biggerpockets-money-podcast-192:-jeg-tjener-store-penger-–-hvorfor-foler-jeg-meg-sa-odelagt?-okonomi-fredag

BiggerPockets Money Podcast 192: Jeg tjener store penger – hvorfor føler jeg meg så ødelagt? Økonomi fredag

I mange av våre liv produserer vi en nøyaktig lønn, vi prøver å bygge og investere, likevel vi lydløse føler deg redusert av gjeld . Hvordan er det at det er sannsynlig at du kommer til å føle deg godt perchance fortelle om å føle deg ”ødelagt” mens du gjør en fjellaktig lønn ? Det er spørsmålet som Tiara , dagens kunde, spør. Tiara jobber som parkvakt i Texas, men trenger likevel å tegne avbrytelse av et brudd i løpet av de påfølgende årene for å gå på en oppbyggende reiseferie.

Det er et stykke en fjellaktig tanke! Hun har jobbet veldig tantalizing, klarte å sikre seg noe under hennes navn, og ønsker et brudd. Men før hun vil være i stand til å være i stand til å gå ut og utforske feltet, trenger hun diagram avvikling av noen overdreven hobby-bankkortgjeld spiser bort på brukskontoen hennes og hennes økonomiske fornuft.

Tiara sitter i tillegg på utleie eiendom som har likt siden hun ga den. Denne utleieboligen utdatert til å være hennes hovedordning , så hun lydløse har noen følelsesmessige bånd til det, likevel sms-lån norge hennes moderne behov som stiger større enn henne trygt å holde fast på en skadelig kontantstrømmende leie , det blir tid til å selge huset.

Mindy:

Velkommen til BiggerPockets Money Podcast demonstrasjonsnummer 200. Finance Friday-modellen, stedet vi intervjuer Tiara og fokuserer på å markedsføre underpresterende eiendom for å betale tilbake overdreven hobbygjeld og oppreist kapitalallokering slik at hun vil være i stand til å leve lenge og trives.

Tiara:

Du kunngjorde at når jeg begynte på nytt, plasseres ting i synsnivå, fordi dette endret seg til en kake i himmelen år fra nå. Jeg vet ikke en gang hvilket faktum som vil være sannsynlig, pent utmerket? Mitt gapår. Men når huset er det som bevarer meg.

Mindy:

Hei, hei, hei. Jeg heter Mindy Jensen. Og sms-lån norge meg som det minste er min Spock-lignende sms-lån norgevert Scott Trench.

Scott:

Jeg ser at du bare høres på de nerdete sysslene, Mindy.

Mindy:

Scott og jeg er her for å produsere monetær uavhengighet, mye mindre provoserende, mye mindre bare for noen andre. Å introdusere deg for hver kontantkonto, fordi vi faktisk forteller om monetær frihet sannsynligvis gjelder for enhver person uansett når eller stedet du begynner.

Scott:

Det er pent utmerket. Enten du ønsker å pensjonere deg tidlig og streife omkring i marken, galoppere for å produsere oppbyggende tidsinvesteringer i eiendom som riktig eiendom, stammer fra din kommersielle virksomhet eller bare finansiere et gapår for å sikre deg et par opplevelser, vil vi gjøre det mulig for deg å nå dine monetære mål og sikre kontanter ut av forskuddet, slik at det er sannsynlig at du kommer til å sette deg i gang i retning av drømmene dine.

Mindy:

Scott. Jeg er så sint på å sikre Tiara på demonstrasjonen denne dagen. Hun står overfor det hun føler er en monetær krise, det stedet hun faktisk ikke føler at hun har rikelig sms-lån norge penger spart for pensjon. Hun har i tillegg noen overdreven hobby bankkortgjeld og noen stipendlån. Og han eller hun spør om “Jeg produserer så mye kontanter, hvordan kan det være at jeg er sikker på heltid?” Og jeg forteller at ditt forslag til henne denne dagen om å revurdere kapitalfordelingen hennes vanligvis er fjellaktig. Jeg forteller at mange av oss ærlige fortsetter å gjøre det de har gjort minst mulig ganger. Og du tok opp …?

Scott:

Riktig, jeg skal ærlig ringe inn her. Tiara hadde to hensyn. Jeg forteller at det faktisk hadde skadet hennes økonomiske situasjon. Den ene er at hun endret seg til ikke lenger å budsjettere for fjellrike, uregelmessige, mye $ 1, 01 kostnader. Det er et helseprosjekt, det er moderne bil, all den slags ting. Det må være noe du inneholder i budsjettet ditt fra måned til måned. Og vi vil fokusere på det. Det kalles budsjettering for CapEx. Hvis du er en eiendomsinvestor og det er en identisk tanke som brukes til din egen eksistens stedet det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre deg hvert par år, skal du sikre deg en oppbyggende, fjellaktig engangsutgift. Hvis du lever en identisk utdatert menneskelig eksistens i USA, og slik at det er sannsynlig vil du i tillegg sikre deg slik at du blir unnfanget av disse tingene. Og burde du ikke gjøre det, vil det sannsynligvis oppnå et godt spørsmål som om mange måneder, du er 500, en 1, 01 dollar , ikke desto mindre sparer du faktisk ikke lenger så mye som det fordi noe av det må gå til de fjellrike engangsutbetalingene.

Og den andre arenaen hun endret til å ha, er det vi kaller kapitalfordelingshensyn, stedet hun har en mulighet for gjeld, et alternativ til pensjonskontoer og en mulighet for overdreven hobbygjeld, som bankkortgjeld og uunnværlig eiendom i pensjonsbiler og slike ting og en underpresterende utleiebolig. Og ved å markedsføre noen eiendommer, slutte å bidra i ulike områder, betale ned gjeld i samsvar sms-lån norge et bestemt forskudd, vil hun være i stand til å opphøre masse ekstra frihet pent utmerket borte og på en kontinuerlig basis til slutt. Og så forteller jeg at det er mange fjellklasser å lære av Tiara-kontoen denne dagen. Og jeg forteller at du kommer til å lære massevis her.

Ett kvikksølvpåminnelse. Et av Tiaras mål er å finansiere et gapår om et par år. Og så er vårt forslag tilpasset i retning av den funksjonen. Vi kunngjør ikke lenger først og fremst at det er en nøyaktig tanke å bygge opp en god del kontanter eller dumpe noe eiendom og etablere det i et fond for et gapår i ønsket om å investere på lang sikt eller noe annet. Men det endret seg i hennes funksjon. Og det er det vi hjelper henne sms-lån norge å slutte rundt det, mens jeg i tillegg forteller det fordi det burde være advarsler om at som, hei, det er i tillegg nøyaktig å gi et utvalg av investeringer på lang sikt. Så håper du gleder deg over dagens demonstrasjon at det er mye å lære akkurat her. Mange kule ting som jeg faktisk forteller er fjellrike eksempler på finansiering og formuingstips om at det er sannsynlig at du kommer til å se godt ut og se brukt i varsel i hennes situasjon og ordningen sms-lån norge noen justeringer hun vil være i stand til å være i stand til å slutte å laste ekstra frihet heller kvikksølv.

Mindy:

Denne dagen snakker vi sms-lån norge Tiara. Tiara får en litt senere opprinnelse på sin vandring til monetær uavhengighet og har litt gjeld hun trenger å takle. Hun sparer i et gapår og er på jakt etter triks for å øke investeringene. Hun har en leiebolig, men hun er ikke sikker på om det er en fjellfinansiering. Så vi vil dykke ned i disse tallene og se hva vi forteller. Tiara, velkommen til BiggerPockets Money Podcast.

Tiara:

Fremskrittet dere alle gjør denne dagen?

Mindy:

Å, jeg ser etter en nøyaktig ferie og en nøyaktig dere alle. Dette blir denne typen fjellrike episoder. Så la oss dykke pent utmerket i. Først og fremst, hvilken halvdel av feltet du utpeker i, og hva betegner du for å leve?

Tiara:

Jeg er akkurat her i Nord-Dallas, Texas, og jeg er parkvakt.

Mindy:

En parkvakt? Herregud, det ser ut som en god jobb. Er det en god jobb?

Tiara:

Det er fordelaktig. Jeg passer så mye på det.

Mindy:

Jeg er misunnelig. Jeg er sikker på å utpeke jobben din. La oss sikre en jobbbytte for dagen. Greit. Så Dallas, Texas, og en parkvakt, la oss ordne opp stabilitetsarket ditt. La oss spørre om fortjenesten din og stedet der kontanter går.

Scott:

Riktig, ja. Beklager. La oss betegne den fortjenesteobservasjonen og si, hiya, hvor mye betegner du løfter ut av lønnen din? Og jeg forteller deg at du snakket om at du hadde en 2. jobb, hvor mye fortjeneste gir du inn på måned til måned-basis?

Tiara:

Mottatt deg. For hovedjobben hever jeg 4,0 77, fra min sekundærjobb tok jeg sms-lån norge det siste året om ytterligere 1 ekstra, 01. Og jeg prøver å redusere den andre jobben nå som jeg fikk litt gjeld i firkant, så et par litt under 5, 01 en måned.

Scott:

Ok, kjempebra. Og kan det være bra å oversette i tillegg kan du gjenta oss litt om hvordan noen avstand som går? Hvor mye er du i stand til å bygge på måned til måned basis, og hva er dine oppbyggende kostnader?

Tiara:

At min største utgift går til leie handler om 1, 800 i måneden. Det øyeblikket under fem gigantiske i måneden går nydelig et stykke. Jeg ville bygge ca 1, 04, perchance $ 1, 205 a måned.

Scott:

Ok, kjempebra. Kan du trekke oss tilbake gjennom form av perchance, som om du kunngjør at du tar inn ca 5, 01, er det 4,0 77 pluss et par 100) dollar i måneden fra 2. jobb som kan gå godt perchance i tillegg opphøre, stedet er de tre til $ 4, 04 i total utgift?

Tiara:

Mottatt deg. Greit. Så leie for en ca 1, 325 på månedens dagligvarer . Jeg utpeker en $ $ 300 en måneds capitation gass for meg er som 40 dollar i måneden. Etter som jeg til og sms-lån norge forsikrer meg om en forsikring, handler det om $ 120 en måned. Jeg forsikrer til og sms-lån norge litt gjeld jeg betaler uten lyd til rundt $ 51 en måned. Deretter betaler jeg minimum på bankkortene mine, og deretter ble stipendlån utsatt.

Scott:

Greit. Så jeg hører 1, 325 måned til- måned og deretter ca $ 700 eller $ 800 i andre hovedkostnader, som blir 2, 04. Men du sa at du bruker nærmere tre eller fire, 01?

