biggerpockets-podcast-469:-hvorfor-lyver-investorer-for-seg-selv?-+-flere-publikumssporsmal-&-amp;-amp;-a-(pt.-2)

BiggerPockets Podcast 469: Hvorfor lyver investorer for seg selv? + Flere publikumsspørsmål & amp; amp; A (Pt. 2)

Vi intervjuer en mengde fantastisk selskap på søndagsepisodene av BiggerPockets Real Estate podcast, men vi hører vanligvis noen gang fra agenter, investorer og BiggerPockets-lyttere som er i en tidlig stadium av eiendomsmessig suksess . Både Brandon og David vet hva det er kjærlighet å slipe, dag ut og dag inn, for å oppdage din eiendomsbransje fra bakken. Det er derfor de er her for sent for å erkjenne spørsmål fra er bosatte lyttere om tankesett, mentalitet og vekst .

Vi snakker sms-lån norge Brody, Joseph, Wale og Mike , alt i forskjellige faser av deres ekte eiendomsbris, og alt veldig dedikert til suksess! Du vil høre spørsmål kjærlighet:

Takk igjen til selskapet vårt for at vi nærmet oss og kastet slike fantastiske spørsmål til Brandon og David!

Brandon:

Her er BiggerPockets Podcast som beskriver 469.

David:

Jeg kan ikke beskrive deg hvor mange andre som forklarer: “Ja, hvis sannheten blir fortalt vil jeg ha en bolighack, men hva om jeg ikke oppdager det uimotståelig? Hva om jeg ikke elsker å ha romkamerater, eller hva om jeg oppdager at jeg er liten i en rekebolig og ønsker en fjellaktig? ” Etter hvilken sirkulasjon ut, sirkulasjonsstøtte i beholderen du var, rase oppdage ett annet borettslag. Det er ikke lenger en forskrift som tvinger deg til å bo i en bolig du ikke elsker. Det er en slik reke andel av tiden du ikke lenger er myk, men når du ikke lenger er myk, er det en så grei oppløsning. Gå til det du potensielt gjorde tidligere enn. Nå har du en bolig og leier ut huset du skulle bo. Takk for at du virkelig påpekte at så mange av disse artiklene er uten katastrofe reversible.

Intro:

Du lytter til BiggerPockets Radio, forenkler eiendomsmegling for investorer som er enorme og reker. Når du er her på utkikk etter å lære om eiendomsinvestering uten den totale sprøytenarkomanen, er du innenfor det høyeste bevaringsområdet. Bevar innstilt, og finn opp noen for å feste millioner av andre som opprettholder nytte av størrepockets.com, din bolig for eiendomsinvestering på nettet.

Brandon:

Hva skjer, alle mennesker? Det er Brandon Turner, programleder for The BiggerPockets Podcast her for en fase to, en oppfølgingsepisode sms-lån norge min programleder, min vert, mine andre verter, David ikke lenger så skjegg som skjegg Brandon.

David:

Takk. Det er trimmet opp. Jeg opprettholder faktisk å samle et helt originalt hodeskudd for sent. Det er planlagt en avtale fordi jeg har brukt bruken av det samme hodeskuddet fra da jeg ikke hadde skjegg på lenge, og jeg har tatt litt flak for det.

Brandon:

Derfor har du på deg den vakre skjorten din. Jeg oppdager det.

David:

Det er droll at du anerkjente vakker skjorte. Det pleide å være en intern vits sms-lån norge Brandon. Han hadde en ting som ikke var en T-skjorte, og han ville ha den på hver gang vi spiste middagskveld.

Brandon:

Ja, jeg gikk på middag. Ja, jeg gikk på en [Kiave 00:01:29] middag utenfor døråpningene. Kiave Out of doorways’s love my kompis, Yeshua. Han driver dette fjellrike firmaet kjent som Kiave Out of doorways, et rekefirma, men de oppnår likevel dette som middager, nydelig servering på fjellet. Vi kaller det nydelig servering i et emne. Uansett gikk jeg på en lignende middag sms-lån norge Josh Dorkin og Ryan Murdock.

David:

Så du hadde på deg den vakre skjorten til middag sms-lån norge en haug sms-lån norge dudes.

Brandon:

Jeg hadde på meg mannen min skjorte. Sikker. Det pleide å være fantastisk. Uansett, det pleide å være en sanntid. Så frem til sent beskriver, er det fra slutten av episoden en tradisjon fra siste torsdagens episode, som er en spørsmål og svar-episode. Så, David og jeg løste en rekke spørsmål. Så vi skal hoppe inn i den vakre, snappy her. Tidligere enn vi oppnår, la oss oppdage fra og sms-lån norge sent av flåtens tips.

David:

Tips raskt.

Brandon:

Raskeste tips gjennom tidene, hør deg til torsdagens episode. Du opprettholder ikke å oppnå det først. Det handler ikke om hvilken beskrivelse du hører til disse episodene, men det er likevel en mengde faktisk virkelige spørsmål om det så smart. Alt riktig. sms-lån norge det, tid til å oppdage i beskrivelsen. Noe du antagelig kan være på utkikk etter å hevde raskere enn vi hopper inn i ting, David Greene?

David:

Ja, jeg fikk øye på Instagram, du fikk litt originale ting som skjedde. Du kan til og sms-lån norge bare opprettholde en støtte fra skjegget e-nyhetsbrev. Er det riktig?

Brandon:

Jeg opprettholder et tekstmessig brev nedenfor. Jeg mener at jeg gjorde dette.

David:

Jeg hadde på ingen måte hørt det før. Derfor spør jeg deg. Jeg vet ikke hvilken formulering.

Brandon:

Jeg tenker at jeg har gjort det opp. Hvilken formulering du ikke har registrert deg for den ennå. Så det er kjærlighet et e-nyhetsbrev eksklusivt for det gjennom tekstlig tekstmelding. Så andre oppdager en tekstlig underlig materiell melding fra meg en gang i uken. Uansett ønsket jeg virkelig å holde kontakten sms-lån norge andre utenfor den aksepterte podcastkanalen. Så det er det.

David:

Hvis jeg blir sms-lån norge på dette, hvilke poster får jeg?

Brandon:

Titt på deg, du lar meg doble. Her er utrolig. Du skjønner at du opprettholder en ekte venn etter at de gjør det mulig for deg å blande deg i en podcast. Du oppdager en ukentlig e-post fra meg som sier en ting som jeg har innsett denne uken, en ting som jeg har lært denne uken, en bok som jeg leser, en ting jeg har fotografert, en ting jeg er opptatt av , og deretter om en rekke ting der inne. Så uansett, når du ønsker å underbygge det, ekte beardybrandon.com, skjegg sms-lån norge en Y, beardybrandon.com.

David:

Så jeg oppdager gratis inngang til det som uten tvil er en av mine rettferdige modellers liv, og vi skal kalle det en dawdle. Jeg anser ikke det. Jeg tror ikke du tar betalt for dette, ikke sant?

Brandon:

Jeg lader ikke lenger. Nei nei.

David:

Jeg skal utpeke for. La oss gape det du har.

Brandon:

Alt riktig, ja. Gå og bli sms-lån norge. Test det. Jeg har tilfeldige bilder og bøker og ting jeg har utstyrt. Ja, smart, ting jeg utstyrte. Det er minst mulig stressfritt. sms-lån norge det erkjent –

David:

Dette høres ut som en Pinterest for Brandon Turner. Er det dette dette er?

Brandon:

Her er samlet en Pinterest. Dette er jeg som låner Tim Ferriss '5-Bullet Fridays og virkelig lager en tekstlig bellow materiell meldingsmodell. Det er min hangmodell nå. Så det er det grufulle apparatet mitt. Så, alt riktig. Effektivt, sms-lån norge det anerkjent, la oss oppdage til som av sent beskriver. Hei, Brody. Velkommen til utvalget, mann. Metodikken du gjør?

Brody:

Jeg klarer meg fantastisk. Hvordan har du det?

Brandon:

Innen ordene til Dave Ramsey, bedre enn jeg fortjener. Jeg kommer til å gjøre det alle dager for sent. Det ville vært fantastisk. Presenter oss om deg selv. Hva er eposet ditt?

Brody:

Jeg elsker å kalle meg en ekte eiendomsinvestor. Så, jeg er 29 år svak, 29 neste uke, likevel vedlikeholder jeg faktisk for tiden 16 enheter, potensielt 9 eller så forskjellige eiendommer. Så, en mengde enkeltfamilieeiendommer. Etter som jeg faktisk vedlikeholder hverandre 28 som blir bygget / under kontrakt sms-lån norge en gang. Så den personen jeg er opptatt av, er hvis sannheten blir fortalt et lite feriested i en snowboardby. Så jeg er kolossal pumpet om det. Den blir ferdig i sommer. En annen er et borettslag som er avansert sms-lån norge 20 enheter som elsker skolebolig.

Brandon:

Det er kult. Det er kult.

Brody:

Så på utkikk etter å tredoble porteføljen min i løpet av de neste åtte eller ni månedene, så.

Brandon:

Hvorfor tredoble det? Hvorfor ikke lenger 10 X it?

Brody:

Det er et virkelig poeng, Grant Cardone. For meg har det vært ekte fordi jeg faktisk føler kjærlighet, jeg startet uhastet, og så begynte det å øke tempoet, øke tempoet, øke tempoet potensielt for en mengde forskjellige mennesker i markedet. Men på den tiden til kjøpte jeg to spørsmål. Men den første er at når dere kanskje kanskje gir støtte og holder den overalt igjen, hva vil dere oppnå på en helt annen måte? Hvilke måter vil du skalere tidligere og anse bedre per sjanse?

Brandon:

Ja. David, du kan antagelig være på utkikk etter å starte opp?

David:

Åh, det er en så virkelig spør. Det er i tillegg smertefullt, fordi jeg ikke elsker ivrig etter hvor mye penger jeg har plassert feil på å gjøre ting på den uegnede metoden. Så jeg hørte ikke til podcasten. Jeg bodde hacket i fem, seks år på rad, likevel var jeg på den uegnede siden. Jeg leide et rom fra noen andre, beholderen jeg ville ha vært på å lete etter eiendommer. Det er uten tvil en av mange første ting jeg ville ha fullført, er at jeg ville eid eiendommen og leide rom ut til andre. Jeg anser at for min komplette investeringseksistens, sms-lån norge mindre det var tilfeldighet et par år i fortiden, pleide jeg å sette sammen standardene for det som muligens kanskje ville rykke ut uegnet, forsvare, forsvare, forsvare, ikke miste det du vedlikeholder, som er ikke lenger uegnet, men det gjorde jeg på bekostning av å vokse.

David:

Det jeg burde stille stille, er at jeg skal finne på trekk. Jeg skal akkumulere territorium. Jeg skal forstørre og jeg skal oppnå det i en teknikk sms-lån norge en enhet for å forsvare hvis jeg faktisk opprettholder det. Jeg var så beskyttet at jeg virkelig ikke fant opp trekk. Det er objektet som jeg synes synd på litt. Hvis jeg ville opprettholde ekte utstyrt en bolig årlig, ekte en stinkende enkelt familiebolig og deretter leide ut rommene eller utstyrt en bolig som jeg kanskje vil ha bolighack eller ingen gjenstand, over en 10 -, 15 – tolv måneders varighet, vi snakker om millioner av dollar som jeg ikke oppnådde i California-markedet. Jeg lette etter varsling. Jeg lette etter forskjellige områder. Men det vi har sett skje i California, en eiendom vil muligens kanskje være dverg 10 eiendommer på helt forskjellige steder.

David:

Så generelt sett, det jeg uttaler er at jeg ville vært aggressivt viet. Jeg ville opprettholde aggressivt utvidet og fullført den i en teknikk som pleide å være intern intern formulering og virkelig stolte på det jeg vet i tipsene mine. Eiendom setter pris på. Eiendom er en solid investering i å opprettholde den verste tilfelle katastrofen som pleide å være minst ganger å ta sms-lån norgeisiner i hjertet mitt.

Brandon:

Wow. Alt riktig. Jeg skal øve på den, vedder jeg. Alt riktig. Så hva jeg ville oppnå på en helt annen måte, et par tips. Mye som David, ville jeg opprettholde vokst før. Jeg bodde virkelig lenge i komfortsonen min, beholderen jeg lette etter en tosidig, søkte ut en tripleks, lette etter en enkelt familie, snudde en bolig, lette etter en tosidig, søkte ut en enkelt familiebolig. I fem, seks år gjorde jeg det. Så hadde et borettslag avansert, som hjalp meg sms-lån norge å skalere. Jeg bodde der i 5 år. Det jeg vil opprettholde potensielt fullført, blir prøvd å skalere litt før. Nå gitt, er det overordnede: “Hvis jeg ville opprettholde fullført det, ville jeg ikke ha vært det jeg er for sent, og jeg er koselig det jeg er.”

