biggerpockets-podcast-483:-de-5-tingene-du-trenger-for-a-bygge-en-$-1000.000-+-utleieportefolje

BiggerPockets Podcast 483: De 5 tingene du trenger for å bygge en $ 1.000.000 + utleieportefølje

I forrige uke satte Brandon og David alle motene for å snakke om “ Core 4 ”av et vellykket gyldig eiendomsmannskap. Nå er de her for å snakke om “ Divided 5-ed ”, en varighet de laget for å karakterisere de fem mannskapene du fortjener å skalere porteføljen din til friske høyder . Hver Brandon og David er enige om at en monumental, stigende gyldig eiendomsportefølje ønsker å være praktisk mer som en næring enn bare et team av sameieeiendommer.

Kanskje du prøver å skala til kolossale flerfamilieeiendommer, industrielle eiendommer , selvlagringsenheter , eller mobile boligparker . Eller per sjanse er du upartisk til å ta et valg 1, 01 eneboliger. Uansett hvilken strategi du har, kan du være i posisjon til å ha en blygenerator, underwriter , pengeinnsamler, kapitalforvalter og finans / bokholder til mannskapet ditt. Det er tilsynelatende at du vil antagelig også upartisk starte opp sms-lån norge å gjøre ganske mange av disse rollene for at du skal samhandle de første egenskapene dine, men når du skalerer, fortjener du å inneholde disse rollene sms-lån norge mer og mer bidragsytere.

Kanskje du ønsker å måtte skaffe deg mer erfaring tidligere enn du begynner å anskaffe eiendommer. Stor! Bli sms-lån norge i andres mannskap og tenk at metodikken du antagelig antagelig kan være den BESTE i karakteristikken du er blitt utnevnt til.

Brandon:

Her er BiggerPockets Podcast demonstrere 483. Du skal planlegge et mannskap. Pengene som stokkes sms-lån norge bevegelsen betaler mannskapet optimalt og prisene du oppnår har til deg for å samhandle tingene vil betale mannskapet. Så du har ikke nok penger eller til og sms-lån norge noen penger, og de fleste tilsynelatende skaffer deg penger langs metoden, men din gyldige inntekt er at du kommer til å skaffe hundrevis av hundrevis slår av denne porteføljen.

Høyttaler 2:

Du tar hensyn til BiggerPockets Radio, forenkler gyldig eiendom for investorer, kolossal og diminutiv. Hvis du er her, prøver du å finne ut om gyldig eiendominvestering uten den totale sprøytenarkomanen, du er på en jevn beliggenhet. Avslutt innstilt og sørg for å feste hundrevis og hundrevis av andre som har hatt nytte av størrepockets.com, din plassering for gyldig eiendom som investerer på nettet.

Brandon:

Hva skjer, alle amerikanere? Det er Brandon Turner, programleder for BiggerPockets Podcast. Her i sjøboden min, en gang til, er jeg sammen sms-lån norge David Greene. Hva skjer, David?

David:

Du til enhver tid låne en hånd opp en finger må du informere verten. Må jeg gi en hånd opp –

Brandon:

Verten.

David:

… To fingre og informere, “sms-lån norgevert til BiggerPockets Podcast”?

Brandon:

Vert. Jeg gjorde det som en konsekvens av at Josh gjorde det i årevis, en hånd så snart jeg ble i stolen din.

David:

Han sa det. Derfor kunngjør vi at det takler dette.

Brandon:

Vert for BiggerPockets Podcast. Ja, det er BiggerPockets Podcast.

David:

Her er BiggerPockets Podcast.

Brandon:

Ja, slik gjorde han det.

David:

Men putten kommer den ene fingerenheten fra?

Brandon:

Jeg vet ikke. Han oppnår gradvis det.

David:

Han ønsket sublimt at alle amerikanere vet at han er nummer 1. Det er boret i hodet på oss nå. Du kikker Josh og din objektive tenkervinner. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis ikke tror avslapningen annet. Godt utført.

Brandon:

Godt utført, Dorkin. Josh, vellykket utført, Dorkin. Det er et riktig kallenavn for ham. Alt stødig. Godt utført, Dorkin. På dagens tids demonstrasjon er en del to av vår sekvens om å bygge et mannskap. Vi snakket om å være en solo-entreprenør, en solopreneur. I andre setninger er du en liten tidsinvestor. Du har fått din første eiendom, 2d eiendom, femte eiendom og mest tilsynelatende enkelt familie, per sjanse noen liten multi. Du gjør mange ting selv.

Brandon:

Kanskje du ansetter en eiendomsforvalter. Kanskje det er langdistanse, men det er mindre tilbud, de fleste andre folk er stødige nå. Settet jeg ble på for en sannhet blir fortalt lenge, og i noen henseender er jeg ren der i noen ting. Så jeg er en mindre investor etter metodikk for mine Maui-eiendommer, men da er jeg en forhøyet når det gjelder Open Door Capital. Så, for tiden kommer til å fokusere mer på den skalerende gründeren kontra solo-gründeren, en dinky bit SS-alliterasjon for dere alle der. Så hva innebærer en skalerende gründer, David?

David:

Så generelt sett må du starte opp sms-lån norge en kjerne-fire, du gjør en jobb, hvoretter du oppdager fire ekstra andre mennesker, noe som gjør det til en fylt sms-lån norge fem. Så vi dekket de fire andre menneskene du ønsker til mannskapet, men vi gjorde det ikke hvis sannheten ble fortalt diskutert om hva du gjør. Du er den fineste andelen i den totale tingen, stødig? Det er fire som gir deg et løft. Må du skalere til en ting større, vi kommer til å forhekse jobben din, vi skal dele den i fem stykker. Så det er fem må du være solopreneur, hvoretter det skal fem skal du skalerer.

Brandon:

Så vi har nå kjernen fire. Så vi skal kalle dette skillet fem.

David:

Delte fem det.

Brandon:

De delte fem det.

David:

Det er det vi skal sms-lån norge.

Brandon:

De fem delte er det vi skal stokke sms-lån norge akkurat her. Trenger du oppnådd avslapping bedre enn delt fem det, vennligst innhold oss. Det er imidlertid de fem rollene du setter eller spiller har til at du gjør små avtaler. Dere vet alle disse greiene. Vi skal dyner dem for øyeblikket. Jeg er i stand til å upartisk informere hva de er gyldige umiddelbart. Når vi anskaffer oss til forhøyede avtaler, skal vi imidlertid dele deg i fem stykker. I begynnelsen kan dette antagelig antas å være deg. Så ikke anskaffe deg fast mens du tenker, “Åh, de snakker om å ansette arbeidere.” Så, nummer 1, vil du ha noen som genererer potensielle kunder og bringer ledetilgang sms-lån norge bevegelsen inn. Så, vi vil kalle den ledende personen.

Brandon:

Nummer to, du ønsker å ha en garantist eller en analysator, noen som garanterer at tallene fungerer jevnt og at du kjenner planen som er kraftig å gi på det. Da vil du utvilsomt antagelig også ha upartisk besittelse av pengesamleren, fyren eller gal som skaffer seg den totale kapitalen for det. Nok en gang, i starten, kan det antagelig også være deg som lykkes. De jobber sms-lån norge bankfinansieringen, skaffer penger, alt dette. Da kan du utvilsomt antagelig også ha upartisk har en kapitalforvalter eller en sjanse for en eiendomsforvalter. Asset manager er en større være bevisst. Vi vil diskutere om variasjonen her i en liten bit. Etter som du kan være i posisjon til å også upartisk har en finans bokholder form karakteristisk. Så det er de fem rollene du spiller. Nå kan det være en sjette egenskap akkurat her som generelt upartisk evne den som plasserer alt sammen, stødig?

Brandon:

Jeg håndterer å kalle det COO eller administrerende direktør. Det er antagelig du uansett hva, men per sjanse vil du være en del av dette på ett mannskap til. Som et eksempel, på Open Door Capital, er jeg nå ikke hvis sannheten blir fortalt noen av disse rollene. Hvis sannheten blir fortalt, har jeg en heltidsperson på hver person av disse, hvis sannheten blir fortalt, noen få få andre mennesker på hver eneste, men jeg er denne samler per sjanse, den faktiske personen som sørger for at hver og en alle brikkene fungerer nøyaktig. Jeg er mekaniker, men brikkene fungerer i motoren. Så uansett. Så vi skal diskutere disse fem områdene for tiden. Nok en gang, hovedgener, forsikringsselskap, pengeinnsamler eller investorfamilie, kapitalforvalter og økonomiaspektet av ting. Så det er hva demonstrasjonen for tiden handler om.

David:

Så disse fem stykkene er dine fem Avengers, og aggregatoren blir Carve Fury. Dere introduserte mannskapet sammen.

Brandon:

Det er fantastisk riktig. Jeg takler det. Jeg skulle stokke sms-lån norge kaptein Planet, stødig? Jord, vind, peis, vann. Når ringguttene våre forenes, formet de Captain Planet. Er han en helt, stødig? Så de enhet sammen. Ja, men når sannheten blir fortalt, bryr jeg meg bedre om eksemplet ditt, Carve Fury som en konsekvens av at han bringer dem sammen. Ja, det er mye mindre egoistisk enn å kunngjøre: “Jeg er kaptein Planet. Ringene deres skaffer meg. ”

David:

Selv om jeg gir deg kredittpoeng for å bringe Captain Planet –

Brandon:

Takk.

David:

… inn i BiggerPockets Podcast. Jeg trodde ikke det kan antas at det også antas å være veldig vellykket.

Brandon:

Faktisk er det en humoristisk tro. Det er trygt at du noen gang har sett de TikTok-videoene eller YouTube-klippene som kjendisene må studere for å sette en bestemt bevissthet, uansett om det er en radio-DJ som må kreve at en bestemt er bevisst på tingene deres? Uansett, det er en ting som folk oppnår, jevn?

David:

Hvis sannheten blir fortalt, gjorde vi det som politibetjenter.

Brandon:

Gjorde du?

David:

Vi tar opp sms-lån norge å være bevisst på dagen.

Brandon:

Tidy Troopers gjorde det sms-lån norge politibetjenter.

David:

Jeg har ikke settet vi fikk det fra.

Brandon:

Jaja.

David:

Det er viktig å hevde en ting latterlig i en radiosender.

Brandon:

Nettopp.

David:

Vi vil bruke upartiske syv stavelsesuttrykk som det ikke er noen grunn til at det antagelig noen gang må rengjøres. Den som sa det, kan antagelig skaffe seg en gratis middag den dagen eller en ting.

Brandon:

Ja, jeg grubler over at vi til enhver tid må feste det i en fremtidig episode av podcasten, uansett. Så må du noen gang høre oss informere om et helt unaturlig –

David:

Delt fem og Captain Planet, vi er i en fantastisk riktig oppstart.

Brandon:

Vi er. Alt stødig. Fremover anskaffer vi oss til det selv om vi skaffet oss et par husholdnings ting å realisere. Den første er øyeblikkets umiddelbare tips.

David:

Flåtetips.

Brandon:

Nå diskuterte jeg dette for noen uker siden, men jeg vil informere det igjen nå. BiggerPockets nå, må du være et profesjonelt sms-lån norgelem, kan du antagelig antagelig også ha upartisk har fått tilgang til en ting veldig frigid som David og jeg gjorde sammen. Vi satt akkurat her i sjøhuset mitt og spilte opp i nesten fire timer en videosekvens på ingen og lave penger ned investering. Så hvis du er sms-lån norgelem av BiggerPockets Professional, kan du antagelig antagelig også ha upartisk har anskaffet tilgang til det.

Brandon:

Så, for å skaffe anskaffelse til det, blander du til profilen din og blander til den øvre, faste kroken. Det avslører ditt tøffe ansikt der oppe i den øvre, stødige håndkroken og tumler ned. Jeg inneholder det sier Promotions. Jeg må rense for å vite dette, men jeg vet ikke presist. Jeg inneholder det sier Promotions. Rase der inne, og du vil antagelig anskaffe det der inne. Trenger du, kan du antagelig antagelig også ha upartisk besvær, fordi det tilsynelatende vil være elektronisk post [emailprotected], men den ønsker å være der. Nok en gang, det er en nei og lav penger ned masterclass som David og jeg gjorde sammen. Det ble hensiktsmessig. Så studer det ut.

David:

Helt ærlig, jeg inneholder at det er den nådige negaten du og jeg til og sms-lån norge har hatt.

Brandon:

Jeg inneholder det også. Jeg inneholder det også.

David:

Etter at vi hadde laget det, ble det upartisk at følelsen du anskaffer, er at du er i sonen som du tilsynelatende ikke vil utelate.

Brandon:

Jaja. Fire timer filthåndtak i timen. Du ødelegger det fra hverandre. Det er ødelagt opp i de tøffe videoene, men ja.

David:

Må du være et profesjonelt sms-lån norgelem, får du upartisk poengsum. Race studere det ut.

Brandon:

Jeg inneholder det er helt profesjonelt årlig hvis sannheten blir fortalt. Så må du være nå ikke et profesjonelt årlig sms-lån norgelem, jeg tror ikke du antagelig antagelig også antagelig har upartisk har fått tilgang til det, men en ting å være oppmerksom på å gjøre i avfallet. Alt stødig. Jeg inneholder det rikelig sms-lån norge introduksjon. La oss anskaffe oss for tiden å demonstrere. På den nåværende tiden demonstrerer de delte fem det. Faktisk, hvorfor dypper vi ikke kjernen fire først som en øyeblikkelig gjennomgang har du ikke forhekset taggen til siste ukes demonstrasjon? Så, David, gi oss en oversikt over hva som er kjernen fire, hvoretter vi beveger oss inn i de fem delte den.

David:

Jeg kom opp sms-lån norge kjernen fire når jeg investerte i varierte markeder fra put jeg bor, som en konsekvens av at jeg ble presset til å utnytte ting som du antagelig antagelig til og sms-lån norge kan bli fristet til å realisere deg selv. Så kjernen fire er de fire andre folkene du ønsker å investere hvor som helst. De er en avtalsfinner, en eiendomsforvalter, en entreprenør og en långiver.

