har fått ganske liten tid, kan du bruke tre til fire timer til å ringe for å reforhandle betalinger og redusere de totale kostnadene (permanent!).

        • Beskyttelse mot bilforsikring . Min ikke-offentlige popularitet er GEICO på grunn av alle reduksjonene jeg kan rangere. I tillegg kan du sjekke her for å kartlegge en kjøttfull liste over billige selskaper. Det er veldig uvurderlig å ha en pen bruk av fil og riktig kreditt for å rangere mammutkostnader.
        • Hjemforsikringsbeskyttelse
        • . Jeg for tildelingen min fikk et Costco-sms-lån norgelemskap og slo om 48% avslag på husforsikringsbeskyttelsen og 401% av min varighet av livsforsikringsbeskyttelse.

        • Telefonfaktura . Forsøk US Cellular eller Mint Cellular for noen enorme lave kostnader. Kabelfaktura . Arbeid for å senke ledningen eller søke i postene fra leverandøren din for en kampanjepris og pakke internett.
        • Fremtredende betalinger . Forhandle om lånene dine og bankkortbetalinger tidligere enn du utelater en betaling. Utgifter til forfalte betalinger .

          Omforhandle rentekostnadene dine

          Gjennomgå det totale kredittkortet ditt og lån nå og forhandle renten ned til den laveste rente som du kanskje burde sjanse antagelig antar sms-lån norge mindre sannsynlighet at du brenner gjennom økonomiske besparelser og trenger å bruke kreditt for å overleve ( la den kreditten være så lavt som du kanskje burde sjanse til å forestille deg!).

          Selg utstedelser for penger

          Når du har fått en riktig adresse på delene ovenfor, kan du bruke tid til å rydde opp og selge varer du ikke trenger eller trenger lenger, og putte din økonomiske besparelseshistorie, som ligner antrekk, strøk, fottøy og betydelig utstyr gjenstander.

          Opprett bryteren din

          Nå som du har redusert forbrenningshastigheten og skapt noe pusterom, er det nå på tide å rangeres for å bytte og ønske deg neste bryter.

          Få oversikt over hva du foretrekker å avvikle og rangere nettverket ditt

          Det er imidlertid ikke hva som kan gi deg den neste mammutyrket. Nærhet er vitalitet. Ta en kopi av Den to-timers jobben Søk fra ditt opprinnelige bibliotek og arbeid metodisk gjennom hele oppgaven. (Spoiler, det tar mer enn to timer!)

          Denne guiden vil gi motivasjon til å utøve oversikt over hva du vil gjøre, hva du har rett på, moten du foretrekker å jobbe, og bli lært om strategien for å lage en ide om nettverk for å lande den jobben som ikke er er ikke engang oppført ennå. For ekstra inspirasjon til vitalitetsnettverket, ta en kopi av

      The Third Door .

      Gjennomgå CV og online tilstedeværelse

      Hvis CV-en ikke har blitt oppdatert i løpet av de fem siste til 18 år, bør du vite at punktdeler av tiltak ikke kommer til å senke det lenger. Bedrifter trenger å vite hvilken påvirkning du har fått, så du må lære deg å bli lært om strategien for å markedsføre deg selv. Forsøk en kopi av

  Guerilla Advertising and marketing for Job Hunters og rangering til det. Denne guiden vil gi motivasjon til å identifisere de totale måtene du opprettet notatet på dine utdaterte jobber og lage et CV som kan skildre kontoen til det vakre notatet ditt.

  Tøm denne gangen for å lage ikke-offentlige mønstervaner

  Nå kan det hende at hver sjanse per sjanse er på tide å legge til ekstra instrumenter i verktøybelte og rangere vanlige ikke-offentlige mønstervaner. Tilsynelatende må det være først og fremst å bli undervist i originale evner i din neste yrkesretning ved hjelp av en strategi for en konstruksjon som Khan Academy, LinkedIn Learning, Udemy eller MasterClass. Eller antagelig være det fremst å gå gjennom noen begrensende overbevisninger (streve guiden Ubegrenset av Jim Kwik). Uansett, burde du kanskje sjanse til å antagelig aldri skumle korrupt å pusse på evner til verbal erstatning og forrangsbehandling.

  Når du har fått trinn ett til tre identifisert, foretrekker tidstabellen hver dag for å lage din oppsøkende og ikke-offentlige mønsteridee at det er din opprinnelige jobb.

  Å bli impulsivt permittert suger. Staunch gjennomgår konsepter, ikke utøve permitteringen for tildelingen min, beskytt dørene til konseptene dine og snakk selv, og bli venn sms-lån norge kroppen din sunn.

  Gran finansielle alternative valg

  Det er alle andre problemer for deg å jobbe sms-lån norge all konstruksjon gjennom denne tiden som kan drive din økonomiske innsats fremover.

  Rull ut den utdaterte 401 K rett inn i en selvstyrt atmosfære

  Dette kan per sjanse bare gi motivasjon til å foreta investeringer i eiendeler du kanskje per sjanse antagelig blir venn sms-lån norge å våke over (psst … sann eiendom!).

  Eier din økonomiske vollgrav

  Så fort du lander din neste jobb, og lagre en idé i skur for ikke å la dette stresset oppstå så snart som mer.

  • Eier opp nødkontoer. Eier opp pengereserver til dynen seks måneder av alle kostnader pluss forsikringsbeskyttelsespremiene for helse, hus og bil.
   1. Senk rentekostnadene dine over hele linja. Peep for å refinansiere pantelån, billån eller finansiering av eiendomslån for å utøve den aller fineste ting om historisk lave rentekostnader.
   2. Redusere / rangere rid av kostnadene du betaler for investeringer som aksjer, obligasjoner og aksjefond. Å senke kostnadene sms-lån norge høyre 1% kan etablere betydelige mengder penger i den lange maset.

  Til slutt, rangering mer enn en passiv strøm av inntekter, så på en ukjent tid i det fremtidige arbeidet kan bli valgfritt tilgjengelig for deg når du fortsetter trasjen mot økonomisk uavhengighet og frihet.

  Mer ikke-offentlig økonomi på BiggerPockets

  Solid ikke-offentlig finans og finansiell ferdighet legger grunnlaget for store investeringer og byttesuksess. Her får du en hel haug sms-lån norge artikler skrevet av ikke-offentlige finanseksperter om emner som å spare, tjene ekstra og investere. En kraftig kunnskap om personlig økonomi kan alvorlig fremskynde din sanne eiendom investering yrke. En enorm kredittmottak, noen penger i finansinstitusjonen, og en kraftig stabil inntjening kan per sjanse i tillegg være viktige eiendeler for at disse har en undersøkelse for å starte opp eller legge til sin sanne eiendomsportefølje. For en ekstra inngående diskusjon og debatt om håndterlig praksis innen ikke-offentlig økonomi, bør du sannsynligvis sannsynligvis trenge å se for deg på Interior Most Finance Forum.

  Interiør mest økonomi