debatt-om-hoyere-utdanning:-hvorfor-college-er-et-privilegium-og-ikke-en-rettighet

Debatt om høyere utdanning: Hvorfor college er et privilegium og ikke en rettighet

Redaktørens roman: Som en del av Pupillånets Sherpa Debattesekvens inneholder denne artikkelen argumentene for hvorfor college vil okkupere for å bli sett på som et privilegium og ikke lenger en korrekt . For motsatt se, ta en titt på artikkelen om hvorfor college er riktig for alle.

Et college-stadium har uten tvil aldri vært mer primært eller dyrere. Innen USA raser debatten om forhøyet opplæringsfinansiering og adressering av elevgjeld. Før de amerikanske sofistikerte komplikasjonene tas opp, må amerikanske borgere ta opp et mer klassisk spørsmål. Kan det være riktig eller et privilegium å delta i en universitetsutdanning?

Når vi leverer tid, vil vi lykkes sms-lån norge å legge fram argumenter for hvorfor amerikanske borgere vil okkupere for å behandle college som et privilegium relativt enn et korrekt.

13 År sms-lån norge gratis utdanning er allerede rikelig

Som nasjon tilbyr vi gratis opplæring til borgerne i ikke lavere enn 18. Studenter utvikler overveiende kunnskapsfunn, skriving og regneevne på et eller annet nivå av de 18 årene. Utover det grunnleggende kan studentene utvikle eksponering for helt forskjellige karrierer og alternativer som er tilgjengelige for dem som voksne.

På et åpenbart nivå fortjener vi å begynne å bidra til samfunnet relativt enn å høste fordelene av andres arbeidskraft.

I våre retningslinjer og vår tradisjon erkjenner vi 18 som modenhetsalderen. Når noen individuelt fullfører høyskolen, må de oppta de dominerende evnene de kan eie i det tilfellet de ser etter for å undersøke øyeblikkelig ansettelse, lære en alternativ person eller fortsette sms-lån norge ytterligere opplæring. I tilfelle de får for å fortsette ytterligere opplæring, må de levere levering som bærer ansvaret for kostnadene.

Studenter samler glede av fordelene sms-lån norge en høyskoleopplæring – De vil oppta for å betale for det

Sikkert, å skaffe seg en universitetsscene kan utvide langsiktige inntekter som er gjennomførbare. For en rekke er det en gigantisk forstørrelse. Mens samfunnet drar nytte av den neste profesjonelle borgerne og mer uten sidestykke i skatt, er den rette mottakeren av en høyskoleopplæring den faktiske personen.

Personer som møter “bedriftens velferd” eller formål som er utformet for å stimulere kommersiell relasjon, vil oppta å være motstandere av gratis college-opplæring. Argumentene er totalt identiske. Hvorfor vil oppta for skattebetalere fakturaen når den faktiske personen eller kommersielle kan konkludere sms-lån norge det selv? Selv om skattebetalere tjener relativt, vil den aktuelle personen få et enormt overskudd.

Vi har allerede mange forhøyede treningsmuligheter

College er ikke lenger et privilegium som er helt tilgjengelig for de som er pent utenfor.

Mange forhøyede opplæringsinstitusjoner tilbyr formål rettet mot å gi akkumulert inngang til et stadium i arrangementet du liker en. Amerikanske statsborgere opptar akkumulert adgang til mange tilskuddsformål, tilsvarende Pell-tilskudd, tilgjengelig for familier sms-lån norge lav inntekt. Stipend vil bli funnet i for en rekke forskjellige typer individer, inkludert høypresterende og ikke lenger lette arbeidere. Og ja, elevlån er i tillegg plass til å vente på om vi gir deg pengene til college.

Ikke hver person kommer til Harvard, men å gjøre college gratis vil ikke veksle om det. Vår nasjon tilbyr en utfoldelse av nabolagsskoler og utdanningsskoler som vil være i stand til å bli støttet av skattebetalere og til en rimeligere pris. Sannheten om at det å delta på disse institusjonene kan kanskje ikke lenger være rett frem for noen, savner nivået. Faktisk eksisterer muligheten i noen fabrikasjoner for alle.

Det vil ikke alltid være fortjent å gjøre college gratis.

Tilgang til trening har aldri vært bedre

Mens du tilfeldigvis også kan oppta en datamaskin og en nettforbindelse, er menneskehetens kollektive rekorddata utad for hånden.

Selv i tilfelle du ikke bruker en datamaskin eller nett-nettforbindelse, vil disse instrumentene bli funnet gratis på ditt eget bibliotek.

Forskjellen mellom ressurser på nettet er hvis sannheten blir sagt svimlende. Universitetene florerer i Stanford og MIT tilbyr gratis klasser til alle som vil bestemme en. Det finnes tavler for rekorddatasøkere til å samarbeide sms-lån norge kunstnere, fagpersoner og studenter. Ikke-offentlige selskaper som vokser i Google, tilbyr praktiske formål sms-lån norge lavteknologiske jobber.

Disse instrumentene finnes i

/ 7, og hundrevis av er gratis. I motsetning til de mange gratis og rimelige mulighetene for ytterligere opplæring, ser det ut til å være unødvendig å få skattebetalere til å subsidiere luksuriøse fire-tre hundre og seksti-fem dager.

College er et privilegium vi ikke klarer å betale for

Å tilby gratis høyskoleopplæring for alle amerikanske borgere kan være astronomisk.

Dessverre er ressursene rundt. Bør vi ikke først ta for oss bekymringer sms-lån norge hjemløshet, sult og helsetjenester før vi gir ekstra gratis opplæring?