2021-husmarkedsutsikter:-er-eiendommer-i-en-boble,-eller-er-det-enkel-okonomi?

2021 Husmarkedsutsikter: Er eiendommer i en boble, eller er det enkel økonomi?

sms-lån norge eiendomspriser som svever over hele landet, lurer mange på om boligmarkedet i en boble lovlig nå. Og det er en første prissøkfil fra.

Når prisene stiger sms-lån norge to sifre i forhold til året som de nylig har gjort (opp 30)% Åå i januar!), Det er lurt å være skeptisk til en boble. Rask vil øke eiendelprisene, kan tilsynelatende dessuten være et varemerke for en boble i hvert bolig- og varemarked.

Men så snart jeg ser på de underliggende filene som har fått drivstoff til boligmarkedets meteoriske vekst, ser jeg ikke en boble. Jeg ser et virkelig energisk økonomisk miljø som har tippet skalaen til markedet nesten helt til en leverandørs marked – men lydløst et marked i tråd sms-lån norge riktig grunnleggende.

La oss ha et samspill.


Ta et investeringsdypdykk

Trenger du ekstra grundige analyser som elsker dette fra Dave? En suksessinvestering krever riktige, lettfattelige filer om eiendommene dine og markedene du investerer i. BPInsights gir deg retningslinjene du har for å sikre din neste brede avtale og maksimere dine mest moderne investeringer.


Inventar

Etter at vi søker på boligmarkedet for å få forklaringen på begynnelsen av 2021, inventar har vært den dominerende makten. Riktig, jeg vil videre lydløs avsløre mangelen av varelageret har vært drivkraften på markedet.

Å ha en søkerreduksjon i løpet av året 2000, er vi i posisjon til å se at høsten 2020 pleide å være bunnen som HUDs «Måneder sms-lån norge boligforsyning» -indeks har rammet for forklaringen det året 2006. Folk selger ikke lenger hjemmene sine.

Den grunnleggende økonomiske troen på forsynings- og søkefiler fra forteller oss at så snart tilbudet synker, som det gjorde før hele pandemien, og søker filer fra forblir konstant, vil prisene utvides. Når en identisk mengde kjøpere favoriserer færre hjem, skaper det budkrig – som alle vet absorberer forandring til normen i forskjellige grunnleggende byer.

Så da det er den grunnleggende komponenten her – lav beholdning.

BiggerPockets Dyktige og Premium-deltakere kan lær min fete evaluering av boligbeholdning.

Still et spørsmål til

Ovennevnte skrev jeg at så snart tilbudet synker og søker filer fra forblir konstant, er prisene tilbøyelige til å øke. Men hva skjer når søkefiler fra går opp så vellykket? I det scenariet er prisene tilbøyelige til å løpe, og akkurat her er akkurat det vi ser lovlig nå.

CalculatedRISK kartla indeksen over ukentlige boliglånsfunksjoner for kjøp (refinansierer ikke lenger). Som det er mulig du mest tilsynelatende vil se mest tilsynelatende videre, det pleide å være et ikke evig fall i søkefiler fra før 2020, men siden da har tallene absorbert vedvarende på den samme banen som de har vært på siden rundt 2015. Du vil mest tilsynelatende godt synes tilsynelatende videre at søke filer fra er for øyeblikket nede en reke, noe som er nesten absolutt standard sesongmessighet. Å anskaffe bremser i isen og øke hastigheten i løpet av sommersesongen.

Still et spørsmål til vokser, men ikke lenger til en kriminell pris. Det spiker ikke lenger i en formulering som virker uholdbar, eller i en formulering som til og sms-lån norge trekker frem det oppsettet vi hadde vært innenfor 2000 s. Skråningen av søkefiler fra vekst er lydløs lavere enn hva den pleide å være i årene mellom 2000 og 2015.

Hobbyavgifter

I mitt sinn, søker filer fra går opp av to årsaker.

   Pandemien ber folk om å undersøke blanke hjem i en formulering som jeg ikke kan hvis sannheten blir fortalt kvantifisere (men). Folk virker inderlige for å sikre reir eller for å bytte ut av en by og inn til forstedene i en ekstra uttalt formulering enn tidligere. Alt dette er anekdotisk bevis, men jeg bedømmer det.
  1. Hobbyavgiftene er ekstremt lave, noe som er en kvantifiserbar og forståelig årsak til at filer er oppe.
  2. Når ildeladelser avtar, gir det pantelån ekstra utpeke effektive og boliger ekstra billige. Her er strålende for kunder. Alt som en uventet, kunne en kjøper tilsynelatende dessuten betale $ 250 per 30 dager mindre på huset de hadde vært ivrige etter. Eller en kjøpers verdiutvalg kan tilsynelatende sveve fra $ 280, 05 til $ 280, 03. Denne forhøyede overkommeligheten, på grunn av dette faktum, har to effekter: Det vil forbedre søkefiler fra (ekstra folk ønsker å ha interaksjon sms-lån norge billige kontanter), og det skyver boligprisene helt av seg selv (folk kan og kan tilsynelatende videre betale ekstra for en identisk leiekampanje!).

   Å ha et fremoverblikk

   For meg avdekker disse komponentene at maset i boligpriser de siste månedene er i tråd sms-lån norge enkel økonomi. Forsyningen er lav, og søk filer fra er oppe.