Brandon:

Men etter å ha fullført det på nytt eller gi råd til forskjellige andre mennesker, ja, jeg vil forklare at jeg potensielt ville opprettholdt skalert tidligere og ikke lenger levde i en så mektig katastrofe. Jeg er en fjellaktig troende på … Jeg snakket om denne lasten her på podcasten og forskjellige steder. Treneren min, Jason Drees, forteller meg minst om “Du kan til og sms-lån norge bare opprettholde trinn 1 tankesett, trinn 2, trinn 11, scene 20, scene 30, ”riktig? Scenetankegangen som vi nå opprettholder, dikterer handlingene vi akkumulerer. Dette er grunnen til at noen gutter kommer på podcasten og er kjærlighet, “Ja, den første boligen jeg pleide å være siste tolv måneder, og nå henger jeg 120 eiendommer.” Du er kjærlighet, “Hvordan oppnådde du det?” De hadde virkelig et scenesett 100 eller ikke noe emne som tar, ikke sant? Som tydeligvis du vedlikeholder ble like smart, fordi du har skalert opp vakkert vakkert selv. Så jeg vil fortsette å jobbe sms-lån norge det.

Brody:

Oppnå at du føler deg like god som at du kan skalere for flåten?

Brandon:

Ja, jeg oppnår uten tvil det. K, vi hadde en mann i løpet av denne podcast-årene tidligere kalt Kevin Carroll. David, du forstår Kevin. Sannheten er at Kevin er den jeg anser som lanserte meg for David eller ikke insisterer lenger uansett. På en eller annen måte var han ivrig etter det sms-lån norge overflodsgruppen. Men uansett, Kevin, hans første tolv måneder, snudde 100 eiendommer. Etter at vi spurte ham hvorfor, pleide han å være kjærlighet, “Effektivt visste jeg ikke at det ikke var det du ville oppnå.” Alle hans klemmer flippet 100 eiendommer i tolv måneder, hele nabolaget hans, motsatte folk rundt ham. Så, den virkelige troen på at det var det du pleide å være 100. Du virkelig vende dem. Fordi han adopterte tankegangen fra forskjellige andre mennesker rundt seg. Så jeg anser det er metoden du hopper over. Du etappehopp, ikke sant?

Brandon:

I likhet sms-lån norge Mountainous Mario Brothers, hopper du fra trinn ett til trinn tre, deretter fra trinn tre til trinn åtte. Etter som du pløyer gjennom åtte trinn, og du kjøper og beseirer Bowser for prinsessen, ikke sant? Metoden du hopper på, mener jeg er ved å komme deg rundt andre mennesker som opprettholder den forskjellige tankegangen eller ved å samarbeide sms-lån norge dem. Så da jeg gjorde Open Door Capital, hoppet jeg fra scenen 10 til scenen 50. Det er fordi jeg omringet meg sms-lån norge gutta kjærlighet Brian Murray, som allerede hadde 2, 000 enheter av hans heng. Så da var det ikke kjærlighet en rar ting for meg å sirkulere og kjøpe. I løpet av de siste tolv månedene utstyrte vi 2, 01 enheter. Så, jeg vil kanskje ikke lenger opprettholde fullført det på meg selv. Jeg burde stille ikke lenger opprettholde fullført det av meg selv, fordi jeg ikke vedlikeholdt tankegangen. Jeg vedlikeholdt ikke samfunnet. Jeg vedlikeholdt ikke disse tingene. Så det er oppløsningen min.

Brody:

Jeg liker det. Jeg liker det. Det etterlater spørsmålet mitt, som er hvor mektig suksessen dere hver gang gaper når det gjelder sen kjærlighetseksistens, eiendomsmegling, industri, alt kommer ned til tankesett versus ferdighetsplassering? Etter hvilket hvordan oppnå du oppretter det?

David:

Det er hvis sannheten blir fortalt smart formulert. Brandon, pekte du på det, tankegangen versus ferdighetsplasseringen?

Brandon:

Ja, det høres ut som en boktittel for meg av Brody i finalen.

David:

Brody, sørg for at du merker det fordi –

Brody:

Varemerke fullført. Effektivt er det droll. Det førte naturlig inn i det.

Brandon:

Ja, jeg visste ikke en gang at spør før kom. Så ja. Så, spørsmålet pleide å være, igjen, hvor mektig pleide å være tankesett kontra ferdighetsplassering? Jeg anser 90% av tankegangen. Jeg anser at ferdighetsplasseringen følger tankegangen. Jeg tror ikke du kan oppnå uten hver, ikke sant? Jeg mener at hver er påkrevd. Men jeg hadde den dialogen sms-lån norge Drew. Drew er min praktikant. Nå er han assistenten min her på Hawaii. Han bor her, gjør en mengde ting for meg. Han skal støtte bolig. Det pleide å være en seks måneders praksis. Han skal støtte bosted, og han skal sirkulere og begynne å lete etter sitt første oppdrag. Han leter etter en enkelt familiebolig, virkelig for ham. Han går inn i spillet. Deretter spurte jeg hva han skal oppnå etter det. Han er kjærlighet, “Effektivt, jeg vet ikke. Jeg kan potensielt oppnå flip noen eiendommer eller kjøpe en annen bolig. ”

Brandon:

Jeg erkjente: “Effektivt, det er kjølig. Det er fantastisk hvis det er det du antagelig kan være på utkikk etter å oppnå, men hvorfor ikke lenger kjøpe en 45 – enhet sms-lån norge en gang? ” Han er kjærlighet, “Effektivt, foreslår jeg, det er virkelig fjellaktig.” Jeg var kjærlighet, “Hva er det? Er det så mektigere og mer subtilt? ” Spesielt når han har andre folk som elsker meg, eller kanskje han kanskje vil ringe David her, ville han kanskje kanskje ringe opp en mengde forskjellige mennesker, fordi han har vært min praktikant i seks måneder.

Brandon:

Sannheten er at det det koker ned til er: “Opprettholder han tankegangen?” Jeg tror han gjør det. Det var derfor jeg presset ham litt på. Så jeg mener at ferdighetsplasseringen følger tankegangen og ikke lenger den forskjellige metoden i det vesentlige. David, hva kan du forestille deg?

David:

Jeg anser at jeg pleier å håndtere ferdighetsplasseringen. Kompetanse er unødvendig uten den høyeste tankegangen. Når du opprettholder den høyeste tankegangen, skal du opprette den øverste ferdighetsplasseringen. Jeg sliter sms-lån norge å komme tilbake sms-lån norge en analogi på bevaringen av det jeg søker å hevde. Jeg kjenner en mengde veldig enorme og talentfulle andre mennesker –

Brody:

Det er ekstraordinært.

David:

Jeg vet, sms-lån norge fantastiske talenter som virkelig ikke oppnår noe sms-lån norge det, ikke sant? Det er kjærlighet atletisk ferdighet per sjanse, men du opprettholder ikke nødvendigheten av å spille spillet. Du opprettholder ikke glede av spillet. Det er ikke underlagt når du er utrolig i den sporten. Når du ikke er på utkikk etter sirkulasjon spiller det, kommer du ikke lenger til å oppnå smart. Omvendt, når du opprettholder den høyeste tankegangen, liker du spillet, du vil skape ferdighetsplasseringen virkelig ved å være bevisst og repetisjon og være sammen sms-lån norge forskjellige andre for å spille spillet. Du slukker.

David:

Derfor fortsetter Brandon og jeg faktisk å fokusere mer på tankesett fordi vi har undervist i ferdigheter i mange år. Vi har sett på at andre mennesker lærer masse om eiendomsmegling og ikke lenger finner opp penger sms-lån norge det, og ikke lenger skaper rikdom sms-lån norge det. Så vi ser at tankesettet fullt ut er den ingrediensen som mangler. Talentplassering er uunnværlig, til og sms-lån norge antatt. Jeg søker ikke lenger for å finne den lyden, oppdag at den uimotståelig er ikke lenger. Det er ekte at det er veldig enkelt å skifte til den personen som er fantastisk sms-lån norge Excel og fantastisk sms-lån norge å undersøke og en passende nettverker likevel uten formulering hvis sannheten blir fortalt forplikter seg til å trekke avtrekkeren.

Brandon:

Hva skjer, be om hver av dere. Jeg skal starte opp sms-lån norge Brody. Fordi det er du som spør. Hvordan vil du redegjøre for tankesett? For de motsatte som lytter: “Hva snakker de effektivt om? Hva oppnår de foreslår tankesett versus ferdighetsplassering? ” Jeg lærer en bok. Jeg skal nå objektet. Så, hvordan vil du redegjøre for tankesett?

Brody:

Jeg skal gi deg et eksempel. Her er en analogi, ikke sant? Er du klar? Så jeg løp en fart på lørdag. Det pleide å være en stihastighet og 16 – mils hastighet og endte opp plassering, mener jeg, seks generelle, som jeg ikke forventet. Så, tilskrives det, tankegangen min gikk inn på det, jeg følte at talentene mine ikke var der for sirkulasjon og oppdaget det smart. Jeg var hvis sannheten blir fortalt fire minutter en lang vei kastet fra 2d holde. Så de første 5 milene av denne hastigheten begynte jeg, og det pleide å være mer av, “Frosty, jeg tar virkelig dette ukomplisert. Jeg vil samle det fordi det kommer, samle det for hva det er, ”og endte halvfinalen 10 miles innen hastigheten. Jeg begynte å føle meg virkelig, begynte faktisk å plukke den opp, passerte andre mennesker og gikk faktisk arbeidskrevende. Jeg tok en titt på støtte på den turen, og jeg snakket om det sms-lån norge min kone på vår metodebolig.

Brody:

Jeg var kjærlighet, “Mann, jeg ville muligens opprettholde et minimum på 2d holde i den hastigheten hadde jeg hatt den høyeste tankegangen å gå inn i,” Hva skjer, jeg er en topp 10 Mann. Jeg er i posisjon til å oppnå dette. '”Så jeg føler faktisk kjærlighet som er et reelt eksempel per sjanse, fordi det å ha den tankegangen hvis sannheten blir fortalt, akkumulerer deg mer enn det du tror på opprinnelsen, det er etter all sannsynlighet vil du forestille deg, virkelig fra å ha den tankegangen kontra ferdigheten. Det er tydelig at ferdighetene dine vil samle deg der tydeligvis, men ikke desto mindre er tankegangen den lille ekstra umphen i pausen, som faktisk kommer til å oppdage deg over spissen. Et minimum av, det er det som kom til tips.

David:

Det er kjølig. Jeg oppdager det uimotståelig. Det er en David Greene scene-analogi. Du har rett. Når du identifiserte som “Jeg er en topp 5 konkurrent i denne hastigheten”, kan du fortsette å konkurrere som når du lette etter å være innenfor tipset 5. Du oppdaget at du var enda raskere enn du prøvde. Så jeg anser det som et passende punkt å markere.

Brandon:

Ja, vi har snakket masse om id nylig akkurat her på podcasten. Det er en ting som David og jeg begge er ivrige etter. Ja, når du gikk inn i den hastigheten sms-lån norge å tro at du var et toppfag, ville du sannsynligvis opprettholde fullført bedre. Så ID-en som vi fører til en katastrofe. Så hvordan skal vi utføre den iden? Hvordan oppnå du rykke inn i det? Er det virkelig en ting du forklarer, ekte kjærlighet, “Åh, jeg er en topp 10 individuell”? Er det id, eller er tro bedre enn det? Fordi jeg anser det, men hvordan oppnå du det der? Hva oppnår dere?

David:

Jeg anser det aller første jeg vil forklare, at du oppdager en eiendom under beltet, og nå har du tittelen som en eiendomsinvestor, og det er grunnen til at det Brandon og jeg oppnår er etter at de oppdaget sin første avtale, den er ikke lenger arbeidskrevende. Det er det samme. Men før du hadde en, virket den uoverkommelig. Etter at du har fått en bolig, virker det enkelt. Det er derfor jeg snakker minst mulig om bolighacking, fordi det bryter den psykologiske barrieren sms-lån norge minst mulig mulighet, minst kapital, minst alle brikkene.

Brody:

Det får deg den fremdriften. Jeg holder meg til disse fire tipsene. Det er på veggen min. Jeg ser på det sms-lån norge en gang i jobben min, drømmer det likevel, skriver det, lager det, bor i det. Jeg føler faktisk kjærlighet til å erkjenne forespørselen din, det begynner per sjanse i våre tips, ikke sant? Det er denne drømmen om: “Hva om?” Hva ville min eksistens se etter kjærlighet sms-lån norge denne mengden passive inntekter, eller hva ville det være? Det har kommet, muligens kanskje alle av oss legger penger i ekte eiendom. Neste trinn er å få det ned på papir og skrive det ned.

