biggerpockets-podcast-464:-svindlet,-jukset,-men-kommer-fremdeles-med-50-enheter-med-welby-accely

BiggerPockets Podcast 464: Svindlet, jukset, men kommer fremdeles med 50 enheter med Welby Accely

Mange, mange av oss gir opp riktig eiendom etter bare en skandaløs avtale , en skandaløs leietaker, eller en skandaløs flip. Men hva om du tilfeldigvis mistet alt du hadde fra ordentlige eiendomstilbud , vil du fortsette å være opptatt av å satse på riktig eiendom? Hva om du tilfeldigvis mistet det hele to ganger? Welby Accely , har vært i den selvdisiplinen. Han mistet alt han hadde, to separate ganger gjennom dicey ordentlig eiendom avtaler. Han ga på ingen måte opp eiendommen, og nå sitter han på 50 leieavtaler og over 70 gjort flips .

Welby vokste opp i Brooklyn, og visste at gudfaren gjorde det pent i riktig eiendom, så da han kjøpte eldre, bestemte han seg for å presentere det et skudd. Han investerte i en avtale sms-lån norge flere familier i Atlanta, overleveret seg selv, og fikk den utelukket på seg . Et par år senere fikk han en annen eiendom i Atlanta hentet hjemmefra. Welby var utslitt. Han kjøpte lurt, løy for og dykket for dypt et par ganger .

Etter disse vanskelige opplevelsene visste han at han måtte finne på hva han antagelig kunne godt for å være åpenbar hans due diligence var høyt hakk . Han ble senere utdannet om Connecticut, og bestemte seg for å bruke litt ekstrem tid på å utforske markedet, bygge relasjoner og nettverk. Så begynte han å bla. 1 hjem a Tolv måneder, 2 hjem a Tolv måneder, deretter 18 hjem a Tolv måneder, og nå 20 hjem tolv måneder .

Nå tar Welby yngre og håper eiendomsinvestorer på “ stryker langs ” for å tillate dem å se nøyaktig hva de ønsker å være en skikkelig eiendomsinvestor!

Brandon:

Akkurat her er BiggerPockets podcast eksisterende, 600.

Velby:

Og min mest gripende avsløring som jeg hadde var at jeg reddet å hoppe over ruten. Jeg sparte å se etter den enkle formuleringen for å finne på den. Jeg satset på folk, jeg satset ikke på meg. Når som helst så snart jeg forventet at folk skulle eksistere meg hvordan de skulle oppfinne det, hadde de oppdaget en suger, og de hadde også gjort det meste ut av meg. Så her er jeg nå, disse millionene av dollar jeg ødela som jeg mistet, vil jeg satse på folk. Og jeg sa til meg selv: “Hvorfor i helvete, Welby, du vant ikke innsats for deg selv? Hvorfor vil du nå ikke satse for deg selv, men du vil satse på disse menneskene? ” Så jeg sa, “Jeg kommer til å konsumere denne $ 90, 10 og jeg kommer til å tape disse kontantene. Det er det jeg skal finne på. ”

David:

Du legger merke til BiggerPockets-radioen, og forenkler eiendomsmegling for investorer, store og runde. Hvis du er her for å lære om riktig eiendominvestering, uten hele sprøytenarkomanen, er du innenfor den lojale selvdisiplinen. Opprettholdt innstilt og legg spesielt merke til å trekke sammen millioner av andre som får nytte av størrepockets.com, ditt ikke-offentlige hjem for riktig eiendom investering online.

Brandon:

Hva skjer hver person? Det er Brandon Turner, programleder for BiggerPockets-podcasten. Akkurat her sms-lån norge min sms-lån norgearbeider, David Cinderella Memoir Greene. Hva skjer, mann, hvordan har du det?

David:

Takk for det, Brandon. Men jeg gjenspeiler ordtaket Cinderella Man kommer til å være fra slutten av gjesten, som har en konto som vil pile bort deg inspirert i utkanten av setet ditt, og fair kan antagelig godt fange ganske litt forsinkelse ut av glimtet ditt. Og dette var et nødvendig intervju.

Brandon:

Det var et nødvendig intervju, ja. Jeg er veldig sint for å gi dere, Welby. Hans hyggelige fyr. Vi har vært Instagram-venner en stund, men jeg hadde på ingen måte hørt hans sterke historie. Og han har en enorm historie om å miste hele mange ganger. Du kommer til å lytte til om det og en rekke årsaker til at han mistet hele partiet i riktig eiendom, slik at det er sannsynlig at du antagelig vil styre godt sms-lån norge disse problemene. Han snakker om hvordan faktisk hadde en FBI-sonde i opposisjon til en industriutfordring han var fascinert av, stedet noen gikk i interneringshjertet, og han har kjøpt denne sprø historien. Men til slutt vil du lytte til hvordan han har overvunnet de tingene, og som for sent har han opptrådt over 70 blar. Han eier over 59 leilighetsutstyr, han har denne uhørte mannequin stedet hans anbefaling om å oppdage og å forlenge entreprenører er noe du aldri har hørt om denne eksisterende før enn det antagelig kan veksle mellom din bransje for alltid. Nå er det mange estetiske ting i det eksisterende, så jeg ønsker å fange det. Så før vi kommer inn i intervjuet sms-lån norge Welby, la oss ta tak i senes flåtespiss. David, vil du ønske et kortvarig tips til oss?

David:

Nylig er flåtetipset: Ikke avdekk snarveier for å oppdage den egnede eiendommen som er lojal ut av sfæren, eller oppdag egnede agenter eller den passende ansatte. Hvis det er mest realistisk å vinne i dette livet, er det sannsynlig at du antagelig vil ønske å opprette avtalen, og nå ikke bare skaffe avtalen. Nå går denne filosofien over mange ganske mange gode poeng, men det vi snakket sms-lån norge Welby for sent, er måter han tar entreprenøren på at han ønsker og forlenger den faktiske personen til å spille den rollen i sitt selskap. Og han gikk gjennom skandaløse agenter, han gjorde det samme. Han skjønte den lojale agenten, han lærte dem hvordan han kunne hjelpe ham sms-lån norge det han ønsker, og nå har han kjøpt en hengiven ansatt. Så hvis du tilfeldigvis er frustrert og problemer ikke er oppfatning for å starte opp sms-lån norge deg, må du slutte å gjøre det seriøst, jeg skulle ønske jeg antagelig kunne ha skikkelig anskaffelse av den aktuelle personen, og levering seriøs om formuleringen, det er sannsynlig at du antagelig vil godt utvikle passende person.

Brandon:

Ja. Vi oppfinner fokus på det senere i det siste som eksisterer så pent. Så vær tydelig at dere lytter etter det. Når det er sagt, er det på tide å ta tak i det som eksisterer for sent.

David:

La oss innvarsle Welby.

Brandon:

Men hei, skikkelig flåte. Han er på Instagram. Jeg ønsker virkelig å gi et rop fordi han ikke gir det til slutt. Så, atmybest 197. Så det er sannsynlig at du antagelig har fulgt ham allerede, han har kjøpt en rimelig gigantisk følge. På Instagram er det atmybest 200. Garanterer at dere følger Welby der borte. Så når det er sagt, reflekterer jeg over at vi er klare til å fange opp dette. Noe det er mest realistisk å legge til David, raskere enn vi svever inn?

David:

Nei, la oss finne på dette.

Brandon:

Alle lojale. La oss innvarsle Welby Accely. Alle lojale. Welby, Velkommen til BiggerPockets-podcasten, mann. Det er hyggelig å føle deg her.

Velby:

Jeg setter pris på det, mann. Jeg vil ikke engang tro at jeg er her. Tusen takk gutta for denne muligheten.

Brandon:

For spesielt mann. Smart, la oss grave i historien din. La oss starte helt fra start. Jeg vet at du gikk i riktig eiendom og mange faser. Så la oss starte helt, veldig startende. Hva var din første utfordring sms-lån norge riktig eiendomsinvestering?

Velby:

Min første utfordring innen Say Estate, hvis jeg antagelig kunne tenkt meg å dart hjelpe litt, hvis du ikke har forslag. Min første tro på at jeg noen gang har vært i eiendom er så snart jeg var sju til åtte år utdatert. Jeg bodde innenfor oppgavene i Brooklyn sms-lån norge folket mitt, husstanden min. Og gudfaren min, han gjorde ganske estetisk for seg selv da han ville oppnå og besøke oss. Og han ville gradvis få disse fine fancy bilene og kle seg pent. Og om en stund er så snart jeg innså og forsto at han var i ordentlig eiendom. Han eide en eller to eiendommer, han hadde sin formidling og setter pris på det.

Og jeg kan antagelig være i et sted å besøke ham i forstedene til Langvarig øy. Og jeg ble gradvis fascinert av det faktum at jeg var i et sted å kvele sykkelen min i hjertet av bomveien, i motsetning til stedet vi hadde bodd på, og at vi ikke kunne finne på problemer som vurderer det. Fra den tiden så snart jeg forsto at det var det han gjorde var i riktig eiendom, visste jeg at i en teknikk, av noe potensial, et sted i livet mitt, ville jeg bli fascinert av riktig eiendom av noe potensial. Så raskt fremover var min første gang jeg virkelig handlet mitt første hjem i eiendommer en gang 2004, så snart jeg kjøpte mitt første hjem.

Brandon:

Og hva var det? Ble så snart fordi det er rettferdig et hjem for deg selv å bo i?

Velby:

Nei. I virkeligheten bodde jeg i Modern York, og jeg gjorde mine forslag om å ha interaksjon sms-lån norge en multienhet i Atlanta. Og her er lojal stedet subprime-pantelån hadde blitt gal. Og så langvarig som du hadde en pose, ville du være i et sted å ta et pantelån. Så jeg var i et sted å fange et pantelån, 106 finansiering. Så jeg oppnådde ikke virkelig fritiden. Og jeg var i et sted å lage en bygning sms-lån norge fire enheter. Og fra den dagen jeg kjøpte den, var det en fare fra den dagen jeg kjøpte den.

