biggerpockets-money-podcast-189:-revenge-spending:-how-it's-sabotaging-your-financial-relationship

BiggerPockets Money Podcast 189: Revenge Spending: How It's Sabotaging Your Financial Relationship

Å skaffe seg et finansdiplom skaper deg ikke en gigantisk investor eller sparer, det er det Teri Slater, internt mest økonomitrener som fant ut å være faktisk etter endt vitnemål. Fra et litt tidlig stadium hadde Teri allerede innhentet elevlån, kjøretøylån og bankkortgjeld. Hun trakk seg ut av gjeld og følte seg utført, men etter at hun giftet seg og kjøpte sitt første hus, fant hun seg motivert i gjeld. Omtrent $ 200 ok i gjeld!

Teri og hennes (daværende) mann hadde høye inntekter, en effektiv bolig, barn og et par hunder. Fra utsiden så det ut som kjærligheten de gjorde fenomenalt, men i løpet av boligen skrapte Teri og ektemannen knapt sms-lån norge store kontanter for å betale pantelånet hver måned. De hadde bankkortgjeld, et kjøretøylån, et lastebillån, forretningslån og en HELOC (boligkredittgrense) mot huset. De var fullstendig omgitt av gjeld.

De bestemte oss for å motivere økter fra Financial Peace University og bygge småbarnstrinnene for å akkumulere seg uten gjeld. Teri stille følte seg flau på slutten av møtene og endret seg til så snart som nølende sms-lån norge å avsløre hvordan de hadde det økonomisk. Det tok henne og ektemannen år å samle seg opp av millioner i gjeld, men fra og sms-lån norge 2018 er Teri gjeldfri! Nå legger hun en dyktig mengde i retning av pensjonskontoer etter skatt og før skatt, og hjelper sms-lån norge å bemerke andre hvordan de også kan være på vei til økonomisk frihet.

Teri er klar over førstehånden hvor arbeidskrevende det også vil være å snakke etter økonomiske scenarier sms-lån norge sms-lån norgehjelperen din. Hun går gjennom noen taktikker for å samle sms-lån norgeskyldigen din på en identisk webside som deg og produsere sikre ønsker, alt uten hevnutgifter!

Mindy:

Velkommen til BiggerPockets Cash Podcast-skallenummer 200, hvor vi snakker sms-lån norge Teri Slater om å endre tankesett og vaner som er registrert for å akkumulere seg uten gjeld.

Teri:

Det endret seg til så snart ingen quiz om hva sluttfunksjonen endret seg til så snart som, og sluttfunksjonen endret seg til så snart kjærlighet, ikke mer gjeld, virkelig? Ansett, vi betaler dette, og det er ikke lenger noen ekstra gjeld. Det endret seg til så snart bare kjærlighet, det endret seg så snart en linje i sanden som endret seg til så snart tegnet motivere etter at vi først startet, som endret seg til så snart som runde 2012. Den linjen hadde allerede blitt trukket, så vi visste at vi ikke skulle skade det. Men jeg anser at selv om det er milevis av lett å seile ellers går du ikke lenger sms-lån norge $ 365 , 000 i gjeld, det er en mindre hindring. Begge deler betyr at for noen av oss kan de være i stand til å tyve på det sms-lån norge en intensitet som knapt er kjærlighet, “Jeg bryr meg ikke om jeg sover om natten, jeg bryr meg ikke om jeg bruker, jeg skal bare å jobbe, jobbe, jobbe og betale tilbake gjelden. ” Og for et par av oss ønsker vi utvilsomt å produsere produkter i disse mangfoldige belønningene. Jeg er en anbefaling for det.

Mindy:

Hva skjer. Hva skjer. Hva skjer. Mitt navn er Mindy Jensen, og sms-lån norge meg, som kontinuerlig, er min flippende dyktige vert, Scott Trench.

Scott:

Vi lever uten tvil i den andre for disse intro-analogene. Takk, Mindy.

Mindy:

Scott og jeg er her for å skape økonomisk uavhengighet mindre skummelt, mindre enkelt for alle andre. Å introdusere deg for hver kontantminne, fordi vi uten tvil tar hensyn til økonomisk frihet er potensial for alle, ikke noe tema når eller hvor du starter opp.

Scott:

Det er ekte. Enten du liker å pensjonere deg tidlig og skynde deg sms-lån norge sfæren, trenge på å skape gigantiske tidsinvesteringer i ressurser som elsker ekte eiendom, kommer fra din virksomhet eller betaler tilbake $ 200, 10) i gjeld over seks år, vil vi bety at du antagelig kan nå dine økonomiske ønsker og samle penger ut av midlene slik at du antagelig kan åpne selv i retning av disse ønskene.

Mindy:

Scott, jeg er så indignert over å snakke sms-lån norge Teri denne dagen, fordi jeg likte deg nevnte $ 200, 10 i gjeld. Forstår du hva annet hun hadde? Et diplom i økonomi, som som hun sier, “Jeg mottok et diplom i finans, finest for å bygge opphør av at det ikke lærte meg noe om intern mest finans.” Etter å ha tatt klassen sammen sms-lån norge mannen sin, skjønte hun at de hadde dramatisk forskjellige utgiftsvaner, og noe et par kostbare midler per tidligere valg og forpliktelser. Denne dagen snakker Teri et par setninger kjent som Revenge Spending, som jeg anser er perchance mye mer utbredt enn vi selv søker. Jeg setter pris på den setningen, Revenge Spending. Det er så beskrivende. Vi fokuserer på å være lønn til lønn, selv når lønnen er høy. Vi fokuserer på å bevare Jones og lære å forklare nr.

Teri Slater, velkommen til BiggerPockets cash podcast. Jeg er så opprørt over å snakke sms-lån norge deg denne dagen.

Teri:

Takk skal du ha. Jeg er indignert over å være her. Takk for at du har meg.

Mindy:

La oss sveve virkelig inn i det, for jeg vet at vi har fått masse å skjule denne dagen. Satsen starter løpet sms-lån norge kontanter?

Teri:

Riktig, vil jeg rope at løpet mitt sms-lån norge kontanter uten tvil begynner sms-lån norge at jeg fikk noen bankkortgjeld uten tvil tidlig på skolen. Dette endret seg til så snart som motivere på dagen da de ville bety at du også kan samle en gratis baseballhatt for en fakultetssøknad. Så jeg samlet noe gjeld uten tvil, uten tvil tidlig i livsstil. Elevlån fortsatte og fortsatte i veldig veldig lang tid. Jeg byttet til så snart som på skolen for kjærlighet 11 år. Så jeg sluttet sms-lån norge å inngå noe gjeld. Jeg betalte alle bankkortene mine på ett nivå sms-lån norge lindring fra et kredittrådgivningsfirma. Det triste segmentet om det er at i ettertid tror jeg at jeg gikk over til så snart jeg hadde fått gjeld fordi jeg hadde betalt bankkortene mine, men jeg hadde stille et kjøretøylån, jeg hadde stille elevlån, så jeg var ikke uten tvil uten gjeld. Så snart jeg kjøpte mitt første hus, hadde jeg ikke hatt bankkort på en stund på det nivået. Og jeg taus hadde ikke håndtert mine sammensatte atferdskomponenter. Så jeg utvilsomt motivert til gjeld, kjærlighet tidoblet.

Etter å ha anskaffet vårt første hus, tok vi uten tvil ut egenkapitalgrensen for kreditt og maksimerte bankkort og oppnådde kredittferier. Det hele form av startet kjærlighet betyr motivere når jeg hadde all denne gjeldskjærligheten tidlig i livsstil. Det raske segmentet av alt dette endret seg til så snart det etter at jeg eliminerte bankkortgjelden min Første gang fikk jeg ikke rop mottatt uten gjeld. Da jeg eliminerte bankkortgjelden min, lærte jeg masse og jeg tror gutten, jeg vil uten tvil trene forskjellige av oss om dette. Så jeg gikk på college og fikk diplom i økonomi, som ikke har noe å stoppe sms-lån norge intern mest finans i det hele tatt. Grovt lært det. Derfor tok det uten tvil meg en veldig lang tid å fullstendig adressere de totale atferdskomponentene så smart.

Scott:

Ja, disse økonominivåene er dårlige.

Mindy:

Det er noe som foregriper, at atferdskomponenter. Men jeg mener at det uten tvil er avgjørende for å bygge opphør om at her ikke lenger er… du betaler ikke bare bankkortgjelden din, og så er du definitivt ferdig. Inntil du tar opp disse atferdskomponentene, sms-lån norge mindre du tar opp motivet i motivasjonen for utgiftene, kommer det til å bli motivert. Det er rett og slett kjærlighet å kaste kilo. Når du spiser for mye for å kompensere ellers bruker du søppelmat hele tiden, mister du byrden og endrer ikke oppførselen, den kommer til å motiveres. Det kommer til å motivere seg ti ganger, ganske enkelt som du potensielt gjorde.

Teri:

Jepp, akkurat.

Mindy:

Så hvilken form for gjeldsbelastning snakker vi om å komme ut av college?

Teri:

Riktig, k. La meg bare forord dette ved å uttale at jeg ikke akkumulerte ut av college, sms-lån norge mindre etter at jeg byttet til så snart jeg allerede var gift og hadde et barn. For at det endret seg til så snart som senere. Men mine tidlige, tidlige år, hadde jeg potensielt mulighet til å forklare runde åtte til $ 11, 000 i diverse. Jeg mener, jeg gjorde alt det beryktede; Jeg spratt sjekker, jeg hadde bankkort, jeg hadde mangfoldige … Jeg ville samle disse sjekkene i posten, jeg vet ikke hvis de taus stopper dette, håper jeg ikke lenger. Men jeg samler disse sjekkene i posten som er kjærlighet, “Oppreist bygg dette til banken og innbetal det.” Jeg ville stoppet det. Og jeg skjønte ikke at det endret seg til så snart kjærlighet 26% iver virkelig borte. Så jeg hadde gjort det.

Ja, jeg hadde potensielt omtrent åtte, 11, 13, 10, noe kjærlighet som i utgangspunktet. Etter at vi formet oss til fort frem til slutten av memoaret mitt, endret det seg til så snart som $ 200, 10 i gjeld som ble betalt over ruten på omtrent seks år.

Scott:

Kan du karakterisere scenariet ditt, i detalj, i den høyden av 365, 10 i gjeld? Hva endret seg til så snart det skapte fra? Hva endret seg til så snart inntekten? Hva endret seg til så snart det? Satsen var vi på det nivået?

