2021-husmarkedsutsikter:-er-eiendommer-i-en-boble,-eller-er-det-enkel-okonomi?

2021 Husmarkedsutsikter: Er eiendommer i en boble, eller er det enkel økonomi?

sms-lån norge eiendomskostnader som skyer seg over hele landet, lurer mange på om boligmarkedet i en passende boble nå. Og det er et faktisk spørsmål.

Når kostnadene oppover skyver tosifret ett år over ett år, ettersom de ikke har vært ganske lange i det siste (opp 30% Åå i januar!), Det er rimelig å være skeptisk til en boble. Rask økning i aktivakostnadene kan være en indikator på en boble i både bolig- og aksjemarkedene.

Men når jeg spionerer på de underliggende rekorddataene som har fått drivstoff til boligmarkedets meteoriske stigning, ser jeg ikke en boble. Jeg ser på en ekstremt merkelig økonomisk atmosfære som har tippet skalaene på markedet nesten helt til selgerens marked – likevel stille et marked i takt sms-lån norge stabile grunnleggende.

La diagrammet konkludere sms-lån norge et blikk.


dingle et investeringsdypdykk

Favor ekstra grundige analyser elsker dette fra Dave? Kvalifisert investering krever faktiske, enkle å modellere fakta om eiendommene dine og markedene du investerer i. BPInsights gir deg forslagene det er uunnværlig å søke etter din neste romslige avtale og maksimere dine mest fasjonable investeringer.


Lager

Etter at vi spionerer på boligmarkedet siden oppstarten av 2020, inventar har vært den dominerende kraften. Smart kan jeg også bare stille trene

mangelen av varelager har vært drivkraften i markedet.

Å ta en titt avlaste ved hjelp av ett år 2000, er vi i stand til å se at høsten 2020 var så snart den laveste som HUDs “Måneder sms-lån norge bolig til stede” -indeksen har nådd siden det ene året 2003. Av oss er det riktig at vi ikke markedsfører eiendommene deres.

Den grunnleggende økonomiske troen på å presentere og bygge et spørsmål for å fortelle oss at så snart nåværende faller, som det gjorde ved oppstart av pandemien, og bygge et spørsmål for å forbli konstant, vil kostnadene utvides. Når en like stor mengde forbrukere ønsker færre eiendommer, skaper det budkrig – som vi alle vet okkuperer, forvandler normen i ganske mange av de viktigste byene.

Så det er det viktigste elementet her – lav beholdning.

BiggerPockets Edifying og toppladningssms-lån norgelemmer kan lær min elefantprognose for boligbeholdning.

Spørre

Ovenfor skrev jeg at så snart presenten faller og bygger et spørsmål for å forbli konstant, koster det en tendens til å sprenge seg opp. Men hva skjer når du bygger et spørsmål for å øke like effektivt? I det scenariet har kostnadene en tendens til å bli vanvittige, og det er akkurat det vi ser passende nå.

CalculatedRISK kartla indeksen over ukentlige pantesøknader for kjøp (ikke refinansierer). Som du kan se, var det så snart et forbigående fall i byggingen av et spørsmål til ved oppstart av 2020, ikke desto mindre siden da, opptar tallene på den samme banen de har vært på siden sfærisk 2015. Du kan antagelig også bare lære at det å bygge et spørsmål til er litt nede, noe som nesten ingen tvil er rutinemessig sesongmessig. Shopping bremser isen og skynder seg i løpet av sommersesongen.

Ask stiger, men ikke til en gal kostnad. Det er ikke spiking i en teknikk som virker uholdbar, eller i en teknikk som til og sms-lån norge nærmer seg putten vi var i 2000 s. Skråningen for å bygge et spørsmål til utvikling fortsetter ikke å være så mye som det var så snart som i årene mellom 2000 og 2006.

Hobbyavgifter

I mine forslag, bygg et spørsmål som går opp for to årsaker.

   Pandemien ber folk om å observere unike egenskaper i en teknikk som jeg ikke kan om sannheten blir kvantifisert (ennå). Av oss ser vi ut til å lete etter reirene sine eller å kvise ut av en metropol og inn i forstedene i et ekstra uttalt diagram enn i forrige. Dette er alt anekdotisk bevis, likevel bedømmer jeg det.

   Hobbyavgiftene er ekstremt lave, noe som er en kvantifiserbar og forståelig årsak til å bygge et spørsmål til er oppe.

  Når lidenskapsladninger avtar, gjør det pantelån billigere og eiendommer ekstra fornuftige. Akkurat her er pent for forbrukerne. Alt av en uventet, kan en kjøper godt betale $ 250) per måned mye mindre på boligen de grublet over. Eller en kjøpers midler kan godt stige fra $ 280, 03 til $ 362, 03. Denne økte overkommeligheten, som følger av denne sannheten, har to resultater: Det vil øke bygge et spørsmål til (ekstra mennesker prøver å tegne en konklusjon om topp karakter om penger sms-lån norge lave karakterer), og det presser opp boligkostnadene helt av seg selv ( folk kan og betaler ekstra for lignende kriger i boliger!).

  Ser fremover

  For meg belønner disse komponentene at reisen i boligkostnader de siste par månedene er i takt sms-lån norge enkel økonomi. Nåværende er lavt og bygg et spørsmål til er oppe.