Brandon:

Vis det. Hvorfor var det så skandaløst?

Velby:

Jeg hadde på ingen måte formulert noen som hadde utdannet meg innen bransjen. Selv om jeg antok at jeg nevnte min gudfar, utdannet han meg på ingen måte. Jeg hadde på ingen måte brukt noen tid til å bestå fritiden for meg. Det var en nødvendighet jeg ønsket, og jeg skjønte fordi jeg gikk på riktig skipsflåte på YouTube, og jeg leste flåtebøker som hadde disse store akronymer, HOAer, ARV-er og mye annet. Jeg skjønte at jeg var opptatt av å være tilgjengelig og bruke litt penger. Så jeg ble tilgjengelig. Ikke lenger det fineste jeg ble tilgjengelig, jeg har også fått en tvillingbror. Så tvillingbroren min ble tilgjengelig sms-lån norge meg samtidig, fetteren min ble tilgjengelig samtidig, en annen bestemt person i blokken vår ble tilgjengelig. Vi faktisk på samme tid, alle fløy ut til Atlanta, november 2009. Og vi kom alle til å bistå desember 2004, sms-lån norge en eiendom, fire innretninger, to innretninger, eneboliger.

Da jeg kjøpte den, oppfattet jeg ikke anskaffelse. Så jeg vet ikke hvorfor jeg kjøpte den for, hvorfor jeg betalte mengden kontanter jeg betalte for den. Jeg oppfattet ikke cash float. Jeg oppfattet ikke rehabilitering. Jeg oppfattet ikke fritiden. Og jeg forsto at i den yngre myke alderen, at megleren som smilte og snakket sms-lån norge meg som om hun brydde seg, jeg forsto at dataene hun ga meg var troverdige data, det var faktiske data, og jeg gjorde de lojale ting. Men det var tydeligvis ikke det. Jeg betalte formulering for store kontanter for eiendommen. Tallene som var representert for meg at eiendommen antagelig kunne være på et sted å generere per bolig, var lave. Det var mange hundre greenbacks mindre per enhet. Jeg fikk ikke en entreprenør. Så entreprenøren jeg anskaffet, ranet meg, stakk av sms-lån norge kontanter. Og det var rettferdig en fare. Det var en fare.

Heldigvis, på den tiden jeg ble ansatt. Så den egnede formuleringen jeg var på et sted å holde tilbake den eiendommen, var fordi jeg tok kontantene jeg tjente på jobben min, jeg bodde stille hjemme den tiden, og jeg ga mat til variasjonen om at eiendommen var kort av formulering av leiligheten. Eiendomslederen tjente mer penger enn meg på den eiendommen, legg den til formuleringen.

Brandon:

Men Welby, hvorfor Atlanta?

Velby:

hva? Atlanta i løpet av tiden antydet til Mekka som hver person skulle til. Det var den moderne selvdisiplinen hver person skulle. Jeg er fra metropolen i NY, og hver person vet hvor kjærlig metropolen er. Jeg skjønte at jeg kanskje antagelig kunne oppfinne noe i Atlanta fordi jeg tjente billige kontanter. Så jeg sa at kanskje kontantene mine vil pile videre. Men en ting som jeg skjønte på en stund, gigantiske metropolfolk vurderer meg selv fra andre gigantiske byer, respekterer Los Angeles eller Seattle eller andre gigantiske områder, at vi nå får et ego ubevisst som vi ikke imponerer, at så snart vi piler til de mindre markedene, vil vi se på en eiendom som antagelig kan være i Modern York 1, 000, 10 greenbacks, som selger for $ 240, 10, og vi vil formulere det sms-lån norge den samme tankegangen til en eiendom som du vil betale 1, 000, 10 greenbacks for og opplyse, “Det er alt de vil, $ 240, 000. ” Og betal for det. Ikke lenger innser og oppfatning at du kommer til å miste kontanter rettferdig så raskt fordi det er sannsynlig at du antagelig vil ha det bra i disse gigantiske byene. Jeg vil være trofast sms-lån norge deg, jeg lar mitt gigantiske ego virkelig fange raskere enn meg, og det fanget meg estetisk.

Brandon:

Smartt, så hva kom til den Atlanta-porteføljen? Du har det stille, eller jeg vet at du sa at du gikk inn i noen vanskelige tider, mistet du det?

Velby:

Akkurat her er det i tillegg når folk hadde promotert BRRRR Draw, og jeg skjønte på en stund at BRRRR Draw fungerer, på den motsatte siden fungerer det ikke hele enheten der selvdisiplinen er behagelig, fordi den er sannsynligvis vil du antagelig sette pris på at du jobber. Så jeg refinansierte eiendommen, og jeg var stille nå og kom ikke til kontantstrøm. Men på den tiden så snart jeg gjorde 125 finansieringen, hadde jeg den fineste en fineste hobby. Så jeg måtte ta tak i det, så jeg refinansierte meg ut. Meningsløst å opplyse, fordi jeg har refinansiert, måtte jeg utpeke de avsluttende midlene på det som forhøyet pantelånet, men jeg var i et forfallent boliglån, uunnværlig og tidsfordriv, men midlene gikk opp i forhold til hva jeg var før hele mye å betale. Så den skadelige kontantstrømmen var ikke enda verre.

En gang rundt 2009 eller '12, jeg hadde en annen eiendom der nede også. Av 2009 eller '12, jeg mistet alt. Jeg hadde til slutt mistet eiendommen til en tvangsinnløsning. Jeg hadde lån på det sms-lån norge finansinstitusjonen i USA, over 45 , 59 tusen greenbacks. Min kreditt den gangen, før dette kom til var 750. Jeg var stolt av å være et ansvarlig menneske. Så nå er du enig i at du måtte opprette et navn. Du kommer til å ønske deg et husholdning du tar vare på innen den antydede tiden. På den tiden har jeg allerede flyttet hjemmefra. Du kommer til å ønske deg en husholdning du tar vare på, du skal eie, og nå er det sannsynlig at du antagelig vil ønske å lage et navn. Får jeg spiser eller finner på at jeg lar alt dette raste? Så jeg måtte lage et navn for å la disse egenskapene pile. Jeg måtte opprette et navn som misligholdte sms-lån norge finansinstitusjonen i USA, og eiendommen som jeg betalte $ 240, 000 for ble kjøpt på offentlig salg for $ 70, 000. Så det er sannsynlig at du antagelig vil være enig i hvordan det var en ulykkelig tid for meg til slutt i den perioden.

Brandon:

Wow.

Velby:

Nøyaktig. Så jeg mistet det. Jeg gråt aktelse heller en. Jeg ble flau. Jeg kom assistere sms-lån norge halen mellom beina. Jeg mistet hele partiet. Jeg kjøpte utslitt. Fra å være utslitt, gjorde jeg opp mine forslag, slik at jeg kunne bli levende til å gjøre noen andre problemer. Jeg har gradvis vært en hustler, jeg har gradvis gjort noe. Jeg gjorde opp forslagene mine for å bevare, og spesialiserte meg i ansettelser. Jeg hadde alternativer å lage utover vanlig tid, jeg hadde alternativer for å skape mer penger. Så jeg spiste ramen nudler, jeg spiste brød, jeg deltok ikke, jeg kjøpte ikke et kjøretøy. Og jeg jobber, jobber, jobber, jobber, jobber, og jeg konstruerte meg opp, og jeg sparte meg opp titalls hundre dollar hver annen gang. Fra å spare penger, sa jeg, vet du hva? Jeg skal levere salg av biler. Så jeg og broren min. Langvarig historie kort, tvillingbroren min ender til slutt sms-lån norge å handle etter en utsatt kjøretøyserie. Fremme biler som skaper billige kontanter. Langvarig historie kort, fordi denne langvarige trakk oss, det mislyktes, og den gikk i stykker.

Jeg gikk da og bestemte meg for å komme meg inn i sykepleierbedriften. Jeg hadde litt penger og hadde anstendig kreditt. Og jeg møtte denne jenta, og hun sa at hun ville ha en bransjepartner. Og det kan antagelig vel være at du drar å hente en kredittlinje fra bankene, som tilfeldigvis er en finansinstitusjon i USA en annen gang. Og hvis du tilfeldigvis presenterer meg X mengde kontanter, skal jeg betale deg X mengde kontanter per uke. Slik at de opplyser at så fort problemene er for estetiske til å være faktiske, vil du fortjene å tenke på det. Jeg sa: “Nei, jeg kommer til å hoppe over ruten, og jeg skal finne på den.” Jeg dro til finansinstitusjonen i USA, de gjeld meg for mer enn $ 59, 000, to dager senere ble kontantene koblet til fabelen min. Jeg kan virkelig hente $ 59, 10. Jeg ringte henne og sa: “Hei, jeg kjøpte $ 50, 000. ” Hun sa: ”Åpenbart, ikke noe sted. Send den til denne fabelen. ” På fabelen var hun hos banken i USA. 9: 000 kontantene kom inn i fabelen min klokka 9: 18, det var i hennes fabel.