Teri:

På det nivået gikk jeg over i så snart jeg giftet meg. Og så blandet hadde vi over seks talls inntekt. Jeg skal forklare at den ble endret til så snart som mulig i nabolaget, ballpark love 130 til 189 i året, blandet inntekt. Og gjeld, merkelig nok, mener jeg, det begynte sms-lån norge at jeg vil rope, som potensielt avvikling til 140 til $ 189, 000 i gjeld, men det endret seg fullstendig inn i så snart et seksårig løp for å betale tilbake alt. Og så endret det seg så snart bankkort, lån til kjøretøy, lastebillån, noe skrøpelig virksomhetsgjeld han hadde, eller jeg ville rope, forretningslån han hadde på utstyr og problemer, elsker det også.

Vi hadde omsorgskredittkontoer for kjæledyrene våre som kontinuerlig skulle til veterinæren, vi hadde en egenkapitallinje som endret seg til så snart som på de fineste fondene. Jeg mener, hodet på alt det, mener jeg, er at vi uten tvil gjorde en behagelig virkelig utvikling. Jeg mener å betale et par 2001 ekstra på våre skyldte kontanter hver måned. Etter hvilke 401 dager fikk vi treff sms-lån norge en skattefaktura som endret seg til så snart som andre 13 , 000. Så det forandret seg til så snart som bare kjærlighet, “Arg …” Vi følte kjærlighet vi utviklet virkelig. Etter som den rett og slett gled motivert igjen.

Scott:

Det som forandret seg så snart det andre i tiden hvor du formet deg, skjønte: “Å, vi kommer til å slutte å samle gjeld og begynne å betale det.” Hva endret seg til så snart denne formen for pivot for dere?

Teri:

Jeg vil rope at jeg traff det jeg vil kalle form for min bunn når … Og dette endret seg til så snart som uten tvil fineste kjærlighet 12, 11 År siden, 2010. Jeg visste at vi ikke skulle lage en boliglånsrente. Og det endret seg så snart som den prinsipielle tiden jeg trodde: “Åh, jeg vet ikke hva vi skal stoppe lenger.” Og så jeg kjent som min av oss og spurte dem om jeg kunne låne rikelig sms-lån norge kontanter for å lage en boliglånsrente. Jeg nevnte, “Jeg betaler deg motiverende. Jeg vet ikke når, men sms-lån norge selvtillit, sms-lån norge selvangivelsen påfølgende år, ”og da endret det seg så snart vi fikk treff på skattefakturaen. Så jeg var ikke klar til å betale dem i over et år, jeg hadde ikke gjort en eneste pris til dem. Og mens de ikke brydde seg. Det veide utvilsomt meg tungt. Og så på det nivået, endret det seg så snart den sentrale endringen der jeg endret meg til så snart jeg jobbet som finansrådgiver på den tiden uansett.

Min sms-lån norgearbeider hadde form for å gi meg en CD og nevnte: “Akkurat her er Dave Ramsey's Financial Peace, i rekord for at du kan stirre på dette.” I tillegg tok jeg en del tid jobbjobber overnatter, så jeg byttet til så snart jeg jobbet stout tid. Deretter jobbet jeg i et bakeri et par netter per uke. Og så sms-lån norge de ukentlige lønnsslippene jeg ville samle fra bakeriet, sendte jeg den til min av oss. Så det endret seg til så snart form av denne gigantiske kumulasjonen av noe et par problemer som skjedde på samme tid der det endret seg til så snart det tok å riste meg til min kjerne og skape meg uten tvil endre hele partiet som endret seg til så snart det skjedde.

Scott:

Hvordan stoppet du så at du projiserte utad til dine venner og folk som ikke var lydhøre overfor det, i tillegg til den ene vennen? Stopp du så at de var klare til å søke på noe av dette? Eller stopp å se på at du lignet på at du uten tvil er en hit på det nivået?

Teri:

Nei, jeg anser at alle mennesker potensielt tror at vi hadde det, virkelig? Fordi vi hadde et effektivt hus og de to barna og et par hunder og ikke noe tema. I mitt sinn visste jeg at det endret seg til så snart det var grovt. Vi bygde ikke ferier, og vi levde ikke store livsstiler. På utsiden så det ut som kjærlighet, vi hadde virkelige problemer, effektive biler, hva som utgjør deg noensinne. Men selv den sms-lån norgearbeideren til meg, anser jeg ikke at hun til og sms-lån norge visste hva som endret seg så snart det skjedde sms-lån norge meg. Den endret seg til så snart som en form for når eleven beveger seg, vil instruktøren virke som en del.

Scott:

Riktig, jeg består av tusen millioner spørsmål om dette. Du nevnte at den endret seg til så snart en bolig av problemer skjedde. Ble så snart det var en bolig utenfor nivået, eller når satte du deg og ropte: “Ok, jeg skal begynne sms-lån norge vilje å planlegge å betale dette”? Eller endret til så snart det var et skjørt skifte, eller hvordan skjedde det der du helt begynte å slutte å samle disse skyldige pengene og begynte å betale dem?

Teri:

Jeg hadde hatt noen par samtaler sms-lån norge mannen min på den tiden. Og vi var bare en form for å begynne å stirre på hvordan vi skal løse problemer. Samtalen mellom oss to var ikke kontinuerlig absolutt mest realistisk. Jeg kom til bordet sms-lån norge ett ståsted, og jeg anser at han følte seg angrepet i de fleste tilfeller. Det endret seg til så snart bare delikat samtale i forbindelsen. Det var derfor jeg gikk på Financial Peace college sms-lån norge ham, fordi jeg ønsket at han skulle høre det fra alle andre som ikke var meg. Deretter begynte meldingene uten tvil å synke inn i en eksklusiv bit for ham. Det endret seg til så snart stille en uten tvil, veldig langvarig gate, men det endret seg til så snart det sentrale sekundet der vi skrev det hele ned. Selv stoppet jeg ikke budsjettering før det tidligere enn det. Og i orden endret det seg så snart jeg endret til ordnet flittig. Og jeg har laget et verdiområde hver eneste måned siden den gang.

Mindy:

Jeg består av en kommentar. Du må inneholde et vitnemål i økonomi og $ 200, 000 i gjeld, og du stille ikke verdsatte rekkevidde. Så av oss som lytter virkelig nå som er kjærlighet, “Jeg vet, jeg ønsker å skape en forandring.” Det er k å ikke lenger vite hva du gjør. Å innse det og gjøre endringen så snart du søker er den fineste delen som kommer til å tenkes at du antagelig kan ut. Du må ikke slå deg selv opp, “Åh, jeg hadde på ingen måte gjort et verdiområde før, så jeg sutrer at jeg er ærlig, uten at noen prosedyre går til.” Eller: “Jeg kunne stille om å gjøre dette, og jeg er ikke lenger, jeg vil aldri forandre meg.” Ja, det kan du antagelig, men du kan ønske å lage det. Og her uttaler Teri: «Jeg visste hva jeg skulle stoppe, og jeg stilte ikke, stoppet det ikke. Og det var ikke sms-lån norge mindre jeg la ut en boliglånsrente og trengte å låne fra min av oss, at det uten tvil kom til å sparke meg i gir. ”

Også den kommentaren om mannen din, “Han trengte å høre det fra alle andre enn meg.” Når du kommer til dette fra to forskjellige fordelaktige egenskaper, vil det i de fleste tilfeller også være umulig å overbevise noen om at du er ekte. Ikke prøv. Når du er i stand til å føre samtalen og det ikke lenger er tro, samle noen andre de vil lytte til, slik at du også kan samle dette. Innen slaktet liker du å samle deg på stien. På den motsatte siden akkumulerer du der, det handler ikke om at du er ekte, eller at de er ekte, eller ingen emner. Løs noen midler for å samle dem for å lytte. Ja, i de fleste tilfeller kommer det ikke lenger til å nå fra deg. Og det er …

Teri:

Det er arbeidskrevende.

Mindy:

Det er arbeidskrevende, men …

Teri:

Det er arbeidskrevende. Og jeg tror at folk vil endre seg når de går over til å endre seg. Jeg anser at den ultimate delen vi kan stoppe i forhold er å ikke lenger gnage. Vi er i stand til å bemerkes, mener jeg, bemerke ideer, ekte? Så å snakke om hva dine ønsker er for fremtiden. Og hvis dere to drømmer sammen og består av disse enhetene sammen, så stirrer dere fremover til det som er hederlig. Vi var rett og slett ikke lenger nødvendigvis innrettet i livsstil uansett, for at det ikke skulle fungere. Men taus sms-lån norge å ha disse større ønskene og visjonene som dere er sammen sms-lån norge og videre kommer fra en bolig av nysgjerrighet, synes jeg er uten tvil også avgjørende.

Så snart du er gift sms-lån norge en utgifter, bruker de normalt på alle former for sløyfe, useriøse problemer, perchance betyr at det ikke lenger er fra en grad av, “Jeg ønsker at du ikke vil stoppe det,” eller, “Hvorfor er gjør du det? ” Men uten tvil bli undervist og forvent spørsmål om å komme til roten til hvorfor de bruker på det de bruker på, for det skjuler et par anledninger mangfoldige usikkerheter, eller de har mottatt tidligere komponenter som ligger til rette for at de har Ikke håndtert, elsker familie kontanter fra tidligere fortellinger, og problemer elsker det også. Så nå det fra en bolig sms-lån norge tro og nysgjerrighet og utholdenhet, fordi det tar tid å samle den assorterte personen om bord.

Scott:

Hvor langvarig mellom oppløsningsnivået ditt, bøyningsnivået ditt og din manns?

Teri:

Det er uten tvil vanskelig å svare på. Det er uten tvil vanskelig å svare fordi vi er skilt nå. Og så kommer jeg rett og slett til å tyve på rekord og rope at jeg tier ikke anser at vi ikke nødvendigvis stemmer overens sms-lån norge våre økonomiske ønsker.

Scott:

Beklager [inaudible 00:14:11] quizen.

Teri:

Nei, det er ikke lenger en sylteagurk. Jeg ønsker bare å være klar over at jeg ikke lenger snakker på vegne av ham eller noe annet som elsker det også.

