biggerpockets-money-podcast-191:-it's-not-your-money,-it's-your-future-self's-money-med-angela-rozmyn

BiggerPockets Money Podcast 191: It's Not Your Money, It's Your Future Self's Money med Angela Rozmyn

Mange av oss inneholder den trofaste tingen om å vokse opp i husholdningene som andre mennesker lærte oss om penger, sparing og investering . Angela Rozmyn ble oppvokst i denne typen husholdninger, og da hun ønsket en ting å beundre en køyeseng, kjøpte hennes andre folk henne til å jobbe, slik at hun kanskje kunne dele hastigheten på den. Dette har tydeligvis hjulpet henne til og sms-lån norge i mellomtiden når hun forfølger økonomisk uavhengighet og driver Fb-teamet “Girls's Private Finance (Girls On Fire)”.

Før enn hun ble på en økonomisk ærlig oppmuntring, måtte hun tildele eleven sin gjeld. Hun gjorde det ved å jobbe to jobber raskere enn å gå i en region sms-lån norge elefanttider og betale av tøffe mengder av pantelånet så flåten som mulig . Hun betalte av $ 27, 10 i elevlån på nå ikke så mye som 4 år , en stor prestasjon! Betraktet som en av de viktigste fineste komponentene som presset henne til å betale tilbake pantet så tidlig ble da hun beregnet hvor mektig hun ble betalt i renter på en daglig stiftelse . Dette tente en peis under henne for å bli gjeldfri.

Nå skriver Angela på henne contain weblog Trå lett, pensjoner deg tidlig tildelingen hun deler pengene sine røre, feil og ideer til å slå økonomisk frihet . Angela er stolt av å ha et så reelt samfunn og en weblogregion i et tydelig segment som ofte ledes av menn.

Mindy:

Velkommen til BiggerPockets Money Podcast, vis nummer 200 oppgaven vi intervjuer Angela Rozmyn fra Trå lett, pensjonere tidlig og fokusere på ca. gjør deg klar for ditt fremtidige økonomiske selv.

Angela:

Begynner denne bloggen og har ansvaret for å dele det jeg begynte å gjøre, offentlig, hvis sannheten blir fortalt, hjalp meg sms-lån norge å tenke på å være kraftig ekstra sentrert. Og uansett hvilket motiv, jeg vet ikke om det passer for alle, men for meg nå ikke nå så mye som, samfunnsfragmentet er de facto, hvis sannheten blir fortalt høyt. Så så snart jeg hadde fordypet meg ekstra offensivt i samfunnet, begynte jeg faktisk å kikke nærmere på vårt inneholdende fond og hva som lar oss si hvis sannheten blir fortalt. Og jeg vil mumle i løpet av de siste fire årene, vi inneholder kraftige større fremskritt på grunn av det høydepunktet og intensjonen mot bare å finne på å flyte ved siden av.

Mindy:

Hei, hei, hei. Jeg heter Mindy Jensen. Og sms-lån norge meg som alltid er min Robert de Niro tittelike sms-lån norgevert, Scott Trench. Jeg snakker sms-lån norge deg, Scott.

Scott:

Jeg fortjener ikke engang å feste fritiden for tiden. Akkurat her er det enormt.

Mindy:

Scott og jeg er her for å holde fast ved økonomisk uavhengighet mindre opprørende, mindre bare for noen andre, for å introdusere deg for alle pengeminner fordi vi sikkert tror at økonomisk frihet ikke er mulig noe tema når eller oppdraget du starter.

Scott:

Det er faktisk. Uansett om du beundrer å fortjene å trekke deg tidlig og røre i verden, kan du kaste deg fast på lange tidsinvesteringer i ressurser og beundre trofast eiendom, starte din innholdshandel eller bare sette kollektivt din økonomiske region til ditt fremtidige selv. Vi reduserer at du når dine økonomiske behov og samler penger ut av teknikken, slik at du skal starte deg selv mot disse behovene.

Mindy:

Scott, jeg er så rasende over å få Angela Rozmyn på for øyeblikket. Hun har en om sannhet blir fortalt oppsiktsvekkende penger persona og at hun ofte snakker om penger sms-lån norge partneren sin, og dessuten har denne koblingen sms-lån norge sin økonomiske fremtid, og at hun ikke tror at pengene til hennes fremtidige selv er berørbare i noe teknikk, hvilken teknikk hun nå ikke låner fra den, hun regner ikke sms-lån norge på det, og aller viktigst, hun er nå ikke fascinerende når markedet faller ned. Og en av de viktigste tingene som hun sier for øyeblikket, er bare hvis sannheten blir fortalt – åpning.

Scott:

Ja. Jeg vurderer at det ble en enorm episode. Jeg vurderer at det ble veldig, veldig uvurderlig. Jeg vurderer at det er et ubestridelig perspektiv. Hun tjener nå ikke de høye pengene og disse problemformene, hun tar bare gjentatte ganger bare valg og holder kostnadene lave, og jeg vurderer at det ender i en om sannheten blir fortalt økonomisk stress.

Mindy:

Og nå ikke det fineste, men hun griper ikke inn episke pengene hun sparer for at hennes fremtid skal være hennes i noen teknikk. Det eksisterer ikke for henne, som de facto er den fineste teknikken for å gripe inn i epos at penger på grunn av det ikke tilhører henne, det tilhører hennes fremtidige jeg. Angela Rozmyn fra Tread Lightly, Retire Early, velkommen til BiggerPockets Money Podcast. Jeg er så rasende å fokusere på å være sammen sms-lån norge deg for øyeblikket. Hvordan har du det?

Angela:

Jeg er bare. Takk for at du hadde meg i morges. Jeg skal utforske, og det regner ikke nå, så det er bare en dag i nordvest i mars.

Mindy:

Å, det regner ikke bare en dag i nordvest er bare en dag.

Angela:

Nettopp.

Mindy:

Jeg er sikkert i et lodgerom i Las Vegas, og det regnet hele dagen dagen før dette, noe som aldri skjer her. Så jeg tar tak i det.

Angela:

Vi hadde solskinn dagen før dette.

Mindy:

Jeg tok regnet ditt, og vi byttet det ut. For øyeblikket har vi kjøpt sol, så nå bytter vi.

Angela:

Ja.

Mindy:

Eller nå tar du reduksjon i det du ønsker å inneholde.

Angela:

Det skal regne senere. Så vi bytter.

Mindy:

Så før vi hopper inn i pengeminneboken din, ønsker jeg å vite navnet Tread Lightly, Retire Early. Hvor kommer det fra?

Angela:

Det kom bare inn i hodet mitt på et tidspunkt snart generelt, og det hørtes bare ut. Smart er slitebanen flippant segment hvis sannheten blir fortalt av den grunn at kjernen i de totale objektene i min livsstil er sentrert sfærisk bærekraft og rettferdighet. Så tråkk flippant veldig kraftig kamp der. Trå så lett, pensjonere tidlig hørtes bare ut for meg. Siden jeg begynte sms-lån norge en peislogg, ga det inntrykk av å holde fast ved å fortelle oss at det ble en peislogg. Ikke desto mindre er jeg veldig kraftig ekstra sentrert om økonomisk uavhengighetssegment og ikke mer knyttet til pensjonen tidlig. Så jeg har absolutt kjøpt noen sms-lån norgeiespørsmål om sms-lån norgeia, “Å, så du trekker deg tidlig. Kan du vise oss om det? ” Jeg beundrer, “Smart, helt sikkert, er det rettferdig å være økonomisk ærlig av 45, men på dette nivået inneholder vi ingen intensjoner om sannheten blir fortalt på dette nivået. ”

Mindy:

Jeg elsker den tankegangen på grunn av så mange individer som har fokus på RE-segmentet av ild, og ikke hvis sannheten blir fortalt, se at FI-segmentet er det viktigste segmentet.

Angela:

Ja. FI-fragmentet er at jeg ønsker å leve av tildelingen av pengene blir tatt ut av ligningen, og så når vi tar valg, tar vi de valgene som kanskje kan være de beste for vår lykke og hver dag, og nå ikke om å jage den påfølgende dollaren.

Mindy:

Smart, og på denne bærekraftsmiljøet, er det nå ikke det mest innbringende å leve å leve, faktisk?

Angela:

Nei, det er det nå ikke.

Mindy:

Det er beundre uttale at du beundrer at du fortjener å være millionærpedagog. Hvordan er du millionær hvis du er trener? Det er nå ikke oppdraget du begynner hvis du beundrer å fortjene å holde fast i millioner og millioner av greenbacks. Imidlertid er det helt sikkert oppdraget du springer ut hvis du beundrer å fortjene å handle verden. Så jeg elsker at du grubler fremover.

Scott:

Det ble også en referanse fra Mindy etter at vi sikkert intervjuet millionærlæreren på grunn av at det er mulig å bli veldig velstående, mens det å jobbe i jobber som kanskje kan være, men ikke nå den fineste inntjeningen, men hvis sannheten blir sagt bare gjør arbeid for samfunnet vi trenger, og det er det som gjør inntrykk.