Hun brukte kanskje en uke eller to, tre uker på å betale meg, avtalen, hvoretter hun forsvinner. Så nå, så snart som en annen gang, har jeg misligholdt et annet pantelån, blir jeg utslitt en annen gang. Jeg sluttet å kjempe, slåss, slåss opp en annen gang. Jeg har gradvis vært estetisk sms-lån norge å trøste og oppdage måter å skape penger på, ofre. Jeg sluttet å møte denne jenta, jeg vil gi henne en tittel, sms-lån norge tittelen Liliana Trafficante. Liliana Trafficante henvendte seg til meg og utdannet meg til at hun handlet etter en engelinvestor, fordi hun har et badeland som blir bygget i Goshen, Modern York. Så hvis noen ønsker å ta en titt på det, er det sannsynlig at du antageligvis vil pile og snille tittelen, Liliana Trafficante. Det er offentlige data, det er rasjonalisering hvorfor jeg nesten definitivt kunngjør dette. Du kan antagelig også snille, goOcean, G-O-O-C-E-A-N, Water Park rip-off. Og hvis du tilfeldigvis leser det, kommer du til å få en undersøkelse til å rive av stedet denne jenta undersluttet over 6 millioner dollar fra meg selv og andre investorer.

Og hvis du tilfeldigvis leser, kaller de ofrene etter tall. Og offermengde fire, var meg. lang historie kort, kom Feds hjem til meg og kom til andre investorers hjem. De hadde etterforsket oss. De visste allerede at vi ikke hadde fått fritiden til å finne på det hun gjorde, de hadde tappet ut telefoner. Ofte kom de hjem til meg for å være åpenbare og validere det som skjedde. Hun ender til slutt opp sms-lån norge å gjøre fem år i forvaringshjertet. Og det vi kjøpte fra domstolene, hun må betale oss restitusjon for komforten i livet vårt. Og inntil den antatte tiden, til tross for mye penger, har jeg tapt, hvis jeg er heldig, kjøpte jeg $ 50. Jeg er heldig.

Så jeg oppnår assistanse, oppnår et navn jeg skal levere til industrien i Modern York en gang til. Jeg jobber sms-lån norge forsyningsselskapet. Jeg lager seks figurer om tolv måneder. Jeg virkelig kan hver person le av meg, hver person fleiper. Når det ser ut når de ser meg rusle nedover bomveien, vet de at Welby kommer til å kommunisere til deg om riktig eiendom. De vet at Welby kommer til å annonsere for deg eller forkynne for deg om riktig eiendom, men Welby er imidlertid en fiasko. Men Welby er en fiasko, Welby fortsetter å snakke om noe han tenker på, men han er en fiasko. Jeg møter en herre som fornærmet det jeg gjorde, kontantene jeg tjente. Han sier til meg: “Hei, hvordan har du æren?” Jeg var på et sted å trimme kreditten min rimelig. Han sier til meg at vi antageligvis kunne oppfinne en eller annen industri i Modern York. Langvarig historie kort en annen gang, vi drev industri i Modern York, og han bailed på meg.

Han ville i de fleste tilfeller ha noen til å plassere eiendommen i tittelen. halminvestorer. Oppdage at du kjenner terminologien, butikkinvestorer? Så han brukte meg som halmkjøper til å samhandle en eiendom for å fange seg selv og broren ut av en skandaløs avtale. Det kalles halminvestorer, nå ikke mindre enn her ute, det er det vi kaller det. Han kauserte i de fleste tilfeller på meg, stakk av og forlot meg sms-lån norge eiendommen. Han etterlot meg sms-lån norge eiendommen, jeg sa: “Jeg kommer ikke til å tape på denne.” Jeg kjempet. Jeg dro til House Depot, kjøpte meg noen gutter for å hjelpe meg sms-lån norge å reparere selvdisiplinen. Suksess meg, jeg var på et sted å markedsføre eiendommen og skape rundt $ 125, 000 på den eiendommen. Det var ikke fordi jeg var intelligent, det var ikke fordi jeg visste hva jeg gjorde. Det var ren suksess. Ren suksess.

Jeg gikk en annen gang, og jeg gjorde en rekke flere avtaler, jeg tjente billige kontanter. Så gjorde jeg opp forslagene mine en annen gang, jeg skal hjelpe assistenten til Atlanta en gang til. Så her er stedet dere oppnår i spill, så det er derfor jeg kjøpte for å reflektere BiggerPockets. Ok, jeg hjelper til Atlanta en gang til, jeg skjønte at jeg ville snakke om det. Jeg gjorde det hele. Jeg mottok eiendommen klokt, jeg fulgte 90% -regelen. Jeg fant ut den faktiske formuleringen av hva det skulle koste meg å rehabilitere eiendommen, men jeg feilet på den faktiske entreprenøren. Entreprenøren tok åtte måneder, ni måneder på å totalgjøre eiendommen eller lenger enn det. Markedet skiftet, eiendommen tanket. Jeg sluttet å tape penger på eiendommen. Og jeg hadde en $ 100, 000 sjekk ble redusert og gitt til meg en gang rundt 2013.

Så det er sannsynlig at du antagelig vil gjenspeile at så snart jeg kom til å hjelpe til Modern York nå, en annen gang, svikter jeg en gang til, far, han vet at jeg gjorde. Hele husstanden min, alle vennene mine vet hva jeg gjorde, hva jeg jobbet for. Nå, her har jeg jobbet sms-lån norge dette årene. Ingen mentor, ingen ingenting. Min far sier til meg på kreolsk fordi jeg er amerikansk fra Haitian. Så han sier til meg en kreolsk, “[Creole 00:15:21].” Han snakker til meg på kreolsk. Han sier, “[Creole 00:15:24].” Det er språket vårt. Og han sier, “Welby, du blir utført sms-lån norge dette. Du er ferdig sms-lån norge dette. ” Jeg sa: “Pappa, nei.” Og jeg hadde $ 100, 000 sjekk i hånden min. Jeg sa, “Pappa, jeg kjøpte den. Jeg vet hva jeg skal finne på nå. Jeg vet hva jeg skal finne på. ”

Så den kvelden, det var på en onsdag, jeg søkte Google på den bærbare datamaskinen min, hvordan finner du ut? Dette var følelsesmessig for meg også, så hvis jeg får et tårevåt glimt, ikke le av meg. Så jeg søkte Google. Og jeg sa: “Hvordan finner du på å snu hjem?” Takk skal du ha. Da jeg Google søkte på det, dukket BiggerPockets opp. BiggerPockets dukket opp, og også du Brandon, gjorde et webinar den kvelden. Og du hadde holdt på sms-lån norge et webinar, og webinaret handlet om å snu hjem og om … Jeg opplyser unnskyld hvis jeg ikke konsumerer til fabler presist, men hva det handlet om, Hvordan pent formulere å handle et hjem. Og det sto: Sjekk inn.

Så jeg legger ved e-posten min der, og jeg registrerte meg. Jeg kalte på alle mine kummer, husstanden min, fordi mobiltelefonen min blir gal. Og jeg sa: “Oppnå nå ikke gi meg navn, oppfinn nå ikke skriv en tekst til meg, oppfinn nå ikke ødelegge meg for dagen. Jeg skal på en webinar-klasse for sent. Jeg går til en webinar-klasse, og jeg skal stirre disse BiggerPockets-gutta. ” Så jeg sa til meg selv, “hva Welby? Jeg skal konsumere en penn og en pute, og jeg skal lytte til hva disse menneskene opplyser. Mens han stiller spørsmålene sine, skal jeg svare på dem raskere enn han gir løsningene til den endelige publikum, og la meg se hvordan jeg oppfinner. ”

Så jeg kommer hjem, låser meg i kjelleren min, modifisert til hele lysene, jeg fester deg på min gigantiske skjerm skjult skjult TV og jeg stirrer på levering av webseminaret. Gjentatt leverer du opp sms-lån norge å stille spørsmålene og gi opp eksemplene, og du hadde også en hel mengde folk der. En total folkemengde var der. Når du gjentar forekomsten og ba folket om å trene gjennom, hvoretter du leverte å slå løsningen, slo jeg 106 for 100. 100 for 106. Deretter begynte jeg å gråte. Som voksen mann begynte jeg å bli emosjonell. Og jeg begynte å pumpe knyttneve, og jeg sa: “Du har dette, du kjøper det. Hvorfor i helvete opprettholder du å gjøre den samme crap-tiden og en annen gang en annen gang? ” Det er det jeg sa, “Hvorfor finne på at du beholder det samme drittet?”

Og min mest gripende avsløring som jeg hadde var at jeg lagret å hoppe over ruten, jeg sparte å se etter den enkle formuleringen for å finne på den. Så da jeg hjalp til sms-lån norge alle feilene mine, satset jeg på folkemusikk. Jeg satset ikke på meg. Jeg forventet at folk skulle presentere meg hvordan jeg skulle oppfinne det, slik at de ved hver anledning forventet at folk skulle eksistere meg hvordan de skulle oppfinne det, hadde de oppdaget en suger og de hadde også gjort det meste ut av meg. Så her er jeg nå, disse millionene av dollar jeg ødela, som jeg mistet, vil jeg satse på folk. Og jeg sa til meg selv: “Hvorfor i helvete, Welby, du vant ikke innsatsen til deg selv? Hvorfor vil du nå ikke satse for deg selv, men du vil satse på disse menneskene? Så jeg sa, “Jeg kommer til å konsumere denne $ 100, 10 og jeg kommer til å tape disse kontantene. Det er det jeg skal finne på. ”

Så jeg visste på ingen måte noe om Connecticut. Jeg har på ingen måte vært i Connecticut i alle årene jeg har vært i Tri-Deliver House, jeg har på ingen måte tråkket fot i Connecticut. Jeg hadde en passende passende venn av meg som jeg jobbet sms-lån norge som bodde i Connecticut. Jeg utdannet dem til at jeg ikke ønsket å jobbe i metropolen Modern York, siden prisene hadde vært latterlige. Jeg ønsket ikke å bli fanget opp i butikken. Han sier til meg: “Welby, hvorfor kommer du ikke til Connecticut? Kom og se hvordan Connecticut er. ” Jeg sa til ham, “hva? Jeg kommer til Connecticut. Jeg kommer til å finne på den lojale denne gangen. ” Så denne gangen før jeg dro til Connecticut, satte jeg meg ned sms-lån norge en forbrytelse utdannet i Connecticut, og forklarte ham nøyaktig hva jeg hadde tenkt å finne på. Den forbrytelsesutdannede sa: “Smart hør, du fortjener å karakterisere deg selv opp denne typen og den formuleringen ved å formulere LLC og S-firmaer,” og setter pris på det. Og jeg brukte kontanter, og jeg betalte for det, og jeg fastslår det.