Brandon:

Alt stødig. Som fungerer må du være en mindre investor, en liten investor. Jeg informerer ikke diminutiv i en nedsettende metodikk, gutter. Ikke misforstå det. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil slutte å redusere uten avfall. Jeg er upartisk og kunngjør at du må være en person i soloformat, putten du gjør nesten hver eneste lille ting selv, det er et bestemt stadium. I virkeligheten, i e-boken som jeg skrev sms-lån norge Brian Murray, The Multifamily Millionaire, har vi nå bind ett og bind to. Volum ett handler hovedsakelig om det, som er de mindre tilbudene, tingene du gjør selv. Deretter gjelder bind to alle større tilbud.

Brandon:

Så det er nesten håndteringen av disse to podcast-episodene som spiller sms-lån norge samme rammeverk. Så uansett fungerer kjerne fire hvis sannhet blir fortalt, hvis sannhet blir fortalt sms-lån norge hell. Du fortsetter å trenge de i dine kolossale tilbud. Det er noe overlapping for tiden, men du dekket alle fire, jevn? Jeg visste ikke avbrudd, gjorde jeg det?

David:

Ja. Trenger du å skaffe deg forhøyede avtaler, er ulykken at du kanskje ikke nå fortjener å innse hver jobb du hadde gjort i mindre avtaler samme metode. Det er plan mer på spill. Det er vanligvis mer kompleksitet i å undersøke en 200 – enhetsleilighet komplisert versus en tosidig form for ting. Så du kan antagelig antagelig også anskaffe deg sms-lån norge en sjanse for at utsatte analytiske ferdigheter har til å anskaffe dupleks. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil bruke BiggerPockets-kalkulatoren. Våre bidragsytere anskaffer å bruke det gratis.

Brandon:

Riktig.

David:

Hvis du beveger deg inn i en ting dette fjellrike sms-lån norge alle disse pikante bitene, blir det til det punktet din mangel på ferdigheter antagelig vil starte opp for å demonstrere. De er sammensatt i hver eneste lille ting, enten det er ledende periode, organisasjonsbokføringsdelen, uansett hva det er. Så du og jeg har til og sms-lån norge skadet de fem rollene som ønskes at investorene generelt spiller selv, og i tillegg anskaffer de mindre avtaler.

Brandon:

Ja, la meg nøye deg sms-lån norge en øyeblikkelig tøff historie. Jeg har sagt det tidligere enn i podcasten at du noen gang har hørt det. Så firmaet mitt heter Open Door Capital. Vi har interaksjon mobile boligparker og boliger. I virkeligheten skaffer vi oss en jevnlig leilighetskompetanse nå, odcfund.com. Jeg inneholder at vi nå har 15 andre folk nå på mannskapet eller en ting håndterer det mellom arbeidere og mannskap bidragsytere og selvhjulpne entreprenører, men vi har nå disse 15 andre folk, stødige? Den totale totale industrien startet som en konsekvens av at jeg ble i Nashville, Tennessee, og jeg la merke til kompisen min Seth Mosley, ropte til Seth, som driver et selskap kjent som Stout Circle Song.

Brandon:

Stout Circle Song er hensiktsmessig. De danner en haug sms-lån norge Grammy-vinnende sanger og sånt. Jeg la merke til mannskapet hans som ga inntrykk av fem de som hadde vært utrolige, toppen av spillet, Grammy vant andre folk, utrolig suksess. Jeg ble håndtak, “Jeg foretrekker det i mitt liv. Jeg foretrekker at toppen av de som hvis sannheten blir fortalt skaffer seg vellykket, har en stor kulturkamp og gjør innholdsrikt meningsfylt arbeid. Jeg gikk fra den tiden og gikk, “Hvordan oppnå jeg planlegger det?” Deretter dro jeg på et stevne. Jeg inneholder det ble Joe Fairless's Finest Ever-stevne for tre år siden eller for fire år siden, for tre år siden. Jeg la merke til disse investorene som hadde holdt på sms-lån norge store, takler det vi snakker om for tiden, disse forhøyede multifamiliaftalene. Jeg ble håndtak, “Dang, jeg fikk til å planlegge det.”

Brandon:

Så alt det blandede er hvorfor jeg konstruerte Open Door Capital. Jeg startet sms-lån norge de delte fem det vi snakker om for tiden. Jeg skal humre når jeg informerer om fem, som en konsekvens av at det er humoristisk. Jeg sa: “Vel, hva ville jeg fortjent å planlegge et mannskap som kan ha upartisk interaksjon sms-lån norge fjellaktige tilbud?” Jeg takler: “Vel, jeg trenger noen som kan lede generasjon og anskaffe ledningene som kommer. Jeg trenger en garantist. Jeg trenger en pengeinnsamler, en kapitalforvalter, en finansperson for å realisere alt dette. ” Det er ordet det startet. Det som er variert sms-lån norge Open Door Capital enn alle andre bransjer jeg har startet, er at jeg startet det fra, “La oss planlegge mannskapet etter som shuffle etter det.” Jeg antyder at jeg startet sms-lån norge eiendelen.

Brandon:

Jeg visste at jeg trengte å lage et utvalg mobile boligparker til å begynne sms-lån norge, men jeg sa rent, “La oss planlegge et mannskap nå. Jeg kommer nå ikke til å innse hver person i disse rollene, etter som en etter det motsatte, outsource dem til andre mennesker. Jeg er upartisk kommer til å starte opp fra begynnelsen av å gjøre dette. ” Så nå ikke at du ønsker å innse den metoden. Jeg er upartisk og gir deg gutta en tøff bakgrunnshistorie om disse rollene er avgjørende for alle som ønsker å skalere sin bransje.

Brandon:

I begynnelsen kan det antagelig også være vellykket alt du ellers kan ha, antagelig antagelig løsning på en beslutning dagen etter i dag å sette sammen et mannskap på fem ledsagere. Hver av dere forhekser sikkert en av disse rollene, eller per sjanse leier du fem andre, og i tillegg er de alle arbeidere, eller per sjanse er det en kombinasjon av 2. Men det er det vi fortjener å blande fremover. Vinterlig. Noe annet du ønsker å dyne tidligere enn vi hopper inn, per sjanse aktivaklasse kjøpe i det? Vil vi starte opp sms-lån norge aktivaklasser? Er det tidligere enn du planlegger mannskapet ditt, fikk du tak i det du gjør for å gjøre et valg?

David:

Ja, jeg inneholder det er en riktig metode for å blande. Så generelt sett er vår tro her at du begynner sms-lån norge å slutte å tenke. Så det viktigste spørsmålet du ønsker å spørre deg selv er: “Hva oppnår jeg fortjener å gjøre et valg? Hvorfor oppnå at jeg fortjener å velge det? ” Deretter skal du jobbe bakover og plassere brikker på plass derfra. Så, har du gjort sannsynligheten du ønsket å skaffe til en mobil boligpark, hvorfor kjøpte du den aktivaklassen? Hva ble det hvis sannheten ble fortalt håndteringsretning mens du gikk gjennom forslagene dine?

Brandon:

Jeg intervjuet noen få alternative folk på podcasten her som gjorde mobile boligparker. Nå, vi fordømte ideen om at det hørtes tiltalende ut. Jeg antyder at det er fordeler sms-lån norge mobile boligparker. Jeg kan antagelig skryte av dem hele dagen, hvorfor jeg liker dem, men noen kan antagelig også gi meg like riktige grunner til hvorfor ferieleie er det elskverdige noensinne. Noen kan antagelig gi meg like riktige grunner til hvorfor det er en større tro å bygge et enkeltfamiliehjem? Alle fungerer. Alt dette arbeidet. Så hvis sannheten blir fortalt, måtte jeg upartisk kjøpe en ting og blande sms-lån norge den. Så jeg valgte en ting som jeg kjente på en peis i magen.

Brandon:

Jeg ble håndtak, “Å, det er frigid. Jeg takler denne tingen. Parker i celleboliger høres friske ut. ” Jeg fulgte upartisk etter brannen. Det er en setning vi kunngjør mye her på demonstrasjonen er å bruke brannen. Så fulgte jeg upartisk etter brannen. Jeg sa, “Ok, jeg skal avslutte forsøket på 1, 01, 000 varierte ting og grublet på hver eneste lille ting og nå ikke tar bevegelse, som en konsekvens av for mange forslag resulterer i avsløring av ingen jobb. ” Så som erstatning sa jeg upartisk: “Jeg skal bare kjøpe denne tingen og blande sms-lån norge den.” Så det er slik jeg valgte det.

David:

Nå har det antagelig vært noen få deler av det som tillot det å jobbe for det du sikkert ønsket å blande. Så, det ene er at du ønsker å gjøre et utvalg til et skikkelig produkt, fjellrike nok til å gi et løft til de totale andre menneskene til mannskapet ditt, jevn? Så det er derfor du ikke kjøpte dupleks.

Brandon:

Riktig.

David:

Parker sms-lån norge celleboliger er kolossale, slik at det ser ut til at du vil skalere.

Brandon:

Nå kan jeg antagelig ha sagt: “Jeg kommer til å blande har interaksjon 50 dupleks de neste par årene,” etter som skal vi har bygget et tosidig fond. Det er en bestemt metode. Her er denne typen tankesett, jevn? Jeg grubler nå ikke på det som en person, “Jeg anskaffer investeringseiendommer.” Jeg tenker på når jeg bygger et selskap som forekommer å veksle i eiendelen til mobile boligparker for meg, eller som antagelig kan ha vært noen –

David:

Det er et stort poeng. Metoden jeg vil se på om du anskaffer en inntektsbevegelse som ser ut til å være en mobil boligpark. Av den inntektsbevegelsen skal du betale det totale varierte folket til mannskapet ditt. Fordi det er et selskap, er formålet ditt å ha mer penger til overs på slutten enn hva det ble som du brukte. Det kan antagelig være din inntekt. Nå, sikkert, en av mange fordeler sms-lån norge å gjøre et selskap hovedsakelig basert på gyldig eiendom, er at det nå ikke bare er pengene som blandes sms-lån norge bevegelsen. I virkeligheten er det antagelig den minst avgjørende delen av det totale bildet. Er du i stand til å dele litt om hva målet er, visjonen for 12, 20 år nede i alléen?

Brandon:

Sikker. I virkeligheten snakket jeg sms-lån norge dette teamet av alternative folk i gamle dager og gjorde et navn sms-lån norge dem. Mange av dem er i e-handel. Jeg ble håndtere, “Ja, e-handel er betydelig. Jeg liker det. Jeg liker det.” Jeg startet tilfeldig e-handelsindustri gjennom årene. De har omtrent alt mislyktes. Det faktiske faktum er at jeg ikke var like hekta på det, men de oppnår arbeid. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil anskaffe ganske mye penger i e-handel. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil anskaffe ganske mye penger for å fremme klasser eller være trener eller konsulent. Alle disse tingene fungerer. Men på slutten av dagen kan en grei Google-algoritme eller en Amazon-algoritme fullstendig handle din bransje på en enkelt dag og stenge deg ned.

Brandon:

Trenger du å være konsulent, kan du antagelig antagelig også ha upartisk å ha en bilulykke, bransjen din stengt, som en konsekvens av at den regner sms-lån norge deg. Det er så mange problemer sms-lån norge de fleste selskaper som folk hastighet, som en konsekvens av at de er så uten bekreftelse ødelagt. Så selv jeg skrev bøker, stødig? Vi skaffer penger av e-bokfremmende. Vi promoterer bøker, stødig? Det er riktige penger. Jeg takler å lage det, men det kan stenge dagen etter i dag. Du kan antagelig antagelig slutte å ta hensyn til denne podcasten, og deretter avbryte anskaffelsen av e-boken min og nå ikke har interaksjon The Multifamily Millionaire, hvoretter jeg ikke skaffer pengene lenger.

Brandon:

Så mange selskaper takler det. Det jeg liker sms-lån norge gyldig eiendom og spesielt å bygge et selskap som handler sms-lån norge gyldig eiendom, håndterer vi snakker om de forhøyede tingene, er at det er stabilt. Jeg er ikke redd for at en viss liten handel sms-lån norge Googles algoritme ødelegger bransjen min, som en konsekvens av gyldig eiendom som har vært sfærisk i hundrevis av år. Det kommer til å være sfærisk i hundrevis av år. Ja, vi tilpasser oss for å skaffe tilpasninger, men uansett, det er det jeg liker når det gjelder det gyldige eiendomsaspektet av ting. Hva ble det særegne spørsmålet?

David:

Ja, pengestokkingen sms-lån norge bevegelsen er ikke den største.

Brandon:

Å, ja, ja, ja. Pengestokkingen sms-lån norge bevegelsen er betydelig, men upartisk håndtak hvis jeg skulle blande et teknologiselskap, inntektene du skaffer er riktige, men det er sannheten at jeg er i stand til å markedsføre det teknologiselskapet i en ukjent periode i fremtiden at jeg hvis sannheten blir fortalt foretrekker. sms-lån norge de forhøyede tilbudene vi snakker om for tiden, det jeg håndterer er at vi over tid vil gi et løft til verdien av dem. Du kommer til å innse at det samme må du skaffe deg til de forhøyede tilbudene. Du skal planlegge et mannskap. Pengene som blandes sms-lån norge bevegelsen betaler mannskapet optimalt, og prisene du oppnår har for å ha interaksjon, vil greiene betale mannskapet.

Brandon:

Så du har ikke nok penger eller til og sms-lån norge noen penger, og skaffer tilsynelatende penger langs metoden litt vondt, men din gyldige inntekt er at du kommer til å skaffe hundrevis av hundrevis av veien nedover alléen. slår av denne porteføljen. Så, ja, penger blandes sms-lån norge bevegelsens avgjørende, men det er alle andre ting. Det er verdsettelsen av eiendommen, lånet som blir betalt ned, skattefordelene, alt dette, hvorpå videresalget til slutt kommer til å gi deg inntekt. Så nå stoler vi ikke på takknemlighet, men det vi gjør er å kapitalisere på den totale formuefabrikken i gyldig eiendom, som hovedsakelig er avslappende.

David:

Må du oppnå det sms-lån norge den avtalen som er fjellrik, at det tilsynelatende vil du utnytte folk. Så du anskaffer den nådige delen av selskaper som du må oppnå den delen du svømmer i. Den delen som føles lett for deg er den fullstendige delen du ønsker å realisere og folk oppnår de tunge tingene.