Brody:

Noe jeg har fullført hver dag i potensielt de siste 5 årene, hver dag raskere enn jeg oppnår noe annet i stedet for å oppdage og be om at jeg skriver ned toppen min 11 mål som jeg er på utkikk etter å beholde ute i neste 12 måneder. Jeg føler faktisk kjærlighet som er trinn ett fra den drømmen i tipsene dine for å få den på papir. Deretter er det create it-fasen. Det er kjærlighet sirkulere, ikke sant? Så hvis du skal si sannheten, samler du trinnene og holder det. Etter hvilken finale som likevel ikke lenger er minst, bor du i den. Du rokker er bosatt i drømmen din og faktisk høster fordelene av den. Men jeg føler meg faktisk oppdager at det tar uimotståelig alle fire av dem. Du kan ikke skifte den ordentlig uten å drømme den først. Du kan ikke virkelig drømme om det og på ingen måte formulere det hvis sannheten blir fortalt. Så jeg vet ikke. Det er slik jeg prøver å bo i min eksistens.

Brandon:

Det er kjempebra, mann. Jeg synes det er fantastisk. Jeg anser det som virkelig metode for å stenge det ute. Ja, det er en ekte mikrofon drop 2d riktig der. Så takk for at du ble sms-lån norgelem av oss for sent.

Brody:

Fullt. Takk.

Brandon:

Alt riktig. Joseph kommer inn. Joseph, hva skjer, mann?

Joseph:

Hva skjer, dere alle sammen?

Brandon:

Det er en annen dag i paradis her ute. Det er 75 nivåer. Det er sol. Det er en hektisk eksistens, likevel holder du deg?

Joseph:

Det er omtrent det samme. Jeg er likevel her i Raleigh, North Carolina –

Brandon:

Jeg liker Raleigh.

Joseph:

… Jeg vedlikeholder ikke kystlinjen. Så det er det mest produktive jeg mangler, mener jeg.

Brandon:

Det er riktig. Du kjøpte den sørlige aksenten. Det gjør opp for det. Så alt er ekte. Alt riktig. Beskriv oss effektivt om deg selv. Hva er eposet ditt? Deretter vil vi oppdage i spørsmålet ditt.

Joseph:

Ja. Så jeg uteksaminert høyskolen i mai, kanskje også bare, startet yrkesjobben min i juli og utstyrte virkelig min første bolighack i november.

Brandon:

Fantastisk.

Joseph:

Rikelig sms-lån norge det skyldes dere. Ja.

Brandon:

Veldig kjølig.

Joseph:

Heldigvis legger de penger på ekte eiendom. Så jeg vokste opp glødende at jeg trengte for å oppnå dette, men akkumulerte det ikke veldig alvorlig sms-lån norge mindre det var mulig midt på college. Jeg lærer rik pappa, stakkars far. Jeg var kjærlighet, “Wow, det er mye mer enn jeg antok.” Så nå antar jeg til og sms-lån norge at beholde jobben min kommer til å gå over til pris akkurat her vakker raskt. Så jeg kommer til å miste muligheten til å få de svake pantelånene og ting som liker det. Så jeg prøver å utforske de forskjellige alternativene jeg er i stand til å bruke.

Joseph:

Jeg briser rundt boligen for jobben min. Så jeg er klar til å se en mengde eiendommer og en mengde alternativer. Så jeg utforsker forskjellige ruter. Jeg vedder på at det store spørsmålet mitt er at jeg er original, er det greit å utforske å bygge forskjellige broer som det dere forklarer? Jeg vet at du ville forklare det på et tidspunkt, du kan antagelig være på utkikk etter hjertet av oppmerksomhet på en og virkelig hastighet sms-lån norge det, sms-lån norge mindre en sjanse en ting går i stykker og så du kan se etter der. Men på dette punktet, er det greit å dukke opp for forskjellige alternativer og utforske de generelle valgene?

Brandon:

Det er objektet vi snakket om, mye om å uttale nei, ikke sant? Annonsere nei til ting, være fokusert, ha den ene broen, ikke lenger konstruere 11 broer overalt på fantasyøya samtidig. Men jeg fastholder i tips om at når du forstår hvilken bro du antagelig kan være på utkikk etter å lage, er det når det blir enormt viktig. Som i ethvert yrke, foreslår jeg at du forsømmer fast eiendom, virkelig på den generelle eksistensen, i begynnelsen av eksistensen, forklar ja til alle delene, fordi du ikke vet hvilket yrke du ønsker. Så hvis noens kjærlighet, “Hva skjer, kan du antagelig være på utkikk etter sirkulasjons- og ryggsekkverktøy?”, Tomme, la oss rykke opp på det. Du er ivrig etter å holde sirkulasjonen og holde oppstarten hos meg? Spesielt, la oss oppnå det. Kunngjør ja-utfall i så mange alternativer.

Brandon:

Men på et tidspunkt er du kjærlighet, “Å, dette er min greie. Her er smårollingen min. Her er hva som vil samle meg til suksessøya, fantasyøya, millionærøya. Det er broen jeg skal oppnå. Etter det når du ønsker å lykkes sms-lån norge den tingen, anser jeg det er når du sparer unna sms-lån norge broer. Så når du er kjærlig, “er jeg virkelig ønsket å kjøpe en bolig en tolv måneder eller to av de tolv månedene. Eiendom er min greie. Jeg skal kjøpe ekte enkeltfamilie, uten emne, ”så ja, jeg ville håndtert en. Men når du ikke lenger er nøyaktig tomme, anser jeg det som utforsking hele dagen. David, hva kan du forestille deg?

David:

Brandon og jeg er på samme webside som dette. Vi har snakket om det mange saker. Så ja, i begynnelsen av din eksistens eller ditt yrke, forklarer du ja til alle brikkene. Etter det når du får din nisje, begynner du å uttale nei til flere og flere ting. Men akkurat her er hvorfor vi diskuterer, skaper ikke bedre enn en bro. Det du snakker om, Joseph, bygger ikke egentlig broer. Det lærer deg når du ønsker å lage en bro. Her er hvorfor dette er et så uunnværlig råd i setninger av brokonstruksjon. Hvor store kostnader oppnår du ved en bro som er 99% oppnådd?

Joseph:

Det er en virkelig spørsmål.

David:

Så du kan antagelig være på utkikk etter å lage en bro fra California til Hawaii. Så at kjøretøy kan presse støtte og frem og slippe av, ikke sant? Når du uten noen formulering starter den, oppdager du 10% av metodikken der, eller du oppdager 99% av metodikken der. Det hele er nøyaktig den samme konsekvensen. Når du har kjøpt ytterligere 10 føtter som broen kan ikke ødelegge fordi det kommer til å rase i havet, men du har en verdiløs bro. Primært er den enkleste kostnaden i en bro at hvis den er oppnådd. Det er det Brandon og jeg faktisk legger vekt på akkurat her, er å ikke forplikte seg til en ting sms-lån norge mindre du antagelig kan se det til det punktet at det blir hengiven. Det er det samme sms-lån norge ekte eiendomssalg.

David:

Hvis vi nå opprettholder en forbruker som vi gir den generelle metoden frem til den aller siste dagen, og slik at de ikke stenger den den siste dagen, fordi de på ingen måte burde stille til å opprettholde forutsatt den boligen, burde vi stille ved å fortelle dem som på dag én fortsetter å uttale: “Jada, la oss oppdage deg i kontrakt og gape det som skjer.” Det kan ha vært bedre å ikke lenger starte konstruksjonen av broen enn å holde det samlede arbeidet i den.

David:

Det som prøver å gjøre, Joseph, kaller på hver bro, det er sms-lån norge stor sannsynlighet at du vil knirke, gape hver bro, se etter de generelle alternativene. Se på denne metoden for å konstruere kontra det. Helt ja til alle brikkene. Være rundt arkitekter og ingeniører og brobyggere og andre mennesker. Når du oppdager beholderen, kan du antagelig være på utkikk etter sirkulasjon, det er beholderen du ikke starter opp din 2d bro sms-lån norge mindre den første er fullført. Ikke vedlikehold broer som delvis er totalt. Oppfinner det noe fornuft?

Brandon:

Jeg er på utkikk etter å legge til en del til det så smart. Du nevnte at jobben din overføres til pris. Hvilken arbeidslinje er du i?

Joseph:

Industrielt bruttosalg, reparasjonsaspekter, produksjonstjenester og produkter.

Brandon:

Mest liv som. Så du har bruttosalg. Du skal finne opp prisen på bruttosalget du oppnår, ikke sant?

Joseph:

Sikker.

Brandon:

Et minimum av å være fornøyd sms-lån norge arbeidet når du bor i en rimelig oppfylt eksistens. Jeg anser at så mange andre mennesker som begynner å bygge en eiendomsbro når den tydelige broen de burde stille, er brutto salgsbro som de muligens ville være i stand til å finne på uinteressante penger å gjøre. Vi er innenfor det høyeste økonomiske systemet for å selge ting i menneskets historie. Vi er innenfor det verste økonomiske systemet for å søke etter reelle avtaler. Nå uttaler jeg ikke lenger at du ikke skal oppnå ekte eiendom. Jeg anser at eiendomsmegling er veldig suveren. Men jeg vil gjerne se deg lage halv 1, 10, 000) dollar en tolv måneder fra yrket ditt i løpet av de neste to årene, fordi broen din som du konstruerer, er den øverste selgeren hos firmaet ditt, og er den øverste mannen, og det er sannsynlig at du noen gang vil være.

Brandon:

Du leser alle brutto salgsbøker og markedsføring og Hvordan engasjere venner og påvirke oss og alt det der. Du dreper det virkelig og lager halvparten 1, 01,000, 1,01, 000 en tolv måneder. Nå blir eiendomsmegling hundrevis mindre kompliserte. Lånene er enkle. Du kjøpte mange år i beltet. Så, en mengde forskjellige mennesker er kjærlighet: “Effektivt, jeg kommer til å holde meg på den minimale innsatsen på jobben min, og deretter vike for å oppnå ekte eiendom på siden.” Ja, det er fantastisk når du liker eiendommen og avskyr jobben din. Men når du vil ha jobben din, vil jeg se etter tungt å konstruere broen så smart.

Joseph:

Ja, jeg anser det som et passende punkt, og faktisk leder meg inn i mitt neste spørsmål, når dere ikke tipser, pleide å være –

Brandon:

Bestemt.

Joseph:

… Jeg vedder på at jeg er et faktisk sirkulert orientert individ. Jeg er veldig opptatt av ekte eiendomsalternativer og sånt. Så jevnlig tynger jeg meg mellom å være brutto salgsjobb, jeg oppnår arbeid 50, 55 timer, 60 timer per uke mest jevnt. Deretter søker jeg etter å oppnå eiendomsmeglingene på siden. Det blir virkelig overveldende mest jevnt. Så jeg vedder, hvordan oppnår jeg at jeg gjør nok, at en eller to ting om dagen, likevel i tillegg tar tid for meg selv å være fornøyd sms-lån norge eksistensen? Jeg er 23. Så jeg er på utkikk etter å være fornøyd. Jeg kjøpte en tid for å skape ekte eiendom, men jeg er virkelig så besatt av det, selv om jeg antar at jeg jobber så mange timer, er det neste jeg er på utkikk etter å oppnå, virkelig arbeid på min eiendomsbransje.

Brandon:

Levering opp eller er jeg i stand til å hoppe inn?

David:

Effektivt er det faktisk ekte. Så er spørsmålet du søker etter, å bestemme: “Hvordan oppnår jeg at jeg gir alt i forhold til hvor oppnådd jeg vet om jeg er delt mellom for mange forskjellige steder?”

Joseph:

Ja, ja. Jeg foreslår, så virkelig et eksempel, David, jeg foreslår at du jobber så arbeidskrevende i politijobben din at du vil sove i bilen din for å finne på neste skift, som ikke lenger er det sunneste valget. Nå sover jeg ikke lenger i bilen min for neste skift eller noe annet, men jeg vedder på at det er ekte hvordan du opprettholder den balansen? Vi gjør dette for å oppfinne tilværelsen bedre for oss selv, oppnå de tingene vi er på utkikk etter å oppnå. Jeg kjemper mest sms-lån norge dette også, hold dere virkelig så opptatt av alle disse forskjellige alternativene, og de forskjellige byråene dere konstruerer som mest jevnlig, hjertet av oppmerksomhet så mektig på det, at dere forsømmer , “Å, ja. Hva skjer, jeg kjøpte for å ta en setestøtte og faktisk glede meg over tilværelsen litt. ” Så hvordan minner dere deg selv om å finne på den balansen?