Neste trinn jeg gjorde er, jeg jaktet på en megler som jeg vet at jeg vil sette sammen om hvordan jeg vil at de skal reagere og jobbe for meg, fordi jeg er sjefen. Enhver investor her ute, jeg understreker sms-lån norge dem: “Du er sjefen.” Du er den som driver dette eksisterende og ikke lar noen, jeg bryr meg ikke om det er en megler, det er en pantelåner, hvis det er den som er, for på slutten av dagen er det du som er igjen beholder bergingen. Jeg ble tilgjengelig og begynte å etablere relasjoner sms-lån norge entreprenører. Og jeg begynte å etablere forhold til mange folk før jeg til og sms-lån norge gjorde det tilgjengelig.

Så til slutt tok jeg en utflukt til Connecticut, tok megleren min, begynte å bruke rundt. Jeg begynte å oppdage markedet. Jeg brukte ikke en krone. Det enkleste i denne ordentlige eiendomsbransjen er å bruke kontanter og å ha interaksjon sms-lån norge en eiendom. Det er det beste å oppfinne. Så hvis det er det beste å oppfinne, og det er at det ikke er enkelt, er det sannsynlig at du antagelig vil være enig sms-lån norge hele partiet, alle de andre gode punktene i denne bransjen, hvor nå ikke lett det er. Jeg gjorde det Brandon sa på BiggerPockets, og jeg begynte å lage massevis av forsyninger, massevis av forsyninger. Så jeg gjorde faktisk 50 forsyninger per uke. Så til slutt, sms-lån norge hele nei som jeg kjøpte, kjøpte jeg endelig sikkerheten på et av kontoret mitt. Så jeg visste at jeg kom til å tjene penger på den avtalen.

David:

Myk. Alle lojale. Så Welby, vi har kjøpt en rekke problemer som vi nå ønsker å pakke ut av dette, fordi du vil ønske deg en nødvendig historie. Jeg reflekterer det jeg setter mest pris på å være ærlig, er hva du gikk gjennom er hver og en samtids investors verste frykt ganget fire ganger. Total total svikt. Deretter gikk du gjennom det mange ganger, og du sparte bare ved å komme. Så dette kan antagelig vel veldig pent være en av mange aller fineste episoder vi noensinne har gitt ut, for når hver person som er på sidelinjen og prøver å fange inn, ville de muligens ikke kunne slutte seriøst sms-lån norge hva jeg skal å oppfinne hvis. Du gikk gjennom if, så jeg ønsker å trekke ut formuleringen du håndterte den, formuleringen du karakteriserte for avvisningen, innsatsen som hver person jeg er spesiell som sa til deg, “Du må ikke stille oppfinne dette. ” Og nå ser de lojale. Og du sparte bare på å dra. La oss sveve hjelp til at hvis du tilfeldigvis hadde nevnt, mistet du dine første eiendommer i Atlanta. Deretter måtte du gå til å spise høy ramen for å tildele penger. Etter som følgende ting var på bilforhandleren du startet sammen sms-lån norge broren din?

Velby:

Ja.

David:

Greit. Så da dart det ikke pent. Deretter fikk kreditten en gigantisk hit. Så nå påvirker ikke det fineste potensialet ditt for å ha god samhandling, men potensialet ditt for å finne opp alt annet i livet. Det føles ikke virkelig estetisk. Så kommer en jente til deg, og du reflekterer også: “Smart, jeg lar en utdannet finne på det fordi jeg gjorde det råttent.” Deretter sliter den utdannede deg og stjeler kontantene dine og til slutt blir tiltalt for det. Du har tatt en storslått L tidligere enn du til og sms-lån norge har kjøpt, slutter å lukte en seier. Og nå er ikke det fineste at du skrudde deg selv, men du er blitt ødelagt av folk. Jeg er rettferdig å tenke, det er nå ikke et perspektiv du ikke anstrengte som ikke dart råtten. Deretter tar du tak i denne flippen som du lager penger som CPA-en din forteller deg om. Er det lojal?

Velby:

Den første flippen som jeg gjorde som jeg laget $ 197, 10 som vant, som skjedde innenfor Bronx. Og det var en egenskap jeg gjorde, at noen som jeg forsto at jeg hadde lyst til å hjelpe meg, og faktisk handlet han for at noen skulle konsumere fordelen av å konsumere eiendommen utenfor tittelen. Og han fester det i tittelen min, solgte det i de fleste tilfeller til meg uten at jeg skjønte det, utbetalt. Og han skulle forhindre meg sms-lån norge å gjenoppbygge eiendommen, og deretter solgte jeg eiendommen. Men han stakk av. Da han stakk av fra meg, kunne jeg ikke rettferdig pile bort den formuleringen, jeg måtte konsumere eiendommen og reparere den. Så kjøpte jeg meg en rekke gutter fra House Depot, og jeg kjøpte eiendommen montert selv. Så legger jeg på eiendommen som er tilgjengelig på markedet og den solgte eiendommen 125, 10.

David:

Så her er definisjonen av en hustler?

Velby:

Jeg gjenspeiler at det er mest realistisk å stille vedleggene min i en ordbok hvis du tilfeldigvis ser det ut.

David:

Så her er det jeg ønsker å spørre deg om. Etter at du hadde så mange problemer dart råtten, hvoretter denne så aktelse, ble det også råtten siden den faktiske personen hopper inn og tar vare på deg etter hvilket sted du og lar deg være i det. Hva var det sannsynlig at du antageligvis vil ønske å presentere deg selv for å holde tilbake å stå opp og bevare å komme, hvis du tilfeldigvis får slag i ansiktet på hver eneste avtale? På fabelen av det klart klart, laget du $ 197, 000 på denne avtalen.

Velby:

Akkurat slik at jeg antagelig kunne definere det, ønsker jeg ikke å gi avkall på at jeg var så intelligent så snart jeg laget 125, 000 . Det var ren suksess at jeg tjente penger. Det var aktelse å fange fisk i en tønne innen den antydede tiden, akt på det som foregikk for sent. Og så var det suksess at jeg klarte det. Så lykkelig opprettet jeg det. Men jeg har gradvis hatt en umulig oppfatning i meg selv og en tro på meg selv, for noen er jeg barn. Jeg vet ikke stedet det kom fra, jeg kunne ikke virkelig presentere deg stedet som kom fra, men det er sannsynlig at du antagelig ikke vil presentere meg, jeg vil ikke finne på det. Du kan antagelig vel ikke presentere meg, jeg vil ikke fange det. Du kan antagelig vel ikke presentere meg, jeg vil ikke klare det. Og hele det jeg noen gang har ønsket, det hele, jeg bryr meg ikke hva det er som jeg har ønsket, jeg har hatt så mange nayayers som presenterer meg at jeg ikke vil finne på det, eller de som blir forlatt meg eller stakk av fra meg, fokuser på hjelpen til assistenten min, uansett hva det er mest realistisk å gi den navnet. Men jeg har etter hvert rettferdig hatt umulig oppfatning i meg selv at jeg vil oppfinne den. Så jeg reddet rett og slett å skyve.

Brandon:

Ja. Du gikk gjennom all den katastrofen, hele avsløringen. Du skjønte BiggerPockets til slutt, du imponerer aktelse: “Hei, jeg kjøpte for å slutte å satse på folk. Jeg vil finne på dette, jeg kjøpte det som skal til. ” Og du hoppet inn og begynte å lage alle disse forsyningene, og du kjøpte også en lisensiert. Tidligere enn vi piler der, hvorfor Connecticut? Jeg reflekterer ikke over at jeg kjenner noen som legger penger i Connecticut. Hvorfor oppnådde du et navn som kommer til å bli mitt marked å sveve inn i? På fabelen bodde du ikke der. Du hadde vært i Modern York.

Velby:

Jeg bodde på ingen måte i Connecticut, men jeg bor ikke stille i Connecticut. Men Connecticut og stedet jeg setter penger på, er satt en og en halv time unna. Jeg visste at jeg har utført industri i Modern York, men jeg følte at jeg antagelig kunne oppfinne masse flere og større problemer i et mindre marked. Så jeg legger egoet til side, fordi jeg er fra en gigantisk storby, hvorpå jeg i tillegg ser på disse passende. Rasjonaliseringen av hvorfor Gud ga oss biler, er å gå fra punkt A til punkt B, nå ikke bare å blinke og til eksisterende folk, “Hei, se på dette fancy kjøretøyet jeg kjøpte.” Så jeg sa, “hva? Jeg kjøpte dette kjøretøyet, jeg kommer til å strømme ut av fortellingen. ” Så jeg driver, og det tar meg en sms-lån norgeian på halvannen time, to timer, å fange der. Derfor sa jeg, jeg kommer til å konsumere en mulighet. Jeg kjente ikke en sjel i Connecticut. Jeg kjente ingen i Connecticut, uten noen formulering vært i Connecticut i hele mitt liv før jeg gjorde opp mine forslag den gangen til å dra dit.

Så hvis noen sier om å bli plaget, når noen forteller meg at det ikke vil bli utført, er det ingenting noen kan presentere meg for å overtale meg ellers fordi jeg måtte finne på det. Så når jeg dro til Connecticut, ville jeg opplyse at det var en suksess, og snakket sms-lån norge noen som kom til å bo i Connecticut, men han var ikke en investor i Connecticut. Og det hele modellen snøballet til meg og kunngjorde: “La meg prøve det der borte.”

