14-sporsmal-du-ma-stille-for-du-ansetter-en-hovedentreprenor

14 spørsmål du må stille før du ansetter en hovedentreprenør

Når du søker etter å ansette en entreprenør i ditt bygg- eller ombyggingsprosjekt, kan du kanskje også bare i det vesentlige føle deg en bit av overveldede og ubeslutte programmer for å garantere at de nå ikke er mest produktive, men også egentlig det mest produktive på det de utvikler.

Oppnå at du noterer deg å spille rekreasjonen 20 Spørsmål som en del av 1? Å ansette en entreprenør er analogt. Det vil være viktig å utøve spørsmål, deduktivt resonnement, kreativitet og takt for å konstruere åpenbare. Du kan kanskje også veldig pent få mest mulig ut av greenbacken din (eller noen hundre tusen av dem).

For det første, hvordan utvikler du deg bare som entreprenør til intervju?


Opprinnelig snu på den nåværende tiden

Blir du inspirert til å fortsette sms-lån norge 9-til-5-jobben og fødselshus? I E-boken om Flipping Properties , ekspert rett eiendom reparasjon-og-flipper J Scott essensielle fasetter en trinnvis forestilling for å oppnå din første – eller påfølgende – bolig flip.


henter bare entreprenøren

Uansett om du kanskje også godt ansetter en ombygger til et bolig- eller industrielt eiendomsprosjekt eller ikke, er det aller første du ønsker å ta i legenden en entreprenørs popularitet.

 • Oppnå at du oppfatter noen som har ansatt dem på forhånd?
 • Hva snakket tidligere kunder om deres arbeid og verdien av det?
 • Deres pålitelighet?
  • Deres verbale erstatning og punktlighet?

   Å ha en kammerat eller et husholdningssms-lån norgelem som kan gå god for en entreprenør de etter min mening har eldet, er pent oppført, men det er viktig å se for seg om deres offentlige popularitet for deg selv. Dette vil kanskje også bare uten problemer fullføres online.

   Etter å ha fått litt selvtillit på talentene og kompetansen deres, i samsvar sms-lån norge etterforskningen din, er det på tide å utlede telefon og fødselsintervju.

   Når du først møter dem, ikke nøl sms-lån norge å skyte dawdle en bit bit.

   Det er effektivt å kjenne bare noen få entreprenørs hushold, deres prioriteringer og hva de trener for å utvikle. Enkleste bruker en smule å gjøre dette skjønt, da du vil ha respekt for sin tid, og bare entreprenører har en tendens til å være veldig opptatt. Når du har brutt isen, kan du bare utforske spørsmålene.

   En bare entreprenør forstår hvor viktig din trygge bolig og prosjekter er, og vet at du bare vil ha mange spørsmål. Hvis de ikke løser spørsmålene dine, er de nå ikke din entreprenør. Ras!

   Hvis de ikke møter opp i avtalen eller intervjuet ditt, må du utvikle deg nå og ikke gi dem en 2d-sannsynlighet. Hvis de er 50 minutter kjedelige, hadde de større besittelse av en bare formål. Hvis det er akseptabelt for dem å være kjedelige eller nå ikke møte opp tidligere enn du ansetter dem, kan du kanskje også satse på at denne oppførselen vil forbli konsekvent eller til og sms-lån norge oppstå verre etter at du ansetter dem.

   Når du møter en entreprenør, forheks deg i legenden om deres utseende og om mulig verbaliseringen av bilen deres. Dette vil kanskje også bare snakke mye om individets organisasjon og fokus på komponent. Hvis det er som en flash-matpose, tomme vannflasker, varianter og søppel spredt i hvert sett sms-lån norge bosted, ser det ut til at akkurat her er hvordan ditt bosted kommer til å vises hvis du tar deg til å jobbe sms-lån norge dem.

   Det er viktig å grundig veterinæren til entreprenøren din i intervjuoppdraget.

   Hva skal vises for alle trekningene gjennom søket ditt

   I tilfelle du ikke er forsiktig sms-lån norge hvem du ansetter, kan det kanskje godt høre deg hele partiet. Her er flere tips for å beskytte i tankene i ditt foreløpige søk.