Angela:

Det passer. Jeg kan kanskje sikkert jobbe sms-lån norge varierte karrierer som gjorde at jeg fikk ekstra penger enn det jeg gjør faktisk nå. Imidlertid er jeg ekstra fornøyd sms-lån norge oppdraget jeg er på, og akkumulerer meg videre til jobb 97% tid, som dessuten er en ting som er usedvanlig overdreven på sjekklisten min.

Mindy:

Ja, det er første betaling. Smart, la oss ta en titt på oppdraget du startet sms-lån norge, for å akkumulere for økonomisk uavhengighet i alderen 45. Hvor begynner du å røre sms-lån norge penger?

Angela:

Så pappa … Smart, hvis sannheten blir fortalt, oppdro begge mine andre folk oss sms-lån norge en knapt første betaling som ble tenkt på penger. Betraktet som en av mine tidligste erindringer som en viss avstand som beundrer, nemlig å trene pengerfragmentet er at etter at jeg ble beundret ni eller 10 år gammeldags jeg sikkert, hvis sannheten blir fortalt ønsket en køyeseng, slik at etter at chums kom til å fokusere på ca. sms-lån norge, kunne vi kanskje inneholde steder å sove, og mine andre mennesker erkjente: ”Visst, du mest mulig kan akkumulere en køyeseng, men eller ikke, det kan kanskje mest sannsynlig være nødvendig å betale for halvparten av rammen. Så jeg bedømmer at jeg måtte etablere beundring av hundre greenbacks eller reduksjon av en ting. Det kan kanskje være ekstra enn det nå. Så jeg ryddet skap og lukket ut dørene og gjorde generelt de totale ekstraoppgavene som de hadde vært fascinerende å betale for, slik at jeg kanskje kunne etablere hundre greenbacks for køyesengen.

Mine andre mennesker kan kanskje inneholde bare kjøpt det direkte for meg. Jeg vokste opp i et lykkelig levebrød økonomisk, men fra tidlig av sørget de for at vi hadde blitt investert i disse valgene. Vi har årlig beundret en reduksjon i økonomien i videregående klær, noe som kanskje kan være, du forhekser to kjærlighetspar jeans, ellers handler du salg og springer til butikkbutikken, og på samme måte samler du en total kommode. Så tidlig hadde jeg en billig følelse av problemer, og etter at vi gikk på skolen hadde faren min det totale lange, lange regnearket, hvis du skulle gå til denne skolen, her er hvor kraftig du skylder, og hvis du skulle samle ekstra kontanter, så skylder du absolutt mindre. Det ble bare dette høye, enorme latterlige regnearket som jeg bedømmer at jeg ville forstå masse bedre nå, men jeg forstod rikelig da å inneholde hans hjelp til å kjempe for ekstra økonomiske fordeler, fortjeneste og stipend og til faktisk å bli presset til å oppgradere tidlig på grunn av ble jeg klar til å oppgradere sms-lån norge mye mindre gjeld den teknikken.

Imidlertid sørget de for at vi dessuten hadde hud i spillet. Ikke så kraftig at det kanskje mest sannsynlig kan overvelde oss, men rikelig for oss å beundre pengene som ble brukt. Så da ble jeg uteksaminert sms-lån norge $ 27, 000 verdien av elevlån i 2010, som nå ikke er en spesielt bare tid til å studere, spesielt hvis du utvikler alle intensjonene som landet til en tøff by i South Carolina for å stikke inn sammen sms-lån norge din nå mann. Så jeg kjøpte en jobb i begynnelsen som naturforsker ute på en barriereøy i South Carolina og tjente $ 750 i måneden på grunn av at de ikke gjorde det ikke inneholder minimal lønn i South Carolina, og slik at de hadde vært klare til å gi meg et stipend, som selv i South Carolina ikke nå er hvis sannheten blir fortalt rikelig å akkumulere av.

Så jeg fullførte å få en 2d-jobb hos PetSmart, og vi hadde et lavt bosted, og jeg ble klar til å begynne å betale av elevlånene mine, men det ble sikkert hvis sannheten blir fortalt å trå vann til jeg kjøpte en elefantitidsjobb de neste tolv månedene . Og så beregnet jeg hvor sterk interesse det ble akkumulert hver dag sms-lån norge elevlånene mine og den beundreren tente en peis under meg som jeg ble beundret, ”Jeg må bare akkumulere denne lange fortiden på grunn av det kjedelige her. Jeg beundrer ikke interessen. Så tre og et halvt år etter at jeg ble uteksaminert, betalte jeg disse elevlånene.

Scott:

Fusjonerte du midler? Hvordan fungerte det sms-lån norge … Forutsatt at du i løpet av disse tre årene kjøpte forlovede eller gift deg på det nivået.

Angela:

Ja. Vi kjøpte gift knapt tidlig på de tre og et halvt årene. Nei, vi har aldri helt slått sammen midler som vi har gjort om de samme pengene. Før alt gjorde mannen min ekstra, og så ville han betale ekstra av leien. Så snart vi kjøpte gift, hadde vi et felles epos for våre klassiske regninger og hva ikke, men vi har alltid hatt separate kontroll- og økonomiske sparekontoer, noe jeg føler knapt sterkt om. Jeg kjenner noen av oss hvis sannheten blir fortalt, beundrer den fullstendig blandede tingen, men det har helt sikkert vært en om sannheten blir fortalt bare for vårt ekteskap sms-lån norge en veldig langvarig varighet for å inneholde pengene våre.
Det teknikken som etter at mannen min trenger å forhekse en kjærlighetsroman bue og pil plassere, så rykke fremover, forhekse kjærlighetspilene på grunn av at det er en ting du bryr deg om. Når jeg kommer til et navn på jenters folks ikke-offentlige økonomi for å tilfeldig avgjøre en vinner for en $ 200 pengeklasseutdeling, så han fortjener ikke å vise meg at han synes det er latterlig. Så det har vært hvis sannheten blir fortalt bare for oss å inneholde våre inneholde penger så effektivt som vårt blandede beundrer behov for langvarig varighet.

Mindy:

Greit. Gutt, jeg inneholder beundrende 500 spørsmål om dette. Jeg kommer tilbake til elevlånene hvis sannheten blir fortalt raskt. Hvordan beregnet du den daglige renten? Som et resultat av at du nå ikke er den grunnleggende personen jeg har hørt, mumler dette. Og Scott og jeg har en ulempe akkurat her på grunn av at ingen av oss hadde elevlån som kom ut av college. Hvordan klamrer du deg til den daglige renten?

Angela:

Jeg bedømmer at jeg potensielt sukker og beundrer en finansinstitusjonens betalingskalkulator som i de fleste tilfeller beundrer at bankrate.com har en rekke beundre hvis sannheten blir sagt bare rentekalkulatorer. Jeg antyder at dette ble reduksjon i 2011, så min beste innsats ville vært der, eller jeg kan kanskje trenge et Excel-regneark. En type to. Virker mulig. Imidlertid skjønte jeg i løpet av en blogg, nemlig Punch Debt in the Face, som han ikke lenger jobber sms-lån norge en blogg. Imidlertid er den som har samlet seg en blogg, onefrugalgirl.com. Så dette hadde vært noen av mine aller første introer til pengebloggere og skaffet meg hvis sannheten blir fortalt … Jeg ble generelt beundret: “Hvordan klamrer jeg meg tilbake sms-lån norge elevlånene mine før?” Og realiserte ikke-offentlige finansbloggere, og begynte å lese disse og skaffet seg hvis sannheten blir fortalt jazzet opp og betalte elevlånene mine på grunn av det nivået.

Mindy:

Skap deg til episk hva din daglige rentemengde ble?

Angela:

Å, goss. Jeg vet ikke. Mine elevlån hadde vært $ 27, 000 kl. 6,8% rente.

Mindy:

Så som det nå ikke er ubetydelig?

Angela:

Nei, det var det ikke. Jeg tar ikke tak i episk hva det ble, men jeg antyder –

Mindy:

Ansett 5 eller seks dollar om dagen.

Angela:

Det ble rikelig sms-lån norge at … Nemlig etter at jeg ble, antyder jeg, nå ikke tjener veldig sterke penger. Da jeg kjøpte en jobb på 15. 51 en time, det føltes beundre en enorm beundring “åh herregud, jeg vil klamre problemer ”nummer. Så selv 5 dollar om dagen følte at du beundrer et grunnleggende tall.

Mindy:

Det er masse.

Angela:

Ja.

Mindy:

Jeg ønsker ikke bare å betale $ 5 per dag for en ting som kom for omtrent tre år siden.

Angela:

Ja.

Mindy:

Greit. Så hvis du oppdager at du tar hensyn til dette og på samme måte som du mest mulig kan inneholde skyldte elevlånepenger, kan vi samle en lenke til en kalkulator for elevlån og plode tallene dine, spør hva din daglige rente er er og hvis sannheten blir fortalt, se på det i sammenheng sms-lån norge hvor mye penger du tjener. Mens du er helsepersonell og på samme måte har du kjøpt 5 dollar om dagen, er det litt variert.