Brandon:

Så her er det jeg ønsket å ta opp er at mange ganger folk er nervøse for å gå i riktig eiendom fordi de bor i et kostbart marked. De er bosatt i Modern York, de er bosatt i LA, de er bosatt i Seattle eller Maui. Og de respekterer: “Jeg vil ikke sette penger i hjemlandet mitt, så jeg mumler. Jeg vil ikke investere nå.” Og de setter seg også ned, og de lar også år og år skvette uten å investere. Etter hvilket folk er aktende, “Smart vil jeg ikke skaffe det passende markedet.” Jeg kommer til å ta en avstand, respekten David skrev boken, Langvarig avstand, men jeg vet ikke hva det passende markedet er, og jeg har oppdaget demografi og tall, diagrammer og grafer og hele saken for evig. Og jeg er ganske fast i denne diagnosen lammelse.

Men jeg har lyst på at du gjorde det. Du har god respekt “Connecticut, jeg skal skape det som fungerer der.” Og du bare gikk dit og fikk det til å fungere der. Og vi kommer til å fange inn historien din, og jeg vet ganske mye om den. Jeg vet at du har hatt stor suksess der. Det høres ikke ut som du satt der og tenkte og planla og utførte hvert eneste datapunkt i mange år, og prøvde å løse dette passende stedet. Det er en form for, det er mer nødvendig at du oppnår et navn, og deretter hva du oppnår sms-lån norge et navn. Og du hoppet inn, du fant ut hva som fungerte, og også fikk du det til å skje. Er det en rimelig oppsummering av det?

Velby:

Ganske storslått. Jeg ble også offer for diagnoselammelse. Så det er ikke noe slikt fordi det passende scenariet. Og jeg presenterer hver person som snakker til meg om denne bransjen: “Du prøver å se frem til hele kjendisen for å stille opp, det er ingen formulering som kommer til å skje. Så hvis det er det du forventer, vil du vente til slutten av livet ditt. Det er ingen formulering som kommer til å skje. ” Så jeg visste rettferdig at hvis jeg utdanner ruten til, bryr jeg meg ikke om hvilket marked du faller meg inn på på denne planeten, jeg kommer til å skape penger. Gi meg nok tid til å vises, gi meg nok tid til å finne på læringen min, jeg skal skape penger. Så det var slik jeg sjekket ut det så snart jeg kom sms-lån norge forslagene mine for å dra til Connecticut. Jeg setter pris på inngangspunktet for å gå inn i Connecticut, verdipunktet jeg må stille opplyst, for å gå inn i Connecticut. Det var det jeg likte. Og jeg visste at hvis jeg fulgte dette, skulle jeg skape mye penger hvis jeg fulgte dette. Så det var det jeg gjorde. Og jeg satser på meg selv.

David:

Så la oss fokusere på litt om du tilfeldigvis dro til Connecticut. Verdipunktet appellerte til deg, du visste at det er sannsynlig at du antagelig vil fange førstrøm. . Når du kjøpte der, hvordan oppnådde du et navn hvilke nabolag du ønsket å være i, hvilke former for eiendommer du ønsket å gå etter ting, setter pris på det?

Velby:

Det jeg gjorde, en sammenheng sms-lån norge hva mange forskjellige de som hadde vært på plattformene dine, sa, jeg gikk og begynte å se etter å finne opp forhold til folk. Jeg reflekterer at det er respekt hvis du tilfeldigvis går inn i en annen bestemt persons hage, at du kommer til å ønske at noen ønsker deg velkommen og eksisterer, og at du bare vil gjenkjenne hagen deres, og at du bare ønsker å tilbake og legg penger i hagen din sms-lån norge fancy. Så det var formuleringen min. Jeg prøvde å komme tilbake sms-lån norge respekt for et gigantisk skudd og kunngjorde: “Hei, jeg kjøpte litt penger, og jeg kommer hit for å konsumere over.” Så jeg begynte å se på å finne opp forhold til folk. Og det beste å oppfinne er å fange opp i riktig eiendom og å ha noe samspill. Jeg ønsket ikke bare å pile og bruke kontanter. Jeg ble tilgjengelig for å lære nabolaget. Jeg gikk til kroken.

Jeg vet ikke om det det du kaller det til ditt ikke-offentlige hjem, men bodegasene er den runde plassen, det er sannsynlig at du antagelig vil ta mat og drikke og setter pris på det. Eller jeg ville pile til barberbutikken eller pile til BJ eller innfødte BJ eller Walmart, rettferdig så jeg antagelig godt kunne få følelsen av folket, nabolaget, duften av atmosfæren, slik at jeg antagelig godt kunne tilpasse meg til folket der. Så det var det jeg gjorde. Etter det skulle jeg være tilgjengelig, jeg ville opplyse oppover i omtrent to måneder. Etter det sa jeg, “hva? Jeg kommer til å levere lojale her. Akkurat her er stedet jeg skal levere og handle etter. ” Så da modifiserte jeg meg til laserfokusert for det hjemmet som var best. Og jeg bodde i det hjemmet, som kom til å være den tiden, West Haven, Connecticut. Og jeg ble laserfokusert i det hjemmet, og jeg var laserfokusert, fester kontormessen i det hjemmet og det omkringliggende hjemmet, til jeg kjøpte utdannet sikker på kontoret mitt for en flip.

Brandon:

Det er hyggelig. Alle lojale. Så la oss ta fatt i de neste par årene. Så du valgte Connecticut, du begynte å handle etter det. Informer oss så mye som for sent, hvilken modell av tilbud du har utført, hva er du sentrert om å snu, leieavtaler? Hva er din totale strategivakt som for sent?

Velby:

Smart når jeg begynte på Connecticut, var ordningen min at jeg skulle finne opp kapitalen min. På fabelen om å konsumere til fabelen, gikk jeg rett opp dit sms-lån norge 100, 000 fordi jeg mistet alt, så jeg hadde 90, 10. Ordningen min var å oppfinne kapital fordi jeg vet sms-lån norge en hvilken som helst investor i denne bransjen, du endelig piler på at det er mest realistisk å stille vilje er passiv fortjeneste. Så, å vende er enormt, du vil lage massevis av kontanter, men du er finest like estetisk som avsluttende. Så jeg vet at ordningen min gikk i et forsøk på å levere så mye som å konsumere disse fortjenestene som jeg tjener på dette flip kontanter, og jeg skulle forbruke dette til fortjeneste fra flip kontantene mine, etter som endelig levering investere i en leilighetsportefølje. Så i mine første tolv måneder i Connecticut, gjorde jeg ett hjem, i mine første tolv måneder. Og de andre tolv månedene mine i Connecticut, snudde jeg, jeg gjorde to til tre hjem. I mine tredje tolv måneder i Connecticut var jeg kanskje 12 til 15 hjem, snudde jeg. Så raskt fremover Tolv måneder 19, 19 og 21, min realistiske var 20 hjem eller mer, blar og selger.

Brandon:

Wow.

Velby:

På et tidspunkt i pandemien var en av mine fineste år. Etter det, hvis vi vil kommunisere om 2021, gjorde jeg noen strategiske partnerskap, det er det dere også snakket om i BiggerPockets. Og jeg gjorde et strategisk partnerskap, og for 2021 er vi lojale omtrent 12 eller 15 allerede, i løpet av det betydelige kvartalet av de tolv månedene, flips som vi har utført.

Brandon:

Du avdekker Connecticut, du leverer rundt, du gjorde en flip, du kjøpte litt selvsikkerhet, kjøpte litt data, fikk turen, fikk nettverk, gjorde det et par til de neste tolv månedene, gjorde en haug mer. 10 til ,) 21) flips vi snakker om tolv måneder nå, det er sinnssykt. Jeg slet sms-lån norge et par. Jeg ønsker å dykke inn i formuleringen du hadde vært på et sted å finne på dette. Og jeg vet at du kommer til å ønske deg noen leilighets ting også, så vi vil fange det, men la oss skjule flip ting først. Hvordan trekker du ut dette? Hvordan oppdager du dem? Hvordan finansierer du dem? Plugg oss gjennom en rekke av disse opplysningene.

Velby:

Moten jeg oppdager 100% av tilbudene mine for de som ikke gjenspeiler at det er tilbud tilgjengelig på markedet, 100% av tilbudene mine er utenfor MLS, er stedet jeg anskaffer tilbudene mine. Så det jeg gjorde er at jeg i løpet av årene begynte å bygge relasjoner sms-lån norge andre meglere, spesielt moderne meglere, de som var rettferdig, kjøpte lisensene som hadde vært fuktige i ørene. På fabelen vet jeg at hvis jeg hadde presentert en mer erfaren megler den ruten som jeg vil ha dem til å trene ved å formulere å lage forsyninger og problemer av den art, kommer de til å få en studie på meg. jeg er gal. Jeg begynte å få samtidsmeglere som hadde vært fuktige i ørene, og jeg ville presentere dem, tro meg, høre for meg, finne på det jeg ber deg om. To saker, jeg vil at du skal presentere meg, ARV på eiendommen og messen gir meg et antall bilder av eiendommen. I det vesentlige hovedsakelig basert på det, uten at jeg trenger å kroppslig pile, vet jeg hva jeg skal oppfinne, hvor stort tilbudet mitt kommer til å dreie seg om ved å formulere mitt mest tilbud. Riktig tro meg og rettferdig legge tilbudet inn for meg.