Tiara:

Jeg trener positivt $ 5, 01 en måned. Jeg ba om mye om vanlig.

Scott:

Greit, fjellaktig. Og ordningen lenge sikkert du noen gang har sporet eller bevart et budsjett?

Tiara:

Ooh dette kan også være mitt andre år bruk av LINE app.

Scott:

2d bruk av LINE app. Greit. Slik at du bare føler deg som om du er nydelig fast på all denne typen sporing. Fremstilling du føler at det er noe rom eller noen ting, spørsmålstegn i budsjettet ditt som du bare ønsker å gjøre i dag sms-lån norge at vi kan prate godt om og i tillegg lydløs fil unna? Eller angi at du føler deg som om du er nydelig koselig om hvor mye du bruker på måned til måned og formuleringen av dine kontanter?

Tiara:

Jeg er nydelig koselig sms-lån norge det. Det er bare en selvdisiplinarena. Jeg ble faktisk oppfattet og neste gang et album Monstera betegner et gigantisk, så.

Scott:

Det er kult. Jeg har ikke lenger hørt om en planlagt utgiftsarena der. Så det er et ordspill her som kommer til meg om et øyeblikk, men likevel pent –

Tiara:

Usannsynlig.

Scott:

Ja, der galopperer du.

Mindy:

Mottatt dere to på denne demonstrasjonen i dag.

Scott:

Vi identifiserer et rotskjema her. Alt pent utmerket.

Mindy:

Å nei.

Scott:

Men la oss fokusere på gjelden din her. Kan du trekke oss tilbake gjennom gjeld og eiendom?

Tiara:

Mest positivt. Så jeg forsikrer meg faktisk om et 457 pantelån som er fylt sms-lån norge livet pent utmerket nå. Det er omtrent $ 170 en måned. Jeg sikrer til og sms-lån norge ett og et halvt år til å betale for, og stabiliteten er omtrent 1, 1000 igjen.

Scott:

Enorm. Greit.

Tiara:

Deretter sikrer jeg til og sms-lån norge tre stipendlån. Den fullstendige som ikke lenger er utsatt i øyeblikket handler om $ 50 en måned. Stabiliteten jeg til og sms-lån norge sørger for å være der er $ 2, 405. Og de motsatte to gruppene av lån utgjør omtrent 40, 01.

Scott:

Greit. Slik at det er sannsynlig at du i tillegg er sikker 35, 01 i stipendlån, likevel er en god del av disse i overbærenhet til september.

Tiara:

Mh-mm-hmm (bekreftende).

Scott:

Greit. Eventuell annen gjeld?

Tiara:

Partneren min og jeg deler tre bankkort. Og summen på disse bankkortene er omtrent fire, perchance 51 eller $ 4, 540.

Scott:

Greit. Og er det forfalt, eller er det ærlig din månedlige stabilitet som du bare løfter, og også betaler du den ustanselig?

Tiara:

Vår månedlige stabilitet som vi har, likevel betaler vi den ikke. Vi betaler ærlig minimumene pent utmerket nå.

Scott:

Greit. Alt pent utmerket. Og angi at det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre noen –

Mindy:

Ta vare på Scott, hvilke hobbypriser snakker vi om på disse bankkortene?

Tiara:

Innen 20 s.

Mindy:

Innen 20%?

Tiara:

Ja, fru.

Mindy:

Greit. Jeg er i stand til å se min første kommentar om forslag.

Scott:

La oss takle å gå rett her. Hvilken annen gjeld utpeker vi nå?

Tiara:

Å, jeg forsikrer meg faktisk om et pantelån i en bestemt by, og nå som eiendommen blir leid ut og det pantet har $ 100, 01 igjen, det er klokka fire og et kvarter, jeg føler meg om.

Scott:

Ok, fjellaktig. Slik at du nettopp har en leiebolig. Alt pent utmerket. Og la oss galoppere. Noen andre gjeld?

Tiara:

Nei, det er det. Det er alt.

Scott:

Alt pent, la oss galoppere til eiendommen. Så alle er klar over at vi sikrer oss en leiebolig. Kan du trekke oss tilbake gjennom noen kontantapp for håndinvesteringer, riktig eiendom, slike ting?

Tiara:

Mest positivt. Slik at leiebolig i San Antonio leier hadde dreid seg om 15, 16 og kontantstrømmer etter eiendomsforvaltning og gebyrer og ting om $ 108. Deretter sikrer jeg meg faktisk en pensjonskonto. Det er pensjon fra en parkvakt. Jeg sa om 15, 01 og deretter utsatt min eller 457 utsatt erstatningskonsept er at omtrent 29, 01. Og jeg sikrer meg faktisk et par finansieringskontoer, og det koster $ 3, 01. Den motsatte er klokka 2, 540. Min identiske utdaterte sparekonto er 5, 01 . Etter som jeg faktisk sikrer meg en 401 (godt nok) og rundt 401 (god nok) endret til min 2. jobb. Og det er omtrent 4, 04.

Scott:

Alt pent utmerket. Du sa, jeg endret meg til ærlig å bremse ned her. Så det ville være kontanter klokka 5, 01 og deretter er 405 (god nok) stabilitet hva?

Tiara:

405 (god nok) stabilitet for min andre jobb er 4, 04.

Mindy:

Og hva er den andre jobben?

Tiara:

Jeg jobber i en matbutikk.

Mindy:

Greit. Produserer de har noen form for pensjonskonsept eller annen profittdeling eller noe annet sånt? Det er godt nok. Imidlertid er 405 (god nok) lydløs i virkeligheten fantastisk at det er sannsynlig at du I tillegg vil du sikre deg en.

Scott:

Ja. Riktig, fjellaktig. Dette er hundrevis som jobber sms-lån norge deg. Du har mange ting som skjer her. Og det første spørsmålet mitt før vi sikret oss en av de viktigste viktige opplysningene rundt det, er hvor fornøyd du utpeker deg rundt feltet privat økonomi og all den slags ting? Har du noen gang brukt en god del tid interessert i det, sikre deg en god del av ideene moderne. Produser at det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre deg en oppfatning i tips, eller hva er formen for rammeverket ditt for forestående ting?

Tiara:

På en skala fra en til 10 min selvtillit handler om åtte . Jeg sikrer at jeg merker det grunnleggende. Det er ærlig at selvdisiplin og selvdisiplin porsjon, pent utmerket? Jeg kommer til å sikre interaksjon at Monstera og jeg ikke lenger kommer til å føle meg ubehagelige sms-lån norge det, likevel handler det uten tvil om greenbacks. Jeg hørte på podcaster som disse dag etter dag. Jeg spør etter budsjettet mitt dag etter dag. Jeg bygger og unnfangelse for forskjellige kostnader, og jeg vil være sikker på å opprettholde tips om hva tallene er raskere enn jeg går ut og bære kjære unnfangelse.

Scott:

Jeg forteller at vi vil, pent galopp fremover Mindy.

Mindy:

Til ditt verktøy sa du “Vi produserer et fjellhold. Hvorfor sikrer jeg meg så knust? ” Og jeg forteller at det er en god del av oss som lytter pent utmerket nå som sikrer den kategoriske identiske tanken i sine tips. “Hvorfor føler jeg meg så blakk? Jeg produserer denne typen fjelllønn. Hva er arenaen? ” Så jeg er sikker på at du må bruke musikken din aktivt, eller angi at du skal utpeke det etter månedens slutt?

Tiara:

Nei aktivt. Så på daglig basis vil jeg galoppere, før jeg fortsetter og produsere en engasjementsanmerkelse, for hvorfor ikke lenger har skuffene dine, er det sannsynlig at du vil sette deg godt inn i øvelsen, og så vil jeg spørre på den bøtta og diagram avvikle utbetalingen og deretter galoppere fremover og sveipe kortet mitt og betale for anskaffelsen. Ærlig? Og så spør jeg om det på daglig basis, rapporterer jeg hva jeg trener på daglig basis. Det er ærlig at jeg har brukt mye tid på å spare, det siste året sparte jeg $ 22, 01 og jeg produserer fullstendig 56. Jeg er faktisk stolt av meg selv for det. Og jeg føler en knase i det, og jeg beklager fordi jeg forteller at kontosaldoen for pensjonskontoene mine er fjell. På den annen side er det ikke lenger rikelig sms-lån norge de likvide kontantene jeg sikrer. Og det føles faktisk rart for meg. Så det er derfor, jeg mener, etter at jeg har sikret brudd, produserer vi alle disse kontantene, og jeg gjør sparedelen, men hvorfor er det sparekontoformen min å matche hvor mye penger jeg legger bort?

Scott:

Ja. Jeg forteller for meg, min sans for arenaen er at jeg forteller at det er et par nyanser i budsjettet ditt og å produsere hvis det er 22, 04, Jeg lydløs merke ikke helt hva som skjer. Fordi det du lærte oss tidligere, høres det ut som om du sparer som 1, 04 en måned, som er lydløs nøyaktig, likevel 22, 01 er en god del besparelser. Men jeg forteller at i likhet sms-lån norge en større arena her kan det være veldig bra å være i tillegg, veldig pent være kapitalallokering stedet du investerer i, og ordningen du velger å betale tilbake eller ikke lenger tilbakebetale gjeld, utvikler en arena som er veldig anspent for du som kan prate godt perchance i tillegg veldig pent bli perchance ryddet opp indre et år. Og jeg vil være sikker på kontakten om det på en 2. plass her, likevel fordi det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre eiendom, du bygger tydeligvis rikdom, likevel på samme tid, du har alle disse tippete gjeldene som oppover mot kontantstrømmen din på vanlig måte og som i noen tilfeller samler på urimelig hobby.

Tiara:

Greit. La meg ordentlig ta meg litt der. Beklager. Så siste året det 21 gigantisk kom gjennom et aggregat av å legge bort en gigantisk i måneden og at 457 forskjellige forskjellige kontanter i min HSA. Det kom fra noen bidrag til et nasjonalfond at jeg ikke lenger er høy på ting på omtrent 7%. Og det kom fra små tikke bidrag til forbedringskontoen min og allierte-kontoen min, som $ 37 per uke, den form for ting. Og ærlig vokste over tid. Etter som markedet har vært godt, burde du investere i mars og små ting som det. Det er noen investeringer jeg aktivt investerer i enn andre ting er ute av taklingen min, og alt som kommer samlet for å produsere det 22Greit.

Scott:

Greit. Så mye av det som går inn i skatteutsatte planer, som pensjonskontoer og 500.