Brandon:

Ja, det er stødig. Ja. Så uansett. Så igjen, det er jeg nå ikke kunngjøre at det er avslapningen mangelfull sms-lån norge å starte en cybernettindustri eller avslapningshåndtaket som heller. Korrekt slik at andre er bestemt, jeg kunngjør det nå ikke. Jeg er upartisk og kunngjør at det er kortvarig inntekt. Det kan vel per sjanse sannsynligvis også veldig vellykket være betydelig inntekt. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil anskaffe ganske mye penger for det, men det kommer til å utgjøre en dag. Det samme er stødig for flipping eller grossister, stødig? Markedet kan antagelig antas å handle.

Brandon:

Også at det tilsynelatende ikke vil skaffe seg avtaler lenger. Men sannheten om at jeg føder 2, 01 sameier, jeg får dem , de er mine og investorene mine som investerte hos meg, men de er der. Så ja. Det siste jeg fortjener å hevde tidligere enn vi hopper inn i de fem delte, det er du antagelig antagelig også veldig vellykket å stille spørsmål, “Vel, oppnå at jeg til og sms-lån norge fortjener å forhekse denne episoden for tiden? Fordi jeg nå ikke prøver å planlegge et fjellaktig, stort selskap. Jeg prøver å gjøre et valg til min første dupleks. Jeg hakker hjemme. Jeg prøver å realisere BRRRR-strategien på dinky-avtaler. ” David, hva vil du informere om det? Jeg vil også gi tankene mine.

David:

Jeg vil informere det viktigste du ønsker å forstå er at du skaffer deg denne troen, må du gjøre de mindre tilbudene, kan du være i stand til å se hvilken egenskap du utfører. Det er avgjørende for deg, som en konsekvens av at det vil være deler du ikke håndterer, som du ikke gleder deg over, at du føler deg tung, som forårsaker deg redsel, som du naturlig trekker deg tilbake fra. Må du ikke skjønner, du avskyr ikke gyldig eiendomsinvestering, du objektivt ikke håndterer undersøkelser ellers håndterer du upartisk ikke investorfamilien.

David:

Du vil tenke, “Jeg burde ikke oppnå dette. Dette er ikke hensiktsmessig. Jeg satser på at jeg må rense shuffle leer Dancing sms-lån norge the Stars, “eller” Jeg må rense tilbake til å jobbe hos Starbucks. ” Trenger du å se når denne tingen kommer til min metodikk, er jeg i stand til å ikke stå imot det, det er hvis sannheten blir fortalt insentiv til å skalere. For når du utvikler deg, skaffer du deg rikelig sms-lån norge kjøtt på beinet som du antagelig antagelig også kan skaffe folk som gjør det. Jobben blir til mer avslappende, jo mer du oppnår den.

Brandon:

Ja, det er veldig stødig. La oss dykke ned i det. Viktig, la oss diskutere om den ledende personen. Vi snakket mye om på BiggerPockets og på webinarene og akkurat her på podcasten, diskuterte vi om LAPS-trakt, L-A-P-S. Det som står for at du ønsker å anskaffe fører enheten inn, så har du utvilsomt fått til å analysere disse avtaler, hvorpå du oppnådde å forfølge dem, stokke etter og anskaffe gir, hvoretter du oppnådde å skaffe suksess sjelden. Det er upartisk en hyggelig trakt. Så begynnelsen på trakten vil være den ledende personen. Så prøver å søke etter noen som gjør det mulig for deg å generere potensielle kunder. Det er hvis sannheten antas sikkert en av mange vanskeligste roller.

Brandon:

Men for mange av oss er det deg. Det er tilsynelatende at du antagelig vil være den ledende personen, må du være personen som stiller sammen dette mannskapet, sms-lån norge mindre du oppnår det jeg gjorde, som ble jeg hvis sannheten blir fortalt ansatt noen til å støtte sms-lån norge det på forhånd, som en konsekvens av Jeg fortjente ikke engang å innse det. Imidlertid er den frigide tingen angående forhøyede avtaler nesten gradvis, de blir irritert av meglere. Du står overfor industrimeglere, som er veldig variert enn gyldige eiendomsmeglere. De er de samme i noen henseender, men dessuten veldig varierte. Sikkert at du noen gang har jobbet sms-lån norge industrielle meglere? Jeg vet at du oppnår mye av boligartiklene.

David:

Det er sjeldnere at jeg tar vare på kommersielle meglere.

Brandon:

Ja. Så, jeg inneholder den fjellrike ulikheten er metoden som bolig gamle skal utføres, la oss informere, gi en hånd om dagen. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil tro meg hvis jeg er mangelfull på noe av dette. Imidlertid gir en hånd tidligere enn vi var født og tidligere enn nettet, vil gyldige eiendomsagenter skaffe en detaljering. Kollegaen på maskinvareforhandleren han møter, sier: “Jeg fortjener å markedsføre hjemmet mitt.” Han sier betydelig: «Gå videre nedover jobben min. Vi billetter noen papirer. ” Han går til utplassering av jobb, tegn på papirer. Nå har agenten detaljering. De fakser den eller sender den eller hva som helst til de totale forskjellige meglerne eller agentene i byen de har til. De trenger ikke gi den til alle amerikanere.

Brandon:

De kaller den andre agentkompisen sin, John. Han sa, “Hiya, John, stipendiaten på maskinvareforhandleren, som jeg upartisk møtte ønsker om å markedsføre eiendommen hans. Pause kjenner du noen som ønsker å gjøre et valg? ” John, den forskjellige agent, sier: “Ja, jeg oppdager at jeg har skaffet meg en forbruker som ble anskaffet for et hjem.” De enheten sammen. Det er veldig personlig forbundet. En megler kjenner en megler til. Da endret nettet alt det og fikk MLS til å forekomme. Nå er det 1, 01, 000 agenter og alle amerikanere kan like alle amerikanernes avtaler imponerende kraftige gradvis.

Brandon:

Nå er det upartisk dette gratis for alle store bokser, settet de totale eiendommene er, og de totale agentene spiller bare i den. Forretningsgyldig eiendom, de fjellrike tilbudene vi snakker om. Nok en gang tenker du ikke etter metodikk for enhetsnummer akkurat her. Vi er upartiske og snakker om å gjøre de forhøyede tilbudene selv om, men de bruker vanligvis metoden som bolig er gammel til. Forhandleren vil få en detaljering fra stipendiaten han møtte på maskinvareforhandleren. Det upartiske forekommer å være en 99 – enhetsleilighet komplisert. Først ringer han opp innkjøperne sine. Så kaller han opp meglerkummene. Til tross for alt det lille av det, i tilfelle de muligens ikke kan anskaffe noen til å gjøre et valg, kaster de det per sjanse på LoopNet.

David:

Som per sjanse antagelig antas å være karakteristisk som en MLS, men det er nå ikke det samme som MLS.

Brandon:

Det er nå ikke det samme. De fleste agenter blander seg på MLS. Det er det viktigste de oppnår. De navngir ikke hver person fra deres kjøpere og alle deres agenter. De oppnår ikke ganske mange lommelister, men industriell gyldig eiendom handler om lommeartikler. Så det totale poenget jeg prøver å skaffe akkurat her, er at det å regne sms-lån norge hvilken eiendel du går inn i og hvilken størrelse på eiendommer du prøver å gjøre et valg, må du prøve å skalere din bransje, det det er tilsynelatende at du selv vil være den ledende personen. Du snakker sms-lån norge meglerne.

Brandon:

Vi brukte virkelig lang tid på den siste episoden eller den ene for to uker siden eller to episoder siden siste uke, putten vi snakket om de små avtalene. Vi har gjennomført veldig lang tid sms-lån norge å snakke om ansikt ut til en megler, til en agent eller til en utlåner. Så vi fortjener ikke å vaske det nå. Generelt sett er forutsetningen at du kan være ren, være autentisk og ha alvor.

David:

Jeg vil informere om at planen er mer avgjørende for at du oppnår det sms-lån norge industrimeglere enn boligagenter, som en konsekvens av at det tilsynelatende vil skaffe deg avtalen på MLS. Etter som må du være en jerk til agenten eller nå ikke veldig personable –

Brandon:

Veske en agent til.

David:

Ja, ellers at det tilsynelatende vil du skrive et tilbud. Hvis detaljiseringsagenten ikke tilsvarer deg, men hvis du gir det hvis sannheten blir fortalt riktig, er de rene og vil upartisk utlede tilbudet ditt. sms-lån norge industrimeglere kan du antagelig antagelig også være upartisk, og ikke engang vite at det ble en avtale å få i tilfelle de ikke tilsvarer deg.

Brandon:

Ja, ja, ja, de vil svarteliste deg. Det er en gyldig ting som oppstår. Så, status saker planlegger mer i større avtaler. La oss nå upartisk informere om at du oppnår fortjent til ordningen. Du kan godt skalere bransjen din, men du vil måtte skalere sms-lån norge eneboliger. Så du står overfor MLS, men du fortjener ikke å innse alt det som fungerer selv. Du fortsetter å kunne antagelig løfte personlig til mannskapet ditt, igjen, de delte fem det, det er upartisk ansvarlig for bly gener. Det er deres jobb å generere potensielle kunder. I virkeligheten vil jeg komme sms-lån norge et eksempel. Ryan Panetta, som er en kompis av meg, har vært på demonstrasjon noen ganger, ute i Vegas, sms-lån norge åpne hjem. Han har noen få alternative mennesker i selskapet. Det er alt de oppnår er blygen.

Brandon:

Så de gjør, “Vet du hva? Jeg oppdager at vi kommer til å realisere en TV-industri, eller at vi skal starte en grunt mail-kampanje, eller vi vil blande og henvise til grossister. ” Ryan oppnår ikke det, stødig? Ryan oppnår ikke den jobben i det hele tatt. Jeg oppnår ikke den jobben. Jeg søker ofte på forslaget fra meglere. sms-lån norge unntak av at jeg trenger sms-lån norge trekningen for å legge til litt vekt, er det Brandon fra podcasten, jeg søker ikke på forslaget fra meglere. Mannskapet mitt gjør det. Ekte nå, vi har nå Walker og Jay. De er de som er ansvarlige for det aspektet av tingene i ledelsen gener. De snakker sms-lån norge agenter. De genererer videre markedsføringer. De sender grunt mail-reklame. Så hvis jeg oppdager den personen, er jeg rart, at du prøver å søke etter noen til mannskapet ditt som skal være den ledende mannen, hvilke ferdigheter du oppnår stoler på at du har studert som vedkommende ønsker å ha?

David:

Det er et ekstraordinært riktig spørsmål, som en konsekvens av at jeg vil informere om at det er den største delen av enhver bransje, og at gyldig eiendom ikke er noe unntak.

Brandon:

Ja, det må du tilsynelatende ikke skaffe kundeemner, du er sløv.

David:

Ja, det begynner på det høyeste av trakten. Så, det viktigste du ønsker å undersøke, er å skaffe deg en som genererer potensielle kunder, er en som har en solid motor først. Det er ingen som genererer ledere som er upartiske, får panikk for å søke forslaget fra de som ønsker å ta plass i kjelleren deres. Din forsikringsselskap kan antagelig til og sms-lån norge være den personen, som upartisk ønsker å bli fjernet fra alle amerikanere og sette seg ved inngangen til et slørslør. De fungerer som et filter. Du løfter ting til et filter. Du setter fart gjennom et filter. Filtrene må blande kartlegging en ting for å ha samspill, jevnt?

Brandon:

Du ønsker en ting stokke ut og jakte.

David:

Ja, du ønsker at en jeger som skal skyve ting gjennom en vei for å blande inneholder filteret. Så, en motor er nummer 1 det viktigste. Den evnen de har til å rense, er motivert. Det er enten de oppnådd å bli motivert av penger, de må rense være motivert av å snakke sms-lån norge andre folk, de må rense være motivert av vakre deg. Det må være noen overdreven motivasjonsfase, som en konsekvens av at de i alle andre tilfeller ikke skal jobbe sfæriske, men skal undersøke potensielle kunder. Så er den neste tingen at de muligens kunne fortjene å ha en figur ut av menneskets natur. Her er når andre mennesker utelater mye av tiden. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil sende en milliard brev til andre mennesker. Etter det, når telefonen ringer, i tilfelle de ikke vet hva de skal hevde til den personen, ble det for ingenting.

David:

Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil sende en haug sms-lån norge brev og sende den til det defekte stedet, stødig? Hvis sannheten blir fortalt ønsker du å sende dem til ubehagelige eiendommer, de som tilsynelatende er å erkjenne. Trenger du upartiske haglebokstaver på hvert sted, vil du nå ikke bli veldig vellykket. Så det er enda en fjellaktig del av det å finne ut menneskets natur og hva som får andre til å erkjenne å være sympatiske. Det siste elementet jeg vil informere om er en person sms-lån norge innflytelse. De må ha en fjellkrets av alternative folk. De fortjener enten å planlegge en fjell sirkel eller de har allerede fått en fjell sirkel.

David:

Så jeg tilfredsstiller gradvis andre mennesker, den elskverdige tingen jeg antagelig nok anskaffer for min gyldige eiendomsmeglerindustri, håndterer en blygenerator, kan antagelig være den mest mote personen i overdreven høyskole, som er ren veldig mote, en totalt antall Instagram- og Fb-følgere. Hver person lytter til det de informerer om. Alt de trenger å innse er å være en del av mannskapet mitt og dirigere dem som forhekser merker metodologien til dem. Det er den elskverdige beliggenheten noensinne å være i. Nå er de andre menneskene utmattende å lete etter, men det er hvis sannheten blir fortalt hva du skaffer deg.

Brandon:

Ja, det er et riktig poeng. En ting jeg vil legge til at jeg undersøker hos den personen, og som fungerer hvis sannheten blir fortalt vellykket på mannskapet mitt, er at jeg trenger de som er veldig retning. En garantist må være veldig overdreven C på DISC-profilen, stødig? De må være i et regneark hele dagen. Jeg snakker nå ikke i utgangspunktet om det, men jeg trenger noen som har rett i … La meg gi en hånd til denne presiseringen av denne metoden. Å finne avtaler er at hvis sannheten blir fortalt fantastisk grei, jevn? Du og jeg kan vel antagelig stødig nå blande generere en haug sms-lån norge ledere her i Maui og skaffe eiendommer til å snu. La oss informere om at vi vil vende, stødig? Hva ville vi oppnå? Vi vil antagelig stokke ut og skaffe en post fra rekordkilden til de som er fraværende huseiere som perchance har eid sin eiendom sms-lån norge hell.