Smartt, mange av dem forsto at jeg var gal, men de gjorde det. Så snart de kjøpte sin første avtale under beltet sms-lån norge meg, endret de seg til en troende. Så det jeg gjorde, var at jeg skulle få to, tre, kanskje til og sms-lån norge fire av dem, og jobbe i mange ingredienser i Connecticut samtidig, og gjøre nøyaktig det jeg rettferdig gjorde for å beskrive for deg. Så her var jeg på et sted å fange to eller tre eiendommer på kontrakten på samme tid. Nå kjøpte jeg disse eiendommene på kontrakten, nå kan jeg virkelig få entreprenøren min. I begynnelsen så snart jeg begynte, begynte jeg sms-lån norge en bestemt person og faren hans. Det var det. Jeg fikk ikke en haug sms-lån norge folkearbeidere. Men så snart vi først begynte, hadde jeg en dialog sms-lån norge ham, og jeg utdannet ham. Hvis du tilfeldigvis vil glede, vil du tro meg, og hvis du tilfeldigvis bare utdanner meg og tenker rett i meg, vil jeg gjøre det mulig for deg å å finne opp din besetningsgruppe av arbeidere. Det er det vi gjorde. Akkurat ham og faren sms-lån norge det betydningsfulle hjemmet, og det andre og tredje hjemmet, var det rett og slett rett og slett ham og faren og sannsynligvis hans følgesvenn som hadde demonstrert og gjort arbeidet for å fange eiendommen som ble utført og å være posisjonert tilgjengelig på markedet .

I løpet av det vi gjorde det, oppdaget han bransjen og oppdaget hvordan han skulle jobbe sms-lån norge enheter sms-lån norge mer ubehagelige egenskaper, fordi vi i stor grad ville kjøpe leppestiftegenskaper. Så sms-lån norge tiden begynte vi å ha et sted å ha interaksjonsegenskaper som selv din fineste flipper ikke engang ville komme i kontakt sms-lån norge. Vi begynte å handle etter disse eiendommene. Så ved å gjøre det utdannet jeg ham: “Hør, jeg kjøpte for å fange ut her, du kjøper for å konsumere min selvdisiplin her ute. Du må levere inn ansettende folk for å være i ditt ikke-offentlige hjem og leie faren din for å være til ditt ikke-offentlige hjem. ” Og det var slik vi begynte å løfte arbeidsgruppen vår. Fra den tiden av å gå fra en til to folk, hadde vi vært i et sted å finne oppover 12 til 15 folk på tiden. Og vi hadde vært på et sted for deretter å spre dem ut samtidig for å jobbe sms-lån norge eiendommene på mange deler av rehabbing, for deretter å feste eiendomsassistenten på markedet for dem å markedsføre. Slik begynte vi å snu dem. Vi begynte å tjene mye penger sms-lån norge det.

David:

Velby, kan jeg spørre deg om formuleringen. Det er sannsynlig at du antagelig vil være veldig pent strukturert? Hvordan leide du disse menneskene? Hvordan administrerer du disse teamene av entreprenører? Lar du bare standardentreprenørene drive eksisterende, eller er du mer aktivt fascinert av det?

Velby:

Faktisk nå skjønt, jeg ønsket å oppfinne fra begynnelsen, til og sms-lån norge å beskrive det jeg sa sms-lån norge den ene eller to folkene, jeg ønsket å konsumere en studie en studie og bevare hele hjemmet så storslått at det er sannsynlig at du vil antagelig godt enig sms-lån norge, slik at jeg antagelig kunne lage den til å finne på formuleringen jeg ønsket at den skulle være. Da vi begynte å ansette folk, er han visstnok standardentreprenøren, men han er fineste er en standardentreprenør hos meg. Han er den passende personen jeg ønsket å kommunisere sms-lån norge. Jeg ønsket ikke å kommunisere sms-lån norge rørleggeren, jeg ønsket ikke å kommunisere til elektrikeren eller de som gjør taket. Jeg hadde det finest å måtte kommunisere til ham. Etter det vet jeg at han skulle ta seg av alle de andre som hadde vært der. Den aktuelle personen jeg måtte betale var ham. Jeg hadde ikke en enorm mengde folk, og jeg hadde mange fakturaer fra. Jeg måtte betale mest ham, og han var den ansvarlige. Og han er den passende som antagelig kan bli ropt til hvis jeg ikke var veldig glad for det som foregikk.

Brandon:

Og hva sms-lån norge å finansiere disse tilbudene? Bruker du spente kontanter for dem, eller hvilken oppfinner du oppfinner sms-lån norge da?

Velby:

Jeg var bruken av kontantene mine i begynnelsen. Så her er rasjonalisering, hvorfor, hvis du tilfeldigvis konsumerer til fabel, sa jeg at jeg hadde det bra sms-lån norge å gjøre en avtale om gangen, hvoretter jeg gjorde to avtaler om gangen, fordi hver eneste krone jeg gjorde, investerte jeg på nytt kontanthjelpen. Jeg konsumerte ikke en krone av noen av kontantene jeg tjente for å samhandle fritidens overdådige eller finne opp fritiden videre. Så til slutt på et tidspunkt hadde jeg over $ 750, 000 i likvide kontanter som jeg var i et sted å finne på. Jeg møtte en herre som nå folk begynner å få en studie hva jeg gjør. Og jeg snakket sms-lån norge ham, og jeg skryter av ham hvordan jeg virkelig kan få $ 600, 000 bundet i tre eiendommer. Og han sa til meg: “Er du gal? Hvorfor gjør du det? Du kan antagelig gjerne ønske å levere til å oppdage hvordan du kan bruke kontanter. ” Så da han lærte meg det, er det så snart jeg begynte å oppdage om å utnytte kontantene mine, og bruke spente kontanter. På den tiden begynte jeg å hente inn anspente kontanter, noe som hjalp meg sms-lån norge å skalere opp fordi nå den samme $ 600, 000 som antagelig kunne vært bundet i tre eiendommer , den identiske $ 600, 10 kunne antagelig godt veldig pent spres mellom 12 eiendommer eller mer, og jeg ville stille føde kontanter i banken for å holde tilbake de fineste midlene og det motsatte problemer som forlenger sms-lån norge å gjøre det.

Brandon:

Ja. I virkeligheten estetisk. I virkeligheten estetiske ting. Den anspente kontanten gir en viss grad av utlån. Det tilfører graden av trussel. Det er ganske litt aktelse: “Å, nå kjøpte jeg midler, jeg kjøpte for å ta vare på alt dette.” Men rettferdig potensialet for å multiplisere det det er sannsynlig at du antagelig vil finne opp og være i et sted å oppfinne en avtale eller to avtaler eller fem eller 000 avtaler, er en vakker ting at nå blir vi lojale nå. Veldig intelligent. I tillegg vil jeg påpeke en ting du sa, jeg ønsker ikke å glans over dette siden det er stort intelligent. Du sa at du skjønte denne entreprenøren, og i de fleste tilfeller sa, og faktisk meg hvis jeg er råtten her hvis jeg ikke hørte dette, men du er aktende, “Hei, denne personen var nå ikke en stor vinnende gigantisk entreprenør. De hadde vært rettferdige mange folk som gjorde dette. ” Og du sa: “Kom sms-lån norge meg, tro meg, jeg vil utdanne deg og sette sammen enheten du vil være i de fleste tilfeller bransjeeiere. Jeg vil gjøre deg i stand til hvordan man kan skape dette en legitim gigantisk ting. ” Og på grunn av det ser det ut til at de har stor lojalitet sms-lån norge deg. Høres det ut som lojal?

Velby:

De vil dø for meg. De vil faktisk dø for meg fordi denne identiske entreprenøren ble ansatt på samme tid da han gjorde sine kontrakter for arbeid. Så kom han til meg og sa til meg: “Hei Welby, finn deg ut at du reflekterer at jeg antagelig kunne slutte å jobbe fordi du bevarer meg opptatt nok til at jeg ikke ønsker å dra på jobb lenger?” Og jeg sa at hvis du tilfeldigvis kjøpte assistenten min, vil du ikke dra på jobb lenger. Og han var på et sted å gi opp jobben sin. Han endte opp sms-lån norge å tjene firdoblet pengene han tjente på jobben sin. Han ble begynt å lage det sms-lån norge meg, og han ble omgjort til sin besittende sjef. Og jeg hjalp ham sms-lån norge å lage sitt eie-selskap, og jeg håper å oppfinne å lage hans eie lønnssystem. Så sikkert.

Brandon:

Jeg liker. Jeg har lyst på, fancy, fancy, har lyst på det. Det jogger minnet mitt veldig mye av det du gjør David, sms-lån norge, jeg vet å bringe inn agenter og uten tvil til utlånsaspektet ditt, reflekterer jeg at du gjør den modellen sms-lån norge ting ved å aktivere folk og ved å gi dem en større liv. Når det gjelder fabler om du har funnet ut litt om industrien, har vi alle funnet ut litt om industri. Det er den slags veldig fine ferdigheter det er sannsynlig at du antagelig vil helle i noen, og nå kommer de til å være nøyaktige for deg, forventningsfullt for livet. David, finn opp det er mest realistisk å kommunisere til det i det hele tatt?

David:

Så her er en andel av menneskets natur det stedet vi alle har, har den verste fienden. Hver person av oss handler for den korte reparasjonen. Jeg ønsker å oppsøke en eiendomsovervåker som rettferdig finner opp hele partiet for meg, og jeg ønsker ikke å frykte for det. Jeg ønsker å lete etter en agent som antagelig kan skaffe meg enorme avtaler, forhandle uhørt og fange meg det jeg vil. Og jeg ønsker å være akkurat den personens høye prioritet. Og stedet er at hvis du tilfeldigvis oppdager anskaffelse av at en flåte reparerer, og de også fanger virkelig estetisk, viser de seg nå å være estetiske, og alle andre ønsker å utbryte dem. Og det er anspent å holde dem tilbake. Jeg har hatt dette sms-lån norge mange entreprenører, mye folk. Og det jeg endte sms-lån norge å gjøre, synes du Brandon, var rettferdig å handle for dyktige de som hadde vært opptatt av å ofre for meg i begynnelsen, i de fleste tilfeller i løpet av et internship, eller de jobbet en jobb, men de lærte en annen mens de hadde gjort det, for å finne opp evnene som jeg trengte akkurat den personen å føle. Og jeg ønsket at flere folk i samfunnet vårt skulle finne på det.