Tiara:

Ja.

Scott:

Greit, fjellaktig. Og det ser nesten ut som en 070, 80, 100% av det du sparte, gikk inn i disse områdene. Er det pent utmerket?

Tiara:

Det er nydelig.

Scott:

Greit, fjellaktig. Etter hvilket ett spørsmål mer her enn vi sikrer oss i en av de viktigste avgjørende tingene, hva er din funksjon?

Tiara:

Jeg trodde på virkeligheten spennende om dette i helgen. Jeg er i stand til ikke å fastsette en utvidet tomme-funksjon, men mitt mellomtidsnavn er sikkert i 2025. Jeg forsikrer meg om å avbryte en minipensjon. Jeg sørger for å avbryte diagrammet et par år fra jobb, sikre hodet mitt rett og diagrammet avbryte et brudd. Jeg har malt siden jeg ble slitt i sju år, og jeg er drenert. Min korte [crosstalk 00:17:12]. Ja frue. Mens du sikrer deg på college, sikre dem karakterer. Du kjøpte for å sikre stipend. La oss galoppere og betegne dette. A’s A’s A’s, A’s.

Mindy:

Sann for deg. Men ja , Jeg er i en posisjon til å merke merke gap året. Hva liker gapsårssøket ditt, og hva liker sysselsettingssøket? Kan du tegne avviklingsdag og komme til jobb? Eller vil du bytte karriere?

Tiara:

Hver og en av disse alternative valgene er at det er sannsynlig at du vil oppnå en god fortelling om. Så mitt gapår, pent, det ser ut til å være som og ideelt i hodet mitt fra 2023 til 2025, ville jeg være klar til å tegne et brudd og streife omkring. Jeg vil utforske noen lidenskaper. Jeg er sikker på å lære å renovere en leie i mine bare armer. Jeg sikrer meg å skrive en bok. Jeg er sikker på å streife som langvarig jeg skulle bli kvitt å trekke meg tilbake i et fremsms-lån norge land i Portugal, men det ville uten tvil være en nøyaktig tanke å gå der borte først og opprette din oppfatning her. Deretter kommer jeg til å begynne sms-lån norge det. Jeg er på et nivå i mitt yrke stedet jeg er på mellomnivåledelse. Og så er jeg i stand til å gjøre ferdighetene jeg lærte i løpet av det gapåret, omgjort til et nivå på regissørenivå, eller jeg er i stand til å sikre en sannsynlighet for å svinge helt og utforske et yrke på en mangfoldig arena. Jeg ser etter biblioteker og jeg ser etter jobbsituasjonen, så jeg vil utforske ting der inne.

Scott:

Alt pent utmerket. Jeg passer på det. Og jeg forteller det, som gir oss noe veldig åpenbart for unnfangelse her. Kan jeg spørre hvor slitt det er sannsynlig at du i tillegg vil være veldig fin?

Tiara:

Jeg er 34.

Scott:

35. Greit. Så la oss stamme fra kapitalallokering her.

Mindy:

I virkeligheten, før du kommer fra kapitalallokering, kommer jeg til å hoppe inn akkurat her og si at du ikke lenger får en uhastet opprinnelse. 35 er helt en uhastet opprinnelse når den blir satt sammen sms-lån norge alle disse 21 åringer som er pensjonerte tidlig fordi de hadde vært –

Scott:

Åh, 100% bli enige.

Mindy:

Verktøyutviklere og laget $ 157, 01 a år mens de bodde i morens kjeller i Iowa. Og hvis det er deg, velger jeg ikke lenger moro på deg. Jeg kunngjør ærlig at Tiara ikke lenger starter uhyret. Hun begynner pent sms-lån norge den indre amerikanske standardrammen og går utvilsomt nydelig tidlig innenfor den amerikanske standardrammen. Også vi møttes, vi gløste over det faktum at du nettopp sparte $ 22, 01. Hurra. Ekte jobb. Du gjorde perfekt. Det er fordelaktig $ 22, 01 i 400 dager. Så god nok, beklager.

Scott:

Du gjør nøyaktig.

Mindy:

La oss nå komme sammen sms-lån norge kapitalfordelingen din.

Scott:

Du gjør fjellholdige sms-lån norge alle disse tingene. Og det ser ut til å være som om jeg vil anslå at det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre deg en ærlig åpenbar sikker avgift her sms-lån norge all den slags ting, sms-lån norge en god del nøyaktige ting som skjer og en oppbyggende spareavgift som du skisserte sms-lån norge det. Jeg vil sikre meg for å underbygge noe av det. Men akkurat her er arenaen at det er sannsynlig at du i tillegg vil være sikker 37, 01 i stipendgjeld. Du har $ 4, 540 i forskjellige bankkort, gjeld. Slik at du nettopp har fått et pantelån mot 500 sms-lån norge den slags ting. Og hva dette forteller meg, og du sparer også mye penger. Så det som forteller meg, er at hvert organ blant dette går i retning av pensjonskontoer og alle disse tingene. Og du flytter ikke lenger din daglige tilværelse, og det er det som vil gi deg et enormt alternativ for stress. Og siden du sikrer deg å låne mot 500 unnfangelsen og all den slags ting.

Så jeg forteller nå at vi er sikre på å lage et fundament. Og av forskuddet, at pensjonskontoer ikke lenger vil gjøre det mulig for deg å gå sammen sms-lån norge hovedfunksjonen din her om tre år, ta en sabbatsperiode i et år. Ærlig? Så jeg vil galoppere fremover.

Tiara:

500. Så jeg er i stand til å bruke halvparten av det til å betegne det fordi jeg tar uttak, og jeg betaler ingen straff, ærlige vanlige skatter. Hvis jeg ikke lenger jobber i løpet av året, kan oppgavene mine bli bedre og i tillegg veldig pent være så mye som null. Det er hvordan-

Scott:

Ja, likevel vil jeg ikke fortelle om 500 som en veldig ideell finansieringsbil å konstruere for denne sabbatsperioden. Det kan faktisk faktisk perchance vel perchance i tillegg veldig pent være nøyaktig, likevel vet jeg ærlig ikke om det er funksjonen. Jeg ville situasjonen like mye her. Men ja, jeg forteller at det kan bli bedre perchance i tillegg veldig pent være nyanser der, jeg forteller at jeg kunne perchance well perchance i tillegg veldig pent være skadelig for det. Men i bunn og grunn er jeg at det er sannsynlig at du i tillegg vil høres lydløst, er du klar over begrepet monetær rullebane? Det er noe jeg blir kvitt å bekrefte sms-lån norge [inaudible 00:21:04].

Tiara:

Mm-hmm (bekreftende). [inaudible 00:21:05].

Scott:

Ja. Varighet av tid. Du vil være i stand til å være klar til å overleve uten lønnsslipp, pent utmerket nå har du det som ser ut til å bli kvitt å være en måned sms-lån norge monetær rullebane sms-lån norge kontanter i banken pent utmerket der. Og det er en funksjon av både volumet av kontanter som det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre deg for hånden og utgiftene som det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre, noe som i stor grad blir presset ut av denne gjelden her. Og holde ut i tips hvis vi er tilbake i en tre-års tid beskrive, betalinger på det 35, 01 i stipendgjeld blir en motregning til dette som vi nå sikrer å fortelle fremover også. Ærlig? S

Så hva betyr alt dette? Jeg forteller hva dette innebærer er at nå er vi sikre på å begynne, tenker jeg, og jeg vil ærlig etablere dette som en hypotese. Hvis vi er ferdig sms-lån norge å bidra så mye til 405 (godt nok) og til og sms-lån norge til og sms-lån norge perchance kraftig redusert 500 bidrag og opprinnelse angripe disse gjeldene mye ekstra aggressivt starter sms-lån norge bankkortgjeld til begynn å slå disse ut. Du sier at du sparer 22, 01 et år. Det er en god del utsatt skatt. La oss nevne det 15, 17, 04 et år. Hvis du ikke lenger gjør det i dine skatteutsatte kontoer, er det sannsynlig at du vil slå godt ut bankkortet og 500 pant på kort tid og deretter avgjøre om du ønsker å investere. Eller burde du bli kvitt å bestemme et forskudd til kontantbeløp, som å produsere eiendom utenfor stipendlånene dine. Jeg avslutter ærlig der som en ekstraordinær overdreven nivåoppgave. Hva er din reaksjon på det?

Tiara:

Jeg er helt enig. Jeg startet det prosjektet i år, for etter at jeg skrev ned alt og observerte det 22 gigantisk nummer, jeg forandret seg til som, mann, jeg kunne oppnå godt perchance i virkeligheten bruke det som kontanter et sted. Og så jeg begynte sms-lån norge at jeg sa at det opphørte i februar, stedet jeg endret til å ta kontanter, jeg endret til å legge inn 500, 450 en lønnsslipp og ærlig å slippe hele ordningen ned til sikre ærlig kampen. Etter som nå, slik fikk jeg $ 5, 04 på sparekontoen min. Og så en samling av det samlet og deretter våre identiske utdaterte anklager og deretter ærlig å sette $ 13 per uke der inne, ærlige minutter. Og så som det er grunnen til at det konstruerte det fremskrittet og som føles i virkeligheten nøyaktig. Og nå er jeg redd for å trene det.

Scott:

Ja. Riktig, hvor fornøyd du har 5, 05 i banken? Hvor nøyaktig føles det?

Tiara:

Å, det føles fordelaktig.

Scott:

La meg gjenta deg noe. Du kommer ikke lenger til å elske akkurat her. Jeg vil råde deg til å slå den komplette ordningen ned til 1, 01 og etablere alle 4, 04 i retning av bankkortgjeld.

Mindy:

Jeg stoler på den halve Tiara.

Scott:

Her er hvorfor jeg ikke forteller at det er sannsynlig at du i tillegg må føle deg fornøyd pent utmerket nå. Jeg forteller at du har en overdreven hobbygjeld til bankkort. Jeg ber om å ta et 457 pantelån. Studentlånet gjeld blir et bestemt dyr. Du trenger en forestilling om tilbakebetaling på lang sikt. Antagelig er det i tilfelle du støter på det så mye som fem, 01 etter det, og så kan du definitivt stamme fra å betale disse ned. Men nivået sms-lån norge å ha en nødreserve er å tilby beskyttelse mot en nødsituasjon og bankkortgjeld er en krise etter min mening rundt det. Og så som det er stedet jeg forteller at det å ha null er ganske enkelt for lite, det kommer til å være veldig anspent, men likevel å ha 1, 04, sier jeg at du burde vende tilbake til å være ulykkelig i et par måneder til, det er sannsynlig at du kommer til å sette deg godt i gang og produsere masse ekstra fremgang mot det meste av disse tingene og sitte nydelig ved årets opphør, og føl deg i virkeligheten nøyaktig om å få all denne gjelden slått ut i et bestemt finansieringsforskudd sms-lån norge de fleste av disse tingene, Mindy, hva betegner du mistenker?