Scott:

Og det vil være på largerpockets.com/moneyshow191. Det er oppdraget du oppdager notatene for en lenke til en ting, beundre det.

Mindy:

Ja. Jeg vil ikke ta tak i epos som den ganske mange ble som løp der, innså sin daglige betaling av renter, men de erkjente den samme tingen. Det ble enormt. Jeg kunne kanskje ikke nå tenke på hvor mye penger jeg brukte på renter hver dag på dette.

Angela:

Og det ble oppdraget jeg ble beundret, “Ok. Smartt, tildelingen kan jeg samle $ 5, $ 10 en dag for å bare kaste på elevlånene mine. ” Så jeg begynte ikke å beundre en lønn uansett hva jeg vil måned til måned. Jeg er oppfinner av en person etter at jeg inneholder en hvis sannheten blir fortalt beundre sentrert rettferdig, det er beundre, “Åh, jeg inneholder ytterligere $ 5. Jeg kommer til å feste en pris på $ 5 for øyeblikket. Jeg kommer til å feste en $ 10 pris for øyeblikket. ” Jeg bedømmer at jeg ble klar til å lete etter ekstra penger ved å beundre disse mikrooverføringene enn å prøve å klamre seg til en høy engangssum ved månedens slutt.

Mindy:

Det er veldig oppsiktsvekkende. Vi snakket bare sms-lån norge Tiffany Aliche for omtrent en uke siden, og hun erkjente det samme, “Da jeg ble på bunnen …” Og nå ikke det som er her, men “Da jeg ble på bunnen, erkjente jeg at her er min messe . Jeg ønsker å feste $ 500 i måneden. Hvordan kan jeg feste det? ” Ok, nå vil jeg feste en $ 1, 10 en måned. Hvordan kan jeg feste det? Start dinky og se etter taktikk for å generere inntektene hvis du prøver å betale tilbake gjelden. ” Jeg elsker det. Nå er spørsmålet mitt sms-lån norge de separate midlene.

Min mann og jeg inneholder blandede midler og inneholder alltid på grunn av at det aldri skjedde for meg at du ikke kunne. Så når det gjelder å kombinere fond kontra separate fond, og på samme måte erkjente du at du mest mulig faktisk kan inneholde et kontrollerende epos som du begge bygger penger på, hvordan du klarer å takle pensjon, på grunn av at du helt klart er på kurset for økonomisk uavhengighet. Er han videre på kurset for økonomisk uavhengighet?

Angela:

Han er det. Han er til og sms-lån norge ekstra på FI versus RE enn potensielt til og sms-lån norge jeg. Jeg bedømmer ikke at han har noen interesse i å bli pensjonist. Han spør ikke hva det kan se beundring for ham. Jeg er absolutt den som er ekstra sentrert på FI, men jeg er videre den som i stor grad driver skipet ved hjelp av våre fond. En del av det som vi absolutt oppdager, inneholder en avtalt avtale om at disse kraftige pengene går ekstra til pantelånet vårt, og her går det til vårt vanlige nødfond, og akkurat her går vi til sønnene mine og masser andre og masser andre.

Vi inneholder dessuten en nylig rettferdig beundring av å søke i en røre trailer, og det er hvis sannheten blir fortalt beundre at han er motivkraften der, så han slår ekstra kontanter måned til måned uten å forlenge rett inn i et økonomisk besparelsesepos for denne røre traileren. Men jeg er den som absolutt beundrer å overføre penger fra vårt felles epos til det ganske mange allierte økonomiske besparelsesepos, nemlig for det.

Og generelt, etter at jeg har beregnet alle våre utgifter for måneden, så viser jeg ham: “Ok. Ta tak i X greenbacks og bytt den til din inneholder episke. ” Hvis det gir mening. Vi har kjøpt en grunnlinje som han i de fleste tilfeller vil beundre, “Ok. Vi vil kaste halvparten av det i pensjonseposten min, og jeg tar tak i ganske mye fragment. Men hvis sannheten blir fortalt, er det ærlig så snart vi inneholder dette stedet, tips om å beundre det vi trenger som et minimum, så er avslapningen oppe for oss å feste det vi kan sms-lån norge det.

Scott:

Så du betalte disse lånene på omtrent tre og et halvt år du erkjente. Så vi uttaler 2010, du oppgraderer. Det er muligens kanskje godt, april, på et tidspunkt snart der, juni. Og ved utgangen av 2012, er du …

Angela:

Det ble august av '14. Jeg inneholder et skjermbilde av etter at jeg betalte dem. Jeg vurderer at det ble august 10 th.

Scott:

Alle faktiske. Så nå er din daglige interesse for elevlån null. Hva skjer neste sms-lån norge røret her?

Angela:

Jeg trenger at jeg kanskje kunne mumle at jeg bygger alle pengene uten å forlenge rett inn i en Roth IRA og ble beundret trofast gung-ho om økonomisk uavhengighet på det nivået på grunn av at jeg hadde lest om det i mange år på det nivået, og Jeg må samle vet bedre, faktisk? Vår neste messe ble at vi dessuten hadde kjøpt en bolig på et tidspunkt i løpet av denne tiden. Vi kjøpte boligen vår i 2012. På grunn av et VA-pantelån fortjente vi ikke at du visste at du ga deg en nedrente, og hvis sannheten blir fortalt, rammet boligmarkedet effektivt. Imidlertid ble vår neste messe til slutt inneholde en tenåring. Så jeg hadde et høydepunkt sms-lån norge å få ting satt samlet økonomisk for da han kom, og vi hadde betalt for noen forbedringer.

Vi hadde fått en trofast vitalitetseffektiv ovninnbygging og et helt nytt bensinvann, sizzling varmtvannsbereder og noen varierte ting. Så vi hadde et noll prosent pant på det og betalte det, og deretter ønsket vi generelt bare å etablere for ham. Da oppfinner jeg helt sikkert bare flytende. Vi gjorde det fint økonomisk. Imidlertid ble jeg oppfinner av å bare dabble, slå litt inn på pensjonskontoer, slå litt inn i økonomiske besparelser, betale ned vårt pantelån veldig sakte, men vi var ikke hvis sannheten blir fortalt å gjøre fritiden sms-lån norge noen oppfinnelse av retning . Og handelen sms-lån norge høy teknikk, hvis sannheten blir fortalt, oppstod etter at jeg startet webloggen min 2017.

Scott:

Hva ble utløseren for det? Tidligere var det å starte webloggen eller ble det en ting som … Kom du bare til et navn på et tidspunkt snart: “Jeg kommer til å starte denne bloggen og akkumulere regressive om dette”?

Angela:

Jeg antyder at jeg har samlet meg på et gammeldags grunnlag som har lest blogger som ikke er offentlige finanser. Så beundre oss om å fokusere på spørsmål som oppstod i den ikke-offentlige finansverdenen i 2011, 2012. Jeg beundrer, “Å, ja. Jeg tar tak i den episke bloggeren og den tingen som oppstod. ” Imidlertid ble jeg veldig passiv. Jeg har aldri, aldri lagt igjen kommentarer. Jeg knapt mektig bare beundrer å ha lest og ikke samlet opp bankkortgjeld. Jeg har aldri hatt bankkortgjeld, som oppfinner ting. Jeg har aldri hatt en bil som rate den typen ting.

Så jeg gjorde det effektivt, men jeg var ikke veldig forsettlig sms-lån norge det jeg gjorde. Jeg ble bare å lese og få data og data, men nå ikke hvis sannheten blir fortalt og gjør masse sms-lån norge det. Betraktet som en av mine tidlig aksepterte blogger som han har samlet for å jobbe en blogg, er Pensjon av 40, og han hadde publisert en av sine, det er bra å samle igang en blogg satt opp. Uansett hvilket motiv, den til slutt klikket beundre, “Ja, jeg dømmer at jeg klamrer meg til å skrive om memoaret mitt. La oss la oss feste denne tingen. ”

Begynnelsen på denne bloggen og ansvaret for å dele det jeg begynte å gjøre offentlig hvis sannheten ble fortalt, hjalp sms-lån norge å omsette tankegangen min for å være kraftig ekstra sentrert. Og uansett motiv, jeg vet ikke om det passer for alle, men for meg nå ikke nå så mye som samfunnsfragmentet er de facto, hvis sannheten blir fortalt høyt. Så så snart jeg hadde fordypet meg ekstra offensivt i samfunnet, begynte jeg faktisk å kikke nærmere på vårt inneholdende fond og hva som lar oss si hvis sannheten blir fortalt. Jeg vil mumle i løpet av de siste fire årene, vi inneholder gjort kraftige større fremskritt på grunn av det høydepunktet og intensjonen mot bare å finne på å flyte ved siden av.

Scott:

Så la oss samle oss i detaljene. Hva begynte du sms-lån norge å gjøre? Det høres ut som at du mest mulig har kjøpt deg bedre om å spare, men tildelingen vil du investere og kaste inn pengene?