Scott:

Fornuftig. Du nevnte at du mottok Financial Peace-CDene fra Dave Ramsey. Jeg er ærlig, ikke lenger for lenge siden, begynte å lære om det mer detaljert her, til og sms-lån norge antatt, før nå noen måneder. Jeg anser det gigantiske uten tvil, og jeg synes de er et fantastisk program. Men jeg endret meg til så snart jeg lurte på så snart du bruker det i det hele tatt til ditt indre mest løp?

Teri:

Ja. Så vi fulgte de nøyaktige klassene personlig. Og så vil jeg dessuten rope at hver min eks og jeg ikke lenger nådde fra ikke-sekulær bakgrunn, for at dette miljøet endret seg til så snart som utvilsomt ganske enkelt bare en eksklusiv bit mangfoldig for oss å være … fordi det normalt blir tilrettelagt i en kirke gjentatte ganger. Så vi fulgte timene og form for fulgte boken og lærte timene og småbarnsstegene er kjærlighet, uten tvil, det er rett og slett et ordnet enkelt middel til å avbryte det taktiske segmentet av ikke-offentlig økonomi. Men det endret seg til så snart videre, etter at vi gikk forbi det, endret det seg til så snart som et segment på slutten av hvert møte, hvor dere mottok sammen i team og ville dele og snakke og fokusere på. Og jeg ønsket ikke lenger å stoppe det.

Jeg byttet til så snart ordnet flau og form for hadde noen skam over den totale delen. Og jeg visste at han og jeg ikke nødvendigvis var på linje sms-lån norge hele partiet. Så jeg ønsket ikke å komme til som en form for slående at tilgjengelig at spørsmål er arbeidskrevende, og kjærlighet, vi er ikke lenger bare virkelige etter hvert mangfoldig ved siden av dette løpet, kjærlighet opptatt tømmer heldig, kan ikke vente sms-lån norge å pakke dette inn opp. Det endret seg til så snart som en skjør jobb. Jeg vil rope at jeg tok fra det programmet, de taktiske trinnene som ganske enkelt gjorde det veldig enkelt for ham og meg å utgjøre de taktiske tiltakene i boligen. Det endret seg til så snart lyden av samtalesegmentet mellom oss var forbindelsen som fortsatte å være arbeid etter det programmet også.

Scott:

Greit. Kan du gi oss en oversikt over milepælene eller hvordan problemene endret seg etter dette og ditt løp i å slå av gjelden?

Teri:

Ja. Jeg vil rope at i stor grad den totale delformen av følt kjærlighet er en knusing. Men vi endret oss utvilsomt ved at vi endret oss til høyere ved å spare penger til større saker vi ønsket og uttale nei til forskjellige problemer. Et av de utvilsomt raske sentrale øyeblikkene endret seg til så snart huset som vi bodde i uten tvil hadde to ovner, og så utvilsomt en av våre ovner gikk ut. Vi hadde spart penger for å veksle det. Det var ikke en nødsituasjon, fordi den gikk ut om våren, uhastet vår, så vi visste at vi hadde sms-lån norge mindre neste år å bytte ovnen. Så vi sparte kontanter for å samle en helt original ovn. Jeg vil rope at vi potensielt hadde sparte rundt $ 5000, og det endret seg til så snart vi startet opp for å nå ut på høsten. Etter hvilken se og se denne uttrykksløse monsterbilen som til slutt kostet oss over $ 100, 000 i rett og slett diverse reparasjoner, mistet den overføringen omtrent på samme tid som vi skulle ta denne originale ovnen. For at de økonomiske besparelsene måtte tømmes fra ovnen til å reparere lastebilen.

Vi oppvarmet huset vårt sms-lån norge stedsovner som er isete. Så utvetydige saker elsker det, de var rett og slett gigantiske tankeskift. Jeg mener, vi vil finansiere den opprinnelige ovnen eller oppnå lastebilgjenoppretting på et bankkort. Men vi hadde rett og slett et par uforståelige øyeblikk som elsker det, det var kontantstrømmende seler og hunder som hadde kreft, og alle disse gadgets som vi ganske enkelt endte sms-lån norge å betale kontant for mens vi gikk videre. Så kjærlighet jeg nevnte, det endret seg til så snart en langvarig, svak maling. Men ja, det endret seg til så snart seks år. Jeg mener, heldigvis … Så vi mottok en skyldner på 2018. Jeg utøver bankkort stille, men jeg betaler dem av hver måned, så jeg utgjør ingen gjeld for å holde en korrespondanse nå, noe som uten tvil er effektiv. Det er slik det har vært siden den gang.

Mindy:

Det høres kjærlighet ut i nesten alle løp at du endrer tankesett og endrer det innebærer at du handler og oppfører deg, for det første er det ett skritt foran, to trinn motiverer.

Teri:

Mm-hmm (bekreftende). Ja.

Mindy:

Ett skritt foran, to trinn motiverer. Og du er kjærlighet, det er så lett å kaste inn håndkleet og være kjærlighet, “Åh, legg det ut av tankene dine, jeg gjør ikke lenger noen utvikling. Jeg kunne like smart … Jeg kommer til å fortsette å være en skyldner, “eller” Jeg vil kontinuerlig være overvektig, “eller,” Jeg vil kontinuerlig ikke være noe emne jeg prøver å endre. ” Hvordan stopper du å slutte å bli forpliktet så snart du skal betale kontant for en ovn, og så blir hele partiet gigantisk, og lastebilen din dropper overføringen?

Teri:

Ja. Jeg mener, det er arbeidskrevende. Men det endret seg til så snart ingen quiz om hva sluttfunksjonen endret seg til så snart, og sluttfunksjonen endret seg til så snart kjærlighet, “Ingen mer gjeld.” Ansett, vi betaler dette, og det er ikke lenger noen ekstra gjeld. Det endret seg til så snart en linje i sanden som endret seg til så snart tegnet motivere etter at vi først startet, som endret seg til så snart som runde 2013. Den linjen hadde allerede blitt trukket, så vi visste at vi ikke skulle skade det. Men jeg anser at selv om det er milevis av kjærlighetsform for rolig seiling, ellers går du ikke lenger sms-lån norge $ 200, 000 i gjeld, det er en mindre hindring. Begge deler betyr at for noen av oss kan de være i stand til å tyve på det sms-lån norge en intensitet som knapt er kjærlighet, “Jeg bryr meg ikke om jeg sover om natten, jeg bryr meg ikke om jeg bruker, jeg skal bare å jobbe, jobbe, jobbe og betale tilbake gjelden. ” Og for et par av oss ønsker vi utvilsomt å produsere produkter i disse mangfoldige belønningene. Og så er jeg en form for anbefaling for det, kjærlighet, så snart du uten tvil føler at du liker å belønne deg selv så normalt for å ha utviklet deg til lettelse, og beholde deg i pålitelig retning, så er det veldig betyr å tromme.

Så bygg deg selv ut for en effektiv middagsservering etter at du har betalt noe. Opprett gjør det ikke så hyppig, så det viser seg ikke å være den opprinnelige, langvarige. Jeg anser en del som jeg stirrer på, er om vi ikke lenger eller ikke lenger eller ikke lenger samler oss uten gjeld, fineste for å stille så stille bare lomme fremover og bruke alle lønnsslippene sine. Kanskje de ikke ønsker noe ekstra gjeld lenger, men å bruke det hele du lager er stille, er en usunn sport å spille.

Scott:

Jeg anser en gigantisk elefant i rommet her potensielt er at du nevnte tidligere at du ble skilt, skjedde det hele veien som etter eller etter gjeldsutbetalingsløpet ditt? Og var det noen grunnleggende årsaker til dette løpet som bidro?

Teri:

Å, ja, det er en gigantisk quiz. Det skjedde etterpå. Vi fikk gjeld i april 2019, og så skiltes vi i uhastet 2019 . Så det endret seg til så snart jeg ville rope, elske et og et halvt år senere. Beklager, hva endret seg så snart din mangfoldige quiz om det?

Scott:

Ble så snart fordi det allerede var økonomisk krigføring som han endret til så snart …

Teri:

Nei, det var det uten tvil. Jeg mener, så stor som dette endret seg til så snart et veldig engasjerende segment av livene våre, motiverte kontantene ingen kamper. Forståelse jeg nevnte, det endret seg til så snart bare mer kjærlighet, det som endret seg til så snart som avgjørende for meg, var ikke avgjørende for ham. Og det som endret seg så snart det var avgjørende for ham, var ikke avgjørende for meg. Så det endret seg til så snart som bare feiljusterte verdier som i drapet endte det forholdet. Og så takk og godhet, vi mottok gjelden vår på forhånd, fordi det uten tvil gjorde det hele behagelig når det gjaldt å bare fullføre den.

Scott:

Når du kommer tilbake til å starte løpet ditt, hva var formen for den ultimate kontante skylden som var i deg … Ansett de som var på vei til slutt, takket være snøballmidlene, Dave Ramsey, du vil utgjøre de miniatyrene, men hva var et par de gigantiske som uten tvil tok mesteparten av den tiden?

Teri:

Jeg vil rope, blant de ultimate var … Jeg mener, jeg hadde et bankkort som ble endret til så snart som smart over $ 25, 10. Så det endret seg til så snart den ene, og den var veldig, veldig tett på linje sms-lån norge lastebillånet vi dessuten hadde, som endret seg til så snart som en form for … Det, og bankkortformen kjørte tandem. Og altså disse to var form for langvarig fangst. Det totale snøball betyr at det uten tvil er rasende, siden du antagelig kan søke noen som en blits vinner for det første, noe som er gigantisk for å bevare fart. Men så snart du akkumulerer til de gigantiske på slutten, er vi kjærlighet, det emner ikke hva. Akkurat jeg nevnte, vi betalte kjærlighet $ 3, 000 en måned på denne formen for penger. Og selv da, når det tar nesten ett år å betale tilbake ett bankkort til $ 3, 10) en måned, det er veldig vanskelig å bygge en stund. Så det var de gigantiske malene.

Scott:

En av problemene som Dave Ramsey antyder, er at småbarn det første trinnet er som et eksempel, oppnå $ 1, 000 nødfond. Lite trinn to er Debt Snowball, som i ditt tilfelle tok seks år, virkelig? Etter hvilket småbarn trinn tre er tre til seks måneders nødreserve. En av problemene jeg endret til så snart jeg tenkte så snart du delte minneboken din, er at du hadde det, det høres ut som et gigantisk hus sms-lån norge to ovner og en gigantisk lastebil der, og et par forskjellige problemer elsker det. Stopp at du uten tvil føler at det i ditt tilfelle et større småbarn det første trinnet ville være ærefullt? Stopp at du så på at det er nyanse der? Eller stoppe du så på at den lave reserven holdt deg ulykkelig og endte på programmet?