Mindy:

Jeg utpeker er ikke lenger enig og vil gi et klart forslag. Så pent utmerket nå at det er sannsynlig at du i tillegg vil bidra veldig godt til å sikre kampen, noe jeg sier er fordelaktig. Det er faktisk gratis kontanter. Det er hva det er 108% avkastning på finansieringen din, bare for å legge den der inne. Så jeg ser etter at du bare gjør det. Jeg vil si at du sa at du bare er klar til å betale, bygge $ 1, 04 en måned utendørs sms-lån norge lignende, det er ærlig forskjellen mellom hvor mye du produserer og ordningen mye du brukte. At 1, 01 er det som skal til finansieringskontoene eller er det ærlige tilleggs ting?

Tiara:

Det er det som endret seg til å gå inn på sparekontoen min. Slik at $ 5, 04 det har vært $ 1 , 000 siden februar og i tillegg stammen av dager selv om.

Mindy:

Greit. Så jeg vil si et par ting, og jeg sikrer til og sms-lån norge fortjenesten ved å lære deg verktøyet ditt og av oss som ikke lytter trygt lenger. Du hadde en 2. jobb, og du sa også at du bare skyter ned timene etter å ha betalt et par bankkort. Jeg vil stamme fra perchance som ikke lenger gjør det, og tar på meg ekstra timer kontinuerlig, men lar alle mennesker vite: “Hva skjer, angi at du trenger meg til å dyne skiftet ditt? Jeg er i stand til å dynke skiftet ditt, ”og velge opp tid og kaste det på gjelden, du har et bankkort sms-lån norge en $ 540 stødighet ved 22%, diagram avvikling hver bukk at det er sannsynligvis vil du i tillegg sikre kaste det på det, slå det kortet ut og deretter beskjære det. sms-lån norge unntak av at det er ditt eldste kort, uansett hvilket bankkort du nettopp har åpnet lengst, ta tak i oppstarten, men bruk det ikke lenger. Jeg liker ikke disse 23, 25% hobbyrater. Jeg er sikker på å hekte på bankene for å belaste at det er masse.

Scott:

Mindy, jeg er litt forvirret selv om. Stedet som du er uenig sms-lån norge meg?

Mindy:

Jeg blir ikke lenger utført men. Scott. Jeg er uenig i å ta 5, 01 ute av sparekontoen din og kaster den opp at jeg heller vil sikre det i banken, for det er i tilfelle du sikrer deg disse i virkeligheten løkkende kostnader som du bare har fått til dynen, og du er også som, åh, stedet skal jeg sikre meg disse pengene? Åh, en 22)% hobbyavgift bankkort. Så vi kommer til å slå den ut i april eller kanskje også, vi er i stand til å slå ut den påfølgende har omtrent en $ 1000 stabilitet ved 25%. Slik at det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre restaurantbudsjetter. Jeg ønsker at du skal beskjære hele restaurantbudsjettet og kaste det på disse kortene, og deretter sikre deg disse to sms-lån norge under $ 1, 01 betalinger eller saldoer, sikre disse, slå dem ut, og angrip deretter den som har et par $ 2, 700 stødighet. Og så snart mer, angrip det til det hele er borte mens du sparer $ 5, 04 i banken, fordi vi vil være sikre på at vi utpeker sikre en buffer. Så sms-lån norge den halve delen er jeg uenig sms-lån norge Scott, men likevel resten av det, beundrer jeg.

Scott:

Jeg er sikker på å fortsette å være uenig her, fordi spørsmålet du ærlig sa, “Hva skjer, burde det være sannsynlig at du i tillegg vil sikre en nødsituasjon, må du sikre den. Du kjøpte for å betale for det sms-lån norge en 21% bankkort.” Hun betaler allerede 22) i bankkortet vårt sms-lån norge sms-lån norge det som skjer her. Så det er en garanti. Hvorfor ikke lenger diagram oppheve garantien og betale det? Hva de 5, 01 hun har innen bank. Etter som nå har hun 1, 01 hvilken er lydløs en buffer mellom henne og feltet. Og hvis hun sikrer seg for å finansiere noe, har hun tydelig kredittgrense for å plassere dette beløpet på bankkortet, hvis dekkene angir utgang og blåser inn slike ting. Men jeg forteller at vi overbelaster hobbyavgift i virkeligheten usunt der 0% for 22) sms-lån norge kontanter hun har på hånden.

Og jeg er ikke lenger glad for Tiara for at det er sannsynlig at du i tillegg vil være sikker på å overhaling. Jeg forteller at det er sannsynlig at du i tillegg vil ha lydløs lydløs lyst på som, hei, det er lydløs tung treningsmodus, men du er ikke lenger, jeg sier ikke at du er litt avstand fra å være ute av tung trening modus og gå inn i ekstra av som en utvidet periode bærekraftig fremskritt sms-lån norge det. Jeg vil ikke beskjære timene dine heller, men ikke desto mindre er du fullstendig to eller tre, fire måneder et stykke unna fra den andre jobben fra å være i en situasjon der all denne gjelden er betalt der. Så hva er din handling der Mindy?

Tiara:

[inaudible 00:28:28] tilgjengelig. Jeg gjorde til og sms-lån norge nøyaktig det Mindy endret til å snakke om sms-lån norge den gjeldssnøballen og kaste ting på disse bankkortgjeldene, men partneren min trenger implantater, tannimplantater, og det endret seg til omtrent syv gigantiske. Så jeg måtte pivotere og i virkelighetsdiagrammet avvikle alle pengene. Jeg byttet til å betale i retning av disse bankkortgjeldene fordi disse bankkortene hadde vært tre gigantiske en del tidligere enn på dette siste året. Og så måtte jeg svinge alt det kontanter og stammer fra å spare for den [inaudible 00:28:51] kirurgiske operasjonen. Fordi han trenger [inaudible 00:28:52] fortelle er saftig.

Scott:

Ja. Riktig, det er en fjellaktig bruk av det, som gir perfekt mening. Det er det jeg sier til en fjellaktig, sikker at du noen gang allerede har betalt det? Eller er det?

Tiara:

Nei, jeg har ikke betalt det minste. Jeg har tatt alle pengene. Vi hadde betalt 157 per uke på hver kropp blant disse kuttene til vi fjernet dem. Etter som dette dukket opp at stedet han ønsket kirurgisk operasjon i en kirurgisk operasjon er omtrent $ 7, 01. Og så etter at vi sikret oss $ 7, 04 på den kontoen som har fem gigantiske, så tar vi alt dette for å betale for en kirurgisk operasjon, så vil jeg være null.

Scott:

Greit. Så det er passende da, jeg forteller at negerer hele argumentet som Mindy og jeg hadde hatt rundt det. [crosstalk 00:29:37].

Mindy:

Ja. Greit. Så sikre deg at du noen gang har sjekket sms-lån norge tannlegen? Tilbyr han noen form for finansieringsplaner? Noen tannleger vil tilby som en 0% finansiering ærlig, så du kommer til å sikre arbeidet som er utført. Og hvis dette ærlige ikke gjør det, vil en tannlege til.

Tiara:

Jeg vil positivt. Herregud. Jeg fortalte ikke engang å fortelle om det.

Mindy:

Ja. Og jeg mener, selv om det er som et ekstraordinært, i virkeligheten lav hobbyavgift, perchance, 5% ned eller utpekt, tilbyr de et avlingsgebyr for å betale kontant og se om det er noe annet, det er sannsynlig at du vil perchance godt perchance utpeke for å finjustere det det minste fordi jeg til og sms-lån norge sikret meg at tannleger uavbrutt sikrer et finansieringsprogram som de kan tilby. La oss se. Greit. Så la oss spørre … Forstår du hva Scott? Jeg vil bli kvitt å søke på leieboligen like pent.

Scott:

Ja. Det endret seg til stedet jeg håpet å kunne gå videre like pent. Ja. Kan du også gå tilbake i hele aksjekapitalen din, hvordan du sikrer deg den estimeringen av $ 100 en måned i kontantstrøm, og hvordan den eiendommen prøver?

Tiara:

Positivt. Så jeg betalte $ 205 en måned for eiendomsforvaltning. Leien deres er 16, 16, og pantelånet nå, nå som PMI har falt, er ett eller 1,0 12, pent utmerket? Og det er HOA-anklager for 200 et år og huset handler om 12 år slitt. Så alt begynner å avbryte.

Scott:

Enorm. Greit. Så ja, 15, 16 i leie. Vi har fått 200 eller vi har en 10% i eiendomsforvaltning. Hvor mye i eiendom snakket om?

Tiara:

$ 205.

Scott:

200 en måned i eiendom ledelse. Vi har en 1,0 12 pantelån, som er 1 , 210 nå og gebyrer. Og du har 200 og i HOA, som er 1, 415 i kostnader, pent utmerket?

Tiara:

Nei, 205 i året . Så 21 dollar i måneden, beklager.

Scott:

Å, unnskyld.

Mindy:

Å, god nok.

Scott:

Det gir mye ekstra mening. Hvor mye angir du budsjett for vedlikehold og verktøy og denne typen ting?

Tiara:

Null. Så noe annet som er igjen etter pantet og etter at eiendomsforvaltningen ærlig sitter i hans eie-konto, og som ærlig bygger seg opp, og da betaler jeg tilbake HOA-kostnadene. Og pent utmerket nå på den kontoen er perchance $ 450. Dette er mitt tredje år sms-lån norge å leie ut leien. Og hvis noe annet dukker opp, kommer det først ut av kontoen. Deretter spør jeg om sparepengene mine og ser hva jeg til og sms-lån norge sikrer for å dyne den.

Scott:

Hvordan ville du komme til å eie denne eiendommen?

Tiara:

Det er min første leie. Så jeg flyttet hit fra Georgia ca 13 for mange år siden, og jeg flyttet til Dallas for en sannsynlighet for å være ute her i skogen. Og nå sikrer jeg det ærlig. Jeg sikret meg ikke å la det galoppere fordi et element i min unnfangelse etter det gapåret er å komme til det.

Scott:

Utdannet. Hva er pantelånet på denne eiendommen, og ordningen angir mye at du anslår at det er gebyr?