  Men det vi har sjekket ut til nå er alt bakovervendt. Spørsmålet om alles forslag er: “Hva kommer til å skje videre?”

  Jeg insisterer ikke på at vi er i en boble – og jeg ser ikke på markedet som krasjer i det følgende 12 måneder. Vi opptar disse tre viktige komponentene som øker kostnadene, og mens jeg insisterer på at de skal lette, insisterer jeg ikke på at de vil bytte dramatisk de neste månedene:

 1. Lager er bedre, men er ikke utsatt for å komme seg fullstendig igjen i 2022 . Friske boliger starter de enkleste pre-pandemiske faser i januar 2022. Det vil være en galopp i unike konstruksjoner som hjelper til sms-lån norge å skissere lagernummer, selv om det nåværende boligsalget stryker opp. Be forblir oppe! Det er bare ikke noe indikatorer som bygger et spørsmål til går til å kaste seg ned.
   • Fed har erkjent at de kommer til å redusere lidenskapsavgiftene nær null for i overskuelig fremtid. Perchance selv inn i 2023. Det er romslige nyheter for pantesøkere. Obligasjonsrenter spiller en enorm egenskap i pantelån. Selv i anledningen at de har klatret inn 2022, de har flatet ut. Hvis de vokser ekstra, kan det godt hende at det også bare virker frostmarked på boligmarkedet, men ikke plass til noen form for pause.

   Ekte sommersesong

   For det første insisterer jeg på at boligmarkedet vil fortsette å illustrere tall for moderat takknemlighet ved hjelp av sommersesongen 2022. Jeg insisterer ikke på at de kommer til å forbli så høye som de har vært, likevel stille i de to% + avviker for kvartalsvis takknemlighet.

   Jeg baserer dette på sannheten om at industriell utvinning ser veldig robust ut nå. Sysselsettingen forbedres (muligheten for mest fasjonable jobber hoppet fra 906, 03 i februar til 1360, 000 i mars), og kjøperens selvforsikringsindeks (CCI) fikk sin ideell lønnsomhet til å sveve i mange år, noe som indikerer at andre mennesker bruker penger og tro på å bruke dem.

   Til slutt har vi ikke sett at lageret går tilbake til forventede faser – selv om det vil bytte godt innen midten av sommersesongen.

   Uhastet kjøling

   Etter sommersesongen er min enkleste innsats at problemene begynner å slappe av. I ønske om å se kvartalsvise økningskostnader på 3-4%, insisterer jeg på at de vil falle hele diagrammet der ned til 1-2%. For historisk sammenheng er det bare ikke en pause eller en korreksjon – det fortsetter å være faktisk takknemlighet! Det er riktig ekstra av å gå tilbake til rutinen enn det vi har sett rettferdig ikke så lenge tidligere.

   Jeg baserer denne hypotesen på to spørsmål.

     Hobbyavgifter forventes å stige fra 3,4% til tre,8% ved oppholdet i ett år. Stigende anklager vil fryse av markedet, likevel en 30 – ett års pantelån på 3,8% fortsetter å være vanvittig lav i historiske setninger. Spørsmål og takknemlighet er utsatt for å fortsette å stige, om enn på en langsommere kamp.
    1. Aksjen må komme seg før eller senere. Min indre mest oppfatning er at bare et folk var villig til å selge eiendommene sine på et tidspunkt i den verste pandemien. Jeg insisterer på at det blir en utvidelse av varelageret som kan starte opp i Kunne fortsette godt og fortsette ved hjelp av sommersesongen, og før eller senere på høsten, vil utgavene gå tilbake til et rutinemessig stadium av varelageret.
    2. På ingen måte er mine hypoteser her veldig rare. I rutinen insisterer jeg på at de store spillerne i det ekte eiendomsrommet opptar det om hensiktsmessig.

     Av deres mest fasjonable kvartalsvarsel, forutsa Freddie Mac at boligmarkedsutviklingen ville slå 6,6% nasjonalt i år, før den gikk ned til 4,4% i 2022. Disse er begge stille, stille tall. Du kan antagelig se på kvartalsvise prognoser under.

     I min tanke insisterer jeg på at kostnadene godt kan være frost litt raskere enn Freddie spår sms-lån norge en ganske brattere nedgang fra 3. kvartal 2022 ved hjelp av Q2 2023, likevel, totalt, insisterer jeg på at det er retningsvis en faktisk prognose. Vær oppmerksom på at 4,4% økning fortsetter å være hvis sannheten blir fortalt faktisk i historiske setninger og er utsatt for å overskride inflasjonen, selv sms-lån norge inflasjon potensielt på oppadgående trykk.

     Jeg vil ikke si hva som kommer til å skje unødvendig å hevde, likevel ser jeg i min tanke ikke på noen form for pause som kommer. Jeg bedømmer at takknemlighet vil avlaste hele diagrammet der jorda og flate over de kommende kvartalene, likevel vil fortsette på en nasjonal scene. Blandet sms-lån norge tradisjonelt lave boliglånskostnader, er det stille en tid til å velge ut – for disse som godt kan posere enhver person for å selge deg en bolig.

sms-lån norge eiendomskostnader som stiger over hele landet, lurer mange på om boligmarkedet i en boble som passer nå. Og det er et faktisk spørsmål. Lær ekstra her.

Leave a Comment