Teri:

Ja, det er en veldig gigantisk quiz. Ok, la oss bare sørge for, og kjefte at det å ha $ 1, 10 i banken endret seg til all annen tid utført enn vi hadde vært for mange av våre voksnes livsstiler uansett. Så jeg mener, la oss bare nevne at det er miles. Det endret seg så snart det var virkelig at vi til og sms-lån norge hadde det. Stopp Jeg anser at å ha mer ville utgjøre en trofast? Kanskje. Så to saker å forklare, toddle, jeg anser det som allsidig. Jeg søker videre noe et par anledninger når vi er selvstendig næringsdrivende eller består av veldig, veldig, elsker ustabile inntektskilder, eller jobben deres er kontinuerlig i form av limbo, så ja, jeg anser det å ha et større nødfond er en reell forestilling. sms-lån norge vår hadde vi rikelig sms-lån norge disponibel inntekt som hver gang forskjellige problemer dukket opp, var vi klare til å tømme tømmer sammen sms-lån norge sirkulasjonen dem. Så totalt sett vil våre gjeldsfond skalere motivere en eksklusiv bitbit mens vi betalte kontanter for den assorterte delen som endret seg til så snart det skjedde den gangen.

Så jeg anser så langvarig som du antagelig kan balansere det, at du ikke nødvendigvis ønsker å utgjøre et gigantisk biff- eller nødfond. Jeg vil rope at vi ikke tvilte nødvendigvis, vi slo ikke ut nødfondet og stoppet så sms-lån norge å betale på gjeld for å presentere det motivere opp igjen. Vi fortsatte ikke å gjøre det. Vi motiverer ganske enkelt den totale skalerte gjeldsmidlene mens vi økte kontanttømmeret sammen sms-lån norge sirkulasjonen for ingen andre emner endret til så snart som skjer.

Scott:

Har det. Etter at du startet det løpet sms-lån norge finansiell fred og disse problemstillingene, hvor stor var du klar til å komme fra å betale seg på et øyeblikk, og hvordan endret den seg eller endret seg over tid? Når du skulle forklare kjærlighet, “Hei, i løpet av de siste seks månedene, betalte jeg 5000 prinsippet … På ett nivå endret til så snart jeg var klar til å akkumulere det til 30 eller a 40. ” Hvordan ga det deg resultatene du vil ha gutta?

Teri:

Jeg følte på ingen måte nødvendigvis kjærlighet vi hadde noen enorme sveip av momentum. Den hengiven advarselen jeg måtte rope, er at vi utgjorde en bilulykke som hver fire av oss var indignert over, i familien min. Og heldigvis gikk vi et stykke unna det. Men vi akkumulerte et gigantisk forsikringsoppgjør fra det. Det endret seg til så snart form av en mengde penger som vi var klare til å forme for å oppnå i retning av et par av gjelden i ett slag. Men sms-lån norge unntak av det, vil jeg kjefte at alt annet endret seg til så snart som bare en form for maling. Vi betalte omtrent $ 35, 10 et år på gjeld. Og for at det ikke lenger er de fineste, bare elsk minimum månedlige midler, men dessuten ikke noe ekstra tema vi betaler.

Vi hadde utvilsomt jobbjusteringer der inne som økte inntektene også. Han skiftet til så snart selvstendig næringsdrivende i et par ganger, og bestemte oss for å stoppe selvstendig arbeid og komme tilbake og bygge en konvensjonell jobb. Så det har vært problemer sms-lån norge kjærlighet som dessuten påvirket inntekten vår, men den endret seg helt til så snart det var stille, hastigheten endret til så snart det var normalt 30 til 35, 10 i året, endret til så snart det ble betalt på gjeld.

Scott:

Nok. Takk skal du ha. Det er uten tvil trofast sms-lån norge det. Det er rasende, for i noen par forskjellige historier vi har hørt, har det vært form for en … det tar virkelig seks måneder til et år for uten tvil å akkumulere seg i fremdriften for å betale det. Etter som den forskjellige hånden forlenget fortsetter, fortsetter den. Noen tilfeller er 18 til 24. Noen saker er seks år, noen saker er 11 år sms-lån norge utbetaling av gjeld.

Mindy:

Satte du deg selv på et verdiområde så snart du bestemte oss: “Ok, vi skal slutte å samle gjeld, og vi kommer til å betale alt av det”? Viste du skjermutgifter eller ropte: “Ok, vi best består av disse fantastiske pengene for hver av disse kategoriene.” Eller endret til så snart fordi det ganske enkelt er en form for løs gås?

Teri:

Ja, helt sikkert. Jeg har kontinuerlig gjort midlene, verdiområdet i forbindelsen. Og så, småbarn. Jeg nevnte at jeg uten tvil hadde gjort et verdiområde uten tvil tidligere enn da. For meg endret det ultimate første trinnet seg utvilsomt til så snart som til og sms-lån norge å lete hvor vi brukte. Så snart jeg hadde det, for jeg mener, en prosedyre for verdiområdet nesten ingenting så snart du ikke en gang vet hva du bruker for øyeblikket. Så så snart jeg hadde det, hadde vi et rammeverk der vi kunne jobbe fra, der vi uten tvil ville rope, “Ok, det tallet for dagligvarer ser ut til å være ekte. Jeg tror ikke jeg vil lage noen justeringer der. ” Eller: “Vi skal bruke midler som er høyere enn jeg anser for å være stille. Så la oss søke om vi bare kan skalere den motivasjonen. ”

Så det hjelper deg å som et minimum velge hvor du antagelig kan redusere motivasjonen. Så toddle, hva jeg gjorde endret seg til så snart jeg oppdaget på nettet, og jeg utøver stille for alle mine kjøpere som ønsker et instrument for å visualisere gjelden. Det er et regneark som elsker en gjeldssnøballkalkulator, og du på den totale formen for gjennomsøking i tallene i din totale gjeld, og hvor stor ekstra kan du betale? Og det avslører deg utbetalings tidslinjen i regnearkproduksjonen. Det er form av et overveldende regneark, men jeg anser det som ordentlig i stand, fordi det avslører deg hele partiet. Så ja, jeg byttet til så snart jeg var klar til å forklare: “Ok, denne fantastiske ekstra vil lure til dette.” Og vi kan søke i det måned for måned for å danne skjerm hvordan vi har det sms-lån norge det.

Mindy:

I de fleste tilfeller er regnearkene overveldende. Men så snart du ikke stirrer på hele partiet, kommer du til å savne noe. Og “Hva bruker du på?” “Riktig, her er hva jeg bruker på dagligvarer og bensin.” “Enorm. Satsen gjør resten av deg tømmer? ” Du må ønske å stirre på hele partiet. Og den første måneden, så snart du først kommer fra å ta et inntrykk av hvor du tar penger, er det forståelse. Det er kjærlighet, “Åh, wow.” Fordi du så på at du er ekte sms-lån norge kontanter, eller, “Jeg tjener noe et par penger. Jeg har ingen problemer. ” Etter som du kommer fra, innser du: “Jeg slutter utvilsomt sms-lån norge noen problemer, jeg ønsker å endre dette.” Og det er, for min tildeling, den ultimate delen du antagelig kan stoppe så snart du klemmer deg for å akkumulere deg uten gjeld, eller så snart du klemmer deg for å gjøre rede for bevegelse og forfølge økonomisk uavhengighet. Musikk hvor du kontanter går. Uten dom, skriv det bare ned. Og jeg er kjærlig skrøpelig skolebok, skriv det ned. Hvor flott jeg tilbrakte, hvor jeg brukte det, om hva det endret seg til så snart kjærlighets dagligvarer på Scheme. Det vil antagelig også være forskjellige problemer, men det er dagligvarer.

Deretter utforsker du. Du fullfører det når du tømmer, du utforsker. “Åh, det er den sjette i måneden, og jeg har allerede brukt $ 1, 10, ikke lenger inkludert pantelånet mitt. Det er litt et par kontanter. Jeg ønsker å stoppe det. ” Så ja, det er veldig bra. Og jeg setter pris på at regnearket ditt er overveldende. Når du bygger for å akkumulere gjeld, er det overveldende for det første. Og det blir mer ukomplisert hver eneste dag at du forplikter deg til å ta trinnene for å gjøre det. Når du-

Teri:

Og klar til å søke i tidslinjen når den også blir total. Ansett forståelse nøyaktig når her kommer til å bli over endret til så snart ordnet standhaftig.

Mindy:

Ja. Ja. Den milde på enden av tunnelen.

Teri:

Ja.

Mindy:

Så snart du var i sentrum av det gjeldsfrie løpet ditt, sparte du og investerte noe annet? Eller betalte du bare alt av det? Jeg søker deg og rister på hodet. Så snart du antagelig kan komme tilbake og forhindre det i andre tilfeller, ville du være i stand til å ha endret noe annet?

Teri:

Ja, så her er denne formen for gigantisk, gigantisk quiz. Nei, vi slo ikke noe annet inn i pensjonskontoene våre i det hele tatt. Bygg for 2013, jeg fikk en helt original jobb. Og på det nivået endret det seg så snart som i utgangspunktet det mest betydningsfulle jeg trengte for å plassere penger til pensjon, fordi det er milevis lederarbeid. Så begynte jeg å slå inn, men det endret seg så snart et par år uten tvil tidligere enn slutten. Så, smått i ettertid, ta en forestilling motivere nå … Jeg mener, det er en del å forklare, ikke oppnå kontanter til pensjonisttilværelsen mens du prøver å akkumulere gjeld, siden du antagelig kan stirre på aritmetikken og ligningen der og rett og slett prøve å finne ut hva som er hva. Men så snart du så på den tidsverdien av penger, tapte vi noe et par ganger der. Jeg mener, det endret seg til så snart som seks år. Men la oss være ekte, vi slo ikke noe et par kontanter unna før vi inngikk gjeld begge to. Men vi mistet utvilsomt noe et par ganger. Og jeg er ikke lenger så ung som jeg ønsker jeg byttet til så snart. Nå skramler jeg og prøver å få til det nå.