Det er et stort behov fra de som ønsker å lære spillet og som ønsker noen å utdanne dem, og det er i tillegg en nødvendighet for de som vil at noen skal utnytte arbeidet hvis du tilfeldigvis avdekker lojal kamp. Denne utstillingsduken er helt passende, fordi forventningsfullt er den aktuelle personen nøyaktig for deg for ordet. Du ønsker ikke å frykte for dem å oppdage denne ekspertisen, hvorpå, “Åh, nå er jeg estetisk, jeg trekker meg tilbake. Jeg ønsker ikke å jobbe lenger. ” Så jeg ber deg Welby for å gjøre det. Brandon, jeg vet at du oppfinner det samme sms-lån norge Open Door Capital. Du varsler praktikanter hele tiden, faktisk flyr du folk til Hawaii for å jobbe sms-lån norge deg. Jeg gjenspeiler at her er en modell av hva den intelligente industrimennesket i miljøet fant ut, at det er sannsynlig at du antagelig ikke gradvis vil skaffe deg en klar til å lede, lojale ut sfæreoppløsningen som fungerer passende. At hver sjelden du kjøper for å finne opp litt av å investere trofast i et folk og nå ikke bare eiendommer.

Brandon:

Så i andre setninger anskaffer du ikke gradvis estetisk folkemusikk. Vanligvis er det sannsynlig at du antagelig vil ønske å skape estetisk folkemusikk.

David:

Utpeke estetisk folkemusikk.

Brandon:

Alle lojale. Welby, la oss dart hjelpe historien din litt. Så du tjener mye penger ved å bla, men respekten du sa, bla er, jeg reflekterer deg sa at du er finest så estetisk som lukking, som er saklig. Kontantene begynner å komme inn. Så du overgikk like pent, og du begynte også å legge til leiekontrakter i porteføljen din. Hva er det som ser på for sent? Hvor mange leiekontrakter finner du på? Hva gjør du sms-lån norge dem? Hva er strategien din sms-lån norge leieavtaler for sent?

Velby:

Hvis jeg vil, kan jeg antagelig godt dart inn i hvordan jeg kjøpte meg til å gjøre leiekontraktene. Det som skjedde er sms-lån norge den mest gripende avsløringen som jeg har innsett sms-lån norge leiekontraktene, verdien av å gå i leiligheten. Jeg vet at mye folk reklamerer for BRRRR Draw og mange problemer vurderer det. Og fungerer BRRRR Draw? Sikker. Men fungerer det effektivt hele enheten der selvdisiplinen er? Nei. Så hjemmet som jeg virkelig har fått leiligheten min i, fungerer BRRRR Draw ikke så effektivt. Så jeg måtte løse et potensial, hvordan kan jeg få tak i å handle for disse eiendommene, men da på samme tid, spesielt ved at disse eiendommene kommer til å flyte? Så det jeg begynte å gjøre er at jeg konstruerte en stor sum flytende kontanter fra flippene mine, og jeg gjorde opp forslagene mine om å slutte å handle for leiekontraktene mine og få et barn til å studere vanskelige egenskaper.

Min formulering av å handle for mine vanskelige eiendommer er at jeg handlet for tre husstander eller mer eller mer, så hvis det er tre, fire, fem, seks, hva det enn er, og jeg vil legge ved 20% ned på eiendommen. sms-lån norge meg som slår 20% ned på eiendommen, det ville avvise PMI. Jeg har allerede skapt egenkapitalen i eiendommen, jeg vet at da jeg gjorde eiendommen til det den antagelig kan være veldig pent, vil verdien skyte til taket, og jeg vil bare pile bort egenkapitalen innen eiendommen, fordi alt jeg vil ha er kontantfloat. Så nå dekker formuleringen av hvordan jeg dart om det, faktisk en tredjedel av eiendommen min som blir leid, alle midler sammen sms-lån norge pantelån, skatt, forsikring, verktøy. De to tredjedelen er ren inntjening. Så det er slik de fleste av porteføljene mine kaster bort.

Brandon:

Det er [inaudible 00:40:59]. Så hvor mange oppfinnelser vil du ha totalt nå, enhetsmessig?

Velby:

Enhetsmessig, sms-lån norge hensyn til 60, omtrent. Bestem om 50. Jeg er mer enn forsikret om at jeg vil være dobbelt så stor ved slutten av de tolv månedene.

David:

Du har utdannet folk til å gjøre det mulig for deg å vinne i satsninger, som du ikke ga opp hvis du tilfeldigvis tok noen tap, noe som gjorde deg til en større person i bransjen. Du har skalert en flippy bransje til å være veldig vinnende. Du har tatt fortjenesten fra den karakteristiske flippy-industrien, fest dem i leieavtaler som utvikler kontantstrøm i en vakker, stabil formulering, siden gjelden er svært lav til kontantene de tar inn. Nå har du kjøpt inntjening som kommer inn fra disse leieavtalene som du oppnår et navn for å helle hjelp i flip-fondet, hjelpe til sms-lån norge å øke de moderne som lar deg vokse hvert eneste av disse selskapene. Er det estetisk?

Velby:

Det er faktisk, ja. Ja.

David:

Ja. Etter som du i tillegg har kjøpt egenkapital i disse runde flerhusholdningene, at hvis du tilfeldigvis innser et navn er det mest realistisk å gå større, er det sannsynlig at du antagelig vil ha det bra 10 / 31 de til større avtaler. Så er den modellen for begrepet forestilling?

Velby:

Jeg ser nå ikke på å fremme dem til å være trofaste sms-lån norge deg, fordi de kontantstrømmer latterlig til det punktet at hvis jeg presenterer folk hvor storartet jeg genererer, gjenspeiler de at jeg lyver for dem. Men jeg er en som er ekstremt gjennomsiktig, at jeg virkelig ikke har noen flekker som viser deg pantelappene, så hva fondene er. Og jeg kjøpte ingen komplikasjoner som viser at du faktisk kommer penger inn i fabelen, slik at du sannsynligvis vil se godt ut selv. Så jeg vil at folk skal få en studie, unødvendig å opplyse at det nå ikke er en oppdiktet historie, det er en faktahistorie. Det jeg virkelig jobber sms-lån norge nå, kan antagelig være, siden eiendommene er verdt så mye mer enn det jeg alle ønsker, at vi virkelig jobber nå for å fange en porteføljekreditt, stedet jeg nå antagelig kunne ha redusere eller til og sms-lån norge kaste bort ved å bruke anspente kontanter, slik at jeg virkelig får en kredittlinje på porteføljen min sms-lån norge et ekstremt lavt hobbygebyr, hvoretter jeg leverer opp og gjør det til levering opp og fortsetter å ha interaksjon.

Brandon:

Veldig intelligent. Alle lojale. Så jeg har lyst på dette totale bildet, fordi jeg håper folk ser hva som er sannsynlig at du antagelig vil være enig i riktig eiendom. Selv når du kommer fra en grov levering, har du avslørt, men ikke gir opp skjønt, løser du det endelig, hvordan du skalerer denne snubransjen, hvordan du kan generere enorme mengder fortjeneste for sent, nå. Deretter hvordan du kan konsumere de kontantene, og nå ikke bare bruke den til å bruke på prangende biler, og du vurderer det, men du handler etter kilder, vurderer riktig eiendom som gir mer kontantstrøm, som gir langsiktig rikdom og økonomisk frihet. Men i tillegg bygger du egenkapital at det sannsynligvis vil være antagelig at du vil konsumere og utbryte den kredittgrensen du skal fange, for å lede og vende flere boliger, i et forsøk på å dumpe den i flere leiekontrakter.

Og det er rettferdig denne vurderingssyklusen av fantastiske at riktig eiendom tillater en bestemt person å oppfinne. Og du løste det ikke over natten. Akkurat her er spenn over aktelse vi snakker et tiår eller to ganger her om at du har vært i det. Men det er rettferdig å avsløre hva det er sannsynlig at du antagelig vil være enig i hvis du tilfeldigvis følger noe langsiktig. Er det fritiden raskere enn vi fanger ut herfra? Jeg vet virkelig en ting jeg ønsker å spørre deg om, jeg vet til Instagram, du fokuserer på masse om aktelse av Fade Together. Hva er det? Hva gjør du lojal nå og viser folk potensialet, hva gjør du, mumler jeg? Hva falmer den totale eiendommen sammen?

Velby:

Smart er det virkelig to saker. Så jeg kan virkelig skaffe meg en skikkelig eiendomsoppstartsleir, stedet det faktisk er en oppstartsleir stedet jeg kaller en moderne flipp som jeg handler etter. Så tar jeg kanskje 12, 18 folk, og de ønsker også å bruke seks uker fordi de realistiske flippene mine bruker omtrent seks uker. De ønsker å vie til slutt per uke, som i det hele tatt vil være en lørdag. De ønsker å dra ut hver uke sammen sms-lån norge meg, slik at de antagelig godt kan se fremdriften til hjemmet til de er ferdige. Så når de er fullført, og til slutt på den tiden, gir jeg dem mulighet til å fange deres veldig besittede LLC eller selskap som er bygget opp. Jeg hjalp dem sms-lån norge å søke etter strategiske måter å skaffe penger til hans eller hennes gjennomførbare fremtidige flipp. Etter det når eiendommene virkelig ble solgt, opprettet jeg en driftsavtale mellom meg selv og deres selskap. Og den operasjonelle avtalen vil navngi den flippen som selges som sin rette første flipp, som enhver anspent kontantutlåner eller enhver bankinstitusjon virkelig vil anerkjenne som sin første flipp.