   • Vinn flere estimater. Du må alltid bygge åpenbart at du opprinnelig utleder estimater fra bare noen få entreprenører, helst rundt tre.
    • Rush innfødt. Hvis mulig, er innfødte entreprenører din enkleste mulighet fordi de vil være mer vant til innfødte byggekoder og kan uopphørlig oppnås internt hvis det er viktig å kontakte dem for en nødsituasjon.

    • Test for fantastisk lisensiering. Hvis de ikke er lisensierte, er de i stand til ikke nå å være bosatt for å trekke viktige tillatelser, det kan kanskje også bare antyde at strukturene dine blir mindre enn innfødte bygningskoder og ikke vil bestå inspeksjoner. Dessverre kan det godt hende du blir holdt økonomisk ansvarlig for reparasjonene for å oppfylle disse kodene. Lisensiering er viktig!

    Test for garantier. Garantier oppføres pent for hver hendelse fordi de beskytter entreprenøren mot å måtte forhåndsstøtte støtte for flere reparasjoner over lengre tid, og på samme måte bygge åpenbare eierne at arbeidene til entreprenøren ikke er skitne eller underordnede. Du ønsker en garanti skriftlig.

   • Test deres tidligere arbeid. Søk kunnskap fra dem opp på Better Industry Bureau for å se for seg deres popularitet. Du vil gjerne ha en entreprenør sms-lån norge mer enn fem års kjøretur, helst. Be om en liste over referanser fra sine tidligere prosjekter, og søk opp sms-lån norge disse. Det kan godt hende du også kan sjekke deres popularitet og opplevelser på sosiale sms-lån norgeier eller Divulge.

   Bruk den enkleste kostnadspraksis. Ikke betal kontant eller kjøttfullt på forhånd. Vær forsiktig sms-lån norge alle entreprenører som trenger det. En foreløpig kostnad vil være bare noen få tredjedeler av de estimerte prisene og ønsker å bli gitt i form av en sjekk som er skrevet til selskapet, nå ikke en person.

  Få flere estimater og inn moderasjon som vurderer din entreprenør, kan kanskje bare forhekse en mens, men på slutten av dagen, er det mer enn verdsetter det i din sjelefred og din sjekketest.

  Nå som vi har nevnt noen få tips for å la deg veterinæren til entreprenøren din, la oss spikre noen spørsmål du trenger å søke kunnskap fra dem.

  Forespørsler om å søke kunnskap fra hele trekningen av intervjuet

  Vi har nå samlet en liste over i hovedsak de mest produktive henvendelsene for å søke kunnskap fra en entreprenør om alle trekkene gjennom intervjuoppgaven.

  Hvor mange andre mennesker gir deg resultatene du ønsker, og hvordan er bygningen i organisasjonen din?

  Dette vil kanskje også bare gi deg beskjed om trekningen hvor stor organisasjonen deres er, som i det hele tatt bare er en indikasjon på hvor langvarige de har vært rundt og trekningen der de er pent etablert .

  Det vil også videre gi deg beskjed om hvilken støtte de har. Å ha administrativt personell som betjener ordne prosjektplaner og fakturering, en prosjektleder, assisterende ledere og annen støtte vil muligens bygge det mer ukomplisert, slik at du bare kan få kontakt sms-lån norge selskapet når du måtte. Du trenger ikke anstrenge deg for at en person skal være ditt eneste kontaktnivå.

  Hvor langvarig har du noen gang kjørt ditt trygge mannskap?

  Denne spørringen hjelper deg sms-lån norge å få en enda større tanke på hvor dyktige de er på det de utvikler, og i tilfelle de har et skjermdokument for å være lojale over lang tid.

  Det kan godt hende du må søke kunnskap fra dem om omsetning på mannskapet så pent. Hvis de må si opp rammen hver forskjellige uke, kan du kanskje også bare ha en utmattende tid på å få en del av renoveringen fullført.

  Er du lisensiert?

  Faktisk er det åpenbart at lisensene deres er like mye som dette nivået, og de er registrert sms-lån norge verbaliseringen du er i.