Scott:

Hva skjedde etter … Du samler motivasjon til null inn 2019. Til å begynne sms-lån norge, hvordan føles det uten tvil? Er det spørsmål som forbedrer, og som er veletablerte, verdsetter utsiktene dine i din økonomiske bolig på det nivået? Etter hvilket, hva skjer senere?

Teri:

Ja, så det endret seg utvilsomt til så snart denne formen for feirende sekund. Og vi introduserte utvilsomt døtrene våre på dette løpet sms-lån norge oss. Vi vil også omfatte verdimøter fra måned til måned sms-lån norge dem. Jeg trengte dem for å bygge opp avvikling hvorfor vi uttaler nei den totale tiden, til ingen emner som gir uttrykk for dem. Vi introduserte dem også under det løpet. De forstod utvilsomt at det endret seg til så snart en gigantisk avtale. Det endret seg til så snart en gigantisk sosial sammenkomst etter det sanne faktum. Jeg anser ikke engang at vi hadde noen bemerkning om en gigantisk middag eller time-out eller noe annet som elsker det. Vi stengte utvilsomt bare konfetti i huset og skrek på oss selv: “Vi er gjeldfrie.” Det endret seg utvilsomt til så snart et hyggelig rasende sekund. Og det endret seg til så snart som effektivt å merke dem sammen sms-lån norge det også. Spurte du meg noen annen quiz om det?

Scott:

Jeg utgjør denne anspente vanen sms-lån norge å stille seks spørsmål på rad.

Teri:

It's k.

Scott:

Så neste quiz er, hva stoppet du sms-lån norge å følge? Fortsatte du sms-lån norge småbarnstegene? Eller begynte du å gjøre noe mangfoldig?

Teri:

Ja, for å være rasende, la meg bestille det til småbarnsstegene. Etterpå koster de tre til seks månedene av boligen. Og jeg vil rope at det endret seg til så snart det ble arbeidet sms-lån norge utvikling. Men det endret seg til så snart som en tett bit treg. Barn på skolen, mener jeg, er videre et veldig rasende og intenst indre tema. Så jeg utgjør ingen fremgangsmåte som antydet at barna mine elsker: “Det er i utgangspunktet det mest betydningsfulle du lurer på college. Jeg ønsker at du skal forstå, hva livsstilen din innebærer før jeg ønsker at du bare bruker en haug sms-lån norge penger på et vitnemål som du ikke engang uten tvil vet hva du kommer til å slutte sms-lån norge eller hva som utgjør deg noen gang. ” Så vi foreslo barna våre hver, for at vi kanskje skulle betale for hans eller hennes første studieår, og det er rikelig sms-lån norge penger til å stoppe det.

Jeg prøvde ikke å tøffe en enorm skoleøkonomi. Like langt som å betale av pantelånet, fungerte ikke aktualiteten av det nødvendigvis at vi jobbet sammen om det. Etter vår skilsmisse promoterte jeg huset. Det endret seg så snart som et par år siden nå da jeg kjøpte huset. Så jeg vil helt rope, “Gjeldfri”, fordi det ikke er noe pant nå begge deler. Nå er jeg bare kjærlighet, jeg hoper penger så fort jeg antagelig kan.

Scott:

Nok. Jeg vil sette pris på å forstå hva utsiktene er nå. Slik at du er gjeldfri, bygger jeg at du kan ha nødfondet til å bo, hvordan investerer du nå og går etter det?

Teri:

Nå finansierer jeg fullstendig min Roth årlig. Jeg har mottatt en skattepliktig legende ganske enkelt på Vanguard, og det er rett og slett indeksfond. Kjedelig men legitim. Det er gjort smart det siste året, for at det er ekte. Så slutter jeg å bestå av eksisterende arbeidsgiver, mangfoldige kontanter som er stille og sitter på siden der. Det endret seg til så snart en Roth 500 OK sannsynlighet tilgjengelig. Det er noe jeg dessuten maksimerer så smart også.

Scott:

Fantastisk. Riktig, det høres ut som om du er ute etter fordypningen sms-lån norge alle disse problemene. Og du vil være i stand til å ha en virksomhet nå som du tømmer, er det virkelig?

Teri:

Jepp, helt.

Scott:

Stopp at du vil lure oss ved hvordan du startet det eller hvordan du fikk inn det? Ble så snart som samtidig sms-lån norge alt dette eller under utvikling, eller hvordan akkumulerte det seg?

Teri:

Ja, så kjærligheten jeg nevnte, da jeg byttet til så snart jeg først lærte om intern mest finans og mottok et finansdiplom og innså at det uten tvil ikke var det, kjente jeg som en ideell organisasjon og spurte dem om jeg bare kunne nå og bemerket videregående studenter. Jeg trengte å trene forskjellige av oss om intern mest finans. Og de introduserte meg på rett og slett på frivillig basis for å slutte å instruere. Jeg ville lumber til eldre fasiliteter og lokalsamfunn og høye fakulteter og bemerke veletablerte interne mest økonomiske ting. Etter som jeg byttet til finansrådgiver for denne ideelle organisasjonen, motiver i 2009. Du må ta i betraktning at jeg gjorde noe et par tvangsrådgivninger, jeg gjorde noe et par økonomiske katastroferådgivninger. Det endret seg til så snart jeg jobbet på forhånd sms-lån norge den ideelle organisasjonen.

Nå har jeg skiftet til min siste finansielle instruksjonsvirksomhet. Jeg er uten tvil detaljorientert person, så jeg er stille veldig taktisk når jeg instruerer oss om den beste fremgangsmåten for å gå foran deres interne mest verdiområde. Men jeg tviler utvilsomt på atferdsmessige ting og serverer dem til å omfatte produktive samtaler. Noe et par mil er knapt ledende for samtaler. Noe et par består av en person som gjør penger, så snart du vil. Og for at vedkommende skal nå ut sms-lån norge bildet, vil jeg rope en trist se. Korrekt? I de fleste tilfeller kan vi akkumulere automatisk defensiv om hva den assorterte personen gjør, eller bruker, eller hva som utgjør deg noen gang. Og i de fleste tilfeller ønsker den assorterte personen bare å bli bedt om å gå ombord. Så det er lett for meg å legge til rette for disse samtalene for å forsikre meg om at de rolig jobber sammen om de samme ønskene.

Scott:

Helt virkelig, stopp, du vil være i stand til å ha noen evner som jobber sms-lån norge … Jeg spør dette fordi jeg er internt mest nysgjerrig her. Men stopp at du noen gang vil samle oss som består av enestående scenarier sms-lån norge gjeld? Satt kjærlighet, “Jeg anser at jeg skylder denne personen kontanter.” Eller: “Jeg består ikke av det.” Eller … Er det noe du lett sms-lån norge? Eller er det mer en samtalefasilitering?

Teri:

Ja. Kontinuerlig. Så jeg vil vanligvis gjenta oss først og fremst, så snart du ikke en gang vet hva som er tilgjengelig, trekker tømmer en kredittpost. Det var i begynnelsen, for noen ganger er det problemer som vi ikke lenger er lydhøre overfor, eller i de fleste tilfeller av oss ikke er klar over at de har problemer som gikk til samlinger. Og ingen når ut til dem, slik at de ikke vet at det er der. Det er videre en ekte svindelforebyggende taktikk også, for jeg har helt vurdert … Det er uten tvil trist så snart du søker i dette, men jeg har betraktet noe som et par husholdninger, selv om et par av oss i familiedelen sms-lån norge et identisk navn, kan du antagelig søke i noen form for økonomisk økonomisk svindel som skjer. Så ja, jeg stopper forbi det sms-lån norge oss ​​for å søke i hele partiet. Det antyder at du antagelig kan planlegge det, siden du liker å utgjøre det totale bildet for å opprette å kartlegge det.

Scott:

Ja, jeg har tatt en enorm ild i dette, spesielt sms-lån norge noen av oss som utgjør en rutet fortid. I noen tilfeller kan det være at det regelmessig skjer et par innbydende ting. Korrekt? Så kjærlighet, “Hei, her er et pantelån som ikke lenger er oppført.” Eller: “Akkurat her er en venn eller et familiesms-lån norgelem som har etterlignet meg.” Og så er det bokstavelig talt tilfeller av svindel i noen tilfeller, men vi går ikke lenger over til pressekostnadene fordi det er krum eller familie og de slags problemer. Og jeg anser den ultimate quizgeneralen som at jeg som et minimum har vurdert det å utsette til dine evner, men er rundt denne gigantiske quiz-koden av lov om barrierer for svake skyldige kontanter. Og så omfatter du noen gang å nå det? Og hvordan vil du gjenta noen personer som har mottatt en skrøpelig gjeld som de er forstenet til å snakke sms-lån norge, fordi de ikke ønsker å starte den på nytt eller ingen emner. Hvordan fungerer det sms-lån norge lov om barrierer for svak gjeld?

Teri:

Ja. Så det er uten tvil snakk om at det har gått en faktisk lang tid siden jeg har nådd det scenariet. Jeg er kontinuerlig kjærlig, jeg beholder ikke nødvendigvis sms-lån norge de totale retningslinjene for fengsel. Så jeg er kontinuerlig litt nølende sms-lån norge å svare på alt annet som antagelig kan tolkes som en faktisk eller regnskapsanbefaling, som det ikke lenger er. Men litt av et par anledninger, hvis jeg videre vil fokusere på familiegjeld til problemer som elsker det, er det identifisert at de ikke forventer å samle inn kontanter fra meg, eller i de fleste tilfeller er det motsatt av kjærlighet, “Jeg vet, de ønsker ikke at jeg skal betale dem motiverende. Men jeg ønsker å betale dem motiverende. ” Og så litt av et par anledninger, kan samtalen til og sms-lån norge dreie seg om integritet som en avstand som det du liker å betale motiverer. Men så snart du takler skrøpelige skyldige penger der du er forstenet over hva som kan skje, roper jeg kontinuerlig at samtalen er avgjørende for den totale tiden.