Tiara:

Leien kan gå godt i tillegg i tillegg veldig pent være gebyr på $ 220, 04. Hvis jeg betegner et par oppdateringer som gulv og maling og sånt, og pantelånet, sikrer jeg til og sms-lån norge venstre som $ 100, 01.

Mindy:

Slik at det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre $ 121, 04 i egenkapital som sitter i denne eiendommen. Hvis disse tallene er nydelige, er det jeg ser pent utmerket nå innenfor det rette eiendomsmarkedet at det ikke er mange hus til salgs. Så hus du er oppført på 240 og også du sikrer deg inn i en budkrig, og jeg er ikke lenger klar over det eksplisitte markedet det er i. Så diagrammet avbryter dette sms-lån norge et saltkorn, likevel ser jeg dette over en hel del områder i USA. Nå kan perchance vel være en ekstraordinær fjelltid for å være selger og ikke lenger en fjellaktig tid for å være en kjøper fordi det er ærlig ingenting på markedet. Jeg stiller spørsmålstegn ved om det ville være større pengesannsynlighet å selge den og diagramavvikling som $ 120, 000 i egenkapital, tilbakebetaling av bankkortene, sikring av tannkirurgisk operasjon, tilbakebetaling av studielån, etablering av fritid i finansiering etter skatt og ærlige avlinger og utføres.

Hvis planene dine er å streife omkring, trenger du ikke leie, og du vil også leie den ut, som er fjellaktig. På den annen side flyter det ikke lenger, burde du tjent $ 700 på denne eiendommen, jeg vil du ha forskjellige forslag, men du gjør ikke lenger mye av noe annet. Det er 10 år brukt på 12 årmerke, små ting stammer fra å avbryte og deretter større ting stammer fra å avbryte. Deretter uten å observere er det en oppbyggende haug sms-lån norge utsatt vedlikehold, og ingen trenger å sikre interaksjonen fra deg til enhver utpekt. Du sa at det er tredje året du leier det, betyr det at du nettopp bodde i det fram til for tre år siden?

Tiara:

Ja.

Mindy:

Greit. Så vi slår på stykket 130 tidslinje, så det er sannsynlig at du vil oversette godt perchance selge den, og sms-lån norge noe hell at det er sannsynlig at du i tillegg tar avskrivninger som en leie. Og så, for i tilfelle du selger den, gjorde myndighetene det til å løfte deg, og vil produsere deg til å gjenerobre avskrivninger i tilfelle du selger den. Men du bodde i det i to av de siste fem årene, som fremmer at det kap angred i hovedskjemaet ditt. Du vil være i stand til å være klar til å selge den og ikke betale noen gevinstskatt. Så det er noe du bare skal sikre deg for å snakke sms-lån norge en agent om og se at det burde være sannsynlig at du vil oppnå det. Når opphører din moderne leieavtale?

Tiara:

Desember i år. Min leie av stedet jeg leier nå, eller leietakerne leier?

Mindy:

Leietakerne leier.

Tiara:

Desember i år.

Mindy:

Greit. Slik at det er sannsynlig at du vil sette deg godt inn perchance selge ledig eiendom, burde det være sannsynlig at du i tillegg vil sikre historiedokumentasjon for etter at de har betalt husleie, så de er en fjellaktig leietaker og her er de fulle tingene som akkurat her er deres leiekontrakt og bla, bla, bla. Det er mye mer ukomplisert å selge en leietaker sms-lån norge en nøyaktig leietaker, i motsetning til noen som ikke betaler husleie og påfører deg et enormt valg av hodepine. Og du er som “Jeg er ærlig sikker på å sikre meg her og ikke sikker på å takle dette lenger.” Så jeg vil opprette dokumentasjonstilnærmingen om hvor fjellaktig en leietaker det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre. Hvis det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre deg en fjellaktig leietaker, vil jeg konsultere en eiendomsmegler om hva det koster? Hvor lenge de angir dette, kan diagrammet avvikle å selge, osv. Og jeg vil konsultere sammen sms-lån norge skatteforberedende eller en CPA og spørre dem om gjenfangelsen. Kan de dobbeltsjekke at du nettopp har gjort de fulle tingene pent, slik at det er sannsynlig at du kommer til å sette deg godt inn og produsere mest mulig mengde kontanter og diagrammet avbryter mest fortjeneste av stykket 121) eksklusjon for hovedordning, kapital gevinster, Texas. Scott. Jeg observerte at du hadde noe å fortelle [inaudible 00:35:56].

Scott:

Ja. Jeg er ærlig sikker på å ringe inn og si, jeg stoler helt på alle ting Mindy sa. Jeg forteller at det er attraktivt å fortelle gjennom den komplette tingen, Mindy, om, hiya, burde du har bodd der i to av fortiden. Så forskjellen mellom det hun kunngjør, hvis det er en leiebolig og du også selger den for 220, du kommer til å betale skatt på som jeg ikke vet, 52) gigantiske gevinster nei ikke lenger så mye som. Ærlig? Jeg vet ikke. Jeg tåler ikke i tips. Det er en viss avstand avhengig av hva du sørget for, likevel hvis det er ditt hovedopplegg, fordi du søker om denne loven. For for skattefritaket akkurat her, så er det 108, 01 i kalde, pirrende kontanter som kommer til å strømme inn på kontoen din. I det øyeblikket du selger denne eiendommen, er jeg sikker på å understreke at det ikke lenger er en kontantstrømmende eiendom.

Du tar inn 1, 450 en måned i leie, så det er sannsynlig at du i tillegg veldig pent å bruke 1,0 12 i pantet ditt. Så det etterlater oss sms-lån norge 300 eller jeg beklager, $ 405 igjen mellom det. Du har $ 200 i eiendomsforvaltning, som gir deg $ 210. Så skal du ekspertise ledig stilling 5% ledighet på sms-lån norgeianbasis som det kommer til å være 70 dollar. Nå er du den komplette ordningen ned til 130. Du kommer til å sikre reparasjoner hver sjelden gang, jeg vil budsjettere 250 til 300, ikke lenger som mye som for disse reparasjonene. Disse vil komme opp en måned, og disse vil komme i fjellrike sjeldne biter i tilfelle å fange for å erstatte taket eller transformere stedet og slike ting. Så jeg forteller at du slipper penger på vanlig måned til måned-basis. Det er ærlig at du de fleste månedene ikke sikrer deg den enorme vedlikeholdskostnaden eller en ledig kostnad.

Og det er derfor det er maskering. Det høres ut som det kommer litt kontanter hver måned. Men jeg sier at hvis du skal tømme prognosen sms-lån norge disse tallene, vil du se at du slipper penger akkurat her. Og det er det viktigste for herredømme, etter min mening, for en god del av disse tingene, burde det være sannsynlig at du vil opphøre godt avbruddsdiagram 108 gigantisk, du utsletter hver eneste en av disse gjeldene , du skyller nødreserven din sms-lån norge seks måneders reserve, og du kommer også fra å dumpe komforten til en langsiktig finansieringsmetode og til og sms-lån norge en ekstra utleiebolig. Det gir ekstra mening som en leie. Jeg forteller at det løser hundrevis av dine tanker der. Etter det er det sannsynlig at du vil sikre deg: “Ok, hva er min bærekraftige vanlige månedlige forskudd pent utmerket der?”

Jeg mener, det er året ditt, pent utmerket der. Og det indre av det du burde ønsket å tegne avvikling i morgen, i tillegg vil du være helt gjeldfri og sikker 6,0 77 gigantisk i banken. Det ser ut som sms-lån norge det i ønske om å slippe penger til vanlig hver måned sms-lån norge dette, jeg er sikker på å helt understreke alle ting Mindy sa sms-lån norge hvor mye jeg er enig.

Tiara:

Takk, Scott.

Mindy:

Og det er sannsynlig at du vil sette deg godt inn i tillegg sikre stipendlån som er utsatt pent utmerket nå. Du vil ønske å sette deg opp perchance til og sms-lån norge utpeke litt litt å leke, du tilbakebetaler alt som ikke er utsatt, og så ærlig takle det i et øyeblikk, vær klar på at hver kropp blant tingene er går igjennom, og du sikrer heller ikke noen oppbyggende kostnader. Etter det, etter at de kommer ut av overbærenhet, slår du dem ut. Men ja, jeg ser etter den tanken. Positivt noe å fortelle om, konsulter sammen sms-lån norge partneren din, tommer tallene, rådfør deg sms-lån norge en agent som er ekstra oppmerksom på markedet og ærlig, se hvilken form for, perchance du mistenker at det er gebyr 220, likevel uten tvil faktisk gebyr 250 eller 192, ikke desto mindre enten forskudd, har du lydløst fått en god del penger i eiendommen som kan perchance godt perchance i tillegg veldig pent være etablere til større bruk.

Og så snart mer, hvis det endret seg til kontantstrømmer mye ekstra, ville jeg sikre meg et klart forslag, men ikke desto mindre er ikke alle eiendommer egnet som leie. Jeg solgte ærlig tøysete hovedskjema så pent, fordi det ikke gir noen mening som en leie. Og den hadde likt masse.

Scott:

Ja. Både det, ellers er det sannsynlig at du i tillegg vil være sikker på å tenke gjennom hvordan du produserer disse tallspørsmålene større, for eksempel er du i stand til å refinansiere, er du i stand til å pakke en bestemt eiendomsveileder som er mer kostnadseffektiv? Kan du heve husleiene? Slike ting. Jeg mener, det vil sannsynligvis overvelde godt perchance i tillegg veldig pent at det er et forskudd å produsere dette til en større kontantstrømmende eiendom, ikke desto mindre fordi den står nå, burde du mistenke at disse tallene er nydelige billige, det er en taper som en leie eiendom, likevel er det uten tvil en oppbyggende vinner i din generelle økonomiske situasjon. Hvis det er sannsynlig at du vil sette deg godt inn i retning av det vi ærlig formulerte der, hva betegner du mistenker?

Tiara:

Den aller første tingen som involverer tipsene mine er ah, og det er bare en mangelfull tankegang som jeg til og sms-lån norge sikrer. Jeg forteller at hvis jeg selger leien, går jeg ikke lenger for å sikre meg en til i min eksistens. Jeg vet ikke hvorfor jeg forteller det, men det er likevel ærlig. Ærlig? Alt i San Antonio har skutt i været. Og så, ja, jeg vil selge det, og jeg slår ut disse øyeblikkelige målene, uansett hva jeg betegner 13 år fra nå? Jeg vet ikke.