David:

Mann, det er en så belastet spørring. Jeg vil kanskje diskutere dette for en komplett podcast. Det er et passende, fantastisk filosofisk spørsmål. Jeg tror at hvis flere andre spurte dette, ville de opprettholde rikere liv. Så, om ting som jeg vil beskrive deg som jeg har integrert i min eksistens i røpet at jeg er i posisjon til å oppnå de overordnede tingene jeg oppnår og ikke lenger faktisk føler kjærlighet, jeg er både stresset og overveldet eller ikke lenger ta del i tilværelsen. Det aller første er at du må spørre hvem ikke lenger hvordan. Så jeg har kjøpt en strategi for å lære det, utnytte det og deretter lede andre i hvordan du kan oppnå det. Dette er for meg de tre dimensjonene av suksess.

David:

Så for å oppsummere det, se måter å oppnå en ting faktisk, faktisk smart i din bransje, undersøke avtaler, finne avtaler, fylle opp en trakt, avslutte avtaler, ingen emner, utnytte det til noen andre. 2d du er glad i, “Jeg kjøpte dette ned. Jeg er faktisk ekte, ”utdann det til noen andre og utnytt arbeidet til dem. Så led det individet til å oppfinne dem, være det høyeste de kanskje kanskje antagelig bare ville være til å lære det og gjøre det selv. Når du kan se det ned, kan du oppnå noe annet. Du kan opprettholde 100 selskaper. Du kommer sannsynligvis til å være glad i Richard Branson og opprettholde en god del tid. Det er det aller første jeg vil forklare. I setninger av dyktige når du sover i bilen din og ikke lenger sover i bilen din, bruker jeg en sportsaktivitetsanalogi for å forstå det.

David:

Det er tilfeller i en sport at du holder på cruisekontroll, føler ut motstanderen din, tilsvarende du er i en boksekamp. Du er ikke på utkikk etter å rykke ut i markedet og kaste alle brikkene du opprettholder i løpet av de første 5 sekundene av kampen, og virkelig ville søke etter å slå dem ut. Det går riktig inn i en rytme, blir oppvarmet, føler dem ut, plukker flekker, per sjanse sms-lån norge Brandon sms-lån norge jujitsu.

David:

Ingen lenger utvilsomt en av mange stipendiater som er fantastiske, virkelig spirer i markedet og verifiserer for å straks legge ut noen i løpet av de første 5 sekundene. Du søker å lindre i kampen. Men det er øyeblikk når du opprettholder lindringen, når du når alle sammen, når du forstår: “Jeg har tatt deres støtte, jeg er faktisk lukket for en kvelning.” Du sparer ikke lenger energi på den tiden. Du gir alle brikkene. Det ville være mest uunnværlig å slå motstanderen din ut.

David:

Når jeg sovnet i bilen min, visste jeg at jeg hadde en latterlig mulighet til å finne på så mektige penger. Overtid pleide å være der når det ikke lenger er de minste gangene der. Vi var klare til å oppdage dobbelt tid. Ingen ønsket å jobbe. Det pleide å være masse skift. Eiendom pleide å være priset faktisk smart. Det er veldig arbeidskrevende, erkjente Brandon, å søke etter tilbud. Da jeg gjorde det, var tilbud på alle steder. Så jeg hadde målene jeg trengte for å samle meg ned. Jeg hadde fantastisk finansiering. Jeg hadde alternativer for å skape kapital. Det pleide å være den høyeste tingen, ok?

David:

Så jeg sovnet i bilen min, fordi jeg lette etter å synkronisere chokeren. Jeg ville ikke lenger oppdage individets støtte igjen. Jeg vil sirkulere for alle delene jeg har kjøpt. Når du ikke lenger er i den katastrofen, til og sms-lån norge antar det, gir det ingen mening å gå sms-lån norge alle brikkene du vedlikeholder. Jeg vedder på at det er det høyeste rådet jeg kanskje vil gi er det ikke er et manus som du virkelig praktiserer. Oppreist budge arbeid 20 timer om dagen for den neste 20 år, og du vil oppdage der, fordi du antagelig dør raskere enn du oppdager der. Som du kan gape, anser jeg det er det du kommer til.

Brandon:

Jeg 100% har tro David på det. Jeg ville forklare et par tips. En, når du er i de yngre 23, oppnår du å opprettholde en høyeste mengde mer … Jeg er ikke på utkikk etter å kreve fritid, likevel vil du sannsynligvis ikke opprettholde formative år og den plikten som tar opp det overveldende flertallet av dine 30 s. Så når du skal opprettholde formative år en dag, tar det mye. Det er kjærlighet dette. Du kan ofre nå, eller du kan ofre senere.

Brandon:

Jeg vil forklare å ofre 23 er viktigere enn å ofre tid sammen sms-lån norge din formative år når du er i 30. Jeg uttaler ikke lenger arbeid 100 – timevis for den neste 11 år å oppdage et sted. Men ekte vet at det ikke lenger eksisterer, det kommer ikke lenger til å skje evig. Når du holder på omtrent solide år nå, vil du opprettholde solide tiår senere, ikke sant? Men når du ikke holder på sms-lån norge det nå, vil du opprettholde flere tiår sms-lån norge ingenting senere. Så det er en … Hva er merknaden?

David:

Ujevnt spill.

Brandon:

Klart, asymmetrisk spill. Hvis jeg holder på sms-lån norge en mengde arbeidskraft nå, oppdager jeg metodikk lenger ned i alléen. Det erkjente, et par ting som jeg oppnår virkelig for å forsikre meg om at jeg faktisk opprettholder den tiden, er når jeg kalender planlegger pausene mine. Jeg planlegger bevisst ting og får måter å forplikte meg til disse pausene. For eksempel har jeg snakket om dette raskere enn, likevel oppdager jeg en nedrivning hver uke. Den øverste massøren i Maui kommer til boligen min på lanai, havtitt, og jeg oppdager en nedrivning i 99 minutter. Hvorfor? For det er meg tid jeg oppdager til virkelig å anse. Alle mine mest produktive tips … Sannheten er at jeg virkelig lanserte denne totale tekstmeldingen for e-nyhetsbrev sms-lån norge støtte fra skjegget, som alle kom fra på et eller annet tidspunkt. Jeg skaffer penger fra det. Jeg skal skape relasjoner. At hver og en kom fra den 2d som jeg lokaliserer, da dette er min tid.

Brandon:

Nå oppdager jeg ikke en mengde tid. Jeg oppdager jujitsu et par timer i uken, og jeg oppdager at dette gni ned en gang i uken. Men fordi jeg faktisk holder den planlagt, sørger jeg for at den blir fullført. Det får den samlede resten av uken til å rase forbi. Så, i forskjellige ord, når du virkelig håper at du naturlig vil opprettholde de stressfrie øyeblikkene du hadde på college og overdreven college, skjer det ikke så mektig. Disse dør ut. Så når du blir eldre, må du bevisst bruke de pausene og eventyrene og de stressfrie tingene. Det fantastiske er at det ikke vil være 45 timer i uken sms-lån norge stressfrie ting eller utrolige ting. Det er kjærlighet, “Hva skjer, jeg skal sirkulere og spille Call of Accountability i 2 timer på tirsdag kveld. Det er min tid. ” Den er planlagt og den blir fullført. Så det er et par tips for deg.

Joseph:

Ja, nei, jeg anser det som et passende poeng. Jeg foreslår at en ting er, som tilsvarer at du ble anerkjent, tiden nå, hva er mitt pauseformål? Får jeg lyst på tiden senere eller tiden nå? Så, mener jeg, det pleide å være et fjellaktig, ekte poeng. Jeg anser i tillegg en ting jeg uten tvil er uhyggelig på, er å planlegge tiden for meg selv. Per sjanse er det en ting jeg hvis sannheten blir fortalt vil håndtere for å forsikre meg om at jeg er stille og trener på pausemålene mine sms-lån norge ekte eiendom, men i tillegg har jeg litt tid.

Brandon:

Ja, ja, jeg mener det er et reelt tips for alle mennesker som lytter til beskrivelsen sms-lån norge en gang, kanskje kanskje vil rykke ut sms-lån norge å trekke opp kalenderen din sms-lån norge en gang i mobiltelefonen din og beholde en ting i en to-timers blokk neste uke som er ekte en deg tid. Da du fikk en familie, fikk du formative år, nydelig, oppdag en barnevakt, fordi du bevisst planlegger de øyeblikkene. Etter det som akkumuleres, ikke la deg rokke i 2d, “Å, smart, det er en travel dag.” Det er viktig å akkumulere disse øyeblikkene, for disse oppladningsøyeblikkene er hva om sannheten blir fortalt gjør deg metodikk mer produktiv resten av dagen. Så ekte ting, mann. Effektivt, takk for at du nærmet deg beskrivelsen. Sett pris på deg.

Joseph:

Ja, takk for at du hadde meg. Jeg erkjente minst mulig at jeg trengte å oppdage her og beholde dette. Det tok hold mye tidligere enn jeg forventet. Så jeg takler det faktisk.

Brandon:

Her kommer han. Alt riktig. La meg dempe deg.

Wale:

Jeg er her. Kan du høre meg?

Brandon:

Jeg er i posisjon til. Er det Wale? Uttaler jeg tittelen din?

Wale:

Ja, Wale, elsk rapperen, Wale.

Brandon:

Der raser vi. Alt riktig. Velkommen til beskrivelsen. Hva oppnår vi for deg? Hva oppnår vi oppløsningen for deg?

Wale:

Alt riktig. Innenfor opprinnelsen er jeg på utkikk etter å takke, fjellaktig, gi beskjed til Josh Dorkin for å stikke ut disse BiggerPockets som veldig mange reker mange år tidligere. Jeg er i stand til å forklare at BiggerPockets har modifisert min eksistens, og han har modifisert en mengde forskjellige folks liv så smart. Så når jeg blir anerkjent, er jeg en faktisk, veldig lojal tilhenger av BiggerPockets. Her er mannen min, David Greene, og dette er din akkurat her.

Brandon:

Der raser vi.

Wale:

Så ja. Så når du kan gape min støtte, lærer jeg en mengde bøker. Så jeg har tatt sirkulasjon. Om meg, fra opprinnelsen fra Nigeria, kom jeg inn som [inaudible 00:30:30] studenter, oppdag masternivået mitt i ingeniørfag, og startet sms-lån norge å innta underliggende materiale fra BiggerPockets. Innen slukkingen gaper jeg at “Hva skjer, dette er den fasen jeg er på utkikk etter i omløp.” BiggerPockets har hjulpet meg sms-lån norge tankesett, bytte er etter all sannsynlighet. Vi opprettholder virkelig sirkulasjonen og bestemmer hvordan du kan oppnå det. Så, ja, det handler om meg. Jeg er en investoragent. Jeg kaller meg selv på FIRE-agenter.

Brandon:

Der raser vi. Vi endrer terminologien.

Wale:

På FIRE-agenter. Det er det jeg oppnår. Det er det jeg hjelper andre mennesker til å møte etter når de søker etter å jobbe sms-lån norge en agent. Fordi det tilsvarer deg tidligere erkjent, hjelper det dem å forkorte læringskurven som agent og kjøpe sameie for meg selv. Så jeg er i en posisjon til uten katastrofeoverføring som registrerer for å gi dem samme formål som de søker å snille.

Brandon:

Tilbe det.

Wale:

Som et annet enn å betale guruer $ 55, 000, $ 45,000 for en ting det er etter all sannsynlighet at du heller ikke engang vil stenge en eneste avtale. Så det er det jeg har gjort. Så, nå støtte til mitt spørsmål. Jeg anser ingen tvil om at en av mine spørsmål er å balansere familiens eksistens sms-lån norge å investere i fast eiendom. Jeg er i tillegg en misjonsingeniør, etter metodikken. Jeg har faktisk en tøff jobb som misjonsingeniør. Så jeg har sjonglerert sms-lån norge denne tingen, ekte eiendom, familie og W-2. Men jeg er på det tidspunktet jeg holder på å avslutte, veldig uten problemer, vil jeg forklare, to transaksjoner hver måned nå mens jeg jobber stille som misjonsingeniør.

Wale:

Så spørsmålet mitt er dette. Hva er et av de beste trinnene hvis jeg ikke er på utkikk etter å la W-2 vike ennå, og jeg er stille på utkikk etter å knuse den i ekte eiendom? Hva er et av de beste trinnene for å faktisk akkumulere for å balansere alle brikkene? Jeg vet, jeg gjør ikke lenger ekte familiemessig, fordi det er veldig arbeidskrevende. Dere vet, for hver gründer er det veldig arbeidskrevende. Så, hva kan muligens være et av de beste trinnene? Jeg vet, [inaudible 00:32:20] Joseph, ikke desto mindre gir meg den ene, to, tre. Jeg vet at du gjør det smart sammen sms-lån norge din kone, Heather.