  Er du forsikret?

  Dette innebærer normalt straffansvar forsikringsbeskyttelse og arbeidstakers kompensasjon. Det er mest produktive en bare løsning på dette spørsmålet. Når de optimistisk snakker sikkert, kan du søke kunnskap fra for å lære en kopi av deres beskyttelse.

  Vil du være bruken av underleverandører på dette prosjektet?

  Ideelt sett kan entreprenøren utvikle hele prosjektet sms-lån norge vakkert sitt veldig trygge mannskap, enten det er for en boligeiendom eller en industriell eiendomsmegling. Dette gjør det mulig for den nå ikke uvanlige entreprenøren å ha mer oppmerksomhet over tidslinjen og budsjettet.

  Hvis de må underleverandere bestemte ingredienser i prosjektet, kan de ikke holde øye sms-lån norge, som illustrasjon, denne rørleggeren eller den malers tidsdisk.

  Uansett, prøv å være åpenbar at hver person som utfører arbeid er ekspert, lisensiert (hvis relevant) og forsikret. Mens underleverandører ikke i seg selv er et rødt flagg, er de i stand til å produsere mer for å gi deg de resultatene du ønsker og på samme måte forbedre tidslinjen din.

  Personlig du noen gang har måttet uttrykke økonomisk fare eller drevet organisasjonen din under en spesiell tittel?

  Hvis de snakker sikkert, blir du nødt til å utvikle en bit av mer analyser for å konstruere åpenbare at de ikke kommer til å sprint konkurs igjen. Du må også se for deg tidligere selskaper, ettersom det er mulig et formål de nå ikke er sammensatt i drift.

  Når du analyserer og vaner intervjuer, er det nå ikke rikelig at de “består sjekken.” Det vil være viktig å svare på to spørsmål: Er de bare en person? Og kanskje du kanskje jobber sms-lån norge dem?

  Når du bare har tenkt på entreprenørens popularitet og tur, kan du kanskje også komme til å løse planlegging, tidslinjer, verbal erstatning og organisasjonsbygging.

  Personlig du noen gang har måttet adressere klager?

  Til tross for det ubestridelige faktum at denne spørringen er nydelig, vil du vite svaret. Denne spørringen inneholder tre ingredienser.

  • Personlig du noen gang har blitt saksøkt? En “sikker” oppløsning er nå ikke et øyeblikkelig formål å redusere intervjuet der og da, men du må grave en bit dypere for å avdekke hva sprinten pent sms-lån norge var så snart som om, hvordan den ble, og trekkingen der denne entreprenøren håndterte eller svarte på den.
   • Personlig har du noen gang saksøkt en forbruker eller arkivert en mekanikkpanterett i opposisjon til en eiendom? Det vil være viktig å ta hensyn til de essensielle fasettene. I det minste gir det deg et signal om deres gjennomsiktighet og karakter. Det kan godt hende du muligens ustanselig søker deg til allmennheten.

   Har organisasjonen din noen gang hatt alvorlige ulykker som forårsaket sykehusinnleggelser eller ulykker? Hver annen gang er det greit hvis svaret er sikkert – ulykker skjer. Det som er viktig er hvordan entreprenøren håndterte problemet og hva de fortsetter å utvikle for å konstruere åpenbart at det ikke skjer igjen.

  Vil du inngå kompromisser for å signalisere pantelanseringer tidligere enn jeg betaler deg?

  Denne oppløsningen vil være “sikker”. Hvis entreprenøren din ikke trenger å signalisere en panteløslatelse som skal betales, for noe formål, er deres intensjoner mulig nå, ikke hva de vil være.

  Hvor ofte utvikler du deg sammen sms-lån norge kundene dine?

  Det vil være viktig å få en følelse av hvor ofte de er i stand til å snakke sms-lån norge deg. Vil du utlede et daglig vekstdokument eller et ukentlig?

  Det er viktig å søke kunnskap fra dem først, som en erstatning for hoved dem til svaret du ønsker å lytte til. Oppløsningen deres vil raskt gi deg en tanke om deres profesjonalitet.