Scott:

Riktig, det er stedet jeg forteller at du trenger en filosofi eller en ordning for å investere i identisk utdatert, pent utmerket? Så la oss faux denne eiendommen ikke eksisterte. Filosofien for meg vil være, hiya, hver måned du sparer 1, 01, 1, 500 dollar og også du dumper det i retning av den ideell utmerkede, enkleste neste finansieringen, hvilken pent utmerket er nå bankkortet ditt, pent utmerket? Fordi det er en 21%, 25% garantert avkastning av hobbyavgift, pent utmerket? Og så snart du har slått ut all denne gjelden, går det til hva som er min langsiktige investeringsfilosofi? For meg, for Scott Trench, investerer jeg på vanlig basis i indeksfond. Jeg dumper et par tusen greenbacks i måneden i indeksfond. Det kan faktisk faktisk perchance vel perchance i tillegg veldig pent være et par 100 eller hva det enn er. Etter som jeg i tillegg ordner fra hverandre kontanter til vanlig eiendom rett eiendom eiendommer bit for bit år etter år etter hverandre, i løpet av en virkelig lang tidsramme.

Så jeg forteller at det er sannsynlig at du i tillegg vil være sikker på å sikre deg en filosofi om: “Hva skjer, hvor utpekt jeg sikrer for å produsere rikdom? Og hva er grunnen til meg her? ” Det virker som om hvorfor er helt på begynnelsen, omtrent som: “Hvor utpekt jeg er sikker på å avbryte diagrammet uten å være et stressår sabbatsår stedet jeg skriver boken min og utpeke noen touring og all den form for ting?” Men du vil i tillegg ikke ha tips om å være klar til å sikre deg belastningen som er igjen i pensjonskontoen din. Disse er ikke lenger så mye som, selv om du ikke lenger skulle trekke annen formue gjennom det året, er du ute. Ærlig? Enten det er sannsynlighet for å utvikle seg i markedet. Og så jeg forteller at det er forslagene du trenger en finansieringsfilosofi og generell, og at du ikke lenger er i situasjon for å oppføre deg på den finansieringsfilosofien takket være de tippete tingene, jeg utdaterte det tidligere indre av din økonomiske situasjon sammen sms-lån norge sms-lån norge bankkortet ditt og ditt 457 pantelån og motsatte ting.

Og så burde det være sannsynlig at du vil rydde godt oppover at hvert legeme er oppe, sikre din seks måneders nødreserve i virkeligheten i situasjonen og føle deg nøyaktig, og det er sannsynlig at du vil sette deg godt i gang, og i tillegg spørre om det som ditt sabbatsfond. . Hva er observasjonen du er utdatert? Det endret seg til ikke lenger sabbatsår.

Tiara:

Et vanskelig år.

Scott:

Hullår. Ja. Det er ditt gapår-fond eller 12 måneder etablerer å sette det der og da alt annet på det høyeste av det for de påfølgende par årene går i retning av din finansieringsfilosofi. Men jeg forteller at kan perchance vel perchance må skje samtidig sms-lån norge salg av utleie eiendommen eller burde du foretrukket det forslaget for at du skal føle deg nøyaktig om det. For pent utmerket nå er du som: “Å, jeg garanterer ærlig den eiendommen. Jeg ga det når det endret seg til så lavt. Se på hvor overdreven det er nå. Det vil uten videre være en slik eiendom til, ”likevel er det minst mulig ekstra eiendom, enten de er utleieboliger, om de er aksjer, enten de er små selskaper, du utpeker, enten det er en bok du skriver som blir til en ressurs for deg, det er minst en gang en eiendel som det er sannsynlig at du vil oppnå eller produsere eller utpeke. sms-lån norge det forteller jeg ærlig talt ikke pent utmerket nå, dette innholdet hjelper til sms-lån norge å sirkulere deg i retning av målene dine.

Tiara:

Jeg hører hva du kunngjør og innerst inne, jeg er veldig enig, likevel mann, jeg er den viktigste huseieren i familien min, det går så mye frem.

Mindy:

Velg et bilde av huset og ramme det inn på veggen din. Så snart du selger den, er det sannsynlig at du vil sette deg godt i posen som er dumme arbeidsområder, uansett hvilken plante du trenger for $ 1, 01. Ingen ekstra vegetasjon. Hva sms-lån norge dette? Ingen ekstra vegetasjon før du selger huset.

Tiara:

Alle ruller sms-lån norge det denne dagen.

Scott:

Ja, utpeke ikke lenger liste den i dag fordi det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre deg en bit analyse for å utpeke raskere enn du utpeker det. Beklager, det er ikke lenger en forhastet dedikasjon. Jeg er ærlig sikker på å sikre meg en undersøkelse for begrunnelsen om at CPA kan overvåke godt og i tillegg sikre noen ting om, som om det vil være en $ 34, 01 skatterett her, avhengig av om det er sannsynlig at du i tillegg vil være veldig god eller ikke lenger kvalifiserer for den regelen stedet du bodde i den i to i løpet av de siste fem årene eller hva det enn er. Så det er sikkert en å fortelle som: “Ok, noe av det $ 5, 04), jeg kommer til å plassere i retning av å ansette en CPA for å formulere meg om dette, ”som kan oppnå godt perchance i tillegg veldig pent være i virkeligheten nøyaktig, kontanter pent brukt i sammenheng sms-lån norge dette engasjementet, selv om dette også kan være smertefullt, er det et par hundrelapper.

Mindy:

Ja. Og vi tar opp dette på april 12 th, vi har skattedagen utvikler seg, er det ikke en CPA på jorden, sms-lån norge mindre det er din bror. Det kommer til å anerkjenne navnet ditt i løpet av de påfølgende tre dagene. Så ja, positivt –

Scott:

Jeg trodde de forlenget sluttdatoen.

Mindy:

De kan være godt sikret, og forlenget sluttdatoen, men det er ikke desto mindre lydløse CPAer som gjør det pent utmerket nå. Så jeg er ikke lenger sikker på hva sluttdatoen er. I virkeligheten. Carl gjør skatten denne dagen selv om. Så det er noe som skjer. Skyldes selskapsskatt på det samme tidspunktet, eller en perchance som endret seg til mye, vet jeg ikke.

Scott:

Selskapsskatt forfaller når aksjonærene dine ønsker det. Nå snakket du om at det er som din første gang, den første personen som var huseier og all den form for nøyaktige ting. Som Mindy sa, avbryter diagrammet et bilde av huset. Jeg forteller at du sammenligner det sms-lån norge de fullstendige bildene du skal tegne avvikling på din gap-shuttle og spør deg selv hvilken serie, hvilken serie du trenger ekstra og spør deg selv som, hei, dette er en psykologisk matematikk, det er det gapet . Er du i virkeligheten tre år unna etter at du har utpekt dette? Fra setet mitt ville jeg være på tur, jeg ville være som, å, monetær, frihet er en nøkkelfunksjon. Og et gap her kommer ikke lenger til å avta i retning av det. Men det er sikkert en sannsynlighet for deg som har et renere økonomisk resultat enn beklager. Hvis det er sannsynlig at du vil galoppere sammen sms-lån norge selge eiendoms sannsynligheten, tilbakebetale all denne gjelden og finansiere nødreserven. Du vil ønske å overvåke godt perchance perchance i tillegg veldig pent være seks måneder et stykke unna å ha tilnærming til å diagrammet avvikle gap-året, og det er også sannsynlig at du vil perchance well perchance-øvelse de påfølgende tre årene, som i stor grad polstrer din monetære situasjon eller tar det gapåret på seks måneder til et år fra nå.

Tiara:

Det plasserer ting faktisk i nivå. Og jeg sikrer meg faktisk en CPA som jeg jobber sms-lån norge og som kaller å utvikle seg akkurat her, jeg forteller at den endret seg til langvarig til Might perchance også 16 th, sier jeg. Og så kommer samtalene våre like raskt som jeg sikrer min eksistens kollektivt. Og mann, så du kunngjorde at når jeg løser meg over dette, setter du ting i nivå, fordi dette endret seg til en kake på himmelen år fra nå. Jeg vet ikke en gang hvilket faktum som vil være sannsynlig, pent utmerket? Mitt gapår. Men når huset er det som beskytter meg, whew.

Scott:

Riktig, det som bevarer deg er noe som skjer, stedet du har 500 pantelån og bankkort, og du har også denne utgiften du bare ikke lenger sparer for. Slik at det er sannsynlig at du i tillegg vil ha en generell dag til dag, måned til måned kapitalallokering arena stedet du legger for mye penger på, sier jeg i pensjonskontoer, og du sikrer deg ikke noe ryddig gjeldsordning og slik at de kan komme videre mot disse. Og det er museordningen for å være klar, du snakket om plantevitser akkurat her tidligere. Slik at du bare i virkeligheten sørger for å sikre rammeverket ditt der nede og sier, “Hvis jeg skal heve i 1, 01 en måned, deretter 1000 å dra til beredskapsreserven min til den er her. Etter det vil det gå mot investeringer. Noe av det kommer til å være på pensjonskontoer. Noe av det er ikke lenger slik at jeg til og sms-lån norge sikrer valgfrihet og rullebane i min eksistens sms-lån norge det. Og du første ting først, jeg fikk ryddet opp i denne gjelden. ”

120, 01 årsleie eiendommen er utelukkende et oppbyggende kickstarter eller sprang som stammer fra den vandringen, fordi det er sannsynlig at du kommer til å sette deg godt inn i alle disse gjeldene og finansiere beredskapsreserven din og stammer fra å investere oppbyggende biter av det i markedet. Hvis det er rest og også du utpeker. Og din ryddige sms-lån norge det. Så jeg er ikke sikker på å fortelle at det ikke lenger er den totale tingen i den monetære situasjonen. Jo større arena er, sier jeg, uansett hva du utpeker på en måned til måned basis over de påfølgende fem, 12, 22 år sammen sms-lån norge budsjettet ditt, likevel at det er nydelig fantastisk å sikre 120 Ok, der som kan overvelde godt, komme opp sms-lån norge alle disse alternative valgene uten å forlenge. Og ærlig helt åpenbart dette og start på nytt sms-lån norge et prototypisk monetært stabilitetsark. Jeg regner sms-lån norge at.

Tiara:

Jeg merker det du kunngjør.