Angela:

Smart har jeg nå maksimert IRA for de siste tre årene på rad, noe som kanskje for en rekke av oss nå ikke er stort, men for meg føles det hvis sannheten blir fortalt, hvis sannheten blir fortalt høy. Vi har kjøpt knapt fornuftige inntekter til boligen vår. Vi er veldig kraftige mottar elefantinstimulansjekken. Vi har bare inntjeningsnivå, men vi er nå ikke ville inntekter som en rekke av oss i økonomisk uavhengighet ser ut til å inneholde. Så å maksimere IRA årlig har vært en god avtale. Så bare å ha en hvis sannheten blir fortalt, har høy kontantbuffer følt om sannheten blir fortalt bare spesielt de siste tolv månedene sms-lån norge pandemien.

Det ser ikke ut til å beundre at det i de fleste tilfeller er et stort nok nødfond. Så inneholder jeg oppfinne av en unektelig variert takle arbeidet mitt. Jeg jobber for et firma som bygger, eier og driver billig bærekraftig bolig i Seattle-residensen, og jeg er klar til å generelt være en minoritetspartner i samfunnene våre. Så det er oppfinnelsen av å beundre en selvstyrt REIT, jeg vil mumle kanskje veldig effektivt være den enkleste teknikken for å grynte det, men det er sikkert også firmaet jeg jobber for og det jeg sikkert tenker i. av pensjonisttilstandene våre går like effektivt?

Mindy:

Hvor henter er jobben din? Det høres ut som en beundring av bærekraftig billig bolig som eksploderer sms-lån norge teknikken som markedet er faktisk nå? Så det ser ut til å være å beundre at jobben din knapt blir hentet.

Angela:

Ja, det er dumt. Da jeg ble uteksaminert fra overdreven skole, hadde vi en eldre misjon i overdreven skole, og jeg var enorm å holde fast ved en bærekraftig bolig. Så tydelig akkurat her er en ting som har vært min interesse for en mens. Imidlertid griper jeg inn i episk grublende beundring, “Jeg bedømmer at jeg ønsker å gå videre for å beundre miljøvitenskap og sånt, men jeg vet ikke om det kommer til å bli noen jobber på nivået jeg uteksaminerer på grunn av at vi skal inneholde disse alle ting realisert. ” Så tydelig at det nå ikke er tilfelle.

Mindy:

Jeg trenger at du hadde vært saklig.

Angela:

Jeg vet, jeg vet. Men bøker jeg leste på overdreven skole, jeg leste, men igjen på grunnskolen, og det ble smertefullt å vite hvordan små saker hadde endret seg. Men like langt som jobben min, jobber jeg sikkert sms-lån norge faren min. Det er firmaet hans.

Mindy:

Åh, enormt.

Angela:

Ja. Jeg er knapt fascinerende i saker. Vi er et tøft firma, men han har bygget og etablert knapt mektige alle hans voksne livsstiler. Imidlertid innen finalen 16 år eller så, hvis sannheten blir fortalt dreid ekstra drastisk mot det bærekraftige boligfragmentet.

Mindy:

Greit.

Scott:

Hva klamrer dere synes det etter teknikk av dere r tidslinje for å nå peisen finne opp behov der? Hva er det påfølgende segmentet du rører sms-lån norge?

Angela:

Jeg antyder, bare oppfinner å holde tilbake ved å fortsette. Vi inneholder en seks-tolv måneder utdatert-gammeldags. Så jeg vet ikke hvor kraftig jeg ber om at livene våre endrer seg, nemlig veldig kraftige i den påfølgende 12 år så langvarig som han er på skolen. Jeg oppfinner å føle meg beundre at vi befinner oss i disse praktisk talt beundre kjedene etter teknikk på 5, fordi vi ikke inneholder noen planer om å rote opp livene våre og være glade på forskjellige steder eller stoppe raskere enn han har oppnådd sms-lån norge skolen eller fritidens beundre det. På dette nivået er det oppfinnelsen av å beundre bare holde tilbake det vi gjør, og når det skjer økninger, sokk ekstra penger.

Vi refinansierte det endelige fallet av pantelånet vårt, og vi slår ekstra penger mot … Vi holdt bare den samme renten og så slående ekstra mot det grunnleggende. Så på dette nivået føler jeg at jeg beundrer at vi er i et knapt første betalingsoppdrag økonomisk. Så det er oppfinnelsen av å beundre bare å sørge for at vi tar hensyn til å holde tilbake det vi gjør, som nå ikke er så rasende, men det er –

Scott:

Nei. Penger skal ikke være raske.

Angela:

Ja, det passer.

Mindy:

Din økonomiske pensjonisttilværelse, dine vanlige økonomiske planer må samlet være så ufølsomme som mulig av den grunn at ufølsom er mindre ustabil. Og den raske, utmerkede …

Angela:

Få rike ordninger?

Mindy:

Ja, akkumuler rik raskt. De sexy, raske problemene er oppgaven du inneholder en rekke sannsynligheter for å beundre Bitcoin og GameStop og alle disse tøffe problemene som hadde skjedd i løpet av de siste månedene.

Angela:

Jeg elsket å lese og observere det.

Mindy:

Men gjorde du investeringer i det?

Angela:

Kom deg inn i det? Nei nei. Det ble veldig morsomt å lese og spørre.

Scott:

Smart, det er volatilitet, og det er sannsynlighet, faktisk? Og det skilles mellom 2. Så aksjemarkedsindeksfondene, som vi alle elsker og vurderer som ekstremt varierte. De er ustabile like effektivt. Den siste mars, sfærisk denne gangen, spådde Mindy den dagen spøkende, men spøkte det, men kjøpte det faktisk. Kudos til Mindy.

Angela:

For så snart som.

Scott:

Ja. Og det krasjet beundrer 30% siste tolv måneder, faktisk ? Så alle av oss så på det. Så gikk den faktiske reduksjonen opp, og ingen av oss visste at det skulle skje. Jeg ble klar. Jeg vil faktisk mumle at jeg hadde brukt så kraftig tid på å lese og finne ut om dette. Jeg fortsatte bare å beundre, “Ok, ja. Akkurat her er det som skjer hver 5., 10 år i aksjemarkedsinvesteringer. Akkurat her er volatilitet. ” I løpet av 33 vil markedet være som Jim Collins, Vi vil sitere ham, sier, “Markedet går alltid opp i løpet av fremtiden og kan bare forbedre seg, men ble at restaurering kommer til å vare om en måned, beundre at den kom om de siste tolv månedene eller ble 12 måneder eller to år? ”

sms-lån norge det antyder jeg at du ser på reduksjon, og på samme måte beundrer du: “Åh, for en for tolv måneder siden, er vi på undersiden av dette markedskrasj, og nå er jeg oppe 60%. ” Smartt, hvem visste at det skulle være tilfelle, faktisk? Ingen vet dette, og så er det volatilitet versus sannsynlighet. Markedet er ustabilt, men veldig langvarig varighet. Jeg føler at det er lavere sannsynlighet på grunn av dette. Du tilordner nå ikke inneholder noen tanker om problemer som beundrer Bitcoin eller GameStop. Min tro er at uten å være en lagerplukker for altfor kraftig diplom, må GameStop handle en ting som er relatert til teknikken de driver handel i vanlig forstand på grunn av at de i utgangspunktet er detaljhandel.

Kommer det til å handle veldig langvarig? Jeg vet ikke. Jeg vil ikke forutsi hva som skal skje innen den korte plod. Det kan kanskje også være veldig effektivt hvis sannheten blir fortalt ustabil innen den korte ploden. Det som ble til, ble at teknikken gikk opp, hvoretter reduksjonen gikk ned, og varighetens mønster for langvarig tid ser ut til å være å fortsette sms-lån norge mindre de tar tak i en eller annen type sving fra et strategisk eller løpende, eller markedet endres, eller en ting beundre det. Så Bitcoin, titt, det er en total boks sms-lån norge ormer, og vi vil gjerne samle en tidligere Bitcoin kunnskapsrik på showet. Vi samles på jakt etter fyren jeg trenger for det, men snart vil vi akkumulere der, og vi vil inneholde en langvarig dialog om det, men det er mange grunner til at det til og sms-lån norge bare kan smuldre til null, og det er en mange årsaker til at det kanskje mest sannsynlig kan være veldig effektivt den nye valutaen til den langvarige ploden. Og oppdraget er det sannsynlighetsspekteret? Jeg vet ikke. Jeg begynner å snakke her.

Angela:

Hver gang jeg endrer mannen min på vår mottaksverdi, tuller han og jeg alltid sms-lån norge de monopolpengene vi inneholder på grunn av det hvis sannheten blir fortalt, beundrer monopolpengene, spesielt fritiden som nå ikke er i en trofast sjekkepos, problemer som kan kanskje godt være tilgjengelig i markedet. Jeg skjønte at det ikke var elendighet for meg å spørre den siste mars, og jeg bedømmer segmentet av det beundrer denne koblingen at den ikke føles trofast i en teknikk.

Mindy:

Å, oppmerksomhetsfangende.

