budsjettering-for-moro-skyld

Budsjettering for moro skyld

Når det er mest sannsynlig at du kanskje også vil være en hyppig leser, vet du tegningen som verdifulle jeg tror budsjetter er. Budsjettering er alvorlig for oss å gi inntrykk av våre vaner. Et budsjett hjelper oss å målrette unødvendige utgifter. Når det er mest sannsynlig, vil du kanskje i tillegg prøve å betale elevlånene dine, og det er obligatorisk å øke budsjettet.

Trinn ett i enhver økonomisk planlegging er å fokusere på hvilke penger som kommer inn og hvilke penger som går ut. Trenger du å fokusere på hva du oppnår og spiser hver måned, begynner mønstre å dukke opp. Som en illustrasjon er det mest sannsynlig at du kanskje i tillegg er enig i å bruke fem greenbacks på en og annen kopp espresso, ikke så mye penger. Disse kjøpene kan tilføre seg.

I lys av mine strenge budsjetteringssyn, vil det kanskje i tillegg virke rikelig at jeg mener budsjettering for moro skyld er en nødvendighet. På den annen side er moro en av de viktigste faktorene i enhver tro som er ideell.

Budsjetteringsmål må oppnås e

Før den fullstendige tingen i måneden oppretter du et rent budsjett for å begrense utgiftene dine til å oppfylle kravene. Du har tenkt å rope av resten av pengene for å betale ned gjelden din. Denne troen får deg til å føle deg kjekk oppreist om deg selv. Det er mest sannsynlig at du kanskje i tillegg holder deg til dette budsjettet for den første uken eller to. Når det er mest sannsynlig at du kanskje kanskje i tillegg blir disiplinert, er det mest sannsynlig at du kanskje i tillegg til og sms-lån norge vil holde deg til denne troen i en måned eller to.

Kom det som kan, alternativt fanger det like mye som deg. Kanskje det er mest sannsynlig at du kanskje også vil være i ulykkelig helse av Ramen Noodles, kanskje du savner det sosiale livet ditt, eller at du foretrekker å jage AC litt kjøligere om sommeren. Disse svakhetene er en faktor av menneskelig natur. Når du ikke innlemmer dem i budsjettet ditt, mislykkes budsjettet ditt .

Hemmeligheten er å redusere deg selv noe slapt. Denne slakken kommer i planen for penger som i tillegg kan brukes uten skyld. Tenk hvor store penger det er mest sannsynlig at du kanskje i tillegg vil være fornøyd sms-lån norge budsjettering av skyldfrie utgifter før månedens fullstendige ting. Det vil kanskje også være så lite som $ 50. Jeg roper $ 50. Etter hvert som måneden skrider frem, betaler de ekstra pengene for et mottaksmåltid når du lager mat hjemme. Det vil kanskje også være en flaske vin eller en film. De pengene vil kanskje også bli brukt på enhver luksuriøs eller impulskonsum. Det er muligheter for sjansen til å ha det gøy at et strengt budsjett aldri vil muliggjøre.

Når du prøver å forsvare et strengt budsjett for elefanter, er oddsen sannsynlig at du kommer til å mislykkes. Det er mest sannsynlig at du kanskje i tillegg vil avlaste det i noen tid, men dette vil kanskje også i tilfelle mislykkes. Spørsmålet blir da til, konstruer at du flytter støtte til ditt uholdbare budsjett eller ærlig stopp sms-lån norge budsjettering helt? Et nå ikke helt bart budsjett er kapasitet større enn et forlatt budsjett. Å ha litt penger skilt fra hverandre for moro skyld tillater drømmene våre å være ekstra kapasitet og hjelper oss sms-lån norge å avlaste budsjettet vårt i lang tid.

Budsjett skyld

Når det er mest sannsynlig, vil du kanskje også være som meg, er det mest sannsynlig at du kanskje også vil føle deg skyldig over dine utgifter til tider. På den ene siden vil dette kanskje være et tydelig signal. Budskapet er obligatorisk for oss, og vi er oppmerksomme på det i vårt daglige liv. Det kapasitet at vi jobber tøft i retning av frihet fra gjeld. På ganske mye hånd vil dette kanskje være negativt. Vi kan ikke føle oss skadelige for å spille livet . Prioritering av økonomisk ansvar er obligatorisk, men det er nå ikke deprimerende.

Hver gang du legger fra hverandre penger hver måned for å konsumere det du vil, fikk du ikke fordel av å føle deg skyldig når du tilfeldigvis bruker det. Sett sammen budsjettet ditt til en sunn avhengighet, nå ikke en kilde til selvforakt.

Beløn ​​deg selv for å bevare budsjettet ditt

Min nåværende del av det morsomme budsjettet er å nå månedens opphør uten å bruke det. På det nivået tror jeg at jeg deltar i sms-lån norge leilighetspenger. Jeg kan rulle den til neste måned, eller jeg kan kaste bort noe jeg ikke trenger. Det er måter jeg tar meg på for å holde meg til budsjettet.

Den lille gulroten ved stansens opphør ville kanskje også være en stor motivator. Hvis vi består av motiverte, holder vi oss til budsjettet. Hvis vi holder oss til budsjettet, mottar betalingene våre en pris, og gjeld blir en del av det forrige.

Den endelige ideen

Jeg har alltid sett på økonomisk planlegging som en stil til et opphør. Jeg får ett liv, og jeg liker å glede meg over hvert øyeblikk av det.

Når du nå ikke kan gi deg pengene for de tingene du hvis sannheten blir fortalt trenger eller samlere gjentatte ganger ringer til deg, styrer pengene dine livet ditt. Akkurat her er det du foretrekker å lede bort fra.

Når du beveger deg for en vei til ganske mye grovt, har du alternativt den samme nød. Å klemme hver eneste krone vil kanskje i tillegg motta deg et passende beløp til bankhistorien din, men det er ingen kapasitet til å leve livet ditt.

Plukk opp ditt gratifiserte sms-lån norgeium. Budsjett for litt moro og lag et budsjett som fungerer for deg.

Oppnå budsjettet ditt for moro skyld? Hvordan konstruerer du deg selv hver måned for å holde deg til budsjettet?

Leave a Comment