Og så nummer 1, utgjør en tanke før du oppretter navnet. Det er mye å utforske så langt som skyggefullt, virkelig? Så snart du har mottatt en skrøpelig gjeld og du heter og roper, “Hei,” Jeg ønsker å betale dette. ” Og de gjentar deg at de har lagt til åtte anledninger takket være iver og anklager, det er ikke lenger slutten, alt i alt, du kan antagelig omfatte forskjellige samtaler og vri det ned og samle et samlingsnivå eller noe kjærlighet som . Ikke betal på noe annet sms-lån norge mindre du har mottatt avtalen skriftlig, ekte? Og ikke tillat digital inngang til sjekketeksten, for det er da det blir forurenset. Men jeg anser noe som et par anledninger av oss i tillegg uten tvil forstenet for at noen kommer etter dem. Jeg kjefter kontinuerlig at det er en domstolsjobb som må skje. Hvis noen vil pynte lønningene dine eller strekke seg etter din legende, ønsker de å kjempe ved en rettsjobb som et minimum i Colorado, for å samle dommen, for å gå videre sms-lån norge det, så det er en gigantisk jobb inderlig der.

Scott:

I langvarig er utvilsomt noe av frykten, hva skjer, hvis jeg kaller en kreditor, og det er 5 år og lovens begrensning av boligen min er seks. Og jeg innrømmer til og sms-lån norge at det er mitt, jeg starter foreldelsesloven på nytt. Så jeg ønsker ikke engang å ta opp mobiltelefonen eller svare på e-post eller ikke noe emne, fordi jeg lar det utløpe. Noen veletablerte anbefalinger der? Og her er underholdnings- og underholdningsapplikasjoner best sms-lån norge dette. Men noen veletablerte anbefalinger der?

Teri:

Ja, jeg vet ikke en gang om jeg ønsker å gi noen veletablerte anbefalinger om det. Jeg er så ordentlig forsiktig sms-lån norge alt annet som til og sms-lån norge kan krysse veien for faktiske forhold at jeg bare … Vi vil henvise til Mindy.

Mindy:

Nei, jeg kommer ikke lenger til å gi faktiske anbefalinger begge deler. Jeg vet at jeg ikke lenger er behagelig. Hvem er et individ som enhver kan snakke sms-lån norge om dette for å samle alternativene? Er dette en CPA eller en advokat, eller en kredittrådgiver? Fordi jeg vet at det er noe av oss som er kjærlige, “Å, jeg vil bare ignorere det.” Eller kjærlighet Scott nevnte: “Hvis jeg snakker sms-lån norge dem, er det noen annen hit på B-legenden, og så starter den på nytt derfra.” Jeg elsker kommentaren din om integritet, “Jeg ønsker å betale tilbake mine skyldte penger. Men i tilfelle de kommer til å avskrive den dagen etter. Ansett … ”

Teri:

Du ønsker ikke det, du ønsker ikke å vekke en sovende gigant.

Mindy:

Hvordan stopper jeg det? Hvem er en ekte person å nå ut til?

Teri:

Ja, gigantisk quiz. Så jeg vil rope at det er noe et par forskjellige eksperter som er klare til å svare på at innenfor rammen av deres meget omfattende karakteristikk og legitimasjon. Så toddle, jeg slutter å ta noe i betraktning et par CPAer vil omfatte den kunnskapen. Men jeg vil potensielt rope i starten, du kan antagelig kontinuerlig akkumulere en gratis konsultasjon sms-lån norge en økonomisk katastrofeadvokat. Og de kommer til å forstå lovgivningen når det gjelder skyldige kontanter. Som kan være en sannsynlighet. Jeg ville trøblete i å flytte igjen, elske en kredittpost eller noe å gi for å du antagelig kan gi dem det sterke bildet. Men du kan stille stille og være klar til å samle en gratis konsultasjon sms-lån norge en økonomisk katastrofeadvokat. Deretter kan du, i de fleste områder, samle en ideell organisasjon, elske en Shopper Credit Score Counselling Provider.

Når du ikke lenger er sikker på hvor du skal søke etter en i bankkortutskriftene dine, er det en parsell som sier: “Når du har spørsmål om å betale fakturaen eller trenger lettelse for å snakke sms-lån norge noen, er det en 800 Nummer.” Og det er National Foundation for Credit score Counselling. Jeg vil rope det nummeret de normalt kan koble deg til et lisensiert rådgivningsfirma. Som regel skal du møte dem uten verdi. De stopper normalt omfatter gjeldsstyringsprogrammer som vil omfatte en sats for dem. Men prøv å samle rådgivningen uten verdi. Så jeg tror de også ville vite det.

Scott:

Kan du bestride navnet på den stiftelsen noe annet tidspunkt, og vi kan hyperkoble det i de kjefte notatene. Akkurat her er det uten tvil trofast. Takk skal du ha.

Teri:

Ja, helt. Det er National Foundation for Credit score Counselling.

Scott:

National Foundation for Credit score Counselling. Og vi kan hyperkoble til det i ropnotatene. Og sms-lån norge selvtillit vil det være mange glødende etter at vi slutter å grave så smart, som vi bare kan sette opp der. Ja, det er gigantisk, fordi det rett og slett ser kjærlighet ut fra setet mitt, jeg har mottatt et par leilighetseiendommer og disse enorme pantene knyttet til det. Og det hele er veldig enkelt og intenst sikkert. Jeg vet det helt sms-lån norge disse formene for problemer. Men det ser helt ut at de av oss som mest trenger denne lettelsen, i utgangspunktet består av de mest delikate og nyanserte scenariene sms-lån norge igjen, skyldte familiekontanter eller skrøpelige kontanter eller … Og det er kjærlighet, “Stopp jeg til og sms-lån norge kontakte? Hvis jeg består av en sylteagurk, vet jeg nøyaktig hvem jeg skal gi navn og den beste fremgangsmåten jeg kan samle opp. Og jeg vet at jeg kommer til å be om å vente på mobiltelefonen, beskytteren, eller ikke noe emne, og bli forbanna. ”

Men det elsker ikke lenger en ubelyst boks. Og så, “Jeg er i 35, 10 i gjeld, og det er på tvers av alle disse forskjellige problemene. Stopp at jeg nå betaler $ 500 til en advokat for å finne ut av det? ” Ingen måte. Og for at det er der jeg anser det som så avstand som å oppdage disse kildene og samle dem slik at folk kan navngi ethvert individ og samle seg selv før de tømmer etter det.

Teri:

Ja, helt.

Scott:

Jeg ønsker å gå tilbake til den kompliserende delen i mange folks økonomiske løp, som er forbindelsen sms-lån norge det betydelige annet og verdispekteret der. Det kommer stadig til å være denne saken, normalt vil dette være tilfelle hvor en betydelig annen bestemmer seg for å starte løpet sms-lån norge kontanter, eller skape en møysommelig dreie, eller begynne å endre utsiktene før de forskjellige. Det er ganske enkelt slik det kommer til å bli i mange tilfeller. Ingenting beryktet sms-lån norge det, roper ikke noe annet ekte eller ufullkommen om begge vesentlige andre. Men hvordan kan vi hjelpe sms-lån norge å begynne å snakke den samtalen? Når du er den som tar oppmerksom på BiggerPockets Cash-kjeften, og din betydelige andre perchance ikke er det. Eller de har dratt deg sms-lån norge for å lytte til dette [crosstalk 00:44:53].

Teri:

Hør til denne episoden. All annen gang, kjærlighet jeg nevnte, noe et par anledninger i par håndterer en person kontantene. Og så den assorterte personen, uansett om de ønsker å være eller ikke lenger, de kan være langsomme om natten. Og derfor anser jeg det som antyder at du siste temaet ønsker å komme på det fra: “La oss stirre på dette da vi er et samlet par, og jeg ønsker at vi skal gå videre på en enhetlig inngang.” Ikke lenger beskyldende eller, “Gosh, jeg lærte at du brukte kjærlighet $ 800 på Amazon, hva anskaffet du til og sms-lån norge? ” Det kommer til å bo i den beryktede tonen. Så jeg anser at utvilsomt noen av de ultimate problemene du antagelig kan stoppe, er å nå det rolig tålmodig. Salvage det en avslappende dato nattetid, ekte? Ansett, ikke rop: “Vi må bestå av et verdiområde.” Det kommer ikke lenger til å gi gjenklang hos oss.

Så betyr det ganske enkelt i den veletablerte kjærligheten innebærer at du vil utgjøre enhver mangfoldig gigantisk samtale i ekteskapet eller forholdet ditt. Og rett og slett nå det fra en bolig sms-lån norge igjen kjærlighet jeg nevnte, lytting og læring og oppvekst sammen. Og så snart du sist, “Jeg har mottatt disse ønskene for oss, er jeg ikke lenger sikker på at det vi gjør denne dagen, hjelper oss sms-lån norge å oppfylle disse ønskene. Hva er dine ønsker for oss? Put stop du søker oss i 11 år? ” Disse problemformene kommer fra en dialog som bygger forsvaret ditt ned.

Scott:

Hvem endret seg til så snart det Mindy som oppfordret deg til å lokke din betydelige andre i bilen din mens du er under et langvarig press?

Teri:

Å, jeg hørte det.

Scott:

[crosstalk 00:46:21] kommer sms-lån norge denne diskusjonen. Jeg setter pris på det så smart.

Teri:

Jeg hørte det, jeg gjennomgår det. Jeg verdsetter det [crosstalk 00:46:29]

Mindy:

Vi kommer til å omfatte cash talk virkelig nå.

Scott:

Hva er din anbefaling for alle som mottar motstridende argumenter? Du uttaler bemerk det i en pleiende avslappende antydning som gjør personen indignert. Den mangfoldige personen forandret seg til så snart kjærligheten: “Slå dem i bilen, der de kanskje ikke kan skade.” Hva kan vi stoppe der?

Teri:

Ja, jeg mener, det er vanskelig. Og jeg anser at uten tvil når vi ikke søker på quiz for quiz, vil vi … I de fleste tilfeller inkluderer det å prøve å få råd fra en tredje sosial sammenkomst, potensielt. Men videre, kan du prøve å fastslå og forstå hvorfor. I de fleste tilfeller er det bare familiebakgrunn. Og det er ikke lenger kontantskriftene til kjærlighet, «Åh, jeg vokste opp ulykkelig. Så jeg ønsker å oppnå hele partiet jeg produserer. ” Eller: “Åh, jeg vokste opp ulykkelig, så nå føler jeg uten tvil kjærlighet jeg fortjener hele partiet nå som jeg har mottatt kontanter.” Jeg mener, først og fremst, disse problemene kan spille ut veldig i alle andre tilfeller for noe par forskjellige. Men i tillegg sjekke ut hva vi gjør sms-lån norge kontantene deres? Fordi la oss være ekte, er vi i de fleste tilfeller rasende på spareren i tillegg.

