condo-vs.-rekkehus:-hvordan-er-de-forskjellige,-og-hva-er-riktig-for-deg?

Condo Vs. Rekkehus: Hvordan er de forskjellige, og hva er riktig for deg?

Mens du tilfeldigvis er på markedet for et nylig hjem , det er mange bekymringer som ønsker å veies raskere enn å trekke vanskeligheten av. En av dem er den typen bolig du tiltrekkes av. Utleie? Rekkehus? Du har uten tvil hørt disse setningene før, men de fleste mennesker opptar ikke en gjennomsiktig tanke om hva et hjem er eller hva det må bo i et byhus.

Mens du tilfeldigvis vokste opp i et ærverdig sammensatt hjem sms-lån norge en hage, er det sannsynligvis at du nå ikke vet at det er mange boliger å velge mellom. Men foreløpig avgir et økende utvalg av hushandlere det sammensatte eneboligen, og foretrekker den mer samfunnsorienterte leveformen som leiligheter og rekkehus gir.

I hjelp for å finne ut hvilken boligmulighet som er fin for deg, ta inn garnet hvor berømt du er forberedt på å trene, hvilken form for dag-til-dag liv du tiltrekkes av hoved og plan berømte forpliktelse du er begeistret for å komme forbi. Det er ingen sikker fortjeneste på 1 sjanse over mengden, og det er grunnen til at du kommer til å okkupere for å få en rolig opplevelse av sameier og rekkehus tidligere enn du er enig i ditt ideelle hjem.

Hva er forskjellen mellom en leie og et byhus?

Rekkehus og leiligheter fokuserer begge på sms-lån norge en form for eierskap, den planen du ikke har opptatt for å betale leie til en utleier. Imidlertid, stolt å eie et hjem og stolt å eie et byhus, gir deg full mengde hjemmeeieropplevelser – ved siden av hva du vil sole deg på, hvor kjent du vil betale og hvilke deler av eiendommen du vil oppbevare for å bevare. På det totale talet, huseiere okkuperer en person enhet inne i neste kompleks. Townhouse-eiere, alternativt, kan per sjanse fraksjonere en vegg sms-lån norge naboene, men de sole seg også i forsterkningen av selve hjemmet og eiendommens omkringliggende land.

For å bedre forstå skillene mellom rekkehus og leiligheter, la oss ødelegge begge disse setningene ytterligere.

Hva er en leie?

Mens du hører uttrykket “hjem”, kommer du til å okkupere for å tenke hjemme å leve hjemme. Du sole deg på nettstedet online på et eller annet nivå av skilleveggene til hjemmet ditt, men ingenting utenfor dem. Hver eneste lille ting utenfor enheten din, ved siden av bygningens utvendige, generelle arealer og land, eies av en egen enhet, uansett hvor elsket av samfunnet.

Nå er det ikke alle leiligheter som er leiligheter. Noen leiligheter er eiendommer i større boligkomplekser. Ikke noe tema typen enhet, tanken er koblet sammen: Du sole deg og okkupere uvanlige rettigheter til enheten din, men ingenting rundt den.

Hva er et rekkehus?

Rekkehus, i massevis av hånden, er noe mer lik ærverdige eiendommer ved at de er flere plan og generelt okkuperer inngangshager og bakgårder. Imidlertid må rekkehus nå ikke sammensatte eiendommer. De er vanligvis fragmenter av en rad smalere hjem som er koblet til hverandre gjennom en eller to partisjoner.

Etter å ha kjøpt et byhus, eier en person det indre og ytre av huset så vellykket som eiendommen det sitter på. Som følge av dette er huseieren skylden for de totale reparasjonene som kreves for eiendommen, både innvendig og utvendig.

sms-lån norge disse definisjonene i tanker, la oss se på en av de viktigste fineste elementene for å finne ut fra et hjem eller rekkehus.

Huseierforeninger

Hvis huseiere er enklest å skylde på nettstedet på nettet, basker de seg på, , hvem er ansvarlig for å legge frem gangene, heisene og landets ytre del av enheten? Hvert hjem har en husholdningsforening som har skylden for å forvalte og ta vare på eiendommen. I bytte for at arbeidet de utfører for å være mosey, spares eiendommen, må hver huseier betale månedlige kostnader og bruke løsningen på foreningen.