Mindy:

Greit. Riktig, og fortell om det, hvor mye betaler du for hvert organ blant disse gjeldene? Det er $ 51 akkurat her, $ 150 der, $ 325 der, alle disse små tingene legger seg sammen, og nå som denne gjelden er utslettet, blir alt det kontantbeløpet lagt i sjekkheften din. Så det kan galoppere i nødfondet ditt. Eller som Scott sa, hvis det er $ 121, 04 i egenkapital der, er all gjelden din utslitt, og du legger også litt ekstra penger i nødfondet ditt. Hva liker en fullfinansiert forespørsel om nødfond? Er det tre måneders kostnader, seks måneder, 13 måneder, kunne perchance vel perchance du finansierer hele gap-året ditt? Hvis det er 12 måneder sms-lån norge salg av denne eiendommen etter at du har betalt av all denne gjelden, og fortsett så lydløst sms-lån norge de betalinger du har betalt til den andre gjelden, og lydløs etabler det i nødfondet ditt i ditt nåværende nødfond.

Jeg forteller ærlig at det er en oppbyggende annerledes, likevel som Scott sa, la oss ikke lenger produsere en tomme dedikasjon. La oss spørre om de fulle tallene og se hvordan markedets tilstand er. Se hva eiendommen vanligvis koster, nevn en agent, agenten som solgte den til deg, og si: “Hva kan jeg gjøre når jeg selger denne leien for? Hva er andre hus i? ” Er det leie eller er det leie?

Tiara:

Er en leie.

Mindy:

Greit. Hva promoterer andre hus i dette området i finalen 35 eller 60 dager? Og det blir et ekstraordinært fjellaktig eksempel på hva du skal sikre deg. Antagelig ikke lenger akkurat i anledningen som de alle promoterer for 240, at det er sannsynlig at du vil selge din for 28 fordi det har en leietaker i situasjon , likevel $ 5, 01, mye mindre blir ikke lenger noen form for betydning i fremtiden din. Og du blir raskt millionær. Når vi har sikret oss alle disse gjeldene som er slått ut sms-lån norge salget av denne leien, og så kan du definitivt returnere og pakke den senere.

Scott:

Ja. Din tommelavgift, jeg vedder på deg, hvor mye betegner du mistenker at denne gjelden koster deg på månedlig basis pent utmerket nå?

Tiara:

Å, jeg kjenner tallet til halvparten av, minimumene får meg like 150 blokker, uansett hva vi har betalt for det, er det 550 en måned.

Scott:

Enorm. Etter hvor mange av disse kommer til å være en måned når stipendlånene dine sikres av overbærenhet?

Tiara:

365.

Scott:

Enorm. Slik at du bare skal til, kan du også høres lydløst og ikke lenger bruke så mye som 400, 500 i måneden for å produsere minimum på alle disse gjeldene kommer september. Ærlig? Og du ønsker å betale $ 800 i måneden, og kjernearenaen din som kommer inn i dette navnet endret til at du føler deg som du lager nøyaktig fortjeneste, at det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre deg to jobber og all den form for ting, likevel føler du deg lydløs ødelagt. Det er takket være dette, pent utmerket? Hvis det er sannsynlig at du kommer til å slå dem ut så snart som mer, er det sannsynlig at du vil sette deg godt inn i det. ved å gi ut sammen sms-lån norge din økonomiske situasjon og holde ut for å sikre kontantstrømmen kommer i disse områdene, takle et nøyaktig budsjett og all den form for ting, likevel er det sannsynlig at du vil perchance godt perchance slå dem ut sms-lån norge salg av denne eiendommen , Sier jeg.

Greit. Så vi har belagt den jeg forteller. Hva mer utpeker vi i stand til å gjøre deg i stand sms-lån norge denne dagen? Hva er alle andre ting du ønsker å spørre om? Eller angi at du ønsker å takle det som skjer, eller hva er det påfølgende enkleste vi er i stand til å fokusere på for deg?

Tiara:

Så jeg legger en god del forskudd til pensjon. Jeg trakk meg tilbake for pensjonister fremover, jeg prøver å sikre meg at faktum og faktisk produsere opp definisjon utholde tips vi hadde snakket om å sette det ekstra i kontanter, likevel takler jeg å se disse oppbyggende kostnadene dukker opp, pent utmerket ? Min partners utdaterte kirurgiske operasjon blir sju gigantiske. Jeg vet at vi bytter ut bilen vår raskt. Vi har vært uten bilkostnader de siste tre årene, og det har vært en fordel, det er ærlig, jeg antar at vi har bevart motivasjonen, for når som helst etter at jeg når en milepæl, og det er som, åh, akkurat her er noe annet. Her er det noe annet.

Scott:

Hmm. Riktig, jeg forteller at du ikke lenger budsjetterer for disse. Ærlig? Så i budsjettet ditt, at det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre deg å sikre et diverse reservefond. Det er som 540 en måned eller noe sånt, som hevder, hei, hver 12 år, 17 år, avhengig av at du trenger en moderne bil, pent utmerket? Det kommer til å være en fin arena hvert femte, syvende år, og det kan også stå godt, i tillegg veldig bra, det er molarer, det vil også være å knekke beinet mens fjellklatring, eller jeg vet ikke, hva er en hagearbeid vondt du skal sikre deg. Men dette er kategoriene ting å fange å sette sammen for det indre av budsjettet ditt, sier jeg. Og så føler jeg meg om det, er du stolt av begrepet CapEx sammen sms-lån norge leieboligene dine?

Tiara:

Nei.

Scott:

Greit. Så perchance som er et nøyaktig rammeverk for deg, hvor mye betegner det å erstatte et tak?

Tiara:

Glede i 17, 21 gigantisk, pent utmerket?

Scott:

Jepp. Så la oss nevne det 22) gigantisk. Og ordningen uavbrutt sikrer du at du bytter tak?

Tiara:

En gang hver 20 år.

Scott:

En gang hver 20 år. Det er det fremskrittet så snart hver 21 år du trener 21 gigantisk, som fremmer deg 2023 på vanlig, årlig i taket ditt. Betydning du trener på vanlig 108 dollar hver måned i taket ditt. Ærlig? Og det endret seg til en av de tingene jeg påpekte for deg og kontantstrømmen din. Det beregnes ikke lenger på innsiden av leieboligen din. Du kjøpte det samme som eksisterer, pent utmerket? Den moderne bilen, all den form for ting, og det må budsjetteres sms-lån norge. Og det er sannsynlig at du vil sette deg godt inn i tillegg sikkert å produsere opp en måned til måned gjetning om hva dette tallet er. For en utleiebolig løfter jeg det minste gang det handler om 250 dollar fordi jeg fikk $ 80 for taket, må kjøkkenet være opp til nå hver 34 år.

Og noen få potensialer, det elektriske skjemaet, hva som helst, pent utmerket? Glede i noen av disse tingene vil samlet være 200, 250 dollar for CapEx for utleieboligen. Og at identiske ting vil dukke opp i eksistens. Ærlig? Min bilforsikring, jeg betaler så snart hvert halvår, en seks måneders avdrag, og så videre og så videre. Så jeg forteller at det er det. Hvilken betegnelse du mistenker, resonerer det, betegner du mistanke om at det ikke lenger blir innlemmet i kontantstrømmen din pent utmerket nå i budsjetteringen din?

Tiara:

Åh, 100% det er ikke lenger, og det plasserer det i et bestemt synsnivå også.

Mindy:

Ja. Din 108 greenbacks i måneden, åpenbar cash waft. Hvis du viser avvikling av Scotts $ 285, du ' slipper faktisk $ 157 en måned ved å ta vare på utleieboligen. Jeg gjorde veldig tøff, veldig kvikksølvmatematikk. Du hadde sendt inn en liste over gjeld du nettopp hadde i tilfelle du benyttet deg av demonstrasjonen. Jeg la til det og fikk $ 45, 715. Hvis du solgte dette sms-lån norge fortjeneste på 121, 04, at det er sannsynlig at du vil sikre deg, etter å ha betalt all gjeld, at det er sannsynlig at du vil sikre $ 80, 285. Så gapåret ditt er klart like raskt som du slutter å leie, du finansierte det, fordi du produserer 51, 01 et år pent utmerket nå. Slik at du bare og også at det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre deg seks måneder igjen i tilfelle du kommer tilbake fra gapåret ditt. Jeg mener, du kommer til å sikre deg kostnadene, så ikke lenger, men det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre deg finansiert, å vent, nei men. Beklager. Jeg tenker ikke lenger rett. Du har finansiert gapåret ditt.

Du har $ 50, 04 for å ærlig galoppere av og utpeke hva som helst. I tillegg er det sannsynlig at du kommer til å komme godt inn og planlegger avvikling seks måneder for å veske en jobb raskere enn at det er sannsynlig at du i tillegg vil være sikker på at du faktisk kommer fra å prøve perchance ekstra fordi det er fortjeneste, ikke lenger kostnader. Så selg det hjemmet er mitt forslag. Og naturlig nok kan kjørelengden din også variere. Du vil ønske å oppnå en perchance i tillegg lydløs, positivt rådføre deg sms-lån norge en agent, men det ser ut til å være det enkle engasjementet her, som ikke engang sikrer deg til null som presser deg videre til ytterligere åpenbar sikker avgift. Og alt dette, alle drømmene dine kan bli nøyaktige. Du vil være i stand til å være klar til å ærlig fortsette å eie denne leien.

Scott:

Ja, pent, og jeg vil si at du sikrer deg alle de kontantene, men likevel tåler muligheten. Jeg forteller en mulighet til at du bare er i det, er ganske enkelt at det er sannsynlig at du vil tilbakebetale all denne gjelden. så kommer du definitivt til å kontinuerlig veske deg selv så snart som mer, av årsaker som du bare ikke merker uten å gjøre en ekstraordinær konservativ CapEx-tildeling. Så burde du mistenke at du sparer $ 1, 04 en måned pent utmerket nå, du sparer fullstendig sparing 500 takket være tingene som utvikler seg sms-lån norge bowlerne og all denne andre formen for ting. Ærlig.

Og så ærlig, vær klar over at du bruker det samme rammeverket i tilfelle du estimerer hvor mye betegnelse du trenger for gapåret og for alle disse andre tingene så fint, burde du sikre samhandling for å selge en eiendom og takle disse inntektene. Men jeg forteller at det er det og konseptet sms-lån norge kapitalallokering og denne skjevheten i budsjettet ditt, CapEx-tingen er de to viktigste årsakene her. Jeg forteller om hvorfor du har det bra, men du føler deg ikke slik at du har det bra fordi det ikke lenger dukker opp i din brukskonto og din frihetskvotient eller din monetære rullebane.