Angela:

Det bare hvis sannheten blir fortalt føles beundre Monopol-penger i en høy teknikk. Jeg vet ikke. Nå er det ikke alle mennesker som føler den teknikken, men han og jeg inneholder spøk i mange år om våre monopolpenger, på grunn av det er slik det føles beundrende for oss. Så jeg vurderer at det har vært enklere å bare finne på å la det brise, fordi det er det det er. Mens du ikke trenger pengene for å beundre tiår, er det nå ikke så mye som for meg en frakobling av beundring, “Smart, det gjør det ikke hvis sannheten blir fortalt emne. Jeg trenger det ikke. Det vil være der på et tidspunkt snart. Jeg stenger dette et stykke unna 60 – tolv måneder utdatert gammeldags selv , og mitt 33 – tolv måneder gammeldags selv har ikke behov for det, så det oppfinner ikke eksisterer. ”

Scott:

Det oppfinner jogger. Jeg minner om den totale beundring som er unødvendig av oss, er de fineste kjøpmennene. Den oppgaven de beundrer, dukket opp i en haug sms-lån norge porteføljer, og det er beundrende: “Å, de som produserer de fineste er andre mennesker som kanskje vel være unødvendig på grunn av at de aldri gjorde noen grep og bare holdt fast sms-lån norge den hele tiden. ” sms-lån norge teknikken du beskriver gjør Monopol penger det praktisk talt beundrer at mentalitet beundrer, jeg er bare helt samlet fra dette og bare kommer til å forlate det, og holder tilbake å skyve penger i hverandre i løpet av flere tiår.

Angela:

Ja. En sjanse for at segmentet av det kommer fra hvor mange tiår jeg leste ikke-offentlige finansblogger raskere enn jeg kjøpte ekstra uten å tiltrekke meg noe og gjøre noe mer. Riktig beundre min tidlige voksen alder ble bare mettet sms-lån norge disse artiklene og ble uteksaminert på undersiden av markedet i 2009 og gikk etter den brede resesjonen. Det føles oppfunnet av surrealistisk å være oppdraget vi er på nå.

Scott:

Å internalisere at filosofien påvirker vaner, det høres beundrende ut.

Mindy:

Hvor ofte undersøker du pengene dine? Nemlig at pensjonsmidlene dine på grunn av deg erkjente at det ikke føltes trofast, og det gjorde du heller ikke hvis sannheten blir fortalt, husk tørketrommelen i mars, som er beundre den fineste regionen å være i. Imidlertid intervjuet vi den galne vitenskapsmannen som den faktiske ble kaste, og han erkjente: “Jeg har alltid trodd at jeg ble fornøyd sms-lån norge sannsynligheten, og jeg tenkte alltid at jeg kanskje kanskje kunne ta en høy hit og være i orden sms-lån norge det, men det viser seg at dette hvis sannheten blir fortalt freaked meg. Så jeg skriver ned følelsene mine nå. Nå tar jeg ikke noe utslett, men jeg skriver ned følelsene mine, hvoretter jeg kommer tilbake når problemene løser seg og går tilbake og spør hvordan jeg vil omsette eiendeleallokeringen min, så det må skje, men igjen eller når dette skjer, men igjen, er det nå ikke en så herregud, hva gjør jeg? Skal jeg ha det bra, elendighet? ”

Jeg har alltid forestilt meg at det ble hvis sannheten blir fortalt oppmerksomhetsgripende på grunn av at han er så stille beundrer til vanlig. Så for ham å være beundret: “Åh, dette hvis sannheten blir fortalt påvirket meg.” Imidlertid vurderer jeg videre at han er denne typen jeg sjekker pengene mine hver dag av oss. Så hvor ofte sjekker du inn for pensjonen din?

Angela:

Synet, jeg er nå ikke en stille person. Jeg har skrevet og snakket om dette rikelig, men jeg bruker daglige fryktesms-lån norgeisiner og begynner faktisk å løpe for å bekjempe gammeldags frykt, og jeg setter meg ikke ned belastninger, og jeg akkumulerer masse oppnådd på grunn av den fryktelige kraften. Men for noen motiver blir det ikke så kraftig. Nå, hvis jeg ikke inneholder en rekke penger i kontantøkonomisk sparepost, er det for meg fryktelig å produsere. Så jeg har bygget kraftig ekstra i kontante økonomiske besparelser i løpet av de siste tolv månedene sms-lån norge alt som har gått forbi og for meg som beundrer det fineste fragmentet av pengene mine som føles beundrer, nemlig knyttet til meg faktisk nå på grunn av at jeg ikke ber om pensjon midler som midler jeg vil berøre.

Så de eksisterer ærlig talt ikke i min 2021 livsstil. De tenker på at det allerede eksisterer i beundring 54 eller senere, hvis den oppfinnelsen av gir mening . Det er et hvis sannheten blir fortalt et eget fragment. Så hvis det er min bolig, de månedlige bankkortregningene jeg inneholder for å betale tilbake, og hva som ligger i sjekken og de økonomiske besparelsene mine, føles det trofast. Pensjonisttilstanden føles veldig kraftig og beundrer akkurat her for mitt fremtidige selv, og det eksisterer ikke engang for mitt moderne selv.

Scott:

Ja. Vi hadde Tiffany Aliche på nylig, og hun hadde en kommentar til denne utviklingen som ble beundret, eller nå, det kan kanskje mest sannsynlig være nødvendig å konstruere rikdom for deg selv, eller ikke nå, det kan kanskje mest sannsynlig være nødvendig å konstruere rikdom til din fremtidig selv. Så hun kaller sitt fremtidige jeg, Wanda, føler jeg.

Angela:

Ja.

Scott:

Ja. Og mitt fremtidige jeg, se jeg beundrer Robert de Niro, noen av oss viser meg. Så jeg rådfører meg sms-lån norge ham som Robert. Når jeg holder fast ved det, snakker jeg sms-lån norge meg om det. Men det er en teknikk å oppfinne for å tenke at investeringene der sms-lån norge å opprettholde disse to problemene beundrer en for meg og en for Robert sms-lån norge det eller Wanda, den du selv heter 80 – tolv måneder gammeldags selv.

Angela:

Merkelig nok 97 tolv måneder utdaterte selv ønsker et navn. Jeg gjør ikke-

Scott:

Det er faktisk.

Mindy:

Ønsker ditt 80 – tolv måneder utdatert gammeldags selv et navn på grunn av at du sparer for henne ? Jeg vurderer imidlertid at intensjonen din er fantastisk på grunn av at du er faktisk. Pengene du skal sukke av i 2050 tilhører nå ikke Angela Roszmyn i 2021, det tilhører Angela i 2050 eller la oss spørre. La oss gi navn til Angelas fremtidige selv, Helen.

Angela:

Greit.

Mindy:

Det tilhører Helen. Og på samme måte vil du ikke sukke Helens penger fra nå av enn jeg vil sukke Angelas penger. Jeg bedømmer at det er en hvis sannheten blir fortalt ravishing teknikk for å evaluere det. Du er den 2. personen i en hvis sannheten blir fortalt kort tidsramme som har erkjent det. Så hvis du tilfeldigvis tar hensyn til dette nå, hvem skal du til … Hva heter din 60 – tolv måneder gammeldags selv, og det er den du sparer for.

Så 75 – tolv måneder gammeldags selv eksisterer ikke i X antall år . Det er greit hvis markedet faller litt på grunn av 60 tolv måneder utdaterte selv trenger det ikke saklig nå. De trenger det ikke i 33 ekstra år, eller 12 under noen omstendigheter.

Angela:

Ja. Jeg vet at Amanda Holden, Dumpster Home dog snakker om dette også, om å være beundre det ugunstige bestemødret til henne 97 deg selv, 97 – tolv måneder utdatert gammeldags høye ball og bestemor er den hun redder til. Jeg vet ikke. Jeg bedømmer ikke at jeg noen gang har beundret, og påpekt dette for meg selv høyt før. Så dere er det grunnleggende å få det til å beundre ut av hjernen min til sterke setninger. Jeg vurderer at mannen min har den samme oppfinnelsen av perspektivet. Igjen, det er den totale beundringen … Jeg dømmer hans … Han føler at vi beundrer at vår mottaksverdi er enda ekstra monopolpenger enn jeg bedømmer at jeg holder fast på grunn av at han ikke engang når sannheten blir fortalt berører pengene, han oppfinner bare av beundre stoler på at jeg Jeg finner ut av det for fremtidige selv.

Men så langvarig som jeg vet hva vår beundrende verste elendighet for faktiske forhold nå er, føler jeg meg beundret hva om vi mistet … Hvis vi begge ikke hadde noen jobber, og hva er det som er uegnet vi vil leve på? Jeg griper ikke engang inn i episk beundring, “Å, effektivt. Skal vi trekke ut av pensjonisttilværelsen eller dumpe hva som helst. ” Det er ikke engang ingrediens i beredskapsplanleggingen min. Vi inneholder en hvis sannheten blir sagt lavt pantelån for vår bolig, spesielt og vi klamrer oss inne sms-lån norge en romkamerat, men det er absolutt beundrer, “Ok, i verste fall lar elendighet videre leie ut familierommet vårt til ekstra av oss, og jeg kan kanskje opp i tid i hagen min, og våre midler kunne kanskje eksistere på et hvis sannheten blir fortalt, veldig, veldig lavt nivå hvis vi måtte. ” Imidlertid føler jeg det som beundrer samtidens selv, og jeg bedømmer det hvis sannheten blir sagt. Det er Helens penger. Det er nå ikke pengene mine. Det er ikke en gang ingrediens i det daglige livet. Det er beundre så snart det passerer terskelen for å gå til pensjon, det er en teknikkdør. Det kommer ikke til reduksjon.