Brandon:

Så skal vi stokke en rekke bokstaver. Vi skal sende disse brevene til alle de andre. På samme tid skal vi strøm til greenbacks hver lørdag i fire timer. Så skal vi bekrefte til telefonen når den ringer. Vi skal legge dem inn i CRM. Så skal vi ansette de andre menneskene hver måned når de begynner å ringe til vi har interaksjon deres eiendom. Må du oppnå det, garanterer jeg at du kan være i posisjon til å ha interaksjonsegenskaper. Det er ganske greie plukke eiendommer i gyldig eiendom. Hvorfor oppnår ingen det? Hvorfor oppnå at jeg nå ikke oppnår det? Hvorfor oppnå deg nå ikke oppnå det? Siden du og jeg må nå ikke retning av presset andre folk.

Brandon:

Skal vi håndtere prosesser for folk, men du og jeg trenger ikke å personlegge den hver uke, [inaudible 00:25:21] i 3 timer og studere den og sørge for at den ble gjennomført og utført vellykket, etter som prøver og gi et løft til. Så, det jeg snublet sms-lån norge så snart jeg hyret Walker og nå Jay er, kan det godt hende du rengjør regnearket. Det er indre, men jeg takler å demonstrere deg. De har en oversikt over 30 aktiviteter de oppnår hver uke, en uke eller så snart som en måned, men det er etter planen .

Brandon:

De har et rødt, grønt lys de legger i regnearket på, “Oppnådde de det eller ikke nå?” Oppnådde de syv grossister denne uken sms-lån norge produserte boliger eller hva som helst? Oppnådde de fem meglere denne uken? Har vi sendt så mange brev? Sendte vi en belønning til denne personen? Alle disse handlingene som er blymål som kan generere effektene du ønsker å ha, det er det jeg foretrekker i en ekstraordinær overdreven ledelse, er en person som gjør det i andre områder av livet. Så at de vil oppnå det akkurat her. Det er utmattende å skaffe andre folk til å innse det, spesielt W2-er, spesielt de som ikke har denne tingen. Det er vanskeligere for meg å innse det. Det er mer ukomplisert når det er din jobb å innse det, som en konsekvens av at de må innse det.

Brandon:

Deretter vil vi diskutere om dette senere, men jeg satser på at vi skal snakke om det nå. Vi pakker inn vår totale bransje i noen bransjearrangementer. Så vi bruker EOS fra Traction. Fra Traction bruker vi EOS. Det gjør at visse amerikanere har definert dem. Så alle amerikanere følger deres retning om de eier eller ikke. Men uansett, den endelige analysen er at jeg anskaffer såpekassen min, retning av presset andre mennesker, stor avgjørende. Ja, ledere, dere andre er dyrebare. Vi foretrekker deg. Etter metoden, en andel til av denne totale samtalen for tiden, kan du antagelig antagelig også veldig vellykket tenke, “Vel, jeg er ingen steder å være klar til å planlegge et mannskap.” Enorm. Kan det antas at du i tillegg er i andres mannskap? Kan du antagelig også være en partner av et mannskap til? Jeg antyder, la oss informere deg og 4 folk kom sammen for å håndtere Captain Planet-mote, jevn?

Brandon:

Hver av dere tok 21% av det klassiske partnerskapet. Kan det antas at du dessuten oppnår fem ganger flere avtaler hvis alt du hadde gjort ble det du føler deg lett og hensiktsmessig sms-lån norge å gjøre, og alle amerikanere andre gjorde det de hvis sannheten blir fortalt føler lett og hensiktsmessig å gjøre? Samlet sett har du upartisk samhandling sms-lån norge en rekke fjellrike ting. Jeg satser på at du antagelig antagelig oppnår 100 ganger mer enn du antagelig antageligvis oppnår ditt barn ved helt å få 20% av selskapet har til deg delt det opp. Eller har du jobbet for at noen andre er upartiske for en 300 og seksti-fem dager eller to for å studere og ikke oppnådd egenkapital, hvem bryr seg? Vær så snill å arkivere, anskaff metodene ned, og deretter vil du sjanselig bruke den om fem år fra nå. Så det er derfor også disse tingene er avgjørende, ikke bare du som mannskapssjef, men per sjanse er du som sms-lån norgelem av mannskapet.

David:

Det er hvis sannheten blir fortalt riktig. I virkeligheten vil jeg informere om at det er metodikk som flere andre mennesker kan oppnå som ønsker å være i et mannskap enn å måtte starte opp et mannskap. Det er upartisk generell fornuft. Den faktiske personen som starter et mannskap heter entreprenøren. Den faktiske personen som blir sms-lån norge i et mannskap heter ofte intrapreneur. De planlegger sitt verdensinteriør i andres verden. Det er totalt ett Apple. Hvor mange ansatte har Apple? Apples ingenting uten disse arbeiderne. Jeg antyder, er det til og sms-lån norge en vert vi kan kaste ut? For mange til og sms-lån norge å telle.

Brandon:

For mange.

David:

Så ikke hør dette og tenk, “Jeg fikk til å starte opp det jeg hadde fått Apple. Jeg oppnådde å starte opp Apple Apple. ” Selv om du må oppnå fortjener du å starte opp ditt Apple Apple, antar du at du kommer til å jobbe for noen andres IBM tidligere enn du sikkert blander å oppnå det. Så, en del av, inneholder jeg, barrieren som hindrer andre i å komme inn i gyldig eiendom som investerer seriøst, er at de prøver å realisere det hele. Trenger du å vite hva styrken din er, være en del av andres mannskap, jobbe for dem, studere, hvoretter det tilsynelatende vil du enten starte opp ditt barn, ellers vil du upartisk ordne det du har sms-lån norge det.

Brandon:

Ja, det er hvis sannheten blir fortalt riktig poeng. Må du tenke stødig nå, “Å, jeg kan antagelig også sms-lån norge stor suksess være en ledende person for noen. Jeg er retning av dyttet, “betydelig, begynn å jobbe din retning. Selv om du tilsynelatende ikke vil gi navnet på avtalen, begynner du å jobbe den retningen per sjanse på mindre avtaler, per sjanse du starter opp grossist. Den ferdigheten til det vi snakker om, er hovedsakelig det en grossist ønsker å være utrolig på, og som du ønsker å realisere liten tid. Gutta takler Cole Ruud, vi intervjuet …

David:

Ruud.

Brandon:

Ruud. Beklager, jeg tror gradvis at hans identitet er Ruud, Cole Ruud. Han skal henrette meg for å ha fått identifikasjonen sin mangelfull. Cole er en 21 – 300 og seksti fem dager gammel barn, 21 år gammel. Han er ung håndtak 24. Han gjør 100 avtaler 300 og seksti-fem dager. Hvorfor? Når jeg har inneholdt det som gjør Cole utrolig når det gjelder grossering og flipping, gjør han begge deler, er det at han er i en slik retning. Han har et fjellaktig samfunn, og han oppdager upartisk. Han gjør de skarpe, greie tingene du vet du vil realisere for å generere potensielle kunder, men ingen gjør det. Alle av oss vet kaste vekt. Alle vet at vi blander til gymsalen og kjøper vekter og hastighet. Det er upartisk at vi ikke oppnår det. Så du ønsker de som utvilsomt oppnår det og kan demonstrere det.

David:

Det er akkurat jevnt.

Brandon:

Ja, frigid. Alt stødig. La oss gå videre. Det som ble den viktigste er at du har skaffet deg den ledende personen igjen. Det kan godt være en sjanse for at du kanskje også vil være deg i begynnelsen. Stor, upartisk inneholder den: “Ok, det er sikkert en av hattene dine.” Hvis du begynner, gjør du alle disse fem, betydelig. Hvordan kan du til slutt dele deg opp slik at du antagelig antagelig også kan ha upartisk har folk som gjør dette? Så, du trenger ikke å jobbe like kraftig, til slutt, til det punktet at det tilsynelatende vil fungere noen timer per uke, og alle andre amerikanere jobber og bygger imperiet ditt for deg.

Brandon:

Nummer to, du fikk å ha noen som kan garantere avtaler, garanterer en fancy å være bevisst for å analysere. Det upartiske har en ekstra stavelse, så det høres bedre ut. Imidlertid jobber du generelt sms-lån norge tallene for å finne ut nøyaktig hvor kraftig du betaler for en eiendom. Nok en gang er det en mer raffinert karakteristikk å leie for, men hva oppnår du undersøkelsen hos en garantist? Hva ville du undersøkt?

David:

Garantien din blir filteret ditt. Så det viktigste du anskaffer deg for er noen som fungerer som et filter. Hva et filter gjør er at det tar en bevegelse av, informerer, en væske i en bil. Det fanger urenheter og holder dem låne en hånd. Deres første jobb du ansetter dem for å realisere, er å legge bort de totale eiendommene som ikke kommer til å fungere. Av egenskapene som kan fungere, er garantien sin jobb å nå male meg et større bilde av hva det kan tenke seg å antagelig se håndtere hvis vi kjøpte det. Greit. Mange alternative mennesker anskaffer seg i avhengighet av å grunne på jobben som undertegner, er å hevde: “Vel, her er hva det kan tenkes å antagelig at peer-håndtaket har for deg.” Trenger du å vite stødig utenfor balltre, at det tilsynelatende vil du diskvalifisere denne eiendommen tidligere enn hvis sannheten blir fortalt å gjøre det, kan du godt rengjøre.

David:

Det håndterer det 1% veiledende forskriftet vi snakket om. Du trenger ikke å oppfylle 1% -regelen for å gjøre et utvalg til en eiendom. Det upartiske forteller meg: “Er det verdt å plassere i en kalkulator for å til og sms-lån norge stokke om den er stopp til 1%? enn det er? ” Så forsikringsgivere er veldig delorienterte. De bryr seg om opplysningene. De vet at disse tingene betyr noe. Det føles lett for dem å kikke på de totale dinky, diminutive brikkene og plassere dem opp. I virkeligheten er det å ha …

David:

Her er for hver eneste lille ting, uansett om det er et lån du prøver å planlegge, uansett om det er en eiendom du prøver å ta, eller ikke, det er en forsikringsdekning de prøver på eller ikke. å sette sammen til organisasjonen din. De forhekser kaos og lager stat. Underwriters forhekser alt dette som flyr sfærisk på hvert sted, og i tillegg fester de det på en organisert måte, for å bekrefte at det antagelig kan være at det er studert og forstått.

Brandon:

Ja, det er hvis sannheten blir fortalt riktig. Det er nettopp det de oppnår. Kan du diskutere DISC-profilen et øyeblikk?

David:

Ja.

Brandon:

Jeg diskuterte tidligere, overdreven C.

David:

Det er et stort poeng.

Brandon:

Så, la oss diskutere hva det er og hvorfor det betyr noe.

David:

DISC-profilen er en personlighetsvurdering. Jeg skrev et stykke på BiggerPockets. Trenger du deg Google D-I-S-C eller søker den på BiggerPockets, kan du godt rengjøre å skaffe den. Det deler den menneskelige personligheten i fire deler. Din D-mottakelse er hvor avgjørende du er. Det er hvor kvikksølv du anskaffer valg har til at du under ingen omstendigheter har vært der tidligere enn. Dette er tilsynelatende drivere. Dette er ofte personen som jobber i selskapet. Jeg mottar er hvor sympatisk du er eller hvor kraftig du ønsker å bli elsket og planen i hvilken personifiserte du er. Det er hvor kraftig du er verdt menneskelig samhandling. Disse som er overdrevne jeg er verdt forhold. De er i utgangspunktet de mest store. Du takler å være sfærisk dem. Dette er de sosiale sommerfuglene, de som alle amerikanere håndterer, “Jeg takler ikke den fyren. Når som helst så snart jeg søker etter forslaget fra ham, føler jeg meg riktig hvis jeg sier sannheten. ”

David:

Det er gradvis din investor familie person. S-mottakelsen din er hvor kraftig stabilitet du håndterer i livet. Den måler hvor kraftig forutsigbarhet og utfall du håndterer. High S’er foretrekker det samme gradvis. Deretter er C din samvittighetsfulle eller mottar samsvar. Det måler hvor kraftig oppmerksomhet på en del du tilsynelatende er verdt. Så det ville per sjanse være din struktur, din ingeniør, legen din, din juridiske autentiske, din forsikringsselskap. De kjenner hver dekning.

David:

Må du er politibetjent, det er en detektiv. Det er den som kjenner hver forbrytelse, hver lov og kan sitte der i fire timer og prøve å bevise og prøve å dele den sammen. Så jeg, som jeg skriver sammen sms-lån norge, er tilsynelatende forhøyede på C-mottakelsen. De takler virkelig dykking i. De er plassert ved siden av en bever som vil bite gjennom et tre. De kommer til å bite på det samme treet om og om igjen til det til slutt faller.

Brandon:

Det er hvis sannheten blir fortalt riktig. Ja. Vi fremskynder en DISC-profil på alle amerikanere som fungerer for Open Door Capital. For garantikarakteristikken, når vi oppnår det, foretrekker vi de som hvis sannheten blir fortalt føles lett og rett frem ved hjelp av regnearkmetodikk. De er vanligvis en overdreven C, vanligvis en forhøyet S. De trenger den tingen. I setninger av investorfamilie, vil vi diskutere om det om et øyeblikk, min fyr Mike, Mike er hovedsakelig overdreven I. Jeg er overdreven I. Jeg fortjener å bli elsket. Jeg foretrekker at andre håndterer meg.

Brandon:

Av den grunn er jeg nå ikke en stor overdreven D, som D er litt mer dyttet frem, de utmattende administrerende direktørene. De tanker ikke raffinerte samtaler. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil være en kraftig forhøyet D, stødig? Når de møter oss personlig, planlegger jeg mer håndtak: “Gi meg en klem alle amerikanere.” Du er litt mer av … Hver persons håndtak, “Å, er David sint på meg?”

David:

Ja, jeg anskaffer hver eneste person tiden.

Brandon:

Siden du er sløv. Du informerer hva du grubler på, og det er hva det er. Det er derfor D er tilsynelatende for å forbedre administrerende direktører, put the I tilsynelatende for å forbedre investorfamilien. Nå fortjener jeg ikke å sette alle amerikanere i en ting, og at det tilsynelatende ikke vil anskaffes ut av det.