I de fleste tilfeller av oss roper: “Du slapper ikke lenger av.” Eller: “Du lar meg ikke lenger være avslappende.” Samtalen kan tordne på alle måter, du er også rasende på utgiveren eller rasende på spareren. Jeg anser det bare kommer hele veien ned til å komme til det som er roten, roten, rotårsakene som kan komme tilbake til en parfamiliedynamikk. “Jeg ønsker ikke å skuffe mine av oss, det er derfor jeg består av dette gigantiske huset,” utgaver elsker det. Du må ønske å finne ut av alt sammen.

Mindy:

Ja, jeg elsker midlene du formulerte det: “Dette er mine ønsker, og det vi gjør, vil ikke samle oss der. Det er ikke lenger det du gjør. Alt du gjør er beryktet. Vi er samlet et personell, og våre handlinger som personell er ikke i tråd sms-lån norge våre ønsker. ” Og at formulering er uten tvil avgjørende. Når du er redningsmannen og lytter og liker å snakke sms-lån norge dine betydelige andre om utgiftene, er det ikke lenger deres utgifter. Det er dine utgifter. Samlet sett. Blandet. Og målet er graden av iver. Målet kunne være stille på graden av iver. Jeg er utvilsomt glad i det, “Det vi gjør virker ikke.” Jeg vet ikke engang om vi nevnte det hele veien som ved samtalen vår om å ha en kontant dato, Scott?

Scott:

Hva er noen usunne svar fra en betydelig annen eller deg selv som du antagelig kan stirre på når det gjelder de fleste av disse samtalene og diskusjonene? ​​

Teri:

Ja, jeg mener, her er … Og jeg er ikke lenger en lisensiert terapeut eller noe annet. Men dette motiverer til disse setningene du antagelig kan angripe. Tilsvarende deg dette, du det. Settet du kan stille rekkevidde fra hele partiet er kjærlighet, “Jeg føler uten tvil at dette antyder så snart du stopper det.” Dette er måtene du skal bety samtaler på. Men så snart du roper usunn oppførsel eller usunne reaksjoner, kan det manifestere seg på så mange ganske forskjellige ruter. Ikke lenger fineste kan samtalen vise seg å være grotesk og sårende så snart du bare uttaler vanlige problemer eller angriper en persons persona. Du burde angripe syltetøyet fra kontanter som går ut, ikke lenger personens persona, fordi personaen deres er virkelig, men det skjer noe annet.

Deretter er det forskjellige anledninger der jeg har vurdert og vært et segment av det jeg søker råd fra som Revenge Spending. Det er når en person … Kanskje hvis hver part skaper ekte penger, eller hvis 1 person tjener noe et par penger, og de også bruker noe et par penger fordi de fortjener det eller det som noen gang utgjør deg. I de fleste tilfeller kan den assorterte personen i forbindelsen som kan være mer tilbøyelig til å være redningsmannen eller ikke lenger bruke så mye, uten tvil oppstå som hevn. Jeg vet at her er noe jeg deltok i en utpreget bitbit, og jeg har sett på at forskjellige av oss bygger del i det så smart. Du samler deg rasende på den assorterte personen for å ha brukt så store penger, så du så på, “Riktig, de bruker $ 1, 10 i måneden uten tema, så skal jeg bruke $ 1, 10 en måned uten tema. ” Og så er det kjærlighet, du er nesten kjæreste for tat, og det vil ikke lenger være ordnet ærefullt til sluttidretten begge deler.

Scott:

Jeg har ærlig talt ikke hørt den perioden, Revenge Spending. Det er kjærlighet en rasende å internalisere.

Mindy:

Ja. Jeg har på ingen måte hørt den perioden, men det er en veldig god tidsperiode, Revenge Spending. Jeg vil søke på dette som noe som oppstår mye høyere enn vi beveger oss for å tilstå. Fordi jeg ikke vil at du skal gjenta meg hva jeg skal stoppe. Jeg er sjefen for meg, ikke lenger deg. Så hvis vi har bestemt oss for å stoppe noe sammen, og du definitivt lager en feil, smart, jeg kommer til å stoppe det også. Jeg kunne søke på det som oppstod masse. Og gutt, jeg vil lete litt etter et par temperament som blusser i det scenariet. Den ultimate delen å stoppe, mener jeg, ville være å bare stoppe, trinn motivere, hva skjer, stille ned, hva som er gjort er gjort. La oss [crosstalk 00:51:47] her og gå videre.

Teri:

Ja. Og det kan dessuten uten tvil være arbeidskrevende å omfatte en ekte stirring på deg selv og hvilken karakteristikk du spiller. Jeg mener at det endret seg til så snart noe som jeg utvilsomt trengte å ta opp, endret seg til så snart hvilken egenskap tar jeg del i dette? Hvordan tilrettelegger jeg ikke lenger disse samtalene veldig smart? Hvordan prøver jeg å være for restriktiv? Og hvordan bruker jeg videre penger som ikke stemmer overens sms-lån norge våre ønsker begge deler? Så det er vanskelig, men du kan ønske å bevege deg for å stirre på alle fasetter og søke, for normalt har du fått en balanse der du når til bordet sammen.

Mindy:

Å, det er et skikkelig sitat. Jeg elsker det. Scott, vi har berørt den økonomiske skanningen. Beklager, stopp at du kan ha forskjellige spørsmål?

Scott:

Nei, jeg byttet til så snart jeg bare uttalte at jeg mener at vi ville stille tømmer til de berømte fire, sms-lån norge mindre det er forskjellige problemer som vi kanskje tier forventer om Teri?

Teri:

Nei, jeg anser det dekker det.

Mindy:

Ja, jeg setter pris på Revenge Spending-setningen, fordi … Jeg har ikke hørt det navnet før. Og jeg vil søke noe et par av oss som er kjærlighet, “Åh, smart, jeg kommer rett og slett til å stoppe dette,” så, “Åh, åh, det er meg. Jeg kunne stille stille. Det fremmer ikke lenger vår funksjon. ” Det skal jeg søke. Teri, dette har vært enestående. Jeg tror at folk kommer til å lytte til dette. Det kommer til å være et par lyttere som tenker, “Åh, Teri er meg,” “Teri snakker om meg.” “Teri er i mitt forhold til meg.” Akkurat her er avslappende stilling på. Og jeg anser noe som et par av oss kommer til å samle noe et par verdier ut av dette. Så takket være tiden din i dag, men vi er ikke lenger ferdige sms-lån norge deg ennå. Vi tauser utgjør de berømte fire. Flytter du deg?

Teri:

Jeg er.

Mindy:

Teri, hva er din nåværende økonomibok?

Teri:

Ok, så her er det litt humoristisk. Og det er så perchance old skool. Men Beth Kobliner skrev en bok kjent som Salvage A Financial Lifestyles. Og undertittelen er Personal Finance in Your Twenties and Thirties. Og for at det var så lenge siden jeg kjøpte boka. Men det er helt så reelt på ganske enkelt et konvensjonelt nivå at jeg ikke bryr meg i hvilken alder du er, så snart du uten tvil føler at denne økonomien er rett og slett for stor, det kan antagelig være en veldig enestående bok, og den er rett og slett ukomplisert. Og det dekker det totale grunnleggende.

Mindy:

Det er i stand. Jeg har på ingen måte hørt om den ene begge deler. Kommer positivt til å sammenligne den.

Scott:

Hva endret seg til så snart din største kontantfeil?

Teri:

Jeg kommer til å forklare den endelige kontantfeilen endret til så snart den potensielle kredittgrensen vi tok ut, for etter at vi kjøpte huset vårt, endret det seg til så snart året 2001. Og vi kjøpte den på en foreclosure. Men det ble fullstendig omgjort til så snart finest et toårig skrøpelig hus. Så det elsket ikke at det ble endret til så snart dette nedbrutt avfalte huset eller noe annet. Den endret seg til så snart som bare undervurdert av den grunn at markedet ikke overførte. Så vi mottok alle former for økonomisk anbefaling om at vi bare kunne stille ut en egenkapitalgrense for å stoppe eventuelle oppgraderinger eller det som noen gang består av deg. La oss være ekte, vi tok ganske enkelt ut de totale kontantene for å bruke det og leve for å forklare historien om det. Så vi hadde kjærlighet til $ 50, 10 kredittlinje som endret seg til så snart som på de fineste midlene for 11 år. Så ouch, vi i slaktet refinansierte det inn i pantelånet til i slakten akkumulerte det som betalte seg.

Scott:

Nå er det en gigantisk memoar, og jeg anser at sms-lån norge en egenkapitallinje sms-lån norge kreditter, består vi av en hel mengde diskusjoner om de som ligger over ruten til kontantskallen. I hovedsak bruker du boliglinjens kredittlinje for et midlertidig tidsmotiv og betaler det, og du bruker pantet for de veldig lange tidsperioder. Så snart du lytter, er det en hel rekke problemer der. Kanskje ikke lenger tilbringe den i veletablerte, men den korte tidsperioden kontra veldig langvarig tidsperiode, mener jeg, uten tvil må komme i spill fordi den er milest hard.

Teri:

Ja nettopp. Og det forteller deg at vi ikke adresserte all oppførselen vår. Det er mer av det som fortsatte å legge til gjelden også. Så ja.

Mindy:

Ja. Hva er din letteste anbefaling for oss som bare starter?

Teri:

Jeg vil rope, ikke akkumulere for hengt på tidsperioden budsjettering, jeg vet at noe av et par av oss utgjør motstand mot oppdagelsesbudsjetteringen. Jeg anser det som mer avgjørende å spore utgiftene dine. Når du uten tvil ikke lenger har begynt å gjøre det i det hele tatt, skal jeg forklare, bare å skrive ned hvor du bruker de totale kontantene dine, vil som et minimum komme opp sms-lån norge de manuelle skinnene slik at du antagelig kan begynne å stirre på hvor du kan antagelig lage justeringer. Etter det igjen, så snart du er i et forhold, og du har disse samtalene sms-lån norge en hvilken som helst person å sammenligne for å lage justeringer, unødvendig å rope, kommer det ikke lenger til å skje på en eneste dag. Jeg vil rope, være form, være innbydende, og vente og se sms-lån norge det store mangfoldet ditt, slik at dere kan i drepebryteren i retning av identiske ønsker.

Scott:

Hva er din nåværende shaggy hundeminne å gjenta på fester?