Selv om byhus er privateide eiendommer, er de rolige i et generelt fragment av større lokalsamfunn som okkuperer sitt aller beste i husmannsforening. Mens disse HOAene nå ikke er skyld i reparasjonene av personens rekkehus, har de tilsyn sms-lån norge bevaringen av samfunnet som helhet. Som en konsekvens av dette merker de eierne en pris for tjenester og produkter som ligger i snø og søppel. Noen HOAs har til og sms-lån norge problemer sms-lån norge retningslinjer som husholdere må bruke for å gi beskyttelse til undersøkelsen og følelsen av nabolaget. Og hvis rekkehuset er merket som et hjem, kan løsningene muligens til og sms-lån norge være enda mer restriktive.

Kostnader og midler

Når du bestemmer deg for om det er best å sole seg i et hjem eller rekkehus, er merkevare en viktig faktor. Begge valgene er vanligvis mer innenfor kapasiteten din enn sammensatte eiendommer på grunn av deres lokalsentrerte boforberedelser, men det er forskjeller mellom leiligheter og rekkehus etter merkeplan.

Sameier er tilsynelatende mer kostnadseffektive for å fange på garn som eier, er begrenset til det indre av enheten. Utleieeiere vil tilsynelatende trene mindre på eiendomsskatt og forsikringsdekning på garn av det er mindre firkantede bilder, og eiere utfører nå ikke å betale skatt eller forsikringsdekning på komforten av bygningen eller komplekset.

Selv når bassenget i merkevare- og eiendomsskatt generelt sett er dyrere for rekkehus, er HOA-utgiftene generelt lavere. Fordi rekkehuseiere bevarer eiendommen sin, er det færre felleskostnader.

På hender, okkuperer huseiere å betale for å betale for alle forbedringer og reparasjoner som anses obligatoriske for å bevare eller gi et svar på den totale eiendommen som deres enhet er i. I tillegg gir sameier samlet sett eierne ekstra fasiliteter som finansieres av de generelle kostnadene eierne betaler hver måned.

Nabolag og fasiliteter

Utleiere og rekkehusbeboere kommer sms-lån norge glede i samfunnet som den slags bo tilbyr. Selv når disse boligvalgene er mer felles enn sammensatte eiendommer, ferdigheter hjemmet og rekkehusene mye av eksistensen.

Selv om leiligheter tilsynelatende er mindre og mangler på de fleste ytre nettsider på nettet, gir de husholdere enestående komfort som er veldig lydig for urbane områder. Mange tar tak i condos på garn av de mange fasilitetene de gir innbyggerne, ved siden av dørvakter / sikkerhet, treningssentre, svømmebassenger, anledningsrom, lekerom og overdrevne takstokkdekk. Noen leiligheter trasker til og sms-lån norge all-out, og griper fremtidige hjemhandlere sms-lån norge screeningrom, bowlingbaner og fjellklatring. Disse delene, så vellykket som hjemmestyrene som ivaretar overvåking av HOAer, bygger enorme alternativer for beboerne å få oppfatte og knytte seg til sine naboer.

Rekkehus gir eiere et mer enebolig hver dag som involverer økt nettside online i og utenfor huset. Det er meter å leke i og naboer å omgås. Selv om det er givende å ha naboer i Ogle, er byhus mest moderne eiere sms-lån norge mer avstand enn leiligheter. Imidlertid er kompromisset for personvern mangel på delte fasiliteter og et forsterket ansvar.

Oppgaver, regler og forskrifter

Huseier kommer sms-lån norge en mengde plikter, men huseiere unngår de fleste av dem – de er bare skyld i reparasjonen av selve kurven deres. Alt annet er reservert for husets HOA. Så hvis taket lekker, erstatter HOA det. Hvis det er et rørleggerarbeid, sørger HOA for at enhver person reparerer det.

Byrdene ved boligeierskap er minimale, men eiere har skylden for å overholde løsningene til HOA, som tilsynelatende vil være fundamentalt, heter Covenants, Stipulations & Restrictions. Følgende tips er ment for å garantere at huseiere er like narre i sin sameksistens, for å lære at de vil inneholde regler når det gjelder støy og god utøvelse av ting. Siden verdien av hver enhet i dag påvirker verdien av den totale eiendommen, er det også retningslinjer som refererer til den typen omarbeidelse som huseiere kan utføre.