  Det kan godt hende du til og sms-lån norge kan gi deg tekstene og gi deg bilder av veksten i stedet for en daglig samtale.

  Hvordan utvikler du rydding i jobben din sms-lån norge å bo?

  Ikke led på dette spørsmålet ved å kunngjøre: “Får du rydding i jobben din sms-lån norge å bo dag til dag?” Som erstatning, søk kunnskap fra dem hva de utvikler på slutten av hver jobbdag.

  Hvis de tilbyr noe av halvoppløsningen, kan du definitivt godt snakke: “Ville det eller ikke være et forsøk hvis jeg skulle ønske at nettene mine ble ryddet opp på slutten av hver dag?” Det er viktig å lære hva de snakker til stedet ditt, og deretter bygge din ansettelsesoppløsning, hovedsakelig basert på hvordan de svarer.

  Hvis jobben sms-lån norge å bo er et mangfold, er det et ansvar for deg og gjør at du også ser ut til å være en slurv for forbipasserende.

  Hvor mange prosjekter utvikler du bare pågår?

  Hvis entreprenøren din sier at de sjonglerer sms-lån norge tre jobber så snart, kan de nå ikke oppfylle sluttdatoene dine.

  Din etterfølgende spørring vil være: “Hvordan vil du adressere jobben min på samme tid som de forskjellige tre jobbene?”

  Dine milde priser vil stamme fra å øke inntektene dine hver dag hvis det er viktig å tjene for dem når de sjonglerer forskjellige jobber så pent.

  Hvordan ville kontrakten vår se ut?

  Ganske så mange entreprenører utøver ikke engang kontrakter (døm det eller ikke nå), så det er viktig å ha denne dialogen i begynnelsen.

  Det er enklest å uopphørlig utarbeide kontrakten du utøver, og være åpenbar for at hver person indikerer tidligere enn arbeidet begynner eller kontanter byttes.

  Ikke lenger vil alle entreprenører ha det bra, men du vil ha en fengselsekspertoversikt over enhver kontrakt tidligere enn du signaliserer det. Hvis det er skrevet av entreprenøren din, er det for å beskytte dem, men nå ikke nødvendigvis deg.

  Hvem kan godt være i min bolig og når?

  Det vil være viktig å være åpenbar at ingen har tillatelse til å få adgang til ditt sete for å bo hvis de nå ikke har fått sin bakgrunn sjekket av selskapet.

  Videre vil du måtte være tydelig at det er mest produktive entreprenører som jobber når du tilfeldigvis gir dem spesiell tillatelse og internerer grensene du nettopp har lagt ut.

  Hvordan og når vil du trene for å bli betalt?

  En forhåndskostnad på 87% er nå ikke livet som, det er nå ikke viktig hva de snakker. En sexy mengde å betale på forhånd er omtrent 50% av estimert priser. Vær åpenbar at du bare hver og en overholder og signaliserer en forhåndsbestemt kostnadstjeneste tidligere enn jobben.

  En enkelt entreprenør har rikelig sms-lån norge reserve til dyneprisene til å stamme, men vil normalt trenge kontanter for noen tilbud. Hvis dette er tilfelle, kan du kanskje også uttale deg og få dem levert direkte til deg. Denne formuleringen har du det du betalte for.

  Det vil være viktig å være bosatt for å jobbe pent sammen sms-lån norge entreprenøren din. På slutten av dagen (eller prosjektet) vil du ha denne entreprenøren til å ha respektert din trygge bolig; vært fødsel og faktisk; håndterte deg noe; og fullførte jobbens interne budsjett, i tide og til dine private standarder.

  Hvis du ser ut til at du bare vil dokumentere en innsatsentreprenør, viser Federal Trade Commission's “User Knowledge” -side flere alternative valg, slik at du bare kan utvikle det.

  På den motsatte siden, bør du ikke være nødt til å dokumentere en entreprenør i tilfelle du effektivt veterinærer dem i første omgang.

  Studer mer om flipping

  Skarpt for å dykke inn i den påfølgende reparasjonen og flippen? Test ut de mest oppdaterte artiklene våre om emnet.

  Snuegenskaper

Leave a Comment