Teri:

Helt sant, jeg skal presentere deg sms-lån norge fordelaktige egenskaper så snart du antagelig kan nevne hvilken film her er fra. Og du kan ønske å spille sms-lån norge, fordi det er en knock-knock ragget hundeminne. Greit?

Scott:

Helt ekte.

Teri:

Bank, bank.

Scott:

Hvem er der?

Teri:

Ingen.

Scott:

Ingen som? Greit.

Teri:

Stopper du å søke det? Det er fra en film. Det er fra Pursuit of Happiness sms-lån norge Will Smith.

Scott:

Ja.

Teri:

Jeg setter pris på det.

Mindy:

Jeg søkte ikke i filmen.

Teri:

Å, det er så ekte. Det er så ekte. Nok en kontantfilm.

Mindy:

Å, det er en kontantfilm?

Scott:

Jeg kjenner uten tvil den filmen. Ja, det er en gigantisk. Jeg ønsker å se det på nytt og finne ut hvor det … Vits bort.

Teri:

Ja, det er helt, veldig slutt. Det er det siste klippet av filmen. Det er min nåværende shaggy hundeminne gjennom tidene.

Scott:

Helt ekte.

Mindy:

Vi treffer på en Snowmageddon. Vi tar opp dette først i mars, og vi er alle i Denver-huset. Og vi skal akkumulere noe kjærlighet 44 en hel haug sms-lån norge snø. Så jeg kunne utforske den filmen i helgen sammen sms-lån norge 130 andre. Kommer ikke lenger hvor som helst.

Ok, Teri, jeg kom først ivrig sms-lån norge deg gjennom din originale videosekvens. Kan du gjenta oss hvor de kan være i stand til å samle det og hvor de kan være i stand til å samle mer om deg?

Teri:

Ja, helt. Så snart du tråkker på den elektroniske nettsiden min, er det terislater.com. Jeg har rett og slett lansert en gratis minirute, det er en 3-segment videosekvens. Den er designet for utvilsomt bare å komme opp sms-lån norge de tre veletablerte trinnene på den beste prosedyren for å akkumulere startet. Imidlertid kan hjelpen for meg være at jeg bygger for å jobbe sammen sms-lån norge så mange mennesker som uten tvil sms-lån norge en lav adgangsbarriere. Det er gratis fordi jeg rett og slett trenger å snakke sms-lån norge så mange mennesker som jeg vil, for at jeg uten tvil vil finne ut hva alle menneskers mangfoldige historier er, og hvordan vi lettest kan overføre dem fremover. Du må samle hyperkoblinger til det på nettet mitt på nettet, der du kan samle meg på de forskjellige sosiale plattformene så smart.

Scott:

Enorm. Vi vil-

Mindy:

Takk skal du ha.

Scott:

[crosstalk 00:58:24] en hyperkobling til alle de i ropnotatene.

Teri:

Nok.

Mindy:

Ja. Akkurat her er i stand. Teri, tusen takk til tiden din denne dagen. Dette endret seg til så snart som et par avslappende, og jeg lærte masse av deg. Ooh, Revenge Spending.

Teri:

Nok. Tusen takk for at dere hadde meg.

Mindy:

Greit. Og vi snakker snart sms-lån norge deg.

Teri:

Helt ekte, takk.

Mindy:

Ok, det endret seg så snart Teri Slater. Scott, hva så du på Teris erindringsbok?

Scott:

Jeg tror det endret seg til så snart som enestående. Jeg anser det endret til så snart et gigantisk gjeldsutbetalingsminne. Og det snakket om følelser og sylteagurk, og de små trinnene til Dave Ramsey, som jeg anser er ganske enkelt denne formen for et veldig godt instrument for det motivet. Jeg lærte masse fra Teri. Og jeg anser at hun er i en veldig ekte bolig økonomisk sms-lån norge det hun holder på sms-lån norge nå. Og jeg skal søke hvordan rase hennes utvikler seg herfra.

Mindy:

Ja, jeg elsket utvilsomt hennes memoarer. Og jeg verdsetter å fokusere på å endre vaner fordi, kjærlighet hun nevnte, så snart du ikke reparerer det som er den underliggende sylteagurk, er du på ingen måte i ferd sms-lån norge å reparere verdiområdet ditt. Du må akkumulere gjeld, men du vil akkumulere deg selv i enda mer gjeld veldig tett på veien.

Scott:

Ja. Jeg mener det er rasende også, at det potensielt er et par av oss tilgjengelig som består av en hyggelig høy inntekt og noe et par gjeld. Jeg anser at de gjør det utsøkt og ønsker å forme seg selv sms-lån norge å virkeliggjøre denne kjærligheten, “Nei, det er ikke lenger utsøkt å omfatte en total gjeld til en gjeng.” Når du er i stand til å ha høy inntekt, er det på tide å utføre det som samler seg, motiverer til null eller skiller seg bort fra persongjelden og begynner å bygge rikdom. Fordi jeg mener, det er rett og slett så mye mer frigjørende, og jeg vet ikke, det er noe som jeg anser at du liker å våkne opp og samle sms-lån norge det. Det var akkurat det Teri gjorde, og da anser jeg sammen, at hun og mannen hennes var klare til å slå det ut. Og i tilfelle de kan være i stand til å stoppe det, kan et par forskjellige av oss også stoppe det.

Mindy:

Nettopp. The Revenge Spending, det uttrykket, hvem … Da hun nevnte Revenge Spending, endret jeg meg til så snart jeg tenkte, åh, spendereren hevner seg, siden du gjør at de ikke lenger bruker penger, de har normalt ikke lenger noe avslappende for at de skal utgjøre hevn. Og hun eller han elsker: “Nei, det er redningsmannen som uttaler, du gjør det ikke lenger. Hvorfor kunne jeg stille? Jeg kommer til å tromme og hevne meg på deg. ” Og uten tvil er den fineste personen du sårer deg selv. Men den setningen er den opprinnelige nåværende setningen min.

Scott:

Ja, det koker hele veien ned til en tolkning av absolutt mest realistisk-prøvende og urettferdig, som jeg anser er en veldig usunn del å bli slått av sms-lån norge verdsettelse til ditt verdiområde. Ikke lenger absolutt mest realistisk-prøvende, verdiområde må ikke lenger absolutt mest realistisk-prøver. Kapitalisme, ikke lenger absolutt mest realistisk. Gjør ikke tema. Alternativene stopper ikke lenger. Du må ønske å bruke ikke lenger opp til din kommentar. Og så snart du bruker like mye som sms-lån norgeskyldigen din, siden du uten tvil føler at kjærlighet er det som din virkelige er, er det bare å sammensette sylteagurk. Det er der jeg anser Revenge Spending kommer helt ned til. Og det absolutt mest realistiske-prøver-urettferdige oppdagelsen, mener jeg uten tvil kan forstyrre livsstilen din og verdispekteret og potensielt forskjellige elementer i livsstilen din også. Men igjen, jeg elsker Teri, jeg er videre ikke lenger terapeut.

Mindy:

Ja, det er en veldig viktig del å fokusere på, Scott, er egenkapitalen. Ikke behold skjermen, ikke behold akkumuleringen. Det handler ikke lenger om å bevare akkumulere, det handler ikke om, “Å, du brukte $ 13 Jeg best brukt 11, nå vil jeg tømmer bruke to. ” Hver gang du kommer fra å bevare skjermbildet av problemer, vil du utvilsomt motivere problemer i forholdet ditt.

Scott:

Det er ikke lenger du mot din betydelige annen, det er deg og din betydelig andre mot sfæren.

Mindy:

Det endret seg til så snart det jeg endret til så snart jeg skulle forklare.

Scott:

Jeg trengte å redusere deg og kjøpe setningen din fordi jeg verdsetter den så bra.

Mindy:

Det er ikke lenger uttrykket mitt, jeg mottok det fra noen andre som jeg ikke vil gjennomgå i tankene, som nevnte det. Men toddle, det er noe jeg vil gjennomgå i tankene, og jeg vil gi kreditt der kreditt skyldes. Ok, Scott samler vi oss herfra?

Scott:

La oss stoppe det. Tidligere enn vi anta oss, selv om vi antar, ønsker jeg å gi et sukk. Jeg har vært i Mindys hus, men ikke lenger siden jeg anser at hun oppnådde det. Mindy har i utgangspunktet den mest fremtredende transformasjonen av en live-in-flip sms-lån norge den. Og disse to bildene oppsummerte det uten tvil. Så for å registrere deg for tømmer, vær en del av Fb-personellet på BiggerPockets, og tømmer sammenligne dem. En av innleggene der avslører hennes gode live-in-flip som tjente $ 130 millioner av siste uken. Så-

Mindy:

$ 100 millioner. Ja, en eksklusiv bit ikke lenger opp til det, skattemyndighetene rekker ikke å banke på døren min for de pengene. Slik at du hadde vurdert sentrum for det løpet. Du hadde ikke vurdert oppstart. Jeg tror ikke du visste hvilken søppel det endret seg til så snart vi kjøpte det. Riktig, takk, Scott. Det endret seg til så snart …

Scott:

Det er veldig imponerende arbeid. Mindy er en legitim legitimitet når det gjelder denne form for rehabilitering.

Mindy:

Mannen min hjalp også en eksklusiv bit. Han oppnår et par stykker opp.

Scott:

Og mannen hennes Scott. Takk til den som det endret seg til så snart som. Det endret seg til så snart lytteren som sendte en e-post til Carlo og informerte ham om at Mindy kjent som ham Scott på utvilsomt noen av podcastene. Det endret seg til så snart som enestående.

Mindy:

Nei, kjent som deg.

Scott:

Å ja. Han kjent som meg Carlo. Ja ikke noe emne det endret seg til så snart som. Mindy hadde et bortfall der, og det endret seg til så snart som hysterisk. Takk til den som er kjent som henne, til mannen sin rett til sin elektroniske post. Det endret seg til så snart som enestående, gjorde dagen min.

Mindy:

Ja, takk masse.

Scott:

Kan bestå av at vi akkumulerer herfra, Mindy?

Mindy:

Vi ville stille. Fra Episode 200 av BiggerPockets Cash Podcast er han Scott Trench. Og jeg uttaler Mindy Jensen: “Ok, farvel, stek fyr.”

Hjelp oss sms-lån norge å nå originale lyttere på iTunes ved å gi oss en vurdering og oversikt! Det tar ganske enkelt 35 sekunder. Takk! Vi verdsetter det uten tvil!

Leave a Comment