David:

Endelig, stødig.

Brandon:

Imidlertid må du prøve å planlegge et mannskap, undersøke de som er upartiske hvis sannheten blir fortalt håndtere for å analysere avtaler.

David:

Ulykken er at du nå ikke er en overdreven C, og du spiller analysatorens karakteristikk, du kommer til å avsky den. Det er upartisk å gå hvis sannheten blir fortalt føles tung. Det kommer til å gi deg nøtter, stødig? For at jeg skal være i det overdrevne jeg kjennetegner, vil jeg brenne ut av tålmodighet veldig øyeblikkelig. Jeg inneholder andre folk er overrasket som en konsekvens av at vi oppnår podcasten. Jeg er en overdreven jeg så snart jeg podcaster, men når vi blir utført, blir jeg utført. Det handler om alt jeg måtte gi.

David:

Så hvis jeg ikke ble noe annet enn upartisk spasertur rundt sfærisk, samler jeg andre mennesker og måtte innse artikkelen som du oppnår hvis sannheten blir fortalt sms-lån norge suksess, vil jeg gradvis være i et ubehagelig humør. Energifasene mine kan vel antagelig være hvis sannheten blir fortalt, hvis sannheten blir fortalt lavt. Så det er derfor det er viktig. Det er samme forskrift. Å bryte fra hverandre jobben sms-lån norge å investere i delene du håndterer, finne ut setningen du matcher på DISC-profilen, og bekreft at det tilsynelatende vil du vite hvorfor visse deler hvis sannheten blir fortalt føles tunge, hvorfor visse deler hvis sannheten blir fortalt føles lett. Det er den selvbevisstheten og investeringsbevisstheten som gjør en usedvanlig fjellaktig ulikhet.

Brandon:

Ja, helt, 100% enig. Alt stødig. Så du fikk tak i avtalsanalysatoren, forsikringsselskapet. De må rydde være helt glade for å undersøke ganske mange tilbud. Nok en gang er det innrammet i noen organisatoriske ordninger, som en konsekvens av hvor mange tilbud de skal analysere? Hva undersøker de? Hva gjør det til en riktig avtale? Da Walker kom inn i mannskapet vårt, ble artikkelen jeg elsket om ham, at han tok regnearket vårt, objektivt rev det fra hverandre og konstruerte et helt nytt.

Brandon:

Han takler: «Her er ikke metoden du tegner. Her er metoden du garanterer. ” Han gjenoppbygde den totale tingen. Deretter gjorde han kontinuerlig tweaks på det for de viktigste 300 og seksti-fem dager som praktikant til vi introduserte ham som den heltidige fyren. Nå er han COO og jobber sms-lån norge hver eneste lille ting. Imidlertid igjen, den garanten, veldig avgjørende karakteristikk. Spesielt må du ikke fortjener å innse det, skaffe deg noen andre til å innse det.

David:

Ulykken sms-lån norge forsikringsselskaper, løsningene som det tilsynelatende vil være at du vil bruke dem som defekte, er at du ikke må ta hensyn til dem, som en konsekvens av at de er upartiske og vil bite gjennom det treet. Underwriters vil øke hastigheten gjennom regneark, vil se på de totale opplysningene, og i tillegg vil de sjelden noen gang si quiz: “Hvorfor gjør jeg dette?” Så du kan godt være oppmerksom på hva de gjør. Trenger du at du er i bruk av dem stødig, er det håndtere ansette av en snikskytter i forsvaret makt. Ikke quiz dem for å forstå avslapningen, i stedet for å skaffe det bildet. Det er satsen de er hvis sannheten blir fortalt riktig.

Brandon:

Helt, ja.

David:

Sekk noen andre for å blande opp målene for ham. Sekk noen andre for å forsikre deg om at våpenet deres er lastet. Sekk noen andre for å beskytte solen mot å komme inn i øynene og sørge for at de er hydrert. Dette er posisjoner folk kan spille. Det kan godt hende du bruker den forsikringsgiveren til å bare forhekse det skuddet, slå det som spesialiserer seg i, hvorpå du skaffer deg nummeret som det tilsynelatende vil være at enheten gir en hånd sms-lån norge og informerer: “Ville dette fungere eller ikke?”

Brandon:

Ja, veldig kraftig så. Nå, disse to andre menneskene vi snakker om akkurat her, fikk vi ledelsen gener. Vi skaffet oss forsikringsselskapet. De er begge på det vi kaller oppkjøpsmannskapet. De fleste av disse andre menneskene er at hvis sannheten blir fortalt en del av oppkjøp, annet enn for en, vil vi diskutere om et øyeblikk. Men en annen andel som er oppnåelig i, som nå ikke er en karakteristikk, nå ikke en del av de delte fem det, som en konsekvens av at for mange av oss deles denne karakteristikken for en mens. Det er personen som er aktsom.

Brandon:

Generelt sett legger vi ved vår forsikringsansvarlige som er ansvarlig for due diligence, som en konsekvens av due diligence, det jeg antyder sms-lån norge det er at de kommer til å sjekke de totale leieavtalene for å forsikre seg om at hver eneste person leiekontraktene hadde blitt tildelt nøyaktig. De skal sjekke den totale leieprisen. De skal sjekke den totale avgiften fra fylket. Så hvorfor skulle vi nå ha en garantist som oppnår det? Fordi det er det samme, er det upartisk å sjekke containere og dokumenter og regneark.

David:

Det er stødig på styrehuset deres.

Brandon:

Det er stødig på styrehuset deres. Så til slutt, per sjanse, vil du legge til noen på det, ellers vil du outsource det, men for mange av oss i de fem delte det, den forsikringsselskapet, analysatoren / due diligence-personellet. Due diligence vil videre utføres litt av noen av de andre menneskene i mannskapet, men våre forsikringsgivere fører den totale retningen av.

David:

Det er riktig.

Brandon:

Alt stødig. Nummer tre, en andel til av anskaffelsesmannskapet, kan antagelig være pengeinnsamleren. Vi kaller det generelt investorfamilie. Det er hvem som er ansvarlig for å skaffe pengene. Nå, det er litt vanskelig enn bankpersonen. Jeg vil diskutere om det i en 2d. De vil antagelig antagelig også være den samme personen. De ville antagelig antagelig også veldig vellykket være separate. Men så snart jeg diskuterer om investorfamilien, antyder jeg at du må sette sammen en syndikering, du kommer til å blande høye penger fra noen få investorer som vi oppnår på Open Door Capital. Vi løfter penger fra ledsagere. De legger inn penger i. Vi har interaksjon sms-lån norge fjellaktige avtaler. Noen er oppnådd for å være korrekte når de snakker i telefon.

Brandon:

Støtte da vi samlet inn vårt fjerde fond som var upartisk for noen uker siden. Jeg er nå ikke helt sikker på hvilken dag denne episoden kommer ut. Når vi tar opp dette, er vi upartiske å lukke den akkurat her denne uken. Uansett hvilket fond, samlet vi inn $ 21 millioner på syv dager fra totalt mange investorer. Nå, da vi gjorde det, ønsket nesten alle amerikanere å skaffe seg på telefon. Det upartiske er engasjerende, stødig? Du skal gi selskapet mitt en kvart million greenbacks. Du skal anskaffe på telefon. Du kan godt søke i forslaget fra noen først, bare for å forsikre deg om at hver eneste lille ting er riktig, bare for å være uhyrlig på T-ene dine og prikke dine jeg-er. Det ville jeg også.

Brandon:

Jeg fordømmer fortjent at hvis sannheten blir fortalt, føler det riktig om det, spesielt må du ikke kjenne meg i min tro. Så hvem kommer til å ha mange telefonsamtaler? Eller til og sms-lån norge må du samle inn penger fra 13 andre mennesker, som kommer til å eie dem 13 samtaler eller oppnå webseminaret som avslører vitaliteten i avtalen din eller noe av det? Det er investorfamilien. Så det er grunnen til at den investorfamilien, for mye, jeg er så viktig. Når andre søker etter forslaget fra Mike Williams, mannen min, er de klar over: “Han er den fineste personen jeg noensinne har møtt.” Hver person sier det. Hver og en som kjenner Mike, sier: “Han er den fineste personen jeg noensinne har møtt.” Jeg liker det sms-lån norge ham.

David:

Mike kommer til å snakke sms-lån norge masser av alternative mennesker i det rommet.

Brandon:

Ja, massevis.

David:

Hvis han ikke fryder seg i samtale sms-lån norge mennesker, skal de anskaffe –

Brandon:

Jeg snakket sms-lån norge ham siste kveld. Vi gikk og så utendørsfilm under stjernene sms-lån norge vårt tidlige liv, som en konsekvens av at vi nå har et ungt tidlig liv som er de fineste kummene. Mike og jeg snakker. Han er objektiv svimmel. Han er upartisk håndtak, “Dude, det er så kraftig avslappende. Jeg liker dette.” Jeg takler: “Hva oppnår du?” Han takler: “Jeg hadde 18 for tiden.” Hvert menneskes håndtak, “Hvordan oppnår jeg å skaffe pengene i stødig bort tidligere enn vi stopper fondet?”, Som en konsekvens av at de fylles opp som et blunk. Han takler: “Jeg er upartisk som dette.”

Brandon:

Jeg er i posisjon til upartisk hvis sannheten blir fortalt, føle energien som kommer ut av ham hvor pumpet han ble. Når jeg inneholder det, håndterer jeg, “Å, goss, det høres stygt ut, 18 lån ut en hånd-til-utlån en hånd-telefonsamtaler hele dagen. ” Det er alt du gjorde er å sitte i en stol og snakke sms-lån norge andre. Han kommer av det så energisk. Takk Gud for folkemishandling Mike, som en konsekvens av selv om jeg er et overdreven jeg, skaffer jeg ikke energi den metoden. Jeg foretrekker at andre håndterer meg, men jeg foretrekker ikke –

David:

Han er i panikk: “Åh, etter dette telefonnummeret er det ingen å søke i forslaget om. Hvordan oppnå jeg anskaffe en person? ” Vi takler: “Å, herregud, ett telefonnummer til? Det kommer.” Så hvis noen ønsker å søke i forslaget fra Mike, hvordan ville de skaffe seg ahold av ham?

Brandon:

Metoden som nesten alle andre mennesker oppnår uopphørlig, er at de blander til webområdet vårt, odcfund.com. De stokker til webområdet vårt. de legger ut filhåndteringen, gi oss din elektroniske post, ta vare på eller hva som helst. Deretter går de vanligvis i en elektronisk post. Deretter vil de informere: “Hei, jeg fortjener å søke i forslaget fra deg, Mike.” Her er hvorfor han er riktig for denne egenskapen og det du må anskaffe for en investorfamilieperson, de lager dessuten metoder så vellykket. Hver person er arrangert presset putten vi leier, som en konsekvens av at det er så viktig. Imidlertid skaffet han seg et verktøy for: “Ok, den elektroniske posten går rett her. Her er lenken du klikker for å booke tid i kalenderen hans.

Brandon:

Så, at han ikke trenger å stokke sms-lån norge det. så bestiller de en gang. Så kaller han dem, som en konsekvens av at antallet deres er stødig der i kalenderen. ” Den totale tingen er et verktøy som ordner seg. Så det er slik det generelt fungerer. De stokker til mottaksplassen for å kontakte ham. Det hvis sannheten blir fortalt fungerer hvis sannheten blir fortalt sms-lån norge hell. Så, ja, ordningen presset andre mennesker, investorfamilien.

Brandon:

Nå, den andre halvdelen av det er bankpersonen. Grunnen til at jeg informerer om at det uavbrutt er det samme og uopphørlig at det er variert, som en konsekvens av alle amerikanernes personlighet er variert. Dette ville antagelig antagelig også veldig vellykket være et totalt tema for å demonstrere stødig her i seg selv, men du planlegger en liten bit av mannskapet ditt … Hvordan oppnår jeg å informere dette best? Du åpner sms-lån norge en visjon om hva du ønsker å ha, jevn? Vi snakket om eiendelen din som du, hvis sannheten blir fortalt, foretrekker det. Da anskaffer du utvilsomt rollene som skal passe der. Men så vil du utvilsomt komme tilbake og tilpasse ting, hovedsakelig basert på personligheten til den du anskaffer. Som et eksempel vil Mike få massevis av energi på telefonen sammen sms-lån norge andre. Han må rengjøre nå, og ikke ha massevis av energi på en telefon sms-lån norge en bank.

Brandon:

Jeg vet upartisk at Mike ikke ville fortjent å sette seg i seks timer på telefonen sms-lån norge banken, gå sms-lån norge dokumenter til banken og måtte betale billett til alle amerikanere. Det aspektet av ting, mener han upartisk, er loopy. Så, denne egenskapen er skåret opp mellom våre forsikringsselskaper som tar seg av ganske mange ting og økonomien vår, som vi vil diskutere om akkurat her om et øyeblikk.

Brandon:

Jeg er upartisk og lar alle amerikanere vite, det er en liten bit av fleksibilitet i denne egenskapen, den som er ansvarlig for utlånet. Nok en gang kan det antagelig også være deg som lykkes. Vi foretrekker at du begynner å tenke på at dette er hattene du tar på, og som du ønsker å skalere, slik at det tilsynelatende vil begynne å plassere andre mennesker en dag av. Så, bankpersonen, veldig dyrebar person, ønsker videre antagelig å være en overdreven C, som en konsekvens av alt det som er filer og regneark, de totale låneformålene. Alt dette er utelukkende dokument, dokument, dokument.

David:

High C’s takler ganske mye av det. Hei, jeg trenger ett papir til. Å, du er stødig, jeg må til og sms-lån norge totalpakke. Hvis det er 99% utført, blir det nå ikke utført. Det vil føre til en overdreven C-mottakelse. Så de kommer til å glede seg over å måtte sende flere typer låne ut en hånd. Så en ting jeg objektivt begynte å tenke på, er sms-lån norge organisasjonen din, det vil sannsynligvis være ganger du setter sammen Mike og Walker. Du kobler din investorfamilie sms-lån norge stipendiaten som liker å snakke sms-lån norge banker. De jobber sammen for å håndtere de tingene de er flinkere til å gjøre.