For rekkehuseiere er ansvaret tilpasset sammensatte hjem. Det er opp til dem å bevare alle fasetter av hjemmene sine så vellykket som tomtene de er på. Mens HOA per tilfeldighet kan sørge for at snø pløyes eller søppel hentes, er det opp til personen å følge sikre estetiske standarder når det gjelder deres eiendom.

HOA kan per sjanse innta tips som refererer til hvor ofte eiere må klippe plenen, bevare landskapsarbeid eller male utvendig. HOAs kan per sjanse diktere typen gjerder som muligens vil bli installert eller fargen på maling som muligens til og sms-lån norge vil være ærverdige. Ikke noe tema hvor absurde disse tipsene per sjanse kan vises, rekkehuseiere har skylden for å følge dem.

Videresalgskort og finansiering

Selv om du tilfeldigvis er avgjørende for å kjøpe et hus eller rekkehus, er det best å vite at hjemmet ditt vil bevare sin verdi når det er tid for markedsføring. Men er en form for eiendom mer verdsatt enn en annen?

“Hjem verdt generelt sett er avhengig av markedsforholdene like vellykket som forholdene på selve nettstedet. Det er heller ikke noe mer verdsatt, ettersom næringsdrivendes preferanser generelt tilsier valg for hverdagsliv, sier Garrett Derderian, administrerende direktør for markedsanalyse for CORE Proper Estate. “Mer moderne, opp til dette nivået, rommer det generelt den neste verdien enn en utdatert-vanlig webside på nettet. Her er bare riktig for leiligheter like vellykket som rekkehus. Men utenfor huset selv må huseiere til og sms-lån norge være våken om deres generelle nettside på nettet, og i tilfelle de er like moderniserte som hjemmet eller ikke, noe som muligens kan være godt inntrykk verdt. ”

I hvilken grad du sole deg på og forsterke toget ditt, skal det være en kritisk faktor for å finne ut verdien av videresalg. Mens du tilfeldigvis forstår et byhus, vil du være helt skyld i at du har lagt inn obligatorisk arbeid for å avlaste det. Men mens du tar tak i et hjem, er det enklest å skylde deg for å legge frem varslingsenheten din.

Hvis du kjøper et hjem, må du imidlertid garantere at det er i en jevn konstruksjon som er opp til dette nivået og vellykket vedlikeholdt. Hvis handelsmenn vokser å vise seg å være utenfor toget for konstruksjonen, fikk det ikke temaet hvor vellykket du har tatt vare på personen din hjemme.

Utover plasseringen til konstruksjonen, vil du okkupere for å være rolig og til og sms-lån norge være våken om hvor vanskelig det er å konstruere finansiering til hjemmet, da det per sjanse inntrykk kan endelig videresalg verdien av toget ditt så vellykket.

“Det er lett å finansiere eneboliger, byhus helt på bakken i pakker. Leiligheter har historisk sett vært vanskeligere å finansiere, spesielt hvis en kjøper utøver FHA-finansiering. Det er på garn av FHA-retningslinjene som tidligere krevde at hjemmetendenser ble undersøkt for en forhåndsgodkjent liste, ”sier David Meek, eiendomsmegler tilknyttet Keller Williams Arizona Realty. “Denne FHA-dekningen ble endret i oktober 2019, noe som gjorde det kjent mer greit for handelsmenn å finansiere et hjem sms-lån norge et FHA-boliglån.”

Bunnlinjen

Når du bestemmer om et hjem eller rekkehus passer for dine forhold, kommer valget generelt til den generelle planen ned til dine prioriteringer. Kjøper du for rimelig, komfort eller privatliv?

Leiligheter kan per sjanse veldig vellykket være den største sjansen for førstegangshandelshandlere som kjøper for komfort, men som nå ikke er klare for ansvaret for huseier. Men rekkehus okkuperer mye for å presentere voksende husholdninger, for hvem ekstern webside på nettet og den stemningen som er fostret av et sammensveiset samfunn, per sjanse kan ha forrang.

Sørg for å se for deg dagens pantelån og bruk vår boliglånskalkulator. Mens du tilfeldigvis har funnet hjemmet som er riktig for deg og trenger finansiering for å få det til deg, vil du ganske enkelt være i stand til å trene på et pantelån online eller chatte sms-lån norge absolutt en av våre boliglånseksperter kl (800) 785 – 4788.

Leave a Comment