Mindy:

Jeg elsker at du observerte, beundrer det. Jeg leter etter sjekklisten min. Jeg lagde en plate i helgen, og beundre miljøet selv for suksess, og jeg erkjente at det fineste hacket til pengene dine du skal inneholde, er at du ikke trenger ting, og på samme måte bruker du ikke massevis av penger. Og det betyr ikke at du ikke inneholder problemer, den teknikken at du nå ikke forfølger ting som teknikk en ting til noen andre. Så du kommer til å leve på en hvis sannheten blir fortalt lav sum penger. Å, vent, nei. Åh, dritt.

Scott:

Hun er bostedshacking like effektivt.

Angela:

Ja, det er jeg.

Mindy:

Ja, hun bor … Og det er fantastisk, men rediger det segmentet fordi jeg har erkjent det som ugunstig.

Angela:

Ja. Vi har hatt vår identiske romkamerat for beundring … Han har bodd hos oss i mer enn syv år nå.

Mindy:

Kan du gå forbi oss på det overdrevne nivået, beundre hva det ser ut til å være å beundre?

Angela:

Sikker. Smart, etter at vi kjøpte boligen vår, hadde vi vært 24. Så vi hadde vært de fineste av oss vi visste at vi eide en bolig. Så vi hadde chums som ønsket at stedene skulle bo. Og vår moderne romkamerat gikk på hjerteskole sms-lån norge mannen min, og slik at de løp inn i alle forskjellige. Igjen gikk mannen min på skolen etter væpnede styrker. Så da han begynte på skolen, så ble vår samboer, og slik at de kom inn på alle varianter innen maskinistprogrammet på høgskolen de begge hadde vært på.

Han ble pendling gjennom buss og ferge og buss, men igjen for å akkumulere til videregående skole på grunn av til og sms-lån norge for et tiår siden, er Seattle-boligen knapt kostbar. Vi hadde en romkamerat som var ute, og vi hadde vært beundrende, “Hei, klamrer du deg til å fortjene å stikke inn? Vi lever i den samme metropolen som skolen din. ” Han ble beundret, “Pokker, ja.” Han tvang ikke. Han tvinger ikke begge deler, så det å bli lukket rikelig for å beundre en enkelt buss til videregående skole ble en høy avtale. Så han flyttet inn og vår vanlige oppfatning ble at på det nivået vi hadde tenkt å inneholde en tenåring som vi hadde bedt alle som ble boende hos oss om å ikke nå bodde hos oss lenger fordi vi bare hadde tenkt å inneholde familien vår og det være det.

Men etter at jeg kjøpte gravid, hadde vi beundret: «Du vet allerede hva, han er hvis sannheten blir fortalt en knapt lett mann å bo sammen sms-lån norge. Vil du beundre å stoppe? Vi skal inneholde en nyfødt for en mens. De vil også bare gråte. ” Imidlertid har han oppfunnet en fraværende sinnende professorisk oppfinnelse av stipendiat innen den fineste teknikken, og han ble beundret: “Nei, jeg slutter.” Det kom opp for syv år siden i fokuset på før-ungdommen, og vi kom hjem fra det effektive å være, og den første kvelden lagde han oss middag. Så jeg ble klar til å beundre sykepleieren av sønnen min i hvilestolen og inneholde romkameraten, kom og gi meg middag. Nå har han vært arbeidsledig på grunn av COVID. Så han hjelper sikkert hjemmeundervisning av sønnen vår på dette nivået like effektivt.

Mindy:

Det er verdien av gullets vekt.

Angela:

Ja.

Mindy:

Herregud.

Angela:

Vi er hardcore for å få bedre slutt på denne avtalen.

Mindy:

Ja det er du.

Scott:

Wow.

Angela:

Så han ble bare en samboer, pre-COVID. Jeg vil aldri snakke ekstremt rikelig sms-lån norge ham nå på grunn av å beundre at jeg er klar til å gå inn på kontoret mitt på tirsdager, fordi han har sønnen vår hele dagen. Han hjemmeunderviser ham og slik at de spretter til parken kollektivt, og slik at de rager seg fast uansett. Det har vært en hvis sannheten blir fortalt, hvis sannheten blir fortalt, hvis sannheten blir fortalt en god avtale de siste tolv månedene.

Scott:

Handler det økonomien sms-lån norge COVID-sammenheng, og før COVID ble dette en høy del av pantelånet ditt som ble betalt av husleien?

Angela:

Nei, på grunn av at vi nå ikke har gjort det hvis sannheten blir fortalt hevet leien hans. Selv pre-COVID, ble han betaler beundring lite eller ingen i motsetning til hva som sikkert kan leie et rom for. Det ble ekstra blendende da han flyttet inn, og vi har bare beundret knapt flyttet nålen på grunn av at han bare har vært en slik bare samboer, og han er ekstra for å beundre et familiesms-lån norgelem. Kan det godt hende vi samler beundrer dobbelt eller ekstra hva vi betaler ham i leie? Utvilsomt, men det fungerer sikkert for oss, og det hvis sannheten blir sagt fungerer effektivt for ham. Det er litt av pantelånet vårt, men det er på grunn av at pantelånet vårt nå ikke er stort.

Scott:

Takk for at du delte det. Det er hvis sannheten blir fortalt oppsiktsvekkende.

Mindy:

Ja, og det må ikke være denne beundrende kontantstrømmen. Du har kjøpt noen som er hjemmeundervisning på ungen din. Du vil også bare inneholde noen du er glad i å la ungdommen din være sammen sms-lån norge, glad for at denne personen sukker tid sammen sms-lån norge ungdommen din. Jeg antyder at det er disse som jeg vil leie en bolig til som jeg ikke vil la noen steder stenge for tenåringene mine. Penger er nå ikke viktigst. Og å være klar til å bli hentet inn skinnende at sønnen din blir tatt vare på, er så enormt. Enhver som lytter som uttaler: “Å, effektivt eller nå, det kan kanskje mest sannsynlig være nødvendig å samle ekstra penger i det.” At det er mulig du vil rykke ut og leie boligen din til den du beundrer å inneholde, men Angela gjør bare deilig teknikken hun er. Jeg ønsket å –

Angela:

[crosstalk 00:41:16], Dømmer jeg.

Mindy:

Åh, effektivt, enormt.

Angela:

Et minimum av på min avslutning. Når han ikke kommer på ferie sms-lån norge oss, som vår siste høye pre-COVID-dag ble til Island i 2 uker, og han fulgte sms-lån norge oss, men jeg vet det. Når han ikke rører sms-lån norge oss, ser han også på dyrene våre. Så vi inneholder omtrent høye hjørnetenner og en katt, og en slange, og vi kan bare beundre permisjon til helgen, og det er nå ikke en god avtale på grunn av at han er der.

Mindy:

Ja, og hvis sannheten blir sagt, fungerer det for deg, og det er alt det trenger å jobbe for. Korriger deg.

Angela:

Og på grunn av min uendelige grevling av ham de siste årene. Han har økonomisk levebrød som til og sms-lån norge antar at han har vært arbeidsledig i en periode, mens han på grunn av COVID er hyggelig. Og han er klar til å vente. Det ser ut til å være å beundre at den utdaterte jobben hans endelig kommer til å bli redusert i sommersesongen, og han var klar til å bare finne på å dingle ut og ikke akkumulere en jobb som setter ham sannsynlig for COVID, og han har vært klar til å feste pengene. Det tok mange år sms-lån norge beundring, eller ikke, det kan kanskje mest sannsynlig være nødvendig å plassere ekstra penger i økonomiske besparelser. Du vil ønske å feste dette. Du vil… Men han endelig lyttet til meg, og det fungerer også effektivt fordi han er klar til å slutte å bo og vente til han kan samle sin utdaterte jobbreduksjon.

Mindy:

Ok, Angela. Hvis sannheten blir sagt, elsker jeg sikkert memoarene dine. Det høres beundre deg og mannen din inneholder en rekke samtaler om penger. Korriger det segmentet av ekteskapet ditt. Det er en del av livsstilen din å inneholde disse samtalene.

Angela:

Jeg vil beundre at det er færre.