Brandon:

Jeg oppnår ikke så smart som jeg burde stille, men likevel, balansering av familie er så arbeidskrevende. Så ja. Det viktigste jeg oppnår er … K, til å begynne sms-lån norge nevnte jeg denne belastningen på beskrivelsen, likevel vil jeg forklare det igjen nå fordi det er en nødvendig analogi. Så, Dr. Ounceser den anerkjente legen som er på TV, ikke sant? Han hadde en TV-beskrivelse. Han pleide å være på Oprah. Han hadde en rekke magasiner. Han skriver artikler. Han pleide å være på alle steder i sms-lån norgeia. Han pleide i tillegg å gjøre 200 innvie hjerteoperasjoner årlig. Spørsmålet er hvordan en mann som er så opptatt av sms-lån norgeia og TV … Hvordan kan han oppnå at mange innvier hjerteoperasjoner?

Brandon:

Faktum pleide å være at han ikke kuttet andre folk innvie. Han snudde seg ikke i narkosen. Han ruslet ikke sms-lån norge dem fra rommet sitt til … Alt han pleide å gjøre er å ta kniven og gjøre en reduksjon og rusle ut av rommet. Kniven pleide å være helt oppe. Det pleide å bli vasket. Det pleide å være klart til sirkulasjon. Noen som potensielt hjalp til på skjorten hans. I forskjellige ord pleide han å gjøre det objektet som det enkleste han kanskje kanskje ville oppnå. Det pleide å være Dr. Ouncesdecrease. Så det aller første i balansering … Du skjønner dette, alle mennesker er klar over dette, likevel er det veldig arbeidskrevende. Det er kjærlighet, “Hva reduserer Dr. Ounces for deg?” Hva er det en, to, tre ting som prøver å gjøre som ingen andre burde gjøre?

Brandon:

Så for meg sluttet jeg å delta på nesten alle konferanser for BiggerPockets. Jeg bryr meg ikke til vanligvis noe av det. Jeg springer ikke til styrekonferansene. Jeg oppnår ikke noe annet sms-lån norge BiggerPockets. Jeg beskriver opp for å oppnå denne podcasten, og jeg oppnår webinaret en gang i uken fordi det er min Dr. Ouncesdecrease. Jeg når veldig kort tid, for det er den eneste tingen jeg er i stand til å oppnå som påvirker alle brikkene i min verden. Open Door Capital, jeg møter Brian Murray og Walker, lederne. Jeg vedder på at du kan ringe dem. Vi møtes, og så holder jeg faktisk ett møte sms-lån norge hele mannskapet mitt av alle andre som driver ting. Disse to timene er satt alt jeg oppnår fra et overdreven stadium, fordi de er min Dr. Ouncesdecrease. Så det er fjellaktig å identifisere: “Hva er de få tingene som er bedre enn noe annet?”

Brandon:

Som David erkjente tidligere, som ikke lenger hvordan. Så hvis det er noe annet jeg kjøpte for å oppnå, lurer jeg på: “Hvem skal oppnå det for meg? Hvordan kan jeg innvarsle en praksisplass? Hvordan kan jeg ansette en annen ansatt og være klar til å komme opp sms-lån norge pengene til det? Hvordan kan jeg oppnå det? ” Så det er de få tingene jeg oppnår. Så holder jeg faktisk på å planlegge datoer sms-lån norge min kone. Jeg holder det på kalenderen min tidligere enn tid, for hvis jeg ikke lenger er bevisst sms-lån norge det, oppdaget den ikke fullført. Jeg vet virkelig at familien har en tendens til å være det siste elementet som de fleste andre, spesielt gründere, prioriterer når det burde være det første. Så jeg planlegger ferier i kalenderen min. Jeg planlegger datakvelder sms-lån norge min kone. Jeg planlegger turer sms-lån norge mine formative år. Jeg prøver å lage noen rutiner der inne.

Brandon:

Her er objektet som jeg kjøpte uegnet i veldig lang tid. Jeg vet at jeg kaster masse her. Men jeg antok at etter at min kone ikke lenger ville tispe, men når hun ville fortelle meg at jeg jobber for mektig, antok jeg at hun ønsket at jeg skulle utøve like saker i arbeid og lik tid sms-lån norge de formative årene. Etter som kommer det som muligens kanskje, det hun bestemte seg for å være, handler det ikke lenger om lik tid. Jeg vil ikke trene fire timer om dagen for å bryte sms-lån norge ungen min på sengen for å beskrive å være en ekte far og oppfylle messen min som far, likevel vil jeg være tradisjonell om det.

Brandon:

Når jeg først er i 2d, vil jeg være der og gjøre den tingen og ikke lenger forskjellige ting. Det virkelig ønsker å bli fullført, et minimum av hver dag for litt. Så hvis jeg trener 23 minutter gir henne en 30 – liten skade eller 23 – liten skade eller en times lang skade en gang om dagen, som justerer alle brikkene for henne, for de formative årene. Så uansett handler det om et tips. David, noe annet du antagelig kan være på utkikk etter å legge til der?

David:

La meg faktisk spørre deg om dette. Når du spør om å gjøre ekte eiendom mens du gjør en W-2-jobb, pleide det å være din ekte spør, riktig, Wale?

Wale:

Jada, ja.

David:

Snakker vi om å være agent, eller snakker vi om å være investor?

Wale:

K, jeg er agent. Jeg er en investoragent. Jeg takler å jobbe sms-lån norge investorer. Jeg prøver å støtte dem for å samle seg sirkulere. Så i tillegg, å lete etter sameieeiendom utnyttelsen av BRRRR for meg selv. Så jeg opprettholder faktisk tre jobber, W-2, eiendomsmegler, som jobber sms-lån norge investorer som elsker å knuse tall og handle etter tilbud, og lete etter det selv. Jeg opprettholder faktisk å også plassere opp entreprenøren i mellom. Så du oppdager hva jeg uttaler?

David:

La meg stille deg et par spørsmål. Oppnå at du opprettholder nedetid i løpet av dagen på W-2-jobben, eller er du fullstendig smittet av det arbeidet den totale tiden?

Wale:

Effektivt vil det muligens være noe nedetid. Som et resultat av dette har jeg vært klar til å avslutte kontinuerlig, to, tre transaksjoner hver måned, fordi jeg klemmer i tid, lunsjtid, jobber sent etter jobb, slutter å støtte, planlegger en mobiltelefon imellom, alle de slags ting.

David:

Effektivt, gratulerer sms-lån norge at du lukker to til omtrent en avtale i måneden. Det er ingen vits. Du er veldig vellykket, Wale. Det forteller meg mange ting om deg. Ikke lenger er du en arbeidskrevende arbeidstaker, andre tror deg. Du er en mann av karakter. Selv om du antar at du opprettholder en jobb, føles dine muligheter stille tilfreds sms-lån norge deg som deres agent. Så du ville allerede bagatellisere hang-suksessen din. Jeg er virkelig på utkikk etter å markere det.

Wale:

Effektivt er det ekte. Derfor er jeg akkurat her. Så du vil kanskje gi meg turen f rom du leder mannskapet. Hva opprettholder du spesielt? Forstår du at du har et mannskap som er i skoen min, og slik at de er stille og knuser den?

David:

Ja, det pleide å være meg. Jeg gjorde det som politibetjent. Nå driver jeg syv forskjellige selskaper eller så. Så vi er i samme båt. Jeg føler faktisk smertene dine. Jeg trengte å oppdage litt bakgrunn om hvordan du antagelig kan være. Tidligere uten tvil den typen forestillinger, ga jeg et eksempel på når du burde stille stille så arbeidskrevende du kan, og når det ville være mest uunnværlig å treffe cruisekontroll og virkelig kryp. Det er et eksempel på når du er i en kamp, ​​det er øyeblikk at beholden du opprettholder fikk en avlastning, det er sms-lån norge stor sannsynlighet at du vil slå personen ut og det er mest uunnværlig å presentere alle brikkene du vedlikeholder i den 2d. Det er forskjellige øyeblikk når du holder deg halvparten forlovet, eller når du føler dem ut. Du kommer til å kjenne dem. Du gir ikke lenger alle delene du vedlikeholder. Du kjøpte for å forstå at industrien fungerer på samme måte.

David:

Det er øyeblikk hvor noen sier: “Hva skjer, jeg opprettholder et spørsmål om denne boligen.” Når du ikke oppdager støtte til dem sms-lån norge en gang, er det greit. Et par timer spretter forbi, de har alle rett. Det er forskjellige scenarier hvor vi er på utkikk etter å se denne boligen sms-lån norge en gang. Når du er på døgnet og muligens kanskje antagelig ikke vil skifte dem, vil du miste avtalen. Så det jeg pleide å være, tok jeg en liste over, forklarte, en kjøper, fordi selgere er mye mindre kompliserte å jobbe rundt. Jeg nummererte bokstavelig talt hvert trinn 1 til og sms-lån norge 55 som må inngå stenging av en kjøper. Det pleide å være så spesielt som å planlegge en samtale for å finne ut hva de ønsker, gjennomføre en samtale for å finne ut hva de ønsker, holde dem på en e-postdrip, gi dem en presentasjon som jeg faktisk vedlikeholder levert. Alt riktig.

David:

Når jeg hadde holdt den komplette listen, planlegger kjærligheten en samtale sms-lån norge lisensagenten for å fortelle at jeg er i posisjon til å sirkulere og beskrive dem boligen, sørg for at den står i kalenderen min, det er forskjellige trinn. Så detaljert dette pleide å være. Jeg gikk og jeg fremhevet det i forskjellige farger trinnene som måtte fullføres sms-lån norge en gang. Det pleide å være enklest om ting der. Jeg har i tillegg en tomme farge for en ting som David måtte oppnå, ok? Bemerkelsesverdig hva som pleide å være på den listen, ønsket ikke lenger å være David som gjorde det. Jeg trengte å være ivrig etter å forhandle direkte sms-lån norge noteringsagenten, fordi det pleide å være for viktig, og jeg ønsket ikke at de skulle betaler for mye. Jeg trengte å være ivrig etter å se gjennom tallene hvis dette pleide å være en investeringseiendom for å forsikre meg om at de kjøpte ekte råd.

David:

Jeg ønsket ikke lenger å være ivrig etter å åpne døren for å la boliginspektøren i boligen for å oppnå inspeksjonen. Jeg ønsket ikke lenger å være personen som viste boligen. Jeg ønsket ikke å være personen som planla mobiltelefonsamtalene som jeg fortalte at du måtte skje. Jeg ønsket å være personen som ringte. Så her er mitt råd til deg. Systemiser hva du gjør spesielt, og skaff deg deretter en annen agent innen jobben som kan oppnå de tingene som ikke vil være deg. Nå når du vedlikeholder at de planlegger samtalene dine, blokkerer du tidsplanen i kalenderen når du jobber og når du ikke lenger er ledig. De planlegger det rundt det.

David:

Når du snakker sms-lån norge forbrukeren og slik at de er på utkikk etter sirkulasjonsgapet som bor på Main Road, har du vedlikeholdt at noen andre fra jobben din beskriver det for dem, og deretter ringer du dem når du oppdager arbeid og diskuter hvordan det gikk ned. Jeg lover deg, Wale, dette er så mektig mindre komplisert enn andre mennesker mener at det er etter at de er i modusen “Oppnå at jeg oppnår dette, eller oppnå at jeg oppnår det?” Du kan oppnå hver. Du vil virkelig være enorm om hvordan du ordner det. Dine muligheter vil uten noen formulering engang vite. De vet ikke at du er på jobb. De kommer ikke lenger til å vite at de ikke lenger er vitale. De har denne forskjellige personen som snakker sms-lån norge dem, organiserer forestillinger, tar dem for å se egenskaper, svarer på spørsmål, gjør litt for å lære, og gir deg deretter de overordnede opptegnelsene om at det ville være viktigst å faktisk finne opp valget.

David:

Du bruker det kartet mens du jobber sms-lån norge W-2. Her er elegansen. Når du oppdager W-2 og endrer riktig til en tøff tidsagent, betyr det ikke at du skifter beskrivelse av egenskaper. Du trener den tiden som genererer, handler etter avtaler, plasserer ting under kontrakten for deg selv, finner originale muligheter, faktisk overdreven greenback produktive ting. Du beholder bruken av forskjellige andre mennesker for å oppnå ting som ikke oppfinner deg penger. Nå har du en bransje. Nå har du et kart. Nå har du en teknikk for å skalere kraftig før. Jeg anser det motsatte folk som måtte jobbe W-2-jobben og jobbe en 2d-jobb, er lett.

David:

Mitt investeringskart for eiendomsmegling over lang avstand presset meg til å systematisere det jeg gjorde. Mens noen elsker Brandon, som investerte i fedrelandet, kanskje kanskje ville oppdaget lokket til: “Hva skjer, jeg skifter dørlåsen.” Det blir greit. Så se etter denne kjærligheten til velsignelse. Ikke lenger er det enkleste å oppfinne ekte penger selv når du lærer en helt original bransje, men du kan likevel se måter å være bransjeeier og ikke lenger reell ansatt i din hengebransje.