Ingen andre gjør det. Jeg kan antagelig godt garantere deg at ingen andre gjør det. Fade Together, er de facto sms-lån norgelemmene meg for dagen. I sannhet er en av mange mest gripende saker som jeg hater, at hver person ønsker å oppfinne online, online eller gå på messe et seminarsted sms-lån norge en enorm mengde folk. Og jeg har utført det, jeg bryr meg ikke hvem det er sannsynlig at du antagelig vil være veldig pent, du vil på ingen måte lære fritiden. Og til tross for det ubestridelige faktum at du tilfeldigvis lærer noe, er det sannsynlig at du antagelig vil være veldig pent, ganske nervøs for å sette opp hånden din for å spørre avhør.

Så jeg setter pris på å holde hendelsene mine runde og intime sms-lån norge vilje. Så min Fade Alongs, jeg vil føle 18 folkemusikk, 21 folk hver sjelden, og de kommer også til å være sms-lån norge meg i lastebiler. Og de strever også sammen sms-lån norge meg hele dagen. Og det kan vel antagelig godt være veldig pent for 13 timer faktisk. Det vil være sms-lån norge meg for 12 timer. Og jeg kan virkelig ha hodet ditt på spinn. Jeg vil konsumere deg til en hel del flips som jeg i løpet av tiden antar å skje i god tid, jeg gir dem HUD-uttalelsene, slik at de muligens vil være i stand til å få selvsikkerhet om at det virkelig er min eiendom og nå ikke en eiendom som blir lånt. Jeg eksisterte dem, sier tallene til interaksjonskoden. Jeg viste dem antall tall på hva jeg brukte og reiste det, og jeg besto dem estimatet av hva denne eiendommen skal fremme for og min gjennomførbare inntjening.

Etter det, fra den tiden, konsumerer jeg dem til en rekke av mine porteføljer, og jeg drar dem gjennom til å eksistere dem tidligere enn det og etterpå. Og eksisterende dem hvordan jeg bruker kontantproduktet fra flippen for at de skal ha interaksjon sms-lån norge leiekontraktene, slik at de muligens også kan oppfinne den samme tingen. Så når de piler vekk … Jeg vil ikke presentere deg, har jeg hjulpet en hel del folk å vise seg å være millionærer sms-lån norge den strategien jeg eksisterte. Jeg har virkelig fått mange av dem som jeg har hjulpet sms-lån norge det. Jeg er rettferdig i de fleste tilfeller rettferdig ønske om å være så gjennomsiktig som at det er sannsynlig at du antagelig vil være enig i.

Brandon:

I virkeligheten var det friskt å få en undersøkelse hvor storartet det antagelig kunne bli, hjalp meg å komme i gang. Høyre utdannelse sammen sms-lån norge noen. Det er en stranggle ved siden av, det er en cab. David, jeg vet ikke om du noen gang gjorde Fade Alongs, David, som en drosje? Du var nesten helt sikker på den respekten for ungdommene på ungdomsskolen som stilte spørsmål hele dagen. Er det det du gjorde?

David:

Tenk deg å prøve å kjøre en løp sms-lån norge virkelig høye innsatser, og de er også respektert, “Hei, konsumere dette 49 pund, videregående barn og løft det sms-lån norge deg hele tiden. ”

Brandon:

Det er morsomt.

David:

Du gjør Guds arbeid tilgjengelig.

Velby:

Jeg prøver å prøve. Jeg prøver på.

Brandon:

Avsluttende del av den eksisterende, vår Smart-kjent Four. Hei, her er de smartkjente fire, identiske fire spørsmålene vi stiller hver eneste gjest hver uke. Vi skal kaste dem på deg nå Welby. Så forhør nr 1, oppfinner at du kommer til å ønske deg en vanlig ordensbundet bok?

Velby:

Jeg mumler nr. 1, jeg vet at mye folk har sagt det, var den velstående pappaen som hadde knust hjerte. Jeg ønsker virkelig å lese den fire ganger for å endelig fange den. Deretter er det et par som dere har blitt utført. Denne var virkelig estetisk for meg.

Brandon:

Å, boka om å snu hjem.

Velby:

Ja. Det var virkelig estetisk for meg.

Brandon:

Og hva er det motsatte? Reparer og vend kartet til økonomisk frihet. Veldig frigid.

David:

Alle lojale. Hva bare noen få vanlige bransjebøker?

Velby:

Jeg spiser ikke skaperen til fabel, på den motsatte siden het den The One. Jeg konsumerer ikke til fabelen den skaperen, jeg opplyser beklager, på den motsatte siden var det, The One. Noe om, The One.

Brandon:

Er det THE ONE Thing?

Velby:

I tilfelle det er mest realistisk å nevne en industribok, var det en av mine vanlige bøker jeg leste.

David:

Oppnå at du reflekterer at det var, The ONE Thing, av Gary Keller og Jay Papasan?

Velby:

Jeg er ganske bestemt det var.

David:

Ja. Det er en ekstremt vanlig bransjebok. I virkeligheten estetisk. Jeg foreslår det. Alle lojale, neste avhør. Når du nå ikke instruerer folk hvordan du skal snu hjem, snu hjem, deg selv, handle leiekontrakter, og i de fleste tilfeller øke en uhørt historie for hver person å bli inspirert av, hvilke fritidsaktiviteter som du finner på ønsker?

Velby:

Jeg ønsker å lage middag så snart jeg tar en mulighet. Jeg har en rekke biler, så jeg gleder meg over å rense bilene mine og bruke dem selv sms-lån norge sangen min fin og høyt, tilbringe tid sms-lån norge de som har lyst på meg, som jeg har lyst på og som jeg vet som virkelig ønsker å få en studie meg clutch, og være hjemme alene i mild tid. Jeg gleder meg virkelig over disse problemene.

Brandon:

Endelig avhør fra meg. Welby, hva oppfinner du gjenspeiler gadgets bortsett fra å vinne skikkelige eiendomsinvestorer fra alle de som gir opp, mislykkes eller rettferdig uten at noen formuleringsfangst er startet?

Velby:

Oppfatning i seg selv, satser på seg selv. Det er det jeg reflekterer skiller. Jeg reflekterer hvem som helst som du innså å vinne, uansett hvilken utfordring de går gjennom, de satser på seg selv og tenker i seg selv at de muligens vil være i stand til å finne på det. Jeg reflekterer over at det er det som skiller oss fra mye folk.

David:

Ja. Jeg kjøpte for å bestride etter historien din, Welby, det kan ikke benektes. Du måtte satse på din egen tid og en annen gang og tid og en annen gang. Og det som er kulere enn det faktum at du ikke ga opp da hele partiet ble råtten, er hvor gigantisk bransjen din har vokst til nå. Så kanskje det er en leksjon å lære der at jo mer utfordrende det er å fange i gang, jo større blir det hvis du tilfeldigvis fanger der. Jeg setter virkelig pris på at du deler det. Så jeg vet at du har inspirert mye folk, jeg vet at det er mange av dem som ønsker å sette opp hjernen din om formuleringen du håndterte mange problemer.

Velby:

Jeg setter virkelig pris på det.

David:

Takk for det. Stedet kan disse menneskene fange tak i deg?

Velby:

I hovedsak på Instagram kunne de antagelig godt fange meg på, atmybest 197, A-T-M-Y-B-E-S-T-1-9-7. De vil også fange meg på atmybest 197. Com. De vil også fange meg på Twitter sms-lån norge den samme tittelen som pent.

Brandon:

Hei, hva er det 197? Hva er bakgrunnen for det?

Velby:

200 er ordblokken jeg vokste opp på i Hollis, Queens. Og det er en pent kjent blokk siden hjemmet jeg vokste opp i var hjemmet til DMC, fra Bound-DMC. Så derfor la jeg til 197.

Brandon:

Veldig frigid mann. Smart, takk så storslått, det har vært fantastisk. Jeg ser ikke frem til folk å fange dette intervjuet og høre på det. Jeg reflekterer at det kommer til å veksle mange liv. Så akt deg og bevare å knuse den, mann. Jeg setter pris på deg.

Velby:

Hør, jeg vil takke. Jeg ønsker å reflektere BiggerPockets og hver og en av dere. Dere er livsforandrende. Jeg er et vitnesbyrd om det ubestridelige faktum at dere … Jeg setter virkelig pris på dere. Og dette var virkelig et av mine mål. For syv år siden sa jeg: “Jeg kommer til å være på BiggerPockets etter hvert.” Og se på at målene oppnås faktiske. Så takk gutter så storslåtte, menn.

Brandon:

Jeg har lyst til å høre på det, mann. Takk skal du ha.

David:

Takk for gjennomsiktigheten Welby.

Velby:

Takk folkens.

David:

Akkurat her er David Greene, for Brandon. Ikke rettferdig anskaff estetisk folk, lag estetisk folk [crosstalk 00:49:59]. Logger av. Du legger merke til BiggerPockets-radioen, og forenkler eiendomsmegling for investorer, store og runde. Hvis du er her for å lære om riktig eiendominvestering, uten hele sprøytenarkomanen, er du innenfor den lojale selvdisiplinen. Garanti for å trekke sammen millioner av andre som får nytte av størrepockets.com ditt ikke-offentlige hjem for riktig eiendom investering online.

Bli venn sms-lån norge oss, nå moderne lyttere på iTunes ved å gi oss en vurdering og anmeldelse! Det tar rettferdig 31 sekunder og retninger kan antagelig vel veldig realiseres her. Takk! Vi setter virkelig pris på det!

Leave a Comment