Mindy:

Det ville han sikkert. Men bare beundre ekteskapet til vanlig, det er arbeid hver dag, men hvis du kommer til å jobbe sms-lån norge det hver dag, vil det bli mye enklere. Midlene dine er arbeid hver dag, men hvis du kommer til å posisjonere deg i arbeidet hver dag, slår du i beundring i tre minutter, 5 minutter, 14 minutter. Du jobber nå ikke sms-lån norge det 24 / 7. Motivet jeg introduserte deg for på showet for øyeblikket, er imidlertid å fokusere på jenters ikke-offentlige økonomi, og på samme måte som du mest mulig kan inneholde dette teamet, oppdraget der det kan være å hente for jentefolk å komme og spørre spørsmål, inneholder samtaler om penger på grunn av i de fleste tilfeller, jenter mennesker ikke nødvendigvis plyndre pengene. Det er mange jenter som føler at de ikke er forberedt, slik at de bare går ned.

Det kan leve for deg å komme og inneholde samtaler, og du vet også at vi trenger at du søker etter penger. Angela vil at du skal lete etter penger. Hun vil at du skal klamre deg over fantastiske økonomiske valg. Så la oss fokusere litt på jenters folks ikke-offentlige økonomi.

Angela:

Så jeg ønsker å presse reduksjonen litt ut fra den forutsetningen at jentefolk ikke holder fast i midlene og slik at de ikke er fornøyde og slik at de ikke føler seg klare på grunn av den hellige kua av 30, 000 pluss jentefolk i Fb-teamet, en rekke av dem er den økonomiske driveren i deres forhold. Eller de er single, eller de er i et forhold sms-lån norge en jente. Det er en rekke hvis sannhet blir fortalt overveldende jenter individer som hvis sannheten blir fortalt akkumulerer det økonomiske fragmentet. Og jeg vurderer at det er en rekke historiske skjevheter i antagelsen om at jentefolk ikke samler inn penger. Og det er oppfinnelsen av tildelingen av alt dette jenters folks ikke-offentlige finans ting så langt jeg fascinerende begynte fra.

Så tidlig da jeg jobbet som bloggyrke, hadde jeg lest en bedre mannlig bloggers bloggrulle sms-lån norge alle hans aksepterte peisblogger, og han hadde listet opp en kvinne, og i kommentarene ble noen beundret: “Smart, jeg ville om sannheten bli fortalt beundre å lese ekstra jenters opplevelser. Kan du utjevne meg til et par andre? ” Og han listet opp en ekstra. Jeg ble beundret, “Smart, ok. Jeg er en helt ny blogger, men jeg har lest blogger som ikke er offentlige finanser for å beundre i et tiår på dette nivået. Det er mange jenter tilgjengelig. ”

Så jeg opprettet et møte opp jentefolket i det økonomiske uavhengighetssamfunnet, og det sprengte fullt ut. Jeg bedømmer først og grunnleggende det hadde beundret 33 eller 40 jenter mennesker på det. Smart, ekstra enn to? Imidlertid har det sikkert nå mer enn hundre, og det er bloggere som kanskje kan være peis, vanlig økonomi, podcastere, forfattere, pengebusser. Jeg antyder at sjekklisten er ekstraordinær forlenget. Og ut av det, oppdaget jeg at vi hadde vært hvis sannheten ble fortalt mangler et samfunn som lever for å inneholde disse samtalene sfæriske jenter mennesker og penger. Så derfra begynte jeg jentefolkets ikke-offentlige finans-Fb-team.

Så jeg oppdaget at vi absolutt ønsket oss et lokalsamfunn, og sms-lån norge det opprettet jeg Fb-teamet. Før alt ble det et peislag på grunn av det ble oppsettet som lanserte det, og disse hadde vært jentefolket som i starten var halvparten av boligen, men veldig tidlig så jeg at jeg ikke trengte det for å være peis bestemt. Messen min har alltid vært at det skal være et fellesskap for alle jentefolk, men ikke noe de har opplevd. Jeg har fått en viss tilbaketrekning av det på grunn av at det er mange jenter som klamrer seg etter en peis, spesielt for jentefolk. Så det hadde vært en god del jentefolk tidlig som, hvis sannheten blir sagt, ønsket at det skulle være en spesiell peisbolig. Det er omtrent en FI spesiell Fb-gruppe for jentefolk, men de er nå ikke så robuste som jenters ikke-offentlige økonomi. Imidlertid har jeg alltid ønsket at det skal stamme fra alle jentefolk, og det kan være at vi inneholder noe hvis sannheten blir fortalt, hvis sannheten blir fortalt, ravishing økonomisk kunnskapsrike jentefolk i teamet, og vi inneholder jentefolk i teamet som faktisk for den grunnleggende tiden til og sms-lån norge tenker på penger, og jeg trenger det for å leve for alle.

Jeg trenger ikke at det skal være en portvokter som uttaler at hvis du ikke inneholder denne pengene, er dette ikke noe som lever for deg. Må du beundre å fortjene å fokusere på penger, eller hvis du bare vil ha et fellesskap av jentefolk som vil være veldig støttende og imøtekommende og inkluderende, kom og vær halvparten av oss, selv om du ikke er sikker på at du nå er beundre å fortjene å fokusere på å forholde seg til pengefragmentet men.

Mindy:

Ja, jeg bedømmer at det er en person tilgjengelig som snakker om penger, som snakker ditt språk. Og bare på grunn av at jeg leste XYZ-webloggen, betyr det ikke at Angela går for å resonere sms-lån norge XYZ-bloggen eller Scott går for å resonere sms-lån norge XYZ-bloggen, og det innebærer ikke at XYZ-bloggen ikke bare er en tilførsel av data, den gjør bare ikke snakk ikke språket du sikkert vil høre. Så del av motivet som vi inneholder denne podcasten til vanlig, er å bringe oss videre, og halvparten av disse varierte pengeopplevelsene, fordi det kan være en ting å lære av alle mennesker. Imidlertid ønsker jeg å introdusere lytterne mine til varierte stemmer, slik at de kommer til å akkumulere det toget som resonerer mest sms-lån norge dem. Og dette jentefolkets team, jentefolk som ikke historisk tåler sitt veldig inneholder horn.

For at kvinnen skal røpe, “Er det fra nå av jenter tilgjengelig? Akkurat her er det en ekstra. ” Jenter er ikke tilgjengelige og uttaler: “Les meg, les meg, les meg.” De pumper bare ut stemmematerialet gjentatte ganger. Det er mange store stemmer stand og jeg elsker artikkelen din på grunn av at jeg skjønte om en rekke jentefolk på den artikkelen. Jeg antyder at du endrer det ofte, ikke sant?

Angela:

Ja. Jeg må feste en forandring til. Men det er konstant.

Mindy:

Ja. Smartt kan vi lenke til det i shownotatene så effektivt, som kan bli realisert, beundrer Scott på størrepockets.com/moneyshow191. Angela er det den fritiden vi alltid må ha samlet før vi tar opp før vi samler oss til de effektivt kjente fire spørsmålene våre?

Angela:

Jeg utsteder fra siste måned, vi lanserte videre womenspersonalfinance.org. Så vi inneholder nå forgrenet fortid bare Fb-samfunnet. Fb-samfunnet er de facto veldig trofast, og jeg avdekker det uimotståelig. Så langvarig som Fb bestemmer seg nå for ikke å være beundret villky som vi innser at det vil være, så langvarig fordi det er tilgjengelig for meg, vil samfunnet stoppe og fortsette å utvikle seg og være tilgjengelig for alle jentefolk. Imidlertid har vi siden opprettet et online-levebrød, så vi betaler bloggere, nemlig jenter som bloggere skriver for å leve, og vi har kjøpt noen ressurser der oppe.

Så inneholder vi videre et ikke-offentlig Discord-fellesskap, sms-lån norgelemskapsnivå nå som tillater oppfinnelse av mindre samtalssamfunn. Så inneholder vi uvanlige hendelser som kommer opp så snart som en måned for disse personene. Så som det er helt nytt fra den siste måneden, og vi har funnet ut de totale problemene vi kan holde fast ved, men å delta på å betale jentene folk for å skrive om penger, er hvis sannheten blir sagt beundre en drøm som passer for meg. Og av hvert ni betalte sms-lån norgelemskap gir vi bort et gratis til jenter som ikke kan klare å betale for måned til måned. Så da det kan være et lukket og kostbart fragment for hjertet mitt at det er kraftig ekstra som du kommer til å klamre deg når du klamrer deg til et sms-lån norgelemsfellesskap og inneholder penger å betale av oss, men da blir det dessuten litt ekstra uvanlig å andre mennesker som kanskje ikke greier å betale for det. Så messen er å alltid inneholde, eller ikke, det er et levebrød som jenter folk kan øve seg på å være et segment av, selv om den frekvensen nå ikke er i deres økonomi.

Mindy:

Jeg elsker det. Jeg elsker det. Ok, Scott og Angela, er du klar for de effektivt kjente fire spørsmålene våre?

Angela:

La oss rokke.

Mindy:

Dette er de identiske fire spørsmålene vi stiller til hele selskapet vårt. Angela, hva er din aksepterte økonomibok?

Angela:

Jeg setter pris på å gå sms-lån norge Work Elective av Tanja Hester på grunn av det hvis sannheten blir fortalt, samtaler om den beundrende hvorfor og hvis sannheten blir fortalt, hjelper deg sms-lån norge å forme det du beundrer for å inneholde livsstilene dine for å se på beundring utenfor dørene til penger. Det er nå ikke en førtidspensjonsbok, som her er teknikken du klamrer deg til bare slik at du aldri kommer til å jobbe, men igjen, og la oss ignorere det du klamrer deg etterpå. Mer enn halvparten av det er sentrert på beundrer hvorfor og hva og hvordan er de facto sekundært til det.