Wale:

Takk så mektig. Visst, jeg bruker en lokal assistent. Jeg vedlikeholder i tillegg en VA som gjør litt av tingene mine for meg.

David:

Raffinert.

Wale:

Utvilsomt er jeg veldig klok i utnyttelsen av tiden min, men en flåtes praksis er at jeg er en tøff tidsagent like smart. Jeg jobber i fast eiendom omtrent 80 timer i uken, og jeg opprettholder faktisk en 40 timers forpliktelse til W-2. Så jeg jobber 120 timer i uken. Så det pleide å være det spørsmålet mitt kommer inn på. Hva skjer, tydeligvis vil familien lide, ikke sant? Fordi du er ekte gift sms-lån norge jobben din, på linje sms-lån norge min kone. Så det skal dit. Men jeg ville faktisk elsket når du kan komme tilbake sms-lån norge jukselaken, hvis jeg er i posisjon til å se ut for det og gape hvordan jeg er i stand til å internalisere det til badedrakt. Så, er det en ting du kan oppnå?

David:

Så den boka du holdt opp, SOLGT, det er den første i en trefasesekvens. 2. bok … Jada, den. … kommer til å være hvordan du også bare kan være en topp produsent. Så hvordan du kan dominere markedet ditt. Den tredje boka kommer til å være hvordan du kan lage et mannskap som skal håndtere det vi snakker om her, systemisere det som er ferdig og delegere det til forskjellige andre mennesker. Så ta tak, det er på metodikken.

Brandon:

Kan jeg i tillegg presse deg på en ting og ikke lenger presse deg på den, ikke desto mindre spør? Jeg foreslår at du er ekte agent. Jeg er i stand til å belge om at du lukker avtaler, du forstår hva du gjør. Det ville heller ikke lenger være denne metoden, men det er likevel en katastrofe som påfører deg ikke lenger å si opp jobben din og hoppe inn i eiendomsmessig stout tid eller er det en glede i jobben din, virkelig liker du jobben din?

Wale:

Ja, det pleide å være min praksisoppgave. Jeg håper arbeidsgiveren min ikke lenger hører på dette. Jeg vet ikke hva jeg gjør. Jeg vet ikke hva jeg gjør. Jeg gikk på fakultet, bachelor, masternivå i kjemiteknikk. Så klart, ingeniørarbeid er ikke lenger lett, riktig? Så jeg er i stand til å forklare at jeg er enorm. Men objektet er bedriftens Amerika, jeg skjønte det rimelig omtrent to år tidligere.

Wale:

Så målet er: “Hva skjer, forstår du hva? Jeg håper dette ikke lenger er en lus. La meg opprettholde en mengde tid. La meg oppdage en mengde poster som skal avsløres for å faktisk analysere og sørge for at ja, dette hvis sannheten blir fortalt fungerer. ” Når du avslutter to til omtrent en transaksjon hver måned, handler det om … Jeg foreslår, Houston, Texas, det handler om $ 15, 01 på moderat i pris. Så det er ikke lenger uhyggelig. Så jeg vil forklare at det er katastrofalt å beholde det noe enkelt. Det er en lang vei katastrofe, hei, katastrofe av det ukjente. For øyeblikket legger jeg inn beredskaper for å imøtekomme den frykten som heller ikke engang ville skje, men likevel hei, som menneskelig, oppnår vi den katastrofen. Så det er oppløsningen til det.

Brandon:

Ja, David erkjente tidligere at jo flere reserver du har, det burde gi deg beskyttelse. En ting Tim Ferriss sier i The 4-Hour Workweek, nevner han: “sms-lån norge hensyn til alle valg er reversible.” Jeg foreslår at han ikke lenger snakker om å slutte i jobben din for å brise kulen. Jeg uttaler ikke lenger at det ville være mest uunnværlig å slutte i jobben din, men jeg uttaler allikevel dette for alle som lytter.

Brandon:

Når du sparte opp en haug sms-lån norge kontanter og ikke ville si opp jobben din i tolv måneder til sirkulasjon, og prøver å gjøre ditt vanskeligste for eiendomsmegling, legger du inn flere timer på eiendomsmeglerfasetten, jeg forestiller meg at de fleste andre potensielt oppfinne bedre enn det de lager på jobben sin fordi den er skalerbar og jobber ikke. Men når det ikke gjorde det, nesten hver jobb, sms-lån norge omtrent et måneders søk, ville du potensielt være klar til å oppdage støtte til en annen jobb igjen. Når du ikke liker jobben din, hvem bryr seg da? Det er en annen asymmetrisk innsats. Det er ikke lenger masse å tape, likevel er det masse å snille fra å ta farene. Så ikke vær nervøs. Men uansett, hadde du en tradisjonell oppfordring?

Wale:

Ja, jeg opprettholder faktisk en annen spørsmål. Spørsmålet er, kjærlighet jeg erkjente, jeg er på FIRE-agenter. Jeg jobber sms-lån norge en mengde investorer. Som et faktum er mitt evneområde å jobbe sms-lån norge investorer. David forstår, investorer er veldig analytiske. De er ikke lenger like enkle. Du kan ikke uten katastrofe stenge en avtale som elsker en svak søker. Så omtrent en av dem når ut til meg. De skal oppnå skytsøkten. De kommer til å gå ordentlig. Målet mitt er å støtte dem for å stenge transaksjonen. Jeg opprettholder 90 dager, tar fra 99 -dager [inaudible 00:45:11].

Wale:

Så organiserer jeg automatisk et formål for dem som hei, innen de neste 90, vil jeg at du skal opprettholde nøklene til ditt første borettslag eller neste sameie eiendom. Jeg kommer til å plassere i postene jeg faktisk vedlikeholder, fordi jeg gjør det for meg selv. Jeg er ikke lenger en konvensjonell agent. Jeg leter etter meg selv, ikke sant? Jeg tar i tillegg muligheten. Uansett forstyrrelser de kommer til å gå gjennom eller etter all sannsynlighet, har jeg i tillegg vært der, og jeg er stille der. Jeg er stille og går gjennom utfordringer. Men du virkelig gape at om en av dem uten formulering akkumulere sirkulere. Så hva er de generelle feilene du mister den opprinnelige investorens gjør, som du forestiller deg som en investoragent, dette er hvordan jeg er i stand til å støtte dem?

David:

En ting jeg er på utkikk etter, for å fremheve at vi virkelig snakket om raskere enn at de er uten katastrofevendbar. Jeg ønsker virkelig at hver enkelt som lytter til podcasten kanskje kanskje vil samle den tiden. Jeg kan ikke beskrive deg hvor mange andre som forklarer: “Ja, hvis sannheten blir fortalt vil jeg ha en bolighack, men hva om jeg ikke oppdager det uimotståelig? Hva om jeg ikke elsker å ha romkamerater, eller hva om jeg oppdager at jeg er liten i en rekebolig og ønsker en fjellaktig? ” Etter hvilken sirkulasjon ut, sirkulasjonsstøtte i beholderen du var, rase oppdage ett annet borettslag. Det er ikke lenger en forskrift som tvinger deg til å bo i en bolig du ikke elsker. Jeg vet ikke hvorfor det ikke skjer sms-lån norge andre mennesker.

David:

Det er en slik reke andel av tiden du ikke lenger er myk, men når du ikke lenger er myk, er det en så grei oppløsning. Gå til det du potensielt gjorde tidligere enn. Nå har du en bolig og leier ut huset du skulle bo. Det er helt nydelig så lenge du mente å ta det når du utstyrte det. Så takk for at du virkelig påpekte at så mange av disse elementene er uten katastrofe reversible. Wale, spør du i uttrykk for å jobbe sms-lån norge investormuligheter, hold det du uttaler: “Hvordan oppnår du å beholde tiden til å faktisk forsikre deg om at det etter all sannsynlighet vil du stenge dem?”

Wale:

Spørsmålet mitt handler om en av dem, de akkumulerer postene og slik at de uten noen formulering øver seg. Du ringer dem. De hever ikke utvalget. Jeg gape virkelig at de ikke lenger er motiverte nok.

David:

Det er tvisten om at du ikke lenger kvalifiserer den ledelsen da du først kjøpte den. Så jeg opprettholder faktisk en brutto salgstrakt som jeg snakket om i SOLGT. I tillegg har jeg virkelig opprettet en ledningstrakt som er virkelige trinnene du samler når du kvalifiserer for en ledelse. Trinn ett er kontakt. Du kontakter ledelsen sms-lån norge fart. Du snakker sms-lån norge dem sms-lån norge en gang. Neste trinn er å kvalifisere deg. Du ser ut: “Er jeg den aller beste kampen for det du antagelig kan være på utkikk etter å oppnå? Forstår du at du har funksjonaliteten til å kjøpe denne boligen? ” Når du kontakter et kundeemne og slik at de ikke har kjøpt penger og ingen investeringsturer, og slik at de er kjærlige, “Hva skjer, jeg ønsker at du skal søke etter meg en avtale som du ikke lenger kommer til å motta en pris en pris på, ”det er ikke lenger et forsprang slik at du kan jobbe. De er ikke lenger fantastiske. Vi hopper over det trinnet en mengde av tiden.

David:

Det tredje trinnet forfølges. Her er veldig identisk, Brandon, til laboratorietrakten din. Hvis de gir inntrykk av å være ekte, forfølger du den personen. Du vil kanskje kanskje antagelig til og sms-lån norge forklare at kvalifiseringstrinnet mitt tilsvarer å undersøke avtalen fordi du kvalifiserer avtalen når du analyserer den. Deretter vil det siste trinnet bli stengt dem, sirkulasjon dem til å være en forbruker. For mange agenter insisterer ikke lenger nok sms-lån norge investorene som formulerer dem. Sannheten er at jeg virkelig hadde en sak, men jeg henviste noen til Hawaii-mannskapet mitt. Agenten min på Hawaii oppnådde ikke en virkelig nok jobb som kvalifiserte den personen.

David:

Investoren var ikke veldig koselig. De elsket ikke evnene som agenten hadde. Du vil kanskje kanskje antagelig kunne beskrive at de var litt salte etter at de erkjente: “Jeg er ikke på utkikk etter å jobbe sms-lån norge dere.” Hadde agenten min fullført neste jobb sms-lån norge å fortelle den personen på forhånd: “Det du ønsker er ikke lenger en ting som jeg er i stand til å oppnå, er jeg i stand til å skaffe meg noen til å oppnå det,” eller “Når du kan oppnå den tvisten, lar jeg deg gjøre det her,” ville forholdet blitt løst. Så de av dere som lytter til podcasten, vi beskriver deg den totale tiden, skaff deg en ekte agent. Dessuten må du forsikre deg om at du er en ekte investor.

David:

Når du forstår at du ikke lenger kommer til å trekke avtrekkeren, kan du virkelig beskrive agenten tidligere enn tiden, “Titt, jeg skal ikke lenger kjøpe noe annet sms-lån norge deg, men jeg er på utkikk etter å lære. Kan du støtte meg sms-lån norge det? Jeg sender deg henvisninger. Kan du støtte meg sms-lån norge det? Når jeg er klar, bruker jeg deg. ” Oppretthold deg på forhånd om hva som skjer. Jeg anser det Wale snakker om som er oppført her, er selgerne som ikke er klare til å være kjøper. De anser at hvis de beskriver agenten tidligere enn tiden, at agenten ikke har jobbet sms-lån norge dem. Så det blir til denne rimelig bedragerske katastrofen, slik at forbrukeren ikke lenger er på forhånd sms-lån norge Wale om hva de faktisk er på utkikk etter å oppnå.

David:

Deretter støtter agentene sms-lån norge å gjøre det samme. De slår virkelig rundt, og slik at de ikke snakker rett. De stopper svarene på e-post, og den generelle tingen som faller riktig faller i et uhyggelig oppbevaring. Så, kur for det, cowbell er rute. Du kjøpte for å være metodikk mer insisterer sms-lån norge dem. Det er viktig å hjelpe dem til å være insisterende på deg. Brandon, fra turen din, fordi du ikke lenger er agent, hva kan du forestille deg?

Brandon:

Jeg tror det er tre typer forskjellige mennesker på denne planeten. Det er andre som på ingen måte vil sette penger i ekte eiendom. Det er ikke lenger mange andre som er kjærlighet, “Vi skal jobbe sms-lån norge deg, Wale.” Det er andre folk som vil forklare at de er på utkikk etter å sette penger i eiendomsmegling, men ikke desto mindre vil ekte ikke lenger gjøre noe sms-lån norge hva. Så på den forskjellige siden er det andre folk som forklarer at de er på utkikk etter og da vil de faktisk. De er sikre på at de skal knuse det. Jeg føler faktisk kjærlighet David akkurat her pleide å legge penger i ekte eiendom, uansett hva. Når han først kjøpte seg inn i det, pleide han å virkelig oppnå det. Han har den karakteren.