Brandon:

Ja. Du har alle disse komponentene. Hvis du tar hensyn til tilbudene og måltidene du lager, ønsker du å slepe forskjellige ting i. Så det kan antagelig også være vellykket å være en bankforsamling mellom meg og Walker og Mike, eller det kan antagelig også være veldig vellykket være en forsamling mellom Walker og Jay og banken eller hva som helst. Når du bekrefter bekreftelsen, løfter du inn de stødige andre. Det utrolige sms-lån norge det er hver person … Jeg vet ikke om jeg gjorde dette bestemt tidligere, men sikkert en av mange fordeler sms-lån norge å tenke på bransjen din, denne metoden er at hver og en av de andre menneskene da ikke må være helt personlighet. presset til å være hensiktsmessig sms-lån norge denne egenskapen, men nå har de fått erfaring og i tillegg får de erfaring. Dag for dag blir de mer erfarne sms-lån norge denne egenskapen. Så alle amerikanere vil bli bedre og bedre.

Brandon:

Det er håndtere Avengers å gå tilbake til analogien, jevn? Hulken blir sterkere og bedre. Tony Stark vil bli bedre, og han har fått bedre instrumenter. Som mannskap har alle amerikanere upartiske en tendens til å gi et løft til, noe som er stort kjølig. Så hvis du prøver å skalere, fikk du til å søke etter disse andre menneskene. Etter som jobben din som sjef, må du være sjefen for dette mannskapet, er å danne dem, å være en multiplikator, håndtere vi snakket om den e-boken, Multiplikatorer.

David:

Stort poeng der.

Brandon:

Ekte, din jobb er å multiplisere deres ferdighetsplassering og støtte dem og planlegge metodene per sjanse som en total. Jeg fester i EOS. Det ble min jobb, som en konsekvens av at jeg er teamsjef. Jeg er Carve Fury. Så jeg kunngjør: “Hiya, det er rammeverket vi opererer innenfor.” Etter som nå opererer de innenfor det. De er alle Excel i noen. Ja.

David:

Stort poeng.

Brandon:

Takk. Så det er investorfamilien. Fleet peker på det, antyder jeg, vi har snakket om dette på ganske mange alternative episoder nå for ikke så lenge siden, som en konsekvens av at vi snakker mye om flerfamilie denne måneden og neste som et resultat av The Multifamily Millionaire, men upartisk realisere å skaffe penger, det er ganske mange etiske ting å realisere og ikke oppnå. Så, upartisk pass opp. Det er 506 (b), 506 (c). Det er crowdfunding. Det er alle disse gjenstandene. Må du oppnå det mangelfullt, at det tilsynelatende vil du slutte å gå i forvaringshjertet. Så, upartisk oppnå det jevnt og sørg for at din investorfamilie fyr kjenner de juridiske retningslinjene, og i tillegg studerer de de tingene. Det er en del av å være ekspert.

Brandon:

Alt stødig, pikant på, nummer fire. La oss hvis sannheten blir fortalt blande denne neste. La oss stokke finans neste. Nok en gang, i begynnelsen, kan det antagelig også være veldig vellykket å være deg. Det kan godt hende per chance sannsynligvis også veldig vellykket blir leid ut. Så vi ansatte en mann ved navn Mike. Så Mike er vår finans fyr. Jeg legger ved økonomi, bokføring, typene, skatteregistrene, notariusignaturene, alt dette er denne egenskapen på mannskapet. Mest uopphørlig er det ganske mange overdrevne C-roller på denne bransjen, men det er den formen for karakteristikk igjen, som en konsekvens av at jeg avskyr å gjøre det. Jeg er i posisjon til å ikke tenke gjennom et regneark og forhekse en jevnaldrende til å bokføre og studere putten hver dollar gikk. Hvis vi skaffer penger til å finansiere, hvem er fondets administrator? Hvem bryr seg om alt det?

David:

Vel, grunnen til at det er ganske mange overdrevne C-roller, må du ødelegge i industrien, D og jeg er tilsynelatende i inngangen til trakten, og S og C er tilsynelatende i bunnen av trakt, ok? Så D og jeg skal tilsynelatende være mer selvpressede. De er mer initiativrike. Dine beste selgere innen gyldig eiendom er kombinasjon av D og I eller I og D. S og C er mer overlykkelige sms-lån norge å få utlevert en ting. Du plasserer målet, jeg skal skyte det, stødig? De er en fiskerenser versus en fiskefanger kan antagelig være en metode for å si det. Slik ser jeg på det.

David:

Så, i denne bransjen du bygger, vil du ha flere S-er og C-er, som en konsekvens av at du generelt kommer til å fungere i inngangsavslutningen, D, I-rollene, stødig? Du kommer til å blande oppnåelig, og du skal laste opp trakten for folk å analysere. Du kommer til å støtte å heve pengene. Hvis du har fått tak i disse brikkene, takler du: “Hei, jeg trenger noen som antagelig kan søke i forslaget til sms-lån norge fyren som jeg skaffer pengene fra. Hei, jeg trenger noen som kan analysere avtalen jeg gikk og snublet over. ” Så det er en rytme mellom fiskefangst og fiskerensing er det jeg gradvis kaller det. Faktisk kan industrien antagelig til og sms-lån norge bli forenklet og finne ut av det i de to rollene.

David:

Nå, de fleste som noen gang hadde hatt en jobb i livet, de hadde vært fiskerenser. Du er sjelden noen gang ansatt for å være en fiskefanger. Trenger du upartisk spesialisering i hver jobb ut av din første jobb til nå, ble det nesten garantert at du hadde rengjort en fisk noen andre fanget. Så det som gjør det raffinert når vi snakker om det, er at tankene dine er profesjonelle å tenke: “Det er min jobb å innse hva noen plasserer i inngangen til meg.” Når beskytteren går inn døra, søker jeg i forslaget om sms-lån norge dem. Når de rusler fram til meg og informerer: “Her er tennpluggen jeg fortjener å ta et valg,” skynder jeg det gjennom pengeregisteret. Det er den totale bransjen vi noen gang har kjent. Vi spår at det er hva arbeidet er. Det er det nå ikke.

David:

Det ble så kraftig arbeid som ble utført tidligere enn den personen noen gang oppnådde der. Trenger du å gå inn i det vi snakker om her, du er ansvarlig for alt dette. Så du vil generelt anskaffe deg for de som er mer S og C for å spille de som gir et løft til roller eller disse fiskerengjøringsrollene, men det er greit, som en konsekvens av det er det de takler. Det er det de fleste andre mennesker er veldig glade for. I virkeligheten, hvis vi sa: “Hva får de fleste investorer til å slutte å mislykkes eller under ingen omstendigheter anskaffe startet?”, Vil jeg satse på at tankegangen om at jeg er en fiskerenser. Nå kunngjør Brando og jeg: “Du fikk til å blande fisk sms-lån norge interaksjon.” Vi snakker om å ha interaksjonsfisk. Vi snakker om CRM og kjølig samtale og grynt til leverandøren og all denne form for ting. De er nå ikke helt glade for det. Det er ikke noe som nesten alle andre mennesker noen gang har måttet innse.

Brandon:

Ja, det er et usedvanlig riktig poeng, hvis sannheten blir fortalt riktig poeng. Så ja. Så anskaff den som kan beholde musikk av de totale bøkene og slagene og alt det der. Nå skal jeg informere dette. En ting som David snakker mye om i Long-Distance Genuine Estate Investing e-boken, må du utgjøre kjernen fire, jeg husker ikke at du trenger å uttømme analogien i e-boken, eller hvis vi har objektiv snakket om det siden, men det er håndteringsvurderinger og saldoer fra myndighetene, jevnt? En myndighets enhet vurderer de forskjellige. Juridisk gren vurderer utøvende, som vurderer lovgivningen. Alle jobber sammen for å sikre at ingen tar over for kraftig vitalitet. Det er en avgjørende ting å ha i tanker her som vellykket, ved å samle inn penger, spesielt å prøve å skalere din bransje.

Brandon:

Det er tilsynelatende at du sannsynligvis skalerer bransjen din, og deretter skaffer du alle små ting som blir stjålet fra deg, hvoretter du mister alle små ting, jevn? Så for å forsikre deg om at du antagelig også antagelig også vil ha upartisk har disse vurderingene og saldiene, vil den økonomiske fyren ha ganske mye livskraft for å være klar til å skrive vurderinger og betale midler og alt det der. Rett, sørg for at du antagelig antagelig også kan ha upartisk har andre vurderinger, put per chance sjekken, deretter vurderinger som fungerer, eller per sjanse, det er to telefonsamtaler når det er ledning utført. Jobben din er å gi pengene til motsatte folk du skaffer penger fra. Første jobb, ikke tap penger. Andre jobb, utvikle penger.

Brandon:

Så det å ha den vurderingen og balansen i beliggenhet er stor avgjørende. Det vil videre spille inn i vårt femte kjennetegn ved de delte fem det, som er kapitalforvalteren, som en konsekvens av at den kapitalforvalteren videre vil studere mye hva som skjer, men de må videre rengjøres for å sikre at de har ikke forskjellene for å ta vare på stopp så vellykket eller upartisk være ubehagelig sms-lån norge pengene og samle nå ikke har noen metodikk som prøver etter det de gjør. Så, la oss diskutere om kapitalforvalter. Vi diskuterer om hvordan dette skiller seg fra eiendomsforvaltning så vellykket. Så kapitalforvalter.

David:

Så, eiendomsforvalterens jobb er hovedsakelig så snart avtalen er gjennomført, den er kjøpt, kan du glemme den på det tidspunktet, de kommer til å være de som fremskynder den, jevn? Dette skaffer seg ikke introdusert veldig mye av totalen. Etter at vi blander på podcasten, diskuterer vi generelt om å skaffe en avtale, anskaffe en avtale. Hver person begynner ved inngangen til LAPS-trakt. De håndterer gradvis: “Hvordan oppnår jeg en ting å blande peer på?” Når du anskaffer det, blir jobben din ikke utført, jevnlig? Nå er du en dag sms-lån norge å administrere den, og bevare den i live. Jeg må si at du prøver å ha et barn, alt du stoler på at du studerte om er, “Hvordan skal vi anskaffe gravide?”

Brandon:

Ja, jeg fikk 20 år av dette.

David:

Ja, det er akkurat stødig. Så, noe av det Brandon og jeg snakker om, er at du bestemmer deg for aktivaklassen din, innser at du kommer til å føle denne tingen. Du får et barn. Du kommer til å eie dem for å slappe av i livet ditt, eller så lenge du får den eiendommen. Du kommer til å foretrekke en person som vil, hvis sannheten blir fortalt, forbered den for deg. De kommer til å ha sin uregelmessige plassering av ferdigheter og deres ansvar for føder, men jeg inneholder i mitt søk etter den største delen av de totale eiendommene jeg har kjøpt mellom de jeg elsket og de jeg ikke gjorde, eiendommene som Jeg gleder meg over er de som skaffer eiendomsforvalterens jobb mer ukomplisert.

Brandon:

Ja. Eiendomsforvalterens jobb er å ikke bare forberede seg. Jeg antyder at eiendomsforvalteren nå ikke kan få tak i å fiksere john. Mest uopphørlig er de nå ikke tilgjengelige, til og sms-lån norge samler husleie eller banker på døråpninger, eiendomsforvaltning, stødig? Det er en eiendomsforvalter. Kapitalforvalter grubler over mer fjellaktig image. Hvordan skal vi sørge for at avkastningen er det jeg søker filer fra, at utvidelsen er der, at formuen blir konstruert? Det grubler på kraftig større image. Så eiendommen du har interaksjon vil spille en stor egenskap i det, siden eiendomsforvalteren ikke kan handle mye. De kan ikke bytte posisjonering, putten du har interaksjon. De kan ikke bytte eiendommen. De er i stand til ikke å handle kraftig av det.

Brandon:

Så de må rydde for å være i live for å aktivt i alle små ting frem til det punktet, og det er derfor denne totale tingen er et mannskap som hovedsakelig er basert hovedsakelig i fokus. Det er avgjørende å ha den egenskapen. Mange av disse rollene er håndterte: “Vel, de kan antagelig til og sms-lån norge være en sjanse til å være litt tøffe,” men at det tilsynelatende ikke vil være bevegelse over kapitalforvaltning. Nå kan du antagelig antagelig oppnå den egenskapen selv, men den rene må utføres, som en konsekvens av at eiendomsforvalteren under ingen omstendigheter vil forhekse omsorgen for eiendommen din metodikken du kan være i stand til. Så eiendomsforvalteren din er en person som ringer til eiendomsforvalteren din og kunngjør: “Hei, antallet våre har gått ned 3% siste måned. Hva skjer? ”, Hvoretter grubling av fjellrike bildeforslag. Ok, la oss få fart på en helt ny reklamekampanje hvis det er det som skal fungere akkurat her, eller hvis de skal peise eiendomsforvalteren og skaffe seg en helt ny eiendomsforvalter.

Brandon:

Det er kapitalforvaltning, veldig avgjørende. Det er det jeg hyret eller ikke hyret nå. Vi samarbeidet om det, som en konsekvens av at han er en partner av meg, men Brian Murray. Derfor introduserte jeg Brian Murray i, som en konsekvens av at han hadde eid hundrevis av enheter tidligere enn. Jeg takler: “Han ville være en ekstraordinær korrekt kapitalforvalter. Det er hans styrke er å være klar til å innse det. ” Så ja, den samme Brian Murray som var sms-lån norge på å skrive The Multifamily Millionaire e-boken som en konsekvens av det som er upartisk hans ting. Så vi har nå kapitalforvalteren. Ja, upartisk, sørg for at hver eneste lille ting blir utført nøyaktig.

Brandon:

Nå skal de jobbe sms-lån norge økonomimannskapet, som en konsekvens av at de skal skaffe emnerapporter, la oss informere, til investorene dine må du antagelig antagelig også ha upartisk har de eller de kommer til å peer over sammen, hver måned, økonomien. Hvordan oppnådde vi denne måneden? Hva fant sted? Kapitalforvalterne skal jobbe sms-lån norge underwriter, som en konsekvens av at de innser støvler på bunnen. Her er hva det hvis sannheten blir fortalt tar å beholde vakten over en eiendom. Så, Brian snakker kontinuerlig sms-lån norge Walker og Jay, mine forsikringsselskaper, og ledere av gutta om: “Hvordan vil vi tilpasse forsikringene våre for å matche mer det vi ser i markedet for tiden?”, Som en konsekvens av det som er sagt Eiendomsforvalteren kan oppnås hvis sannheten blir fortalt.