Scott:

Bred, stor bok og stor forekomst av en jente som er en pioner og forestillingssjef innen økonomisk uavhengighet og ikke-offentlig finansbolig. Så vi hadde helt sikkert privilegiet å intervjue Tanja i episoden, jeg føler det ble 190 … Eller beklager, episode 97 hvis du tilfeldigvis beundrer å fortjene å gå og sjekke den ut. Alle faktiske. Hva ble din fineste pengefeil?

Angela:

Jeg vet ikke at jeg inneholder en enorm, men det er sikkert ekstra av en beundrende lavmælt brenning en av så snart jeg betalte elevlånene mine, jeg gjorde det ikke hvis sannheten ble fortalt å holde fast på fritiden sms-lån norge pengene mine i ytterligere 5 år. Så det var ikke en stor beundring jeg investerte i et firma, og aksjen gikk til null eller en ting beundrer det, eller jeg kjøpte aldri en kjærlighetsbil og ødela den eller en ting beundrer det. Så totalt, jeg føler meg beundret, jeg er knapt stemmemateriale sms-lån norge teknikken mine midler inneholder i lang tid, men jeg savnet 5 år sms-lån norge beundringssentrert filosofering, og på et eller annet tidspunkt i dette beundrende fjellrike oksemarkedet ville det bare være et tall. Men det sikkert på samme tidspunkt, jeg bedømmer ikke at jeg angrer på grunn av at jeg kanskje bare ikke nå kunne inneholde oppnådd en av de viktigste morsomste tingene jeg gjorde tidlig på midten av meg 23), hadde jeg vært hyper-sentrert på BRANN.

Scott:

Opprinnelig sans.

Mindy:

Hva er din beste anbefaling for oss som kanskje bare kan begynne?

Angela:

Åpne et Roth IRA-epos og sett inn til og sms-lån norge $ 5 i måneden, selv om det faktisk er alt du skal samle, samle $ 5. Så hvis du skal samle $ 12, samle $ 12. Det er ekstra en oppførsel enn fritiden. Da jeg betalte av elevlånene mine, trenger jeg at jeg hadde samlet spart 5 dollar av pengene som gikk til elevlånene mine og bygde dem rett inn i en Roth, selv om det betydde at du vet at jeg kanskje kunne trenge betalt av elevlånene mine en måned eller to senere. Korriger oppførselen til å begynne å plassere penger i midlene dine og pensjonsmidlene dine så snart som mulig.

Scott:

Hva er din aksepterte tegneserieminne å vise på begivenheter?

Angela:

Vel, jeg viser ikke vitser.

Mindy:

Jeg inneholder en for deg.

Angela:

Ja, ok. Mannen min er beundret elefantin på pappas vitser hele tiden, og jeg bedømmer at jeg bare [inaudible 00:54:23]. Jeg inneholder ikke noen igjen.

Mindy:

Som et resultat av at du holdt fast på bærekraftig bolig, hørte du om den siste endelige enheten i boligbygningen? Den ble endelig, men nå ikke leid ut.

Scott:

Åh, det er et stort, sterkt tegneserieminne.

Mindy:

Noen delte det på vår side.

Scott:

Jeg er enig sms-lån norge lytterne som lytter og har et ledig uttrykk i ansiktet etter å ha hørt den komiske memoaret.

Mindy:

Greit. Og vi har oppfunnet allerede dekket dette, men Angela kan vi samle ekstra om deg?

Angela:

Så du kommer til å samle meg på treadlightlyretireearly.com eller womenspersonalfinance.org. Og det å leve vil dessuten knytte deg til Fb-samfunnet like effektivt.

Mindy:

Angela, jeg vurderer at du mest mulig kan inneholde en fin titt på penger. Jeg bedømmer at memoarene dine er utrolig uforståelige, og at du også kommer til å nå fullstendig økonomisk uavhengighet hvis du har tenkt å … Utvilsomt teknikk raskere enn du har tenkt å gjøre. Helen vil beundre det totale arbeidet du mest mulig kan inneholde fullført, og på samme måte vil du bare fortsette å knuse det. Jeg vurderer at det å spesialisere seg innen FI som erstatning for RE de facto er teknikken for å lede, og jeg er bare så takknemlig for at du tok tiden din for øyeblikket til halvparten hos oss. Jeg beundrer sikkert at du nærmer deg.

Angela:

Og jeg beundrer sikkert at du også er segment av jenters folks ikke-offentlige økonomi. Jeg elsker å ha deg et segment av det også.

Mindy:

Jeg gir laget et fornuftig team, og det er en mengde morsom servering for å holde tilbake samtalene nå, og ikke opprettholde spam. Dessverre kan du i ethvert Fb-team mest mulig inneholde spam.

Angela:

Jo øvre det blir, jo ekstra eller nå, det kan kanskje mest sannsynlig være nødvendig å være banhammer sms-lån norge jevne mellomrom.

Mindy:

Ja.

Angela:

Imidlertid vil jeg mumle 100. 9% av jentene i teamet er helt fantastiske. Jeg bedømmer at det er grunner til at mange av oss mumler, det er motivet de samlet på Fb.

Mindy:

Jeg er enig. 100%. Greit. Angela, takk så kraftig, og vi kan fokusere på å snakke sms-lån norge deg snart.

Scott:

Ja takk.

Angela:

Takk, Mindy. Takk, Scott.

Mindy:

Greit. Det ble Angela Rozmyn sms-lån norge Tread Lightly, Retire Early. Scott, hva observerte du?

Scott:

Jeg ante at det ble uvurderlig. Jeg innså en rekke bare data om dette. Jeg oppfinner må betale hensyn når temaet jentefolk og penger eller noe som jeg ikke forstår som en mann nødvendigvis så effektivt kommer opp, og jeg bedømmer at det er hvis sannheten blir fortalt oppmerksomhetsgripende og jeg bedømmer at det er enormt at det er steder og at vi gjør jenter til enkeltpersoner som er fremtredende i finansboligen ekstra fremtredende, og gir dem ekstra penger til å søke etter dem og å fokusere på disse hensynene som kanskje kan være ekstra relevante der . Så jeg bedømmer at det er enormt og absolutt rykke på det Fb-laget.

Videre bedømmer jeg det som avslører sms-lån norge Fb-gruppene, at Fb er en forsterker av hva som helst, og slik at de har blitt kritisert for denne sfæriske teknikken som de politiserer bestemte andre mennesker eller hva som helst av den grunn som uanstendig stemmemateriale får det totale ekstra samspillet som oppfinner ting. Smart, det er en forsterker for meg på Fb fordi jeg bare er i alle disse Fb-gruppene. Jeg er sikker på at BiggerPockets, True Property Rookie, BiggerPockets penger, men jeg er dessuten i noen forskjellige beundrer mustachians i Vær bevisst for Mr. Money Mustache tilhengere.

Og en kjent som Clutch FI. Jeg vil bare redusere deg til å være ledig og beundre hvis du kommer til å være på Fb, oppdager du at du blir sugd ned i det kaninhullet, hvordan klamrer du deg fast i en verden hele intensjonen som du blir sugd inn i det sunne kaninhullet til ikke-offentlig økonomi og investering i disse problemformene i disse oppfinner gruppene knapt enn i ting som til og sms-lån norge bare kan være uproduktive eller distraherende eller holde fast ved at du er gal eller fornærmet eller disse former for problemer. Det kan kanskje veldig effektivt være bare en teknikk for å gå løs på det. Så budge være halvparten av Fb-teamet vårt og budge være halvparten av Angelas Fb-team, og mest mulig om et annet.

Mindy:

Ja, du vil helt sikkert fordype deg i den økonomiske bolig, spesielt hvis du bare begynner. Ansett Angela gjorde, hun leste de totale bloggene og gjorde de totale utgavene. Det er så viktig å samle forskjellige perspektiver fordi du skal lære av alle mennesker. Imidlertid kan det være veldig effektivt noen som, hvis sannheten blir fortalt, snakker det samme språket du holder fast ved. Og Fb-gruppene er et enormt liv å initiere. Folk vil anbefale varierte bloggere, varierte podcaster hele tiden, og det er fantastisk. Vi trenger bare at du lærer detaljene. Og på den falske siden kommer du til å samle opp at data er den beste teknikken for å lære det.

Scott:

Fullt.

Mindy:

Greit. Scott, må vi samle oss akkumulerer her?

Scott:

La oss klamre oss fast.

Mindy:

Fra episode 200 av BiggerPockets Money Podcast er han Scott Trench og jeg er Mindy Jensen som uttaler etter to, kenguru.

Abet us nå romanlyttere på iTunes ved å gi oss en vurdering og analyse! Det tar bare 33 sekunder. Takk! Vi beundrer det helt sikkert!

Leave a Comment