Brandon:

Deretter er det en tredje form, den er i sentrum. De forklarer at de er på utkikk etter, men uten at den øverste hånden opprettholder og oppmuntrer og presser dem, kommer de ikke lenger til det. De kommer ikke lenger til å oppnå det naturlig. Men de vil muligens kanskje antagelig også bare gå gjennom brisen hvis de blir hjulpet. Så, tre typer forskjellige mennesker igjen, andre folk som uten formulering vil oppnå det til tross for at de har uttalt at de skal, andre folk som vil oppnå det fordi de er på utkikk etter, og deretter motsatte folk som vil å bli reist. Så hvis vi gjorde det David erkjente, ville det være viktigst å kvalifisere dem. Hvilken av de tre gruppene er de i? Ofte er det utenkelig å vite. Er det skjemaet på lang sikt som virkelig kommer til å kaste bort tiden din, og slik at de ikke kommer til å samle det ønsket sirkulasjonen, eller er det den formen som virkelig vil oppnå det, ikke noe hva?

Brandon:

Så ja, akkumuler de andre menneskene hele dagen. Etter hvilket sentrum andre mennesker er det jeg er på utkikk etter å diskutere her for en 2d. Disse andre menneskene som uten din styring ville de kanskje antagelig også bare ikke lenger oppnå det. Livsstil er rett og slett for opptatt. De kjøpte for mange forpliktelser. Å investere i ekte eiendom er arbeidskrevende. Du søker for å støtte dem, likevel kommer de ikke lenger til å oppdage der. Jeg opprettholder faktisk et slikt hjerte for de andre, fordi de faktisk vil ha det som er klart. Så, hvordan oppnå du oppdage dem der? Jeg liker din 90 dagers ting. Jeg liker sprints. Jeg liker utfordringer. Jeg liker ting elsker det, ikke sant? Fordi de oppdager andre folk nedover i retningen. Så feilene som jeg gape en mengde investorer oppfinner er at de ikke akkumulerer den daglige konstanten sirkulerer. Jeg snakker masse om MINS, det mest uunnværlige neste trinnet. Finn hva som er ditt mest uunnværlige neste trinn. Det er generelt et 5-minutters eller mindre prosjekt.

Brandon:

Så når du som agent kan gi dem tittelen, hva er det neste prosjektet som det ville være mest uunnværlig å oppnå, og samlet sett er det en 5-minutters mobiltelefonsamtale eller mindre, oppdag dem for å oppnå den tingen. Neste dag, oppdag dem for å oppnå et annet minutt sirkulere og deretter et annet minutt sirkulere. Fordi andre mennesker, de vil oppdage overveldet, så oppnådde de ikke det. De vil oppdage. De fikk ikke oppnå det. Men når du er kjærlig, “Hva skjer, mann, jeg vil virkelig at du skal opprettholde en 5-minutters dialog sms-lån norge denne utlåneren som jeg liker. Han er utrolig. Han vil virkelig samle litt av plater fra deg. Kan du oppnå det sent på 4: 000? ”

Brandon:

Å, ja, ja, jeg er i stand til å oppnå det klokken 4: 000. K, fantastisk. Jeg skal beholde det i kalenderen din. Jeg skal sende deg en kalenderinvitasjon sms-lån norge en gang. Jeg kommer til å være på det valget sms-lån norge deg så smart at du sørger for at hånden din holdes. Jeg vet ikke når du lovlig kan oppnå det. Men ha en samtale sms-lån norge en utlåner. Men forutsetningen, du tok nå en overveldende ting. Du ga dem et prosjekt på ett minutt, et prosjekt på 5 minutter å oppnå. Det er kjærlighetsovergripende: “Hvordan oppnå at du respekterer en elefant en bit av gangen?” Å se opp for en investeringseiendom er en elefant. Så egentlig, ikke beskriv dem elefanten. Oppreist beskriver dem en bit av gangen. Så det ville være min tro.

Wale:

Alt riktig, takk. Mitt siste spørsmål er … Jeg vet at dere opprettholder bransjen eller effektivitetscoacheren. Hvilken vil du gi råd? Jeg tror jeg forestiller meg Jason Drees eller Jason Drees?

Brandon:

Jason Drees, ja. Ja, Jason's mine.

Wale:

Så som agent, fordi tankegangen min er delt, ikke sant? Jeg er på utkikk etter å være veldig ekte på å prestere som individ. Jeg er på utkikk etter å til og sms-lån norge 10 X min ekte eiendommer, til slutt holder et mannskap og alle disse tingene. Så disse tankegangene skifter og synes fjellete, disse tingene. Videre må det være mer kostnadseffektivt. Det må være mer kostnadseffektivt. Jeg vet det, noen trenere er metodikk der oppe.

Brandon:

Ja, la oss diskutere busser for en flåte 2d. Så det er forskjellige typer busser i markedet som gjør det mulig for deg. Det er en gurutrener for ekte eiendom, ikke sant? De har agenter og investorer. Det er guruer at du betaler dem $ 55, 000. De skal utdanne deg, ikke sant? Det er ikke lenger det vi snakker om. Det David og jeg er fjellrike i er effektivitetsbusser. Jeg sørger virkelig for at alle er på samme nettside i det vi snakker om. Min mann, tittelen hans Jason Drees. Jeg ansetter ham. Det påvirker meg hundrevis av dollar i tolv måneder. Jeg møter ham hvert par uker. Vi har virkelig en dialog om hva jeg går gjennom.

Brandon:

Nå er han en tankegangstrener. Jeg elsker det. Jeg takler det kjærlighetsterapi. Jeg er kjærlighet, “Å, dette blir uegnet. Her går det upassende. ” Han vil være kjærlighet, “Hva er en annen metode for ivrig ved det problemet?” eller “Hvorfor oppnå at du føler den metoden, Brandon?” Jeg er kjærlighet, “Effektivt, tilskrives dette.” Han elsker: “Effektivt, hvorfor oppnå at du føler den metoden?” Jeg er kjærlighet, “Fortsetter fra dette.” I avsløring er det en effektivitetscoach. Så er det bransjetrenere. Hva er den som ikke lenger er mannen? Dan Sullivan.

David:

Dan Sullivan og Benjamin Hardy.

Brandon:

Ja. Så, Benjamin Hardy er fase av Strategic Coach, som Dan Sullivan startet. Det er mer en bransjeundervisning, som jeg vil glede meg over å opprettholde en bransjetrener på et eller annet tidspunkt så smart. Jeg vedlikeholder ikke noen reelle forslag der. Jeg vedder på at spørsmålet er, oppnå at du vil ha noen som hjelper sms-lån norge tankegangen, kjærlighet jeg bruker Jason til, noe som hjelper meg å laste? Så se etter noen som gjør det, tankegangen, effektivitetsundervisningen. Når du vil ha den forskjellige fasetten, bransjebussene, ville det være mest uunnværlig å plassere LLC. Hva skal du oppnå? Skriv ned dine tre mål som vi skal nå denne helgen. Jeg kommer til å underbygge støtte neste uke sms-lån norge deg. Det er mer av bransjens fasett. Så jeg vedder på hvilken trener du går sammen sms-lån norge er hva du vil.

Brandon:

Etter det, for det andre, måtte du oppsøke en trener som får deg. Dere vibe sammen, men samtidig, vil beholde dere ansvarlige for ting. Fordi en mengde forskjellige folk som velger seg selv, er coacher og ikke er det. Deretter er det tredje punktet ikke noe emne hvor mektig en effektivitetscoach er, hvis de er ekte, er de verdt det. Det er klart at du ikke lenger skal betale noen millioner dollar. Men på dette stadiet, Wale, tjener du ekte penger til yrke, du bekjemper familien, hvordan du kan balansere de tingene. Du lukker to avtaler i måneden på eiendomsmessig vis, la oss forklare.

Brandon:

Når du møter noen hver forskjellige uke og slik at de hjalp deg sms-lån norge å oppdage tipsene dine i det øverste området, hjelper de deg sms-lån norge å plassere målene dine, de hjelper deg sms-lån norge å oppdage mer tid sammen sms-lån norge din kone, dine kjære , de tingene og det koster deg $ 23, 01 en tolv måneder, det belaster deg $ 50, 01 i tolv måneder, likevel frigjorde det mer tid sammen sms-lån norge dine kjære, og det hjelper deg å avslutte fire avtaler i måneden, ved å holde to avtaler i måneden, som hjelper deg å kjøpe enda en BRRRR årlig, er det ikke verdt investeringen? Du kommer på ingen måte til å betale $ 55, 000. Så ja, det vil være mer kostnadseffektivt. Det har jeg tro på. Men jeg ville skifte tanken fra hvor mektige de påvirker til: “Hva skal jeg oppdage ut av det? Hvilken investering? Hvilken retur? ”

Brandon:

Jeg foreslår at jeg betaler hundrevis av dollar til Jason har gjort meg millioner av dollar. Jeg ville ikke lenger være det jeg er for sent, fysisk eller industrielt, og ikke bruker et ønske om effektivitetscoach.

Wale:

Ja, er det noen metodikk for å gifte seg sms-lån norge hverandre og elske industri og effektivitet hver for seg, før David erkjenner?

Brandon:

Jeg mener uten tvil at det muligens ville være. Jeg foreslår at en mengde av det vi diskuterer er industri når jeg snakker sms-lån norge treneren min. Rikelig sms-lån norge hva bransjetrenere diskuterer er eksistens. Så de er veldig gift allerede, likevel er det mer av: “Hva er deres hjerte for oppmerksomhet?” Etter at de har formulert et problem, la oss forklare at tvisten er at jeg vil ha mer tid sms-lån norge familien min. En trener kommer til å være kjærlighet, “La oss pløye gjennom tidsstyringsprosesser for å sikre at du maksimerer tiden din.” De forskjellige kommer til å stille deg spørsmålet: “Hva er det høyeste i din eksistens? Hvorfor oppnå at du føler deg tilsvarende at du vil ha mer tid sammen sms-lån norge dine nærmeste? “

Brandon:

Det uttaler ikke lenger at du ikke burde det, men de kommer til å stille spørsmålene som oppfinner du forestiller deg dypere versus la oss virkelig reparere tvisten. Så det er ekte forskjellige tilnærminger. Helt forskjellige andre mennesker opprettholder forskjellige tilnærminger. Ofte vil du ha en, aller best den forskjellige. Jeg er tomme, det er det sms-lån norge stor sannsynlighet du vil forestille deg å søke etter hver. Jeg føler faktisk kjærligheten til Jason hver, likevel lener han seg uten tvil i retning av tankesettet. Wale, takk så mektig for at du nærmet deg for sent. Du har vært fantastisk, mann. Du knuser det. Gleder meg til å se beholderen du er på vei mot. Ja, fortsett å gjøre det, mann.

Wale:

Alt riktig. Takk. Takk så mektig.

Brandon:

Hva skjer, Mike Webb? Velkommen til podcasten, mann. Metodikken du gjør?

Mike:

Ekte mann. Hvordan går det?

Brandon:

Det er usannsynlig. Det er en virkelig dag.

Mike:

Dere hadde prøvd det.

Brandon:

Vi har gjort dette i kort tid.

Mike:

Ingen skader eller noe annet.

Brandon:

Vi elsker å svare på spørsmål. Det er uten stress. Så, hva oppnår vi oppløsningen for deg?

Mike:

Effektivt vil jeg forsøke å være kortfattet, fordi dere hadde svart på en mengde ekte ting for sent. Så, ikke lenger å gå fast eiendom per sjanse. Er det noen gang et spørsmål sms-lån norge de overordnede fantastiske sinnene du snakker om at du er virkelig bedøvet, eller for andre mennesker elsker oss, at du er forbløffet andre folk ikke spør deg, eller du ønsker at de vil be deg om per sjanse oppdage indre hjernene dere opprettholder?

Brandon:

Det er veldig fryktelig. David, du kan antagelig være på utkikk etter å starte den?

David:

Å, mann, det er så ekte. Mike, du hevder at du ble spurt den høyeste spørringen vi har hatt for hele dagen. Det er det en ekte trener gjør, ikke sant? De stiller de høyeste spørsmålene. Jeg tror jeg ønsker at flere andre vil spørre meg hvordan jeg utviklet ferdighetene til å tilpasse meg tidligere og bedre enn alle andre. Mike, du er en peiskaptein, forestiller jeg meg. Er det riktig?

Mike:

Jada, sir.