Tiara:

Det gir perfekt mening. Og så endret til det ved å lagre så mye de siste tre årene for pensjonskontoen min, og ikke lenger gi meg en klarere beskrivelse av hvor mye det faktisk koster å leve. Er det det du kunngjør?

Scott:

Nei, jeg kunngjør ikke lenger at jeg kunngjør ekstra. Jeg forteller at kontanter i pensjonskontoene dine ikke er i virkeligheten, og hjelper deg å føle deg pent utmerket nå. Og jeg forteller at du i løpet av de siste tre årene har utsatt kapital og ting som ikke har blitt samlet inn, eller som ikke har budsjettert sms-lån norge det faktum at du bare skal sikre deg disse enestående fjellhendelsene. som krever $ 7, 01 kontant. Og så fordi det er en måned til måned utgift som dukker opp så snart hvert tredje år i en oppbyggende utgift, og det hele kommer uten lengre tid, pent utmerket? Det er på ingen måte som at det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre ærlig $ 170, 01 utgift hvert femte år, at det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre alle tre skjulte og på samme tid for 21 gigantisk. Etter som den ærlige uthuler alle ting. Det er derfor å fange et budsjett for det, betale tilbake gjeldene dine, takle det nødreserver slik at det, hei, du har en seks måneders nødreserve.

Det er hva, 30 gigantisk? Enorm. Og du dypper ærlig inn i det, og deretter bygger du det definitivt opp igjen, og så er du definitivt nøyaktig. Når som helst når disse tingene betegnes kommer opp. Ingen mennesker liker å bruke alle pengene på alle disse tingene, likevel unnfangelsen av det, sier jeg er det viktigste. Så jeg vil si at din største arena er at du bare ikke har lagt inn budsjettet ditt, en verdig [inaudible 00:58:17] som, “Hva skjer, det er min $ 500. Det ærlige er for den uforutsagte tingen som kommer opp. ” Etter som den etterfølgende er at som et alternativ til å betale ned den overdrevne hobbygjelden og konstruere nødreserven din, vil jeg si, etter min mening, at du har lagt inn for mye i 457 oppfatning som ikke lenger gir deg frihet pent utmerket nå og ikke lenger hjelper deg å føle deg større om arenaen nærmer deg i retning av noen av målene dine, alle fire, likevel 500. Når vi er i en større situasjon sms-lån norge gjeld. Og vi har en verdig nødreserve.

Tiara:

Greit.

Mindy:

Jeg er sint på det som kommer til å skje for deg i løpet av de neste par månedene, fordi jeg ser øynene dine lyse opp og liker “Ooh, Ooh.” Og jeg forteller at dette blir en ryddig fantastisk tid. Jeg vil advare mot mye som å hoppe inn sms-lån norge begge føttene, fortelle positivt. Og “Hva kan jeg betegne sms-lån norge denne utleieboligen? Er det, kan jeg lydløst kvalifisere meg for dette stykket 121 ekskludering? For da er det $ 77, 04, og det er ikke lenger et tilbud, jeg kjenner ikke markedet, men det er likevel $ 77, 04 er din. Og du betaler null til onkel Sam, som er den største mengden å betale til onkel Sam. Når jeg utforsker, utpeker jeg kritisk større penger sms-lån norge meg enn han gjør.

Scott:

Du kunngjør at hun vil åpenbart 121 gigantisk og 42 noen ukjente vil galoppere til gjelden. Og 77 er det som er igjen. Er det pent utmerket?

Mindy:

Ja. Ja. 121, og det er ballpark-tall. Har du lydløse sikre avslutningskostnader? Så riktig eiendomsgebyr og tittelforsikring og alt det tilfeldige. Men pent utmerket er det en ekstraordinær fjelltid å være selger. Så perchance noen vil skrive deg et forslag og tilby å betale noen av disse kostnadene for deg. Så kom positivt fra å studere og spørre om tallene, sikre et tilbud fra agenten din. “Hvilken betegnelse mistenker du at dette kan selges for? Og jeg sørger til og sms-lån norge for $ 108, 04 rest, ”så som det er på pantet. Så snart det er betalt, er det ærlig, jeg ser en oppbyggende annerledes her for deg. Etter det, i tilfelle du prøver å sikre samhandling som tilbyr diagramavvikling, galopp for den som har størst sannsynlighet for å stenge. Så personen som setter mest penger ned eller har den største kredittverdien, eller utlåneren deres sender et brev som hevder at de er så tillatte, bla, bla, bla. Ganske enn personen som setter ned 3,5%, og så de er knapt utmerkede for pantelånet, men det er sannsynlig at du kommer til å sette deg godt inn i det minste tidene og komme utleien så snart mer senere så snart du er millionær.

Scott:

Ja. Eller så snart du samler inn 34 til $ 52, 01 et år, 22, 04 et år i kontanter at det er sannsynlig at du vil oppnå en god situasjon i retning av det. Og du poser en eiendom som dette hvert annet år, i samsvar sms-lån norge planen din eller alt det slags ting, kan du ikke oppnå en god perchance i tillegg lydløs være en millionær for å sikre interaksjonen sms-lån norge denne eiendommen.

Mindy:

Nei, når hun er millionær, vil hun være i stand til å returnere og pakke den. Så hun fortsetter å ha det fordi det endret seg til hennes første leie.

Scott:

Åh, for de fullstendig glade minnene. Ja.

Tiara:

[inaudible 01:01:15]. Jeg sørger til og sms-lån norge for gåsehud, og jeg er veldig ønsket om å studere og konsultere min CPA og mine slidte agenter uten lyd. Og så når jeg også ut sms-lån norge ham, og jeg er som, herregud, ærlig alt som føltes på dette nivået. Og nå som det er at det er sannsynlig at du kommer til å fortelle deg godt.

Mindy:

Det er det totale nivået av denne demonstrasjonen, for i tilfelle du er hele skjemaet gjennom hele slagordet, er du som, “Åh, det er fremskrittet jeg skal dra.” Riktig, ikke lenger først og fremst. Det er forskjellige ruter som det er sannsynlig at du kommer til å oppnå, og det er uten tvil spennende å se alternative valg. Så det er det vi er her for. Jeg er så sur. Det er viktig å sende meg en skjul til på tre eller seks måneder etter at du har dedikert deg til hva du skal utpeke og sikre avansert litt ekstra. Jeg sørger for å søke sms-lån norge deg og se hva som skjer. fordi dette, å, jeg sørger til og sms-lån norge for så mye glede for deg.

Tiara:

Jeg elsker dere alle så mye. Takk skal du ha.

Scott:

Ja takk.

Mindy:

Å, Tiara, jeg er så glad du nådde ut. Dette endret seg til fordelaktig. Tusen takk for at du delte kontoen din sms-lån norge oss. Dette blir en fordelaktig, fordelaktig episode. Jippi.

Tiara:

Takk folkens. Herregud.

Scott:

Ja. Takk skal du ha.

Mindy:

Scott. Det endret seg til Tiara sms-lån norge sin fordelaktige konto. Hva mistenkte du?

Scott:

Jeg trodde det endret seg til en fjellkonto. Jeg er faktisk takknemlig for at hun nærmer seg og deler alt dette. Og jeg forteller, som jeg snakket om i introen, er det en god del nøyaktige klasser å lære av kontoen hennes og hva som skjer i hennes økonomiske situasjon. Jeg forteller ved å åpne den, prøve gjennom den, dissekere den, det er en god del i virkeligheten verdige klasser som går an at en hel del folk som lytter, kan bruke den på sine liv og ser i anledningen at de har kapitalallokering. hensyn eller manglende CapEx som halvparten av budsjetteringsprosjektet i deres private eksistens eller investering i leieeiendom.

Mindy:

Ja. Eller sitte på en utleiebolig som egentlig ikke er kontantstrøm i det du mistenker at det er kontantstrøm. Jeg forteller at ordningen sms-lån norge merkevarer på en eiendom er på BiggerPockets Real Estate Podcast en gang, han er som om det er noen eiendommer som uten forhåndsinnvirkning er en utleie i kommentar for at du kan betale penger, de vil sikre deg å betale deg for å sikre interaksjon eiendommen. . Og jeg forteller at det er nøyaktig. Det er noen egenskaper som ærlig ikke fungerer. Så vi er akkurat her på BiggerPockets. Vi støtter rett eiendom som investerer på heltid, men ikke lenger gir alle eiendommer en nøyaktig leie. Så jeg beundrer at hun begynner sms-lån norge sannsynligheten for å annonsere det. Jeg forteller at å legge ut noen tall og så snart flere, ikke lenger et spennende sitat på disse tallene, likevel forteller jeg at det å legge ut noen tall faktisk kan starte øynene dine for oddsen.

Så jeg er ryddig sint. Jeg håper faktisk hun kommer i løpet av tre eller seks måneder for å gjenta oss de fordeler som hennes eksistens har hatt, oppstod så snart hun begynte å prøve sms-lån norge en ekstra fin emaljekam til hennes pris.

Scott:

Ja.

Mindy:

Innholdet i denne podcasten er informativt og er ikke lenger presist eller skattemessig. Og verken Scott, jeg eller BiggerPockets er engasjert i å tilby presis skatt eller alle andre forslag. Du vil ønske å overvåke godt perchance perchance i tillegg lydløs utforske ditt forslag fra legitime rådgivere, sammen sms-lån norge juridiske fagpersoner og regnskapsførere når det gjelder de nøyaktige skattemessige og monetære implikasjonene av eventuelle økonomiske engasjementer du undersøker. OK, Scott, kan det hende at vi går utover i tillegg lydløst vi sikrer oss her?

Scott:

La oss betegne det.

Mindy:

Det vil raskere enn vi utpeker, og Scott og jeg har det kjempegøy sms-lån norge disse finansevalueringsepisodene. De fleste av disse scenariene er i virkeligheten og får oss til å bøye våre psykologiske monetære muskler. Og vi er ryddige gale for å fortsette dette. Hvis det er sannsynlig at du i tillegg vil sikre deg en uvanlig arena eller en arena som du bare ikke har hørt oss fokusere på før, kan du søke om å være på demonstrasjonen på www.biggerpockets.com/finance evaluere. Greit. Fra episode 200 av BiggerPockets Money Podcast, han er Scott Trench. Og jeg er det Mindy Jensen som kunngjør, kan også overvinne kraften i tillegg.

Scott:

Og jeg antar, fordi katolikkene sier, og i tillegg sms-lån norge deg.

Oppmuntre oss nå nåværende lyttere på iTunes ved å gi oss en rangering og evaluere! Det krever ærlig 34 sekunder. Takk! Vi liker det faktisk!

Leave a Comment