beseire-&-amp;-amp;-quot;-suksessfienden-&-amp;-amp;-quot;-m-/-steven-pressfield-(the-war-of-art)-|-biggerpockets-podcast-461

Beseire & amp; amp; quot; suksessfienden & amp; amp; quot; m / Steven Pressfield (The War of Art) | BiggerPockets Podcast 461

https://www.biggerpockets.com/tell 461

Det er skremmende å våkne daglig og teste dine mest lyse på hva det er akkurat du er ferdig sms-lån norge. Kanskje det er din jobb, det er presis eiendom, det er å skrive en e-bok. Når du tilfeldigvis setter deg ned ved skrivebordet ditt, er det det lille budet som hevder “oppdag en annen kopp kaffe” eller “gyldig fjern rimelig elektronisk post ødelegg raskere enn du kommer fra” eller “du kommer ikke lenger til å oppdage en ting annet utført, hvem tuller du sms-lån norge? ”

Dette er motstandens bud, og til forfatteren Steven Pressfield er det et bud som burde tavles og kontrolleres for enhver pris. Steven burde vite, han skrev e-boken om å bekjempe motstand, The Battle of Art-arbeid, hvor han snakker om forslag for å beholde inspirasjon, selv når det ikke er noen å bli realisert. Som Steven plasserer det “en amatør gjør problemer etter at de føler det, en tjenestemann bryr seg ikke hvordan de har det, de er gyldige.”

Det er en ting mange presise eiendomskonsumenter sliter sms-lån norge. Vi burde fjerne en annen eiendom, men likevel oppdager vi at vi sitter fast i analyselammelse, eller er urolige for en ny form for finansiering, eller ikke bør fjerne på en annen rehabilitering. Mavens lar ikke omgivelsene (eller deres besittelse) fortelle seg hva de burde og ikke bør fullføre. Mavens avslutter det som må utføres.

Vi snakker dessuten sms-lån norge Steven om hans mest oppdaterte e-bok A Man At Arms og hvorfor den skrøpelige verdenen av adel og energi fascinerte ham så bemerkelsesverdig. Hver gang du tilfeldigvis har sett noen av Stevens filmbilder, har lært noen av Stevens bøker, eller som er gyldige for å presse videre til suksess, vil du ta opp hans fjernelse om skriving, suksess og fiasko.

Bekreft de sterke notatene her: https://www.biggerpockets.com/tell461

Leave a Comment