David:

Så du oppdager det, ikke sant? Du ringer til en samtale fra noen sms-lån norge magesmerter, og du er snill billett. K, hvordan flåte er du i stand til å forklare, “Jeg antok at jeg kom til å påstå,‘ Er du gravid? ’Inn i,‘ Hvordan oppnår jeg å starte opp? Det er noen internt, og du må øke hastigheten og oppdage dem ’eller finne på utvalget som dem”? Deretter aktiverer du det valget. Det er en strukturpeis. Det er noen internt. Du kjøpte for å få fart på og oppdage dem eller finne på utvalget. Er det for sent å øke hastigheten og oppdage det av en uhyggelig katastrofe? Hvor snappy er du i stand til å tilpasse deg den atmosfæren? Det pleide å være det samme for meg som politibetjent. Jeg visste ikke lenger da jeg gikk fra samtale for å ringe hva jeg skulle oppdage.

David:

Da partnerne mine hadde en møysommelig tid på å tilpasse oss den opprinnelige tingen vi var i, var de metodikk mindre effektiv, ok? Den mistenkte løper og slipper unna, fordi de var for urolige på å erkjenne hva de ble kastet mot dem. Jeg anser grunnen til at jeg gjør det smart som en eiendomsmegler, er fordi jeg måtte se måter å være selger på når jeg ikke elsket brutto salg.

David:

Etter det gjør jeg smart som mannskapsleder fordi jeg har måttet se måter å være en dawdle-setter for selgere når jeg kjøpte ekte på brutto salg, se måter å være administrerende direktør som kan konvergere den generelle styrken til alle disse byråer sammen mens de begrenser svakhetene. Jeg visste på ingen måte når jeg var et barn som løp rundt og spilte basketball at jeg noen gang ville oppnå disse elementene, men jeg måtte likevel tilpasse meg for å være i katastrofen. Det er hvis sannheten blir fortalt å bli en ting jeg liker å gjøre.

David:

For å bli riktig til en podcastvert, måtte jeg se måter å være podcastvert på. Jeg begynte å lytte til andre mennesker som elsker Heather Gracie og Ben Shapiro og Chael Sonnen, virkelig fordi de lærte ekte. Jeg bryr meg ikke engang hva de sier. De snakker virkelig. Hvis flere andre hadde lyst til det, at den åpenheten å være ekte på hva de gjør, ville de oppnå suksess faktisk er lett.

David:

Det jeg ser etter når jeg gape andre mennesker som sliter på denne planeten, er at de alle ubevisst søker etter å finne opp kulebøyningen til dem. De spretter fra jobb til jobb og finner jobben som ikke krever at de vokser eller bytter. sms-lån norge hvem jeg er sms-lån norge en gang, hvordan kan jeg allerede være ekte eller opprettholde det vært enkelt? Eiendomsinvestering er en ting de kommer til deg, fordi de anser at de kommer til å søke etter enkle penger. De skal avsløre å trekke seg om to år og evnen til å tilpasse seg. Hvilket tankesett oppnå du vil? Hvilke talenter oppnår det mest uunnværlige å gjennomføre? Hvordan oppnå du opphører motivert for å oppnå det? Fordi det for meg er den mest uunnværlige sausen. Når du kan oppnå det, kan du oppnå noe annet?

Brandon:

Wow.

Mike:

Det er så ekte.

Brandon:

Jeg vil forklare dette. Det er ikke lenger et spørsmål om at jeg faktisk spørrer noen om å spørre meg, fordi det ville være en rart spørsmål om å spørre, men det er likevel mer av et spørsmål jeg vil stille til alle mennesker om å squawk internt er: “Hvorfor vil vi lyve for oss selv så mektig? ” Jeg anser at utholdenhet overfor oss selv kanskje kanskje antagelig er den største årsaken til at andre ikke eksisterer. Det jeg foreslår av det er ting kjærlighet jeg kommer til å oppdage neste dag morgen klokka 7: 00 AM og så sover de sms-lån norge mindre 8: 000, eller jeg skal sirkulere til treningsstudioet dagen etter. Etter som de oppdager der, hever de at de vil rykke litt og se på TV, eller de skal sirkulere og kjøpe den eiendomsmegling, eller de kommer til å sirkulere og starte opp den bransjen, eller de skal sirkulere samle kona på en date, ellers vil de spørre damen ute i baren. Deretter oppnår de ikke det.

Brandon:

Så denne quizen, hvorfor oppnår vi ikke de tingene vi forklarer vi skal oppnå? Jeg anser at når du kan forvandle deg til noen sms-lån norge integriteten til å være en mann eller dame du legger merke til, kan du utføre alt annet som eksisterer, alt annet som eksisterer. Men de fleste andre mennesker utøver hele livet sitt på å love ting og deretter bryte disse løftene til seg selv. Når du kan overvinne det, kan du overvinne alt annet.

Brandon:

Så, ja, jeg ønsker at flere andre ser på seg selv og erkjenner: “Hvordan kan jeg begynne å bevare forsikringen for meg selv?” Å erkjenne rett for spørsmålet ditt, det jeg ønsker at de vil spørre, er: “Brandon, hvordan opprettholder du deg og hvordan opprettholder du mislyktes i å bevare løfter og mendacity til deg selv?” Så jeg skal peise den som støtter deg hvis sannheten blir fortalt. Mike, hvordan opprettholder du at du har lykkes sms-lån norge å bevare løfter til deg selv og ikke klarer å opprettholde løfter til deg selv?

Mike:

I avsløring er det derfor du er mesteren.

Brandon:

Fordi jeg er podcaster, spør jeg spørsmålet her.

Mike:

That's love verbal jujitsu –

Brandon:

Der raser vi.

Mike:

… rett der.

Brandon:

Vend støtten.

Mike:

Så da jeg begynte i ekte eiendom, sa jeg til meg selv: “Jeg kommer til å stikke dette ut i 5 år, uansett hva.” Fordi jeg visste at hvis jeg enklest erkjente: “Jeg prøver å gjøre det i tolv måneder,” kommer en ting til å være uegnet, riktig? Det er virkelig når og du kommer til å opprettholde for å finne ut av det. Som det David erkjente, vær ressurssterk og fortsett gjennom det. Så jeg har holdt det løftet for meg selv. Det har ikke lenger vært de minste gangene. Jeg er tomme, David kan kaste seg fra politiets verden. Ved hver anledning du begynner å gjøre trekk som er per sjanse litt forskjellige enn hva sms-lån norge et av det stramme strøket er sjansen skrøpelig til, kan du samle på litt ekstra kritikk, vi vil kalle det. Men jeg har holdt meg til ruten, og jeg har holdt det løftet sms-lån norge meg selv. Det har gått nesten 11 år på dette tidspunktet.

Brandon:

Det er kult.

Mike:

Jeg vil forklare hvordan jeg ikke klarte å opprettholde det løftet sms-lån norge meg selv om dette igjen går igjen til politimannen, mener jeg. Jeg holder stille, anser jeg, mest jevnt som ID-en som brannmann og mest jevnlig ikke lenger hevder ID-en som millionær eiendomsinvestor. Selv om jeg antar at jeg oppfinner reketilpasninger eller fjelljusteringer for å være den eiendomsinvestoren jeg er på utkikk etter å være til tide, mest, jevnt, mentalt, holder jeg ikke den trosprosessen i hodet mitt. Ofte henviser jeg støtte til, “Jeg er virkelig en brannmann. Jeg er i posisjon til å ikke skifte kjøp 2, 000 eiendommer, fordi jeg virkelig er brannmann. ”

Mike:

Der jeg vet om jeg faktisk holdt meg til ruten og plasserte målet, vil jeg kanskje potensielt oppdage der, og jeg vil opprettholde komplikasjoner ved siden av metodikken. Men mest tilbakevendende støtter jeg tilbake til det, “Jeg er i en posisjon til ikke å oppnå det. Det er for de gutta. ” Det er en lang vei som ikke lenger er viktig hvilken sfære du antagelig kan være i, mener jeg når du oppdager litt bedre, løftene dine bytter. Jeg anser at du fortsetter å fortsette å skjerpe den øksen for å oppdage at du henger på hodet og beholde løftene sms-lån norge deg selv, uansett om du ikke lenger har 11 enheter, 25 enheter, 2, 01 enheter. Du utfører originale komplikasjoner, og det er mest uunnværlig å sirkulere støtte til den som tror på deg selv. Det er mindre komplisert anerkjent enn fullført i saker. I tilfeller føler jeg faktisk kjærlighet, og kanskje vil jeg kanskje beholde det løftet om å opprettholde den troen eller iden sms-lån norge meg selv litt bedre.

David:

Det jeg er på utkikk etter å trekke ut av det som er enormt viktig, er det du nevnte om din ID som brannmann versus en investor. Jeg vet ikke hvorfor det fungerer den metoden, likevel er det virkelig hvordan hjernen fungerer. Hvis sannheten blir fortalt, anser jeg at Gud fikk meg til å oppdage at jeg var politibetjent, fordi jeg ikke lenger skulle lære meg å se meg selv som en forretningsmann så lenge jeg kanskje vil være posisjonert på den uniformen. Den iden betydde for mektig. Det pleide å være nødvendig. Jeg så på meg selv som en politibetjent som la penger i ekte eiendom, ok? Jeg ville på ingen måte ha vært lederen de ville ønske å komme tilbake i arbeid i hvis det pleide å være min id. Så det er det jeg smittet om. Jeg var så smittet av å være den øverste politimannen at jeg sannsynligvis kommer til å bli det.

David:

Så det er en annen tvist om dette. Det er ikke sant om tid. Når bør jeg stille meg? Jeg elsker at du tar opp det. Når opprettholder din id støtte fra det som betyr noe for deg? Er det en ting som går inn i metodikken for at du er familiemann? Eiendomsinvestering vil sannsynligvis være objektet som vil skifte i din ID. Det er sannsynlig å innta bestemte andre mennesker. De blir ikke lenger mannen eller kona som de burde være. Du kjøpte for å møte til, “Hvor jobber din ID for deg, og keeperen fungerer den i opposisjon mot deg?” Fordi det er et så nødvendig verktøy, og jeg vet ikke at det noen gang har kommet opp før. Så, Mike, du er her, og elske Yoda og kaste disse visdomsklumpene.

Brandon:

Alt riktig. Det pleide å være en pause i tofasesekvensen. Jeg anser at vi kaller det en kjede. Jeg anser at vi er fast bestemt på at vi er en tofaset sekvens sms-lån norge spørsmål og svar for David og jeg. Jeg håper dere likte denne episoden. Når du muligens gjorde det, la oss få vite det. Legg igjen en rangering og gjennomgang i iTunes, Amazon, foreslår jeg, ikke lenger Amazon, iTunes. Jeg vet ikke hvor andre mennesker hører til … Av oss hører til podcaster hvor som helst annet, Spotify per sjanse?

David:

Spotify, Stitcher.

Brandon:

Stitcher, alt det der. Jeg er en Apple-mann. Så jeg hører virkelig i Podcast-appen min, men legger igjen en rangering og rapporter. Videre kan du på beskrivelsens nettside for as of late’s beskriver på largerpockets.com/describe469 spørsmål til selskapet vi hadde på. De vil sjekke det og gi oss løsningene dine på spørsmålene. Jeg vil glede meg over å høre hva dere anser. Så, i YouTube-kommentarene under videoen eller på selve websiden på BiggerPockets, la dine løsninger være til disse spørsmålene. Vi vil gjerne vite hva dere anser. Så det er alt jeg kjøpte. David Greene?

David:

Jeg hadde en passende tid. Takk til hele vårt selskap for sent. Jeg takler spørsmålene til gutta dine. Brandon, du gjorde potensielt en passende jobb sms-lån norge å svare på dem i det varme setet. Du er ikke lenger for loslitt.

Brandon:

Det tilsvarer at du har fullført dette før.

David:

Effektivt er dette oppbevaringen du beskriver hvem hvis sannheten blir fortalt er bevisst på tingene sine og hvem som ikke gjør det. Det er derfor jeg elsker disse showene, for enhver person kan ta plass og holde et forhåndsinnspilt intervju, mens de lar gjesten snakke hele tiden, og slik at de forstår at de vet masse om ekte eiendom. Men når noen kaster spørsmål om deg som du ikke vet hva som kommer, er det det jeg elsker å møte når jeg handler for en mentor. Så takk for det.

Brandon:

Ekte mann.

David:

Her er David Greene for Brandon “sms-lån norgein the Support of the Beard” Turner signerer seg.

Outro:

Du lytter til BiggerPockets Radio, forenkler eiendomsmegling for investorer som er enorme og reker. Når du er her på utkikk etter å lære om eiendomsinvestering uten den totale sprøytenarkomanen, er du innenfor det høyeste bevaringsområdet. Bevar innstilt, og finn opp noen for å feste millioner av andre som opprettholder nytte av størrepockets.com, din bolig for eiendomsinvestering på nettet.

Støtt oss sms-lån norge å nå originale lyttere på iTunes ved å gi oss en rangering og anmeldelse! Det tar reelle 32 sekunder, og instruksjoner vil muligens antagelig også bare bli funnet akkurat her. Takk! Hvis sannheten blir fortalt, håndter det!

Leave a Comment