Brandon:

Nok en gang, må du ønske å skalere, det er upartisk hvis sannheten blir fortalt utmattende å realisere alle disse fem rollene selv. Det er tilsynelatende at du antagelig vil oppnå det. Det er upartisk ekstremt raffinert. Men det er den store delen om gyldig eiendom, det er en ting som får meg til å bli pumpet opp, det er å ta i betraktning som du ønsket å skaffe i form. La oss benytte en analogi av å prøve å skaffe i form. Vi bruker så mye her på podcasten, i utgangspunktet den mest overdrevne analogien på jorden. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil oppnå armtrening. Det er tilsynelatende du antagelig vil sette pris på tain ben trening. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil oppnå arbeidskardio, det er riktig for ditt hjerte, og alt det der. Men du ønsker å innse alt dette. Du er kroppen. Det er avgjørende å innse hver eneste lille ting akkurat her. Så det er utmattende, stødig? Det er viktig å realisere hver eneste lille ting. Men i gyldig eiendom er det nå ikke den metoden.

Brandon:

Nå oppnår du ikke å innse hver eneste lille ting. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil leie noen til å være din arm fyr. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil outsource din ledende fyr. Det er tilsynelatende at du vil antagelig outsource hodet ditt, koronarhjertet ditt, alle dine små ting. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil outsource alle små ting. Nå, du, du må være sjefen, ren, sørg for at alt blir utført, men du trenger ikke å rengjøre å sitte der og pumpe vekter gradvis, noe som er veldig engasjerende for skalering.

Brandon:

Etter at vi har diskutert skalering, er det derfor disse fem rollene er avgjørende. For må du sette dem sammen, at det tilsynelatende vil utvikle din bransje til en hel masse eller hundrevis av enheter over tid. Er det lett? Endelig, nå ikke. Men jo større metodene dine er, jo større er det tilsynelatende at du vil lede dette mannskapet eller forberede et mannskap eller være en del av mannskapet, jo mer kommer du til å innse. Så det er hemmeligheten bak skalering er å planlegge denne delte den og knuse den.

David:

Det er videre hemmeligheten sms-lån norge å ta del i det du oppnår.

Brandon:

Ja, jeg er veldig glad for at du sa det. Jeg liker det jeg oppnår, som en konsekvens av at jeg ikke oppnår kraftig.

David:

Tingene du oppnår er den delen du håndterer.

Brandon:

Ja, det føles lett for meg. Jeg liker å nærme meg podcaster og snakke om ting. Jeg liker Instagram og legger ut innlegg om hva jeg gjør. Jeg liker å samle sms-lån norge mannskapet mitt og servere til Mike-enheten sms-lån norge en helt ny tro på å forhekse investor … Riktig eksempel, siste kveld, Mike og jeg sitter og snakker. Mike er utrolig til å ha disse telefonsamtalene, men Mike vet og jeg vet, vi vet begge at hvis vi skal blande har interaksjon en milliard greenbacks sms-lån norge gyldig eiendom, kan vi ikke upartisk stole på at Instagram-seerne mine gir enheten en hånd og gir meg penger. Vi oppnådde å anskaffe til den neste fasen. Så jeg og Mike hadde denne lange diskusjonen, mens vårt tidlige liv ser på denne filmens siste kveld. Det ble håndtak: “Hvordan oppnår jeg å redusere ham til det neste trinnet?”

Brandon:

Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil høre meg informere. Det fyrer meg opp til å tenke: “Hvordan oppnå jeg skaffe ham bedre?” Jeg anskaffer meg for å jobbe sms-lån norge ham for å heve ham til et helt nytt stadium. Han ønsker å. Men hvis han ikke fortjente det, ville han være håndterer: “Hei, mann, jeg takler dette. Jeg håndterer å være den andre som er objektiv på telefonen hele dagen sms-lån norge investorer. Jeg fortjener ikke å være på den scenen. ” Stor, så er det min jobb å være like visjonær, “Hva oppnår jeg at jeg foretrekker den egenskapen fremfor peer-håndtaket?” Så jeg anskaffer fyr på det. Jeg vet at mange av dere som lytter, vil få sparken om det også, som en konsekvens av at det er avslappende å være klar til å planlegge en maskin, hvoretter lærer maskinen å fungere.

David:

Det er avslappende for deg.

Brandon:

Det er avslappende for meg. Ja.

David:

For noen andre, kan det antagelig også være veldig heslig, stygg. Jeg fortjener ikke å være ansvarlig for det. Jeg vet ikke hva som skal skje. Jeg har ikke visjon. Det de ønsker er at jeg fortjener å spille denne egenskapen i maskinen. Alt jeg til og sms-lån norge må innse er at. De kommer til å være glade som et juni-virus, stødig?

Brandon:

Så må du skaffe deg de andre og fikse dem sammen, det er utrolig. Ja, det er utrolig.

David:

En av mange feil jeg har gjort og antagelig rene anskaffelser i livet mitt, antar at andre tenker at jeg oppnår håndtaket. Så jeg takler: “Åh, hvorfor skulle noen noen gang fortjene å kjøle navnet? Jeg ville stygt det. ” Deretter er det faktisk tilgjengelige mennesker som håndterer for å realisere kjølig navn. De håndterer for å søke forslaget fra andre mennesker gradvis for å løse deres ulykke. Jeg ville taklet å være klar til å innse en ting takle det. Så å komme ut av hodehode og erkjenne at det er ting som er tunge for meg som er lette for folk. Jeg vet ikke hvorfor det er så utmattende å legemliggjøre det. Det er langt engasjerende at hver eneste liten ting i livet, stødig?

David:

Mest uopphørlig kommer ikke personen sms-lån norge solid overkropp til å ha en solid underkropp som kraftig, stødig? Spør en jente: “Ville du moderat benkepresse eller ville du sitte på huk?” Flertallet av dem kommer til å hevde: “Jeg vil moderat knebøy.” Jeg avskyr huk. Du upartiske trente et bein sms-lån norge Jerry. Du treffer antagelig dag etter dag når vi setter oss ned og reiser oss. Det er upartiske deler av en treningsøkt at du løfter vekter, setter du håndterer løftebryst, ellers håndterer du å gjøre skuldre, ellers håndterer du å gjøre armer, ellers håndterer du kjerneartikler. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil trene kjernen din gradvis ellers håndterer du kardio.

David:

Ingen er en tilkoblet. Personligheter håndterer kroppene våre. Det er de som gleder seg over visse deler av denne jobben og blir pumpet opp for å blande til gymsalen på armdagen. Men når det er håndtere en dag eller en ting, skaffer de seg hver unnskyldning for at de muligens ikke kan blande. Det som til slutt ender opp sms-lån norge er at du ikke blander til gymsalen. Det som gjør industrien hensiktsmessig er at jeg er i stand til å utnytte en dag. Noen andre kan antagelig blande my abs for meg.

Brandon:

Ja, jeg liker det. Ja, det er hvis sannheten blir fortalt avslappende. Det gjør skalering avslappende. Jeg jobber mye mindre nå enn jeg gjorde på noe tidspunkt i min gyldige eiendom, per sjanse nå ikke på noe tidspunkt. Jeg vet at det er på tide at jeg tok en 300 og seksti-fem dager og upartisk gjorde ingenting, men generelt jobber jeg lavere enn jeg noen gang gjorde så snart jeg ble aktivt prøver å utvikle bransjen min, men jeg stiger raskere enn jeg noen gang hadde hatt tidligere enn. Det er mer avslappende enn noen gang tidligere, som en konsekvens av at jeg har fått disse andre menneskene i de faste områdene.

David:

Du skaffet deg Avengers.

Brandon:

Ja, jeg skaffet meg Avengers. Det er vakkert. Det er det som det tilsynelatende vil du oppnå så vellykket, må du prøve å trylle merke til demonstranten, hver person, og du håndterer: “Hei, jeg fortjener å skalere min gyldige eiendomsbransje.” Riktig oppstartgrubling. Her er ekstremt kraftig en tankesett-tilkoblet episode, selv om det er en gyldig demonstrasjon av eiendom. Må du begynne å tenke på denne metoden, at det er andre folk, det er roller, det er hatter du tar på, og at det tilsynelatende vil du skifte mellom hattene, og til slutt gi hatten til noen andre. Fantastisk snart, du har fått et totalt mannskap ellers er du en del av et mannskap. Du er upartisk drap sammen sms-lån norge folk.

Brandon:

Du studerer hvordan alle disse rollene fungerer. Så, som det tilsynelatende vil du blande ut per sjanse i en eller annen uspesifisert tid i fremtiden, må du ønske å innse det til ditt barn ellers trenger du ikke det. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil anskaffe velstående og skaffe en del av det noen andre gjør på mannskapet sitt. Det er utrolig så vellykket. Det er ingenting defekt sms-lån norge det. Jeg antyder, spesialiserer meg i det, jeg fester på en lue på BiggerPockets. Jeg glemmer ikke de totale BiggerPockets, stødig? Jeg kan tenke meg en liten bit av selskapet, men det er nå ikke min rikdom. Imidlertid er det sikkert avslappende å spille en egenskap. Jeg liker å ha den hatten som hevder podcast-fyren. Det er avslappende. Jeg anskaffer meg å bruke det.

Brandon:

Jeg konstruerte så mange ferdigheter at jeg nå forbereder meg til andre områder av livet mitt. Derfor konstruerte jeg Over Door Capital. Det er mitt, nå ikke helt mitt. Jeg har til og sms-lån norge to ledsagere for det også, men det er min tøffe. Så poenget jeg prøver å anskaffe akkurat her er ikke hvis sannheten blir fortalt føles ubehagelig sms-lån norge å være i andres mannskap. Dette må du utvikle, som en konsekvens av håndtaket vi snakket om den siste uken, er det mye vanskeligere å møte disse oppgavene når det ikke er noe ansvar.

David:

Du er hvis sannheten blir fortalt sms-lån norge et riktig poeng som jeg ikke spesialiserte meg på. Jeg er på flere andre folks lag enn jeg er eier av mannskapet.

Brandon:

Oppsiktsvekkende. Ja, det er jeg antagelig også. Faktisk, ja. Nei jeg er.

David:

Så at det tilsynelatende ikke vil kikke på det og informere: “Jeg er for korrekt til det,” eller “Jeg fortjener ikke å være i andres mannskap.” Jeg er på massevis av alternative folks lag. Vi er på podcast som en konsekvens av at vi er på BiggerPockets-mannskap. Interior BiggerPockets, jeg er på forlagsbesetningen. Jeg gjør ikke hastighet på publisering, jevn? Jeg er sms-lån norge på webinar-teamet.

David:

Vi kan fortsette å gå til massevis av løsninger, hvis sannheten blir fortalt har til deg og jeg diskuterer om å gå inn i en avtale sammen, gå inn i bransjen sammen, hva du hvis sannheten blir fortalt koke samtalene våre alt av mote ned til er, “Hvilke roller ville jeg til og sms-lån norge ha for dette mannskapet?” Når ingen av oss helt sikkert eier mannskapet, og det vi gjør er det vi prøver på, “Ville jeg glede meg over den egenskapen? Har jeg rett i det? Ville jeg lykkes sms-lån norge de forskjellige andre menneskene, eller skal jeg ha på meg hver hatt på dette totale mannskapet og slite meg selv? ”

Brandon:

Jepp. Vel, alle amerikanere, håper du håndterer denne demonstrasjonen for øyeblikket. Vi kommer til å avslutte ting akkurat her om et øyeblikk, men først vil vi anskaffe oss til vårt endelige segment. Siden vi ikke oppnådde den siste uken, oppnår vi den nå. Det er for tiden…

Høyttaler 4:

Beryktede Fire.

Brandon:

Infamous Four er en del av demonstrasjonen vi oppnår en uke, imponerende kraftig, vi oppnådde den ikke den siste uken, og vi kjemper gjennom de samme fire spørsmålene vi spør hver kunde i uken. Vi skal imidlertid endre det litt stødig nå, og jeg vil spørre deg om spørringen. Første spørsmål, hvilken avhengighet eller egenskap er du i den tiden du prøver å gi et løft til i livet ditt? Hva jobber du sms-lån norge stødig nå?

David:

Jeg følger ganske mye oppmerksomhet fra de siste fem dagene til hva som drenerer meg og hva som gir meg energi, og det er nå ikke tilfeldig hvorfor vi har denne podcasten for øyeblikket. Så jeg jobber sms-lån norge å plassere vegger for å bekrefte at folk ikke kan løfte problemene sine for meg, og jeg skal løse det som en konsekvens av at jeg takler å gjøre det. Jeg takler å fikse problemer. Men hvis du gjør det for 40 andre folk om gangen, kan det antagelig bli veldig drenerende. Så jeg studerer for å hevde nei til ting, men håndterer ikke bare “Nei, jeg fortjener ikke å innse det i det hele tatt.” Nei, jeg vil oppnå det, men det må være under disse omstendighetene.

Brandon:

Ja, det er hvis sannheten blir fortalt riktig. Alt stødig. Så, hva jobber jeg sms-lån norge? Holdning, som jeg er avskyelig for. Jeg fikk en e-bok om holdning kjent som Changing into a Supple Leopard. Det er på strekk og holdning og alt det der. Ja.

David:

En smidig leopard.

Brandon:

Ja, Tara ga det til meg. Jeg anskaffer det fullt ut, ja. Forandring til en smidig leopard, jeg jobber sms-lån norge det ut fra mitt fysiske ståsted. Jeg jobber sms-lån norge å fokusere mer. Jeg diskuterer mye om det, men jeg er ren nå ikke så korrekt i det, som kunngjør nei til ting som ikke er like avgjørende og kunngjør ja til de tingene som er hvis sannheten blir fortalt avgjørende, hvoretter har visdom å gripe variasjonen, jevn? Så jeg prøver å jobbe sms-lån norge det jevne nå.

