a-vedta-dette-tankesettet-er-avgjorende-for-din-suksess-som-eiendomsmegler-daglig-podcast

Å vedta dette tankesettet er avgjørende for din suksess som eiendomsmegler Daglig podcast

Statistikkgave som nesten 87 p.c av unike rettighetsmeglere overgir internt de første tolv månedene. For en gjeng! Hvorfor vedta så mange meglere mislykkes eller overgir seg så raskt? Min hensikt sms-lån norge å henvise til denne veiledningen er å antyde at det er mest sannsynlig at du kanskje godt, i tillegg vil erkjenne at spørre om og anty det er mest sannsynlig at du kanskje kanskje kanskje i tillegg nå ikke lenger blir passende en annen statistikk. Rent trenger jeg vedta at du blir en statistikk, men passende den typen som vinner – den dyrebare 13 s. C. Av unike meglere.

Første regel? Alt handler om tankesett. Siden de fleste av oss hadde andre jobber tidligere enn å bli lisensierte meglere, kan det hende vi kanskje i tillegg løfter forutinntatte trosretninger inn i karrieren i takt sms-lån norge våre tidligere erfaringer. Selv om det er milde glans å trekke tilbake det vi oppdaget ved tidligere jobber, ville være aktuelt for denne unike selvdisiplinen, er det nå ikke lenger tilfelle.

Agenter kan kanskje også være fjernt mange problemer uten varsel. Innimellom legger du på hatten til faktuelle rådgivere, terapeuter, monetære rådgivere, kompiser, arrangører, markedseksperter og selgere. Odds er hatterne, det er mest sannsynlig at du kanskje også vil være veldig fornøyd sms-lån norge å ha de samme hatter du brukte i tidligere yrker. Vi pleier å gjøre på vår tidligere suksess, og forbruket av de tidligere erfaringene som byggesteiner for å hjelpe oss tjener unike høyder.

Likevel kan våre tidligere erfaringer kanskje også hjelpe oss. Selvbegrensende tro, urimelige forventninger eller motvilje mot å finne og tilpasse seg vår unike atmosfære, kan sørge for at vi blir sannsynlige for å lykkes. Etter å ha jobbet sms-lån norge dusinvis av unike meglere i mitt besittelag, trent dusinvis til og eksperthundre, tar jeg hensyn til nr. 1, fordi de fleste lovgivende nå ikke lenger henter riktig eiendom så spennende eller lukrativ som de håpet, fordi de kjemper for å forberede seg sine tidligere erfaringer til deres unike atmosfære. Jeg tar i betraktning her er en fortelling på et tidspunkt snart i samfunnet vårt.

Ta sms-lån norge oss ​​fabelen vårt offentlige college-diagram. Ungene blir fortalt når de skal innse for klassen, hvor de skal sette seg, hva de skal ta i fabel, og etter at de skal testes. Deres daglige skrivebord er orkestrert av en bjelle som ringer til forutbestemte tider. Ytelsen deres er rangert på et 5-punktsdiagram, og de har lov til å utvikle seg etter strategien for college-diagrammet så lenge de oppfyller de minimale kravene. De blir evaluert i takt sms-lån norge tester som i utgangspunktet måler potensialet for å trekke tilbake kunnskap i takt sms-lån norge memorisering. Dessverre blir studenter nå ikke lenger undervist i enkle programmer som skal undervises, og vedtar nå ikke lenger de ferdighetene som kreves for å navigere i livsstil utenfor fakultetet. På grunn av dette er studenter nå ikke lenger skarpe for å innse personalet på det nåværende tidspunkt.

Det endelige offentlige college-diagrammet og modellen det følger er nå ikke lenger bortskjemt. De hadde blitt skapt gjennom hele den industrielle revolusjonen, da fabrikker ønsket arbeidere som kanskje også i tillegg kan stå på en samlebånd eller karakterisere en tildeling av maskiner i viktige tidsperioder uten å falle av interesse. Det siste arbeidsstedet krever en unektelig selvdisiplin av evner, som studenternes utdanning nå ikke lenger har gitt. Bekymringer oppstår når disse studiene blir kastet sterkt inn i en arbeidsatmosfære som de har nå ikke lenger har vært effektivt skarpe. Folk som tar lengre tid å tilpasse seg denne unike atmosfæren, kan kanskje i tillegg hente seg ut av en jobb. Folk som vedtar tilpasning, kan kanskje også hente diagrammet delikat og avansert.

Som en agent som kommer inn i området sms-lån norge riktig eiendomsomsetning, er det mest sannsynlig at du kanskje kanskje i tillegg veldig smart vil bli droppet inn i en atmosfære som er helt diversifisert fra noe annet du har opplevd. Kan ha til deg ikke ser ut til å være skarp for hva du skal vente på og ikke tilpasse deg raskt, vil du slukke frustrert, elendig og på en eller annen måte håpløs. Jo raskere det er mest sannsynlig at du kanskje kanskje vil tilpasse deg i tillegg, jo raskere er det mest sannsynlig at du kanskje også vil åpne for å generere inntjening.

Lett å studere artikkelen her:
https://www.biggerpockets.com/blog/supplied-david-greene-chapter-1

Abonner på BiggerPockets Channel for i utgangspunktet den mest oppsiktsvekkende eiendommen som investerer i utdanning online!

Bytt til et sms-lån norgelem av BiggerPockets-fellesskapet av rettighetshandlere – https://www.biggerpockets.com

Leave a Comment