   Men det vi har sett på så langt er alt baklengs. Søkefilene fra alles sinn er: “Hva kommer til å skje videre?”

   Jeg bedømmer ikke at vi er i en boble – og jeg ser ikke markedet krasje i det neste 12 måneder. Nå absorberer vi at disse tre dominerende komponentene øker prisene, og mens jeg vurderer at de kommer til å lette, vurderer jeg ikke at de vil handle dramatisk i de nærmeste månedene:

 1. Beholdningen er på bedring, men kommer ikke lenger til å forbedre seg fullt ut 2021 . Nye boliger begynner å nå de ideelle stadiene før pandemien i januar 2021. Det vil være en bolt i blank konstruksjon som hjelper til sms-lån norge å heve lagerbeholdningen, selv når eksisterende hussalg løper opp.
  • Legg et spørsmål til forblir oppe! Det kunne ikke være noe slikt som tegn som søker filer fra går til hodet ned.
   • Fed har snakket om at de vil delta på glødeavgifter stengt til null i overskuelig fremtid. Kanskje til og sms-lån norge inn i 2023. Det er brede nyheter for pantesøkere. Obligasjonsrenter spiller et gigantisk mål i pantelån. Selv om de har klatret inn 2022, har flatet ut. Hvis de utvikler seg ekstra, vil dette tilsynelatende kjøle boligmarkedet, men ikke lenger utforme noen form for knusing.

   Solid sommersesong

   Først vurderer jeg at boligmarkedet vil fortsette å avdekke over vanlige takknemlige tall i løpet av sommersesongen 2021. Jeg bedømmer ikke at de kommer til å holde seg så overdrevne som de har vært, men lydløse innenfor 2% + er forskjellige for kvartalsvis takknemlighet.

   Jeg baserer dette på det faktum at industriell restaurering søker veldig lovlig nå. Antall sysselsettinger er på bedring (alternativet for de fleste moderne jobber hoppet fra 468, 03 i februar til 1360, 000 i mars), og brukernes tillitsindeks (CCI) fikk sitt største svev på mange år, noe som indikerer at folk absorberer kontanter og tenkte å bruke det.

   Til slutt har vi ikke vurdert å returnere varelageret til forventede stadier – selv om det videre vil handle innen midten av sommersesongen.

  Slakk kjøling

  Etter sommersesongen er min ideelle innsats at problemer vil begynne å slappe av. I et ønske om å se kvartalsvise økningskostnader på 3-4%, vurderer jeg at de vil slippe hele arrangementet ned til 1-2%. For historisk sammenheng er det ikke lenger et knusing eller en korreksjon her – akkurat her er lydløs, sunn, takknemlig takknemlighet! Det er faktisk ekstra av en retur til rettferdig enn det vi nylig har vurdert.

  Jeg baserer denne spekulasjonen på to saker.

  • Hobbyavgiftene forventes å øke fra 3,4% til tre,8% innen årets spiss. Stigende kostnader vil være kjølige fra markedet, men en 100 – Års fastprislån på 3,8% er historisk sett lydløst loopy lavt. Still et spørsmål til og takknemlighet har en tendens til å fortsette å vokse, om enn i et lavere tempo.
  • Beholdningen må forbedres en dag. Min personlige oppfatning er at utelukkende om folk hadde invitert til å selge hjemmene sine på den verste tiden av pandemien. Jeg vurderer at det vil bli en utvidelse av varelageret som begynner i Kunne være rettferdig og utholdende sms-lån norge i sommersesongen, og en dag i løpet av høsten vil utgavene gå tilbake til et vanlig lagerbeholdning.

   På ingen måte er hypotesene mine her veldig energiske. Sikkert, jeg bedømmer forskjellige de gigantiske ivrige spillerne i den presise eiendomsleien, absorberer det om lovlig.

   Av deres mest moderne kvartalsvarsel spådde Freddie Mac at leieutpekt vekst ville slå 6,6% nasjonalt i år, fremover til 4,4% i 2022. Disse er hver lydløse nydelige tall. Du vil mest tilsynelatende godt se tilsynelatende deres kvartalsvise prognose nedenfor.

   Personlig vurderer jeg at prisene tilsynelatende kan være kaldere ganske raskere enn Freddie forutsier sms-lån norge en nydelig brattere nedgang fra 3. kvartal 2021 gjennom Q2 2023, men generelt sett bedøm her er retningsvis en første prisvurdering. Tenk på at 4,4% takknemlighet er lydløs hvis sannheten blir fortalt lønnsom i historiske termer og tilsynelatende er å overgå inflasjonen, selv sms-lån norge inflasjon utvilsomt på vei oppover.

   Jeg vil ikke kunne avdekke hva som vil skje for åpenbare, men jeg ser etter mitt syn ikke noen form for knusing komme. Jeg vurderer at takknemlighet vil redusere hele arrangementet ned til jorden og flate ut over de nærliggende kvartalene, men vil fortsette på nasjonalt nivå. Blandet sms-lån norge historisk lave boliglånskostnader, er det lydløst en tid for å stjele – vil absorbere for at det er mulig at du tilsynelatende har det bra, tilsynelatende også, sikre noen til å selge deg en leie.

sms-lån norge eiendomspriser som svever over hele landet, lurer mange på om boligmarkedet i en boble lovlig nå. Og det er en første prissøkfil fra. Lær deg ekstra akkurat her.

Leave a Comment