David:

Du skjønner hva jeg ble objektivt grublet, og kunngjør nei til ting er utmattende for oss? Det er dette poenget i livet det setet du ønsker å hevde ja til hver eneste lille ting, som en konsekvens av at du ikke har forskjellige. Det tilsvarer veldig å være elendig, og jeg vet ikke om jeg engang bruker penger til å spise. Så under ingen omstendigheter informerer du nei til måltider. Du ønsker det. Du kommer til å dø, må du informere nei til måltider. Du oppnår dette lange nok til å sette deg om til triumferende. Nå kan du antagelig antagelig også ha objektivt å ha flere måltider enn du ønsker, men vanene dine er inngrodd for å få panikk for å være sulten gradvis.

David:

Så, nå blir ulykken til at jeg til og sms-lån norge må informere nei til måltider, som er en muskel jeg under ingen omstendigheter har vært gammel, som en konsekvens av at det antagelig kan ha fått meg drept, stødig? Jeg må til og sms-lån norge bytte gir fra å kunngjøre ja til hver eneste lille ting til nei til hver eneste lille ting. Vi er hvis sannheten blir fortalt tøff etter metodikk av noen valg at vi har gjort det setet vi nå har for kraftige ting som forekommer. Nå har vi for mange ting vi vil kreve nei til måltider mer på totalt. Så ikke hvis sannheten blir fortalt, føler deg ubehagelig, må du være på samme sted. Det er upartisk komplisert. Du takler: “Forutsettes jeg å påstå nei? Forutsettes jeg å påstå ja? ” Det avhenger av hvor du befinner deg og planen hvor kraftige måltider er sfæriske.

Brandon:

Ja, det stemmer. Hvis jeg skal si sannheten, kan jeg si at du skriver en bok om den som er kjent som The Flip.

David:

Måltidene snu?

Brandon:

Ja, det punktet i livet ditt setter du anskaffer deg for å snu fra å kunngjøre nei til ja.

David:

Jeg ser på disse vinklene gradvis. Beundre vi sa en tidligere, det er alt dette arbeidet for å skaffe en eiendom, i det øyeblikket du anskaffer den, justerer den. Nå handler det bare om å erklære det eller fange fisk. I det øyeblikket det er fisk i båten, justeres tankesettet og det blir til rensefisk. Det ble varierte ferdigheter som oppnådde deg akkurat her enn hva det antagelig kan være å anskaffe der. Deltakerne roter mye i bransjens verden ved upartisk å gjøre det som fikk deg akkurat her, og tenker på at det kommer til å skaffe deg der. Det er vanligvis et hengsel på den døren som du ønsker å se, farvel så langt som det ser ut til at du vil i den retningen, det må blande den forskjellige sfæriske metoden.

Brandon:

Når det gjelder bransjebøker, som en konsekvens av at vi snakket om den siste uken, hva sms-lån norge bransjens YouTube, Instagram-kontoer, påvirkere som du følger? Noen som er stødige nå som skiller seg ut som: “Hei, jeg har fulgt ganske mye av det den fyren sier eller den jenta sier”?

David:

Hvorfor er det slik at når du anskaffer denne forespørselen, blir du plutselig tom.

Brandon:

Du tømmer.

David:

Jeg oppnår det gradvis. Jeg fortryller en jente ved navn Allison Armstrong, det er hvis sannheten blir fortalt riktig, og snakker om å finne ut mangfoldet mellom hvordan damer og menn tilsynelatende er i retning av filer. En av mange ting hun snakker om, er at vi forhekser alle amerikanere som tror håndteringen vi oppnår. Så når de oppnår en ting metodikken vi ikke ville ha utført, forutsier vi at intensjonene deres hadde vært ubehagelige. Å, du vet at du nå ikke er forutsatt å innse det, og at du upartisk gjorde det uansett.

David:

Jeg snublet over at jeg er 100 skyldig for det, det setet jeg vil skaffe meg irritert av andre mennesker, forutsatt at de visste at de i tillegg ikke var upartiske ' bryr seg ikke, men hvis sannheten blir fortalt om deres sinn, falt det ikke i det hele tatt opp for dem at en ting skjedde. Hun er nå ikke så kraftig industri, vil jeg informere. I bransjeriket lyttet jeg til masser av Patrick Wager-David. Vi hadde ham på demonstrasjonen. Mann, jeg blender stødig nå. Hvem tar du hensyn til? Jeg trenger litt tid her.

Brandon:

Ja, sikkert. Det er en influencer online. Hans identifiserer Sean Whalen, inneholder jeg, er hans identitet, stabil? He's the Lions No longer Sheep guy. Han har en verdi kjent som Lions No longer Sheep. Han er en form for psykologisk tøffhet, Jocko, David Goggins-form, alle disse bildene av ham finner ut eller hva som helst, men jeg takler ikke den tankegangen jevnt og trutt, den psykologiske tøffheten og forebyggingen som gir opp autoriteten din, avvikling er en sutrende, dinky dinky. Jeg vet ikke. Kanskje jeg er på det tidspunktet i livet mitt, som jeg prøver å endre til en større sjef. Jeg har fulgt ganske mange av tingene hans. Instagram Tales er bare solide. Så det er antagelig den influensoren jeg takler i utgangspunktet mest.

David:

Kjenner han Ryan Michler som han hadde på podcasten?

Brandon:

Ja, de er koblet sammen. Yup, jeg inneholder at Ryan er en del av hjernen hans eller en ting som, som en konsekvens av at jeg kikker ham fortelle om hverandres ting.

David:

Så jeg avskyr å påstå dette. Jeg prøver gjennom YouTube-stødingen min nå. Det er for det meste komikere, UFC-krigere eller kommentatorer på MMA eller prekener. Ikke lenger en total masse som skjer i bransjen.

Brandon:

Alt er stødig. Kanskje det er putten du er på stødig nå. Alt stødig, mann. Vel, tredje spørsmål, hobbyer. Hva har du noen gang jobbet sms-lån norge nå for ikke så lenge siden? Du har vært på Hawaii her for en liten stund mens du nå.

David:

Ja, jeg har til og sms-lån norge trent mer. Jeg har brukt mer tid på å stille spørsmål, moderat enn å gi andre folks retning. Jeg har en tilbøyelighet til å informere, “Hiya, hva må jeg rengjøre jeg oppnår?”, Jeg blander innholdet, hvorpå du blander det. Din løsning for meg. Du informerer: “Nå, hva har jeg å gjøre rent?” Mens du prøver å danne ledere, vil du spørre dem om spørsmålene, “Vel, hva er dine forslag? Hvorfor vil du blande denne metoden kontra dette? Hva skal skje sms-lån norge at du gjorde det? ” Så jeg prøver å innse det sms-lån norge alle små ting i livet. Jeg prøver faktisk å bare forberede meg på servitøren på restauranten som jeg er ved å stille spørsmål for å skaffe meg puten jeg prøver å blande. Jeg vet at det nå ikke er hvis sannheten blir fortalt teknisk et tidsfordriv. Den helt andre kan antagelig være jujitsu-timene vi holder på sms-lån norge. Det tar ganske vanskelig.

Brandon:

Det forhekser ganske bra, ja. Jeg vil blande sms-lån norge politimannen ut av jujitsu-erkjennelse også, som en konsekvens av at det antagelig er min helt tidsfordriv. Hvis sannheten blir fortalt, føles det som om du er helt tillatt, kan det være at du har en tidsfordriv, antagelig, antagelig, også upartisk, har et barn, eller at du antageligvis også har upartisk, har noen selskaper.

David:

Ulykken er når du endrer deg til gammel, du begynner å innse at du ønsker å være riktig på en ting, du har fått krav på nei til en haug sms-lån norge ting. Du kan ikke ha en rekke hobbyer du ønsker å være riktig i det hele tatt.

Brandon:

Ja, det er et ekstraordinært riktig poeng. Alt stødig. Siste spørsmål, hva oppnår du stoler på at du har studert skiller vellykkede investorer og de som slutter, mislykkes eller under ingen omstendigheter anskaffer startet? Du svarte på det tidligere.

David:

Ja, jeg antyder, det kan antagelig være tankegangen jeg vil gi en hånd alle amerikanere å være oppmerksom på. Er jeg en fiskefanger eller er jeg en fiskerenser? Er jeg åpen for å ta i betraktning at jeg fortjener å tenke å håndtere en fiskefanger? Her er sikkert en av mange lakmusprøver du må stole på, og du stoler på at du har studert den metoden. Må du noen gang har jobbet sms-lån norge en jobb, og du tenker: “Jeg er den fullstendige personen som gjør det totale arbeidet,” du er robotisk i fiskerensere. Du rusler inn i en restaurant, som et sted for flash-måltider, hvor som helst. Arbeiderne snakker alle sammen, og i tillegg er de for opptatt til å gi enheten et håndsøk på forslaget fra deg, stødig?

David:

Jeg dro til McDonalds siste uke. Jeg ble der inne i antagelig fire til fem minutter tidligere enn. Det ble ni av dem i utlån en tellerhånd, kikket ikke engang opp. Greit. Av hodet deres grubler de antagelig alle sammen: “Jeg fikk upartisk skaffet frites ut siste gang. Hvorfor må jeg til og sms-lån norge anskaffe pommes frites denne gangen? ” eller “Jeg fikk til å feie spisesalen igjen. Jeg er den fullstendige personen som gjør avslapningen, “stødig? Arbeiderne på McDonald's er denne typen lille andel av den totale tingen, den totale ordningen som er opprettet.

David:

De har skaffet annonsører. De har fått de som er verdt dette. De har skaffet seg de som betraktes over bøkene. De har fått de som sørget for at de hadde overholdt. De har fått HR andre mennesker. De har fått ansettelse. De bygger håndbøker for å være klare til å løfte andre mennesker inn og utdanne dem. De har fått partnerskap sms-lån norge andre selskaper de gjør. Det er latterlig mye arbeid som det totale selskapet gjør. Vi spilte upartisk det tunge toppen av isfjellet, og vi spår at det er alt som skjer. Så det er en stor, stor, stor begrensende oppfatning for dynger av de som er tilgjengelige på denne planeten som jobber i et selskap og tror at de oppnår det totale arbeidet.

David:

Arbeid deg bakover fra putten du er. Når noen sier, “Hei, kan du oppnå dette for meg? Kan du gi meg disse regnearkene sammen? ” Å, [inaudible 01:04:57] når de skaffer regneark sammen. Hvorfor må jeg til og sms-lån norge innse dette? Spør deg selv: “Hva oppnår de det regnearket?” Det er en helt fersk jobb som du ikke vet noe om hvorfor de trenger et regneark. Greit.

David:

Må du studere, “Hvorfor trenger den personen et regneark?”, Spør deg selv, “Hvem skal de dokumentere til?” Det er totalt en jobb til som du ikke en gang vet at eksisterer. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis faktisk starter opp på slutten og jobber deg bakover for å se hvordan et totalt selskap driver må du spørre spørsmålene. Det er det som er gyldig eiendominvestering, hvis du er selskapet. Du er nå ikke forretningsmann. Du er en bransje, mann.

Brandon:

Korrekte ting. Jeg skal gi en kraftig kortere anerkjennelse. Jeg inneholder de som lykkes er retning av dyttet. I andre setninger stoler de ikke upartisk på: “Å, det tok upartisk plassering.” De stoler på, “Å ja, helt sikkert det tok plassering.”

David:

Beundre deg informere, suksess bør ikke være et sjokk.

Brandon:

Ja, suksess må rengjøres nå ikke være et sjokk, varemerkebeskyttet.

David:

Det er Jocko-disiplinen som er lik frihet. Derfor avskyr vi retning av, som en konsekvens av disiplin. Vi håndterer friheten til bare å oppnå den når vi føler det. Imidlertid må du bo den metoden, du stopper opp og ikke bruker en frihet. Du er en slave til, “Åh, denne upartiske tingen ble defekt. Nå er det en katastrofe. Jeg fikk til å blande fix som en konsekvens av at jeg ikke hadde noe på stedet for å avvikle det. ”

Brandon:

En annen metode for å uttrykke det som per sjanse er suksess, ønsker å være uunngåelig. Her er et spørsmål jeg vil spørre. Hva ville skaffe suksess i det du gjør jevnt og nå uunngåelig? Behov for at det tilsynelatende vil du erkjenne det spørsmålet, “Hva ville gi suksess i din skalering av din gyldige eiendomsindustri uunngåelig?”, Vellykket, hvis jeg hadde denne personen, denne personen, denne personen, denne personen, og vi alle gjorde dette, og vi hadde denne enheten, ville det være uunngåelig. Til slutt vil vi være triumferende. Så ja, det er et usannsynlig spørsmål.

David:

Bemerkelsesverdig håndtak Thanos, jeg er uunngåelig.

Brandon:

Hva vil skaffe deg Thanos? Alle stødige, alle amerikanere. Takk for at du for øyeblikket ble sms-lån norge oss. Trenger du å elske denne videoen, ikke forsøm å gi rangering, meninger og alt dette på BiggerPockets Podcast. Trenger du kanskje antagelig antagelig også upartisk besittelse fikk nå ikke men fulgte oss over på sosiale sms-lån norgeier, at det tilsynelatende vil du bruke David i min tro, @davidgreene 24. Det er tilsynelatende at du sannsynligvis vil bruke meg, @beardybrandon. Du bruker BiggerPockets, @biggerpockets, fjellstøt der. Abonner på YouTube-kanalen vår, youtube.com/biggerpockets. Du vil anskaffe negat fra meg og David der borte ganske sett på summen. Jeg inneholder alt vi har fått i dag. Så, David Greene, hvorfor anskaffer du oss ikke her?

David:

Riktig jobb for tiden, mann.

Brandon:

Takk. Du også.

David:

Her er David Greene for Brandon, den sexy, smidige leoparden, som logger av.

Høyttaler 2:

Du tar hensyn til BiggerPockets Radio, og forenkler gyldig eiendom for investorer som er kolossale og små. Må du være her og prøver å finne ut om gyldig eiendominvestering, uten den totale sprøytenarkomanen, er du stødig. Avslutt innstilt og sørg for å feste hundrevis og hundrevis av andre som har hatt nytte av størrepockets.com, din plassering for gyldig eiendom som investerer på nettet.

Støtt oss sms-lån norge å oppnå friske lyttere på iTunes ved å gi oss en poengsum og anmeldelse! Det tar upartiske 40 sekunder og retninger kan antagelig til og sms-lån norge snubles over akkurat her. Takk! Vi hvis sannheten blir fortalt som det!

Leave a Comment